Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szellemekkel suttogó 1x04 - Összeforrt szívek

2009. október 23. 14:00 - leeann

Melinda és Jim Andreánál vannak vendégségben. Miközben a trió bulizik, az Andrea fölött lakó lány bevesz egy marék gyógyszert és magára zárja a fürdőszoba ajtaját, majd egy vízzel teli kádba fekszik, miközben a barátja kiabál a fürdőszobaajtó előtt. Melinda hallja a kiabálást, és Andrea fürdőszobájában esni kezd az eső. A jelek az mutatják, hogy valaki bajban lehet odafönn. Andrea szerint a lány egyedül él, Jim berúgja a bejárati ajtót, majd a fürdőszoba ajtót, és kiemeli az eszméletlen lányt a kádból.

Az aggódó fiú elkezdi sorolni, hogy milyen gyógyszereket vett be a lány, amit Melinda közvetít Jimnek, aki éppen próbálja újraéleszteni a lányt. Közben Andrea a mentőket hívja. A lány már szellem és szeretne a fiúval menni, aki szintén szellem. Csakhogy Jim jól végzi a munkáját, így a lány hamarosan visszatér a testébe és köhécselve kezd magához térni. A kórházban több szellem is próbál kapcsolatba lépni Melindával, de most ennek nincs itt az ideje, mert a lánynak is van egy szelleme, aki elsőbbséget élvez.

A lány már megmarad és ki is engedik, ha nem jelent további veszélyt magára, úgyhogy ideje elbeszélgetni a fiúval. A fiú elmondja, hogy ő Connor, a lány vőlegénye volt, és egy szerencsétlen balesetben halt meg közel 1 éve. Melinda próbálja a fiút a fény felé terelgetni, de ő nem akar menni, mert fél egyedül hagyni a mennyasszonyát. Másnap Andrea beugrik a lányhoz, aki Melindát szeretné látni, de a boltban sincs minden rendben. Kijött a vállalkozási adó, ami 15 ezer dollár és jelenleg kifizethetetlen összeg.

Azért minden anyagi nehézség ellenére este Melinda bemegy a lányhoz, aki szeretné megtudni, hogy miért látta Connort és Melinda miért látta őt, amikor ő látta Connort. Melinda elmondja, hogy miket lát, ha nem vigyáz, és közvetít egy kicsit a furcsa helyzetben lévő pár között. Gwen, a lány folyamatosan érzi, hogy a vőlegénye körülötte van, és ezt nehezen viseli, de megígéri, hogy többé nem csinál ekkora marhaságot. A fiú még akar valamit, mielőtt elmegy. Szerv donor volt, és kíváncsi arra, hogy ki kapta meg a szívét.

A fiú konkrétan arra kíváncsi, hogy megfelelő személyhez került-e a szíve, és ha ezt megtudja és Gwen is jobban lesz, akkor elmegy és erre ígéretet is tesz Melindának. Gwent már hazaengedték, és Melindának meséli, hogy milyen volt Connor, amikor még élt. Melinda elmondja Gwennek, hogy jobban teszi, ha tovább lép és nem reménykedik abban, hogy Connor köztes állapota sokáig fennmarad. Gwen szerint viszont az a sorsa, hogy az életét a szellem vőlegényével élje le.

Melinda úgy dönt, hogy minél előbb deríti ki, hogy ki kapta meg Connor szívét, annál előbb elmegy a fiú és Gwen élheti a saját életét. Szóval irány a kórház, ahol a bürokrácia az útját állja. A kórházban hiába nem mondják meg neki a szív tulajdonosát, egy halott ápolónő segít, amiért Melinda felajánlja a segítségét a későbbiekre. Másnap Melinda elmegy a fickóhoz, aki a szív jelenlegi tulajdonosa. Melinda szóba elegyedik a fiatalemberrel, de nem azt kapja, amit várt.

A fiatalember, Clifford nem felhőtlenül boldog az új szívvel, hanem jóformán elkeseredettebb, mint amikor még a beteg szívvel élt. Este Jim és Melinda arról beszélgetnek, hogy ők milyen szerencsések, de az nem jelent sok jót, hogy Connor lesi a turbékolásukat a bokorból. Másnap Melinda megtudja, hogy valaki kifizette az adót. Andrea szerint biztos olyan valaki volt, akinek segített, de ez nem lehetséges.

Andrea szombatra egy csajos estét szervez Gwennek, ahova Mel is hivatalos. Melinda napközben Clifford-ot követi és azt szemléli, hogy milyen ember, de eddig semmi olyat nem tapasztalt, amiért ne érdemelte volna meg Connor szívét. Connor is megjelenik Cliff fotós boltjában, de neki nem nyerte el a tetszését azonnal a fickó. Melinda beszélget egy kicsit Clifforddal, és a csajos estén bemutatja neki Gwent.

Andrea és Melinda a mai estét meghagyja a fiataloknak, és ők inkább sétálgatnak a csajos este helyett, bár Connornak nem igazán tetszik a fotós fickó. A fiatalok elég hamar egymásra hangolódnak és több ismerős érzés keríti őket hatalmába. Gwen meglepően jól érzi magát Cliff-el, de sok olyan tulajdonságot lát a férfin, ami a halott vőlegényére emlékezteti, így hamar lelép a vacsoráról. Később Cliff elmeséli Melindának, hogy milyen gyorsan véget ért az este, de Mel szerint ez ne hátráltassa őt semmiben.

Mel azt tanácsolja a férfinak, hogy éljen az új szívével ne csak létezzen. Connor továbbra is azon az állásponton van, hogy Gwennek ő kell és nem egy élő idegen. Másnap Mel megtudja, hogy Andrea fizette ki az adótartozást, így Mel örömmel az üzlettársává fogadja a beosztottját. Cliff az átültetés óta egy önsegítő csoportba jár, és Melinda szavai óta arra is rájött, hogy ideje megpróbálnia élni az új szívével.

Melinda az estét Gwennel tölti, és a lány is élőnek tűnik, sőt Cliff is tetszik neki. Úgy tűnik a beszédet végighallgatva Connor is belátja, hogy el kell engednie a lányt, és most már hajlandó átlépni a fénybe. Miután Connor elment Cliff éppen a lány felé tart egy virágcsokorral, hátha egymásnak vannak teremtve alapon. Pár nappal később Gwen és Cliff még mindig járnak, ami jó jel, de Melnek nem súgnak jót a szellemek. Ugyanis amikor a főtéren sétál egy öltönyös fickó szellemét látja meg, aki őt figyeli és vész jósló kacagás mellett el is tűnik. Azt hiszem, a másik oldalon sem örül mindenki Melinda áldásának.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása