Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szellemekkel suttogó 2x16 - Ring a bölcső

2010. július 02. 14:00 - leeann

Melinda és Delia egy ékszerboltban vannak éppen, de a lehető legrosszabb időben, mert egy rablást kell végignézniük, ami a földön fekvő pozícióból nem egy nagy élmény. Szerencsére mind a ketten megússzák, de nem sok dologban tudnak segíteni a rendőröknek, mert a támadó símaszkot viselt. Hiába nincs Melnek semmi baja, az álmai nem szólnak másról, mint a lövöldöző rablóról, és egy szellem is beugrott pár percre, hogy a látót ne csak a földi dolgok kössék le. Másnap Delia még a riadalom ellenére is csak az elveszett jegygyűrűjén bánkódik, amit hiába javított meg az ékszerész, a rabló elvitte.

Amíg Delia kiugrik egy kicsit, Melindát megint meglátogatja az előző esti szellem, de ma sem szól semmit, csak leírja, hogy „ROSE”. A szellemnek szólnia sem kell, Melinda azonnal rájön, hogy ki ő, amint meglátja a kezében az asztma inhalátort. A szellem valószínűleg az ékszerész fickó, aki a támadás alatt befulladt, de utána úgy tűnt, hogy jól van, vagy talán mégsincs annyira jól. Melinda azonnal rohan is Delia elé, de ő is tudja már a hírt: Randy megfulladt, az asztmája vitte el. A temetésen Randy húga mond néhány szót, hisz az egész családot megrázta az eset, főleg úgy, hogy az ékszerész egy feleséget és egy pici kislányt hagyott hátra.

Melinda és Delia részvétüket fejezik ki az özvegynek, de mikor Randy szelleme a közelbe ér, Mel fulladozni kezd, hisz érzi azt, amiben a szellem meghalt. Amikor Delia és Mel az üzlet felé tart, Randy jelez a látónak, aki úgy hiszi a jelzés alapján, hogy az ékszerész a halála előtt egy bölcsőt készített a pincében a gyereknek, amiről a feleség nem biztos, hogy tud, így másnap lesz ürügy a látogatásra. Mel másnap el is megy a házhoz, de Lynn-t, a feleséget nem találja, csak Randy húgát és a pici babát. Kiderül, hogy a kicsi neve a leírt ROSE.

Melinda nem akar a húggal beszélni, aki idegesen telefonál, és nem valamiért nem nagyon engedi el Melt a házból. Itt valami nem stimmel. Ez túl gyanús. Sőt amikor Mel megtalálja Delia egyedi jegygyűrűjét a mosogató mellett, kezd egyértelművé válni a helyzet, és próbál elpucolni, de nagyon gyorsan. Sally, Randy húga egy késsel fenyegetve marasztalja Melt, akinek így muszáj még némi időt eltölteni a kényszer vendégségben. Hamarosan megérkezik Sally pasija, a rabló bácsi, aki arra kíváncsi, hogy mit üzent Randy Lynn-nek? Melinda elmondja az üzenetet, így irány a pince, és keressük meg azt a bölcsőt.

Kiderül, hogy a rabló embert nem a bölcső érdekli, hanem a pénz. Azt gondolja, hogy Randy a bölcsőbe rejtette el a rabolt pénzt, de nem, az csak egy bölcső volt. Melinda elmondja, hogy látja Randyt, de a rablót ez nem érdekli, és bezárja Melt a pincébe, amíg ő felforgatja a házat a pénzért. Miközben Wyatt tombol a házban, Sally lemegy a pincébe beszélgetni a látóval. Melinda most is látja az ékszerészt, aki azt mondja, hogy Wyatt ölte meg. Sally próbál barátságos lenni, de sima kamu az egész, és Wyatt küldte le őt, hogy szedje ki Melből a rejtekhelyet.

Miközben a két kretén próbálja kitalálni, hogy mit tegyen, Melinda elbeszélget Randyvel, aki nyakig benne volt a rablásban, és tényleg elrejtette a pénzt. Kiderül, hogy Wyatt Randyt is a pincébe zárta, hogy elárulja a pénz helyét, de még a halála előtt a pénzhez vezető kulcsot egy plüssállatba rejtette. Mel megtalálja a kulcsot és csellel meg persze Ramdy segítségével kijut a pincéből. Sajnos Mel a bejárati ajtón nem jut ki, mert a szellem az útját állja, így most a házban kell bujkálnia a látónak a fegyveres Wyatt elől. A felfordulás közben a szellem jelzi a húgának, hogy itt van, amitől Sally nagyon megijed.

Közben Melindának sikerül elbarikádoznia egy emeleti szoba ajtaját, amíg Randy bútorokat mozgatva Wyatt-tel próbál megküzdeni. Az idő viszont telik, és Jim már hiányolja a nejét, akiről Delia is csak annyit tud, hogy átment Lynnhez. Delia megtalálja Randy címét, és Jim már szalad is. Wyatt elmondja, hogy Randy felültette őt, mert ő csak az ékszerről tudott, a készpénzről nem, és most ezt szeretné megkapni, de egyelőre nincs sehol. Vagyis Randy pont olyan bűnös, mint a rabló bácsi és a testvér.

Közben a mit sem sejtő Lynn hazaér, Jim pedig olyan címre megy, ahonnan a házaspár már rég elköltözött és az új lakó nem tudja a pár új címét. Lynn nem tudja mire vélni a fegyveres fogadtatást, de Mel is előbújik, és odaadja a kulcsot Lynn-nek. A kulcs egy edzőtermi szekrényt nyit, amiben benne van elvileg a 75 ezer dollár. A csapat az edzőterembe rohan Wyatt vezérletével, de a kulcs nem illik bele a zárba. Wyatt nem tétlenkedik és egy súlyzóval töri be az öltöző szekrényt. A szekrényben nincsen pénz, és a hamarosan a rendőrség érkezik meg Jim kíséretében.

Kiderült, hogy Sally esze jött meg és ő hívta a rendőröket, majd a rendőrök hívták Jimet. Másnap a rendőr ismerős visszahozza Delia gyűrűjét, és elmeséli, hogy Wyatt milyen képtelen szellemtörténettel állt elő a kihallgatáskor. Később Randy elmondja Melnek, hogy nem megy a fénybe, és a másik bázisról azt az üzenetet küldik Melnek, hogy a „holtak járni fognak”. Ez igazán nagyszerű, de miután Randy lefelé távozik a fény helyett, Lynn is eltűnik a házból, és a pénzt nem találta meg senki. Ó dehogynem, Lynn nagyon is tudta, hogy a kulcs mit nyit és hol a pénz, így jelenleg úton van és várja egy új élet őt, a porontyot és a pénzt.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása