Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Buffy, a vámpírok réme 4x20 - A Yoko-faktor

2009. szeptember 09. 14:00 - leeann

Egy kis áttekintéssel kezdődik a rész, Buffy ugyanis a nagy vallomás után Los Angeles-be megy, ahol Angellel találkozik, de a hazatérés nem túl vidám. Közben Adam és Spike szövögetik a tervet a vadász megölésére, Xander pedig elmesél ezt-azt Rileynak Angel-ről és az 1 perc boldogság titkáról. Persze Riley még mindig a romos iskolában lakik. Spike a nagy tervszövögetés után elmegy Giles-hoz, és azt mondja, hogy vannak olyan dokumentumok az Iniciatíváról, ami segítene a csapatnak, de csak a vadásszal egyezkedik.

A szerelmespár megvette a macskát és a jövőt tervezgetik. Will már nem tudja, hogy még Buffyval akar-e lakni vagy sem. Közben Riley beleun abba, hogy Buffyra várjon és hiába tűztek ki rá vérdíjat, meglátogatja a lányt a koleszban. Buffy nem nagyon akar vele beszélni, mert a vadász most eléggé maga alatt van, Angel ugyanis elküldte őt a jó fenébe. Tehát Riley visszamegy a suliba, Buffy pedig őrjáratozni indul. Mindeközben Spike terve körvonalazódni kezd, amikor közli Xanderrel, hogy a csapat csak egy béna kifutófiúnak tartja.

Tipikusan ugrasszuk össze a vadász barátait, és amíg marakodnak, Buffy egyedül marad. Most is egyedül van és egy barlang felé tart, mikor megjelenik mögötte Forrest, az egyik iniciatívás G.I. Joe. Forrest azonnal Buffyt hibáztatja azért, hogy Riley otthagyta katonáékat, pedig nem feltétlenül ő a hibás ezért. A vicces csak az, hogy mindketten a barlangba tartanak, de ami bent várja őket, az már nem nevetni való. Igen, Adam köszön rá a kettősre. Adam szinte fél kézzel elbánik velük. Forrest-et hasba szúrja a szuronyával, Buffyt pedig kicsit felvillanyozza a katonától elvett sokkoló fegyverrel.

Buffy el tud szaladni, de megbotlik és beveri a fejét egy kőbe, ami miatt eszméletét veszíti. Este Spike katonaszerkóban eljátsza, hogy az Iniciatívából szerzett meg néhány lemezt, de persze nem így volt, viszont Will már dugja is be a gépbe, hátha találnak rajta valami hasznosat. Gilesnak azért felettébb gyanús, hogy Spike ki-be sétál az Iniciatívába, és pont akkor tud infót, amikor arra szükségük van. William azért kiszúrja, hogy Tara és Will nem csak barátok, így azonnal azt pötyögteti el, hogy a többiek a kapcsolatukon csámcsognak.

Giles viszont egy jobb szórakozást talált, mint hogy Spike-nak higgyen, vagyis úgy iszik, hogy lassan kevés lesz az alkoholkészlet a lakásban. A katonák sincsenek jobb helyzetben, ugyanis a celláik telítődtek, és egy csapat éppen nagy bajban van. Rileynak sikerült összeeszkábálni úgy a mobilját, hogy hallja rajta a régi bajtársait, úgyhogy amikor meghallja, hogy bajban vannak, indul segíteni. Oda is ér a csata helyszínére, de kiderül, hogy csak Angel rak rendet a katonák között. A vámpír felismeri Riley-t, majd a fiú is rájön, hogy ki a fekete kabátos fickó.

Természetesen Buffyt keresi és Riley nem szeretné megvárni, hogy meg is találja, mert úgy tűnik neki, hogy a vámpír újra gonosz lett. Ami azt jelentené, hogy Buffy szexelt vele. Némi harc után persze Angel kerekedik felül, és eltűnik az éjszakában, de Rileynak is mennie kell, mert a társak erre tartanak és most ő is közellenség. Időközben Buffy is hazatér, de nincs jó formában. Hamarosan Angel kopog be hozzá. Angel szeretné elmondani, hogy miért jött, de Riley ront be az ajtón egy stukkerral a kezében.

Ismét rendeznek a fiúk egy kis pofozkodást, de Buffy rendet csinál közöttük, majd kimegy a folyósóra tárgyalni Angelel. A vámpír igazából bocsánatot kérni jött, és elmondja, hogy nem ő támadta meg a katonákat. Buffy és Angel között megoldódik a helyzet, de a vámpír elindul hazafelé, mert így a jobb mindenkinek. Spike ünnepli a Yoko-faktor sikerét, de Adam még nem tartja be az ígéretét, vagyis a chip-telenítést, mert még van egy valami, ami miatt szüksége van Spike-ra. Buffyra még vár egy beszélgetés Rileyval.

Azt azonnal tisztázzák, hogy Angel nem gonosz és Buffy nem feküdt le vele. Az is gyorsan napvilágot lát, hogy Riley nagyon szerelmes a lányba, ami miatt elveszítette az eszét, de Buffy azért még mondana valamit a katonának. Buffy elmondja, hogy Forrest meghalt, és ő is alig tudott megmenekülni, de elkapják Adam-et és megbosszulják többek között ezt is. Riley azonnal lelép. A csapattagok Gilesnál vannak és Will még mindig azt a kódolt lemezt próbálja feltörni, amit Spike-tól kaptak.

Most, hogy így együtt vannak, ki is borul a bili rendesen. Giles részeg, mert Spike a fülébe ültette, hogy ő már csak egy kivénhedt könyvtáros. Xanderrel azt hitette el, hogy semmit nem ér és a barátok be akarják sorozni a seregbe, Will pedig azt kapta, hogy mindenki súg búg a háta mögött, amiért lánnyal jár. Amikor sikerül a csapatnak alaposan összeveszni a vélt sérelmek miatt, Buffy úgy dönt, hogy egyedül száll szembe Adammel és lelép. Csakhogy Riley látogatja meg Adamet, aki már rég várt a fiúra… To be continued

Címkék: buffy
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása