Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Smallville 7x11 - Siren

2009. január 05. 12:37 - Tipca

Chloe fusimunkázik a Planetben, szupertitkos anyagokat szed le a netről egy headsettel a fülébe duruzsoló ismeretlen számára. Sikeresen megszerzi a cuccot, már csak a necc harisnyába és fekete lakkcuccba bújt álarcot igazságtevő dominával kell megküzdenie, aki először letolvajozza őt, majd a tetőre kergetve Chloét a lopott anyagot követeli. Azonban jön az újabb titokzatos megmentő, a Zöld Íjász, és pár jól irányzott nyílvesszővel próbálja jobb belátásra téríteni a feketeruhás Pink-klónt, míg az le nem üvölti a fejét – majdhogynem szó szerint. A nő a hanghullámaival ripityára töri az Íjász nyilait, aztán megkaparintja az imént írt cd-t és leveti magát a tetőről.

A Kent farmon még mindig hűvös a hangulat: félredugtál te cafka! Te meg egy hónapig haza sem dugtad a képed, te disznó! Ezek a meghitt reggelek… Lois a liftben egy másik újságíróval, Dinah Lance-szel kerül összetűzésbe, aki végső döfésként közli a lánnyal, hogy nem érti, hogy-hogy Lois még nem értesült arról, hogy Oliver Queen visszatért a városba. Clark is most hall először, őt azonban Chloe avatja be, miután a fiú rákérdez, honnan szerezte arcára a sebeket. Clark szalad is régi haverjához, és ha már ez egy ilyen nap, jól lecseszi, amiért veszélybe sodorta Chloét. Oliver is visszavág, ismét felteszi az „önző vagy, csak magadra gondolsz” című lemezt, majd rátérnek az álarcos dominára. Mivel Oliver Lex legújabb tervével kapcsolatban szedetett le Chloéval egy képet, úgy tűnik, Lex is megtalálta a maga szőke segítőnőjét.

Ráhibáztak, a csaj éppen Lex dolgozószobájában igazgatja harisnyáját, majd egy nagyobb összegű fizetséget kap az időben visszaszerzett titkos információkért cserébe. Mikor csak úgy mellékesen megemlíti a Zöld Íjászt, a kopasz vérszemet kap, és busás díjat ajánl fel, ha a nő elhozza neki azt a robbantgató terroristát. Lionel állít be az Íziszhez, és megkéri Lanát, ugyan hadd lessen már bele a lány Lexről készített titkos felvételeibe, mert szeretné biztosan tudni, hogy Lex ölette-e meg Grant „Julian Luthor” Gabrielt. Mikor a lány nem akar közreműködni, a férfi megfenyegeti, hogy akkor ő meg véletlen megemlíti Clarknak, hogy Brainiac első áldozatát, a dokinőt Lana elszigetelve vizsgálgatta, míg az bele nem halt a Fine okozta ásványhiányba, és ezt Bizarróval minden további nélkül hajlandó volt megosztani, Clark előtt viszont hallgat.

Dinah Lance feltöri Chloe íróasztalfiókját, és belenéz a telefonjának híváslistájába. Ebből kideríti, hogy előző este a lány Oliver Queennel csevegett bűnözés közben. Lanához újabb látogató érkezik, ezúttal Clark, aki azt szeretné kideríteni, hogy Lana látta-e Chloe szőke domináját a Lexről készült felvételeken. Lanán látszik, hogy tele van a töke, hogy mindenki két lábon járó információspultnak nézi, de azért vet egy pillantást a fantomképre, és már mondja is a választ: nem, Pink nem járt mostanában a Luthor kastélyban. Ezután megemlíti, hogy Lionel is járt nála hasonló problémával, majd gyorsan beszámol Clarknak a halott nőről, mielőtt mástól hallaná. Clark azonban így sem túl boldog, már unja, hogy Lana csak akkor mond igazat, ha bajban van. Hogy is volt az a bagollyal? Pláne kiakad, mikor Lana elszólja magát, és kiderül, hogy a fantomnak erről réges-régen beszámolt. Azonban benne is kezd felmenni a pumpa, és le-álszent-seggfejezi Clarkot, és elpanaszolja, hogy milyen szar neki minden reggel úgy ébredni, hogy nem felelhet meg őfelsége Clark Kent elvárásainak. Clark először lekurvázza, majd elhinti, hogy szerinte Lana nem neki, Clarknak nem tud megfelelni, aztán távozik.

Lois állít be Oliverhez, aki azonban már számított rá, így gyertyafényes vacsorával várja. Egy kis pofozkodást majd smárolást követően a domina zavarja meg a partit, és beüvölti az összes üvegfelületet a lakásban (fura, hogy Oliver szóba sem hozta, hogy Clark romhalmazzá változtatta a kéglijét, míg ő távol volt), köztük a hatalmas órát is, ami mögött a Zöld Íjász cucca rejtőzik. Oliver elájul, Loisnak azonban még van ideje ledöbbenni a rejtekhelyen, mielőtt Pink pofán rúgja. Következik a klasszikus „a szerelmespár székhez kötözve veszekszik” jelenet, Lois ki van akadva Oliver titkos alteregója miatt, amit meg lehet érteni. Oliver próbálja meggyőzni az álarcos csajt, hogy ő a jó fiú, de az nem igazán hallgat rá, csak a pénz érdekli.

Chloe és Clark közben rájönnek, hogy a Fekete Kanári nem más, mint Dinah Lance, az igazságot hajszoló újságírónő. Ha már ott van, Chloe gyorsan feltöri Dinah gépét, és a monitoron lévő nagy „Ez az ablak azt jelzi, hogy éppen pénzt töltenek fel a bankszámlámra” feliratú ablakban gyorsan megnyomja a Cancel gombot, ezzel gyakorlatilag lenullázva a szexi domina pénztartalékát. Az rögtön ott is terem Lex Planet-beli irodájánál, de Clark eléje toppan. Bunyózni kezdenének, ám a Fekete Kanári Clark fejét is leüvölti, aztán távozik. Most már Lionel irodájába is csak úgy besétálnak az emberek, most éppen Lana várja ott az idősebb Luthort, mikor az megérkezik. A lány beszámol Lionelnek, hogy mindent elmondott Clarknak, dögöljön meg, és különben is, hagyja őt békén.

Clark és Chloe Oliver lakásába rohannak, ahol már csak Loist találják a székhez kötözve. A lány hiába próbálja elterelni a másik kettő figyelmét a pasija titkos gardróbjáról, azok oda sem bagóznak, elvégre ők már régen tudnak a dologról. Inkább azt szeretnék tudni, hol van a Kanári, de ezzel kapcsolatban nem tud információval szolgálni. A domina megérkezik Lexhez, és választ követel: miért lenne gonosz a Zöld Íjász, ha egyszer a gyárak, amiket felrobbantott, nem azok, aminek látszanak. Lex előkapja stukkerét, de jön a Zöld Íjász, és megmenti a napot, de legalábbis a Fekete Kanárit. Lassított bunyó keretében szarrá lövik és nyilazzák Lex irodáját és amúgy is meglehetősen gyér biztonsági őrséget is megritkítják kissé. Clark az utolsó pillanatban érkezik, az ide-oda repkedő golyók, nyilak és tőrök közözz azt sem tudja, hirtelen hova kapjon. Mindenesetre mindenkit megment, épp csak a kopasz kap egy tőrt a vállába.

Oliver takarítani próbál a romos lakásban, mikor beállít Lois, és könnyes búcsút vesz a férfitől, mondván, ő nem tud megbirkózni ezzel a kettős személyiséggel, és csak baj lenne belőle. Otthon aztán bevallja Clarknak, hogy az apja példájából már régen megtanulta, hogy vannak, akik többre hivatottak annál, hogy vele törődjenek, és nem bírta volna elviselni, hogy Ollie bármikor otthagyhatja, és még csak nem is haragudhatna rá emiatt. Dinah összehívja Olivert és Clarkot, és közli, hogy leáll az álarcos domináskodásról, és inkább csak a sajtóban üldözi tovább az igazságot, a két fiú azonban ráveszi, hogy csatlakozzon az Igazság Ligájához. Végül Ollie és Dinah elsétál, Clark pedig megint ott marad egyedül. Végül Clark hazamegy, és talán Lois beszédéből fakadóan úgy dönt, megbocsát Lanának, és kibékül vele. Szent a béke, könnyes az öröm, lovak legelnek a ház előtt, ez itt a Smallville.

Címkék: smallville
5 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vorti 2009.01.05. 13:51:10

"félredugtál te cafka! Te meg egy hónapig haza sem dugtad a képed, te disznó!"
"milyen szar neki minden reggel úgy ébredni, hogy nem felelhet meg őfelsége Clark Kent elvárásainak. Clark először lekurvázza, majd elhinti, hogy szerinte Lana nem neki, Clarknak nem tud megfelelni"

A te olvasatodban milyen izgalmasak a Clark-Lana viták :D, én majd elaludtam a fotelemben, mikor láttam... XD

Kanári bemegy Lexhez:
Lex: "Hol van Queen?"
Mióta tudja Lex, hogy Queen az íjász? XD Ha jól emlékszem, és tényleg ezt mondta, az jókora nagy szinkronbaki! XD

Llew 2009.01.05. 13:56:26

Fél szemmel néztem, de nem valami olyan megjegyzése volt, hogy nem hagyott otthon valami zöldséget?
Lois Olivernek mondott dumája vicces volt Superman jövőjének ismeretében.

vorti 2009.01.05. 16:10:16

@Llew: De, asszem a zöldséges után mondta.
Jó, hogy Oliver hangja most nem változott, mint a múltkor Brainy-é.

Tipca 2009.01.05. 16:37:08

Én sem emlékszem a Queenes elszólásra (a zöldség az még megvan), de ha ezt tényleg így leadták, az gáz. :S De az is lehet, hogy Lex skizofrén, és csak az egyik énje tudja az Íjászról, hogy az Oliver. :D
Igen, nekem is rögtön Lois&Clark ugrott be. :P

Brokkoli 2009.01.14. 18:25:37

Tényleg azt kérdezte Lex hogy hol van Queen de miután Black Kanári mondta és Lex meg sem lepődött. Amugy utána néztem és csak szinkron hiba volt sztem...
süti beállítások módosítása