Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szellemekkel suttogó 2x19 – Delia első szelleme

2010. július 23. 14:00 - leeann

Ned és barátai egy házmesterrel akarnak kiszúrni, de valami probléma lehet a tervben, mert nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy a kölykök tervezték. A pince szikrázni kezd és a kölyköknek menekülőre kell fogni. Miközben a tinik magukat próbálják menteni, Melinda és Delia Timről beszélgetnek, és arról, hogy kap-e újabb esélyt. Egyelőre Delia nem akar kizárólagosságot és mással is randizik. Amíg Delia randizik, Melinda fog vigyázni Nedre, de úgy tűnik, a lakásban sincs minden rendben. Valami mindennel megdobálja Melindát és Ned azt gondolja, hogy visszajött érte az a valami. Melinda kérésére Ned elmeséli, hogy valami őt üldözi, de a látó megígéri, hogy nem lesz semmi baj.

Miközben Melinda és Ned rémestéjébe belekontárkodik egy szellem, Delia és a randipartnere elég balszerencsés estét tölt el együtt. A vacsorán minden rosszul sül el, majd hazafelé még defektet is kapnak. A vicces az egészben az, hogy Tim meglátja a vacsorázó párt, amitől csak jobban meg akarja szerezni Deliát. Mindeközben Mel és Ned lemennek a pincébe, ahol az egész szellemkergetőzés kezdődött. Ned hiába kér bocsánatot, a pincében lakó szellem erőszakosan elkergeti őket onnan. Melinda megkéri Nedet, hogy ne menjen le a pincébe, amíg nincs megfejtve a szellem ügy.

Közben Delia randipartnere próbál kereket cserélni, de nem megy túl jól. Amikor Delia hazaér, Mellel azonnal ki is tárgyalják a Tim vagy nem Tim témát. Közben Mel megint látja a Banks család szellemét, de az még nem derült ki, hogy ki az. Mel és Jim között otthon is Delia, Tim és a szellem a téma, de nem csak a dühös szellemmel kell megküzdeni, hanem egy gatyáját kereső meztelen szellemmel is. Másnap Melinda és Ned a szellemük után nyomoz, miközben Tim fura veszélyes jeleket kap valahonnan. Melinda szerez egy pár szellemnek való nevet a házmestertől, miközben Timnek majdnem a nyakába esik egy újabb jel.

A jelek valószínűleg Déliára utalnak valamilyen szinten, mert virágról és zenéről szólnak. Tim nem érti a dolgot és kezd elege lenni abból, hogy ha elmegy egy autó mellett, a Police zenekar Every Breath You Take című dalát hallja. Közben a boltban egy fickó udvarolni kezd Deliának, majd fulladozni kezd. Az időközben betoppanó Melindában majdnem megáll az ütő, mert azt látja, hogy Delia halott férje fojtogatja a fickót. Charlie szelleme itt van, és elég dühösnek tűnik. Este Mel és Jim beszélnek az új fejleményekről, de egyelőre nem szólhatnak róla Deliának. Melinda másnap Charlie üzlettársától próbál megtudni ezt-azt az új szellemről.

Kiderül, hogy az üzlettárs megőrzött egy Charlie által készített repülőgép-modell tervrajzot, és ha már Mel itt van, akkor elküldené vele Nednek, hátha szeretné. Később Deliában áll meg az ütő egy motor láttán. A motor Timé, és kiköpött mása annak, amilyen Charlienak volt. Tim nem tudja megmagyarázni, hogy miért vett pont egy ilyen motort. Úgy tűnik, Charlie sugallja ezeket a dolgokat, de mit akar ezzel? Melindát viszont a meztelen fickó üldözi, és nagyon szeretné megkapni a nadrágját. Melinda átnéz egy pár ruhát és ott van a nadrág, de a meztelen pasi még mindig nem látja a fényt, hiába van meg a gatya.

Másnap Melinda elviszi Nednek a modell tervet és elmondja azt is, hogy az édesapja az, aki kísérti őket. Melinda elmagyarázza Nednek, hogy rá kell beszélnie az apját, hogy a fénybe lépjen, de a fiúnak esze ágában sincs ezt tenni. Később Ned az apja terve alapján elkezdi építeni a repülőgép modellt, de megakad vele, és beszélni kezd az apjának csak úgy a levegőbe, aminek Delia is fültanúja. Később Jim elmeséli Melnek, hogy Timnek is szelleme van, aki valószínűleg szintén Charlie, és Deliát védi. Úgy néz ki, muszáj színt vallani Deliának.

Közben Melinda a ruháskosárban talál egy jegygyűrűt, ami a meztelen pasihoz tartozik. A meztelen pasi elmeséli, hogy meg akarta kérni a barátnője kezét, de egy éjszakai fürdőzés keresztülhúzta a tervet. Delia pont a diskurzus közepén érkezik, amit nehéz kimagyarázni. Melinda furán kezdi a nehéz vallomást, de elmondja Deliának, hogy szellemeket lát. Delia nem akar hinni a fülének, és azonnal rájön, hogy Mel elmondta Nednek is, hogy Charliet látja. Delia éktelen haragra gerjed, hisz a gyermekét egy bolond nő hitegeti.

A barátnő bolondnak nevezi Melindát, csúnyán kiabál vele, felmond, majd elviharzik. Este Mel Jimnek panaszolja el, hogy ha az áldása miatt elveszíti a barátait, akkor inkább lemond róla. Később Delia fura dolgokra lesz figyelmes az otthonában. Azt hiszi, hogy a fia játszik Charlie holmijaival, de Ned otthon sincs. Delia elpakolja Charlie dolgait, de a róla és Timről készült gyors-fotó állandóan helyet változtat a lakásban, ami felettébb gyanús. Delia teljesen kivan, úgyhogy ha bolond a csaj, ha nem, bekopog Melindához, mert tudni akarja, hogy mi folyik körülötte.

Melinda kérésére a hitetlenkedő barátnő elmeséli, hogy Charlie munkamániás volt, majd az iroda, ahol dolgozott, kigyulladt, és a tűz után a munkát a családra cserélte. Delia sosem bánta, hogy kigyulladt az iroda, mert sok év után visszakapta a férjét. Melinda szerint a tűzkor történt valami, ami hatással volt Charlie-ra. Jim megtalálja az újságcikket a tűzről. és láss csodát, Tim mentette meg őt. Melinda rájön, hogy Charlie nem szétválasztani, hanem összehozni akarja Timet és Deliát. Charlie elmeséli a tűz történetét, és azt, hogy Tim csodálatos 3 évet adott neki a családjával azzal, hogy kimentette őt a tűzből.

Kiderül, hogy Charlie nem csak Timnek adott tippeket, de Melindához is ő vezette el a feleségét. Később Melinda és Charlie elmennek a családhoz. Delia még mindig nem hiszi el az egész szemfényvesztést, de azért belemegy a „ha itt lenne, mit mondanál neki?” játékba. Végül Charlie elbúcsúzik és átlép a fénybe. Másnap Mel egy levél kíséretében feladja a meztelen pasi gyűrűjét a menyasszonynak. Delia is megjelenik, bocsánatot kér a kirohanásáért, és szeretné megtartani a barátságát a dilinyós csajjal. Természetesen az állását is megtartja, és randi esélyt ad Timnek is, ideje élni alapon. Amikor úgy tűnik, hogy minden rendben van, újabb veszély leselkedik Melre, mert valaki követi.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása