Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A fiúk a klubból 4x01 - Segítség a bajban

2009. március 27. 14:00 - leeann

Új évad, új főcím, régi szereplők régi problémákkal, úgyhogy kezdjük is a negyedik évadot! Ott hagytuk abba a harmadik végén, hogy Brian anyagi gondokkal küzd, mert az összes vagyonát arra költötte, hogy legyőzze Stockwellt. Öröm az ürömben, hogy legalább sikerült a nagy tett! Mikey és Hunter elszöktek a tini anyja elől a profot hátrahagyva. Ted és Emm szakítottak, mert Teddy nagyon belenézett a drogok világába, és az elvonón kötött ki, ami a legjobb lépés volt a részéről. A lányok boldogok, és várják az új jövevényt. Debbie még mindig Debbie, de már ismét egyedül, mert szakított Carllal, Vic bácsi pedig bepasizott egy szintén HIV pozitív sorstársával.

Na nézzük! Brian éppen az anyagi helyzetét elemzi, és szöszike szeretne neki adni egy kis lóvét, de Briannek nem kell senki pénze. Hunter anyja folyamatosan Ben nyakán lóg, mert nem hiszi el neki, hogy a fia elszökött tőlük, sőt sejti, hogy Mikeyval van valahol. A lányok úgy döntöttek, hogy segítenek Tednek, aki ugye elvonón van. Emm továbbra sem akar tudni Tedről semmit, és mivel jelenleg a lányoknál él, ez nehezen betartható. Mikey és Hunter egy motelben csövezik, amikor Ben hívja őket azzal, hogy Hunter anyja mi mindennel fenyegetőzik.

Nem csak Hunter anyja aggódik a fiáért (ha aggódik egyáltalán), hanem Debbie is a saját fiáért, így nehezen boldogul a munkájával, például össze-vissza keveri a rendeléseket. Közben Mel felajánlja Bennek, hogy utánanéz a Hunter mama kezdeményezte bírósági meghallgatásnak, hogy visszatérhessen az űzött páros. Természetesen a csapat szeretné állni Brian ebédjét, amit a hős visszautasít, sőt ő fizeti mindenkiét. Teddy már eljutott odáig, hogy el tudja mesélni, hogy mi volt az utolsó csepp abban a pohárban, ami az elvonóhoz vezetett.

A megrázó vallomás után Ted az ebédlőbe tart, ahova Blake-kel menne, ha lehetne, de a váróban Emmett tűnik fel. A beszélgetésük vitába fullad, ami várható volt, mivel Ted most gyógyulni próbál, Emm pedig még mindig nagyon megbántva érzi magát, és Blake feltűnése sem javít a helyzeten. Természetesen Emm továbbra sem szívleli Blake-et. A dráma közben Briannek találkozója van a régi főnökével, aki azonnal visszahívja a legjobb munkaerőt a céghez, bármi az ára. De hamar kiderül, hogy a főnök bácsi csak azért akarja Briant, hogy el ne vigye a zsíros ügyfeleket, de a terv nem nagyon jön össze, mert nem ejtették fejre Rage-et.

Mikey is küzd Hunterrel, aminek az a vége, hogy a páros visszatér Pittsburgh-be, és felveszik a kesztyűt az állandó menekülés helyett. Teddy éppen padlót suvickol, de Blake folyamatosan mellette van, hogy segítsen neki meggyógyulni, persze Blake nem suvickol csak beszél. A beszélgetéseik során szóba kerül a múlt is érintőlegesen. A nagy túrának vége, és a menekülők meg az autó is épségben előkerült. Ha már megvan az autó, akkor Brian használatba is veszi, és felkeresi a legnagyobb ügyfeleit, hogy maradjanak az ő ügyfelei, hiszen saját céget alapít. Este Debbie-nél gyűlik össze a család, ahova a lányok is megérkeznek.

A család vacsorára jött át, de a lányok csak azért, hogy Mel elmondja, mostantól ő Hunter ügyvédje. Mindeközben Brian és Justin a Woody’s-ban lelkesen tervezgetik a cég nevét, de Emmett is ott iszogat, és már nagyon nem szomjas. Hamarosan az is kiderül, hogy nem csak azért van vérig sértődve, mert Ted úgy bánt vele drogosként, ahogy, hanem azért, mert nem enyhén féltékeny Blake-re. Nem is véletlenül, hiszen Tedet még mindig érdekli a kis volt drogos. Sőt most, hogy nap mint nap találkoznak, fel is erősödött ez Tedben, de Blake nem viszonozza az érdeklődést „úgy”. Mikey és Ben egy nagyon minőségi szexszel ünnepli meg a viszontlátást.

Justin megérkezik Brianhez, ahol anyucival fut össze, aki éppen felméri a szex kéglit. Brian el akarja adni a lakást, hogy legyen egy kis pénze, mert az ügynökség beindítása falakba ütközött, hisz a zsíros ügyfelek mind visszautasították a hőst. Emm nagyon másnapos, és nagyon szenved, így Vic egy csoportot ajánl neki, akik minden évben összegyűlnek az erdőben, és kiélik a fantáziájukat, kínjaikat, szomorúságaikat. Vic akkor talált rájuk, amikor megtudta, hogy beteg, és a csoport sokat segített neki. Emm inkább kihagyja. Közben Justin felkeresi a lányokat, és elmondja nekik, hogy Brian a „Felelős polgárok az igazságért” szervezet, és eladósodott.

A lányok megdöbbennek, de nem tudják, hogy hogyan segíthetnének. Elérkezik a meghallgatás ideje, és Hunter anyuciból az ügyvéd egy szentet csinál, amit Melanie-nak kell lerombolni. Közben Emm átmegy Ted lakásába, hogy elhozzon néhány dolgot onnan, de Ted otthon van, ami fura, mivel az elvonón lenne a helye. Emm még mindig haragszik Tedre, aki viszont maga a világfájdalom, és sajnáltatni akarja magát, ami nem megy jól, mert Emmett nem veszi magára a dolgot, és egyedül hagyja volt szerelmét a sajnálkozásban. A bírónő átvizsgálta a papírokat, és úgy dönt, hogy visszaállítja Mrs. Montgomery szülői jogait, hogy bebizonyítsa a változást.

Hunter nem akar az anyjával menni, de sajnos nem tehetnek semmit. Hunter ekkor  váratlanul szájon csókolja az anyját és közli, hogy HIV pozitív. Anyuci nem hiszi el, de amikor ezt Ben is megerősíti, kibújik a szög a zsákból. A megváltozott mama káromkodik, mint egy kocsis, és elhordja szeretett kisfiát mindenféle koszos kis köcsögnek. A bírónő azonnal magához rendeli az ügyvédeket. Este Justin becsalja Briant a Woody’s-ba, ahol jótékonysági estet tartanak és mint kiderül pont a „Felelős polgárok az igazságért” szervezet javára. Linds a szószóló, és vaskos borítékot nyújt át Briannek, majd megkéri, hogy fogadja el a pénzt a közösségüket támogató szervez nevében.

Brian nem szokott meghatódni, de ez pokolian jól esett neki, és a szervezet nevében, - akik persze sosem fogadnak el alamizsnát - elfogadja és megköszöni. A buli után a lányok és a Bruckner- Novotny család Hunterrel kiegészülve hazafelé veszi az irányt, ugyanis a tininek másnap iskola van. Igen, Hunter a fiúkkal maradhat, amíg rendesen viselkedik, hisz a bírónő nem értékelte a megváltozott anyuci magánszámát. Lassan mindenki hazafelé indul a bárból, de sajnos nem mindenki ér haza épségben. Ugyanis az esten fellépő travit elkapta néhány nehéz fiú, és miután megverték, ott hagyják vérbefagyva az út közepén.

7 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Emanuelle 2009.03.28. 08:19:39

Szia leeann!
Hol látható a sorozat most?
Én teljesen tudatlan vagyok, sosem láttam egyet sem, de nagyon szívesen elkezdeném, ha valamelyik kábel megint
nekiugrana.

leeann 2009.03.28. 12:44:44

Szia!

A Cool tv adta, ismételte is, de előfordulhat, hogy mégegyszer adják, mert semmi sem elképzelhetetlen. Jelenleg nem adják sehol, pedig nagyon jó kis sorozat, én nagyon szeretem.

mándruc 2009.03.28. 14:53:26

Köszi a HV-t Leeann, a negyedik évad egy kicst ellentmondásos, sok szuper rész van benne, de 1-2 elég lapos is.
Ebben a részben Brian nagyon emberi a végén, mikor mégis elfogadja a pénzt, megható jelenet.

sunshine66 2009.03.29. 18:53:42

Köszi a HV-t, jó kis jelenetek vannak itt az évad elején. pl. mikor Mikey visszaadja az autót Briannek, aki kiakad, hogy milyen koszos a verda. Vagy amikor Justin megpróbálja lebeszélni Briant a lakás eladásáról. Vagy Emmet reakciója Ted önsajnálatára. És persze a végén a jótékonysági akció és Brian rövid, meghatott - beszéde.
Ja, és Justin haja állati jó!!

Emanuelle 2009.03.30. 13:57:50

Megtaláltam a neten a vonatkozó letöltőoldalt, szóval már az első évf.
3 részét láttam, ma nézem a negyediket
és berongyoltam a szolgáltatómhoz korlátlan letöltésű netet rendelni.:-))
Szerintem pár hét és utolérlek titeket!

Dódi 2009.03.30. 14:56:21

egyszerűen annyira megható Gale arcjátéka, amikor elfogadja az összegyűjtött pénzt :) az a nézés, még a jéghegyek is elolvadnak tőle... :D

egyébként szerintem a 4. évad is jó volt, csak rengeteg szomorú dolog történt, amiktől mindig tökre depis leszek, úgyhogy ezt az évadot csak 3x néztem végig... hehe :)

naomi95 2014.12.07. 16:56:28

brian életében elöször fogad el seggitséget :D
süti beállítások módosítása