Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X12

2010. december 27. 13:00 - Hódos Hajnalka

Az egyik legdurvusabb dolog, ha december 27-e hétfőre esik. A másik, ha az egész délelőttöt a mellékhelységben töltjük borzasztó hascsikarással. Na meg a szerelmi bánat. Anikó nem kapott ajándékot, jól beseggelt és legalább háromszor szerelmet vallott Bécinek, de Béci hűséges, ezért Anikó még jobban beseggelt. A Villalakók próbálják istápolni, de még ezen is összevesznek, Gigi felháborodik, mert Éva vizet adott Anikónak, ő meg borral itatta, hogy hamarabb bekövetkezzen a káó. Laci kiteszi a lelkét, takarít meg minden. Anikó olyan szétcsúszott lufi fejjel ébred hogy öröm nézni, fejfájáscsillapítóért nyöszörög és megkérdezi, mi lett a vége az estének? Ez az a kérdés, amit csak zuhanyozás, a sohatöbbetnemiszom mantra mondogatása, reggeli és egy kiadós séta után szabad feltenni, mert valaki mindig komolyan veszi és olyan részletességgel fogja elmesélni, ami ebben az állapotban a föld alá való elbújáshoz is vezethet.

Mára is jut ajándék, a Lakók videoüzenetet kapnak szeretteiktől, mindenki a tévéképernyő előtt ücsörög. Lacira nagyon büszke az anyukája. Anikó összeomlik, mikor meglátja anyukáját, én meg akkor, mikor Zsófit a bugyirózsaszínű, bolyhos, fiktív lényekkel díszített köntösében. Gombinak egy barbifiú és egy barbilány kíván boldog karácsonyt és ez fantasztikus érzés volt neki. Évának egy alfahím üzeni, hogy sokszor csókolja és örül, hogy Éva maradt benn a Villában. Éva sír, valaki elismerően hűdejópasizik. Gina családját mintha klónozták volna, mindenki ugyanúgy néz ki, csak a kutya nem. A kutyus is boldog karácsonyt kíván. Jerzsinek a nővére és az unokatesója üzen, vagyis a kis unokatesó meg sem szólal. Jerzsinek is nagyon jólesett és pont tőlük várta a köszöntést. Szandikának Sanyi üzen, Szandika sír, a háttérben elhangzik a "gyúr vagy iszik" kérdés, ami véleményem szerint ugyanolyan karriert fog befutni, mint a nefürgyéle. Zsófi nagyon hiányzik a családjának, nagyon büszkék rá és a tesója valami nagyon fontosat akar neki mondani, mikor hazamegy. Béci a barátnőjétől kap üzenetet: ne foglalkozzál senkivel és legyél önmagad.

Olivérnek nem üzen senki, el is szontyolodik. Levelet kap, menjen azonnal a riportszobába. Meglepő fordulatként Enikő vár rá, akit a jóságos nézők megszavaztak neki.

Vártam az üzenetet és nem jött, tudom, annyira sajnáltalak, mire gondoltál, arra hogy valami baj van. A pár sír, amikor nem sírnak, nyuszikának szólítják egymást. A nagyon hiányzol versenyt Olivér nyeri, ő huszonhétszer mondja el egy perc alatt. Nem tudok aludni nélküled. Megőrülök nélküled. Nemcsak te hiányzol, hanem a szex is veled. Ha kimegyek, és még mindig szeretsz, az első dolgom lesz, hogy elveszlek feleségül. Nem hozzám jönnél-e, vagy kérlek legyél a feleségem, nem, ő kimegy és elveszi, punktum. A nagyonhiányzolozásnak a gong vet véget, menned kell, nagyon szeretlek én is nagyon hiányzol nekem is. Enikő balra el, Béci a többiekhez fordul, fú ez most akkora feltöltés neki! Mire Szandika, úristen, akkor még jobban fog minket szidni! Olivér vigyorogva közeledik, a csipet-csapat jajdejózik és őt ölelgetik én még most is a szavakat keresem Balázs ezüst ingére és még ezüstösebb zakójára, de még mindig nem találtam egyet sem.

A képeket a valóvilág.hu oldalról válogatjuk. 

Címkék: vv4
164 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vörös áfonya 2010.12.27. 17:13:34

Az is érdekes volt,hogy Szenteste mindenki szépen fel volt öltözve az asztal körül,Olivéren pedig volt egy izompóló.
Ünnepi.

Seyman 2010.12.27. 17:18:51

@Lanois:

Zsófi stílusa nekem inkább aranyos, mondhatnám inkább izgató. :)
ezt a zuhanydolgot nem értem, mi a fenét szégyenlősködnek? tudták,h mit vállalnak, akkor meg minek a mű(?)balhé? amúgy meg mindenki látott már meztelen csajszit, nem hiszem,h sok újat tudnának mutatni. vagy mégis? :)

szkeptikus antiszeptikus 2010.12.27. 17:20:58

@MetálFater: Nem mintha vedeni akarnam sixx-et - tavol alljon tolem - de szerinted, hany varga attila van ebben az orszagban, ennek fenyeben mennyire volt remiszto a fenygetesed? :)) Nagy az Ur allatkertje, es keves a gondozo...

Hajni neninek uzenem, ha szar a gyomra egyen ra meg egy kis totott kaposztat/kocsonyat es kozben igyon hozza jooo sok bort, feheret, voroset, tarkat... :)
Nalam ejszaka kozepen masfel oras virrasztas lett belole, behunyt szemmel egyensuloztam a budin, akciora varva :)
Vegul reggel valami silvanus nevu glaubersos asivizet ittam (eddeci ebbol + eddeci balfi), fel ora mulva meg mar jott is alul ki minden. Egy ora mulva mar a squash palyan dulongeltem tovabb :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.12.27. 17:21:32

A Delhusa Gjoni mikor lesz? Mert annál szerintem nem létezik nagyobb bünti, hogy miután a fél világ kitárgyalta, hogy pontosan mennyiben térnek el az adottságaid az ideálistól ruha nélkül, Szentestére megkapod ezt a dalhuszárt, akinek önfeledten kell visonganod, mintha szeretnéd, közbe csak nem tudsz elfutni, mert be vagy zárva! A leghálásabb közönség.
Vagy becsapott a bulvármédia, és Rambo nem is gyilkolt odabenn?

Lanois 2010.12.27. 17:23:35

@gyvy: Alkesz gyakorlatilag mindennap másnapos, úgyhogy a macis hegesztésig már csak a Törtető 2.0-t kell bebuknia.:D

szkeptikus antiszeptikus 2010.12.27. 17:27:08

Ami Lacit es a mamat illeti, latszott rajtuk, hogy anyas gyerek lehetett... Legalabbis ezt gondoltam. Eze akar annyira atyaskodni Dr Laszlo, vajon?

Hajni, arrol nem kapunk beszamolot, milyen vagy becsipve? Kicsit bovebb beszamolora gondolnÁk persze... Az urad esetleg irhatna par sort, hadd erjen minket is utol a gyonyor :)

samba pa ti 2010.12.27. 17:31:32

hajnika,
legközelebb jobban fűszerezd meg azt a kacsamájat,vagy inkább add nekem,mielőtt megennéd.
de sok saláta / retek,paprika / is segít,ha megeszed mellé.
de a pálesz sem lehetett minőségi,ha nem segített.
csak nem te főzted azt is magadnak?

samba pa ti 2010.12.27. 17:33:22

@KancsiPista:
magam is csodálkoztam,hogy ez a benga keményfijjú mennyire anyuka kisfia.

mufuvecske 2010.12.27. 17:57:34

@sixx: de jó hogy jöttél, tegyél rendet légyszi...:)))

Aki Hajnit bántja sixx-el gyűlik meg a baj...:)))

Hajni drága jobbulást...állva mint a lovak?:)))

mufuvecske 2010.12.27. 18:02:51

@Lotyó Bridzsida: Nekem Anikóval kapcsolatban a legnagyobb kérdés, hogy miért került be a rosszkislány kategóriába...eddig még semmit nem mutatott amivel kiérdemelte volna...Ha én rosszkislány lennék nem könyörögnék a Bélának,hanem a tettek mezejére lépnék...mint Zsuzsi tette Leoval...:)))

viola narvilly 2010.12.27. 18:11:21

Kár, hogy ez a VV csak akkor lenne igazi valóvilág, ha párosával, 2-2 gyerekkel, havi bruttó 180 ezres fizetéssel és svájci frank alapú hitellel bebasznák a lakókat egy kétszobás távfűtéses panelbe, de ezek az írások zseniálisak!

Hódos Hajnalka 2010.12.27. 18:23:19

@KancsiPista: tegnap például nagyon rövid ideig tartó vihánc után megvesztem és ugattam mint valami korcs szuka, egyébként ugyanolyan elbűvölő vagyok, mint bármikor, ilyen bülbülszavú kis cukipuni. :DD

[HEJ] 2010.12.27. 18:25:03

Én őszintén szolva kicsit féltem Fallikoszt, mivanha szilveszterkor a sok "bubis ási" meg a pezsi kicsit felboritja az agya pH-ját, és hajlandó lány hiján még a végén a Gombira ráfanyalodik?

jó persze, keritettek neki karira vágókép gyanánt valami barbilányt otthonra, de ettől még látens homi.

Lanois 2010.12.27. 18:27:16

@Seyman: "amúgy meg mindenki látott már meztelen csajszit, nem hiszem,h sok újat tudnának mutatni. vagy mégis? :)"
:DDD hát még az elején mutatták egyszer zsófit, amikor kijött a zuhanyból és betekerte magát törcsibe, és egy jó 10-15 másodpercre megállt és merőn bámulta a csúnyáját, vagy ami ott van neki...

Lanois 2010.12.27. 18:31:43

Visszatérve a beszédstílusokhoz, azért a Gigit és a Jerzsit mindenképpen szinkronizálni kéne, vagy ha az olcsóbb nekem jó a feliratozás is.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.12.27. 18:33:35

"szto: Nem mindegy, hogy a hülye okoskodik, vagy az okos hülyéskedik!"

ez az én dumám volt Olivérre, bocs.

Olivér és Enikő cejimejizésén tíz perc után egyszerűen behánytam. Azt hiszem, annál a résznél, mikor a csaj erős beszédhibával közölte,hogy "anyukám azt mondta, hogy lehetsz a férjem.."
Nabazmeg...

szkeptikus antiszeptikus 2010.12.27. 18:40:13

@Lanois: Gigike meg (magyaroskabatothordanoveremavideouzentben) Jržij beszedet nem csak te nem erted. Ez aze van, mer szipen artikulalnak, latod, milyen szipen mozog a fuluk?

@Hajni, egyre kevesbe tudom osszeegyeztetni ezt a cukimuki keresztnevet azzel az adaz, vermesen /verz noszemellyel, akit feltelezni velek a szavak megett :)

haruka 2010.12.27. 18:41:49

Enikő hány éves, 15? Nem tűnt többnek, főleg a nyávogása alapján.
Gigikéék meg nem tudom, mit puffogtak Évára, mikor nekik az volt a legjobb ötletük Anikóval kapcsolatban, hogy addig itatják, amíg teljesen kiüti magát. Gratulálok.
Kíváncsi leszek, ma kit választanak ki, remélem nem Évát.

Hódos Hajnalka 2010.12.27. 18:47:10

@KancsiPista: Ja, ez a Hajnalka odabasz, mi? Ez van, nem volt beleszólásom :)

Hódos Hajnalka 2010.12.27. 18:47:53

@haruka: Éva védettséget élvez, rá nem lehet jelet tenni.

haruka 2010.12.27. 18:53:36

@Hódos Hajnalka: nyehh, tényleg, el is felejtettem, hogy van ilyen. Látszik, hogy mennyire figyelek! :D Mondjuk ha nem lenne az, szerintem megint kiküldenék.

YessicaHard 2010.12.27. 18:59:30

Nekem Laci beszólásából (miszeint ő nagyon-nagyon-nagyon kedveli Anikót, sőt többet érez iránta barátságnál) az jött le, hogy nekimenne, ha lehetne. Ez a szál lehet hogy érdekes lenne, két abszolút össze nem illő ember lévén, max. Laci addig "hit és becsület"-ezne Anikónak, míg az belezsibbadna. Én azért sajnáltam Anikót, az anyja miért nem küldött neki valamit? Vagy ez is előre megtervezett dráma volt? El tudom képzelni simán.

szkeptikus antiszeptikus 2010.12.27. 19:04:25

@Hódos Hajnalka: Nemtom, a csaladnev kamu-e, de azzal egyutt duplakave a nev :) Mindig BB Emeset idezi fel nalam :)

kyrakata 2010.12.27. 19:15:33

Szia Hajnalka!
Nem vagyok gyakorlott kommentelő,de szeretném ha tudnád az irásaidon nagyon jókat szoktam derűlni.Véletlenül találtam rá erre az oldalra,töredelmesen bevallom kerestem a VV-t,ha kell hamut is szórok a fejemre,de szoktam nézni is.Mi több egy-két irásodat a fészbúkra is kitettem,nehogy már csak egyedül röhögjek!!!!Kiváncsian várom további irásaidat.Igy tovább!

Seyman 2010.12.27. 19:43:20

@Lanois:

azt a videót én is láttam. bár nekem bejött a kis csontrakéta, de maradok Évánál. :)
de igazad lehet, mert végülis ki tudja, hátha látnánk vmi érdekeset. :)

Seyman 2010.12.27. 19:44:29

@haruka:
Évát nehéz lenne választani,mert védett... :)

iqlightblondiee 2010.12.27. 19:46:20

szerintem az egész műsort Béci fogja megnyerni, ez most csak úgy eszembe jutott.

haruka 2010.12.27. 19:52:40

@Seyman: igen, Hajni is felvilágosított. Szerintem túladagoltam a cukrot a hétvégén, és azért vagyok képzavarban! :))

Seyman 2010.12.27. 20:03:34

@haruka:

én a zserbót vittem túlzásba. :)
lehet,h ezért teccik az Éva? :)

Seyman 2010.12.27. 20:04:40

@iqlightblondiee:

be is tenne ha egy rémunalmas holdkóros nyerne. :)

rexter 2010.12.27. 20:05:22

Mindiiiig minden korulmenyek kozott? Mindiiiig minden korulmenyek kozott?? Mindiiig mindnen korulmenyek kozott?? mindig minden korulmenyek között????

Alekosz, te BETEG vagy bazmeg!!

iqlightblondiee 2010.12.27. 20:32:20

ez aranyos volt Anikótól: jól hallottam, hogy azt mondta, hogy mindenkinek megvan a szuvenír véleménye?:)
@Seyman: pedig az ilyen arcok a nyertesek az életben is, nem mintha ez engem zavarna :)

mufuvecske 2010.12.27. 20:46:44

@iqlightblondiee: szuvenír véleményen akkorát nyerítettem, hogy a gyerek felébredt a szomszéd szobában...:))))

YessicaHard 2010.12.27. 20:47:05

Szegény Anikó, nem egy IQ bajnok. Szellemi párbajra kár lenne kihívni. Most akkor a disznóvágásra kiviszik őket?

YessicaHard 2010.12.27. 20:48:42

Szegény Anikó, IQ-ban nem túl erős.

Hódos Hajnalka 2010.12.27. 20:49:55

@YessicaHard: Ha jól értettem, csak a fiúkat. És tegyük hozzá, amit Stohl is rögtön hozzáfűzött a hírhez: szegény disznó!

2010.12.27. 20:50:26

Jó a VV4. Tetszik, de komolyan. Főleg a csajok, Anikó, Évi, Gigi és még Ildi sem ronda, de Szutyikától, a kis pumpától beokádok. A kedvencem viszont Zsófi. Imádom! (meg Zsuzsit is, csak kár, hogy így kibaszott magával)
Olivér meg egy segg. Mehet párbajozni, de sajnos, úgyis olyat visz ki, hogy ő biztonságban visszajöjjön. Laci túl nagy falat lenne a gyökerének, félek, hogy Zsófit viszi ki. :((
Hajni, a hogyvoltok meg egyszerűen briliánsak! :)))

szkeptikus antiszeptikus 2010.12.27. 20:50:54

@rexter: persze, hogy az, mindenki beteg ott bent :) (talán a szandika a legkevésbé az)

YessicaHard 2010.12.27. 20:52:40

Tök egyértelmű amúgy, hogy Olivér megy vissza, bárkit vigyen is ki. Egy ekkora szarkeverő muszáj hogy benne legyen a műsorba, különben végképp unalomba fúl a dolog.Én a helyében ezt az új lányt vinném ki, ő úgyse oszt vagy szoroz, ahogy elnézem.

szkeptikus antiszeptikus 2010.12.27. 20:53:45

@babyloveyou: ... akkor a gyerek szó szerint a vv-n nő fel :)

iqlightblondiee 2010.12.27. 21:00:50

@YessicaHard: egyet értek. szerintem a "forgatókönyvírók" is kb. így tervezték, csak az előbb meg mondta, hogy olyat visz ki aki rátett, az új csaj meg Szandikára tette. Egyáltalán nem értem, minek kellett ez a nő oda, nem is illik egy ilyen műsorba (de ez csak az én "szuvenír" véleményem.)

rexter 2010.12.27. 21:03:21

egyebkent amit Stohl Buci megenged magának mint hangnem a lakokkal szemben az kabare. en ha lako lennenk es lenne ver a pucamban ugy elkuldenem a halal faszara mikor ezt a parancsolgato okoskodo fasz hangenemet megengedi maganak hogy tuti aznap 3 csikot szivna a kokainbol es nem csak egyet. ostoba arrogans fasz.

vörös áfonya 2010.12.27. 21:10:44

@rexter:

Pont most akartam írni én,hogy Buci kicsit túlspilázta a ma estét.Szánalmas volt.

haruka 2010.12.27. 21:13:16

@rexter: Én sem értem, mire veri magát, ráadásul az állandó belepofázásával meg parancsolgatásával csak lassítja az amúgy is vánszorgó műsort. Vagy csak szerintem rohadt lassú és unalmas a kiválasztás?

Ja, és a "mindíííg, minden körülmények között" szerintem esélyesebb a nefürgyéle-karrierre. Priceless! :)

vörös áfonya 2010.12.27. 21:15:18

@haruka:

Valahogy ki kellett tölteni a másfél órás műsoridőt.

YessicaHard 2010.12.27. 21:21:17

Egyszerűen nem hiszem el hogy ezt az egészet el lehet húzni fél évig. Kínlódás már most is néha. Akik érdekesek: Éva, Alekosz, Olivér, Szandika. A többi minek van bent?

haruka 2010.12.27. 21:22:06

@vörös áfonya: Értem én, hogy műsoridő, meg minden, de akkor legyen egy óra kiválasztással mindennel együtt, ha már mutatni sincs mit.

vörös áfonya 2010.12.27. 21:27:17

@haruka:

Egyetértek.
Biztos azért volt másfél órás,hogy a Buci tudjon kicsit keménykedni:)
Ráadásul olyan dolgokat vágtak be már századszorra,amik rég lecsengtek,nem is értettem minek.Tényleg nem történik semmi.

Nebameg 2010.12.27. 21:28:37

Nekem nincs tévém, nem is volt és akkor is csak a nesönelt néztem rajta véletlenül. De az ünnepi VV ritka unalmas volt (kibaszottul), szerencsére a hogyvolt posztok megmentették az RTLt. Köszönjük Hajni!

rexter 2010.12.27. 21:38:29

@vörös áfonya: igy van, én siman elkapcsoltam egy csomoszor. mondom megint aniko meg alekosz lökdösődése bejátszás?? Hanyadszor, száz?? szánalmas mennyire nincs mit mutatni/mennyire unalmas dolgokat mutatnak.

iqlightblondiee 2010.12.27. 21:52:53

@iqlightblondiee: egyetértek -így írják helyesen - bocsánat.

mea 2010.12.27. 22:00:29

Akkor -ha jól értem - most először nem jött be, amit Olivér akart? Hát, hogy fog így szegény párbajozni Évával.... mire ő visszajön akkor Éva pont párbajozni fog és akkor már nem megy vissza... vagy ha igen, akkor megint védett lesz.. és ez így megy tovább... Szenteste izompólóban hátborzongató volt!!!! Buci is mennyire védte Olivért, hát ez is szánalmas. A csajoknak elég keményen beszólt miatta.

mufuvecske 2010.12.27. 22:02:32

@KancsiPista: szegényem szerencsére még nem tudja miről van szó...ritkán is botlik bele, általában mire kezdődik az összefoglaló már alvásközelben jár...:)

@Hódos Hajnalka: én ezt már nem hallottam:))))

@vörös áfonya: Buci mindig minden körülmények között ilyen...viccesen nyomja...:)))Mellesleg az tetszett, mikor megkérdezte minek mentek be ha már ki is akarnak jönni...

szkeptikus antiszeptikus 2010.12.27. 22:02:36

...majd jön hajninéni és jól megmondja, mer stohl jó színművész biz :)

Azon gondolkoztam, vajon nemebátnjae, h mindegyik "taknyos" andrisozza?

mufuvecske 2010.12.27. 22:04:14

Olivérrel kapcsolatban nekem még a Klán szó ütötte meg a fülem...szerintem sokat sejtető...

YessicaHard 2010.12.27. 22:04:39

Az mekkora lenne már, ha az egyik élő műsorban (pl. kiválasztás) valamelyik vagányabb (ha van egyáltalán olyan bent), amikor Buci kóstolgatja, visszaszólna, hogy: "és a pered hogy áll pajtás?" Ezek lennének édekesek, nem az,hogy Gigi meg Jerzy verbális pettinget nyom. Tőlük már nagyon kivagyok.

mufuvecske 2010.12.27. 22:06:10

@KancsiPista: engem konkrétan zavar ez az andrisozás...de lehet csak azért, mert Buci elég szigorúnak és távolságtartónak mutatja magát, és nekem ehhez már nem passzol az andris...:)))

vörös áfonya 2010.12.27. 22:07:26

@mea:
Az izompólót egyből kiszúrtam én is:)

vörös áfonya 2010.12.27. 22:09:56

@babyloveyou:

Szerintem Buci néha nem tudta ma eldönteni,hogy kemény legyen vagy bunkó,vagy következetes vagy racionális vagy valamilyen.

mea 2010.12.27. 22:12:57

Vajon most Éva konfliktusait miért kellett megint hiánytalanul bemutatni a többieknek? Ezzel is mit akartak? Érdekes, hogy Olivér kavarását egyáltalán nem mutatták, mikor mindenkivel egyesével végigveszi a dolgokat... Miért csinálják ilyen átlátszóan, hogy Olivér fogja megnyerni????????

mufuvecske 2010.12.27. 22:14:14

@vörös áfonya: szerintem úgy általában sem találja magát...személy szerint nekem most Balázs stílusa jobban bejön...

szkeptikus antiszeptikus 2010.12.27. 22:21:43

buci semmi mást nem csinál, mint azt, amit kief. mindkettő jackbauer volt, mindkettő belekóstol a situba :) Mindkettő férfias és csárming, nem csak kiefer, heheha :)

szkeptikus antiszeptikus 2010.12.27. 22:23:25

@vörös áfonya: ezt tökéletesen megfogalmaztad, de tán kicsit jóindulatú voltál vele :) Nyersebbül is van tovább..

vörös áfonya 2010.12.27. 22:30:50

@KancsiPista:

Még jó,hogy ma nem Lilu volt,ő a másik kedvencem,pláne mikor ok nélkül besanyargatja őket.

YessicaHard 2010.12.27. 22:31:56

Szerintem nem Olivér fog nyerni, sokkal súlytalanabb figurák nyertek az előző szériákban is, Laci,Szabolcs, a harmadiknak a nevére sem emlékszem. Ezek ma már sehol. Aki bármit is profitált a médiajelenlétből, az egyedül Majka. Most is valaki jellegtelen fog nyerni,ilyen Jerzy, Kristóf szerű figurára tippelek.

vörös áfonya 2010.12.27. 22:36:16

@YessicaHard:

Szerintem is Olivérnek tök más feladata van ott,biztos nem fog azért rosszul járni,ha nem ő nyer,ki van ez találva.

YessicaHard 2010.12.27. 22:38:40

@vörös áfonya

Naná! nekem Olivér egyértelműen Majka klón a műsorban, szerethető-utálható, van azért esze, pörgeti az eseményeket, stb. A sok semmilyen töltelék embert Zsófi, Gombi, Ildi, stb.) nem értem, azokban én nem látok semmi izgalmasat.

mea 2010.12.27. 22:40:01

Akkor Olivér elnyeri Encit?? :))))

mea 2010.12.27. 22:41:31

vagyis dehogy... Enci nyeri el Olivért!! :))) a mama megengedte :)))

vörös áfonya 2010.12.27. 22:42:12

@mea:
Persze,hisz Enci mamája áldását adta még a frigyre is:)

Flood 2010.12.27. 23:09:19

Én azt vártam, hogy az Alkeszosz balhéihoz bejátszák azt, amikor Olivérrel kettesben elemezgeti még az előző párbaj előtt, hogy ha Éva Kristófot fogja kivinni, és az kinn marad, mit fog majd csinálni az asszonykájával. Na abból tutira meglett volna a következő tettlegesség :D

Amúgy tényleg baromi unalmas ez a vontatottság minden adásban.
Meg ez a katonás rend, amit Buci ma előadott a parancsolgatásaival meg a mindenkibe belekötök stílusával szánalmas volt....Fél percetek van, h megindokoljátok a döntést, de csak a végén mondhatjátok ki a nevet. Olivér, ez csak 20 mp volt, menjél vissza a táblához és állj még ott 10 mp-ig! Szandika, mondtam, h fél perc, ez 32 mp volt, és különben is, a végén mondd ki a nevet!!!
Buci nagyon nem illik sztem ebbe a műsorba, jót fog tenni neki majd az a pár év kényszerpihi.

Flood 2010.12.27. 23:13:51

Olivér ritka ellenszeves fazon, az a giccsparádé, amit a barátnőjével előadtak egy életre elvette a kedvem minden párkapcsolattól.
Viszont jót röhögtem, amikor újra lejátszották nekik a hokizós kiborulását :D
Remélem kiszavazzák a nézők(?) a g*cibe, és eltűnik a süllyesztőben.

Flood 2010.12.27. 23:20:35

@Lanois: heyyy! Zsófikát nem fikázni, a legaranyosabb és legvállalhatóbb kiscsaj az odúban! Ha kijön, elveszem feleségül (az ő álláspontjától függetlenül :)

Flood 2010.12.27. 23:30:22

Amúgy csak nekem tűnik bolhából-elefántnak az Éva Dzsörzének tett megjegyzése a Gigi hátán mászásról?
Nekem még csak rosszindulatú beszólásnak sem tűnt, ott meg kb. a III. világháború tört ki emiatt, kezdve onnan, h Oli barátunk még rögtön utána elkezdte feldagasztani, aztán Dzsörzénél ki is borult a bili (ez de kemény, tuti nem bőgnék ilyen apróságon azelőtt a csaj előtt, akit épp igyexek meghódítani), és végül újra Éva lett a Public Enemy #1.

Flood 2010.12.27. 23:35:30

Meg azt se értettem, h miért Évát támadták be pl. akkor, amikor a csatakrészeg Anikótól elvette a piát. Én is ezt tenném ilyenkor, és nem még tovább itatnám, h majd csak kifexik (lol!).
Nem bírom különösebben a bozonthajút, de néha úgy érzem, ok nélkül g*ciskednek vele.

Flood 2010.12.27. 23:37:30

Ja amúgy jó volt a poszt, Hajnikosz, csak rövid volt. Kezdek félni, h túl magasra tetted a lécet az elején :)

Lanois 2010.12.28. 00:11:05

@Flood: Áldásom rátok.:)
Viszont a vv reklámban nem zsófi alakú csajok voltak beigérve. Ráadásul az egyetlen "bombanő"-t is kihozták, hogy helyette betegyék ezt a miss Darth Sidious-t.

Bombadil Toma · http://tomakonyha.blogspot.com/ 2010.12.28. 02:13:14

szerintem tök felesleges stohlbucin rugózni mert ő nyilván azt csinálja amit a rendező a fülére mond. ez egy szerep, és neki ez a dolga...

jefff 2010.12.28. 03:03:03

@Hódos Hajnalka:

Nos, Hajni, amit ma a spanod művelt, az kritikán aluli. Felvetődött bennem, hogy szerettem volna ott lenni ma a VV-ben. Olyan dühöt generált bennem a hapsi, hogy ha választani kellett volna Olivér megpuszilása vagy Buci udvarias lekezelése között, gondolkodás nélkül az előzőt választom. Lehet, hogy színésznek jó, de műsorvezetőnek szánalmas módon kritikán aluli.

Nem bírtam megállni, kikerestem a kérdéses eseteket a különböző emberekkel és eljátszadoztam a gondolattal, hogy mit kapott volna tőlem verbális büntiként, ha ott vagyok:

Olivér:
-Mindössze 20 másodpercet használtál fel.
-Nem is kell nekem több.
-De nekünk kell.
-Az a ti bajotok. A szabály az, hogy nem lehet több, mint egy perc!

Gina:
-...mert emberi és női mivoltában megalázta a Zsuzsit.
-Azért a Zsuzsi is visszaválaszolgatott.
-Jó, akkor most tényleg a véleményemre és az indokomra vagy kíváncsi, vagy leálljunk vitatkozni azon, hogy kinek van igaza?

Alekosz:
-A többieknek beszélj, ne nekem, nekik tartozol számadással.
-Veled ellentétben én nem bíróság előtt állok - én nem tartozok számadással senkinek!

László:
-László, magyarázkodni nem kell ám!
-Az anyád picsáját, nem ez a szabály, hogy indoklás, névmegmondás, jelrakás? Akkor mit futtatod itt magad?
...
-És arra kérek mindenkit, a végén mondjátok a nevet!
-A végén mondtam, te fontoskodó, kötekedő, részeg buzi, ne túráztasd már magad!

Béci:
-...és ez az Ildi.
-Azért ez érdekes dolog. Ki tudja... vagy hát nem az én feladatom eldönteni
(-Nem bizony, te gyökér!)
mennyire férfias dolog egy frissen érkezettet kihívni.
-Álljunk már meg egy szóra, haver! Tényleg te akarsz engem erkölcsből meg tisztességből vizsgáztatni, vagy leckéztetni? Komolyan? Mikor ez egy játék, aminek az a célja, hogy valakit MUSZÁJKELL jelölni (az egyetlen szabály az, hogy magadat és a védett személyt nem lehet), de azt sehol nem látom, hogy részegen, kábítósan kell vezetni a Valódi Világban és másnak az életét veszélyeztetni! Szóval még egyszer megkérdezem: tényleg így akarod játszani??? Vagy játsszuk már inkább azt, hogy férfiasan kitaposom a beledet, jó?

Zsófi:
-...valakit nagyon megbántott, annyira, hogy elment tőlünk és a tegnap este eleresztett egy 20 perces káromkodássorozatot.
-Dehát mást is hallok káromkodni!
-Most mondtam, hogy kirakta a havernőmet, te alpári fosadék, te kötekedő agyhalott, te morális söpredék, te! Figyelsz is, vagy csak alibizel ott a mikrofonnal a szádban? Tényleg minden szavamhoz mellékeljek egy közlekedési rendőrt???

És még 1x Oli:
-...Adamsék.
-Az kicsoda?
-Hát Gina és Kristóf.
-Akkor használjuk a nevüket!

No, én nem csípem Olivért egy cseppet sem, de ha itt ráveti magát Bucira és átharapja a torkát, egy rossz szóval sem illethetném...

csudri82 2010.12.28. 08:08:20

@jefff:
Lacinál spec igaza volt Bucinak, mert már a mondandója közepén elköpte, hogy Olivérről beszél.

Amúgy meg keresd meg a gyógyszered vagy verd ki.

.lll. 2010.12.28. 09:07:26

Anci biztos visz az annyának valami szuverént

Lotyó Bridzsida 2010.12.28. 09:13:19

Hát gyerekek...kiakadtam tegnap.
Először is: komolyan lehetett szavazni az újcsajra??? MIÉRT???? 2 napja van bent! És komolyan szavaztak is rá????:D:D:D
Kik is voltak pontosan, akik rátettek?
Ennyire semmilyen emberek ezek?

Valaki kérdezte, hogy miért az évát baszogatja direkt mindenki. Azért mert őt szabad. Ő hagyja. Visszaszól, aztán később bocsánatot kér, meg vigyorog. Ő ilyen boxzsákként funkcionál bent. Addig fogják "ütni", amíg bent van. Főleg Olivér, hiszen utálja a nőket, rajta meg aztán végképp kitöltheti az (erős)nőutálatát, beszólhat neki olyanokat, hogy kihullik a haja, lehet megint ettől nagyfiú. Zsuzsi már nincs, így marad az Éva. De ráb@szott, mert most valaki mást kell megtáncoltatnia.

P.S.: azért éreztétek, hogy senki nem azért választotta Olit, mert be merte volna vallani őszintén, hogy rühelli.:D

2010.12.28. 10:07:26

Én nagyon kedvelem Bucit, mint SZÍNMŰVÉSZT, de amit tegnap művelt, az kissé kiverte nálam a biztosítékot. Műsorvezetőnek ugyanis kurvaszar. Kicsit el volt tévedve, azt hitte, még mindig Bordás ezredes (Tűzvonalban RULEZ!!!), pedig nem. Mi a szart művelt már? Nem volt meg a napi kokóadag és bekattant? Áh, mindegy, a lényeg, hogy ez az Oligyökér fog párbajozni. Nekem mindegy kivel, csak Zsófival ne (pedig sajnos, tuti, vele fog)!

the sandwich maker 2010.12.28. 10:23:25

Nekem a top Buci az volt, mikor közölte, hogy nem túl férfias dolog valakire 2 nap után rárakni a jelet. mert ugye betépve balesetet okozni majd hagyni, hogy az asszony vigye el a balhét, az olyan rohadtul férfias.

Lanois 2010.12.28. 10:43:47

Azért ez az elítéljük Bucit, de szeretjük, mert jó színész dolog elég relatív. Mert tényleg jobb színész, mit mondjuk a Kamu Roland, de egy Rudolf Pétert vagy egy Kamarás Ivánt meg se közelít. Szerintem. Meg most, hogy stresszesebb élethelyzetben van jobban kijönnek azok a lényéből fakadó és eddig is meglévő furcsaságai, amiken eddig túltettem magam, de most már olyan dózisban sugározza, hogy az már fáj. Jó, nyilván a rendező osztotta rá azt a szerepet, hogy a kiválasztás alatt legyen tapló, de pl az első kiválasztásban a Balázs még elviselhető volt az óvóbácsisan alázós módján, de ez a tegnapi nálam is sokk volt.

szkeptikus antiszeptikus 2010.12.28. 11:39:11

@Lotyó Bridzsida: az új csajjal kapcsolatban is, meg úgy egyébként is - szerintem ne nagyon keress semmiféle logikát (vagy az értelemnek szikráját) se a játékosokban, se a műsorkészítőkben.

Minek vitték be ezt az új csajt, ha ilyen lapos szegénykém és úgyis kiszavaztatják?
Mi volt ez a gombi-jerzy kavarás a beszavazáskor?
Miért baszarintották ki ezt a Zsuzsikát, amikor a nők között még tán ő volt a legemészthetőbb emberileg, együtt azzal, hogy roma is trágár is, bugyuta is..
Minek szavaztatták be olinak a nőjét?

Miért erőltetik ezt a egészet rtl-nél, ha már szerintem a gyártási költséget sem termeli ki?

Szóval nem szabad csodálkozni semmin, tán már azon sem, ha az rtl már csak saját maga szórakoztatására csinálja ezt az egészet... nomeg válság van, ebbe a műsorsávba valami új sorozat meg sokkal többe kerülne (gondolom én), mint ez a híg, mégis ragacsos trutyi..

Lall-R 2010.12.28. 11:40:17

@Liriope: Teljes mértékben igazad van!:D

Szaffi B. 2010.12.28. 11:42:46

Leírom a véleményemet, hogy később visszanézzem, igazam volt-e, hehe

Olivért én beépített embörnek tartom és ha igazam van, Kristófot viszi és ejti ki, hogy Alekosz kavarhasson Ginával.

A többiekről:

Gigi egy patkány, lásd: piáltatja Anikót, aminek rossz vége is lehet, a csaj annyira be volt állva, ő ezt nem tudja? Gallyrészeget itatni kurva gáz, nem biztos hogy kiüti magát, viszont lehet hogy a mentő jön érte.
+ A műszerelem amit az Erzsivel nyomnak egyértelmű taktika (addig is bent maradnak, hátha lesz qrás)

Erszi sztem homi

Gombit bírom, utálja az Évát meg is mondja, rá is rakja, ki is vinné

Anikó sztem nem gáz, meg szép is, butának buta, de aranyosan.

Gina: nincs véleményem, semmilyen

Ildikó: nincs véleményem, semmilyen

Zsófi: az ki?

Alekosz: pszichopata, mindiiiig és minden körülmények közt maradjon :D:D

Szandika: bírom, nem játsza meg magát, bírom. (Pl vicces volt mikor Ildikónak mondta, hogy na azért nem fogok veled beszélgetni, mer rám raktad :DDD)

Olivér: patkány, rossz színész, szarkeverőnek jó, meg Évával veszekedni

Éva: szarkeverő, magát égető, jókat lehet röhögni rajat, maradjon sokáig :D

Laci: sztem kétszínű, meg súlytalan is, maradjon, mtason valamit, ha meg nem, akkor húzzon haza

Béci: szedált, szintén jókat lehet röhögni rajta, maradjon még (kééét bagoly bebaggolyozza a többiáket, faszom a baglyokba, a nővér hááátát ámlágátted, nyihaha)

Ki van még?

Kaphatnának viccesebb feladatokat is, szórakoztatni vannak bent elvileg, ez a rtl hibája, jobban kéne szervezni a benti programokat, hogy együtt kelljen működni, versenyezni, produkálni magukat konfrontálódjanak, de nincs semmi ilyen. Kitalálhatnának páros feladatokat, de igazi feladatokat, ahol használniuk (kéne) az agyukat, meg tímwörkölni, lenne mit összevágni.

Stohlt utálom, mindig is utáltam, már a balesete előtt is. Sztem nem jó színész, szinkronszínésznek elmegy.

Uff.

Lall-R 2010.12.28. 11:49:50

Ez a Kristóf mekkora papucs, arra rakja a jelet akit az asszony mond és még ráadásul azzal indokolja, hogy egy nővel nem lehet úgy beszélni, ahogy Olivér beszélt Zsuzsival!
Én egy olyan nőt, mint Zsuzsi már régesrégen elküldtem volna a jóbüdösanyába, nem az számít, hogy nő vagy férfi, hanem hogy milyen ember.És szerintem Zsuzsi pont olyan ember volt aki megérdemelte azt a fajta hangnemet, amit Olivér tanúsított vele szembe!

Bombadil Toma · http://tomakonyha.blogspot.com/ 2010.12.28. 13:45:22

@Lanois: hát ezzel azért vitatkoznék, főleg a kamarás ivánnal kapcsolatos párhuzammal:) érdemes lenne pár szinházi darabban megnézni bucit, igencsak az élvonalbeli színészek közé tartozik. nem véletlenül a nemzeti tagja már több igazgató óta...

jefff 2010.12.28. 14:00:50

@csudri82:

>Lacinál spec igaza volt Bucinak, mert már a mondandója >közepén elköpte, hogy Olivérről beszél.
Ja, mert mondjuk Éva nem mondta el a "mondandója közepén", hogy az ő kiválasztottja a villa legidősebb tagja. Ja, mert Alekosznál már az első szavai után nem lehetett tudni, hogy kiről is beszél. Ja, mert Anikó első szavából nem derült ki, hogy ki is lesz az, már csak azért sem, mert nem is a többiekhez, hanem végig közvetlenül Alekoszhoz beszélt. Igazad van, télleg!

>Amúgy meg keresd meg a gyógyszered vagy verd ki.
Hm, az lehet a gond, hogy most éppen a gyógyszeren vagyok, ha ennél többet szednék, komoly Bucimentegető mellékhatásokkal fenyeget a használati utasítás.

>...vagy verd ki.
A fogad? :-)

jefff 2010.12.28. 14:13:41

Amúgy meg minek szidni azokat, akik náluk gyengébb játékosokat visznek ki? Ki lenne köztetek az az erkölcsi titán? Melyikőtök lenne az ebben a pillanatban, aki párbajra mondjuk az Olit vinné ki? Szerintem egyikőtöknek sem lenne vele szemben esélye, hacsak nem vagytok nála is nagyobb gecik. Az a baj, hogy még ha reménykedek is benne, hogy annyi tisztesség lesz a magyar emberekben, hogy ne őt szavazzák meg győztesnek, de attól komolyan tartok, hogy pusztán a perverz szórakoztatási faktor miatt egész a végéig bent tartják majd. Aki fél Olitól (mármint párbajügyileg gondolom), az joggal teszi, én is félnék. Mert nála érdekesebbnek akkor lehetne valaki, ha még nagyobb gyökér lenne, akkor viszont elveszítené a jogot arra, hogy Oli ellen megszólalhasson.

Én izgalmasabb fogadást ajánlok! Volt már pár alkalom, amikor lerítt a csávóról, hogy alig hajszál választja el attól, hogy benyomjon egyet a spanjának. Ha másért nem, ezért értékelem Olit, mert napi több órában együtt lenni Alekosszal az felér egy szellemi kalodával. A "mindig, minden körülmények között" alkalmával Oli idegességében már elszántan vakargatta az állát - én komolyan azt hittem, hogy nem fogja tovább bírni és kitépi Alekosz szívét!

csudri82 2010.12.28. 15:08:48

@jefff: Évánál még igazad is van, de Laci esetében nem lett volna egyértelmű kire rakja a jelet, ha nem lövi le félúton a poént.
És az egész kiszavazós kiállok a többiek elé megmondani a magamét dolognak pont az a lényege, hogy csak a végén lövöd le a poént.

A másik hozzászólásra reagálva (amit végre normális hangnemben írtad, lehet azért, mert nem címezted senkinek), abszolút egyet értek veled, nem értem mit játszák itt a lovagot egyesek.

Ha van egy olyan ellentéted, mint Gombinak Évával, akkor vidd ki, hátha visszajössz (bár egy ilyen 70valamennyi vs 20valamennyi után ő lenne az utolsó, akit kivinnék). De ha nincs, akkor mindig a gyengét kell, hiszen a nyereményért vannak bent, nem ők a szeretetszolgálat! Úgyhogy osztom, amit írtál.

jefff 2010.12.29. 00:24:29

@csudri82:

>Ha van egy olyan ellentéted, mint Gombinak Évával, akkor vidd ki, hátha visszajössz (bár egy ilyen 70valamennyi vs 20valamennyi után ő lenne az utolsó, akit kivinnék).

Hááát, nem is tudom. Erős volt a győzelem, de nagyon gyenge volt az ellenfél. Leó felfújta egójának lufiját, így nagynak tűnt (főleg a saját szemében), de nagy volt a durranás is utána. Valószínűbbnek tartom, hogy több lány szavaz, így elvileg egy jóképű srácnak nagyobb esélye lehet a párbajban. Főleg, ha van egy jó karaktere is. (Gombinak mondjuk nincs, így ez rá nem áll.)

Balfars 2010.12.30. 03:01:03

Na én akkor az eredeti napról kommentelek. :P

Nekem speciel komoly hányingerem támadt az RTL klubbtól. (Lehet, hogy Anikó a kedvencem de ezt talán Alekosz kivételével minden lakóval szemben elfogadhatatlannak tartom) Direktbe visszatartani valaki ajándékát azért, hogy balhé legyen belőle kurva undorító dolog volt. Pont karácsonykor méghozzá. Főleg úgy, hogy előtte már volt Anikónak egy kisebb csörtéje Alekosszal (élő adás) ami miatt szarul volt. Erre a parasztok rátesznek egy lapáttal. Összejött amit akartak gratulálok.
Anikó már a kisfilmjében megmondta, hogy
2 pohár után borul keményen. Hát még olyan idegállapotban...

Olivér izompóló: (élő adás) 6 és 7 között kb mindenki bazdmegolt amiatt, hogy órák óta váratják őket, meg nem kaptak kaját. Olivér megunta és beváltotta amit kb mindenki mondott.

Éva: 100%-ig igaza volt, hogy elvette Anikótól a piát. Fúrnia nem kellett volna de az más tészta. Gigi-t meg üdvözlöm. Tudom szar egy kiborult+full részeg emberrel kommunikálni de még mindig jobb mint ne adj isten detoxba menni vele alkoholmérgezés miatt.

Béci:Én se értem mit esznek rajta. Lehet ez az a mágikus kisugárzás....

Laci: Na ő nekem visszás. Fegyelmet tart meg kemény. Ehhez képest a Zsuzsis balhét is kényelmesen ülve nézi végig és most se nagyon láttam cselekedni. (Márpedig ha valaki "kicsit több mint egy barát" akkor ugrok amikor épp tacsra vágja magát) Szóval nekem nincs bajom a keménységgel meg minden. Csak "vész-", krízishelyzetben kicsit többre értékelendőnek tartom mint azt, hogy valaki a borotvák miatt tart hegyi beszédet.

Flood 2010.12.30. 13:30:10

Direkt visszatartották az ajándékát?? Ez nekem új. De ha igaz, akkor az tényleg óriási prosztóság.

Béci azért szerintem (ffiszemmel) eléggé rendben van, nem egy dagadt-puhos pszichopata/idegbeteg, nem egy ffibőrbe bújtatott kislány/ratyi és még néha humoros is. Nekem tökös gyereknek tűnik, nagyjából korrekt értékrenddel.

tornapipő 2011.03.16. 20:14:25

@Lanois: anikódnak is zsófi alakja van..és zsófi sokkal színesebb egyéniség volt mint ez a liba...és legalább szőke...hisz azokat szereted, nemde??? ki számít neked bombanőnek???te túl kritikus vagy...
süti beállítások módosítása