Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X13

2010. december 28. 11:30 - Hódos Hajnalka

Andris közhelyes bejelentése után – elmúlt a karácsony, visszazökkenünk a hétköznapi kerékvágásba – felszisszenek, mert a mondat úgy folytatódik, egy ország izgul azon, hogy Gigi és Jerzsi összejönnek-e végre. Erős kezdés és ma még kiválasztás is lesz. Nem tudok nem felröhögni, mikor Stohl Gigiéket utánozva cuppog a szájával. Gigi egy országot nyugtat meg a riportszobában, alakulóban vagyunk, kibontakozóban és majd ki fogunk bontódni. A szobában Anikó cuppog, egész éjjel ezt hallgattam cuppcuppcuppcupp. Mire Jerzsi, hát jobb, mintha csattogást hallottál volna, nem? Béci is cuppog, az állandó puszilkodás, ölelgetés őt zavarja, az ilyesmi kettő emberre tartozik. Zsófi köntöse felett még mindig nem tudtam napirendre térni, szerencsére nem sokáig mutatják. Gigi és Jerzsi a szobában dorombolnak-turbékolnak, Gigi lírai szavakkal közelít: menjünk ki a picsába innen, Béci megnyeri oszt kész. Jerzsiben is feléled a poéta, menj már innen, mert túl szép a látvány. Jajdeééééédivagy, nyafog Gigi, aztán arról beszélgetnek, ha együtt mennének ki a villából, csak az első bokorig jutnának el. Perzselő vágyak, tombol a szerelem, csak Gigi ne vihogna állandóan.

Olivér, a villa humánmenedzsere újra végiglátogatja a Lakókat. Továbbra is esélylatolgatásnak nevezi a szarkeverést, és ő imádja ezt, persze a jó ízlés határain belül. Először Jerzsinek vigyorog. Ha valaki nagyon aljas lehetne két legyet ütni egy csapásra. Hogy kiket és hogyan nem hallottam, mert Hasfelmetsző Pötyi az új macit belső szerveit tépkedi a karácsonyfa mellett. Jerzsi kivinné magával Gombit. Olivér szerint úgyis van itt pár ember, aki azt hangoztatja, haza akar menni. Zsófi, Éva és Anikó kinn háborognak, Zsófinak elege van az esélylatolgatásból, most az Olivér rólad beszél Éva, Éva felcsattan, milyen egy gusztustalan dög ez Olivér, aztán Alekosztól kérdezi, miért akar az Olivér engem kivinni? Mert nem tetszett neki, ahogy párbajoztál. Mindenki úgy párbajozik, ahogy tud. Hát ezt mondtam én is. Olivér Szandikának azt mondja, szarba’ vagyok a jelrakás szempontjából, mert én Évával akarok párbajozni, de ha most kimegyek és visszajövök, én leszek a védett állat. Szandika bólogat, mintha értené. Alekosz és Oli, a hírhedt páros összeül, alig vártam. Olivérnek van egy megsemmisítő fegyvere Évával szemben, de csak akkor fogja alkalmazni, ha úgy csinál a párbaj alatt, ahogy neki nem tetszik, de akkor aztán sírni fog. Alekosznak Anikó a lökdöséses cirkusszal rettentő nagy kárt okozott, mert ez az eset megalapozta a kapcsolatát a Villalányokkal. Az, hogy mindenkire rámászott, ajánlatokat tett minDííg és minden körülmények között, az jót tett a kapcsolatoknak, valóban. A beszélgetés végén az új lány is megkapja a magáét: Ildikó erőltetett, szürke és semmilyen. Én ugyanezt tudom elmondani a műsornak erről a tizenöt percéről. Laci szólal meg, fú, csináljuk már ezt a kiválasztást, aztán elakad a szava, Zsófi, te mit csinálsz egyébként. Zsófi csillám szemhéjsminket csinál magának úgy, hogy a karácsonyi angyalka szárnyát nyomkodja a fejéhez, semmi meglepőt és kivetnivalót nem találok ebben, én szenteste ugyanezt csináltam, csak üveggömbökkel. Nahát Pötyi, hát a macinak ez fáj, ja hogy már szeme sincs, szégyelld magad.

A bejárati ajtó fölé akasztott fagyöngyhöz kicipelhetik egymást ölelkezni, puszit adni meg a megbocsátást gyakorolni. Alekosz persze most is cincálna mindenkit, akit ér és nőnemű, de nem akarnak vele kimenni. A riportszobában bevallja, hogy hosszú távon felőrlik az embert az apró visszautasítások és igen, magányosnak érzem magam. Béciből elillant a karácsonyi varázs, most mit ölelgesselek itt benneteket, úgyis tudjátok, hogy szeretlek, szarok én rá. Gina megszánja Alekoszt, kiviszi magával, de ha meg akar csókolni, felrúgom. Megússza két puszival, a többiek húzzák őket benn, míg Anikó hólapáttal próbál hóembert építeni, jó, hogy nem homlokrakodóval, istenem. Feladatot kapnak, rémülten kapok a szívemhez. Párokat kell alkotni és jégtánc bemutatót tartani. A végrehajtás némi nyifinyafiba ütközik mert Anikónak csak Alekosz maradt, próbálja Szandikával elcserélni Olivérre, Szandika nem lelkes, mellesleg úgy nézi ki a kűrruhában, mintha a Vörös-tengerre indulna egy kezdő búvártanfolyamra, és az oxigénpalackokat a ruha alá vette volna fel, és nem a hátára. Szandika és Olivér kűrjének legveszélyesebb eleme, mikor Szandika átbújik Olivér lába alatt. Éva és Béci egy salsába oltott orosz néptáncot ad elő, a kűr temperamentumos, attól azért nem kell tartaniuk, hogy meghívást kapnak a Mojszejevbe. Anikó és Kristóf koreográfiája is felettébb érdekes, remekül ötvözték a kacsatánc, a csárdás, a latin táncok elemeit balkáni tánclépésekkel, külön kedves elem, mikor Anikó a fenekén csúszkál előre és vigyorogva integet, azt hiszem, ez szimbolizálhatta a hattyú halálát.

Laci és Zsófi előadása a szürreális kategóriába sorolható, Laci ugyanis korcsolya nélkül korcsolyázik. Gigi természetesen Jerzsivel alkot egy párt, hip-hop elemekkel tarkított vihorászás és ölelkezés. A kedélyeket Anikó és Béci zavarják fel, Anikó szerint Béci félálomban megfogta a kezét, tartotta néhány percig és azt is mondta, szeretlek. Béci ezen kiakad, ő nem is emlékszik erre. A többiek találgatják, ki álmodott, Anikó vagy Béci. Anikó a zuhany alatt – férfi olvasóink kedvéért elárulom, hogy még mindig bikiniben zuhanyoznak mindketten – elmeséli részletesen Giginek is a történteket, Gigi bölcselkedik: látod, van amikor jobb hallgatni. Béci kiakadása számomra a Villa nagy rejtélyei közé tartozik, ő most már senki mellé nem fekszik. Fiú mellé se. Anikó sem érti, miért fogja fel a fiú ilyen tragikusan ezt az egészet és kivonul egyedül a nyugiszobába bubukálni, szegény.

Andris szólítja a Lakókat, kezdődik a második kiválasztás, megint ismertetik a szabályokat, gongeleje gong a vége, tudjuk, felírják, Gombi szerencsétlenkedik a táskával, Stohl szeretné oldani a feszültséget és a komolyságot, ezért levetítenek pár jelenetet. Nyolcveanhetedszer is megnézhetjük Éva balhéit, a Jerzsinek való beszólását, Alekosz lökését. Gigi mindezt kesztyűben és fülmelegítőben, mert ő mozgásban volt, mikor Andris bejelentkezett. Éva Stohl kérdésére, miért van neki több konfliktusa a Villában most is keményen odamondogat, igen, szándékosan oda akart szúrni Jerzsinek és nem tartja Gigit őszinte lánynak ezzel a mindenkit szeretek meg az állandó pozitív hozzáállásával. Gombi előtt Éva végleg elvágta magát, Olivér meg sehogysincs mostanában Évával. Szandika, mennyire hirtelenharagú Olivér? Nem! Alekosz megint elmondja, hogy a lökdöséses konfliktus miatt haragszik Anikóra és hogy ez megalapozta a többi lánnyal való kapcsolatát, és véleménye szerint Anikó nem kifejezetten jó csaj. Gina azért tetszik neki, mert erős szexuális kisugárzása van, szőke és nagy a feneke, kedves az arca. Ginát és Kristófot nem zavarja Alekosz udvarlása addig, amíg a jó ízlés határán belül megmarad. Szerintem Alekosz álmában sincs a jó ízlés határán belül, de ez az én véleményem. Megnézhetjük, ki mindenki akart már eddig hazamenni, Andris kérdésére Anikó azt válaszolja, ő részben megbánta, hogy bejött. Mégis, mire számítottatok Villalakók? 18 ezer ember akart bejutni. Hávájdizsinapfény? Juj.

Éva teszi az első jelet. Ő próbálta megbeszélni a problémákat, úgy látszik, ez nem sikerült. A legidősebbre teszem, ő köztünk a legokosabb és neki kellett volna a szentestei veszekedést elsimítani: Laci. Olivér Évára rakná, de nem lehet, mert ott a kaszkója, még mindig Zsófi nem áll hozzá közel. Gina olyan emberre teszi a jelet, aki egy hozzá közel álló embert megbántott, ez Olivér, neki nem fér bele, hogy valaki így beszéljen egy másik emberrel. Alekosz arra teszi a jelet, aki a legnagyobb kárt okozta neki a Villában, ez Anikó. Az ő értékrendjében a köztük levő konfliktus már túlnyúlt, na ezt tessék értelmezni, nekem még nem sikerült. Anikó: Én tényleg bocsánatot kértem tőle, önfejűnek tartalak. Saját szuvenír véleménye mindenkinek van, túlreagálod a dolgot, Alekosz. Laci arra az emberre teszi a jelet, aki a legnagyobb mókamester a Villában és a legjobban játssza ezt a játékot. Nem alakult ki köztük az a fajta viszony és egyébként a Lacinak is van egy ilyen magában felállított listája. Olivér. Ildikónak nincs könnyű dolga, nem sikerült még mindenkivel beszélnem, arra teszem a jelet, aki mi ez a szálló fehér izé?

A maciból az összes tömítőanyag, úgy nézem, még a vécében is lesz belőle, Szandika. Szandika azért rakja erre az emberre a jelet, mert számára közömbös és neki nem ellenfél, ez Ildikó. Béci a védett személyre rakná, de nem lehet, így arra tesz, aki kevés ideje van itt és nem tudom hova tenni, Ildikó. Jerzsi levesz magáról egy hajszálat és elegáns mozdulattal a földre dobja, majd Zsófit jelöli meg, mert nem tudott vele beszélgetésbe elegyedni. Hát nem turbékolni kéne a Pozitív Személyiséggel állandóan és akkor lenne rá időd, apa. Gombi szeretne revansot adni Jerzsinek. Gigi is Évára tenné, ha lehetne, mert ő az egyetlen aki őt megbántotta, akire teszi, nem azt jelenti hogy nem szereti, nagyon szimpatikus, de semleges, Ildikó. Kristóf sokat filózott, kire rakja, ma beszélgetett valakivel és az mondott valami olyat ami jelzésértékű lehet (újabb megfejthetetlen mondat) ja és nem beszélünk így egy nővel, Olivér. Zsófi olyanra teszi aki valakit nagyon megbántott, annyira, hogy elment tőlünk és a karácsonyi húszperces káromkodásroham is fú. Olivér. A Villalakók tehát úgy döntöttek, hogy Olivér az, akivel nem szeretnének együtt élni tovább. Olivérnek Kristóftól esett legrosszabbul, és áll a dolgok elébe, fel van tuningolva. Azok közül fogok választani, akik rám rakták a jelet, de hát mi tudjuk, hogy Olivérnek azt sem kell elhinni, amit kérdez. Ma gyónni fognak, holnap párbaj, én mondom, érdemes lesz bekapcsolni a trubadúrdobozt!

A képeket a valóvilág.hu oldalról válogatjuk. 

Címkék: vv4
130 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

samba pa ti 2010.12.28. 13:18:43

kedves hajni,

eddig nem tűnt fel,hogy bajai vagy.
csak azért szólok,mert a bajai halászlevet is igen kedvelem,nem csak a kacsamájat!
a "riport"-ok egyre szárazabbak,kicsit több személyes hangot kérek,ahogy az régen volt.

vörös áfonya 2010.12.28. 13:28:39

@samba pa ti:

A bajai halászlé nagyon finom,bár én nem tésztával szeretem:)

vörös áfonya 2010.12.28. 13:30:12

@Trollszpré:

Igen,ez vicces volt és egyiknek sem tűnt fel,hogy rosszul mondják:)

Szaffi B. 2010.12.28. 13:36:44

@vörös áfonya: :DDDD Mondjuk oké, idegbe' voltak,
DE:
Mint tudjuk szuvenír joguk, hogy tízezer mérföld is egy mérfölddel kezdődjön, mindig és minden körülmények között.

Nekem teccik ez a műsör, jobb mint a nesönel, ott amúgyis a zelefántok dugnak mindig.

vörös áfonya 2010.12.28. 13:45:56

Egyébként azt megmondták nekik,hogy miért ment be Enikő?Hogy a nézők szavazták meg?
Mert elég értetlen volt a banda,mikor meglátták.

Augur 2010.12.28. 14:04:09

@Lall-R: én ugyan nem sajnáltam Zsuzsit, hozta azt a fajta cirkuszt, amit vidéki pályaudvarokon szoktak egyesek, ha egyáltalán rájuk mersz nézni. ideggyenge volt, és nem tudott disztingválni. de Olivér messze magasabban kvalifikáltnak képzeli magát, ha viszont tényleg az lenne, sosem állt volna le ezzel a nővel, ő ellenben láthatóan élvezte a "szellemi fölényét"(ha-ha-ha)-ami egyébként még akkor is a béka ülepe alatt van ötezer méterrel, ha Zsuzsi felett áll. nőkkel egy férfi, aki nemcsak férfinek érzi magát, de meg is tanult férfinek lenni, sosem viselkedik így.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.12.28. 14:13:53

Bocs Hajni, télleg jók a posztok, de
a faszom kivan azzal,hogy van itt pár -nyilván hímnemű- kurafi, akinek másból sem áll a kommentelés, csak, hogy "jáj, de jó volt megint Hajni" -nyelvcsapás zaj- "nem is nézem, csak a kommentjeidet olvasom"- cupp,cupp- és a többi.

Hajninak ez a dóga baszod, hogy jól, frappánsan összefoglalót írjon erről a műsorról. Ezért fizetik, ez a szakmája. Hagyjuk már a nyalifali köröket, mert ez lassan rosszabb, mint mikor Olinak azt mondta a Nyuszi, hogy "anyukááám szerint lehetsz a fééérjem".

Hajni, én majd akkor szólok, ha szar lesz. Magyar vagyok, nem túrista.:)

Egyébként Olika nyilvánvalóan valami jó gyenge arcot fog kivinni, akivel szemben fix, hogy nyer. Ez a házaspárból valaki, vagy Zsófi, vagy Anikó, vagy az új bige lesznek.

Gigi, Béci, Gombi, Alkeszosz, és a lufiszájú kellenek szövetségeseknek, meg velük úgy nagyjából jóban is van.Lacitól tart.
Jerzy-t Gigi miatt nem fogja kivinni, Éva meg védett, és őszintén szólva nem vagyok benne biztos, hogy egy ilyen párbajban feltétlenül Olivér menne vissza. Éva van olyan "erős" mint ő.

Lall-R 2010.12.28. 14:15:33

Én csak annyit láttam abban a jelenetben, hogy jogosan kiosztotta Zsuzsit, amit szerintem meg is érdemelt.Megegyező álláspontra, mi ketten, soha nem fogunk jutni:D

mufuvecske 2010.12.28. 14:19:43

Hajni neeee...nem bírom...vinnyogok...:))))

Hajni nekem még egy lényeges momentum volt tegnap, amikor Szandika azt mondta Alekoszról hogy én próbáltam nyitni felé...:))))

mufuvecske 2010.12.28. 14:21:23

@alfonzina, a főnyomi: én Kristófot vinném, mert akkor Gina tuti összeomlana, egyedül már nem lenne annyira erős, és hamar ki lehetne készíteni...

vörös áfonya 2010.12.28. 14:22:31

@babyloveyou:

Én meg pont Zsófira gondoltam,hogy őt viszi ki.

mufuvecske 2010.12.28. 14:26:09

@vörös áfonya: nem tudom, nem tudom...szerintem ha tényleg azok közül visz ki akik raktak rá jelet, akkor nagy eséllyel visszajön...meglepne ha nem...Részemről az új csaj mehetne, egy percig nem hiányozna...

vörös áfonya 2010.12.28. 14:27:38

@babyloveyou:
Igen..az új csaj,nem is értem miért van ott.

Nayime 2010.12.28. 14:28:04

Olivér nagyképűségéből kinézem, hogy Lacit vinné ki. Hogy még inkább megmutassa, (ha visszajön) mekkora fasza csávó. Gigi baromira idegesít. Észjátszós, 'jókislány' vagyok stílusával. Ha tudná, hogy az újság/internet már rég leadta a leszbi videóit, és mindenki rajta röhög... Mondjuk ilyen szempontból Erzsivel összeillenek. :D Amúgy feltűnt valakinek, hogy Gigin tegnap ugyanaz a kesztyű volt, mint amiben Éva dohányzott az összefoglalóban? Vagy ugyanolyan kesztyűt kapnak? (Gondolom van, aki a ruhákat szponzorálja).

peti papagáj 2010.12.28. 14:30:30

Hajnalkát olvasni jobb és időtakarákosabb, mint nézni ezt

sörlock 2010.12.28. 14:40:43

gusztustalan, ahogy kokóbuci "irányította" a bandát és erkölcsös véleményeket fogalmazott meg...kib*szott hiteltelen ( és gerinctelen )az az ember és még az észt is osztja.
rájöttem, hogy Anikó ( és nem a mostani szuvenír véleménye miatt )segghülye.
Ildikó meg megkérdőjelez mindent, amit az ertéelnél válogatási szempontnak hívnak, ennyi erővel egy cserepes virágot is beküldhettek volna.

Hódos Hajnalka 2010.12.28. 14:43:46

@alfonzina, a főnyomi: Nekem fontos hogy nap mint nap halljam a nyelvcsapások zaját, lécci, hadd imádjanak még egy kicsit az olvasók és ezt fejezzék is ki minél több kommentben. Nem sokáig, mondjuk a vv végéig, jó? :)

Hódos Hajnalka 2010.12.28. 14:45:00

Ja és ne csak a kurafik. :D

Hurri Kán 2010.12.28. 14:45:50

Dzsörzi nem Bécire hajt? Nem bírom én most követni ezt, korán van még nekem ehhez :)

Hódos Hajnalka 2010.12.28. 14:47:07

@gyvy: Még mielőtt megkérdeznéd egyébként, még nem volt szex a Villában. :D

Hurri Kán 2010.12.28. 14:48:05

@Hódos Hajnalka:
És miért nem? Ennyi balfaszt egy rakáson :DDD

mufuvecske 2010.12.28. 14:52:44

@Hódos Hajnalka: Na akkor már teljesült az álmod egy része, nem vagyok kurafi, és minden nap elmondom mekkora király vagy...:)))

huncut_kata 2010.12.28. 14:56:48

nem akarnám Hajnalka érdemeit kisebbíteni, de ezt a humánmenedzser dumát a Stohl mondta tegnap

fran7 2010.12.28. 14:56:54

@sörlock: Lehet az Ildit tölteléknek vitték be, de ha kis empátiával figyeled legalábbis a kiszavazáson, akkor rájössz milyen nehéz beilleszkedni egy összeszokott, de éppen szétesőfélbe levő közösségbe.
Másrészt talán épp ezt akarják bemutatni vele.

Lotyó Bridzsida 2010.12.28. 15:11:46

@fran7:
Mindenesetre nekem nagyon furcsa, hogy lehetett az új csajra vígan szavazni. A sok nyúlbéla meg tényleg szavazott is rá, mert nem merte felvállalni a régiekkel az esetleges konfliktust, vagy csak simán a véleményét. Egy új emberre szavazni nem vélemény, hanem prosztóság és egyben rpppant gerinczesch hozzáállás is.:)))

vörös áfonya 2010.12.28. 15:17:32

@Lotyó Bridzsida:

A házaspár is mikor bement,rájuk is lehetett szavazni,és ők is szavaztak 2 napi ottlét után,szerintem az sem volt jogosh:)

sörlock 2010.12.28. 15:20:44

@fran7:
biztos nem könnyű. de ildike nem is az a karakter...nem is értem, hogy hogyan lehetett a törtető kategóriában Évával együtt?! ő inkább egy kis megszeppent harmadikos.
azt meg végképp nem értem, hogy hogyan lehetett beszavazni.
apropó, szerintetek amúgy kóser ez az smsezdi? sztem full manipuláció és pénzbehajtás. a magyarok meg birkák.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.12.28. 15:25:58

@Hódos Hajnalka: basszus, Hajni, ne már...
nem hiszem el, hogy neked imponál a sok nyalis.:)

@babyloveyou: szerintem Gina már most sem erős. Elvan, semmilyen, akárcsak a férje.
max. azért lenne érdekes, ha Gina maradna a férje nélkül, mert nézhetnénk pár napig, ahogy Balekosz üldözné keresztbe-kasul a házon MMKK (Mindig, MInden Körülmények Között)

Szaffi B. 2010.12.28. 15:41:15

@Nayime: és az feltűnt valakinek hogy Gigi hóna alatt kilométeres izzadságfoltok vannak. Oké, az elsőnél futott, izzadt, de a későbbi pólója is izzadt volt...vagy megint csak hideg víz van?

