Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X16

2010. december 31. 09:52 - Hódos Hajnalka

Balázzsal már csak 2011-ben találkozunk, neki is jár a pihenés. Nekem is kijárna, de a sztájlisztok nem hagynak, amennyire a fekete ing megnyugtatott, annyira zaklatott fel a lába szárán harmonikázó nadrág. A vizuális terrort a Villalányok fokozzák, sikoltozva beszállnak egy rabszállítóba az idei tél egyenruhájában, térdig érő fekete csizma betűrt farmerral, hölgyeim, értsük meg, hogy ez a viselet 170 cm alatt tilos, persze ha a cél a tramplivá válás, akkor kötelező. Pezsgőzés, vihánc, jajdejókiszabadulni. Természetesen megérkezéskor is visítanak, mint akit nyúznak, Hajas Lászlónál szépülhetnek, juj. László, gyere láss el minket tanácsokkal, évődik Szandika, de juj, ne csináld ezt, hát egy hónapja be vagyok zárva!

Amíg a Lányoknal alakul a Tyúkól, a fiúk levelet kapnak: fogadjátok a lányokat egy mindent elsöprő Mr. Izom bemutatóval. Rágyújtok, nehéz estének nézünk elébe. A fiúk készülődni kezdenek, a feladat értelmezése nem sikerült mindenkinek, Olivér befújja a fejét aranysprayvel. Az egy bolond százat csinál elvén Laci is, Olivér kicsit elgondolkodik a tükör előtt, nem fog ettől lerohadni a bőrünk? A tiéd biztos nem Olikám, olyan vastag, főleg a kis arcocskádon. A szalonban arc- és dekoltázs masszázs, melírozás, hajtőfestés, csacsogás. Gigi és Anikó egy-egy ital mellett beszélgetnek: Szerinted mindig egymásra fogjátok tenni a jelet Alekosszal? Anikó szerint igen, ő próbál nyitni Olivér felé, nem túl sok sikerrel. Ildikó Évát kérdezgeti, ha Gigit tartja a legnagyobb színésznőnek a Villában, miért puncsol neki egyfolytában? Most, a kocsiban is. Éva közbevág és kiosztja Törtető 2.0-t. Ildi, én nem akarlak téged leoltani, de öt napja vagy a Villában, te ne szóljál ebbe bele, egyéb körmondatok, háháháháá Évikének akkora bajsza lehet, mint a jó Lacibetyárnak, legalábbis az orra alatt levő tízcentis vörös sáv bajuszgyantáról tanúskodik.

Alekosz, az egyik Mr. Izom – leírni is kín – a tükör előtt pózol, elégedetten nézegeti magát. Jerzsi betanít neki egy pózt, Alekosz gyakorolja, menni fog neki, két mozdulatból áll. A tükör előtt áll és iszonyú a látvány. Hát, mondja, így néz ki egy….egy….hát….egy átlagember. Kicsit később, még mindig pózolva hozzáteszi, úristen, mit ki nem hoz ez a spray! Meg hogy a nő azt látja benned, amit elhitetsz vele. A szalonban Gigi nyávog, juj lányok be fogják színezni a hajamat! Hát ez akkora szenzáció, hogy még Szandika sem hadjhatja (hogy kell írni azt, hogy hagyd?) szó nélkül: Gigi, Gigi már te sem vagy a régi! Egy másik sarokban Gina meséli, hogy Alekosz mit mondott Kristófnak részegen a disznóvágáson, a lányok elhűlve hallgatják, hogy Kristóf helyébe akart lépni és azt is mondta, hogy nem tudod, mi történt közöttünk! Éva a manikűrösnek puffog arról, őt miért nem szeretik a Villában meg ő bárkit kivisz és kinn is hagy, én felsóhajtok, inkább Alekosz tangában, csak ezt ne! Zsófi platináját őszibarackszínűvé szelídítették, Gigi sörénye megmaradt, csak kivasalták, ahogy jöttek, visítva, visítva is búcsúznak, a szalon előtt is visítanak, akkor is, mikor megérkeznek a Villába. A az ajtó előtt is, és a Kulipintyóban is.

MiszterIzmok kivonulnak. Alekosz nem felejtette el a bonyolult mozdulatsort, Laci aranyfestése olyan kimunkált, mint Mel Gibsoné a Rettenthetetlenben. Jerzsi kockahasat villant, Gombi olyan segget, hogy elszégyellem magam. A lányok a változatosság kedvéért visítanak, még így is hálásabb közönség voltak, mint a beseggelt fijjug a mulerúzsozás közben. Balázs az utolsó munkanapján övön aluli ütést mér ránk, lehet szavazni a szilveszteri meglepetésre, meneküljön mindenki, sztárvendégek érkezése fenyeget, mibe fogadjunk, hogy Kozsó lesz az egyik?

Éva agresszív dohányzás közben Ildikóról fröcsög, ő ilyen buta nővel még nem talákozott a Villában. Ő. Elmeséli a szalonban történt beszélgetést, ilyen hülyeségeket beszél állandóan. Benn Anikó és Ildikó beszélget, Anikó nem érti, a stúdióban olyan vagány csaj volt Ildi, a beszavazáskor, most meg olyan visszahúzódó meg szerény. Ildi próbálja magyarázni a bizonyítványát, közeledne ő, de a lányok tartják vele a három lépést, a fiúk sokkal nyitottabbak és hát nehéz. Alekosz heherészve kérdi Kristófot, elmondtad, hogy mi volt köztünk? Pechjére pont kilép Gina is a kertben, pont ezt akartam veled megbeszélni, mi történt? Hehe, hát semmi, a semmit nem lehet megbeszélni. Sunyikosz próbál jól kijönni a helyzetből, mikor Kristóf rákérdez, azt válaszolja, nem nagyon emlékezik, mi történt a disznóvágáson a tűznél. Zavartan heherészik kicsit, aztán magához ragadja a szót: ez neked rosszul esett, Gina? Ott sem voltál, azt sem tudod, hogy zajlott. Hát akkor rád itt még óriási csalódások várnak. Alekosz rögtön megbeszéli Olivérrel a történteket. Ezt nem érti valaki? Mi a picsát csináltak ezek itt eddig? Ettek, ittak, aludtak meg takarítottak. Sunyikosz újra megforgatja a köpönyeget: ha nem lenne itt a Kristóf, akkor sem rontanék rá a Ginára. Ja, mondjuk a múltkor még csoportszexben gondolkodtál, röhög Olivér, majd komolyan hozzáteszi, ha Kristóftól kikapok, én elbujdosok. Én barátom, történelmet akarok itt veled írni. A szívemhez kapok, hát ez is? Annyi mindenki más mostanában!

Gina közben kijelenti, hogy ő még szilveszter előtt haza akar menni, akkor is, ha Kristóf jön vissza a párbajról, ezt ők megbeszélték és különben is, ezzel fekszik és ezzel kel. Kicsit picsog is Anikónak aki vigasztalni próbálja. Jerzsi persze tájékoztatja erről Olivért, aki csodálkozik, hát ennyire bízik a szerelmében? És ha a Kristóf jön vissza? Jerzsinek kinyílt a csipája, a felháborodástól szinte szótagolva kiáltja bele a nappaliba a súlyos kérdést: de akkor minek jött ide be? És ő nem érti. Olivér újabb csínytevést (=manipulációs geciskedés) talál ki. A célpont Ildikó. Jerzsivel, a kinyílt csipájúval osztják Ildit, nem az a baj, hogy TE bejöttél, hanem az, hogy VALAKI bejött ide egy hónap után. Ildike, kezdi Olivér, valamit muszáj villantanod, mert már ott tart a műsor, hogy az, hogy valaki bájos, az már nem elég. Muszáj valami virítanod, úgyhogy feküdjél le az Alekosszal. Sajnos a kamera nem mutatja, mit szól minderre Ildikó, őszintén remélem, hogy úgy elküldi Olivért a halál náthás faszára, hogy öröm lesz hallgatni. Én fejbe is vágnám. Az ananásszal, természetesen. Olivér elmeséli Giginek és Bécinek a csínytevést, Gigi nyerítve röhög, Béci a maga módján röhög, és persze Alekosz is részletes tájékoztatást kap. Hidd el, ez a nő hajlik rád. Rám, vagy a tevékenységre? Figyelj, ez a nő itt akar lenni és ha Évike nem viszi ki magával (a háttérből a Nyílméreg Béka szólal meg: erősen gondolkozom rajta, erősen gondolkozom rajta) nincs más választása, meg fogja tenni. Visszakeféli magát, röhög Alekosz. Szerencsétlen, aztán majd ott áll, meg is lett csinálva, kinn is marad, a karriernek annyi. És az Igaz Barátok vidám nevetgélésével zárjuk a műsort. Ezentúl odakészítem magam mellé a lavórt is.

A képeket a valóvilág.hu oldalról válogatjuk, a tegnapi puszi visszavonva, Gombi seggéről egy kép sincs fenn!

Címkék: vv4
251 komment

VV4 - 4X15

2010. december 30. 11:42 - Hódos Hajnalka

Kényszerű visszatérés a gyökerekhez, azaz szálas zöld tea és élesztős arcpakolás, mert kivert a ragya a kesudiótól. A stúdióban Balázs, én vagyok a soros, hihihi, a rövid felvezető szövegben a disznóvágás szó négyszer hangzik el, összefoglalásul pedig a „tehát a fiúk impulzusokat kaptak és levághattak egy disznót”. Most kéne egy borogatás is, de már nincs hely a fejemen az élesztőtől. Béci sapkája siralmas, ízléstelen, viselése négyéves kor felett tilos és közveszélyes. A Villafiúk lelkesek, mindenki elmondja, milyen hihetetlenül jó érzés volt kiszabadulni a Villából, Béci azt hitte, már ki is halt az emberiség. Alekosz disznóvágó hangulatban van, Olivér is valami ilyesmire számít, az indokolatlanul korai kelés és az is erre utal, hogy elhagyják a várost.

Megérkeznek egy műtanyára, megkönnyebbülve felsóhajtok, szúrás után érkeztek, a disznó egyébként elég hitvánka. Egy néni fogadja őket aranyosan, házipálinkával, elmondja, hogy áldomást szoktak inni, ez senkit nem érdekel, úgyhogy akkor én elmondom, hogy a szúrás előtt isszuk az elsőt, az a szíverősítő. A pörzsölés után a másodikat, az elvetemültek kezében ekkor már ott a friss fül is, az állatnak kijáró tisztelet miatt, a nap végén, mikor indulunk haza, aki még bír, az iszik még egy pohár bort, ülve, ez a Szent János pohara. A kötő meg kötényt jelent.

Tovább
Címkék: vv4
161 komment

Minden lében két kanál 1x24 - Valaki vár (Someone Waiting) SOROZATZÁRÓ

2010. december 30. 07:03 - Gabba

A Hungaroringen nyitunk időmérő edzéssel, ismerős alak ül a versenyautóban, ha jól látom, Merci Berci az a Turbo Crucifix-szel, ja, nem, bocsánat, ez nem a Flúgos futam, helyesbítek, Brett Sinclair hajt egy piros March 701-est. Danny barátunk elégedetten közli vele, hogy hét tizedmásodperccel javított korábbi idején, így jó eséllyel indul a győzelemért a szombati versenyen. Majd helyet cserélnek, Danny is kipróbálja a gépet, ám az egyik kanyarban fékezni kényszerül, valaki fekszik a pályán. Kiszáll, hogy megnézze, csak egy bábu az, de valaki közben meglovasítja a járművet. A boxutcában Brett várja vissza barátját, jön is a piros autó nagy sebességgel, egyenesen lordunk felé, aki csak az utolsó pillanatban tud félreugrani. Brett bepattan közelben álló Ford furgonjába és indul a versenygép után. Az egyik kanyar után meg is találja üresen, és az időközben szintén odaérkező Dannyvel együtt olvassák az autón hagyott üzenetet: „Élvezd az életet, mert nem éred meg a szombatot!” Főcím.

Tovább
11 komment

Buffy, a vámpírok réme 7x17 - A szüleim hazugságai

2010. december 29. 14:00 - leeann

Buffy, Spike és Wood egy vámpír trióval verekszik. Amíg Buffy és Spike nyerő pozíciót vesz fel, Wood vesztésre áll. Wood figyelmetlensége abból eredhet, hogy egy régi emlék jut eszébe, ahol a mama éppen Spike-kal küzd meg. A nagy ábrándozásból a való élet rázza fel, szerencsére Spike segít az igazgatónak, ezért nem válik vacsorává, de még ennek ellenére is feni a fogát a szőke vámpírra. Persze nem csak Wood tart Spike-tól, hanem Giles is, ezért hoz egy varázskavicsot a koventől, amit Will varázslattal a vámpír agyába juttat. Spike-nak nem esik jól a beavatkozás, de pár pillanaton belül a még angol fiatalember versel a képzeletében Williamként.

Éppen az anyjának adja elő a saját verseit, amikor a beteg anyuci énekelni kezd kedvenc fiacskájának. Kiderül, hogy a mama kedvenc népdala a kapcsoló. Spike a dalra megvadul, ami azt jelenti, hogy a kapcsoló igencsak aktív, mely miatt a vámpír veszélyt jelenthet mindenkire. Buffy elengedné a szöszit, de Giles szerint a kő kiváltotta hatás hosszabb, ki kell várni a végét, de Spike nem igazán akar együttműködni. Amíg a társaság emberi tagjai a leláncolt vámpíron vitatkoznak, újabb múltbéli látomás látogat el a pincébe. A múltkép főszereplője Drusilla, aki vámpírrá tette Williamet.

Tovább
Címkék: buffy
Szólj hozzá!

VV4 - 4X14

2010. december 29. 10:50 - Hódos Hajnalka

A macit megvarrtam, megvolt az első, minden télen aktuális vita a „hogy lehet másfél órán keresztül üveges tekintettel síugrást nézni” témában, forró habos kakaó, Balázs. Még mindig nem találtak egy valamirevaló bőrdzsekit, amiben ne úgy nézne ki, mint majom a köszörűkövön, ennél azonban sokkal lényegesebb, kezdem úgy érezni magam, mint ötévesen, Alvégen a fekete-fehér Orion tévé előtt, mikor Vitray minden részletre kiterjedő leírást adott a jégtáncosok ruhájáról. Akkor hálás voltam, most gyengeelméjűnek érzem magam, köszönöm, felfogom és megértem egyedül is a látottakat, nem kell a számba rágni. Balázs szerint izgalmas volt a kiválasztás, űdóga, és a nagy kérdés, kit fog Olivér párbajra vinni. Vagy egy fiút, vagy egy lányt, mondja, hát köszönöm, komolyan azt hittem, a zöld izét a medence széléről.

Addig jutunk, hogy Gombi a Villamester és most majd mindjárt felmondják az idegei a szolgálatot, sőt olyat hallhatunk tőle, amit még soha, káromkodni fog. Végre elkezdődik a műsor, amit kerek három percen keresztül élvezhetünk, mikor megáll a kép. Régvolt gyerekkori emlékek törnek újra rám, utoljára az Uránia moziban történt velem ilyesmi, elszakadt a film, a nagyfiúk fütyültek, én szorongattam a csörgős zacskót, aztán csodálkoztam, miért nem ott folytatódik a film, ahol abbamaradt, a nagyfiúk kiabáltak, hogy látom az ollót. Balázs is ledermed egy pillanatra, aztán megrázza magát, és újra elmondja, hogy Gombi káromkodni fog, a szokásos dülöngélek, fél lábra állok és a jegyzeteket hozzácsapom a térdemhez állandó koreográfia kíséretében, már csak egy csuhajja hiányzik.

Tovább
Címkék: vv4
308 komment

VV4 - 4X13

2010. december 28. 11:30 - Hódos Hajnalka

Andris közhelyes bejelentése után – elmúlt a karácsony, visszazökkenünk a hétköznapi kerékvágásba – felszisszenek, mert a mondat úgy folytatódik, egy ország izgul azon, hogy Gigi és Jerzsi összejönnek-e végre. Erős kezdés és ma még kiválasztás is lesz. Nem tudok nem felröhögni, mikor Stohl Gigiéket utánozva cuppog a szájával. Gigi egy országot nyugtat meg a riportszobában, alakulóban vagyunk, kibontakozóban és majd ki fogunk bontódni. A szobában Anikó cuppog, egész éjjel ezt hallgattam cuppcuppcuppcupp. Mire Jerzsi, hát jobb, mintha csattogást hallottál volna, nem? Béci is cuppog, az állandó puszilkodás, ölelgetés őt zavarja, az ilyesmi kettő emberre tartozik. Zsófi köntöse felett még mindig nem tudtam napirendre térni, szerencsére nem sokáig mutatják. Gigi és Jerzsi a szobában dorombolnak-turbékolnak, Gigi lírai szavakkal közelít: menjünk ki a picsába innen, Béci megnyeri oszt kész. Jerzsiben is feléled a poéta, menj már innen, mert túl szép a látvány. Jajdeééééédivagy, nyafog Gigi, aztán arról beszélgetnek, ha együtt mennének ki a villából, csak az első bokorig jutnának el. Perzselő vágyak, tombol a szerelem, csak Gigi ne vihogna állandóan.

Olivér, a villa humánmenedzsere újra végiglátogatja a Lakókat. Továbbra is esélylatolgatásnak nevezi a szarkeverést, és ő imádja ezt, persze a jó ízlés határain belül. Először Jerzsinek vigyorog. Ha valaki nagyon aljas lehetne két legyet ütni egy csapásra. Hogy kiket és hogyan nem hallottam, mert Hasfelmetsző Pötyi az új macit belső szerveit tépkedi a karácsonyfa mellett. Jerzsi kivinné magával Gombit. Olivér szerint úgyis van itt pár ember, aki azt hangoztatja, haza akar menni. Zsófi, Éva és Anikó kinn háborognak, Zsófinak elege van az esélylatolgatásból, most az Olivér rólad beszél Éva, Éva felcsattan, milyen egy gusztustalan dög ez Olivér, aztán Alekosztól kérdezi, miért akar az Olivér engem kivinni? Mert nem tetszett neki, ahogy párbajoztál. Mindenki úgy párbajozik, ahogy tud. Hát ezt mondtam én is. Olivér Szandikának azt mondja, szarba’ vagyok a jelrakás szempontjából, mert én Évával akarok párbajozni, de ha most kimegyek és visszajövök, én leszek a védett állat. Szandika bólogat, mintha értené. Alekosz és Oli, a hírhedt páros összeül, alig vártam. Olivérnek van egy megsemmisítő fegyvere Évával szemben, de csak akkor fogja alkalmazni, ha úgy csinál a párbaj alatt, ahogy neki nem tetszik, de akkor aztán sírni fog. Alekosznak Anikó a lökdöséses cirkusszal rettentő nagy kárt okozott, mert ez az eset megalapozta a kapcsolatát a Villalányokkal. Az, hogy mindenkire rámászott, ajánlatokat tett minDííg és minden körülmények között, az jót tett a kapcsolatoknak, valóban. A beszélgetés végén az új lány is megkapja a magáét: Ildikó erőltetett, szürke és semmilyen. Én ugyanezt tudom elmondani a műsornak erről a tizenöt percéről. Laci szólal meg, fú, csináljuk már ezt a kiválasztást, aztán elakad a szava, Zsófi, te mit csinálsz egyébként. Zsófi csillám szemhéjsminket csinál magának úgy, hogy a karácsonyi angyalka szárnyát nyomkodja a fejéhez, semmi meglepőt és kivetnivalót nem találok ebben, én szenteste ugyanezt csináltam, csak üveggömbökkel. Nahát Pötyi, hát a macinak ez fáj, ja hogy már szeme sincs, szégyelld magad.

Tovább
Címkék: vv4
130 komment

VV4 - 4X12

2010. december 27. 13:00 - Hódos Hajnalka

Az egyik legdurvusabb dolog, ha december 27-e hétfőre esik. A másik, ha az egész délelőttöt a mellékhelységben töltjük borzasztó hascsikarással. Na meg a szerelmi bánat. Anikó nem kapott ajándékot, jól beseggelt és legalább háromszor szerelmet vallott Bécinek, de Béci hűséges, ezért Anikó még jobban beseggelt. A Villalakók próbálják istápolni, de még ezen is összevesznek, Gigi felháborodik, mert Éva vizet adott Anikónak, ő meg borral itatta, hogy hamarabb bekövetkezzen a káó. Laci kiteszi a lelkét, takarít meg minden. Anikó olyan szétcsúszott lufi fejjel ébred hogy öröm nézni, fejfájáscsillapítóért nyöszörög és megkérdezi, mi lett a vége az estének? Ez az a kérdés, amit csak zuhanyozás, a sohatöbbetnemiszom mantra mondogatása, reggeli és egy kiadós séta után szabad feltenni, mert valaki mindig komolyan veszi és olyan részletességgel fogja elmesélni, ami ebben az állapotban a föld alá való elbújáshoz is vezethet.

Mára is jut ajándék, a Lakók videoüzenetet kapnak szeretteiktől, mindenki a tévéképernyő előtt ücsörög. Lacira nagyon büszke az anyukája. Anikó összeomlik, mikor meglátja anyukáját, én meg akkor, mikor Zsófit a bugyirózsaszínű, bolyhos, fiktív lényekkel díszített köntösében. Gombinak egy barbifiú és egy barbilány kíván boldog karácsonyt és ez fantasztikus érzés volt neki. Évának egy alfahím üzeni, hogy sokszor csókolja és örül, hogy Éva maradt benn a Villában. Éva sír, valaki elismerően hűdejópasizik. Gina családját mintha klónozták volna, mindenki ugyanúgy néz ki, csak a kutya nem. A kutyus is boldog karácsonyt kíván. Jerzsinek a nővére és az unokatesója üzen, vagyis a kis unokatesó meg sem szólal. Jerzsinek is nagyon jólesett és pont tőlük várta a köszöntést. Szandikának Sanyi üzen, Szandika sír, a háttérben elhangzik a "gyúr vagy iszik" kérdés, ami véleményem szerint ugyanolyan karriert fog befutni, mint a nefürgyéle. Zsófi nagyon hiányzik a családjának, nagyon büszkék rá és a tesója valami nagyon fontosat akar neki mondani, mikor hazamegy. Béci a barátnőjétől kap üzenetet: ne foglalkozzál senkivel és legyél önmagad.

Tovább
Címkék: vv4
164 komment

VV4 - 4X11

2010. december 25. 11:40 - Hódos Hajnalka

Na hát remélem, mindenkinek tojt a Jézuska valami olyat, amit már rég szeretett volna (meg minimum egy pizsamát is) és mindenkit úgy szeretnek, ahogyan szeretné, hogy szeressék. Történelmi pillanatokat élhetünk át együtt, először fordul elő, hogy a karácsonyt a Villában töltik a lakók, és ezek nehéz pillanatok, ebben Buci is megerősít meg háromszor elmondja, hogy karácsony Szentestéje van. A Villában meg Szentreggel, az ünnep fényét emelendő, a Lakók kócosan, csipásan, ásítozva, kockásra szétaludt fejjel, blázzal a kézben karácsonyfát díszítenek. Megható látvány.

A nyugiszobában Alekosz ébredezik, nem tud magával mit kezdeni és ténfereg Szandika körül, ébresztgeti, aztán visszamegy a Villába. A páros a riportszobában beszámol az együtt töltött éjszakáról, Szandika nem bánta meg a történteket, adott egy lehetőséget és ezzel áttörést csinált a Villában, arról nem ő tehet, hogy Alekosz telhetetlen volt, nem kellett neki, nem élt a lehetőséggel, ez a telhetetlenség netovábbja. Alekosz úgy gondolja, ha valamit teszünk, tegyük rendesen. Olivérnek bővebben is kifejti, Szandika volt az, aki megijedt. Mondogatja nekem, hogy én úgy használom a nőket, mint a tárgyakat, akkor most használjam őt is úgy, amikor meg elkezdem, akkor visszakozik.

Tovább
Címkék: vv4
78 komment

VV4 - 4X10

2010. december 24. 10:30 - Hódos Hajnalka

Rögtön a műsor elején összezavarodok, mert Leonidaszt látom és hallom, ha kiesek, úgy essek ki, hogy odatettem magam. Ha most megint végig kell nézni a balhét meg a párbajt, tökön szúrom magam. Lilu feszülős farmerja és a Villa lakóinak idegesítő szokása – tele szájjal beszélgetni – jelentik egyelőre az állandóságot, na meg a tomboló szerelem. Meg az egyre elkeseredettebb kísérlet, hogy úgy tűnjön, reggeltől estig követjük az eseményeket. Ma különösen sok reggeliző Vályoglakók láthatunk, a Gigi szájában bukfencező kiflidarabok tánca kimondottan üdítő látvány. Leonidasz és Anikó beszélgetnek, arról, miért mondta Évának a nyugiszobában, hogy Anikó nem való a Villába. Anikó sértett, Leonidasz magyarázkodik, én meg nem értem, azt sem, mit kell ezen megbeszélni. Igen, Lilu tényleg kimondja, hogy tombol a Villában a szerelem, nyöszörögve ráhúzom a fejemre a párnát és kegyelemért könyörgök.

Kegyelem helyett újabb csapást mérnek rám. A mai első feladat, hogy társkereső hirdetéseket kell feladni egymás nevében. Tudom, tudom hogy bennem van a hiba, de kénytelen vagyok felháborodásomnak hangot adni, tudom, közhelyes vagyok meg nekem semmi nem jó. A társkeresőzés, újságcikkek írása meg a hülyébbnél hülyébb (és unalmasabb) feladatok helyett, pláne karácsony előtt miért nem lehet valami értelmeset kitalálni? Mittomén, csináljanak karácsonyi csomagokat az árvíz ill. a vörösiszap sújtotta települések ovisainak, süssenek nekik mézeskalácsot, csináljanak egy tetszőlegesen kiválasztott iskola alsó tagozatasainak prezentációt a dohányzás káros hatásáról, ha már mindenki füstöl, mint a gyárkémény. Nem, társkereső hirdetés egymásról, nehogy meg kelljen mozdulni, akkor kevesebb energia jutna az unott ténfergésre, a felvarrt hajak vasalgatására meg egymás baszogatására. 

Tovább
Címkék: vv4
58 komment

VV4 - 4X09

2010. december 23. 11:50 - Hódos Hajnalka

Nem elég, hogy Lilu méteres műszempillákkal és kékeslila sminkkel büntet, Gombika énekel, ajajj, erős kezdés. Olivér szerint Gombi hisztériás rohama sok volt, és érted, krokodilkönnyekkel bömbölni, hát férfiak vagyunk. Megjegyzem ananászt őrizgetni, ebből oltárt csinálni, mindezt elnevezni intim szférának, és ezekért nyafogni, az kurva férfias. Gombi arról beszél, sajnálja azt a lányt (Zsuzsit) és belegondolt az érzésbe, hogy ő is együtt lehetne karácsonykor a családjával. Évának semmit nem jelent, hogy Zsuzsi már nincs a Villában, eggyel kevesebben vagyunk és kész. Bécinek egyik szeme sír, a másik nevet, aztán kiakad, mikor Éva elmeséli neki, hogy Olivérnek van egy ilyen halállistája, amit minden nap módosítgat. Én nyüszítek.

Olivérnek nagyon hiányzik a szerelme és nagyon kanos ezért félrevonul maszturbálni a vécébe. Ez teljesen logikus döntés egyébként egy olyan helyen, ahol egy vécé van és 15 ember lakik együtt, hagyjuk. Szandika a többiek biztatására rányit, mindenki visítva röhög, Olivér felháborodva műbalhét rendez, összeugat Szandikával, egyébként is, egy nő ne nézze meg a faszomat, pláne egy ilyen, akinek nem számítanak az erkölcsök és borzalmas bosszút fog forralni Béci, az értelmi szerző és Szandika, a benyitó ellen. Szandikát ez nem hatja meg, ő simán belerajzol egy faszt az Olivér csajának a szájába az Oltáron levő képre, ha úgy adódik. A veszekedést feladat szakítja félbe, búcsú-emlékkönyvet kell készíteni a lakóknak, remélem, mindenkinek feltűnt a rózsaszínű tollpihés csilivili toll. Mindenki lázasan írni kezd, Anikó felnéz, hogy kell írni azt, hogy „maradj”? Lebetűzik neki. Fél perccel később ugyancsak Anikó: és azt, hogy „hagyd”? Há-a-gé-ipszilon-dé. Anikó meglepődik a megfejtésen, igen? A bajaiak nevében én kérek elnézést.

Tovább
Címkék: vv4
136 komment
süti beállítások módosítása