Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szellemekkel suttogó 1x09 - Hangok

2009. november 27. 15:00 - leeann

Melinda és Jim a városban töltik az estét, de az autójukat ellopják, és a rendőrség egy kertben találja meg. Egy 16 éve srác lopta el a kocsit, akinek az apja azonnal fel is tűnik a színen. A papa nem szeretne belőle ügyet és biztosítja a házaspárt, hogy kifizeti minden kárukat, csak ne jelentsék fel a gyereket. Persze a pár megállapodik az apával, de hazafelé nagyon fura dolgot tapasztalnak. A rádióban valami interferencia van, amit valószínűleg szellemenergia okoz. Másnap Melindának több okból is fáj a feje, amikor hazatér a vásárlásból.

Az egyik ok, hogy a telefon üzenetrögzítőjén valami fura hang hagy üzenetet, a másik pedig az, hogy ma érkezik látogatóba Faith, Jim anyukája. Azt pontosan nem lehet tudni, hogy Faith látogatása, vagy a szellemhang az üzenetrögzítőn tesz rosszabbat Melindának, de együtt a kettő tuti nem egy leányálom. Faith nem egyedül jött, hanem egy férfi ismerősével. Oké, legyünk felnőttek, Faith bepasizott. Jim persze azonnal kikéri magának a dolgot, és árgus szemekkel figyeli, hogy hol köthet bele az „új apuba”.

Mialatt Jim lesi Faith pasijának minden lépését, Mel most is utánajár a dolgoknak. Most azt szeretné megtudni, hogy mi a bánat okozza a hangjelenségeket, így megkeresi a téma szakértőjét. Melinda azonnal meg is mutatja az üzenetet a fickónak, aki, mint egy jó hangmérnök, kitisztítja a felvételt, és egy nő hangja hallható rajta, amint azt mondja: „várok magára”. Melinda most sincs jól, de mégis bemegy dolgozni, ahol a laptopon már látja is a nőt, aki nagyon szeretné felvenni vele a kapcsolatot.

A nő azt kéri Meltől, hogy kövese a hangokat és keresse meg őt egy erdőben. Mel megy is az erdőbe este, mint egy elfuserált horrorfilmben, és hamarosan halálra is rémíti valaki. Ez még nem a szellemnő, ez csak a lopós tini, aki kocsikázni akart. A tini nem ad magyarázatot arra, hogy mit keres az erdőben éjnek évadján, de Mel sejti, hogy a fiút is a nő vezette ide. Mire hazaér a szellemlátó, már nagyon nincs jól, amit Jim szóvá is tesz. Szép, meg jó az elhivatottság, de amikor már az ember egészsége is veszélybe kerül, akkor lehet, hogy meg kéne húzni a határt.

Csakhogy a szellemek nem hisznek a határokban, és a nő újra eljön, és szinte követeli Melindától, hogy menjen vissza az erdőbe másnap. Mel vissza is megy, és egy hatalmas áramelosztó előtt meglátja a szellemnőt, aki a fiáért aggódik. A nő fia a kis suhanc, aki ellopta a kocsit, úgyhogy Mel elmegy a házukhoz, hogy teljesítse a szellem kívánságát, mint egy jótündér. Melinda beszélget egy kicsit a szellemnő özvegyével, akitől megtudja, hogy amíg a mama élt, a fiú nem kötött el kocsikat és igencsak jól tanult, de a nő halála óta nem lehet ráismerni a gyerekre.

Melinda ezért hagy az ajtóban egy névjegykártyát, amikor a házból meghallja a szellemnő elektromos hangját, aki most valami piros kesztyűt kerestetne Melindával. Mialatt Mel küzd az új pácienseivel, Jim az egyik rendőr haverját megkéri, hogy nézzen utána Ellisnek, az anyja pasijának. Később a fiú megkeresi Melindát, aki azt üzente neki a kártyáján keresztül, hogy tud segíteni. A fiú is hallja a hangokat, és már nagyon nehezen bírja, így Mel segítségét kéri. Melinda elmondja a fiúnak, hogy az anyja próbál vele kapcsolatba lépni.

A fiú elmondja, hogy az anyja villamosmérnök volt, ami magyarázatot ad arra, hogy ez a szellem miért az elektromosságot használja kommunikáció céljára. A fiú nem akar hallani az anyjáról, és egy nagy hazugnak tartja. Csak a hangoktól akar megszabadulni, az anyja nem érdekli. Mel elmegy az erdőbe és megkérdezi az elektromos nőt, hogy mi a bánat történt, amikor meghalt. Kiderül, hogy szeretője volt, és az erdőben viháncoltak, amikor a kedves mama belezuhant egy kiszáradt kútba, aminek az alján egy zárlatos vezeték agyonvágta.

Később Melinda elbeszélget egy kicsit Faith-szel, ami most felüdülés az elektromos szellem és családja gondok idején. Miközben a lányok beszélgetnek, Jim megkapja a rendőr baráttól az áhított információkat, ami beigazolja a gyanút. Ellis rossz ember. Este Kirk, a tinifiú nagyon kivan, és elég ittas. A mama azért erőlködik és szeretne kapcsolatba lépni a Kirk-el, de a gyerek némi tombolással vezeti le azt, hogy állandóan az anyját hallja. A papának is kezd tele lenni a hócipője, mert állandóan a kölyök után kell takarítani, ami kezd unalmas lenni.

Miközben a papa elrohan, hogy kihozza a kölyköt a sittről, a mama behívja Melt a házba, hogy keresse meg a piros kesztyűt. Mel meg is találja. Kiderül, hogy a vörös kesztyű egy történet egy fiúról, aki nem tudja, hogyan mondja el az apjának, hogy meleg. A mama tudta ezt, hisz a fia elmondta neki, de a papa nem tud semmiről, és Kirk úgy érzi, hogy az anyja becsapta őt.

A papa leckeképpen a sitten hagyja a gyereket, akit Mel látogat meg, és elmondja, hogyan hatott rá a történet. A fiú letojja Melinda érzéseit, nem ír többet, és hagyja őt békén mindenki. Jimnek sem alakul jól a napja, mert kiderül, hogy az anyag nem arról az Ellisről szól, aki az anyjával jár. Ez az Ellis jó ember és egy hétköznapi fickó, aki boldoggá teheti Faith-t. Este a fiú ismét részegen megint nagy tettet akar végrehajtani, amivel kitombolhatja magát, de a mama szól Melnek.

Mel odaszalad és a fiú némi rábeszélés után letesz tervéről. Igen, ilyenkor jön a szellem megjelenés és a nagy búcsú. Anya és fia végre beszélgetnek egy kicsit, és a fiú megnyugszik, ami már ráfér a papára is. Jim is beszél a saját anyjával, ha már ilyen anyák és fiaik nap van. Másnap Kirk úgy dönt, hogy Melinda által, de odaadja az apjának az írást, amivel színt vall végre, és a papa megértő lesz a kérdésbe a mama szerint. Mel pedig mint aki ismét jól végezte dolgát haza kocsikázik.

2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

naughtyL 2009.11.27. 22:37:00

Uhh, de rég volt már ez a rész..
egész kellemes kis sorozat lett belőle.
Gratu, jó az írás:)

Engel 2009.11.30. 00:20:32

Ez a sorozat nagyon jó és jó hogy van róla hogyvolt.
süti beállítások módosítása