Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szellemekkel suttogó 3x06 - Kettős exponálás

2010. október 01. 15:00 - leeann

Payne egy kolléganőjével randizik, de az este elég érdekesen alakul. Egy lelkes diák lefotózza a két professzort, de csak Payne bazsalyog a képeken, a randipartnere nem látszódik. A hölgy rosszullétre panaszkodva ki is menti magát és hazamegy, de a fotókon való láthatatlanságának oka Melindáért kiált. Mel és Jim egy borozgatós gyertyafényes kufirc estét szeretett volna tartani, de Payne ezt alaposan elrontja a tönkrement randifotóit mutogatva. Másnap Payne és Mel meglátogatják a fotókról hiányzó Claudiát, aki elmeséli, hogy egy nap arra ment haza, hogy az összes családi képről eltűnt.

Az is kiderül, hogy az egyik diákja, Kevin meghalt pár hete, és a fényképről eltűnés a srác halálának másnapján történt. A történethez hozzátartozik, hogy Claudia fotózást oktat az egyetemen. A beszélgetés közben Mel észrevesz az egyik képen egy áttetsző alakot, amit már Claudia is látott egy másik diák munkáján. A másik srác, akinek a fotóján megjelent az alak, jóban volt Kevinnel, a halott sráccal. Később Melinda végignézi az ominózus képeket. Az áttetsző alak egy nő, nem a halott srác.

Másnap Mel próbál beszélni a diákokról Claudiával, de a tanárnő kezd szétesni a megélt atrocitásoktól, ezért a szellemlátónak muszáj egyedül a dolgok végére járni. Mielőtt meglátogatná Kevin lakását, némi vitába keveredik Jimmel arról, hogy elköltözhetnek-e valaha Garndview-ből tudván amit tudnak a helyről. Szóval Mel kissé sértődötten érkezik meg a lakásba, ahol összeakad a lány szellemével, aki valószínűleg Sophie névre hallgat, és nem túl kedves szellemként. Úgy tűnik, a lány Kevin barátnője volt, és nem engedte el a srácot csak úgy ripsz-ropsz. Melinda tovább kutat, és Jim segítségével megtalálja a fiú mobilját.

A telefonban Melinda egy videót talál, amin Sophie vizbefullasztja magát, bizonyítva, hogy mennyire szereti a fiút. Érdekes búcsúlevél, meg kell hagyni, de a kütyük korszakában nem meglepő, hogy az idióta szuicid lányok nem játszanak tollal meg papírral. Később Jim egy beteget szállít kórházba, és összekülönbözik az orovossal a beteg diagnózisát illetően. Nem szokott ő ennyire ellenkezni, de nem véletlenül nézegeti az orvosi egyetemeket. Miközben Jim önmagával küzd, Melinda próbál beszélni Sophie-val.

A lány nem jelenik meg, de kirak egy fényképet, ahol a tanárnéni és Kevin egy ágyban viháncolnak meztelenül. Claudia megjelenik, és nem érti, hogy mi köze van ehhez Melnek, elküldi a látót és nem kér a segítségéből. Este Caludia egyedül van az irodájában, és valaki közelít hozzá, akit ő nem lát. Hamarosan egy azonnali fotó jelenik meg róla a számítógépén, majd még egy és még egy. Claudia érzi, hogy ez már nem tréfa, és futva menekül az irodájából, egészen Payne irodájáig. Amikor megnyugodtak a kedélyek, Claudia elmeséli a történetét Payne-nek és Melnek.

Claudia elmeséli a fiúval való kapcsolatát és szakítását, majd Mel megemlíti a videót. Kiderül, hogy a fiú azért szenvedett autóbalesetet, mert megnézte a videót és rohant megmenteni Sophiet. Ezért lehetett az, hogy Kevin a videó elkészülése után 1 órával halt meg. Claudia emlékszik Sophie vezetéknevére is, így Mel meglátogatja a lány családját, akik segíthetnek neki átlépni. A látó hamarosan már a megadott címen kopogtat, és amikor kinyílik az ajtó, ismerős arccal találja szembe magát: a halottnak hitt Sophie áll ott.

A lány elmeséli, hogy mi történt a videókészítés előtt és után. Sophie rájött, hogy Kevin megcsalta őt, ezért ő megcsinálta a videót, de erősebb volt az életösztöne, mint gondolta, és nem tudta végigcsinálni. Melinda arra kéri a lányt, hogy segítsen Kevinnek átkelni, mivel Caludiát kínozza, de Sophie nem hajlandó segíteni a „másik” nőnek. Amikor Mel elmegy, Sophie telefonja elkezd önmagától fényképezni, és ez csak egyet jelenthet: Kevin van a közelben, sőt elég fullasztó a közelsége a lány számára. Melinda alig hagyta el a házat, máris üzenetet kap, amin Kevin Sophie nem túl életteli testét tartja a karjában.

Fékcsikorgás, visszakanyarodás és irány újra a ház. Sophie asztmás és nem lélegzik olyan intenzíven, hogy a közeljövöben életben maradjon, így Mel mentőt hív és az inhalátort is beveti. Sophie szerencsére túlélte,így másnap Kevin és a csajok összegyűlnek a parton, majd Mel közvetítésével mindenki megbocsát mindenkinek. Miután Kevin átkelt Claudia újra látszódik a képeken, amiből küldött is párat Paynenek. Később Mel is csinál magáról néhány képet, de az ő fotóin nem hiány, hanem rendesen tumultus van, ami komoly aggódalomra adhat okot. Viszont Jimmel minden megoldódott a férj engedélyt kapott az orvosi elkezdésére.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása