Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X06

2010. december 20. 10:48 - Hódos Hajnalka

A tegnapi összefoglaló olyan pszichológiai mélységeket tárt fel a női-férfi kapcsolatokban, hogy Csernusdoki nemcsak A férfi és A nő c. könyvét, de a már félig elkészült kéziratait is rituálisan elégette a gázláng fölött, Tari Annamária visszaadta a diplomáját, a Nők Lapja pedig rendkívüli szerkesztőségi gyűlést hívott össze, az egyetlen napirendi a pont a hogyan tovább? Úgy látszik, akadt még az rtl raktárjában a tavaly leselejtezett sötétítő függönyből fekete is, gyorsan varrtak belőle Lilunak egy felsőt, vagy ahogy T. Olvasónk, senior Muhaha megjegyezte, rárobbantottak egy betmen jelmezt, valóban, csak a hasizmokat szimbolizáló kockákat neki a vállára illesztették. Megkockáztatom, hogy most elveszítem olvasóim jelentős részét, de ragaszkodom a tradíciókhoz és bevallom, Kubu, ne kérdezzetek semmit.

A lángoló szerelem szófordulatért önmagában ölni tudnék, de Lilu tovább hergel, Gombit utánozva szíveket formáz a kezéből, hogy értsük, most ilyen lángolások fognak következni, rögtön ezután Zsófit mutatják egy pakolásban, még nem találkoztam olyan férfival aki ettől ne rémült volna meg és ne kérdezte volna meg, mi a szart kentem a fejemre és minek. Béci is megkérdezi, hogyne, a háttérben Éva csattog lila kis együttesben a fürdő felé, az ajtóra ló betűkkel ki van írva, hogy foglalt, ennek ellenére ő párszor bekopog, be is óbégat, Olivér válaszol, én vagyok most benn, faszom. Éva morog, kénytelen vagyok beismerni, ez a nő reggelente elviselhetetlenebb, mint én, pedig.

Zsófi lemosta a nyugtató pakolást és egy habüstből eszik a szobában, állva, Zsuzsival beszélget, Leonidaszról, kiről másról, és szerelmes vagy? De össze is jönnél vele? Kinn ugyanez a beszélgetés folyik Jerzsi és a Görög Isten között, ugyanezen a színvonalon, Leonidasz tart attól, hogy Zsuzsival bármilyen közelségbe legyen és megrettenti, hogy hatvan pasival volt. Jerzsi ezt egy frappáns „kurvából lesz a legjobb feleség” válasszal summázza. Meg hát a humor, folytatja Leo, Zsuzsi olyan dolgokon nevet, ami neki szánalmas, azt hiszem, ezt hívják antagonisztikus ellentétnek. Benn Gigi boncolgatja Jerzsi iránt táplált érzéseit Olivérnek, ez a legdurvább durva dolog, úgy megbeszélném anyukámmal meg a barátnőmmel, nem is gondoltam volna, hogy ez velem fog megtörténni, majd sokat sejtetően hozzáteszi: itt most szerelmi sztori van. Éva újra fürdeni indul, Leonidasz ijedten takargatja a kukurukut, és foglaltozik, Éva káromkodik.

Lilutól megtudhatjuk, hogy a karácsony közeledtével minden Lakónak egyre jobban hiányzik a melegség, a szeretet és az ölelés, ebből összevágtak egy ötperces jelenetet, Gombika sír mert hiányzik neki anyukája, tesója, barátnője, cegínke, a riportszobában is picsog. Kiváló dramaturgiai érzékkel a megható jelenet után Olivér beszél arról, most recskázott a budiban, mert a szex hiánya kezd az agyára menni, de hát nem verheti ki napjában négyszer. Éva a kertben sorolgatja azokat, akiket fel fog sorolni, ha megkérdezik tőle a stúdióban, kik állnak hozzá a legközelebb és kik azok, akik távol állnak tőle. Bevallja, hogy Szandikát és Zsuzsit fogja mondani, mint a hozzá legközelebb állókat a csajok nyafogva jajdearivagyoznak, Olivér meg beszól Zsuzsinak, mit nyalsz neki, rá akartad tenni a jelet! Zsuzsi Olivér után lép, legyökerezi és visszamegy cigizni, Olivér cserébe kifigurázza Zsuzsit, majomasszonyságnak és pornógalambnak nevezi, aki valamit csipeget, nem értettem, mit, azt se, hogy került ez ide. A riportszobában elmondja, Zsuzsi nem tiszta ember, kártékony, szerinte gonosz is és szarkeverő. Bagoly mondja. Nem hagyják ennyiben a dolgot, jól összebalhéznak, Zsuzsi óvodás stílusban, de határozottan kiosztja a tökmagozó Olivért, az jó a prosztatára, hogy a szexhiányra van-e valamilyen hatással, azt nem tudom. A "tedd rám a jelet nyugodtan nem érdekel" mondat többször hangzik el a Villában, mint a Kossuth utcai óvoda Maci csoportjának homokozójában a nem leszek többet a barátod, ha nem adod vissza a kislapátot.

A Villalakók új feladatot kapnak, mivel már láttam pár adást, önkéntelenül idegállapotba kerülök az izgalomtól, újságírókká válhatnak, pletykákból, sejtésekből kell hírt fabrikálni. Egyetlen értékelhető mű születik: biztos forrásból értesültünk arról, hogy Leonidasz kinn is tangát hord és szereti, ha bevág. Éva cikkéből újabb balhé kerekedik, mert a hírben lemaffiózózza és lemelegezi Gombit, aki ezen megsértődik. Először csak a riportszobában vallja be, hogy ez neki mennyire rosszul esett és hogy nem érti azt a gyűlöletet, ami a cikkből felé áradt, aztán a szobában is elmondja a többieknek, pechjére Éva hallótávolságon belül szotyizik és odaszól neki, nekem mondjad, ha én is itt vagyok, ne másoknak. Nem hiszek a fülemnek, de Gombi felemeli a hangját, úgy látszik, van az a helyzet, mikor előtör az xy kromoszóma, értsdmármeg hogy nem az a bajom amit írtál, hanem a stílus! Éva nem érti, ez csak egy cikk! És te lemocskosszemétládakurvaanyátokfasszopóztál minket, én nem mondok rád ilyet, de ha vagány csaj vagy, add nekem a kendőt és vigyél engem! Éva nem emlékszik hogy ilyet mondott volna, Olivér, a minden lében kanál félhangosan megjegyzi, hogy pedig erre MINDENKI emlékszik Évike. A cirkusz a szobában folytatódik, olyan mintha leköptél volna, nem érted? Nem érti. Olivér megint belepofázik a mások dolgába, végül költői kérdést fogalmaz meg: ilyet bele lehet írni egy cikkbe, hogy valaki maffiózó meg meleg? Úgy látszik, Olivér nem látott még Blikket.

A vihar a biliben jelenet után az ágyban találjuk magunkat, Zsuzsi és Béci fekszenek egymás mellett, a beszélgetés maga a Nő és Férfi közötti kapcsolatok alapproblémáira ad választ, mindenki magolja be, ha jót akar, holnap kikérdezem! Az első és legfontosabb, hogy nem döglünk rá egy ötven kilós nőre a harminc kilós sonkáinkat rátéve.
L: Jaj Zsuzsi, Zsuzsi, mit vársz tőlem?
Hajni fordítása: Zsuzsi, egy önbizalomhiányos fiatal kis hülyegyerek vagyok, majd összeszartam magam, mikor megcsókoltál és fogalmam nincs miért kellenék én neked egy pillanatig is, akár szexre is, mikor te sokkal jobb nő vagy nálam, teljesen össze vagyok zavarodva, még a tökeim is visszakúsztak a hasüregembe, félek tőled baszki, tényleg.
Zsuzsi: Mindent.
Hajni fordítása: Azt hiszem, elég jól értésedre adtam, mit kéne még csinálnom, hülye?
Zsuzsi: Miért, te mit vársz? (kicsit később heherészve) Semmit?
Hajni fordítása: Leonidasz lécci mondd, hogy szép vagyok, jó a testem, soha nem kívántál még ennyire nőt mint engem és hogy én vagyok számodra az Igazi. És legyél belém szerelmes, most rögtön.
Leonidasz: Annyira különbözünk.
Hajni fordítása: Hát nem érted? Fiatalobb is vagyok nálad, két nővel dugtam eddig életemben, anyámmal lakom egy két és fél szobás panelban, jut eszembe, a misszionárius pózon kívül egyszer próbálkoztam valami mással, hagyjuk, ha csak arra gondolok, hogy veled szexelhetnék, már elsültem és akkor még a korai magömléssel járó gondjaimról nem is szóltam egy szót sem. Úgy nézek ki melletted mint egy ovis, lóvém sincs, kocsim sincs, nem tudnék neked életszínvonalat biztosítani, egyébként is, beléd szeretek, aztán te meg kinn eldobsz mint egy rongyot és rajtam röhög mindenki, hát kösz, de nem.
Zsuzsi: Akkor ne ölelgess.
Hajni fordítása: Bazd meg, hülye pöcs.
Leonidasz: Akkor nem ölelhetlek úgy mint egy barátot?
Hajni fordítása: Leonidasz, te tényleg egy hülye pöcs vagy, le se fordítom.
Leonidasz: Én kellek? Én kellek neked, egy négy évvel fiatalabb srác, aki nem ért még el olyan sikereket az életben mint te?
Hajni fordítása: ld. a fenti Leonidasz fordításokat.
(Zsuzsi elhúzódik.)
Leonidasz: Látod, milyen bugyuta vagy? Most azért sértődsz meg, mert azt mondtam, hogy nem lesz semmi?
Hajni fordítása: Izé, te Zsuzsi, azért lecuppanthatnál, ha már itt vagy.
Zsuzsi: Igen.
Hajni fordítása: Igen.

A történteket Zsuzsi természetesen azonnal megbeszéli Szandikával és Anikóval. Anikó kíméletlen, nem érti, mit bénázik Leonidasz, összetehetné a kezét, hogy ilyen nője lehetne mint te. Szandika a pasik félnek a szép nőktől, meg a Zsuzsinak esze is van és karakán, azért van ez.

Közben Leonidasz Zsófit figyeli nyálcsorgatva, aki felüléseket végez olyan technikával, hogy Béres Alexandra kifut a világból. Zsuzsi Jerzsinek nyíg: de én azt szeretném, ha ÍGY szeretne valaki, és hogy lehet hogy ezért jó neki a Villa, hogy kihozza belőle valaki a kis Zsuzsikát aki mélyen benne lakozik, lapozzunk, ez már nekem is sok és még csak most jön Alekosz.

Alekosz Ginával és Olivérrel beszélgetnek, a téma Alekosz kudarcai a nőknél. Olivér azt tanácsolja, hogy nem kell ajtóstul rontani a házba. Alekosz értetlenkedik, de hát akkor hogy? Ha utcán ismerkedik, azt mondják, utcán nem ismerkedem, vagy azt, hogy van barátom, vagy simán elhajtják a picsába, egyetlen esetben vált be ez a csajozási módszer, azok a rémek. Felismertem ezt, a rémek, egy mázsa húsz kiló felett működik. Olivér röhög, Alekosz vesztett pár szavazót, ennek ellenére folytatja: ugyanazt mondják nekem mindenhol, hogy nem. Volt, mikor várakozó álláspontra helyezkedett, vártam, igen, 8-10 órákat egy diszkóban, akkor meg nem történt semmi, ha kacsintást intéztem, akkor meg meg akartak verni. Itt felröhögök és Alekosz először tűnik szimpatikusnak. Meg őszintének. Gina csitítja Alekoszt, idő, idő! Alekosz hevesen folytatja: én itt olyan dolgokat mondtam ezeknek a lányoknak, amiket még nem hallottak életükben! (az biztos – a szerző megjegyzése) És te, hogy vagy ezzel, kérdi Alekosz Ginától. Ginának egyáltalán nem számít a külső (fiúk figyelem, a másik igaz mondat, hogy a nőknek a méret sem számít) neki az kell, hogy belülről megfogja egy férfi, hát javaslom a nőgyógyászt. És téged ki fogott meg? A nap dramaturgiai csúcspontjaként Gina kimondja: Te, Alekosz, meg Laci és még valaki, de az nem érdekes, a rettegés kezdi összeszorítani a gyomrom, az érzés erősödik, mikor Alekosz bevallja a riportszobában, hogy ez nagyon jólesett neki és ezen akkor most ő elgondolkozik. Isten irgalmazzon mindannyiunknak!

Mivel a lángoló szerelmek napja van, Gigi bevallja, hogy nemsokára a falat fogja kaparni Dzserzi miatt, és juj, a záró képsorokon Leonidasz és Zsuzsi az ágyban, Zsuzsi simogat, Leonidasz olyan arckifejezéssel fekszik, amit már én is láttam férfiak arcán, igaz, én nem eksön közben, hanem a pupillamerev részegség utáni alkoholgőzös álomban, de hát ki hogyan. Zsuzsi keze kalandozik a paplan alatt, folyt köv.

Címkék: vv4
123 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mea 2010.12.20. 14:08:48

tényleg jobb olvasni, mint nézni :))) és ahhoz mit szóltok, mikor Leonidász előadta, hogy van barátnője, vagyis nincs, mert ő akkora király, hogy úgy ment be a villába, hogy neki mindent szabad - nehogymá' őt bárki akadályozza - de ha megtudja, hogy a barátnőjét vki megkörnyékezi, akkor az még az országból is meneküljön el...?:))

sponge pete 2010.12.20. 14:14:03

Még életemben nem kommenteltem, de ez a blog òriási.
Ausztriában élek, nem nézem a VV-t, de innen képben vagyok....klöfi Hajni király vagy....

aaannajuli · http://annajuli.com 2010.12.20. 14:23:21

leonidasz "annyira különbözünk" mondatának hajni-fordítása kicsit sántít, ugyanis a kisfiú kőgazdag.

Kivlov 2010.12.20. 14:32:17

sunázás is lesz hamarosan...

kékdelfin 2010.12.20. 15:01:51

Beszállok én is a dícsérők közé. Ma is szórakoztató volt. Azt hiszem, már vártam is. Néhány pillanatot el is kaptam a műsorból. Pl. amikor Szandika a pici szájával ecsetelte, hogy a férfiak félnek a szép, okos nőktől. Na, ettől hirtelen behaltam. Az lehet, hogy a szép, okos nőktől félnek a férfiak, de Zsuzsika egyik csoportba sem tartozik bele. Ráadásul aki így mossa a honaljkutyáját!

Grafit Macseek 2010.12.20. 15:02:01

Nagyon jó az írás! Én olvasom ám a malackarajt is!
Az egész villában a Laci az egyetlen normális, meg a Zsófi, a Gigi,a Béci. Meg Szandika, aki őszinte és nem kell a tettei mögé gondolni semmit.

átaludtammindent 2010.12.20. 15:02:03

A Löwenbrau a legjobb sör.

Kivlov 2010.12.20. 15:22:38

@átaludtammindent:
egyértelmű.
meg a Borsodi, "attól megy a harckocsi."
meg a Kőbunkó...

mufuvecske 2010.12.20. 15:22:53

Hajni néni te egy állat vagy...:) A fordítós rész nagyon ütős...:))))

Peremartoni Krisztina (törölt) 2010.12.20. 15:26:12

Nu, hoz valakinek orgazmust a Jézuska.?

avanivi 2010.12.20. 15:29:03

Mivel nem nézem, csak olvasom Hajnit,az érdekelne, hogy a lakók valamikor valamit dolgoztak valahol? Tanulók ?
Nem hiányoznak sehonnan sem?
Hogy a bánatba tudnak hónapokra beköltözni?
Lehetséges ,hogy mind szabad foglalkozásu?
Ha ilyen "széles" skálán mozog az érdeklődésük, akka Hajnikám a végére be fogsz csavarodni

lutria 2010.12.20. 15:31:45

Érdekes mennyit változott a valóságshow-ban történő dolgok megitélése,a BB1-ben 3 hónap után,takaró alatt állítólag sumákszexelt az egyik srác,másnap azt mondták róla kint hogy mennyire lejáratta magát emberileg.Most meg szinte az mondják annak aki naponta 4X csinálja,még csak nem is elbújva,hogy egészségére.Sehol egy 5 cm-es betűkkel szedett cimlapsztori mint akkoriban,csak egy egymondatos megjegyzés.
Ezek szerint Olivér már legalább tizszer csinálta,sehol egy videó vagy fotó róla,bezzeg ha a vibrátoros csaj beüzemeli a játékszereit,lehet hogy külön HD kamerát állítanak majd rá.

Lotyó Bridzsida 2010.12.20. 15:47:47

@Grafit Macseek:

Aki nem röhög azon a földön fekve, hogy a másik véletlenül fellöki a székkel sztoriban, hanem kivagyiskodik, az szerintem nem normális, hanem elfojtott agresszív.

A Rabszolgasors kutyaf@sza volt egyébként ehhez a cucchoz képest.:D
-Szeretsz?
-Jajjfélek!
-Neféljcsakszeress!
-Dejajjmilesz???
-Szeressémámertnagyonviszket!
-Jódemégfutokegykört.
:D

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2010.12.20. 16:01:32

gondoltam gyorsan elolvasom, aztán megyek a dolgomra, de nem, majd később, ezt nem lehet kutyafuttában:D

samba pa ti 2010.12.20. 16:15:38

kedves hajni,már vártam az ÍRÁST!

ez ugyan egy csöppet terjengősebbre sikerült a kelleténél,de az élmény ugyanaz.
csak így tovább,hajrá!

Domenico Dicanio 2010.12.20. 16:18:21

Aztaredváskurvákfaszát!!!!!!!!!!!!

Hódos Hajnalka 2010.12.20. 16:23:55

@samba pa ti: Hát persze, mert elkényeztettek a sok dicsérgetéses kommentel és máris a fejembe száll a dicsőség.
Megnyugtatok mindenkit, már le is szálltam a földre, az előbb, mikor az özönvíz előtt öntött vas mákdarálóval szerencsétlenkedtem csöppet, helyreraktak, hogy "zsuzsizsuzs látod, milyen bugyuta vagy, hát nem látod hogy jobbmenetes?"

Matrix_ 2010.12.20. 16:42:21

Ez ismét nagy volt:) Hajni kafa vagy!
Csak a trollok meg ne jelenjenek! :)

zoxó 2010.12.20. 16:44:09

A Kubu finom. Csak hogy a lényegről is legyen valami:)).

HR King 2010.12.20. 16:44:36

Atomot a villára...és minden probléma megoldódik

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.12.20. 16:57:01

Istenem, ezek az emberek olyan szellemi mélységeket súrolnak a viselkedésükkel, hogy létrával se érnék el a bányászbéka alfelét, még ha ugrálnának se.

Közben eszembe jutott az a darab, amit látnom volt balszerencsém ebből. Az a kopasz, zömök testőr vagy ki költözött be (Laci tán?) és ezek megtudva ki lesz az új lakó, rohangászni kezdtek sipítozva a házban, mint a mérgezett egér. Hogy ők mennyire félnek tőle. Meg biztos bántani fogja őket. Lányoknál még érthető. Node hogy a fiúnak megjelölt egyedek is....

Szóval így megfogalmazódott bennem, a fentiek, illetve Hajni HV-jainak fényében, hogy de szívesen bemennék közéjük embert nevelni belőlük. Aki csíra, azt maradandó mentális károsodással várják idekint majd az ápolók, a maradék meg tán értelmes tagjává válik a társadalomnak. Iszonyaaat!

JanCsi 2010.12.20. 17:01:00

Csináljunk HH fan club-ot fészbukon!

Flankerr 2010.12.20. 17:01:50

Ez jóó volt, gurultam a röhögéstől olvasás közben...:)
Lehet ha VV4-t a Showder Klub új verziójaként akarják eladni, nagyobb sikere lenne...:)

shred 2010.12.20. 17:12:38

Tegnap nekem az éjszakai Belevalóban, a Cool tv-n látott jelenet volt a csúcspont. Alekosz és vmelyik lány (talán Zsófi) fekszenek az ágyban, a pszichopata sunamániás persze furmányosan igyekezett puhítani a lányt, pl. "hajtsd a fejed a vállamra", stb.
A következő párbeszéd priceless volt:
Alekosz: - Szeretném, ha most a körmeiddel karmolásznád a mellkasomat.
Lány: - Bazmeg, te beteg vagy!
Alekosz: - Igen.

SnakeHB 2010.12.20. 17:13:54

@HúszTíz:

Mindegy, úgyis ugyanazé a cégé mindkettő. ;)

@átaludtammindent:

Nem is, mert a Corsendonk! :D
De a Hoegaarden, a Leffe és a Kilkenny is jobb, többek között! :D

gnme 2010.12.20. 17:29:01

Hmm.. egy tiszta hang. :-)

HúszTíz 2010.12.20. 17:42:47

@SnakeHB: Na jó, ha már OFF egy kicsit, akkor a kedvencem a Borsodi Bivaly, és a búzasör (Edelweiss), a kis üveges belga sörök is jöhetnek. Az a baj, hogy baromir finom, nagyon testes, kissé krémes íze van valamelyiknek, de gyorsan elfogynak :-( Az ír sörökért annyira nem vagyok oda, kivéve az ottani mézsört :-P

Hurri Kán 2010.12.20. 18:03:44

@SnakeHB: @HúszTíz:
Hé, gasztroblog az arrébb van :)

Itten komoly dolgokról van szó. Most Alekosz meg Jerzsi egymáséi lesznek vagy nem, ez fontos :DDD

Doktor Kotász 2010.12.20. 18:11:37

Elég képmutatók azok, akik lekurvázzák azt a nőt, akiről megtudják, hogy playmate volt, de már ütik is be a googliba, hogy "vv Zsuzsi nude jpg", hogy recskázzanak egyet.

Na meg azok a nők is, akik fanyalognak, közben nekik meg 30 kilo felesleg van a seggükön, lóg a mellük, mint egy tejeszacskó.

Egyébként Zsuzsinak nem volt sok választása. A papalacibá kilőve, a Dzsörzi foglalt, a megmondómacsó nem akar dugni, mert van barátnője, a cigórepperrel összevan veszve, mert lekurvázta a kinti barátnőjét, a feleség mellől a nemtudomkit meg necces lenne. Marad Alekosz, meg a Leonidasz.
Az Alekosz kilőve, mert dulakodó szatírnak állította be a másik picsogó, hát marad a szüzike. Mellesleg pont vele táncoltak feladatot, amin begerjedt a leányzó.

Egyébként meg mi a fene van, hogy a nézettség az megvan, de senki sem nézi hivatalosan, mert az ciki. Fikázni, hogy retekklub, az menő.

Közben az egésznek a kukkolás, a pletyka a lényege. Na meg egy kis pszichológiai esettanulmány. Kijönnek a jellemek, és pont azt csinálják, amit mi kint nap-mint nap titokban. Ok nélkül belekötünk másokba, ármánykodunk, nyílvánvalóan hülyékhez verődünk, kit irányítanak mások, kik másokat irányítanak, szövevényes kapcsolati hálókat alakítunk ki. Aki ezeket a műsorokat fikázza, az saját magára ismer a szereplőkben.

Ja, amúgy grat Hajnalkának a zanzásításért. A Zsuzsi-Leo fordítás zseniális.

rexter 2010.12.20. 18:26:53

jó írás. mondjuk a szerző kihagyta azt a ziccert a "valójában mit gondolok résznél" Zsuzsinál, hogy ő egy hivatalos prosti útszéli kamionos kurva. amit Leonidasz is tud, tehát a csöpp agyában ezek a dolgok is járhattak.

Viktor9 2010.12.20. 18:57:18

na, megnéztem, az összefoglalót, nem lepne meg, ha Leonidasz még szűz lenne

John May R 2010.12.20. 19:21:03

Zseniálisak az összefoglalók. Azon kaptam magam, hogy az utóbbi három napban úgy néztem a műsort, hogy a végén már olvastam is a HV-t. (Másnap du. nézem neten az öf-kat, ami nagyon idegesít, azt eltekerem.)

@Doktor Kotász: Tökéletesen egyetértek.

John May R 2010.12.20. 19:22:22

@John May R: Az első mondatban az összefogalók alatt természetesen a HV-kat értem.

Flood 2010.12.20. 19:31:55

Hűhűűű geci, mi van itt! A tegnapi öf. kutyafasza volt maihoz képest! Hajni, remélem figyelsz :D

fran7 2010.12.20. 19:47:47

Na azért, akit ez a Laci véd a valódi való világban, nem lehet túl nyugodt.

miss mazo 2010.12.20. 19:48:30

asssssztakurva, asszem holnap lesz miről írni :DDD

Flood 2010.12.20. 19:50:50

Asszem megvan a nyugiszoba 2 következő lakója :DDD

iqlightblondiee 2010.12.20. 19:55:30

ja, már várom a holnapit!
ezt az olit én is megdobáltam volna, akkor is ha gondolkodom előtte 10 másodpercig.

basaja 2010.12.20. 20:11:37

király a blog,szétröhögöm magam!nem is nézem,de itt mindem infó megvan,ráadásul élvezhetőbb csomagolásban!

Flood 2010.12.20. 20:26:03

Szegény Zsuzsi, buta, mint a segg, az az Oli meg egy kibaszott nagy manipulátor kígyó (ráadásul a tetkói is gusztustalanok).

Ja a Zsuzsinak a plébojos képeit linkelje már ide vki, mert kicsit tényleg nehéz elképzelni, hogy volt benne! thx

susztertangó 2010.12.20. 20:32:16

Hajni, nekem nem kakaóbiztos a klaviatúrám, nem szabad olvasnom Téged, kezemben egy bögre kockahúslevessel, mert a röhögéstől az orromon keresztül jött vissza, alig tudtam elfordulni :-)))Egyébként megkérdeztem az Óbudai piacon a hentest, és nagy vigyorogva igazolta a tökéletes rántott hús nevét.

Lotyó Bridzsida 2010.12.20. 20:32:21

jaaaaajjj! mitörtééééént!!!!
Krízííííís!:))))
Abszolút a Zsuzsinak volt igaza, egy igazi jócsaj!!!!
Leot, Gombit rég el fogjuk felejteni, mikor a Zsuzsit még mindig mindenki emlegetni fogja ezért, jeeee!!!:D

almirena 2010.12.20. 20:34:25

Mikor már kétszer megmutatták ahogy Zsuzsi tombol, bevallom lett egy kis gyomorgörcsöm az agressziótól.
De Gigi hercegnő kárörvendő röhögése a "nagyjelenet" után,egyből azt generálta, hogy már várom a holnapidat, Hajni!:)

zoxó 2010.12.20. 20:34:55

Mi történt???????

HúszTíz 2010.12.20. 20:35:50

Hoppá, geci. Kidobták a francba a csajt.

HúszTíz 2010.12.20. 20:39:01

@zoxó: Mert "veszélyeztette szándékosan másik villatársa testi épségét" azáltal, hogy mindennel megdobálta (Olivért).

A VV4 gárdája és készítői egyöntetűen amellett döntöttek, hogy emiatt el kell mennie a villából. - Balázs legalábbis ezt mondta.

Kapott 30 percet a búcsúzásra, valószínűleg már kint is van, ha jól számolom.

HúszTíz 2010.12.20. 20:41:01

Legalább a Karácsonyt otthon tölti ÉS ezáltal most hétfőn egyből kettővel kevesebben lesznek - HÁHÁ, úgy látszik nem hoz akkora nézettséget a cucc, mint várták, emiatt ilyen műbalhékkal elkezdik ritkítani a bentlakókat - mert aztán nehogy már azt higgyétek, hogy odabent nem mindenki egy szerepet játszik :-P

mea 2010.12.20. 20:44:45

vajon becsomagolja a rúdjait is??? vagy az öribariknak bent hagyja???

Lotyó Bridzsida 2010.12.20. 21:12:14

@almirena:
Nagyon kíváncsi lennék, hogy amikor valakit szemtől szemben leszarembereznek-kártékonyoznak nagyközönség előtt, akkor hogyan reaglána szebben erre.
Egy tüzesebb lány pontosan ugyanígy tenné, ahogy a Zsuzsi tette. Max nem "verekedne", de nagyon is helye volt a kiakadásának.
Az Olviér gyűlöli az erős nőket, észrevettétek? Egyszerűen rosszul van tőlük fizikailag, és ahol csak tudja hergyázza őket az "udvartartásának", aztán meg arcba bele.:)))) Kellene pszihológushoz járnia a komplexusaival. Súlyosan olyan szindrómában szenved, hogy le kell értékelnie mást azért, hogy ő felértékelődjön.:)))
Bár mostmár remélem átlátnak rajta a többiek és nem hagyják magukat felhúzni, ha kikezdi őket.

almirena 2010.12.20. 21:23:20

@Lotyó Bridzsida:
Pont azért jött a gyomorgörcs, mert én is borultam már el így, meg volt kitől örökölni...
Teljesen megértem Zsuzsit, és csak remélni merem, hogy Olivér szerepkörét előre letisztázták és nem a taktikázás oltárán áldozta fel emberi minőségét.

Sin' Dorei (törölt) 2010.12.20. 21:27:51

@Lotyó Bridzsida: Ja, csak akkor volt nagy a pofája zsuzsikának, mikor lehányinger-ocsmányozta alektoszt, vagy kit. Már akkor pofán kellett volna baszni ezt az öntelt, nulla csipát. Neki lehet úgy beszélni? Pf. Persze, hisz nem egy ócska kurva, hanem hercegnő, mi?

gibson 2010.12.20. 21:29:02

Hajni, a posztból hiányzik a 'vv4' címke, amit én bekönyvjelzőztem magamnak, légyszíves tedd már rá ezentúlminden összefoglalódra, hogy ne kelljen egyesével keresni mindig, hogy mikor írtál valamit! Jelentősen megkönnyítenéd ezzel az életemet az elkövetkezendő öt hónapban, thx!

bulvárcsávó az rtlklub sztárja 2010.12.20. 21:32:29

Azért itt is kijött, hogy hiába nem látszik rajta, meg valamennyire kultúrált, de kritikus helyzetben azért kitört belőle az ork származása. Olivért meg majd várják sírva kapával-kaszával az ork "bombanő" bodzagyűjtő sittes haverjai, akikkel egy szinten van.

Hódos Hajnalka 2010.12.20. 21:32:37

@gibson: Bocsánat, tényleg, erre külön figyelek, megesküszöm rá, hogy ma is bevéstem. Ne haragudj, nem fog többet előfordulni és kösz hogy szóltál, azon vagyok, hogy megkönnyítsem az életeteket :)
Még egyszer bocsi,
Hajni

Hódos Hajnalka 2010.12.20. 21:35:54

Izé, lehet hogy most lerombolom az imidzsemet, de én Zsuzsi helyében nem narancsokat dobáltam volna, hanem feltérdelek az asztalra, vicsorogva hörgök, átharapom Olivér torkát, megfürdöm a spriccelő vérben, majd kitépem a szívét és felfalom, amíg még öntudatánál van annyira, hogy látja.

Lotyó Bridzsida 2010.12.20. 21:38:13

@almirena:
Már nem először áldozza fel, úgyhogy nincs min meglepődni.
Az meg, hogy valaki negatívba így kileng, mint a Zsuzsi, SZERINTEM normális. Nagyon jól megtanultuk elfojtani az érzelmeinket, meg az indulatunkat, mert anyukánk aszonta ne sírjunk, mert már nagylányok/fiúk vagyunk. De sportot űzni abból, hogy lealázom mindenki előtt a nőket, prosztó dolog.
Persze, mások kritikáit 30-as pulzussal fogadni külön tanulást igényel, de ilyen vérméréskletű lánynál nincsen semmi meglepő a reakcióban. Sokan nem tudják magukat megvédeni hirtelen másképp, mikor szituban vannak, hanem hiszti lesz.

haruka 2010.12.20. 21:41:22

szerintem meg az ilyet el kell engedni a fülünk mellett és kész. Ha jól kiröhögte volna Olivért, hogy ez mekkora hülye fasz, azzal ő jött volna ki belőle jól. (Mondjuk volt igazság abban, amit Olivér mondott, de akkor sem kell provokálni direkt a nyilvánvalóan ideggyengét.)

Lotyó Bridzsida 2010.12.20. 21:41:56

@Hódos Hajnalka:

Hajni, nekem nagyon szimpi vagy, dontvörri!:D

szkeptikus antiszeptikus 2010.12.20. 21:43:34

Draga kisnaccsag! Teljesen osszevazar! Most akkor kiazaki beci es zsuzsival fekszik a beci?

Hódos Hajnalka 2010.12.20. 21:47:17

@KancsiPista: nem drága, de ha elárulnám, miért van még mindig benne, meg kellene hogy öljelek ;)

Lotyó Bridzsida 2010.12.20. 21:48:23

@Sin' Dorei:

Sajnálom, Haver, én bírom a csajt.:)

Sin' Dorei (törölt) 2010.12.20. 21:50:07

@Lotyó Bridzsida: Semmi gond, nem kell mindnekinek mindnekit szeretni :P

szkeptikus antiszeptikus 2010.12.20. 21:50:39

@Hódos Hajnalka: Kisnaccsag, ha megolne, velem kellene halnia ;)

foodlfg 2010.12.20. 21:57:13

A Survivor 21. évadját nem követitek ? Nagyon ütős lett!

Hurri Kán 2010.12.20. 22:09:11

Szegény Leonidaszt most ki fogja megerőszakolni?

iqlightblondiee 2010.12.20. 22:09:35

@Hódos Hajnalka: @Lotyó Bridzsida: teljesen egyetértek veletek, bár már feljebb is utaltam rá, hogy hasonló a véleményem és örülök, hogy nem vagyok egyedül :) tele van az egész ország ilyen olivérekkel, és sokat kell treníroznom magam, hogy normálisan reagáljam le.

szkeptikus antiszeptikus 2010.12.20. 22:10:53

A mai dupla dinamitot egy postban fogja megirni hajnineni, vagy specialedition lesz, vajon?

gibson 2010.12.20. 22:19:04

@Hódos Hajnalka: köszi!

Ez nem Leonidasz estéje volt, azt mindenesetre elmondhatjuk... :D

Lotyó Bridzsida 2010.12.20. 22:30:52

@iqlightblondiee:
Hát önbizalomra kell gyúrni, az a véleményem.:) Sok-sok önismeret és gyakorlás.
Mert ha biztos vagyok abban, hogy jó ember vagyok, és ki vagyok békülve magammal, akkor az ilyen Olviéreket megeszem reggelire, nem tudnak rajtam fogást találni.:)

Egyébként érdekes, hogy mindkét esetben, mikor az Évát lelárvázta és most is, az történt, hogy a lányok "átláttak" rajta, vagy fülöncsípték valami stiklijét. Ez tényleg véres megtorlást igényel.:D

Jellemző, hogy a Zsuzsis sztorihoz semmi köze sem volt, mert éppen a Leoval szenvedtek, de szükségesnek érezte belepofázni és bealázni a csajt, "hamár úgyis beszélgetünk az élet nagy dolgairól Zsuzsikám, juteszmbe, Te egy értéktelen senki vagy, bezzeg én meg a Pálapostol, tisztelettel!".:D

Hódos Hajnalka 2010.12.20. 22:35:02

@KancsiPista: maga fenyeget! :)
A kérdésére válaszolva: megpróbálom magam megerőltetni és szűkszavúan beszámolni a történtekről, igen, ezen én is elröhögtem magam.

@iqlightblondiee: nem kell gyakorolni, elég megöregedni :)

@gibson: Éva szempontjából logikus döntés volt, kár hogy ezzel csak azt a sztereotípiát erősítette, hogy a nők nem képesek a stratégiai gondolkodásra, én nem Leonidaszt vittem volna ki.
Emlékezzetek vissza a vaffankúlós BB-re, ott is volt az a döglős gyerek (Szabolcs? Balázs?) aki a műsor feléig csak aludt meg evett meg nyálzott, aztán majdnem megnyerte, végül mégiscsak a bébéévi nyert, de akkor is. Vannak olyan versenyzők, akikre csak egy réteg szavaz, vannak olyanok, akikre a hetvenéves mami is rámozdul, Leonidasz ilyen.

Hódos Hajnalka 2010.12.20. 22:41:30

@Lotyó Bridzsida: Én szeretnék hinni abban, hogy senki nem "beépített ember" mert úgy érdekesebb. Ennek fényében Zsuzsit aznap már eléggé megtépázta az, hogy Leonidasz kvázi visszautasította, a zuhany alatt Szandika elmondta neki, hogy Leonidasz többeknek kijelentette, hogy nem kell neki, ekkor jött valakitől - ezt nem láttuk - az őszinte kör ötlete, Anikó elkezdte mondani a magáét, Szandika ott is, mindenki előtt legyerekezte Leonidaszt, talán Zsuzsi arra számított, hogy a csajok támogatást nyújtanak neki, és akkor jött Olivér. + nem említem a csajok által ismert pms-t, meg még ki tudja, mi volt ott, ami kitört.
Jó, tudom, ennyit írt alá a szerződésben, de játszunkmááá. :)

kékdelfin 2010.12.20. 22:50:43

felrobbant a bomba nő! höhö!

gibson 2010.12.20. 22:53:18

@Hódos Hajnalka: én Éva helyében valamelyik szlovákot vittem volna ki, vagy a Gombikát, mert ez a Leonidasz gyerek fog kapni egy csomó szimpátiaszavazatot, mármint azt nem, mert itt kiszavazunk, ugye, de megszánja egy rakás ember, mindenesetre, mert nem elég, hogy nőnek öltöztetik a szerencsétlent, és az egyetlen nőt, aki komolyan vette, hazaküldték a picsába, most még ki is hívják párbajra....
Na mindegy, én drukkolok ennek az Évának, mert bár ez sem egy génsebész, ráadásul egy arrogáns pina, de a többi luvnyához képest még így is fény az éjszakában (ráadásul szebb is náluk, ha már itt tartunk). Az meg külön szimpatikus volt, hogy azt mondta, az Alekosz a kedvence.

Lotyó Bridzsida 2010.12.20. 22:53:34

@Hódos Hajnalka:

Ja, tényleg, igazad van, rosszul emlékeztem.:)

Az is eszembejutott már, hogy az ilyen fight-oknál hogy lapít mindenki.:))
De most Gombi nőtt a szememben, mert az egyetlen ember volt, aki oda merte mondani az Olviérnek a végén, hogy ezt nem kellett volna, mert ez csúnya dolog volt. De egyébként ő tuti, hogy direkt osztja a népet.
Az viszont, hogy a lányok sírnak, az őszintének tűnik nekem. Tényleg így reagálnak sokan a támadásra.
Hát...üde színfonttal lett szegényebb a villa.:)

Hódos Hajnalka 2010.12.20. 23:04:19

@gibson: Most őrjöngtem ezen egy sort a fészbukkon, most megpróbálok kulturált lenni, én nagyon nem szeretem ezt a szlovákozást, románozást meg ilyeneket, az én családom fele Szerbiából való, vannak ortodoxok meg pravoszlávok, a férjem a Romanov dinasztiáig vissza tudja vezetni a családfáját, van zsidónk is, hogyne lenne, még kéne egy kibaszott tót, tényleg és akkor az egész kurva trianon itt lenne, volt bosnyák meg horvát szerelmem, lécci, ne itt má, annyi más hely van erre, köszönöm, tényleg, píszendláv :)
@Lotyó Bridzsida: Jaja, Gombi tényleg jófej volt, csatlakozom! :) Sajnálom Zsuzsit, de holnap próbálok elfogulatlan hogyvoltot írni :)

gibson 2010.12.20. 23:16:21

@Hódos Hajnalka: nekem van felvidéki és erdélyi barátom is, a legjobb barátom is erdélyi, a munkahelyemen négy erdélyi magyar kollégával dolgozom együtt, úgyhogy hidd el, nem azért írtam, mert bajom lenne a határon túli magyarokkal. Csak egy vicces jelzőnek szántam, ahogy a Gombit is buziztam már le például (igaz, nem itt), meg nőt is kurvázok le néha, de ettől még nem vagyok homofób például, sem nőgyűlölő. De rendben van, innentől kezdve "házaspárocska" lesznek, ahogy Éva hívta őket :)

Hódos Hajnalka 2010.12.20. 23:22:50

@gibson: :))) oké, csak ne rövidítsd őket hp-nak mert asziszik, engem szidalmazol :D (meg ne okoskodjál, hogy az ortodox meg a pravoszláv ugyanaz mert lesz itt olyan cirkusz, hogy a Vályogvilla balhéi ahhoz képest izé. Kutyafasza, na. :D)

kékdelfin 2010.12.20. 23:40:50

Na, megnéztem, hogy mi volt pontosan az oka Zsuzsa kiküldésének. Hát, az a fél literes ásványvizes palack (ami a repüléséből ítélve nem volt üres) tényleg tud(na) csúnya sérüléseket okozni.
Az meg egyértelműen kijelenthető, hogy idegbajos a csaj. Nem kicsit, nagyon. Normális ember nem reagál(hat) így. Megértem, hogy az önértékelési mátrixába nagyon belerondítottak több irányból is. Na de, egy nő, egy bombanő... (igaza volt Olivérnek abban, hogy nem érti, hogy hogy lett playmate (én sem értem), meg milyen újság címlapján tudná elképzelni)

jahaha 2010.12.20. 23:49:42

leonidasz 2 novel lett volna mar? hat, szerintem eddig 2x verte ki osszesen. esetleg ez a balfaszkodas valami gorog modi... (alekoszbol kiindulva ebben lehet is valami)

Spawn85 2010.12.20. 23:58:22

No, látom születtek már kommentek a mai kizárásról. Szerintem ez rém egyszerű. Beszólogatni nem tilos, viszont a fizikai bántalmazás (Egymás testi épségének veszélyeztetése) igen. Ennyi. Úgyhogy várható volt, hogy kizárják.

Azon már lehet vitatkozni, hogy mennyire volt szép vagy nem szép, ahogy Olivér beszélt Zsuzsival. Igazából nem volt szép talán pont ezeket a szavakat használnia.
Viszont pár hete éppen Zsuzsi elég hasonló stílusban beszélt Alekosszal az ominózus "lökés" után. (Ha jól rémlik emberileg nullának nevezte, és megemlítette, hogy elhányja magát, ha hozzáér)
Aztán, hogy Olivér manipulál, taktikázik? Hát persze, hiszen ez egy játék, és meg akarja nyerni (nyilván)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.12.21. 00:35:15

Istenem! Nekem most esett le, hogy Leonidasz tényleg görög. Én azt hittem ez csak olyan felvett név, mint a Popey, meg hogy a rossebbe hívták őket? Elvis?

Kobunko · http://elejtett.blog.hu 2010.12.21. 00:42:23

@Kivlov: mi van velem? van rólam sör? feltétlen értesíts :D

szkeptikus antiszeptikus 2010.12.21. 01:58:02

@Hódos Hajnalka: akkor sok volim te meg mala bubica meg kurac volt az eleteben naccsadnak, hö? Lassan olyan szepeletunek latom, hogy hatassal lesz a bioritmusomra. Olyanokat mondok aztan, amiket meg soha nem mondtak maganak es pont helyett kurvasok vesszot teszek ezekbe a mondatokba majd sok soron keresztul es meglatja, ram fog rezonalni. LassuBB viz partot most. Nem?

I'm a lady, can you save Me? 2010.12.21. 07:29:21

Zsuzsinak igaza volt, egyedül ő látja milyen is Olivér valójában. gusztustalan volt ez az alázás, nem is csodálom, hogy kiborult. Mindkettőt haza kellett volna küldeni.

Bloooo 2010.12.21. 09:37:54

@Boszi_néni: olivér egy kurvanagy játékos. talán ő az első ember a VV-k történetében, aki sztem ennyire tudatosan JÁTSZIK, mert nyerni akar. de abban biztos vagyok hogy hónapokon keresztül nem fogja tudni ezt csinálni, meg fog törni.

zsuzsi meg egy hisztis hülye picsa. kurvaokosnak képzeli magát és azt hiszi mindig neki van igaza, elég tipikus. és még aszongya hogy leonidász alázta meg azzal, hogy visszautasította? hagyjukmár. saját magát alázta azzal hogy pár nap faszhiány után rámászik kb. bárkire (életében ilyen csúnya pasija nem volt?). nők szégyene.

ettől függetlenül leonidásszal sem kerek valami, mert én tuti megdurrantottam volna zsú lila punciját abban a helyzetben :D

bár nekem még sosem volt olyan barátnőm aki tolerálta volna már csak azt is hogy más csajjal aludjak egy ágyban és teszem hozzá sosem tettem volna ilyet egy barátnőmmel sem. de az, hogy van barátnőm kint és szeretem, de azért fogdossák a farkam éjszakánként meg csókolgatnak az valahogy nem jön össze. de biztos én vagyok túl konzervatív 24 évesen.

mxplanet 2010.12.21. 09:52:57

gombi puzojat tomje ki a laci.

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2010.12.21. 10:46:35

Zsuzsiban nagyot csalódtam.
Egyrészt, mert nem akart bennmaradni -
akkor miért vette el a lehetőséget másoktól ?
Másrész, mert nem bírja a gyűrődést...

szkeptikus antiszeptikus 2010.12.21. 10:49:23

@mxplanet: de bugyuta vagy - gombi púzóját a szintén meleg hatású bátyja tömi. szívecskékkel.

mxplanet 2010.12.21. 11:22:43

@KancsiPista: szivlapatocskakkal kellene :)

Bejgli 2010.12.21. 17:42:52

Istenem, megjött a kedvem, hogy nézzem :)

biga-matyi 2010.12.21. 20:07:45

micsoda dráma !!!hajrá csabi!!!

biga-matyi 2010.12.21. 20:09:50

@simonmondja.: respekt! télleg, minek ment be ha nem akart maradni??? a cicis csajszi jobb lett volna tuti mint zsuzsi!

biga-matyi 2010.12.21. 20:12:36

@Hódos Hajnalka: huuuuu ! te nőstény oroszlán!!

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2010.12.22. 14:10:03

@Boszi_néni: Zsuzsinak igaza van abban, hogy Olivér manipulál.
Csakhogy, ő ugyanezt csinálta, mint Olivér, ugyanúgy kibeszélte a többieket a hátuk mögött (Arra a Leonidasz-ra, aki állítólag bejön neki, azt mondta, hogy ilyen csúnya pasija még sosem volt, aztán lekurvázott egy kinti nőt -Béci barátnőjét-, akinek esélye sem volt, hogy megvédje magát.), ő viszont kikérte magának ugyanezt Olivértől Amikor valaki nem értett egyet vele, azt egyből elküldte melegebb éghajlatra. (vagy meg sem hallgatta, hogy másnak esetleg más a véleménye, mint őneki)

Ami az alázást illeti, ő pár hete ugyanígy majdnem ugyanilyen stílusban alázta Alekoszt, mint Olivér most őt.

Olivért miért kellett volna hazaküldeni? Ő nem csinált semmit, amit tilt a villaszabályzat. (Max. "erkölcsi" szempontból lehet "elítélni". Viszont ha őt igen, akkor Zsuzsit is, mert ő sem volt különb Alekosszal szemben.)
süti beállítások módosítása