Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

True Blood 1x09 – Plaisir d’amour

2009. április 01. 15:00 - Madmoazell

Legutóbb megint Sookie életére pályázott valaki, a csúnya bárpultos vámpír. Szerencsére Longshadow nem tudja kinyírni a lányt, bárhogy is próbálja, mert Bill beledöf egy karót. Az eredmény – vérfürdő és sokk, ennyit Sookie szép fehér ruhájáról. Eric hálája jeléül meghívja Billt egy Tru Blood-ra, hogy megtárgyalja vele, mi lesz a következő lépés. A vámpíroknál ugyanis szemet-szemért és fogat-fogért elv alapján működik minden, de majd meglátjuk, mit is jelent ez pontosan.

Jason és Amy ezalatt Eddievel, a meleg vámpírral szenved. Egészen konkrétan elrabolták, Jason meg kattog, persze jogosan, de Amy nem érzi, hogy ezzel lenne bármilyen probléma is. Mikor hazaérnek, hozzákötik szerencsétlent egy fémágyra, a lány pedig rögtön nekiáll drogot szerezni, és kis huzavona után Jason is benyomja az adagját. Aztán a férfi előtt nekiállnak szexelni, teljes mámorban persze, megy a hallucinálás is, tiszta izgi.

Tara Miss Jeanette-nél üldögél, arról beszélgetnek, miért is lenne a lánynak szüksége a démonűzésre, de mikor kiderül, hogy duplaannyiba fog kerülni neki a móka, mint Lettie Mae-nek, Tara felhúzza magát. A nő kiadja házifeladatnak, hogy ha Tara otthon a tükör előtt vissza tud számolni 10-től 0-ig, akkor minden oké, de ha 10 másodpercig se képes egyedül maradni, akkor rendesen meg kéne gondolni azt az űzést. Sookie és Bill hazafelé tartanak. Mikor a házbaérve a lány felkapcsolja a lámpát, látja, hogy tiszta véres a fal, és Bill határozott tiltása ellenére csak felnéz a ventillátorra – amin Tina cica pörög lefejezve.

Miután rendberakták a „maradványokat”, Sookie Billel együtt az ágyon fekszik. Nem nagyon szeretné, ha meg kéne őt védeni, de Bill azon kattog, hogy a lány miatta van ekkora kakiban, neki illenék segíteni az ügyön. Jasonék másnapra lejönnek a cuccról, most a kertben „bolondoznak”. Amyre újra rájön a nagy Föld-imádat, kitalálja, hogy Jasonnek is rá kéne állnia az egészséges kajákra, mert meg kell tisztítani a testét, a lelkét, ettől meg az élmény is jobb lesz. Ezt megerősítendő a szájába nyom egy mandulát, mire a srác majd elájul, hogy wow de finom (még életében nem evett, vagymi?). Eddie közben a háttérben kiabál segítségért, de senki se hallja, csak ők ketten. Jason aggódik, hogy szegény éhen fog halni, de Amy nem akar rajta segíteni. Szerinte minden rendben lesz, csak ki kell várni. Aztán szerelmet vall Jasonnek, aki kis vonakodás után szintén lavjúzik egyet, bár nem valami meggyőző.

Tara a tükör előtt számol vissza, de anyja nyolcnál rátöri az ajtót, hogy vendége van – Sam, aki virágot is hozott, hogy bocsánatot kérjen. Szeretné tisztázni közöttük az egészet, mert rájött, hogy szüksége van valakire maga mellé, és szerinte Tara nem is olyan elcseszett, mint amilyennek érzi magát. Tara nem kér belőle, Sam pedig duzzogva elhúz. Kicsivel később a Merlotte-ban Arlene egy kis beszólással ráveszi a tulajt, hogy az eljegyzési bulit tartsák a bárban, aki felajánlja, ő viszi a kaját és a zenekart, Arlene-ék pedig állják a pia részét. Sookie ekkor érkezik meg feldúltan. Jason munka helyett a fákat figyeli teljesen elborulva, majd mikor René nekiáll egy fa gyökere körül fúrni, elkezd hisztizni, hogy minden összeér, és jó lenne nem tönkretenni szegény fát. Mivel mindezt úgy teszi, hogy kis híján Renére rátolja a masinát, Arlene jövendőbelije teljesen kiakad, úgy kell visszafogniuk a többieknek.

A Merlotte-ban Sookie leüvölti Andy Bellefleur fejét, hogy nem kéne ennyit lazsálnia, és akkor talán meglesz az, aki kinyírta a fél családját. Annyira bekattan, hogy Amy veszi át tőle a rendelést. Miután ez megvan, Amy kimegy a bár előtt üldögélő lányhoz, és próbálja belőle kiszedni, most éppen mi a baja. Mikor lenyomják a kötelező köröket, Amy kijelenti, hogy Jasonnek hiányzik a testvére, és a lánynak kéne vele is foglalkoznia néha, Sookie pedig közeledik a megenyhüléshez. Az emlegetett szamár kicsit feldúlva ér haza a melóból, majd hirtelen ötlettől vezérelve meglátogatja Eddiet a pincében. Szegény vámpír nehezen viseli a lekötözést, fáj minden tagja a fémágytól. Tara a Merlotte főnöki szobájában egy rakás pénzt talál a cuccai közé szuszakolva. Próbálná megtudni Samtől, mi is ez az egész, de a tulaj még nem mond semmit, majd munka után.

Otthon Bill Wii-vel golfozik. Éppen betalál egy lyukba, mikor csengetnek. Eric, a fővámpír az, elhozta magával Longshadow utódját és Pamet, az ajtónállónőt is, csak azért jöttek, hogy magukkal vigyék valahova. Erről még mindig nem tudunk meg semmit, mert közben Jason nekiáll ismerkedni házivámpírjával. Kiderül, hogy Eddie könyvelőként dolgozott korábban, a felesége elhagyta, mert megtudta, hogy meleg, aztán Eddie elment egy melegbárba, ahol egy vámpírba botlott, az megharapta, és szevasz.

Mielőtt lelépnének, Bill bemegy a Merlotte-ba szólni Sookie-nak, hogy lelép egy időre, és megkérje Samet, hogy vigyázzon a lányra, Sam pedig kis morgolódás után beleegyezik. Odakint kiderül, hogy vámpírék a törvényszék elé viszik főhősünket, mert ha egy vámpír kinyír egy másikat, pláne azért, hogy embert védjen, felelnie kell a tettéért. Jason ezalatt a saját életéről mesél Eddie-nek, aki nagyon megértő, és sajnálja, hogy a fiú körül nem volt egy férfi se, miközben felnőtt. Aztán rákérdez, hogy Jason el akarja-e venni feleségül Amy-t, és mikor a fiú kijelenti, úgy érzi, talán Amy lehet az igazi, Eddie elkezd neki magyarázni, hogy a csaj egy pszichopata, és jobb lenne hagyni a fenébe. Erre persze Jason bepipul, ennyit a csevegésről.

Tara visszaadja a pénzt Samnek, de ő nem akarja elfogadni, szeretné, ha a lány rendbejönne, és ha ehhez a 800 dollár kell, akkor egyefene. Nekiállnak csókolózni, Sookie meg észreveszi őket, és teljesen felhúzza magát, majd beül a kocsiba és elhajt, egyenesen Bill házába. Mikor ezt Sam megtudja, utánarohan, de Andy megállítja a kocsinál. Gyorsan lerázza, hogy mindjárt visszajön, de Andy csak vár és vár, a házból meg senki más nem jön ki, csak a kedvenc kutyánk. A kutyával aztán Bill házánál találkozunk, ahogy Sookie megérkezik, ő is felbukkan, majd mikor a lány lefekszik aludni, odaül az ágy végére. Hajnalban viszont nagy a meglepetés. A kutya sehol, csak a meztelen Sam. Wow.

Címkék: true blood
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

subidubinemértem (törölt) 2009.04.06. 15:00:40

nagyon vártam ezt a sorozatot, de elég változó a színvonala. sam folyamatos exponálása pl kiváló, de sookie néha annyira irritáló mint egy prom queen.
süti beállítások módosítása