Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X14

2010. december 29. 10:50 - Hódos Hajnalka

A macit megvarrtam, megvolt az első, minden télen aktuális vita a „hogy lehet másfél órán keresztül üveges tekintettel síugrást nézni” témában, forró habos kakaó, Balázs. Még mindig nem találtak egy valamirevaló bőrdzsekit, amiben ne úgy nézne ki, mint majom a köszörűkövön, ennél azonban sokkal lényegesebb, kezdem úgy érezni magam, mint ötévesen, Alvégen a fekete-fehér Orion tévé előtt, mikor Vitray minden részletre kiterjedő leírást adott a jégtáncosok ruhájáról. Akkor hálás voltam, most gyengeelméjűnek érzem magam, köszönöm, felfogom és megértem egyedül is a látottakat, nem kell a számba rágni. Balázs szerint izgalmas volt a kiválasztás, űdóga, és a nagy kérdés, kit fog Olivér párbajra vinni. Vagy egy fiút, vagy egy lányt, mondja, hát köszönöm, komolyan azt hittem, a zöld izét a medence széléről.

Addig jutunk, hogy Gombi a Villamester és most majd mindjárt felmondják az idegei a szolgálatot, sőt olyat hallhatunk tőle, amit még soha, káromkodni fog. Végre elkezdődik a műsor, amit kerek három percen keresztül élvezhetünk, mikor megáll a kép. Régvolt gyerekkori emlékek törnek újra rám, utoljára az Uránia moziban történt velem ilyesmi, elszakadt a film, a nagyfiúk fütyültek, én szorongattam a csörgős zacskót, aztán csodálkoztam, miért nem ott folytatódik a film, ahol abbamaradt, a nagyfiúk kiabáltak, hogy látom az ollót. Balázs is ledermed egy pillanatra, aztán megrázza magát, és újra elmondja, hogy Gombi káromkodni fog, a szokásos dülöngélek, fél lábra állok és a jegyzeteket hozzácsapom a térdemhez állandó koreográfia kíséretében, már csak egy csuhajja hiányzik.

Gombi morog, mert megint teleíratják vele azt a táblát, amire reggelente kell a lakók egyéni kívánságait felkarcolni. Megint hülyének érzem magam, mert én értem, mi Gombi baja, minden nap kurvára teleírjuk a táblát, mások meg éheznek. Túlzásokba esünk. Olivér visszaszól, de most mi a ValóVillában vagyunk, és azért mert luxuskörülmények között élünk, ne zabáljunk, mert mások éheznek? Béci se érti, a Villamesternek az a dolga, hogy felírja a táblára, amit kérnek. Gombinak ez fura, minek kell ennyi minden, múltkor is kifolyt a hűtőből a sok kaja. A meg nem értettség elől érzelmekbe menekül, puszikat ad az ujjára és megérinti vele a pólójára vasalt barátnőjét. Többször. Most már ez sem érdekel, szeretem Gombit, tőlem annyi szívecskét rajzolhat, amennyit akar.

Balázs újra felvezet, aszongyahogy a Lakók meggyónhatják bűneiket, elmondhatják, ami a szívüket nyomja, kapnak egy gyóntatószéket, amire ráülhetnek és könnyíthetnek magukon. Na most, Bazsikám, drága szívem, az a vécécsésze. A Lelki Megtisztulás Napján a lakók gyónni igyekeznek, Anikónak vannak fenntartásai: most menjek be és magamba beszéljek? Amíg ő ezen gondolkodik, Zsófi örül a lehetőségnek, és elindul a nyugiszoba felé, Alekosz és Éva a jacuzziban fröcsögnek, a szó legszorosabb értelmében. A csapat egyik felét Vígszínháznak nevezik, ahol Zsófi a legfőbb színésznő. Zsófi Leonidaszt gyónja meg, neki nagyon hiányzik mert nagyon-nagyon megszerette ilyen rövid idő alatt és nagyon sajnálja, hogy a kiszavazón ellene volt. Tényleg nagyon sajnálja, picsog is egy kicsit. Laci is megy gyónni, neki az a baja, hogy olyan emberi gondolatokkal és jellemvonásokkal találkozik a Villában ami nem neki való, jajj hát Gigi persze hogy megy, hát majd pont ő marad ki. Gigi Oscar-gyanús nagymonológja arról szól, hogy Ő túl kedves, Ő túl aranyos és Ő túl jószívű és ezen változtatnia kell, és hát Ő takarít szívesen, de azt nem szereti ha csicskáztatják és jó lenne, ha ezt tiszteletben tartanák a többiek. Az öntömjénezés egy juj ott van a földön egy iszonyatosan nagy porcica felkiáltással zárul, felkapja és kivonul vele. Éva a jacuzziban elkap egy mondatot, na most mondta, hogy hogy unom már ezt a takarítást, na akkor őszintén csinálja? Meg hogy jóhogy nem már arról szól a Villa, hogy szeressük egymást gyerekek. Ha én meg Olivér kimegyünk, kire fognak ezek szavazni, mi lesz itt? Jajígyszeretlekúgyszeretlek? Anikó úgy dönt, nem megy gyónni. Megnéztem, piros meg fa, térdelős, oda én nem megyek, na ez meg a szopóbódé és a templompad között nem tud különbséget tenni. Alekosz megy. Leszögezi, hogy őt nem a féltékenység vezérli, mikor azt mondja, Jerzsi valóban Gigi hátán akar felmászni és ez a kapcsolat köztük egy majdnem első osztályú színielőadás. Mintha egy darabot néznék, és az lehet jó is.

Nem múlhat el összefoglaló esélylatolgatás nélkül, Szandika szerint mindenkinek szíves joga taktikázni, Olivér tud, ő nem. Gigi Olivérrel beszélget, Gigi szerint „I” kapja a legtöbb jelet, Olivér szerint „O”. Béci várja a kiválasztást, de fél is tőle, Ildikót nagyon rossz lesz megbántani, de muszáj. Magzatpózban motyog valamit arról, hogy Ildikó egy semmi, egy ködfolt, amin keresztülmegy, aztán újra lát, Olivér bazmegolva röhög ezen, most veszem észre, tényleg majmok vannak a szobában a tapétán, nabazmeg. Olivér mentőakcióról beszél, ő megmenti Anikát oohh, ohhh. Megfejtettem, hogyan tartalak benn, mondja Anikónak, remélem, ő érti, mert én nem. Jaj nekem, megint Jerzsi és Gigi, nyüszítek. Mit akarsz mondani? Imádlak, de megmaradok úriembernek. Hihi, vihog Gigi, aztán kimegyünk és piszkos vadállat leszel. Jerzsi mint piszkos vadállat. Felzokogok. Ilyen még nem volt, velem sem. Az a baj, folytatja Gigi, hogy nem vagyok rosszkislány eléggé. De majd most. Egy csók? De csak egy. És aztán többet sosem. Ennél fájdalmasabbak csak a gyűrűsmenyasszony szörpöscsaj, és a belé szerelmes hülyegyerek Szabinemszabad, Szabineeee deZsanett, deZsanett BB párbeszédek voltak, mit elő nem ások a tudatalattimból a lelki kínok hatására, őrület.

Az idegek tépázását Alekosz folytatja, Ginával és Ildikóval beszélget a kertben, a téma a szokásos, Alekosz kudarcai a nőknél. Az első visszautasít, aztán a többi is, azért, mert nem őt választottam először. Gina megpróbálja megmagyarázni, nem az a baj, hogy mindenkinek udvarolt, hanem az, hogy túl gyors volt, egyik nap ennek, másik nap annak, ez így túl gyors, fektettél volna bele időt és energiát. Ildikó elhiszi, hogy tetszik Alekosznak, csak nem szimpi neki, hogy ő a nyolcadik (utas a halál). Alekosz példát is hoz, ő bezzeg nem sértődne meg, ha egy csaj negyediknek választaná őt mert, nem folytatom, a lányok sem szólnak semmit, ismerem ezt az arckifejezést, én is nő vagyok, ez a szánalomba forduló, majd rövid hitetlenkedés után a teljes lemondásba fúló „szerencsétlen nyomi pöcs gyerek, ez tényleg ilyen hülye” nézés.

Megváltás az újabb esélylatolgatós rész, Alekosz és Olivér parázs vitát folytatnak, Alekosz szerint, ha Kristófot vinné ki, az elég érdekes szituáció lenne. Olinak viszont szétdurranna a feje, ha azt mondanák, hogy megijedt Lacitól. Én vissza akarok ide jönni Alekosz itt akarok maradni, ezt a kibaszott versenyt meg akarom nyerni! Gina nyugodt, számít rá, hogy Olivér a férjét viszi ki, de Kristófnak kettős szavazótábora van. Ha a férje jönne vissza, az neki nagyon nagy erőt adna. A szaunában ugyanez a téma, Anikó is erről beszél: Laci nélkül éhen döglünk, fegyelem sem lesz, Olivér meg, hát nélküle?! Olivér meg kell, nem tudsz mit mondani, úgy dönt, a párbaj napján feldob egy érmét, ha írás, Olivér, ha fej, Laci. Gina komolyan végighallgatja és felteszi a kérdést: és honnan szedsz érmét? A tenyerembe temetem az arcom és valahol máshol szeretnék lenni. Anikó megosztja mindezt Lacival is, az egyetlen mondat, amit érdemes idézni, Lacié: Anikó, ha még egyet bazmegolsz bazmeg, meghúzom a füled! Na most kellett ez, pláne az ágyban fekve, most majd hallgathatjuk hogy tombol a szerelem és Laci meg Anikó között szövődik valami. Ja, pókháló.

A Villafiúk levelet kapnak, holnap hatalmas kaland vár rátok, a hajnali ébresztő után egy óra áll a rendelkezésetekre, hogy elkészüljetek. Ez igen, én zuhannyal, hajmosással, indián harci díszekkel együtt kész vagyok 20 perc alatt, ha apámmal megyek valahova, tíz, mondjuk ebből hatot azzal töltök, hogy futok a kocsi után és megpróbálok beugrani a letekert ablakon. A Villafiúk örülnek a kalandnak, sejtik, hogy kimehetnek, egyedül Alekosz omlik össze. Ez nem biztos, hogy jó, nem biztos, hogy ennek ennyire kell örülni. Várjuk ki a végét. Idegesen járkál, őt megzavarná, ha ki kéne menni. Ha elmegyek vásárolni, mindig arra gondolok, hogy érjek haza, mert szeretek otthon lenni. Villafüggő lettem.

A képeket lelkigyakorlatok, gyónás és lelki megtisztulás után a valóvilág.hu oldalról válogatjuk. 

Címkék: vv4
308 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zoxó 2010.12.29. 11:16:57

minek varrod meg? Úgyis széttépi.:))

Lotyó Bridzsida 2010.12.29. 11:26:06

"nem vagyok rosszkislány eléggé" = csak fétis szexet nyomok kint a kamerába, amit aztán feltesznek a netre és egy világ láthatja bmikor.:D
Mégis mikor lenne a saját fogalmai szerint rosszkislány a saját szemében?:)))

Gombi reggel: - Oáááeeeeiőőőőő. Eeeee? Iiiieaaoiááeiőőő. Ááááá!!!:D
Kb. ennyit értettem a fogmosásközbeni beszédből.:D

csudri82 2010.12.29. 11:39:46

"hogy ő a nyolcadik (utas a halál)"
"Laci meg Anikó között szövődik valami. Ja, pókháló."

Látom kiheverted a karácsonyt, ismét olyanok a beszámolók, amilyenek az elején. Kitartást, csak így tovább.

MelegErzsi és JajdecukivagyokGigi(pedig amúgy csajokat fojtogatok harisnyával egy filmben) csajtól pedig okádok...

Hajrá Olivér, söpörd ki a Vígszínházat!

Hurri Kán 2010.12.29. 11:46:29

Azt hallottam hogy Aligtosz ha már egy csaj se áll vele szóba Olivérnek fog udvarolni.

BP80 2010.12.29. 11:46:29

@csudri82: "Amúgy csajokat fojtogatok harisnyával egy filmben". Azt hiszem lemaradtam. Linket tudna valaki adni?

rexter 2010.12.29. 11:47:15

Zsani + Szabi, lol az legenda volt. ejfel utan "mindenkinek" csomaggal 56 kval oket hallgatni, de szep volt! :)

solano4 · http://nufc.co.hu 2010.12.29. 11:52:11

GigiErzsi gyomorforgató Elééééég már belőlük

[HEJ] 2010.12.29. 11:53:52

az egész VV4 egy nagy "szopóbódé", ha ennyire sehogyan alakulnak a dolgok...

Ja és mivan ha becsipnek éjjel, és másnap hajnalban véletlenül a szopósmalac szájú villa"hölgy"et bökik le? :D

Fekete Dália 2010.12.29. 11:54:10

Ennyi picsogó férfit egy rakáson, ha katonák lennének már az egész szakasz rajtuk röhögne.

Nayime 2010.12.29. 11:58:10

@Lotyó Bridzsida: Igen, én is pontosan ezt mondtam tegnap. Szegény hülye libus, azt hiszi, biztosan nem fog majd kiderülni.

@csudri82: Engem is marhára idegesítenek már! De idegesítőbb a Laci/Anikó páros lenne. Lacinak nem is ez a típusa :) (jelleméből adódóan). Amúgy Anikó is marhára idegesít a folytonos artikulálásával, ("de szépen beszélek,ugye?" stílusával). ÖÖÖááá.

Hajnalka a fingós részt kihagytad a végéről! :) Én már gondoltam rá egyébként, hogy azon a szobán nincs ablak, ott alszanak 12-15-en, egymástól elveszik éjjel a levegőt... Gondolom van valami légkondis/levegőátfújásos dolog, de hát akkor is...

A mai részben meg Gombi elküldi a francba Olivért, már nagyon várom! :D :D
Amúgy szerintem Lacit fogja kihívni...
(Laci is dolgozni akar már... ;) )

AnnaKarenina 2010.12.29. 12:05:26

Azon nevettem, hogy addig kabarétréfálkoztak a szuverén-szuvenír szavakkal, míg utóbbinak sikerült átmennie a köztudatba helyes változatként. Úgy emlékszem, itt Anikótól hallottam: "szuvenír jogom" és teljesen komolyan.

Egyébként valóban nekem is meglepetés, hogy az egyetlen ép erkölcsi érzékkel rendelkező ember a kezdetben teljesen antipatikus Gombi. Hát ha még a puszidobálásokról is le tudna szokni.

gyutyka 2010.12.29. 12:08:44

Mára is egy nyalintás.

Szaffi B. 2010.12.29. 12:13:13

Ez a Gombi gyerek nekem egyre szimpatikusabb. Egy ideig azt hittem langyi, de rájöttem (!!!) hogy ezt a típust ismerem, Barbie-asszony, akivel együtt járnak (közös bérlettel) szolizni, meg gyúrni, síelnek is szigorúan "meccsing" sapkában. Ha gyerekeik lesznek a kislány hellokittys szettben, a kisfiú verdásban nyomja majd az oviban, és szigorúan tilos nájkizoknihoz adidasalsót venni.
Egyébiránt jófej, bár sok közös témánk nem lenne :)))

GigiErzsi valóban instant beokádás, kiváncsi vagyok ráébrednek-e hogy ez nem jött be, vagy csodálkozva kint találják magukat.

Son of UDT 2010.12.29. 12:13:16

@Hódos Hajnalka: A síugrás jó.

bodzás · http://biokert-es-lelek.blogspot.com/ 2010.12.29. 12:19:45

Ha elég vagány, akkor Lacit hívja ki (nyerni akar, nem lesz elég vagány). Ha biztosra akar menni, akkor Kristófot. Ha ugyanúgy folyik a szavazás, mint eddig (manipulált), akkor mindenképpen Olivér megy vissza a villába, kell a balhé a műsorhoz. Márpedig úgy folyik, csak naív kislibák hiszik azt, hogy a nézők döntenek.

Kristóf kint marad, bent Gina sokat fog sírdogálni.

Szeretem nézni - férjemmel, akivel hatalmas elemzésekbe fogunk esténként - de néha nagyon kevéssé szórakoztató. Én sem megyek a szomszédba egy-két lóf...ért, de ez a mérhetetlen mennyiségű trágárság nekem is sok. A dohányzásról nem is beszélve, csoda, hogy még kapnak levegőt.

Ja, a jégtáncverseny tök aranyos volt, ilyesmiből kellene még több. Disznóvágás...baromság. Hajrá, disznók! Csak esélyük sincs, az a baj.

Szandikát még mindig bírom, a legjobban az összes csajszi között. Gigi szerepet játszik, kevés sikerrel. Ginát is bírom, látunk még tőle tombolást, abban biztos vagyok.

Fekete Dália 2010.12.29. 12:26:54

@bodzás:
Jól írtad.
Több városban azért emelkedett a légszennyezettség, mert a villában állandóan füstölnek.
Ja, meg isznak.
Milyen büdös lehet ott.
Burn rejtély.

Lenne néhány kérdésem:
1. Honnan szerezte Laci a doktorátusát, mikor műveltségnek nyoma sincs benne?
2. Milyen MOSZAD kiképzést emleget az, aki képes volt bevonulni a villába?
3. Az aki titkos akciókon vesz/vett részt az felfedheti magát?

penna 2010.12.29. 12:27:41

Nálam tegnap az vitte a pálmát, amikor ez a szánalomhuszár Alekosz szószéknek használva a gyóntatópadot térdepelés és "gyónás" helyett állva, rátenyerelve "kinyilatkoztatott"...

BP80 2010.12.29. 12:28:21

@csudri82: Nos, erre nem számítottam... Tisztára Gyűrűk Ura első rész, lenyilazós zárójelenet. :)

fran7 2010.12.29. 12:28:48

Gombi kifakadása érthető volt, de fölösleges. Annyi Coca terméket tartanak a hütőben, amennyit én egész életemben nem ittam.S ha ezek után sírnak, hogy nem elég amit kapnak, akkor lehet nem a Gombi etikai érzékével van a hiba. Bár szerintem a kifogások oka a nagyon hideg volt, hogy egy órán át átfagyott a keze.
Másrészt vicces volt az Anikó félelme a gyóntató széktől. Talán erre a helyzetre is van egy mondás. Bár inkább kerülje, mint magát fényezze.
Másrészt a holnapi, mai vita Olivér és Gombi között teljesen érthető, a disznóvágás érdekes dolgokat tud kihozni a férfiemberből.

Scypio 2010.12.29. 12:30:06

Gombi jó karakter. Egyszerű, mint a fakocka, de a szíve és a lelke a helyén van, és ez ebben a közegben dobogós helyet ér.

Anikónak nem fog összejönni Béci, Alekosznak meg senki, szerintem ők ketten egymásra fognak találni, minden korábbi utálat ellenére.

Lanois 2010.12.29. 12:32:38

"a nagy kérdés, kit fog Olivér párbajra vinni. Vagy egy fiút, vagy egy lányt, mondja, hát köszönöm, komolyan azt hittem, a zöld izét a medence széléről."
Még kiviheti a Zsófit is, azért ne felejtsük el.:)

namkuzu 2010.12.29. 12:34:54

Milyen irígy mindenki a tiszta, önzetlen és őszinte szerelemre...
Gigi és Jerzy románca már már közszolgálati és oly csodálatos, hogy párterápiás célokra össze kell majd válogatni a különböző részeket, és Szandika szakértő kommentárjaival kiadni DVD-n!
Mikor együtt vannak látszik, hogy még azt is elfelejtik, kamerák kereszttüzében bontakozik ki e csudás valami.
Éva meg szintén olyan őszinte, hogy tőle örülnék egy őszinteség definíciónak, mert kezdem úgy érezni, hogy a villában őszinte=zsigeri, ami azé nem feltétlenül...
Dr László meg legalább egy másodpercecskét edzen már, mert az egyetlen reggeli tornán kívül még nem nagyon láttam, hogy karbantartaná formás sörhasnak álcázott izomzatát.
Ja, és bazmeg a kurvaéletbe baszod, hát hallod?!

Lanois 2010.12.29. 12:43:30

@penna: Na az nagyon komoly volt.:) Akartam is írni, de megelőztél.
Az is megért volna talán pár sort, amikor Erőszakból Diplomázott László bement gyónni, és egyből a gyóntatópad mögé nézett, hátha elbújt ott egy terorista, de szerencsére nem.

Nebameg 2010.12.29. 12:43:33

@namkuzu: Azért a Laci féle izomzat, típikusan "mester" izomzat, a fene tudja, mi telne ki tőle. Amennyire látom, egy szint felett elkezdik a pocakukat is nevelgetni a "harcosok"..

Nebameg 2010.12.29. 12:44:14

És kurvapecérség ide, vagy oda, de egy nyalást megérdemelsz a posztért :)

K Tomoceusz 2010.12.29. 12:47:07

Randa dolog belekötni az álompár meseszerű szerelmébe . Az , hogy egy ország kiváncsi az első csókra , teljes mértékben hihető . Nálam már fogadásokat is lehet kötni , kiből lesz tündérszép királylány a nagy esemény után , Jerzyből vagy a szentendrei Godzillából ?

klarky · http://kreport.blog.hu/ 2010.12.29. 12:47:22

Ez most jól sikerült összeállítás lett, jókat nevettem. 8-)

Gombit ki nem állhatom, simán Taigetosz szökevény, nem értem, hogy hordhat ilyen "férfiakat" a föld a hátán...

Egy dolgot kihagytál, (vagy én hallottam félre?). Amikor a csajok megtudták, hogy reggel a fiúk elmennek a házból valamelyik felkiáltott, hogy de jóóóó, akkor ő megigazítja a fazonját.

Hát ezen besírtam! 8-))))

Lanois 2010.12.29. 12:53:20

@Nebameg: najóvan én is nyalok egyet neki, mert megérdemli.

hunyuan 2010.12.29. 13:01:10

@fehérzaj: viccelsz? a mai világban kis túlzással, már szinte mindenkiből lehet doktor akármiből
a haverom pécsi felnőttképzéses levelező(!) művelődésszervező andragógia(?) politológus phd-s majd később ha megírja, beadja, és megvédi dr. lesz
(Dr. Mezey György - "sport&futball doktor)

hunyuan 2010.12.29. 13:03:24

@fehérzaj: 2. visszavonult média-kommandós(attól még lehet kemény)
3. nem vszínű

Hódos Hajnalka 2010.12.29. 13:06:59

Laci jogász, azé' doktor.

www.konyvline.hu · http://konyvline.hu 2010.12.29. 13:09:02

Hamarosan jön a hardcore, ha ilyen gyenge marad a nézettség :)

namkuzu 2010.12.29. 13:09:13

@Nebameg: Én nem állítom, hogy ne verne akár szemmel is agyon, csak azt, hogy kezdhet berozsdásodni.

Fekete Dália 2010.12.29. 13:10:40

@Hódos Hajnalka:
Ne má' jogi doktorátust szerzett?
Azér' azt megnézném, hogy melyik egyetemen esett át a tűzkeresztségen.

Nem látszik Laci bá keménynek, ha az lenne osztogatná a parancsokat a villában.

Ateszpapa 2010.12.29. 13:14:21

A Jordán Olivér szerintem Zsófit hívja ki.
A baukó évának ki kellett volna már esnie, mert egy gerinctelen, alkoholista, szarkavaró.Ahogy a Bar2-ben is látható volt.

Netes adást is csak akkor adnak a szerkesztők, ha éppen ráaludtak a bekapcsoló gombra.

szkeptikus antiszeptikus 2010.12.29. 13:19:05

Dr laci nem jogasz sztem (bar lehet, hogy rosszul figyeltem), hanem a biztonsagtudomanyok vagymi doktora :) Mijeza safe mode commment box egyebkent? Gaz nagyon... Csak nalam ilyen?

Lotyó Bridzsida 2010.12.29. 13:19:43

@klarky:
Tekintve, hogy a kutya se nézegeti a fanzonjukat (az egy alekosz aki tenni, annak meg nem engedik) tulképp ki is növeszthetnék göndörödőre.:D

szkeptikus antiszeptikus 2010.12.29. 13:21:30

Jaaah, kesz mobil verzio, ha bekell szarni!
Tortenelmet ir megina zindex :)))

Hódos Hajnalka 2010.12.29. 13:28:33

@fehérzaj: Nekem úgy rémlik, vagy a három doki közül csak a szétállós hajú csaj volt jogász, aki Soma Mamagésa haját kérte kölcsön a beszavazásra?
Nem érek rá utána nézni most, de majd túrok erről infot.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.12.29. 13:30:54

Szerintem a Gombi gyereknek van esélye nyerni.

( a többi vagy túl intrikus, vagy túl semmilyen)

A Gombikánál a szolizott felhám alatt legalább nyomokban felfedezni az emberség szikráját.

namkuzu 2010.12.29. 13:32:35

@Hódos Hajnalka: A másik ffi doki is jogász volt, börtönökben intézta a rabok kérelmeit vagy mi, de emlékezetes a bemutatkozó filmjéből az volt, hogy kedveli a nála jóval fiatalabb leányzókat, de ezzel nem tesz semmi törvénytelent.
Amúgy börtönbe járt rabokkal

I'm a lady, can you save Me? 2010.12.29. 13:34:55

Én nem hiszem, hogy Gombi nyerni fog, de legalább valaki mutatott némi ember vonást. Nem is tudom mit írhatnak arra a táblára, mikor az üdítős hűtőn kívül a pulton is hegyekben áll a cappy...

Italo Balbo 2010.12.29. 13:36:52

@fehérzaj: Sztem félreérted. Laci természetesen nem ügynök, hanem a MOSZAD kiképzés részét képező speciális harcművészeti ágnak vmi nagy mestere. Annyira, hogy még oktatja is, de ehhez nem feltétlen kell, hogy különösebb köze legyen a MOSZAD-hoz. Persze aztán lehet, hogy vmikor vmilyen ügynök volt :)

szkeptikus antiszeptikus 2010.12.29. 13:37:30

@Hódos Hajnalka: Na ha a laci jogasz en megeszem a kalapom. Bemutatkozo vidjet nezzetek meg.

Egyebkent licky-licky, hajnineni, innen is, mara is :)

Fekete Dália 2010.12.29. 13:39:36

@Italo Balbo:
Akkor most ő lenne a villa téglája:)
Ügynök persze, mint Arthur Millernél.

Szaffi B. 2010.12.29. 13:50:47

@Boszi_néni: Gombi simán nyerhet, hasonló karakter az előző vv-k nyerteseihez.

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2010.12.29. 13:55:53

Tegnap megint megpróbáltam megnézni pár percet ebből a szarból. Meglátom ennek a beteg alekosz gyereknek a fejét, és ökölbe szorul a gyomrom... (képzavar).

Jó, hogy ti nézitek helyettünk.

Jamesboci 2010.12.29. 14:02:07

nade ez miben is verseny?!!

Fekete Dália 2010.12.29. 14:04:33

hülyeségben

Ide már csak a Csernus dokit kellene bedobni, mint egy atombombát.

frutella 2010.12.29. 14:07:13

@Boszi_néni: Én a műsorkészítők helyében az elvégzett munkáért (takarítás, mosogatás, főzés stb.) bónt adnék amit levásárolhatnának (pl. 1 üveg üdítő= 1 ebéd utáni mosogatás). Mivel sok mindent nem csinálnak így egy-két héten belül felélnék a készleteket. :-)

bodzás · http://biokert-es-lelek.blogspot.com/ 2010.12.29. 14:09:09

Tegnap olvastam a neten, hogy Tölgyessy Péter nevű valóságsó (szociológus) elemző (nem azonos a politikai elemzővel) szerint egy játékos van, aki győzelemre esélyes és ő Jerzy. Hozzátette, hogy persze még nagyon az elején vagyunk.

Ki tudja, még ő is lehet. Egyelőre szürke, viszont éppen ezért nem jelölik majd párbajra. Gigi előbb kap jeleket, a csajok féltékenyek rá.

Alekosz viszont...szerintem impotens. Azért beszél ennyit a szexről.

Lanois 2010.12.29. 14:10:13

@fehérzaj: Laci valóban ügynök, és nekem szokott jelenteni a villából. Gombi nem fog nyerni amúgy...már dolgozunk rajta. És nem Krav Maga, hanem Jiu jitsu.

verkli 2010.12.29. 14:12:16

@Italo Balbo: 3x3-as ügynök,
de ezt már mondtam egyszer

Lasombra 2010.12.29. 14:16:20

nem értem, miért nem hiszitek el, hogy Laci doktor. ott van pl Anikó, aki ugyan most épp műkörmös, de nem olyan régen egy szépségversenyen (hol máshol?) még főiskolás színészpalánta volt. azoknak állítólag nem kell tudni leírni, hogy "hagyd" vagy "hagyj" vagy mi volt.
szóval Laci bármi lehet.

Anikóra visszatérve, az esztétikai élményindextől eltekintve, már aki az ilyen nőkre gerjed (pl úgy mint én), ő hiánypótló, mivel a villába egyetlen vicces embert sem sikerült beválasztani.

az egyetlen humorforrás is olyan, amit a szereplők észre sem vesznek, ill nem poénnak szántak.
ebben Alekosz mellett Anikó jeleskedik (Szandika szerintem nem vicces). a szuvenír véleményt is ő mondta pl.
meg ami a bemutatkozó lapján van az is priceless:
volt egy mókusa, akiről azt hitte, hogy TÉLI ÁLMOT ALSZIK(!), de valójában megdöglött nyomorult. (gondolom arccal előre fekhetett a vizes táljában, ahogy a mókusok aludni szoktak) és még megfejeli a poént azzal, hogy valójában ELVÉRZETT szegény pára!
hát... de akkor... miért gondolta? meg hogyan? micsinált? megannyi kérdés. de szerintem viccesebb, mint sok ember, aki szándékosan űzi ezt a műfajt.

I'm a lady, can you save Me? 2010.12.29. 14:25:34

@Trollszpré: én nem vagyok ellene, végül is még mindig szimpibb mint sok rabtársa. De ha Oli beépített, nem ő fog nyerni?

I'm a lady, can you save Me? 2010.12.29. 14:26:32

@frutella: jó ötlet!

Annak idején a BB-ben is valami hasonló szitu volt.

Szaffi B. 2010.12.29. 14:27:28

@Lasombra: "volt egy mókusa, akiről azt hitte, hogy TÉLI ÁLMOT ALSZIK(!), de valójában megdöglött nyomorult. (gondolom arccal előre fekhetett a vizes táljában, ahogy a mókusok aludni szoktak"

AhhhHAHAHAHAAA!! :DDDD

Szaffi B. 2010.12.29. 14:28:05

@Boszi_néni: Nem, ő szart keverni van beépítve. ;)

I'm a lady, can you save Me? 2010.12.29. 14:28:54

@Lasombra: úristen ez a mókusos storí komoly?! nagyon durva!!!! :D:D:D:D

2010.12.29. 14:39:03

Épp szomorú voltam mert becsekkoltam a könyvem a csomagba, de ez jó írás volt... javult a színvonal, köszi :)

3668 2010.12.29. 14:40:38

Jahe!
Van is a mondás, hogy alszik, mint a kivérzett mókus!
Nem ösmerted?
Vagy az, hogy húzza a mókusbőrt!
Na meg, ne rángasd az alvó mókus farkát!
Februárba meg amikor kijön a véres mókus a barlangjából, és meglátja az árnyékát, akkor vagy rövid lesz a tél, vagy nem, de ez a szuvenír joga.

Fekete Dália 2010.12.29. 14:47:29

Az a mormota vót, nem a mókus.

rendszerhiba 2010.12.29. 14:49:11

@frutella: nem rossz gondolat...:) a fele éhen halna..

@bodzás: szerintem Jerzyt előbb kezdik ki a hamisnak vélt érzelmei miatt.

@immortalis: én a netes összefoglalót nézem meg úgy, hogy összevárok egy hetet.

@alfonzina, a főnyomi: én meg nem értem, miért kattant be. most nekik ez a munkahely. a foglalkozásuk pedig villalakó. ezért fizetés/kaja/ellátás jár.

rendszerhiba 2010.12.29. 14:50:40

@randomgenerator: én ezért szoktam vékony könyvet vagy folyóiratot pakolni a noti táskába is.

szkeptikus antiszeptikus 2010.12.29. 14:55:17

szerintem vagy szandika vagy lacika fog nyerni (ha nem bunda lesz, mert akkor olika)

Lasombra 2010.12.29. 15:00:12

@Boszi_néni: nemtom, h komoly-e, de az ő nevén fut a sztori. csekidát: valovilag.hu/versenyzok/841
eszem a szívét...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.12.29. 15:18:43

Szóval a barátnője képe van azon a pólón! Annyit simogatja, azt hittem a környezetéből hiányzó ingereket próbálja pótolni, izé...... magához nyúl.

Seyman 2010.12.29. 15:30:23

Nálam a nap beszólása Gina-é : "és honnan szedsz érmét?" :D
Ez mindent vitt, lehet,h Gina révén kvartetté fog bővülni az Alekosz-Éva-Olivér alkotta kedvenc trióm..? :)

progvog 2010.12.29. 15:37:19

én a anikó-laci párbeszédből anikó elemzését emelném ki:
'te olyan tök rendes vagy meg ilyen tök más... ő meg tök rossz... tök ilyen ellentétek'

Lanois 2010.12.29. 15:42:34

@Seyman: Nálam ez a hónap beszólása volt.:D

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2010.12.29. 15:46:29

nincs egy táblázat valahol arról, hogy ki kit szopott már le a villában?

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.12.29. 15:52:47

@rendszerhiba: szerintem valami társadalmi,karitatív tevékenységet simán csinálhatnának. pl. menhelyre elvinni őket egy napra, és dolgozzanak a kutyák körül, vagy fogadjanak be valamilyen elárvult állatot, vagy akár többet és gondozzák (mint a kiskutyák voltak, csak valami nagyobb feladat), esetleg, ahogy valaki bedobta Karácsonykor, készítsenek ajándékokat, játékokat állami gondozott gyerekeknek, stb.
Ezekben jól kijönne az is, hogy mennyire összetartóak, ki, mennyire csapatjátékos, és együttműködő, milyen a jelleme, stb.
A döglésből nem sok jön le. Azért balhéznak, mert nincs elég feladat, ami lekösse őket.

A disznótor pl. nem volt rossz ötlet a srácoknak. Jó, hogy kicsit kivitték őket a villából. Ezzel feszültséget is oldottak, és egyidejűleg van megint téma, valami szín, amiről majd tudnak beszélni, és képet kaptunk arról is, hogy ki, mennyire fogja meg a munka végét, vagy a malac farkát.
:)
Balekosz rohadt nagy, ahogy utcai bőrkabátban nyomja a disznótoron.:)

A folyamatos semmittevés lehet nézettségnövelő, de legalább annyira nézettségromboló is, hiszen egy idő után kurva unalmas minden nap a patáliákat nézni, ráadásul olyan semmi faszságokon, hogy az ember kínjában csak röhögni tud. (persze, ott a ketrecben, bezártságban ezek nyilván teljesen más megvilágításba helyeződnek)

I'm a lady, can you save Me? 2010.12.29. 15:53:37

@Lasombra: nagyon komoly:) IQ bajnok ez a nő... ezt folyamatosan igazolja a villában is. MMKK :D

Lanois 2010.12.29. 15:56:29

@neccharisnyás útonálló: Tükörimádó Gombi, vagy ahogy Győzike hívja Gömbi, kényszeres. Pár napja pl reggel felébredéskor még az ágyban elkezdte mutogatni a beszavazósón megismert négyütemü pantomim műsorszámát. Megdöbbentő volt.

I'm a lady, can you save Me? 2010.12.29. 15:58:22

@alfonzina, a főnyomi: mit vársz? a rabokat sem hasznosítják a börtönökben...

nehogy már az rtl példát mutasson...

bár támogatnám a fent felsorolt összes ötletet.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.12.29. 16:10:21

@Boszi_néni: lehet, hogy nálunk nem, de pl. lehet, hogy ismeri valaki az Animal Planeten futó sorozatot. Azt hiszem, hogy Börtönkutyák néven fut itt. (eredeti címe Cell Dogs, vagy valami ilyesmi)
A lényege, hogy halálra ítélt, sintértelepen lévő, reménytelen eset, viselkedési problémás, stb. kutyákat visznek be börtönökbe rabokhoz. Persze a raboknak részt kell venniük egy képzésen, vizsgát kell tenniük és csak az kaphat kutyát, aki átment a vizsgán és alkalmas kutya nevelésére. Nos, az ő feladatuk, hogy néhány hónap alatt a gondajaikra bízott kezelhetetlen, szertelen kutyákból, örökbefogadható ebeket neveljenek. És ez kb. nagyjából 100 %-ban műkszik is. A kutyák velük élnek a cellájukban, van saját kis kutyakosaruk. A rabok sétáltatják, etetik őket, és legfőképpen szeretik és nevelik őket. (és vice versa, hiszen a kutyák ragaszkodása a rabok esetében sem múlik el nyom nélkül)
Na, valami hasonló koncepció lehetne akár a villában is.

instale 2010.12.29. 16:11:44

@KancsiPista: lacika győzelme szintén lehet bunda.
Amúgy a látottak alapján négy esélyes van: cimbora olika, szintén belsős lacika, meg a rendkívül kameraérzékeny testvérpáros. Az első kettő, ugyan mi másért ment volna be, mint a final round? Mi más lenne a motivációjuk, azért ők már nem gyerekek. Számukra ez szimpla munka, ami jól fizet.

Amit meg most csinál a retek az egyenesen gusztustalan, az éjszakai biztonsági őrünk szerint még alvás közben is olikát mutatják. Ebéd közben rámegyek az oldalukra, tudom ciki, de este jobb programom van, és csak ezt a gyökér(oli)vért láthatom. Építik rendesen a srácot.

Gömbi pedig tudatosan lesz ellenszenves, hogy utána a következő héten ő legyen a kiválasztott és kivigye az oroszlánt.

gnme 2010.12.29. 16:12:25

- én ilyen leszek bent én olyan leszek bent
- e örö e bódottá
- jéé, van pia
- jéé, van dohány
- ez azért hülye, az meg azért
- veerjük ki! (Torrente után szabadon :-D)
- Éva bélgázai

Van még lejjebb?

hozzaszolo 2010.12.29. 16:29:17

Ha már a jogász vvlakó jelölt csaj szóba jött képes volt valami ilyesmit mondani én általában bejövök mindenkinek kivéve aki nem ezt a típust szereti.
A típust nevesíteném akkor most, dagadt és ronda nő. :)

gibson 2010.12.29. 16:37:45

@Nebameg: az nem kurvapecér lesz, hanem KURAFI! :)

gibson 2010.12.29. 16:49:10

@Italo Balbo: @fehérzaj: szerintem egyszerűen arról van itt szó, hogy Laci pár éve krav-magázik, csak ezt a szenzációhajhász zsurnaliszták úgy állították be, mint aki Moszad-ügynöki múlttal rendelkezik.. :D

namkuzu 2010.12.29. 16:50:42

mér akarjátok azt nézni,hogy térdig gázolnak téli álmot alvó kutyákban?! Semmi élőlényt nem bíznék rájuk az eddig látottak alapján, kezdjék inkább egy fatuskóval, aztán tán tojás, utána anatómiailag pc baba. Ha sikeres vizsgát tettek jöhet első körben egy ebihal, aztán meglássuk mi újság a tópartokon

Lanois 2010.12.29. 17:18:49

@gibson: Krav maga felejtős.
Laci 4 danos Ju Jitsu mester és mellete kempo világkupát is nyert és shaolin kung fuzik. És FBI-os.

Jim 2010.12.29. 17:23:04

Hajni bmeg, végre valaki észrevette, és leírta annak a lúzer balfasz Balázskának a pozőr mozdulatait. Hányok tőle!

Az mondjuk vicces lett volna, ha tegnap, amikor utánozta Gombit, nem a szívéhez nyúlkál, miután megpuszilta a kezét, hanem a pöcséhez. Na akkor röhögtem volna.

mzperxx 2010.12.29. 17:27:03

ennyi hülye nézi ezt ?

gastro vazze 2010.12.29. 17:31:13

Gombi viszont ne énekeljen, maradjon csak a táncnál - a port jobban bírom:)

csillagház 2010.12.29. 17:35:11

Egy kis hírháttér, aki ezek után még nézi ezt a VV-t, az megérdemli. kuruc.info/r/6/70403/

kalandlövész · http://kalandloveszet.hu 2010.12.29. 17:38:50

Farkalna ott már mindenki mindenkivel :)

gibson 2010.12.29. 17:39:24

@csillagház: mostantól naponta be fogod ide linkelni ezt a szemetet?

Hódos Hajnalka 2010.12.29. 17:43:50

@gibson: Úgy tűnik, igen. Legalábbis addig, amíg meg nem unjuk.

fuck anál 2010.12.29. 17:59:48

réges régen a cirkuszban ritka állatokat mutogattak, ez pont olyan

gibson 2010.12.29. 17:59:49

@Hódos Hajnalka: én részemről már most unom :)

Sin' Dorei (törölt) 2010.12.29. 18:50:16

@alfonzina, a főnyomi: Ezt én írtam először, tegnap.

Rohadt unalmas, ahogy a a kanapé/ágy-hűtő-hamutartó háromszögben mozognak.
A disznóvágás csodás példája volt annak, hogy büdös a munka. Az Alektosz-Olivér párt kínálnám szívlapáttal, míg mozognak. Béla legalább mutatott érdeklődést a munak iránt.

Peppone Botazzi 2010.12.29. 18:52:21

bele szoktam nézni ezekbe a leírásokba, egy valamit a szerző mellőzzön könyörgöm. A látványos szenvedést, hogy ezt neki nézni kell, és "máshol akarok lenni", "felsírok"...stb.
Ha ilyen kín nem kell nézni, ha még nézi és írni akar róla akkor ne írja bele minden posztba.
Köszi, amúgy minden fasza :)

gibson 2010.12.29. 18:55:55

Nem értek egyet, én pont ezekért a "máshol akarok lenni", "felsírok", stb. típusú kommentekért olvasom a hogyvoltot! Egyrészt kurva vicces olvasni, másrészt tokéletesen kifejezi, amit én is érzek a műsor nézése közben. Harmadrészt enélkül szimpla összefoglalóvá degradálódnának az írások.

Peppone Botazzi 2010.12.29. 19:02:40

@gibson: Igen, néha jó, csak posztonként 3-4 már sok, nekem erőltetett. De hát akko r ez egyéni probléma ezek szerint. Építő kritikának szántam.

fran7 2010.12.29. 19:16:19

Hajni, "mocsok" vagy elkezdtem figyelni a ruhákat. Kristóf rózsaszín sapkája döbbenetes.

gibson 2010.12.29. 19:18:37

@Peppone Botazzi:
"Építő kritikának szántam."
Tudom, én is csak azért írtam, hogy jelezzem, nem vagyunk egyformák.

gibson 2010.12.29. 19:19:28

Ez a Gombi annyira irritál engem, hogy az valami hihetetlen.

iqlightblondiee 2010.12.29. 19:20:43

Az előbb megint beakadt Alekosznál a lemez: mit mondtál mi a jobb, kit vigyen ki, vagy valami ilyesmi...

Bisztő Gyalla · http://gyulszi.blog.hu 2010.12.29. 19:41:47

Ojan kicsi kis villa, aki a hölgyek füléböl lóg?

Lasombra 2010.12.29. 19:42:03

Olivér nagyon feszegeti a pofonosládát. Keményen nyomatja az alfahímet ott bent - amikor épp nem pityereg vagy recskázik -, de ezzel a féreg hozzáállással kint könnyen lefejelheti valaki térdét. (Van rá sansz, hogy le is fogja.)

Bár verekedni tilos bent, de a házi oltárát már méltó módon "feldíszíthették" volna.
Nézettségnek se lenne utolsó móka.

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2010.12.29. 19:49:57

@gnme: Mindig van lejjebb. Mindig...

Amúgy lehet Olivért bírni vagy utálni, ha ő marad kint a párbaj után, sokkal unalmasabb lesz a műsor. Azt nem mondom, hogy szarabb, mert az ennél már nem lehet. (Vagy mégis?) :)

csudri82 2010.12.29. 19:50:11

Fúú gyerekek, kisbabakörömtól kb. 20 éves koromig jártam disznótorba (mióta nincsenek nagyszüleim, azóta sajnos nem), de ha így álltam volna mint ezek ott, a nagypapám rám vert volna a seprűnyéllel.

5évesen már vakartam a perzselt malacot, mert daráltam a hokedlin állva (máshogy nem értem fel a darálót :) ), ezek meg csak lógatják a lábukat és piáznak.

Nálunk is pálinkával indítottak az öregek anno, de utána elvégezték a dolgukat is...

Gombi meg egy fasz, eddig bírtam, de látom ő is csak egy színész. Hajrá Oli! Remélem nem a Kristófot viszed, hanem azt a fasz Lacit, aki még uszít is!

csudri82 2010.12.29. 19:50:54

Ezt-azt elírtam, de indulatból írtam, bocs. :P

Sin' Dorei (törölt) 2010.12.29. 19:55:42

@Kóczy: Eddig én is azt gondoltam, hogy unalmasabb lenne nélküle, még a Zsuzsika-balhénál kedveltem is, de akkora görénnyé sikerült magát kinőnie azóta, hogy húzzon inkább a picsába és haljon meg az egész műsor.

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2010.12.29. 20:04:54

Ja, azt én sem értem, hogy Laci miért mondta azt, hogy majdnem bunyó volt a disznóvágáson, mert a környéken nem volt ilyenről szó.

@Sin' Dorei: Ő így játszik. Van, akinek szimpatikus, van akinek nem.

Sin' Dorei (törölt) 2010.12.29. 20:09:25

@Kóczy: Laci is játszani próbál nyilván a maga esetlen módján : )

Mondom, nekem szimpatikus volt O egy bizonyos pontig. Asse tudom mi volt az a pont, de most már nemszeret.

gibson 2010.12.29. 20:11:44

Én bírom Olivért. Ezerszer inkább rúgnám herén a meleg, hisztis, idióta Gombit vagy ezt a dagadt, sunyi, puhány kamudoktor-Moszadügynököt... :)
Viszont rohadtul elegem van már abból, hogy huszonötödször is lejátsszák a már ezerszer látott és ismételt jeleneteket. Ha az Olivér teszem azt bent marad a végéig, akkor ezt a kibaszott Zsuzsis jelenetet még legalább ötszázszor végig kell néznünk?

rianna 2010.12.29. 20:12:38

En csak neha-neha nezem, de Gigi borzasztoan antipatikus. Olyan, aki csak tetteti, hogy o milyen jo es aranyos stb. Gombi viszont szimpi, bar nem egy eszleny, de van benne tartas.

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2010.12.29. 20:12:53

@Sin' Dorei: Valóban, csak tőle ez még szokatlan. :)

Én egyébként úgy vagyok az egésszel, hogy senki sem a kedvencem, meg senkit sem utálok. Nézem, aztán röhögök nagyokat néha, máskor meg a fejemet fogom. De, ha Olivér, Alekosz és Éva nem lenne bent, rohadt unalmas lenne a műsor.

gibson 2010.12.29. 20:13:12

Laci, mint "alfahím"... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Sin' Dorei (törölt) 2010.12.29. 20:17:00

@Kóczy: Igazad van teljesen :)) Én sem borulok gyászba, de még esemest sem küldtem soha : )

flanker 2010.12.29. 20:30:14

@bodzás:

>Ja, a jégtáncverseny tök aranyos volt, ilyesmiből kellene még több. Disznóvágás... baromság. Hajrá, disznók! Csak esélyük sincs, az a baj.

Komolyan gondolod?

Képzeljük már el a jelenetet!
Premissza: NINCS hivatásos bölömbér meghívva, maradnak a VV fiúk.

Olivér: B@zd meg (továbbiakban BM), ez a qrv@ disznó nagyon büdös. Büdösebb, mint Alekosz "nőtakarok" monológjai. Laci, végezd ki!

Laci: Nem lenne fair, sokan vagyunk. 1 disznó 5 ellen? Hol ebben a hit és böcsület?

(Erzsi és Gombi feszítgetnek, hasonlítgatják a disznó és saját bicepszeik közötti különbséget.)

Kristóf: Pedig valakinek le kell döfnie, mert a Gina aszonta, friss kolbász nélkül vissza ne menjek!

Alekosz: Ez egy disznófijú amúgy, vagy disznóleány? Jóképű teremtés különben... Nem lennék meglepődve, ha rólam álmodott volna.

Olivér: BM, disznó, büdös vagy. Büdös vagy, BM. Lárvabüdös, tetűsötét, kurvabüdös, érted? Ebből nem engedek, merhaegyszermegmondtam, akkor az úgy van, BM. F@szomat, te...

Béci: Noo, sráácok, nee-keem mindegy amúúgy, ki öli meg, de itt van a kééés hozzáá. Neszteek. Ha keel lasssítóó, akkor itt vaan két Xaanaax és egy Seduxeen iis.

Gombi (Úgy dönt, hogy saját karikatúráját parodizálja és a többiek háta mögött szívecskéket rajzol a porba. Míg beszélgetnek, megvizslatja művét és elégtelennek találhatja az Opus Magnumot, mert előveszi a pörkölőt és azzal húzogat vastagabb kontúrokat. Időnként a kamerába mosolyog és szíve csücskéig szétszaggatja a pólóját. Könnycsordítóan szép a mosolya.)

Alekosz (Jobb kézzel mondja, a bal [természetesen] foglalt [Na mégis, ugyan mivel??]):
Mielőtt itt bárki is valami radikális is irreverzibilis cselekményre ragadtatja magát, nem adnátok néhány percet a hölggyel kettesben?

Jerzsi: Ó, Gigi, egyedül hagytál! Pont most, egy ilyen válságos helyzetben! Ki lesz most erkölcsi világítótornyom, morális mérföldkövem, etikai kánonom?
Sötét van és egyedül vagyok! Lélektársam segíjmár!

Kristóf: No, hol a kolbász, hova dugta el a disznaja?

Alekosz (négykézláb, a disznó tatját vizsgálgatva, különböző alkatrészeket tapogatva):
Nem molesztálni akarlak, ne félj. Csak most megfogom a nemi szervedet, mert oan jóó meleg, nekem meg fázik a kezem. De csakis azért, tudod. Mert amúgy kurva romantikus vagyok, de ha te is fázol, prevencióként körém kanyaríthatod a méhedet, a vaginádat, meg az összes többi női dolgot, tudod. És úgy aludjunk el, hogy a vállamra hajtod a fejed. Meraz olyan intimjó és tudod, az én értékrendszerem az megbízható. Különben is, a csinos kis, Zsófiénál is naivabb pofikáddal, Éváénál alig szőrösebb hátaddal, Gináénál alig nagyobb seggeddel, a 135 kis kilóddal a legjobb nőm leszel. Apropó, mondtam már, hogy még szűz vagyok?

[Közben Gombi egész felsőteste mezítelen immár és az övén motoszkál, Jerzsi szeméből patakzik a kisfiúsármos, tanácstalan (de tiszta, ó, be mily tiszta!) szerelem, Alekosz egyre mélyebbre hatol, Laci egyik kezével imádkozik, a másikkal sámánenergiákat kerengtet, Kristóf a kolbászért nyaggatja a disznót, Olivér pedig intim disznóságokat sugdos a fülébe torzult arccal és egészen torz, már-már kaotikusan kusza elmével. A disznó a kiutat keresi és észreveszi Bécit, aki közben elszunnyadt a kivéreztető lavóron. Gombiról lecsusszan a nadrág is, megfordul és láss csodát: feneke mindkét felére helyre kis szivecskék vannak rajzolva. Duzzadó ágyékát a disznó felé fordítja és ütemes udrómozdulatokkal megindul a disznó felé. Az egy nagyot sóhajt, lefuttatja rövid, ám annál eseménytelenebb életét a szemei előtt és megadóan ráhúzza magát a böllérkésre.]

Alekosz: Istennő nedveid csorgassad rám szilajul, görög faunlány!

Olivér: (Miközben csikkjét a disznó szemébe mártja) Mondtam, hogy büdös vagy, BM, nemmegmontam?

Nohát, kinek nem volt itt esélye?

flanker 2010.12.29. 20:31:40

@Seyman:

Gina: "és honnan szedsz érmét?"

Minthogy még egyetlen ilyen szériát sem láttam (ennek viszont a villa megtelésétől kezdve naponta nézem a netes összefoglalóját), ezért lenne pár kérdésem.

1 Nem lehet érméket bevinni?
2 Azt is hallottam, hogy valakinek elvették a telefonját, de azt amúgy is gondoltam, hogy nem lehet. De akkor mit nem még? Ha van laptopom, mp3-am, azokat lehetne? És könyvet?
3 Nem nézhetnek tévét sem? Egyszer mintha Gigi felkiáltott volna, hogy "De jó, film jön! Akkor időnként azért adnak nekik vlmi néznivalót?
4 A végén kiírják, hogy kik adják a szereplők ruháit. Dehát azt is láttam, ahogy Zsuzsi, Anikó, stb pakolnak otthon. Akkor most mi van? És ha ruhát sem lehet bevinni, akkor miért? (Mondjuk Alekosz olasz feleségverő atlétája világmárkának tűnik, meg a kitérdelt, trottyos szürke melegítője többeknek...)

Meg úgy általában, mik a szabályok? Mi nem tudhatjuk? Mert Buci felolvasta a párbaj kezdetén, hogy "elolvastátok és tudjátok a szabályokat", de mi is tudhatjuk? Próbáltam rákeresni, de nem találtam erről semmit sem.

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2010.12.29. 20:33:12

@Sin' Dorei: SMS-t én sem küldök, sem erre a műsorra, sem más ehhez hasonlóra.

Sin' Dorei (törölt) 2010.12.29. 20:33:27

@flanker:

Alekosz: Csináljunk pálinkát a disznóból.

Lasombra 2010.12.29. 20:34:55

na és az milyen volt, ahogy Olivér nagykeményen odamondta Bécinek, hogy úgy volt, hogy téged viszlek ki, mert szerintem te vagy a legerősebb... majd kivitte a leggyengébbet.
vetítőgép, hangember.

úgy volt, hogy tegnap dugok Jenna Jamesonnal... de nem jött el. végül csak kivertem.

gibson 2010.12.29. 20:39:56

@Lasombra: azt már az elején megmondta, hogy azok kozül visz ki valakit, aki rászavazott. Ezért "haragudott" Bélára, mert hogy nem rá rakott, ezért nem viheti ki.
Szerintem amúgy a négy közül a leggyengébb a Zsófika lett volna, nem a házaspár valamelyike.

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2010.12.29. 20:40:09

@Lasombra: Közben biztos rájött, hogy mégis vissza szeretne menni a villába. (Bár erről meg azt mondta, hogy ha nem szavazzák vissza, akkor nem kíváncsiak rá, és akkor meg minek legyen bent még fél évig...)

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2010.12.29. 20:41:17

Kicsit meglepődtem a kiválasztáson, mert biztos voltam benne, hogy Lacit fogja választani.

Hódos Hajnalka 2010.12.29. 20:46:15

@flanker: Sok kérdés, a ruhák szponzoráltak, persze biztos vihettek magukkal sajátot is.
Pénzre nincs szükségük, gondolom a személyes irataikat valamiféle széfben tartják, telefont, laptopot, egyebeket már csak azért sem vihetnek magukkal, mert akkor hogy lennének elzárva a külvilágtól?
Gondolom, emiatt az újság is tilos, hogy könyvet vihetnek-e be, azt nem tudom. Lehet, hogy néha vetítenek nekik filmet, azt el tudom képzelni.
Gondolom, a szabályzatot mint szerződést alá kellett írniuk a beköltözéskor, biztos van belőle egy-egy példány a villában is, ha valamelyik elfelejti. :)
Ha tudtam valamit segíteni, örülök.

Hódos Hajnalka 2010.12.29. 20:47:43

egy-két gondolomot vonjatok ki a szövegből, így műsor után nem vagyok valami penge. :D

gibson 2010.12.29. 20:48:08

Kíváncsi vagyok, az exkurva tényleg kimegy-e, ha a férje kiesik - márpedig utóbbira elég nagy az esély.
Az mindenesetre baromi antipatikus, hogy ezt már így az elején kijelenti. Mi a faszért kellett bemenni akkor? Mit gondolt, hogy majd ketten közösen megnyerik?
Ráadásul az a házaspár, aki előtt, kvázi helyett bementek, a Popó meg a Sztón, vagy hogy hívták őket, baromi szimpatikus volt. Nagydarab kopasz vállalkozó meg a festő felesége. Százszor érdekesebbek lettek volna mint ez a se íze, se bűze páros...

Sin' Dorei (törölt) 2010.12.29. 20:49:56

Az a szerencsétlen Kristóf sztem örül neki, hogy végre elmehet. Kíváncsi vagyok,, hogy a neje valóban tartja-e, am it mondott, hogy akkor ő is megy, kerül, amibe kerül. Zsófika hogy ingatta a fejét a háttérben : )

Lasombra 2010.12.29. 20:54:10

@gibson: nyilván, ha anno rátesz, akkor kivitte volna. csak az elvei akadályozták meg. höhö.
ez a csávó akkor is kamuzik, amikor köszön.

a másik érdekes, amikor Balázs megkérdezte Ginát, hogy ugye jól tudja, h egyedül jelentkezett. mire ő, persze, 7 éve.
oppá!
ezek szerint ennyire nem érdekelte a kutyát se a műsor, h ilyen régi embereket kellett előbugázni meg belsősökkel, statisztákkal feltölteni a műsort.

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2010.12.29. 20:54:38

@Sin' Dorei: Mondjuk azért az vicces, hogy (állítólag) 18000-en jelentkeztek erre játékra. Kiválasztották azokat, akik most bent vannak, erre a fele ki akar jönni...

A párbajra kíváncsi leszek...

Szaffi B. 2010.12.29. 20:55:58

Megmondtam hogy Kristófot viszi, gyáva beszari kis pöcs!

Laci milyen kamu-alfahím, semmilyen konfliktust nem vállal fel, se nem simít el (pl most Gombi-Olivér)

Gombinak lett két-három mínusz pontja nálam :((

gibson 2010.12.29. 20:59:32

@Lasombra: ha most a Bélára tett volna, fogadjunk, hogy az lett volna a bajod, hogy miért nem arra tett, aki rá szavazott, mert azt ígérte! :)

Hódos Hajnalka 2010.12.29. 21:00:15

@Trollszpré: Miért? Miért lett Gombinak két-három mínusz pontja?
Ezt már megfigyeltem, olyan hamar ítéltek, múltkor, mikor Jerzsi bőgött, akkor is megütötte valami a fülem, de nem hallottam jól, aztán többen megerősítettek abban, hogy Jerzsi azt mondta a szobában "akár mint anyám". Ebből én azt raktam össze a tengernyi agyammal, hogy Jerzsit anyukája is bazgatta, még mielőtt állami gondozásba került és nem feltétlenül azért sírt mert Éva beszólt neki, hanem amiatt, mert személyes sértésként reagál mindenre, amit nem jószándékkal mondanak neki.

Lehet, hogy most is elhangzott valami, amit kivágtak, vagy valamilyen előzményt nem láttunk, ne ítélkezzetek már ilyen hamar és ilyen felületesen.

Szaffi B. 2010.12.29. 21:06:37

@Hódos Hajnalka: @Hódos Hajnalka: hadd ítélkezzek felületesen lécci, köszi!

mufuvecske 2010.12.29. 21:08:57

Hajni megint jó vagy, remélem örülsz, hogy ma is van ki mondja...:)))

Nem értettem Olivért...vmi olyasmit motyogott mielőtt kimondta Kristóf nevét, hogy rád meg Gina miatt kétszer annyian szavaznak...akkor miért őt választotta...még így is ennyire biztos magában?
Egyébként Gombit én is egyre jobban...milyen szép már a szája...:)))

Hódos Hajnalka 2010.12.29. 21:10:26

@Trollszpré: ha rám hallgatsz, azt csinálsz, amit akarsz :)

.lll. 2010.12.29. 21:10:58

ez a kristóf és a neje kb.annyira érdekesek,mint a disznóvágásban a bélhúrolás

csudri82 2010.12.29. 21:11:11

@Hódos Hajnalka: Gombi azért ilyen ingerült, mert még azok is utálják, akikkel együtt ment a disznótorra. Ezért nem volt jó passzban, amikor az Oli megtalálta a "fürdetéssel".

Pont mint a Zsuzsinál. A Zsuzsi se dobálta volna a narancsot, ha nem pont akkor kezdi Oli felbaszni az agyát, amikor azon kesereg, hogy még egy pohostestűlúzerfasznak sem kell.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2010.12.29. 21:12:30

gombicicának meg mi a frász baja van, nem értem, egyszerűen nem értem.

Hódos Hajnalka 2010.12.29. 21:12:57

@babyloveyou: igen, hogyne örülnék :)

Á, én azért nem tudok aludni, mert ki fog Zsófinak szilveszterkor csókot adni, neki mindig volt szilveszteri csókja. És ugye Leonidasz, aki felajánlkozott csókpartnernek, már nincs a Villában.
Égető kérdések ezek.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2010.12.29. 21:13:43

@lófő:
halihó:))
akkor gyere haza és meséld már el a gombit, vagy hülye vagyok de nem értem:)

mufuvecske 2010.12.29. 21:14:07

Egyébként én nagyon bízok a Zsuzsi táborában...csakazértsem hagyják megtorlatlanul, hogy Olivér ilyen mocsok volt...

Lall-R 2010.12.29. 21:16:07

@flanker:
Hááááát hahahahahahhahahahahaha
Pont el vagyok lazulva, elolvastam a kis irományodat és miközben olvastam láttam magamelőtt az egészet!
tuti, hogy holnapra izomláz lesz a nevetőizmaimban!!!!
Nagyon ötletes és humoros leírás volt:D

Hódos Hajnalka 2010.12.29. 21:17:31

@csudri82: @nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: Én sem örülnék, ha egy csapat részeg hülye nekem esne és gyakorlatilag elásnának a hóba, mikor még órákig vizes ruhában kell állnom egy félig fedett helyen. Önmagában elég nehéz egy csapat csatakrészeg hülye között másodmagammal józannak lenni, volt már ilyenben részem, én sem tartottam viccesnek. És fordított helyzetben is voltam: nem értettem, hogy miért nyűgös valaki, mikor olyan jó a buli és olyan sok a kaland.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2010.12.29. 21:18:28

a zsuzsi egy bicskanyitogató stílusú luvnya volt már az olivér beszólása előtt is, érdekes az senkinek nem tűnt fel, hogy milyen stílusban beszélt,illetve ordítozott másokról.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2010.12.29. 21:21:11

@Hódos Hajnalka:
érdekes módon csak Olivérre haragszik, pedig pl. béla igazán nem sajnálta tőle a havat, szerintem valami más lehet, amit vagy nem láttunk, vagy valami a kis lelkében mélyen lezajlott.

Szaffi B. 2010.12.29. 21:23:33

@Hódos Hajnalka: Viszont túlreagálta, és haragtartó is.
Ráadásul nekem az sem szimpi, hogy szájkaratézik " Tőlem nem narancsot kapna"
.

Én utálom az Olivért, de nehogymá' a Gombi elkalapálja, haha.

csudri82 2010.12.29. 21:23:37

@Hódos Hajnalka: De ez egy disznóvágás volt. 5 évesen én sem értettem miért isznak a papáék már reggel 5kor malacölés előtt, de később, amikor már én is ittam a Házit, akkor fasza volt minden. Nem hímzőszakkörbe vitték őket, hanem disznót vágni, ott meg inni kell.

Nem pedig játszani a hisztis kislányt. Laci is, Gombi is lazíthatna már egy picit.

Lall-R 2010.12.29. 21:24:06

@Hódos Hajnalka:
Igen, nem szabad elfelejteni, hogy amit a tv-bben látunk az csak 24 óra összefoglalása, összevágva kevesebb, mint 60 percbe.
A reklámok és a műsorvezetők szövegét, ha levonnánk sztem egy olyan 30 perces kamerafelvétel maradna csak.

csudri82 2010.12.29. 21:24:46

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:
Azért Olivérre haragszik, mert tudja, hogy ő találta ki. :)

A többiek itt csak katonák volták.

Szaffi B. 2010.12.29. 21:24:52

@Hódos Hajnalka: Jerzsi állami gondozott volt?
Ilyenekről én hogy nem tudok, pedig szoktam nézni is...
:OOO

Szaffi B. 2010.12.29. 21:26:00

Alekosz-munka 0-1
Olivér-munka 0-1

.lll. 2010.12.29. 21:28:04

paplanszájú béci mitől a legerősebb?

Ancilla 2010.12.29. 21:28:06

Üdv mindenkinek! Már egy ideje olvasom a posztot és a kommenteket, és derülök jó nagyokat. Bennem nem kelt különösebb indulatokat a műsor, hiszen senki sem erőszakolja rám, hogy nézzem. Számomra pszichológiailag érdekes, azért nézem. Nevetni nem szoktam rajta, nem találom különösebben humorosnak az Olivér-féle vicceket sem, a többit sem. Inkább ezt, amit róla írtok. Most azért ragadtam én is "tollat", hogy megjegyezzem: a Gombi - Olivér hócsatát nem biztos, hogy az elejétől a végéig leadták nekünk. Mi csak az alapján ítélkezünk, amit megszerkesztve látunk (s tudjuk, mi minden múlik ezen). Béci ui. tett egy olyan megjegyzést, hogy nem a hógolyózás volt "nem baráti", hanem az, ami utána következett. Nos, mi ezt már viszont nem láttuk. S vajon miért?? Nekem egyébként az elejétől nagyon úgy tűnt, hogy meg akarják alázni ezt a fiút. S szerintem Laci igazat mondott akkor, amikor arra utalt, hogy vissza kellett fogni Gombit, nehogy nekimenjen Olivérnek.
Egyébként az is eszembe jutott, hogy a beérkező szavazatokat vajon közjegyző hitelesíti???

gibson 2010.12.29. 21:28:24

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: ezt nem értettem én sem. Azt mondta, hogy azért, mert Olivérnek "már nem ez az első húzása", vagy mi, de még így sem tiszta, hogy miért sértődott ennyire meg, illetve min. Az viszont baromi vicces volt, ahogy utána, majdnem sírva, adta a kemény csávót, hogy "húzzál innen kisapám de gyorsan" (vagy valami ilyesmit).
Ha ez a csávó nem buzi, akkor senki... :)

Lall-R 2010.12.29. 21:30:45

@csudri82: Nálunk is hagyomány a disznótor, kis koromban úgyszintén én sem értettem miért isznak, de mikor elértem a abba a korba, akkor bennem is összeszövődött a disznótor a pálinkával, DE viszont a munkával is.Én sosem azt láttam, hogy faterék csak szimplán részegreisszák magukat a disznót meg egy böllér szedi szét, hanem szép lassan csak estére a kolbásztöltés vége felé dőltek hanyatt a sok piától addig keményen csinálták a melót, de örömmel:DDD

Lall-R 2010.12.29. 21:32:19

@Ancilla: közjegyzőn már én is gondolkoztam

.lll. 2010.12.29. 21:32:37

@Ancilla:

persze,hogy közjegyző hitelesíti,a megasztárból kapták kölcsön:D

Sin' Dorei (törölt) 2010.12.29. 21:33:17

@Hódos Hajnalka: Csak abból lehet ítélkezni, amit leadnak az ember orra elé, vagy nem? Nem értem, ha vki ennyire érzékeny, miafasznak megy egy ilyen magamtogató műsorba?

gibson 2010.12.29. 21:34:32

@Ancilla: én úgy tudom, minden ilyen sms-szavazatszámlálást külsős cégek intéznek, a csalás esélye minimális, maximum úgy tudják befolyásolni az eredményeket, hogy ők maguk küldenek szavazatokat (mármint az RTL Klub jelen esetben). Ami nem is olyan nehéz, mert manapság már nincsenek 40-50-60 ezres szavazatszámok egy-egy nagyobb kiszavazásnál, mint pár éve, és bár hivatalos adatok nincsenek erről, de nálam hozzábbértő (ez de szép volt!) források szerint néha a négy számjegy is jó eredménynek számít.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2010.12.29. 21:39:11

@gibson:
és a rejsz máté az nem sértő?
már azért simán megérdemelt egy fürdetést:)
hogy nem beszéljük meg ha gond van, ez az életben is a halálom, gyerünk mondjad , vitatkozzunk, de az, hogy most többet nem szólok hozzád, hát ez nem is tudom...
szempillátrebegtetni azt tuti jobban tud mint én:D

Ancilla 2010.12.29. 21:40:07

Olivér kijelentette, hogy számára a legnagyobb (és egyetlen) érték a barátság. Nem tudom, mit szólna hozzá Alekosz, ha tudná, hogy tárgyalta ki hű barátja Szandikával a nyugiszobában együtt töltött éjszakát. Ez nem volt benne az összefoglalóban, egyenes adásban láttam: O. arról faggatta Sz-t, hogy mekkora van A-nak, Sz. pedig mutatta, hogy milyen kicsi. O. pedig jókat röhögött rajta... Na, ez nálam nem fér bele a barátságba. Különösen úgy nem, hogy tudom: az egész ország hallhatja, ha akarja

Hódos Hajnalka 2010.12.29. 21:46:04

@csudri82: Fú, a disznóvágásról asszem nem nekem kéne kiselőadást tartani, de ugorgyunk :D

@Trollszpré: Jajajajj most be kell vallanom, hogy egyik nap belenéztem a NekedValóVilágba. Ott mondták.

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: Olivér műbalhéja a Szandika benyitás miatt nem volt taszító? És Olivér nem volt túlérzékeny? Hmm...

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2010.12.29. 21:53:05

@Hódos Hajnalka:
Te nem bírod az Olivért:D
Viszont utána megbeszélték legalább.:)
Én aránylag elfogulatlan vagyok, a való életben valószínűleg egyik sem lenne a barátom:)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2010.12.29. 21:56:28

@Hódos Hajnalka:
így kezdődik, aztán belenézel/zünk az éjszakaiba, most nem jut eszembe a címe, aztán az onlájnba, és végül de nem utolsó sorban lesz valami délutánonként az rtl-en is:))))
egyébként ezek a hogyvoltok ezerszer jobbak mint a műsor:)
erőt , kitartás, jó idegeket kívánok hozzá neked, és családodnak:D

gibson 2010.12.29. 21:56:32

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: igen, ez a "ne beszéljük meg, hagyjad, nem érdekes, már mindegy, túlvagyunk rajta, hagyjad, tényleg, neérjhozzám, hallod?!? nem érdekes, már tényleg nem..."-átitűd, ez annyira irritáló, hogy az valami elképesztő. Amikor valaki megsértődik rád, de nem hagyja, hogy megbeszéljétek. Tipikus feminin viselkedésforma amúgy :)
Azt is aláírom viszont, hogy az Olivér is bunkó módon állt hozzá, ha akarta volna, egy "ne haragudj, Gombi kedves" megjegyzéssel, meg némi puncsolással elintézhette volna az egészet. Legvégső esetben ad neki valami szép ajándékot, ez nálam mindig beválik, ha egy nő haragszik rám :)

mufuvecske 2010.12.29. 21:57:12

@Hódos Hajnalka: na akkor NekedValó lesz, hogy hétfőtől állítólag a Cool-ról átteszik a NekedValót az RTL-re...ha jól láttam 16.60-től...

Flood 2010.12.29. 21:59:04

@Lasombra: Na ja, akkor lehetséges, hogy ő is elragadtatná magát annyira, h kib*sszák a villából, aztán akkor sírhat a nagy nyeremény után

K Tomoceusz 2010.12.29. 22:01:10

@Ancilla: Igaz , hogy holnapra pszichológus konferenciát hívtak össze " Most akkor A - nak kicsi a futykosa avagy sem " címmel ?

Ancilla 2010.12.29. 22:03:19

Az nekem is feltűnt, hogy O. és A. az egész disznótor ideje alatt csak pálinkázott, s nézték, ahogy a többiek (és a néni) dolgoznak. A villalányok is azt mondták, hogy Alekoszt ilyen részegnek még sosem látták. Pedig ez nem semmi, hiszen amikor ital volt benn a Villában, A.-nak mindig, minden körülmények között oda volt ragadva a kezéhez a pohár.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2010.12.29. 22:03:35

@gibson:
de én nő vagyok,viszont a megbeszélős fajta, nekem férfiban volt ilyen, hát legszívesebben fejbe vágtam volna:)
Olivér utána nyújtotta a kezét, meg át akarta ölelni, de akkor már annyi volt:)
Ajándék, az sem rossz:)

K Tomoceusz 2010.12.29. 22:03:59

@Hódos Hajnalka: Egy kérdés a szakemberhez : Milyen következményekkel jár , ha a bájos kaposvári asszony követi férjét és kiszáll a játékból ? És , ha kiszáll , beköltözik egy másik házaspár ?

Flood 2010.12.29. 22:07:54

@Sin' Dorei: Jah, nekem eléggé bicskanyitogató volt, ahogy a disznóvágás is csak arra volt jó nekik, h okádásig bebasszanak és másokat kóstolgassanak. Ezért ki se kellett volna menniük, ezt bárhol tudják csinálni.

Viszont azon meglepődtem, h a Béla milyen serényen tett-vett a disznó körül, vhogy nem illett bele az eddig image-ébe, de ettől csak még szimpatikusabb lett

csudri82 2010.12.29. 22:09:28

@Hódos Hajnalka: Nem kiselőadás akart lenni, ismerlek a Karajról, tudom, hogy nem városi liba vagy. :)

Ancilla 2010.12.29. 22:11:05

@gibson: Tévedsz: a "ne beszéljük meg" tipikus férfi viselkedésforma. A nők igenis szeretik megbeszélni a sérelmeiket. Én viszont - bár Gombi nem tartozott a szimpatikus emberek közé - értem és megértem a viselkedését. Te mernél vállalkozni Olivérrel a sérelmeid megbeszélésére??? Azok után, ahogyan Évával beszélt, majd Zsuzsival? Gombi - szerintem - nem akart erre a szintre lemenni. S miért baj az, ha valaki nem háborúzni akar, hanem játszani?? Jól mondta Laci: Olivér pontosan ismeri mindenkinek a gyenge pontját, és azon keresztül támad. Nekem speciel nem tetszik az ilyen típusú taktikus, bármennyire is el van tőle ragadtatva Balázs.

mufuvecske 2010.12.29. 22:11:34

@Flood: Mi is épp ezt beszéltük az emberrel, hogy elméletileg azért vitték ki őket hogy részt vegyenek a disznóölésen, nem hogy seggrészegre igyák magukat és ne csináljanak semmit...

Ha egy kicsit is okosak a szerkesztők elő fogják szedni hogy mi történt pontosan Gombi és Olivér között, mint ahogy azt is állandóan mutogatják Alekosz mekkorát lökött Anikón:)))

Ancilla 2010.12.29. 22:17:02

@Flood: Béla mindig serénykedik, én ezt már korábban észrevettem. Pl. ő szokott mindig porszívózni. Amikor a kiskutyákat bevitték, ő tiltakozott ellenük, hogy piszkot fognak csinálni, Éva nagy határozottan elvállalta, hogy majd ő fog velük foglalkozni, s a végén Béci tisztogatott utánuk, törölte föl, ha odapisiltek stb.

Flood 2010.12.29. 22:17:31

@flanker: lol, ez bűntetett :DDD
Bár Jirzytől sztem kicsit idegen ez a szókincs :)

Flood 2010.12.29. 22:22:03

@Sin' Dorei: Azt néztem én is, h Zsófi mér rázza annyira a fejét, de mindegy, cuki volt :)

Ancilla 2010.12.29. 22:22:48

@babyloveyou: Ha a szerkesztők okosak lennének - a mi mércénk szerint -, nem is engedtek volna annyi üveg pálinkát kivinni a disznóölésre. Tudhatták, hogy addig isznak, amíg van mit. Szerintem pontosan tudták, ki mit fog kezdeni a helyzettel. Ha mindenki szépen, szabályosan perzselte volna disznót, töltötte volna a hurkát, nyesegette volna a húst, mit mutattak volna eset az összefoglalóban?? S Olivér milyen jól megideologizálta: ő az állatok pártján áll, nem akar részt venni a disznóölésben. Erre a néni: Akkor lesz, aki fát vág. És ki vágta a fát? Na ki? Hát nem Olivér.

Lasombra 2010.12.29. 22:25:23

@gibson: jaaaa, nekem nem baj. arra tesz, akira akar. csak nem tetszett a felvezetése. oké, beismerem, Olivér se. elfogult néző vagyok. :D

mufuvecske 2010.12.29. 22:25:36

@Ancilla: Oké, jogos, nem vitatkozom...:))

Flood 2010.12.29. 22:26:55

@Hódos Hajnalka: Én bemegyek, és szívesen lesmárolom :) szilveszterre még úgysincs meg a programom

Sin' Dorei (törölt) 2010.12.29. 22:30:35

@Flood: Béla téynleg azért ment, hogy tegye a dógát, amit kiadtak. Szerintem, ha adnának komolyabb feladatot, ő lenne az első nyomkövető, mert már kínjában ásítozik, az a gyanúm. Nekem bejön. (bár lerúgnám az ágyamról továbbra is, de csak mert barna szeme van)

Én utálom, akinek büdös bármilyen munka, csak a pofája nagy.

gibson 2010.12.29. 22:31:09

@Ancilla: tévedni nem tévedek, én eddig kizárólag nőknél tapasztaltam ezt. A barátaim általában elmondják, hogy mi a bajuk, a barátnőim azok - meg a húgom -, akik célozgatnak csak, például "neked tudnod kéne, hogy min vagyok megsértődve"!, "ha nem tudod, nincs is miről beszélnünk!", vagy a kedvencem, a "nem az a lényeg, hogy mit mondtál, hanem AHOGYAN mondtad" :)
De elfogadom, lehet, hogy férfiak is viselkednek így, én még hál'istennek nem tapasztaltam.
Viszont a második felvetésedre ("Te mernél vállalkozni Olivérrel a sérelmeid megbeszélésére???") a válaszom egyértelmű, szerintem igen. Azért szerintem, mert még nem voltam hasonló életszituációban, tehát elzárva a világtól, egy zárt közösségben, ahol a külvilág véleménye is számít, de róluk nem tudunk semmit, stb...
De nagyon valószínűnek tartom, hogy hiszti helyett megmondtam volna egyenesen a pofájába, hogy "baszd meg, ez és ez a bajom, te gyökér", ahogy egyébként két csaj - Szandika és Zsuzsi - meg is tette már (arra akarok ezzel célozni, hogy Gombikánál eddig már két lány is férfiasabb volt, kár ezzel védeni őt).

Sin' Dorei (törölt) 2010.12.29. 22:35:24

@Flood: Ja, ari volt, és biztos vagyok benne, hogy van annál az egy agysejtnél több is a kis fejében, mint ami a ki-be légzést koordinálja.

Flood 2010.12.29. 22:38:03

@K.Tomoceusz: Na az baszna még be! :) Itt elvileg az a műsor menete, hogy az idő múlásával egyre kevesebben lesznek, nem?

gibson 2010.12.29. 22:40:19

A disznóvágásról pedig csak annyit, hogy nem mindenki bírja ám közelről végignézni a perszelést meg a belezést, többek között én sem például. Fővárosi gyerek vagyok, és, bár imádom a disznóvágások hangulatát, mindig elképedve nézem a vidéki barátaimat, ahogy egymást túlkiabálva vitatkoznak, hogy ki szúrja meg a malacot, meg ki perzselje le a szőrét, miközben én békésen pálinkázgatok a távolban.
Idén például, amikor véletlenül kipattant a malac gyomra, mert előző nap megetették, vagy mi, én konkrétan odahánytam a placcra, amikor megéreztem a szagát, a többiek azóta is ezen röhögnek. Szóval én megértem az Alekoszt meg az Olivért, hogy inkább ittak :)
Ami szánalmas volt szerintem, az az, hogy a Moszadügynok-Laci egy fél páleszt sem volt hajlandó meginni, mert még "korán" van...

Ancilla 2010.12.29. 22:47:46

@gibson: Olivér félelmetes figura, s a bent lakók össze vannak zárva vele. S igen nagy mértékben ki is vannak egymásnak szolgáltatva. Olivérről pedig köztudott, hogy milyen módszerekkel "játszik", bárkit el tud lehetetleníteni, akit akar. Szerintem a legtöbben nem gondolták, hogy ilyen helyzet fog benn kialakulni . A régebbi szériákban azért nem volt jellemző ez az ordenáré stílus, a másik porig alázása, lelki kikészítése.
Gombi pedig valóban egy túlérzékeny, nőies lelkületű férfi, kicsit sok a szívecske meg a pólópuszilás (még nőtől is az lenne), de ettől függetlenül százszor inkább ő, mint a cinikus, mindenkin lelkifurdalás nélkül átgázoló Olivér. (Egyébkén az ő fényképsimogatása, nyuszikázása, hozzegyzsepitmertnemakaromhogymásokislássákhogysírok-ozása sem férfias ám...)

gibson 2010.12.29. 22:54:52

@Ancilla: azt hiszem, ez már túl szubjektív kérdés, nem érdemes győzködni egymást, de érdekes, én meg pont úgy látom: százszor inkább Olivér, mint Gombi - nem mintha Olivér nem lenne egy antipatikus, arrogáns, mindenkin átgázoló sunyi fasz, ronda színes tetoválásokkal, de valahogy mégis sokkal őszintébbnek és hozzám közelebb állónak érzem, mint ezt az aszexuális, narancssárgára szoláriumozott, lelkisérült, identitását-kereső, passzív-agresszív, látens homokos majmot :)

jahaha 2010.12.29. 22:56:03

gombi pozitiv csalodas, mar nem eloszor, van benne gerinc, vegre van egy ember aki nyiltan nem jopofizik a villa ket legalja karakterevel. nem egy mokamester, de van benne tartas. a hazaspar hasonlo eset.
nem tartom valoszinunek hogy ugy lesz, de orulnek ha 1 proletarral kevesebb lenne a villaban 2 nap mulva.

Sin' Dorei (törölt) 2010.12.29. 22:57:22

@gibson: Laci egy ordas böffentéssel elsöpörne mindenkit, ne féltsd.

Én is falun nőttem meg szép nagyra, mégis csak az maradt meg, hogy böködtem a hurkát/kolbász töltéskor, hogy ne maradjon levegőbuborék. Ja, meg a nagy durranás előtte messziről.

Amikor odaértek ezek a balfaszok, a disznó már le volt vágva, ha jól tudom.
Lehet, csak a hányás részt olvasták ezek , mint köt. olv., és azt akarták teljesíteni.

Laci egy kurva nagy nulla. Balu maci tényleg. Levegőt alig bír már venni.

Flood 2010.12.29. 22:59:44

Olivértől szerintem a legtöbben paráznak benn, de amúgy a lakók min. 3/4-e (és nem csak azok, akik ráraktak) tutira rühelli és kiküldené a 'csába, csak nem akarnak vele konfrontálódni, mert félnek, h őket is elkezdi osztani az agresszív tapló stílusában.
Amúgy undorító, h mekkora agresszív szarkeverő geci, de amikor csajáról van szó hirtelen átvált a sírós-érzelgős puhány üzemmódba (bár Oscar-gyanús alakítás, az tény)

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2010.12.29. 23:02:48

@Ancilla: Szerintem régebbi VV-kben is voltak ilyenek.
Amúgy nekem Gombival sincs semmi bajom, de az nem szimpatikus benne, hogy minden apróságon hihetetlen módon meg tud sértődni.
A másik, hogy szerintem olyan igazi barátságok bent a villában nem szövődnek. (Ezt pont az Olivér mondta, hogy alapvetően senki nem haverkodni ment be oda. És ebben tökéletesen igaza van.)
Ja, a szerkesztők meg azért hagyják, hogy minden úgy történjen, ahogy történt, mert nagyon jól tudják, hogy a nép a "cirkuszra" kíváncsi elsősorban. (Én ezért is mondtam, hogy ha nem lenne bent Olivér, Alekosz meg Éva egyszerűen unalmas lenne az egész.)

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: Az nekem is feltűnt, hogy Olivért mennyien "elítélték", hogy úgy beszélt Zsuzsival ahogy. Viszont az, hogy a csaj előtte ugyanígy beszélt Alekosszal (meg még egy-két emberrel), azt valahogy mindenki elfelejtette. Vagy úgy látszik neki lehetett, csak Olivértől ugyanez már baj.
Nekem a Zsuzsiban pont ez nem volt szimpatikus, hogy ő azt hitte, hogy mindenkivel úgy beszélhet, mint egy utolsó senkivel, de amikor egyszer vele beszéltek úgy, ahogy ő szokott másokkal, akkor ő egyből dobálózni kezdett.

K Tomoceusz 2010.12.29. 23:03:25

@Ancilla: A régebbi szériákban olyan segges babák voltak voltak , mint Solya , Sziszi , Marcsi vagy Anett . Ebben a társaságban kimagaslóan Gombinak van a legjobb hátsója . Nem csoda , hogy a benti pakik siratják kinti csajukat , látens homokossá válnak vagy játszák a visszafogott agresszort . Kiváncsi lennék , szép lányok között hányszor hagyná el Olivér száját kedvenc mondata : " és most megyek szarni "

Ancilla 2010.12.29. 23:06:18

@gibson: A Gombi gyengéi nem erkölcsi fogyatékosságból fakadnak, hanem - ahogy írod - valószínűleg valamilyen lelki sérülésből, amelyről nem tehet. Az Olivér hibái viszont erkölcsi jellegűek, s ezekről tehet. Nos, ezért esne a választásom inkább az előbbire. De elfogadom a te álláspontodat is.

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2010.12.29. 23:07:07

@Flood: Hát...szerintem meg, ha bajuk van Olivérrel, akkor mondják a szemébe, aztán lesz, ami lesz.
(Én sosem bírtam az olyan embereket, akik a szemembe tettetik, hogy mennyire bírnak, a hátam mögött meg valójában utálnak.)

jahaha 2010.12.29. 23:12:10

lol, miert lenne lelkiserult vki csak mert sir, vagy mert nem akarja hogy egy bekarmolt ribanc az oleben vonagoljon, vagy mert piperkoc, vagy akar meleg?

Ancilla 2010.12.29. 23:15:36

@Kóczy: "Én ezért is mondtam, hogy ha nem lenne bent Olivér, Alekosz meg Éva egyszerűen unalmas lenne az egész." Ha a gonoszkodástól, a trágárságtól, a bunkóságtól válik érdekessé a magyar ember számára egy műsor, akkor nagyon mélyen vagyunk. Akkor tényleg kellett egy médiatörvény...

Flood 2010.12.29. 23:15:36

@Ancilla: Azt én is láttam, Szandika nagyon reklámozta, h kicsi a botja, de a zacskója jó nagy :D Ki is kapcsoltam gyorsan, úgy éreztem, ez már a kelleténél több infó volt nekem

Nekem érdekes volt az is, h Szandika és Alkeszosz eléggé máshogy tálalták az együtt töltött éjszakájukat (vagy az több éjszaka is volt?), de félek, h az igazság már örökre a nyugiszoba titka marad. Mondjuk annyira nem is érdekel, eleget elmond az róluk, h egymásra fanyalódtak.

Amúgy Ancilla, üdv a köreikben, jók a hozzászólásaid és úgy látom, a véleményünk is gyakran egyezik ;)

Flood 2010.12.29. 23:20:08

@Ancilla: @Flood: Ráadásul képesek vagyunk centire uabban a másodpercben hozzászólni....This iz a begining of a beautiful friendship :)

gibson 2010.12.29. 23:20:13

@jahaha: ha ezt tőlem kérded, akkor nem e négy, általad említett tulajdonsága/tette miatt írtam, hogy lelkisérült. Hanem például azért, mert képes egy sima poénon - meg ha nem is egy jó poén - így felhúzni magát, harminc évesen. Engem is fogtak már le, és basztak bele ruhástul egy medencébe, 6 éves voltam, életemben először anyuék nélkül, táborban, mégis, amikor kijöttem a vízből, megalázva, halálra váltam, 5 perc múlva már haverkodtam azokkal, akik bedobtak, és a végén baromi jó barátok lettünk mindannyian. Ez a szerencsétlen pedig magától megy el egy ilyen műsorba, felnőttként, férfiként, aztán meg adja itt a fürdőskurvát, mert megfürdetik egy kis hóban, hát mi ez, ha nem lelkisérült, könyörgöm? :)

Flood 2010.12.29. 23:22:21

@Flood: *beginning...gyáááá

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2010.12.29. 23:24:46

@Ancilla: Ez az ország sok szempontból nagyon mélyen van, és ez teljesen független bármilyen TV-műsortól.
A népet meg mindig is jobban érdekelte a "cirkusz", ebben semmi újdonság nincs. (Persze, ezzel a szerkesztők is tisztában voltak, ezért van bent pont ez a 15 ember -most már csak 14-.)

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2010.12.29. 23:26:31

@Ancilla: Bocsánat. Még egy dolog. Ez is csak olyan műsor, mint a többi. Szóval, akinek nem tetszik, nem kötelező nézni. (Megy úgy általában TV-t sem igazából.)
A médiatörvényt nem ismerem, nem is tudom pontosan mit tartalmaz, így azzal kapcsolatban nem foglalok állást.

jahaha 2010.12.29. 23:35:10

@gibson: azt leszamitva hogy ez a hoban furdetes altalanos utan mar csak max az ellenkezo nemmel johet szoba esetleg (nem 30 eves ferfiak kozott), miert kellene rohogni valamin ha nem tetszik. akkor te bekajalod a seggberugos poenokat is, meg a vizzel leontoseket is, stb. mert ha megsertodnel rajtuk akkor lelkiserultnek hihetnenek? az agresszorral egyutt rohogni gyavasagbol is lehet, nem csak azert mert kurva jo a humora...

gibson 2010.12.29. 23:41:35

@jahaha: nem, DE ÉN NEM IS JELENTKEZTEM EBBE A MŰSORBA, és ez itt a lényeg, apafej!
Hogy én a való életben hogy viselkednék az adott szituációban, az huszadrangú kérdés, én szóba nem állnék egyikkel sem, se a Gombival, se a Zolivérrel, de ha ott lennék bent, mert jelentkeztem, akkor nem sírnám el magam, ha az egyik primitív barom lefújja éjszaka a fejem borotvahabbal, vagy az orrom alá fingik, egyrészt, mert tudnám, hogy ország-világ látja, amit csinálok, másrészt, mert, és ezt nem bírom elégszer hangsúlyozni, mert nyilván SZÁMÍTOTTAM ERRE!

Ancilla 2010.12.29. 23:41:45

@gibson: Nem a hóban fürdetést vette Gombi ennyire sértve, hanem azt, ami utána volt, s amit nekünk már nem mutattak. Azt viszont hallhattuk, mit mondott Olivér annak a néninek, aki fogadta őket: "Egy férfitestbe bújt nő." Én úgy gondolom, hogy ezt még egy ilyen műsorban sem teheti senki a másikkal. Gombit abban tartom hibásnak, hogy egyáltalán jelentkezett ebbe a műsorba.

Ancilla 2010.12.29. 23:43:00

Kiegészítés, mert félreérthető, amit az előbb írtam: Gombiról mondta Olivér a fent idézett mondatot a néninek.

gibson 2010.12.29. 23:48:47

@Ancilla:
"Gombit abban tartom hibásnak, hogy egyáltalán jelentkezett ebbe a műsorba."
Na igen, valahol én ide akartam kilyukadni. És nem csak vele kapcsolatban érzem ezt egyébként. Baromira idegesít ez a picsogás a többi résztvevőtől is, "haza akarok menni", "nem bírom én ezt", stb.
Ez az első valóságsó, amit úgymond aktívan, tehát napról-napra követek, úgyhogy nem tudom, korábban is divat volt-e ez, de engem kurvára irritál mindenestre. Ha nem is feltétlen tizennyolcezer, de biztosan jópárezer ember elől vették el a lehetőséget, aztán bemennek, és semmi mást nem csinálnak, csak pofákat vágnak meg hisztiznek nonsztop....

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2010.12.29. 23:58:45

@Ancilla: Ezt Olivér poénnak szánta. Gombi nem vette annak. Van ilyen. Szerintem túlreagálta kicsit.

@gibson: Na ez az. Ezen én is a fejemet fogom. Ha ennyire nem akartak bent lenni, akkor minek jelentkeztek? Lett volna más, aki boldogan bement volna helyettük...

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2010.12.29. 23:59:02

@gibson:
Te is jóval kezdted:)
szerintem az összes közül ez a legrosszabb valóságsó, és a legrosszabb bentlakók.
Nekem a legelső BB volt a legjobb, már ha lehet ilyet mondani.

Ancilla 2010.12.30. 00:00:28

@gibson: Légy egy kicsit megértőbb, kedves Gibson! Nem tudták, mire vállalkoznak. A korábbi műsorokban (legalább is, amit én is láttam)nem volt ilyen rossz a légkör. De nem is voltak olyan agresszív, rosszindulatú figurák, mint pl. Éva. Voltak persze veszekedések, de közel sem ennyire bántóak és megalázóak. Ezt egyébként Kristóf is elmondta, hogy nem gondolta, hogy ilyen lesz odabenn a stílus. Nekünk könnyű idekinn erősnek lenni, hiszen, ha nem tetszik valaki, otthagyjuk, kilépünk a helyzetből. Ők ezt nem tehetik meg. S ezért gyengülnek el. Kint valószínűleg ők sem sírnak ennyit. Tulajdonképpen azt tartom a műsor készítői részéről inkorrekt dolognak, hogy szinte tudatosan úgy alakítják a helyzeteket, hogy előtörjön az állat (vagy szebben: az ösztön-ÉN)a villalakókból. Arra viszont szerintem a szerkesztők sem számítottak, hogy a libidójukat ennyire kontrollálni fogják (Alekoszon kívül), pedig bizonyára az sem véletlen, hogy a 18000 emberből éppen olyanokat válogattak össze, akik többnyire az éjszakában vagy a szórakoztatóiparban dolgoznak, következésképpen kevésbé gátlásosak és szemérmesek.

Ancilla 2010.12.30. 00:07:36

@Kóczy: Lehet, hogy Olivér poénnak szánta. De - szerintem - csak az a poén, amit mindketten annak tartanak. Olivér az a típus, aki egy - általa jónak tartott - poén kedvéért gondolkodás nélkül belegázol bárkibe. Én ezt nem poénnak nevezném, hanem szívatásnak...

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2010.12.30. 00:10:19

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: "szerintem az összes közül ez a legrosszabb valóságsó, és a legrosszabb bentlakók."

Ezzel egyetértek.

@Ancilla: "...pedig bizonyára az sem véletlen, hogy a 18000 emberből éppen olyanokat válogattak össze, akik többnyire az éjszakában vagy a szórakoztatóiparban dolgoznak,..."

De nem ám. Semmi sem véletlen, ami eddig ebben a műsorban történt.

gibson 2010.12.30. 00:11:11

@Ancilla: nekem ezzel a "nem tudták, mire vállalkoznak" résszel van pont bajom. Egyfelől megértem az álláspontodat, nyilván sokkal nehezebb ott bent, kamerák előtt kezelni a konfliktushelyzeteket, mint nekünk itt kint, mondjuk egy munkahelyen például. Másfelől viszont pont ezért kellene a fogukat összeszorítva küzdeni, nem az első veszekedés után sírva az ajtót verni, hogy engedjenek ki innen, mert ez egy valóságSHOW, ahová ők maguk jelentkeztek szabad akaratukból, nyilván egyik sem kicsit exhibicionista, az sem véletlen, hogy a legtöbbje már szerepelt képernyőn, meztelenül vagy ruhában, ez talán mindegy is ebből a szempontból. Tudod, aki kurvának áll, ne csodálkozzon, ha meg akarják baszni.
Pont ezért szimpatikusabb nekem az Olivér, mint a többi, mert ő legalább bevallja, hogy, egyrészt nyerni ment be, másrészt, hogyha kint marad a párbajon, az baromi égő lenne neki. Nekem is az lenne.

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2010.12.30. 00:16:04

@Ancilla: A poén az szerintem, amit kitalálója annak szán (mivel ő tudja, hogy mit milyen szándékkal mond). Csakhogy mivel különböző emberek vagyunk, eltérő a humorérzékünk, így nem mindenki ugyanazt tartja poénosnak.
Az odáig rendben is van, hogy Gombi nem vette poénnak, amit Olivér mondott neki. De az, hogy emiatt még másnap sem áll szóba vele, meg azzal jön, hogy inkább tartsák a távolságot (pedig előtte egy nappal még tök jóban voltak), az szerintem kicsit sok...

gibson 2010.12.30. 00:17:42

@Kóczy: @Ancilla: @nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: ha mindhárman azt mondjátok, ez idáig a legtrébb valóságsó, akkor kénytelen vagyok elhinni nektek, ezek szerint pechem van, hogy én pont ezzel "kezdtem".
De sajnos most már kénytelen leszek végignézni az egészet, annyira utálok bent szinte mindenkit, alig várom, hogy egyesével kiszavazzák őket :)

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2010.12.30. 00:20:52

@gibson: Ja igen, egy korábbi kérdésedre reagálva, a régebbi valóságshowkban nem volt ilyen nyavalygás, hogy haza akart menni majdnem mindenki, legalábbis ennyire az elején biztos nem.

Amúgy én is biztos végignézem, azért érdekel valamennyire, hogy ki nyeri meg...

gibson 2010.12.30. 00:20:58

@Ancilla: "csak az a poén, amit mindketten annak tartanak" - ez maximum a JÓ poén definíciója lehetne, egy poén az attól is poén, hogy az egyik fél nem érti, mert mondjuk nincs humorérzéke.
Egy intelligens ember meg kell, hogy tudjon különböztetni egy poént egy szándékos sértéstől, szerintem.

Lall-R 2010.12.30. 00:23:31

Miért nincs élőadás?Vagy csak nálam nincsen?

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2010.12.30. 00:26:07

Nekem meg azért szimpatikus az Olivér,mert olyan amilyen de nagyjából nyitott könyv, teljesen kiszámítható, míg a sunnyogók, a kis csendeskék, sírdogálok ki tudja, alamuszi macska vagy nyúl? nagyot ugrik, és ez a mondás bizony igaz, ahonnan nem várod, onnan tudnak a legjobban hátba döfni.
Mindig jobban kedveltem akár a kissé nyersebb , de tudom hányadán állok vele embereket, mint a gyávákat, sunnyogókat, véleményüket nyíltan felvállalni képteleneket.

Sin' Dorei (törölt) 2010.12.30. 00:26:37

@Lall-R: nincs... de még asse írják ki, hogy nincs élő közv.

Sin' Dorei (törölt) 2010.12.30. 00:31:37

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: Csak abban tévedsz, hogy az olyan nagyon nyers típusok sem véletlenül azok. Az okosabbik része nyíltan bemondja neked a frankót, közben az ujjad köré csavar.

És a vv esetlben O. a vakok között a félszemű.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2010.12.30. 00:32:21

@Sin' Dorei:
köszi:) hát nem vagyok egy mai csirke:D
dehogy öreg?:)egy nyolcvanévesnek még kimondottan gyerek vagyok:D

csudri82 2010.12.30. 00:35:43

Nem értem miért véditek Gombit, hogy besértődött azon, hogy az Olivér "lebuzizta". Gombi meg azzal húzza az agyát (a disznóvágáson is), hogy állandóan veri a farkát. Az egyik 19, a másik egy híján 20, csak Oli nem picsog...

Hurri Kán 2010.12.30. 00:37:49

@csudri82:
Gombi a disznóvágáson is verte a farkát? A mindenit kár hogy nem láttam :DD

csudri82 2010.12.30. 00:38:24

Oli a marokhuszár teeee! Gombi meg a langyi. :D

Sin' Dorei (törölt) 2010.12.30. 00:41:02

@csudri82: A faszverés tény, dolumentálva volt. A buziság nem.
O meg nemhogy picsogott, de rítt a nője után. Elveszi nejül, ha kikerül, hiányzik neki - számalom. Amúgy miért nem dugtak a csendesbeszélőn, ha már annyira hiányzott neki a pina?

Inkább pislogjon Gömbi, még az is természetesebb, mint Olika művi pincsolása.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2010.12.30. 00:42:35

@Sin' Dorei:
annyi biztos, hogy ugyanennyi év mint eddig már volt valószínűleg már nincs hátra, sőt:)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2010.12.30. 00:46:19

viszont nem vagyok én sem normális, most látom mennyi az idő, én meg itt kommentelgetek egy rettentő rossz nézhetetlen kategóriás műsorról:D

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2010.12.30. 00:49:45

@Sin' Dorei: "És a vv esetlben O. a vakok között a félszemű. "

No, de azt szokták mondani, hogy vakok között a félszemű a király. :)

Sin' Dorei (törölt) 2010.12.30. 00:53:14

@Kóczy: macsek jött kajáért ordítani, le kellett rovidítenem :)

Lall-R 2010.12.30. 01:21:07

Most van adás
Laci Jerzy-nek és Giginek áradozott Izraelról, azon belül Jeruzsálemről.
Erről nem merek véleménytnyilvánítani.

Lall-R 2010.12.30. 01:22:14

Bocs, mostmár nincs

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2010.12.30. 07:11:13

Ezt a disznóvágást nem értem. Mondjuk én csak az itteni összefoglalókat olvasom és nem nézem a TV-ben, de itt Hajni nem ír semmilyen disznóvágásról (vagy átsiklottam felette/nem tudok olvasni). Ha meg a TV-ben előrébb járnak mint a hogyvolton, a kommentelők meg a TV-ben látottakat kommentálják, akkor az nem ér!

Lotyó Bridzsida 2010.12.30. 08:56:24

@gibson:

Gibson, Drágám:
Ahhoz a témához, hogy tudták mit vállaltak: azt feltételezed, hogy az emberek általában gondolkodnak magukról meg a helyzetekről, amikben vannak vagy lesznek, esetleg voltak.
Ki kell ábrándítsalak. Nem teszik...
Természetesen tisztelet a kivételnek.

I'm a lady, can you save Me? 2010.12.30. 08:59:03

@lófő: ugyanattól amitől állítólag a Gigi is. Ők azt hiszik, ha jó fejnek tűnnek mindenki beveszi kint.
De mi láttuk Gigi nagyjelenetét, a gyóntatószékben... Bélácska hódobálását, majd éniselítélemolivérviselkedését beszólását az élő adásban...

én azon soktam legjobban derülni, hogy Bazsi minden részletből óriási tanulságokat tud levonni... azt sosem mondja mit, de mindig közli, hogy ez is milyen hasznos volt... max jókat nevettünk a butaságukon, de haszna az nem volt.

egyébként egyetértek abban, hogy a Lci most mit uszított? verekedésről egyáltalán nem volt szó... aztán mikor rákérdezett Olivér miért mondja, közölte, hogy ő nem szól bele... nem értem...

Szaffi B. 2010.12.30. 09:00:55

@Boszi_néni: Uszított bezony, és utána férfiasan kivonta magát a vitából :SSSS

Szaffi B. 2010.12.30. 09:02:43

Olivér: -Én az állatok pártján vagyok!(nem perzsel, nem vagdos)
Néni: Megkóstolod hogy jó-e már a kolbász
Olivér: Természetesen!

Hmm-hm.

Ancilla 2010.12.30. 09:55:41

@Yooha: Valóban olyasmit kommentáltunk, amiről Hajni még nem írt. Bocsi! De annyira felzaklatott bennünket a disznóvágás, hogy nem bírtunk magunkkal. No meg az, hogy Olivér vagy Gombi, Gombi vagy Olivér...

haruka 2010.12.30. 10:00:08

Arról csak én maradtam le, hogy Karácsonykor volt valami balhé? Mert ugye Laci azért kapott jelet, mert nem avatkozott közbe, mikor neki kellett volna, ha már annyira katonástiszteletreméltóigazságosbecsületes. De mibe kellett volna beavatkozni?

I'm a lady, can you save Me? 2010.12.30. 10:00:46

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: Én is az első BB tartom a legjobbnak. Utána már szerintem több volt a színészkedés, meg a megjátszás. Mindenki sztár akart lenni, aki bement. Az elsőbe ez még nem így volt, mert nem tudták, hogy fogadja, majd a nép.

Egyébként Éva legalább törtető, hű a kategóriájához, nem úgy mint Ildi, akit nem is értem, hogy tehettek ebbe a kategóriába...

gibson 2010.12.30. 10:08:35

@Lotyó Bridzsida: lehet, hogy igazad van, túl nagyok az elvárásaim velük szemben (még mindig!) :)

I'm a lady, can you save Me? 2010.12.30. 10:13:47

@haruka: az engem is érdekelne? a lényeget sosem mutatják...

Lotyó Bridzsida 2010.12.30. 10:35:44

@gibson:

Elég csak végiggondolni, hogy milyen múltú emberek vannak bent.
Szerinted "normális" gondolkodású nő egyáltalán elgondolkodik a lehetőségen, hogy fojtogatós leszbiszex-et forgasson???:))
Érdekes módon a pénzszerzésnek ez a módja nekem még soha nem jutott eszembe (ez persze jelentheti az én korlátoltságomat is, szó se róla:)).
Még sorolhatnám a példákat.
Nagyjából annyit gondolhattak végig, hogy "Leszek a tévébe', jeee! Meg az is lehet, hogy utána se kell dolgoznom gyárban, mert lehet, hogy kapok munkát a tévébe', jeee!" :)) Azzal kizárt dolog, hogy számoltak, hogy el kell viselni 14 másik deviáns embert bent, olyanokat, akiknek az életben nem is köszönnének, ÉS be leszek zárva hónapokra. Érted.:)

Ancilla 2010.12.30. 10:36:38

@haruka: Nem rémlik, hogy lett volna valamilyen balhé. Csak következtetni tudok Zsófi indoklásából: azért (is) rakta Olivérre a jelet, mert előző éjjel (azaz karácsonykor)20 percen át káromkodott. Egyébként ezen egyáltalán nem csodálkozom.Aki egy karácsonyi asztalhoz izompólóban ül le, miközben pl. Laci öltönyben, annak az ananászán, a nyuszika fényképén és a pólóján kívül semmi sem szent. Ez utóbbiakról ui. ő maga jelentette ki, hogy neki ezek szent dolgok. Ezért is nem engedte Szandikának, hogy elhelyezze rajta a gyümölcskompozícióját...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2010.12.30. 10:39:44

Sziasztok! Tök jók a postok! :)

Én főleg azt nem értem a szereplőkkel kapcsolatban, hogy állandóan vinnyognak, ők ki akarnak menni. Na mármost! Tudtommal az a villa nem egy börtön, mindenki a saját, szuvenír (© by Ani) akaratából tartózkodik ott, minden be van kamerázva, és 24 órán keresztül, "min-díííg és minden körülmények között" figyelik őket a szervezők.
Tehát csak annyit kéne tenniük, hogy akárhol, akármikor belemondják a legközelebbi kamba, hogy "Ennyi volt! Én ezt nem bírom tovább! Kész, vége, hatszáz! Ki akarok menni innen!". Akaratuk ellenére nem tarthatják ott őket, vagy van valami, amit nem tudok?

Ha meg mégis, még mindig ott van a jól bevált „Zsuzsimódszer”, és rögtön alkalmazhatnák is, mondjuk Évalagon. :D Nekik jó lenne, mert végre elverhetnék, mint jég a határt, és még csak vissza sem üthetne, és bonuszként mehetnének is haza.
Évának jó lenne, mert egyel kevesebb ellenfele maradna, újra visszakerülhetne a középpontba, és még sajnáltathatná is magát, hogy őt (ismét) bántották az „őszintesége” miatt.
Nekem meg azért lenne jó, mert nézhetném, ahogy elverik a port azon a nőszemélyen! :)

Azért arra kíváncsi leszek, hogy Gina tényleg összepakol-e ha a férje kint marad (biztos, hogy kint marad), és, hogy akkor mit kezd az „Eltévedt Klub”? :D

Lotyó Bridzsida 2010.12.30. 10:46:26

@King of Shadows:

Szerintem aláírattak velkük valamit, hogy ha csak nem verekednek, akkor maradiuk kell, különben ejnye-bejnye, jogi út, kártérítés, mittudomén. Nem úgy van az, hogy csinál egy műsort a zrtl, aztán Kovács Pista meg majd egyénileg felülírja, mer' okádik má' mindenkitől, érted.:))

gibson 2010.12.30. 10:54:06

@Lotyó Bridzsida: hát de én meg pont a bent lévők múltja miatt gondoltam, hogy nem lehet ezzel gond, elvégre a Gigike például fétispornóban is szerepelt már, akkor csak nem zavarja az a pár kamera odabent... Erre bikiniben fürdik, meg panaszkodik, hogy a bátyja miatt nem mer ráugrani a Erzsire. Vagy ott van a Gina, aki konkrétan egy drogfüggő kurva volt olaszban, 5 évig, most meg sír, hogy a férje nélkül egy napot sem fog ott bent kibírni... Ha meghalok, sem értem, hogy ezek mire számítottak.
Abban igazad van biztosan, hogy ezek az emberek valszeg korlátoltabbak még annál is, amilyennek első látásra tűnnek, és nyilván nem mindenki fogta fel a súlyát a dolognak, hogy tizenakárhány ismeretlen emberrel kell megosztania 150 négyzetmétert hónapokon keresztül... De ez esetben a csatornának lett volna a dolga, hogy lelkileg felkészítse őket erre, nem? Nyilván volt valamiféle pszichológiai teszt, amit el kellett végezniük, mielőtt bementek - bár akkor a pléjmét Zsuzsit ki kellett volna szűrniük... :)

Szaffi B. 2010.12.30. 10:55:04

@King of Shadows: Mondjuk Gina összepakol és akkor? Elkezdi verni a bezárt ajtót vagy mi? Nem teljesen értem hogy működik ez, és tényleg, ha beszélnek szabályokról, jó lenne ha mi is tudnánk mik azok...

Ancilla 2010.12.30. 10:55:20

@Lotyó Bridzsida: Egyébként nekem is szöget ütött a fejembe, hogy van-e egyáltalán ott benn egyetlen olyan ember is, aki a társadalmi normáknak megfelelő értékrenddel rendelkezik. Oli kijelenti nagy büszkén, hogy ő nem alkalmazkodik a szabályokhoz (ezért nem szereti Lacit, aki viszont ebben az ő ellenpólusa). Zsuzsi, Szandika saját maguk által bevallottan meglehetősen laza erkölcsűek, Anikónak csak a beszédstílusát kell megfigyelni, hogy következtetni tudjunk, Gina évekig a testéből élt - bár a családjáért tette (!?), Giginek olyan videója van, amilyen, Évának pedig furcsa nézetei vannak az emberi kapcsolatokról ("Minél jobban utálnak, annál jobban érzem magam"). Ezek a nők. Csoda, hogy a férfiak kénytelenek átvenni némi részét ennek a szerepnek? Szívecskék kézjelekkel (Gombi), piros párna formájában (Béci), szemérmes húzódozás (Jerzy), egy másik férfi vállán való zokogás (Olivér), főzés (Laci).

gibson 2010.12.30. 10:57:29

@King of Shadows: nyilván aláírtak egy szerződést, amiben benne foglaltatik, hogy csak ilyen és ilyen feltételekkel johetnek ki, stb. Ha csak úgy bele lehetne mondani a kamerába, hogy ki szeretnék menni innen, kérem, engedjenek ki, akkor kb. már csak a Zolivér meg az Alkeszosz lennének bent :)

I'm a lady, can you save Me? 2010.12.30. 11:00:24

@Lotyó Bridzsida: szerintem is ott van a lehetőség egy kis dobálózásra, azt már úgysem hagyhatják annyiban. :)

Gondolom Gina is valami hasonlót tervez hazamenetelnek. Balhézik egyet, megdobálja Olivért, amiért kivitte a férjét és kész. Az RTL meg újabb delikvenst küld a villába. Mert tartani kell a létszámot. És végre Ildiről is leszállnak, lesz még újabb...

Ancilla 2010.12.30. 11:01:38

@Trollszpré: Gina nem az ajtón fog dörömbölni, hanem a kupolán keresztül fog kimászni. Ezt jelentette ki már a második napon, amikor attól tartott, hogy Éva kiviszi Kristófot.

Lotyó Bridzsida 2010.12.30. 11:01:57

@gibson:
Szerintem nagyjából mindenki játsza az eszét. A Xanaxosról sem tudom elhinni, hogy nem ugrana rá az Anikóra, vagy a Zsófira, de játsza a hűségest, mert az a jófejség itt kint szerinte.
Gina is játsza az eszét, hogy nem bírná a férje nélkül. Dehogynem. Sokkal többet bír az ember, mint amit feltételez magáról, de miért ne picsogna? Addig is ráfigyelnek.:)
Az rtl-nek nem hiszem, hogy érdeke volt a felkészítésben. Mert így nagyobbak a drámák.
Xanaxos ilyen szempontból egyébként (bár nem tudatosan) de jól játszik. Nagyjából leszarja az egészet, ezzel érzelmileg kint tartja magát a kakából. Más kérdés, hogy valszeg konfliktusban úgysem vállalná az őszintét, de ezzel a hozzállással sokáig bent lehet maradni. Nem lesz ki idegileg, és szimpi is maradhat.

gibson 2010.12.30. 11:08:13

@Lotyó Bridzsida: igen, ha ma kellene fogadnom a végső nyertesre, én vagy rá, vagy az Erzsire tennék komolyabb összeget, esetleg még Szandikára.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2010.12.30. 11:09:14

@Lotyó Bridzsida:

Arra gondoltam már én is. De ekkora lendülettel már aláírathatták velük azt is, hogy nem szabad szántszándékkal bunyót provokálni, illetve kezdeményezni. Illetve mégis szabad, de ugyanazokat a hátrányos jogkövetkezményeket vonja maga után, mintha egyszerűen vennék a kalapjukat...

Ha jobban meggondolom az azért eléggé ... abszurd - még ettől a műsortól is - , hogy ha csak úgy lelécelnek per, meg anyám tyúkja, viszont szabadon távozhatnak, ha bunyóval kipateroltatják magukat. :O

Ugyanis bejelentették, hogy Zsözsét nem büntették meg... :)

Ancilla 2010.12.30. 11:09:28

Egyébként tényleg a való világot tükrözi ez a mostani helyzet: az emberek konfliktustűrő és -kezelő képessége kb. ilyen. Nem így vannak pl. a házassággal? Hozzámegyek valakihez/elveszek valakit, azt gondolom, hogy minden milyen szuper lesz, aztán hamarosan kiderül, hogy közel sem olyan tökéletes, mint gondoltam - usgyi, kifelé belőle!!!

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2010.12.30. 11:22:03

@Trollszpré:

Inkább azt verje, mint az egyik villatársa fejét! :D
Egyébként karácsonykor már megígérte, hogy felrúgja a pszichopatát, ha az megpróbálja megmászni (és meg fogja próbálni, már utalt is rá), úgyhogy meglesz a következő balhé is. :D

Szaffi B. 2010.12.30. 11:25:39

Xanaxos azért szed Xanaxot hogy idegileg bírja, nem? :-DDD

Na, azt megnézem, hogy Gina kimászik a kupolán...

Laci meg tegnap elejtette, hogy ő hűdenagyrendet csinál HA Olviér nem jön vissza...mér' csak akkor? Fél Olivértől? Mit csinál egy terroristával? ??

Szaffi B. 2010.12.30. 11:28:19

@King of Shadows: Király, legalább valamit csinál végre...
Amúgy nem hiszem, szerintem nem fog kimenni, hanem villaszokás szerint kitalál valami jó indokot hogy mégsem úgy van az, ahogy az előbb volt. :D

Most azt hiszi, hogy befenyegette a jónépet, hogy kimászik vagy mi, és az ő szavazótábora (??) ijedtében visszaesemesezi a Krisztofórót. Lesz kopp.

Lotyó Bridzsida 2010.12.30. 11:30:04

@Ancilla:

:)) Hát igen.
Erzsi csak a kamerába egyedül szereti csinálni, úgy tűnik.:D
Ő is összeomlott, mikor az Éva csúnyán nézett rá.Ez is érdekes, hogy matyizás a kamerába: nem gáz, Éva csúnyán néz: az gáz.
Dehát így legalább van miről beszélnünk.:)

Szaffi B. 2010.12.30. 11:30:23

@Ancilla: Ezen gondolkoztam én is, hogy az átlagember is mennyit változott az első BB vagy VV óta. A Zembereknek semmi türelme nincs. Mondjuk érthető azért.

Szaffi B. 2010.12.30. 11:31:09

@Lotyó Bridzsida: ??? Milyen kamerába matyizás?

K Tomoceusz 2010.12.30. 11:37:07

@Trollszpré:

Remélem Gina nem a kupolán keresztül mászik ki , hanem - ahogy egy kollega írta - az ablakon . Aztán beszorul és eljő Alekosz ideje . Ha már Hajni néni baszta megírni milyen büntetést vár a szökevényekre , rá kell azt bízni görög barátunkra .

Lanois 2010.12.30. 11:37:37

@Trollszpré: Tényleg xanaxot szed a xanaxos? Honnét veszitek?
Ezt remélem nem komolyan kérdezted, hogy Laci fél Olivértőt. Ez olyan mintha azt kérdeznéd, hogy a Polgár lányok nem mernek leülni veled egy partira.

gibson 2010.12.30. 11:37:39

@Trollszpré:y hogy-hogy milyen kamerába matyizás??? Hát Erzsi foglalkozása PÉNISZMODELL, nem tudtad? :)))

Lotyó Bridzsida 2010.12.30. 11:39:42

@gibson:

Szerintem fiú fogja nyerni, AMENNYIBEN!!! számítanak a szavazatok. Ugyanis a tinilányok nyomkodják a telefonjaikat, míg a fiúk talán annyira nem.
Szandika a külsejével mindig is megosztó marad sajna. (Egyébként szomorúan látom, hogy vele is az a baj, hogy csak a gyengék felé mer őszinte véleményt vállalni, vagy ha az erősek felé vállal, akkor 5 perc múlva lemegy kutyába, és ő kér bocsánatot.)

Lotyó Bridzsida 2010.12.30. 11:41:12

@Trollszpré:

Van fent a neten matyizós videója.
Mé', aszitted maszületettbárány az Erzsi?:D

Szaffi B. 2010.12.30. 11:43:08

@Lanois: Valamit szed, nézd meg a pupilláit.

Szaffi B. 2010.12.30. 11:44:20

@gibson: A Péniszmodellt hallottam, de a kamerába matyizást nem. Böáff. Pont összeillenek akkor a Dzsidzsivel, mehetnek majd együtt fellépni.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2010.12.30. 11:47:20

@Trollszpré:

Ha megnézed Zsu dühöngését az "Erőszakból Diplomázott László Úr" ott állt, zsebre vágott kézzel, mint f@sz a lakodalomban, miközben Leonidasz és Kristóf próbálta megfékezni azt a két elszabadult baromfit ... :)

Tehát egy 165 centis, 50 kilós nőtől is fél ... :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.12.30. 11:47:56

Gina kimászik a kupolán? ZSÍÍÍR!!!!
Látjátok hova vezet, ha értelmes lényeket bezárunk egy dobozba, de nem biztosítunk nekik a szintjüknek megfelelő elfoglaltságot, ingereket?

Szaffi B. 2010.12.30. 11:51:45

@neccharisnyás útonálló: "Gina kimászik a kupolán? ZSÍÍÍR!!!!
Látjátok hova vezet, ha értelmes lényeket bezárunk egy dobozba, de nem biztosítunk nekik a szintjüknek megfelelő elfoglaltságot, ingereket?"

Nem akarlak elkeseríteni, de kiskutyák már hazamentek. :DDD

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.12.30. 11:52:25

@Trollszpré:
Tudod, mit mondanak ezekre a nyugtatókra... idővel hozzászokik a szervezet és emelni kell az adagot, hogy még mindig meglegyen a hatása.
Amúgy ezúton is gratulálok Kolosiéknak, ha TÉNYLEG beengedtek közéjük egy gyógyszeres kezelés alatt állót, mert gondolom elég pirulát nem mellékeltek. Elfogy vagy nem hat, bekattan, az ország meg nézheti élőben a Fűrész 8-at?

Lanois 2010.12.30. 11:52:48

@Lotyó Bridzsida: "Erzsi csak a kamerába egyedül szereti csinálni, úgy tűnik.:D "
Erzsébet csinálná már a Gigit, ezt már az elején leszögezte. Csak a Gigi nem akarja, mert nézi a mamája , meg a tesója a villában. Őrület. Akkor ne menjen wc-re se. Vagy ne mondja azt, hogy majd kialakul kettejük között. Különben is ha még egyszer azt, mondja, hogy majd kialakul valami, akkor az volt az utolsó vv összefoglaló, amit megnézek. Ezt vehetitek olyan komolyan, mint bármit, amit a villalakók mondanak.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2010.12.30. 11:53:14

@K.Tomoceusz:

Akció közben mondja majd?
-Te, Gina! ... Szőrös a hátad!
-Te, Gina! ... Nagy a s*gged!
-Nyugalom Gina, mindjárt segítek ... megtollak hátulról! :D

Lotyó Bridzsida 2010.12.30. 11:54:03

@Trollszpré:

Pont ettől "száni", amit művelnek egymással.
Deee oooolyaaan araaaanyosaaaak, neeeeem???:D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.12.30. 11:54:13

@Trollszpré:
Mé melyik blöki akart kimászni a tetőn? Hajni mé nem ír ilyenekről? Mindenről lemaradok!!!*duzzog*

Szaffi B. 2010.12.30. 11:54:45

@neccharisnyás útonálló: Jó ezt nem tudhatjuk biztosan, én csak gondolom, hogy valamit szed, olyan furák a szemei, lassan beszél, nem akar kefélni :DD
Lehet, hogy ő ilyen, mittomén.

Gina is szed valamit a szívritmuszavarára, nem? Gondolom ahogy kaját, úgy gyógyszert is kaphatnak.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.12.30. 11:59:52

@Trollszpré:
Alekosz se akar kefélni, no és néha olyan furcsa a pillantása mindííg minden körülmények között (x6).

Vagy csak én tartom riasztóbb jelnek, ha egy pasasnál hiányzik a párosodási ösztön?

Lotyó Bridzsida 2010.12.30. 12:00:02

@Lanois:
Jajj, ne ijesztegess, hogy a zrtl elveszít még egy nézőt a Gigi miatt..:D
Kislány még az is, ennyi idősen asse tudtam én sem, hogy jövök vagy megyek.:) Igaz fétisszexes videóm nincs idősebben sem. De még lehet!:))))
Az erzsi mennyi idős? 22?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.12.30. 12:06:13

Megkövetem magam. Indulás utáni héten mondtam ismerősöknek, "ejj, jelentkeznem kellett volna. dejó muri lenne a komplett őrületbe hajszolni ezt a sok szellemi sültkrumplit." De basszus, ezek maguktól is megcsinálják!!! Kíváncsi vagyok az új csaj mikor kezd el egy pelenkát hurcolászni, sarokban ücsörögve nyáladzani.

Retekklubosoknak meg üzenem, hogy igen. a zusában 40 éve csináltak hasonló dolgokat. Pszichológusok. Hogy könyvet írhassanak belőle, hogyan is működik az emberi psziché. Többet tudtunk meg, illetve generáltak egy csomó nyomorultat. De befejezték, és azóta tán emberi jogi törvényeket is hoztak az ügyben. Szal rohadnátok meg a sitten, xarházik!

Lanois 2010.12.30. 12:07:13

@Trollszpré: A villába nem engednek be drogot. Hacsak Béci nem zsírozta le valahogy a Villa Nővérrel.:D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.12.30. 12:09:13

Tegnapi hír a zindexen:
Egyre többen nézik a VV-t.

Kiváló munka, Hódos Úrhölgy!;)

Lanois 2010.12.30. 12:30:29

@Lotyó Bridzsida: Najó, igazad van, az lehet, hogy túl durvus lenne.:)
Ki tudja mit hoz a jövő...:)
Pont annyi, naggyon képben vagy.

Lanois 2010.12.30. 12:37:13

@neccharisnyás útonálló: "Vagy csak én tartom riasztóbb jelnek, ha egy pasasnál hiányzik a párosodási ösztön?"
Vannak olyan példányok, amiket rendkívül nehéz zárt térben szaporítani. Nagyon sokat gondolkoztam ezen a problémán amúgy, és arra jöttem rá, hogy a Törtető 2.0- bevitele soha semmilyen körülmények között nem segít a megoldásban. SŐT!

Flood 2010.12.30. 13:10:12

@Ancilla: Nekem Béci & Zsófi (esetleg még Kristóf -eltekintve attól, h 1 kurvát vett el- és Laci) normálisnak tűnik, ezért is nekik szurkolok.
Jó lenne, ha nem egy zűllött erkölcsű, egy idegbeteg, egy pszichopata lúzer, egy síralmasan egyszerű, vagy egy agresszív-manipulatív színész nyerne (még ha ezek is csinálják a show-t)

Flood 2010.12.30. 13:17:56

Amúgy szerintem nincs ezzel gond, h még senki nem kamatyolt senkivel. A rangidősök is még csak kb. 1 hónapja vannak benn, ennyi ideig sztem ki lehet bírni, ráadásul azért kell vmennyi idő is ahhoz, h megismerd a leendő partnert (bár lehet, én vagyok régimódi), egy-két játékosnál vannak ugye kint levő visszatartó tényezők is; meg én azt is el tudom képzelni, h az Olin kívül is volt, aki már rárántott, csak nem rakták be adásba.
Várjuk meg a febr-márciust, akkor már tényleg a falat fogják kaparni kínjukban :D

Szaffi B. 2010.12.30. 15:21:11

@Lanois: A nyugtató gyógyszer, nem drog.

Szaffi B. 2010.12.30. 15:22:56

@Flood: Hát nemtom EGY HÓNAPJA! Én nem ismerek olyan pasit aki kibírna egy hónapot anélkül hogy a fülén folyna ki, meg is kérdeztem a Zuramat, aszonta biztos megoldják valahogy. Paplan alatt mittomén.

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2010.12.30. 16:14:26

@Flood: "Jó lenne, ha nem egy zűllött erkölcsű, egy idegbeteg, egy pszichopata lúzer, egy síralmasan egyszerű, vagy egy agresszív-manipulatív színész nyerne (még ha ezek is csinálják a show-t) "

Az az igazság, hogy "színész" kategóriába mindenki beletartozik, aki bent van, hiszen valamilyen szinten mindenki játssza magát a kameráknak.

Ezzel együtt nekem teljesen mindegy, hogy ki nyer, annyira nem érdekel az egész, hogy drukkoljak bárkinek is.

tribeca 2010.12.31. 14:28:52

a dzsidzsi szerintetek is úgy néz ki, mint egy nővé operált férfi?? szerintem fejre totál. nagyon rusnya egy lény...

Balfars 2010.12.31. 18:59:25

Valami öt millás büntetésről beszéltek egyszer hajnalban ha valaki lelép...

A gombi-s szitu meg úgy meg volt vágva ahogy kell. Tehát ne ítéljük el őt ezért!
süti beállítások módosítása