Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A fiúk a klubból 3x12 - Az ügy súlyosbodik

2009. március 06. 14:00 - leeann

A Babylonban zajlik az élet, mint eddig is, de a sötét szobát megint úgy belakatolták, hogy még. Justin szinte követeli Briantől, hogy újra nyissa ki, de a hős most szögre akasztotta az egyenruháját, és inkább kultúráltan szórakozik a diszkóban, mint hogy kiálljon mindenki jogaiért. Ben már kulcsot adna a prosti kölyöknek, de Mikey nagyon ellenkezik ez ellen. A lányok feltűnnek Emmnél, akik most nem Gus pénzét keresik, hanem a csodás pénzmegkerülést nem értik. De van egy kis baj. Ted szőrén-szálán eltűnt napokkal ezelőtt. Emm próbál hazudni a lányoknak, de nem megy jól, mert majdnem megveszik az aggódástól.

Hunter végül a képregényboltban köt ki, ahol Rage-t fikázza, segíteni nem akar Mikeynak, és közli, hogy olyan meleg hős, mint Rage nem létezik, amikor Brian toppan be a boltba. Hunter azonnal ráreppen Brianre, aki inkább kineveti, mint komolyan veszi a kölyök nem titkolt közeledését. Amikor Emmett alszik egy kicsit, megérkezik Ted, aki reménytelenül néz ki. Emm persze fent van és kérdőre vonja a barátját, aki nagyon rosszul hazudik, így bevallja, hol volt és miből. De mielőtt Ted ígérgetni kezdi, hogy visszaadja a pénzt meg hasonlók, Emm megnyugtatja, hogy ő már visszaadta, de nem Tedért tette.

Tehát Theodore olyan mélyen van, ahonnan már csak egy iciri-piciri fénypontnak látszik a felszín. Közben Mikey és Ben elvitték Huntert a kajáldába, ahol Deb a kérem és köszönöm szavak jelentésére tanítja a fiatalkorút. Amikor a tinifiú le akar lépni, észrevesz egy emlék falat, amit Deb csinált a kukás fiú, vagyis Jason Kemp emlékére. Debbie azonnal elkapja a kölyköt, hogy valljon színt, ha tud valamit róla. Hunter nem akar semmit mondani, mert szerinte nem tartozik egy halottnak, sőt inkább Jason tartozott neki. Debbie szinte megdobja Huntert az 50 dolcsival, amivel Jason tartozott, de cserébe infót kér arról az éjszakáról.

Hunter elmondja, hogy Jason egy bárban volt a halála éjszakáján, és mivel nagyon kellett neki a pénz, elment egy olyan fickóval, akitől Hunter tartott, és akkor látta őt utoljára. Hunter pontosan tudja, hogy ki volt az a fickó, akivel Jason elment aznap. Debbie nem érti, hogy Hunter miért nem hívta a rendőrséget, ha ennyi mindent tud. Hunter arra utal a válaszával, hogy Jason gyilkosa egy zsaru volt. Debbie szalad is az információval Carl-hoz, aki nem hiszi el, hogy ez igaz lehet. Carl elmondja, hogy ez már nem az ő ügye, mert lezárták - valaki fentről -, és szinte elküldi Debet a fenébe.

Mikey és Emmett a Woody’s-ban beszélgetnek Teddyről, ki másról, aki végszóra meg is jelenik. Emm nagyon össze van törve attól, ahogy mostanában Ted éli a napjait. Mikey kettesben is hagyja a párost, akik beszélgetni próbálnak, de Emm meg van sértődve, Ted pedig ígérget fűt-fát és szánja-bánja bűneit. Kíváncsi leszek, mi lesz ebből. Debbie nem adja fel a harcot az igazságért, és elmegy Brianhez, akinek a lakása lett a sötét szoba, vagyis pasik dugnak egymással minden talpalatnyi helyen a lakásban. Deb elmondja Jason halálának újabb fejleményeit Briannek, akit nem nagyon érdekel a dolog, akár árthat vele Stockwellnek, akár nem.

Mikey és Ben egy nagyot szexelne, de Ben nem nagyon van „olyan” passzban, mert a prof Hunterért aggódik. A kölyök megérkezik még ajtózárás előtt, de a szexnek már lőttek. Vic és a pasija is hazaérnek, de Deb elég hisztis, amit a testvérén vezet le. Debbie nem azért dühös, mert senki nem segít neki megkeresni Jason gyilkosát, hanem azért, mert Carl átnézett rajta és Mrs. Novotny-nak hívta. Másnap reggel, mikor Hunter „munkába” indul, Mikey ad neki egy kulcsot, amivel elég nagy meglepit okoz Bennek. Brinannek is van mit mesélni, mivel szöszike nem vett részt az orgián, így azt sem tudja, hogy Debbie is ott volt és hírekkel jött.

Brian az új híreket elmondja Justinnak, de továbbra sem akar ő lenni a hős megváltó. Justin ezt nem is várja el, de a beleszarok mindenbe és a hős megváltó között még van néhány állomás, és lehetne mit tenni egy kis idő- és energia ráfordítással. Theodorenak is van mit tenni a mai nap, hisz Emm és ő elmennek a lányokhoz bocsánatot kérni a pénzért. Mel nem bocsát meg, mert szerinte Ted egy kibaszott drogos, de Emm kiáll a pasijáért, így veszekszik egy jót Melanieval.

Délután Ben és Mikey hazafelé tart, amikor Huntert éppen munkában kapják rajta. Egy öreg fickón cigizik ezerrel, akit a fiúk elzavarnak. Hunter megint belázad és elrohan, pedig Ben és Mikey még ezek után sem akarták kidobni. Hunter még mindig bizalmatlan, így visszamegy az utcára, ahol este Brian szedi fel, de nem azért, amit a kölyök szeretne tőle. Emmett, Vic és Ted vásárolgatnak, de amikor Tedet telefonon hívják, Vic felhívja Emm figyelmét arra, hogy Ted drogos és hazudik, jó lesz rajta tartani egy-két szemet. Emm úgy dönt, hogy végre megfogadja a tanácsot, és oda fog figyelni Tedre.

Brian és Hunter elmegy abba a bárba, ahol Jason és a rendőr összejöttek. Nem is vártak hiába, a rendőr megjelenik és Brian elindul, hogy becserkéssze. Brian hiába elegyedik szóba a fickóval, nem tud meg túl sokat, csak annyit, hogy Stockwell nem megvehető. Úgy tűnik, hogy Brian mégiscsak beszáll a játékba, mert másnap elmegy Carlhoz és elmondja neki, hogy a gyanús ipse tényleg rendőr lehetett, mert túl jól ismeri Stockwellt, és így az is biztos, hogy van némi közük egymáshoz. Carl szerint ez mind csak közvetett bizonyíték. Hozzanak DNS mintát vagy valami kézzelfogható bizonyítékot, és akkor újraindulhat az ügy.

Mikey elmegy megkeresni Huntert, és újra odaadja neki a kulcsot, majd közli vele, hogy ha akarja, ha nem, van otthona, és ha betartja a szabályokat, akkor meg is tarthatja hosszútávra. Emm úgy döntött, hogy ma este kihagyja a partit, amit szervezett, hisz Vic már egyedül is el tudja intézni. Emm és Ted egy romantikus estét tart, aminek a vége az ágyban van, de Ted nem képes teljesíteni, és egy kis kristályt vesz elő. Teddy Emmettel is összeismertetné új barátját, akit Emm már ismer még ifjú korából, és nem akar vele újra haverkodni. Ted csak erőlteti a dolgot, amit Emm csak elfogad, de szexügyileg nem sül el jól.

Brian csak visszamegy az ominózus bárba, de most Justinnal megy, akinek el kell bűvölni majd a rendőrt. Persze Hunter is feltűnik, aki azt hiszi, hogy Justin konkurencia, és beszól neki, majd kisajátítaná Briant, de hamar közlik a kis prostival a felállást és elküldik, mondván dolguk van. Hunter segítséget ajánl a fiúknak, hisz ő mégiscsak profi, de Brian csak elküldi. Közben Mikey majd megőrül az aggódalomtól, hogy Hunter nem értette meg őt és nem jön vissza hozzájuk többé. Mikey szomorúan bezárja az ajtót, és nem tudja, hogy Hunter azért nem jött haza, mert elment a rendőrrel, aki valószínűleg megölte Jason Kemp-et. 

4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sunshine66 2009.03.06. 23:18:59

Brian a buli után: "Itt volt Pittsburg 20 legdögösebb pasija... és Debbie."
Justin:" Mindig is meleg pasi akart lenni... de muszáj bátorítani?!" :D
Hunter nagyon jó ebben a részben, főleg a végén, amikor "kioktatja" Justint a profizmusról.
Brian tényleg kineveti és kölyöknek nevezi Huntert, pedig csak egy évvel fiatalabb, mint Justin volt a megismerkedésükkor.
Mikey kezd vészesen hasonlítani az anyjára, Ted meg majdnem belerántja Emmett-et is a függőségbe.
Köszi a HV-t!

mándruc 2009.03.07. 09:19:50

Szegény Emmettért megszakad a szívem ebben a részben, Debbie meg milyen laza, ahogy besétál Brain bulijára :)
Köszi a HV-t leeann!

mazogirl 2009.03.07. 13:47:51

Nagyon jó rész volt ez Justin és Brian beszélgetésén Debbieről vinnyogva röhögtem.
Jó a HV mint mindig köszi!

naomi95 2014.12.04. 19:02:02

@sunshine66: de az teljesen más ... brian nem ment volna oda teljesen be volt álva :D
süti beállítások módosítása