Bikli néni 2010.12.28. 15:47:36

@jahaha: Van dr. a vellában? Melyik az, te jó Isten?! (Nem nézem, csak itt olvasom a sziporkázást, jó néha röhögni egy kicsit.)

Lanois 2010.12.28. 15:52:10

@alfonzina, a főnyomi: "basszus, Hajni, ne már...
nem hiszem el, hogy neked imponál a sok nyalis.:)"
azt ne mond, hogy te nem szereted, ha nyalnak.:)

fran7 2010.12.28. 15:56:53

@sörlock: Hát a beszavazások elég érdekesek voltak. Erzsy-Gombi, ott szerintem ők is meglepődtek az eredményen, s korrigáltak. Szerintem az Ildi bevitele egy koncepcióváltás része. Szerintem váltani akarnak a normálisabb emberek és többiek konfliktusra. Olivér, Éva, Alekosz az egyik szélen a másikon a Zsófi, Ildi, Laci, s köztük azok akik valamelyik oldal felé orientálódnak.S melyik tudja felőrölni a másik csapatot. De szerintem a műsor egyik baja, hogy nincs egy iránya, s a szerkesztők még nem tudják pontosan mit szeretnének, mert nem jön össze a nagy Gombi-Erzy párbaj, se az Erzsy-Gigi románc. Keresik, mit mutogathatnának, ezért volt Stohl Buci parancsnoksága is.

rmr 2010.12.28. 15:57:14

jáj, Anikó az a típusú hülye liba lehet, aki nem tudatosan kavarja a sz@rt, viszont mártírnak képzeli magát, ráadásul az ostobasága miatt teljesen átlátszó szegényke.
Az Éva-típusú idiótákkal nincs bajom, ha már szex nincs a házban, legalább vér legyen.

Lanois 2010.12.28. 15:58:01

@Trollszpré: "és az feltűnt valakinek hogy Gigi hóna alatt kilométeres izzadságfoltok vannak. Oké, az elsőnél futott, izzadt, de a későbbi pólója is izzadt volt...vagy megint csak hideg víz van?"

Van már meleg víz.:)
A második pólónak mindenképpen foltosnak kellett lennie, mert az első, amit a fölött hordott is foltos volt. Vágod?!

Szaffi B. 2010.12.28. 16:02:32

@fran7: Gombi-Erzsy párosnak mi baja egymással?

MagasMacska 2010.12.28. 16:03:19

@Hódos Hajnalka:

Atyavilág, mi a kurafi nőneme? Na mindegy, szóval nyalok én is, habár...
Tegnap megnéztem a kiválasztás. Maradok Hajninál...

Szaffi B. 2010.12.28. 16:04:02

@Lanois: Jahogy, az alatta volt!! Jee, akkor visszavonom, bocsánatot követelek, nem büdi a csaj, futás meg minden, mea culpa, de tényleg...

venszivar 2010.12.28. 16:07:05

@rmr: Én aztán tényleg csak innen tudom a híreket,de mintha 2 v.3 napja az a hír volt itt,hogy a görög hős megkufircolta a bendzsó szájú csajt! No most igen,nem?Vagy csak álmodozik a szerencsétlen !? Be kéne neki küldeni egy kecskét......az talán meg állna neki.

fran7 2010.12.28. 16:11:22

@Trollszpré: Egy beszavazáson voltak és a Gombit néhány telefonról szavazták be és Erzsy ígéretet tett, hogy nem áll szóba vele. Ebből nem lett semmi pedig várták a szerkesztők a nagy harcot. De nem lett belőle semmi, mert Gombi a szívecske rajzolásokon és a tegnapi fényképes fehér pólóján kívül egy viszonylag normális embernek tűnik.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.12.28. 16:11:35

@Lanois: most zavarba próbálsz hozni, vagy mivan? csak mert nem gyütt be. frappáns vót, lapozzunk.:)

@babyloveyou: odavéstem zárójelben.:)

rmr 2010.12.28. 16:12:44

@venszivar:

áh, nem, állítólag az csak kamu volt, Alekosz hajóhintázott egyet, de semmit nem dugott sehova (amit amúgy Szandika részéről megértek, én ilyen visszataszító pasast még életemben nem láttam)

venszivar 2010.12.28. 16:22:56

@rmr: Kösz! Az a srác egy töketlen idióta lehet.Szövegelni tud róla,de puncit még nem igen simogathatott...pláne,hogy nem "durvábbat".Talán sírva is fakadna a meglepetéstől.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.12.28. 16:25:34

@gyvy: hát, nem vagyok rá büszke, de pl. Balekosz határozottan az..:s

A cejisek nem érnek. Ők olyan tökéletesek, mint a Kedves, meg a Drága.:)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.12.28. 16:26:55

@Lanois: szinte a szagot is éreztem. csak a legyek hiányoztak.
már értem, Dzsörzé mit eszik rajta...

Nebameg 2010.12.28. 16:29:07

Hajni!Ha kurafiak dicsérnek, az már nem is jó? Mer tegnap leadták a nesönelen a kiválasztást és nem volt ilyen jó!

Szaffi B. 2010.12.28. 16:31:40

Amúgy egyszerűen nem értem hogy miért nem találnak ki (az rtl) valamit olyan játékot amivel megkeverik a szart ott bent, tényleg jó lenne látni már őket ahogy valami értelmes tevékenységet vagy feladatot próbálnak abszolválni.

sixx · http://comment.blog.hu 2010.12.28. 16:32:07

@alfonzina, a főnyomi: egy fillért nem kap érte, mint ahogy senki, aki ide ír. ez hobbi.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.12.28. 16:36:59

@Trollszpré:
Tudok egyet:
Borosüveg kibontása dugóhúzó nélkül. Kreatív is, küzdelem is lenne, emellett azt nézni, ahogy mindenki egy borosüveggel+nyitószerszámmal a saját sarkába elvonulva próbálkozik, a Besenyő család legszebb pillanatait idézné.

Szaffi B. 2010.12.28. 16:42:44

@neccharisnyás útonálló: "egy borosüveggel+nyitószerszámmal"
Te is vért akarsz? :PP

rmr 2010.12.28. 16:45:36

Ne adjanak nekik feladatokat, különben nem fogják a semmittevéstől és a mértéktelen alkoholfogyasztástól megőrülve széttépni egymást.

Hódos Hajnalka 2010.12.28. 16:46:36

@sixx: ööö... szoktam dekupázsolni is egyébként.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.12.28. 16:46:39

@sixx: oké, akkor a benyalást ez esetben legalizált fizetőeszköznek vehetjük.:)

John May R 2010.12.28. 16:54:14

A valovilag.hu szerint veszélyben a villa mókamestere, olvassátok el, nem sok köze van a valósághoz:

valovilag.hu/cikk/350009

Nem vagyok egy összeesküvéselmélet-fan, de...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.12.28. 17:03:09

@misbelief: És téééényleg! o.O

@Trollszpré: Hát mindenképp feldobná a műsort. Esetleg a képkockák között néha betolnák Buci hangján a "Nincs egy cigid, k*cs*g?!" mondat beatboxos remix-verzióját.....

Jah, és

OLIVÉR BEÉPÍTETT EMBER!

Szaffi B. 2010.12.28. 17:03:28

@John May R: dehogy van az veszélyben! :DDD

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.12.28. 17:10:54

@John May R:
Hamár előkerült a cikkben Leo.... Hétvégén azon röhögtünk ismerőssel, hogy a jelenlegi Vályogpolgárok remélem tisztában vannak leendő karrierükkel. Leo -vagy ahogy mi becézzük Mr. Zseléfej- a NótaTVn interjúvol idős néniket és kedélyesen nosztalgiázik velük a "régi szép időkről". Mármint a szépkorúakéról.

gibson 2010.12.28. 17:26:31

@John May R:
"Vicces csínytevések, őszinte nevetések – a ValóVilág Vagányfiúja színesebbé teszi a Villa élete."

Na, én itt hagytam abba az olvasást... :)

gyutyka 2010.12.28. 17:34:58

Hajni!
Egy gratuláló nyalintás tőlem is.

fran7 2010.12.28. 17:39:48

@gibson: Az eredeti feladata ez lett volna Olivérnek, de csak amit láttunk arra futotta. Az ilyen cikkszerzők ebből a mondatból kiindulva nem nézik a műsort.

Sin' Dorei (törölt) 2010.12.28. 17:56:54

Az a legdurvincább, hogy tényleg úgy van, ahogy egy valóságsóműsor-elemző megírta, hogy a nézők azt várják a szereplőktől, hogy azt a karaktert vigyék folyamatosan tovább a vályogban, mint amivel beszavazták őket.
A vagány legyen vagány, a törtető törtető stbstb.
Ezek közül csak Zsófika képviseli maradéktalanul a naívát, B+G a testvérpárt, a házasok meg a házaspárt.
Mindenki más ideoda csúszkál a szerepekben. Már Szandikának is lappadnak a plasztikái.

Az írás jó, mint mindig.

Engem az foglalkoztat, hogy a szőke csajoknak már csúnyán kezd lenőni a hajuk. A műkörömlenövéseket nem is akarnám látni, de el tudom képzelni sajnos.
Kapnak ezek közben valami generálűberhólungot majd a műsor közben? Vagy zombiként végzik majd?

Sin' Dorei (törölt) 2010.12.28. 18:09:56

@Trollszpré: Az rtl valószínű tisztában van a szellemi képességeikel. Egyébként én is sajnálom. Karácsonykor csinálhattak volna valami sütit, amire lehet a nézőknek licitálni, és akinek a legtöbbér' fogy el, az kap egy csík kokót. Vagy várépítés gyufából, a legnagyobb vár kap egy csíkot, mittomén, annyi ilyen kreatív dolog van.
A csapatépítéses tréningek feladatai pont jók lettek volna.
Szerintem izgalmasabb dolog békés embereket választásra/kijelölésre kényszeríteni, mint a már amúgy is összeugrasztottakat.

csudri82 2010.12.28. 18:11:47

Olcsinak nincs szerencsére a részeg libákkal. :)
www.youtube.com/watch?v=b1sVRizwlhA

Röltex három műszakban! XD

gibson 2010.12.28. 18:40:23

@fran7: én a durva helyesírási/stilisztikai hibák miatt adtam fel elsőre, de most miattad nekifutottam még egyszer, és összeszorított foggal végigolvastam. Tényleg vicces, hogy köze nincs az írásnak a valósághoz. Az egész honlapjuk úgy, ahogy van, szánalom, ezekkel a cikkekkel, a nézhetetlen, állandóan akadozó "élő" videókkal. Úgy en bloc.

Szaffi B. 2010.12.28. 18:59:12

@csudri82: Ez de komoly, már akkor is nyuszikázott :DD

@Sin' Dorei: Ja, csapatépítősre gondoltam én is, megnézném őket együttműködve, dehát ez van, röhögjünk amin lehet.

Sin' Dorei (törölt) 2010.12.28. 20:01:33

Bany, megkapták a cépcégszalont...

basaja 2010.12.28. 20:03:33

hát én nyalok továbbra is,bár kurafi nem vagyok,de nem szoktak panaszkodni...:-D
A kiválasztás végét láttam,jobb olvasni...
Szal,cupp-cupp...

Lanois 2010.12.28. 21:00:34

@Trollszpré: "Jahogy, az alatta volt!! Jee, akkor visszavonom, bocsánatot követelek, nem büdi a csaj, futás meg minden, mea culpa, de tényleg..."
megbocsájtok.:)

John May R 2010.12.28. 21:04:47

@Sin' Dorei: Épp ma szavazták meg a weboldalon, hogy holnap mennek a nők szépségszalonba.

csudri82 2010.12.28. 21:14:33

www.youtube.com/watch?v=WFszihwtUYQ

Béci a rapper. Itt bezzeg pörög a nyelve. Ebből is látszik, hogy ez a leszadált jófiú karakter csak egy színészi alakítás. Lehet rá kellene írni a táblára a spurit és akkor lenne végre élet a Villában...

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.12.28. 21:27:06

Magam részéről erősen várnám Lilu és Kudlik Juli frizkójának összehasonlító elemzését.

jahaha 2010.12.28. 21:43:44

@Bikli néni: a Laci az vmi doktor. legalabbis a bemutatkozo filmje szerint.
egesz pontosan 'doktori fokozata van a biztonsagi tudomanyok doktori cimebol' (hogy ez mit jelent az rad bizom) a disszertaciojat pedig a 'terrorista metodika tan'-bol irta.
lao ce meg sun tzu meg onkontrol, megis majdnem megutotte a guta amikor a nyulbela alekosz fellokte veletlenul szekkel. ott ordibalt hogy vele, hogy ezt soha tobbet, ezt nem turi senkitol.
nem volt hiteles.
gondolom a kokemeny edzeseiken sem utik meg egymast, hanem csak imitaljak a tamadast, vedekezest. na persze.

Sin' Dorei (törölt) 2010.12.28. 22:08:26

@John May R: b+, kérem a lóvét - mit szavaztak meg?

gibson 2010.12.28. 22:22:51

@jahaha: szerintem az a doktori fokozat egy mezei PhD-t takar, valami műszaki területen. Közgázból például nem egy nagy dolog megkapni, igazából csak idő, meg egy kis pénz kérdése.
Persze ez iskolafüggő is, de gondolom László nem is az MIT-n szerezte a sajátját.. :)

Sin' Dorei (törölt) 2010.12.28. 22:39:22

@gibson: Télleg, mezei phd, de a többi 8általánoshoz képest egy akadémikus.

Az MIT az valami lefelsőbb fko?

csudri82 2010.12.28. 22:43:09

Nem tudom komoly volt-e a kérdés, de az MIT = Massachusetts Institute of Technology.

basaja 2010.12.28. 23:33:59

@csudri82:
Ezeket még takarítani sem engednék be a MIT-re...brrr!

jefff 2010.12.29. 00:58:37

@csudri82:

Hogy Olinak mi a szerepe a sóban, azt mindenki tudja, sajnos az Alekoszé is jól bele lett integrálva... Olyan kínos nézni és hallgatni (még az angol Office is kismiska hozzá képest!), hogy 20 év után újra meg vagyok győződve róla, hogy mazochista génállományt örököltem. Néztem a Ginával és Ildivel folytatott vitáját és nem hiszem el, hogy a két csaj nem bírja neki megmagyarázni, hogy miért is egy rossz köcsög! Persze, nem egy nagy IQ-bajnok egyik sem, meg aztán a fairség jegyében sajnos azt is el kell ismerni, hogy mi tudhatunk olyat is a leselkedésünk miatt, amitt a villalakók nem. De akkor is kiakadok rajta, hogy sikerrel tudja magát az ádáz és galád világ, a gonosz, összeesküvő, Alekosznemszeretést fogadó villalányok mártírjának beállítani magát és a két csajon látszik, hogy frusztráltak, de nem tudnak mit mondani neki!

Nos, Alekosz, megmondom neked, hogy miért is vagy egy giliszta gerincével, egy ganajtúró jellemével és egy lapostetű erkölcsi magasságával rendelkező véglény:
Bejöttél és NAGYON NAGY hangon nyilatkoztál arról, hogy Zsófi bejön naivan, de nem úgy fog kimenni. Hogy micsoda istennő, testileg-lelkileg csoda, az Univerzum személyre szabott ajándéka neked! Hogy milyen hamar meglesz! Amikor aztán visszautasított, már másnaptól olyan savanyú lett a szőlő, hogy minősíthetetlen módon kezdted fikázni. És ugyanezt végig mindegyik lánnyal, míg elérkeztünk oda, hogy egy sem maradt, akinél ne próbálkoztál volna, egy sem, aki nem utasított volna vissza, egy sem, akiről jó maradt volna a véleményed. Istennőből hülye kurva csak azért, mert te nem kellesz neki. Kíváncsi vagyok, hogy Gina és Ildi mennyi idő alatt járja meg uygaenzt az utat.

Azt pedig most megmondom előre, hogy a villalányokat be lehet csapni, meg nem is látnak-hallanak mindent. De ha a magyar lányoknak csak egy csöpp esze, ÖNBECSLÉSE és értékítélete van, akkor nem leszel te a villa után sem sztár a lányoknál! Nagyon, nagyon szomorú látlelete lenne a világnak, ha mégis az lennél...

Lotyó Bridzsida 2010.12.29. 08:56:51

@jefff:

:))
Az a baj, hogy a csajok sem látják a dolgokat összefüggéseiben.
Nagyon egyszerű az Alekosz jelenség: egyszerűen visszataszítóan negatív a kisugárzása.
Modorosh, nyalósh, pötsch.:))
Nagyon kétségbe kell esve lenni (ez szép volt..:D) hogy egy nő ráfanyalodjon az ilyen önjelölt "donhuján"okra. Üvölt róla a nőhiány, és a cejejemnek pont az a lényege, hogy TE meg ÉN. És nem az, hogy valami nőstény meg ÉN.:)) Ez szimplán taszító és kész. Bűzlik messziről. Nem kell tovább magyarázni. Lehet értetlenkedni, de csak azért mert valamivel igazolnia kell magát saját maga előtt, különben be kellene ismernie, hogy valamit kurvaszarul csinál, azt meg nehogymá.
Röviden.:D

Lotyó Bridzsida 2010.12.29. 09:02:15

Párdóón:
a tükör-efektet kihagytam.
Szóval amíg magát nem becsüli semmire, addig a csajok sem fogják (Szandikára sajnos dettó igaz).
Hasonló a hasonlóval.:)) Nem tud senkihez sem kapcsolódni, mert akik bent vannak, még ha nem is rakétakutatók, akkor is többre becsülik magukat egy szarkupacnál. Alekosz sajnos nem.

[HEJ] 2010.12.29. 10:24:14

Szánnika és Fallikusz kűrjéről kiderült már valami? A pamut póló "aaaz ellen nem vééd" ?

basaja 2010.12.29. 10:33:07

@[HEJ]: de igen.Mindíííg és minden körülmények között!

[HEJ] 2010.12.29. 11:03:26

Annyira szomorú vagyok, hogy az éLTéRő klub, még 1 valamirevaló csókjelenetet sem volt képes összehozni 1 hónap alatt. Pedig verejtéket izzadnak, titokszobába bezavart párocskákkal, fagyönggyel.

Remélem a közelgő szilvi-re összekapják magukat a kreativok, és megvuduzzák őket, vagy legalább a beépitett embereket, mert addig a tv előtt tespedők többsége (akik várják a sonjadorast, hruzmáriát, vadangyalt,stb.) nem fogja ezt beállitani favoritnak, és még a végén elkapcsol.

A követetkező csókókra adok 10%-nál nagyobb esélyt:
- Dörzsi és Gombi, a kék osztriga dallamára
- Zsófi (aki nagyon naivan várja a szilveszteri smacit BamBécitől) és a csillámporos karáncsonyfacsúcsdisz-angyalka fiúcska.
- Fallikusz és lovaGina.

igen, sztem ha itt valaki a másik hátán akar felkapaszkodni, az nem dörzsi, hanem gina; nem véleténül a görögcsődör előtt húzza a mézesmadzagot, mielőtt beköltözött a pár, addig Ő volt a központi figura, gondolta meglovagolja... mármint a hirnevét.

Balfars 2010.12.31. 17:54:24

Hát a cikkhez annyit fűznék hozzá, hogy Anikó már láttuk (talán szokott is) meztelenül zuhanyozni. Ezen kívül Zsófi+Szandika szokott. Meg Zsuzsi amíg bent volt.

Nem vagyok nő de a hüvelygombának nem kedvez az, hogy valaki még zuhanyzásnál is
ruhában van?

peti papagáj 2010.12.31. 22:09:31

Aki kap pénzt a munkájáért, akkor is megérdemli a dicséretet, ha azt színvonalasan végzi. Különösen, ha az ügyfél, a NYÁJAS OLVASÓ ezt ingyen kapja meg. Azokat ütném szét csákánnyal, akik bármiféle ingyenes tartalomszolgáltatásba kritika ürügyén be szoktak hányni.

Lanois 2011.01.01. 12:18:38

@Balfars: Anikót max álmodban láthattad meztelenül zuhanyozni. A kegyetlen valóság az, hogy a felsoroltakon kívül Ildi volt az egyetlen, aki putzéran zuhanyozott. Köszönjük RTL.

Flood 2011.01.01. 13:11:29

Én is emléxek, h egyszer volt róla vmi videó, ahol már pucéran mosta a csúnyáját (Zsófiról & Szandikáról rémlik még), bár eléggé kis szemérmes volt a drága

Flood 2011.01.01. 17:27:18

@Lanois: Szerintem a Belevalók közt keresgélj, mintha abban lett volna.
De pár hónap úgyis benne lesz vmelyik recskamagazinban is tutira :D

Lanois 2011.01.01. 17:34:27

@Flood: találtam 1-et tényleg, de az nagyon gagyi. ráadásul csak pociig mutatják, meg be is párásodik a kamera.

Balfars 2011.01.01. 18:44:05

Na ugye... Már csak valahogy le kéne menteni meg kivágni a kancit és mehet is vissza a netre. :P
süti beállítások módosítása