Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szellemekkel suttogó 2x14 - Az éjféli kör

2010. június 18. 14:00 - leeann

Melinda éjnek évadján egy vásárból tart haza, amikor igencsak elkeveredik. Persze erdős részen az isten háta mögött, ahol madár se jár, és halálra rémül, amikor a kis piros Jeep megadja magát. Tehát foglaljuk össze: sötét este van, erdő, nincs térerő, az autó nem megy, és egy akkora fekete platós járgány lámpái vallatják ki a szemét a visszapillantóban, hogy 5-6 elefánt is kiválóan elférne rajta. A bazi nagy gépjárműből szerencsére csak egy csaj ugrik elő, nem egy sandita-bandita, és segít Melindán, aki most már lassan abbahagyja a remegést és tud koncentrálni a szellemekre.

Az ilyen utakon miért ne lennének szellemek, ahogy itt is van egy, és ronda, és kommunikál is, és csontváz feje van. Nézzük, mi lesz ebből? Ki ez, és mi történt vele, és mit akar? Másnap Jim remek ötletnek tartaná, ha a felesége nem mászkálna csontváz fejű szellemek után, de a szellem azt mondta Melnek az éjjel, hogy valaki meg fog halni, amit sajnos nem lehet figyelmen kívül hagyni. A boltban sem rózsás a helyzet, mert miközben Mel újra látja a csontvázfejű szellemet, Delia elmeséli, hogy Tim felültette múltkor. Mel a csontvázfejű látogató után este újra el akar tévedni, de most viszi magával Jimet is.

A házaspárnak sikerül is eltévedni, nagyjából ugyanott leáll az autó, és Melinda már harmadszor vagy negyedszer látja ugyanazt a számsort. A lerobbant autó feléled, sebességbe vált és KITT módjára útnak ered. A házaspár próbálja megfékezni a járgányt, de az csak akkor áll meg, amikor a csontváz fejű megjelenik. Megint elmondja, hogy valaki meg fog halni, és egy éjféli kört említ, amiről még semmi infó nincs, de úgy tűnik, fontos lehet, ha az epizód címére nézünk. Szóval Jim hiába böngészi a térképet, nem tudja merre van az arra, viszont Melinda észrevesz egy autószerelő műhelyt, ahol az a lány serénykedik, aki előző este segített neki.

Kiderül, hogy a műhely a lányé, és főleg komoly versenyzők autóival foglalkoznak, de a kis pirosat is átnézi, ha már úgy is gond van vele. Melinda próbálja faggatni a lányt arról, hogy történt-e baleset azon az úton, ahol rátalált az előzőekben, vagy vettek-e ott észre már valami furcsát, de nem, a lány nem tud ilyenekről, és az éjféli körről sem tudja, hogy mi lehet. Másnap Ned beugrik a boltba, de az éjféli kör említésére a gyerek furán reagál. Nem csak ez a fura, hanem az is, hogy amikor este Mel és Delia bezárják az üzletet, Ned éppen néhány idősebb suhanc társaságában szuszakolja be magát egy autóba, amin rajta van az ominózus számsor egy matricán.

Melinda azonnal bepattan a kis pirosba, és követni akarja a suhancok autóját, amiben a csontváz fejű is benne ült. Melinda beárulja Nedet Deliánál, ami miatt a fiú nagyon haragszik a szellemlátóra. Melinda mindezek ellenére próbál kiszedni Nedből valamit az éjféli körről, de a gyerek még sértve érzi magát, és nem segít. Ideje meglátogatni Payne professzort, aki elég rossz passzban van, viszont Mel megismeri Payne-nét, aki örül, hogy megismerhette Melindát, még ha csak futólag is. A prof gyorsan kideríti, hogy a számsor egy dátum, ami egy hét múlva lesz.

Este Melinda megint próbál eltévedni, amikor sok-sok autó halad el mellette a kedvenc kihalt útján. Kövesd a tömeget alapon Melinda eljut egy helyre, ami az éjféli kör lehet, és illegális autóversenyek helyszíne. A fő attrakciónak a szerelő lány versenye ígérkezik, és persze Ned is ott van a nagyérdemű között. A verseny elkezdődik, és a csontvázfejű fel-feltűnik a lány ellenfelének autójában. A lány simán nyer, de amikor megjelennek a zsaruk, mindenki autóba pattan, és az éjféli kör gyorsabban elpucol, mint a gondolat.

Melinda nagyon pipa Nedre, akit éppen hazafelé szállít. Másnap a látó elmegy a versenyző lányhoz, aki nem is tudja, hogy Mel miről beszél, ő aludt éjjel az ágyában, de a műhely falán egy portréra lesz figyelmes, ami a csontvázfejű szellemre hasonlít. Mel utánanéz, és láss csodát, a halott fiú menyasszonya a szerelő csaj volt. A fiú egy illegális autóverseny közben halt meg, pont ott, ahol Mel először lerobbant, úgyhogy ma éjjel Jimmel közösen megy vissza a látó arra a helyre, hogy beszéljen végre érdemben is a szellemfiúval. Gordon megjelenik, és a csontváz fej végre átváltozik a saját arcává.

Melinda azt hiszi, hogy Gordon meg akarja védeni a lányt, de nem, a fiú meg akarja ölni. A fiú elmeséli, hogy a barátnője hamarosan a versenytársa lett, és azt gondolja, hogy a lány ölte meg. A fiú verziója után a lány is elmondja az övét, amiben Gordon volt a rossz, gonosz és féltékeny. Melindának újra el kell jutnia a versenyre, de előtte beszélnie kell a nagy vetélytárssal is, aki ott volt Gordon halálánál, sőt többen azt gondolják, hogy ő sodorta le az útról. A vetélytárs nem mondja el, hogy mi történt Gordon halálakor, és ma összecsap Cindyvel is, amit a halott fiú nagyon közelről akar majd nézni.

Később Mel elmegy a műhelybe, ahol kihallgatja a lányt, ahogy bosszút akar állni a versenyen Gordonért. A látó a verseny előtt beszél Ray-jel, a vetélytárssal, mert az élete veszélyben lehet. Ray elmondja, hogy mi történt aznap éjjel, és Gordon rájön, hogy nem bütykölt senki semmivel, a saját hibájából robbant fel a kocsi az ütközés után. Csakhogy nagy a baj, mert Gordon annyira elvakult volt, hogy szellemként is kárt tudott tenni Cindy autójában, és a verseny közben ez gondot okozhat. Okoz is, de szerencsére a lány épségben kiszáll az autóból. A versenyző szerelmesek természetesen kibékülnek, megbocsátanak egymásnak, és egy könnyes búcsúnak lehetünk ismét szemtanúi az éjféli kör kellős közepén.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása