Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 17x07 - The Apple in The Garden of Eden

2008. november 22. 19:00 - sixx

Az előző rész kettős kiszavazása után - amin istenigazából csak a sorozattal most ismerkedők csodálkozhattak - a mostani részre lehetett várni a két törzs egyesülését, "mert ez így szokott lenni". Nu, a Survivor producerei valahogy másképpen gondolják ezt a szokásos dolgot, de ne menjünk a dolgok elébe. A Kotában Randy kihirdeti az ún. Clean Sweep hadműveletet, azaz a Kota Six vs. Fang Four a két törzs egyesülése után, jól hangzik, de mint általában minden a Survivorban, nem valószínű, hogy összejön. Corinne kicsit kiakad a tribalon elővezetett Suzie-tiráda miatt, az idősebb nő viszont leszarja, mert tisztban van azzal, hogy a szavazata miatt szükség van rá - ha átpártol a Fanghoz, máris 5-5 az állás.

Matty a Fangba visszatérve kissé idegesen reagál arra, hogy Sugarék nem avatták be az Ace elleni tervbe, és most kicsit kívülállónak tartja magát, valahol joggal. Ha nincs merge, és veszítenek az immunity challenge-ben, akkor annyi neki. Ken szerint úgy, hogy Sugarnál az idol, esélyük van arra, hogy a final fourba ők négyen kerüljenek be, hiszen a Kota tagjainak fogalma sincs arról, hogy a szőkecsajnál a tuti. Másnap Corinne és Marcus megy a treemailért, és közben faszán kibeszélik, hogy Susannak mennie kell. A levélben tipikus merge-üzenet van, fogják a cuccot, és menjenek le a partra, ahol majd kajálnak egy jót, stb. Mindenki örül, táncol, Randy ki is jelenti, hogy a meccs lefutott, a Kota diadalát hozza az évad.

A parton iszonyú mennyiségű kaja és egy üzenet, amit csak a végén kell kinyitni. Indul a zabálás, és közben Ken meglát egy papírdarabot az egyik tányér alatt, amin az "immunity" szó tisztán olvasható, de mire elővenné, Charlie is észreveszi, és jó hangosan megjegyzi, hogy az meg mi? Szegény Ken totál kiakad, a kurvaanyádatcsárli, gondolja, hogy lehetsz ilyen fasz bazmeg??? Az üzenet egy hidden immunity idol hollétéről szól, egyértelműen megmutatja, hogy hol található, és erre nem az történik, hogy mindenki felpattan, hogy megkeresse, hanem csak ülnek és zabálnak, mintha nem is kellene nekik. Marcus megunja az álszenteskedést, és felveti, hogy mi lenne, ha az idolt együtt keresnék meg, MAJD BEDOBNÁK A TENGERBE, mert így nem lesz senkié. Megáll az ész.

Randy az egyedüli, aki valóban tudja, hol az idol, ezek szerint csak ő tud olvasni az egész bagázsban? És nem vicc, Marcusszal együtt begázolnak a tengerbe, és behajítják, senkié nem lesz. OH. MY. FUCKING. GOD. Matty még ideológiát is talál hozzá, és az Édekert almájához hasonlítja, eszem-faszom megáll. Randy kijelenti, hogy ő a dzsungel királya, és mindent ő irányít, Marcus pedig lehülyézi a bagázst, joggal. Nu, kibontják az üzenetet, és helló, nincs merge, a két törzset MEGINT összekeverik a producerek, akik persze tudnak számolni, és rájöttek, hogy ha most van merge, akkor négy adás múlva csak Kota marad a játékban, ami nem tenne jót a nézettségnek. Az újabb két törzs 3-2 arányban áll Kota és Fang tagokból, a Kota 3.0 így Bob, Marcus, Susie, Crystal és Ken, a Fang 3.0 meg Matty, Sugar, Randy, Corinne és Charlie, azaz ugyan mindegy, ki nyeri az immunityt, egy régi Fang-tag lesz szarban.

A régi Kota-tagok nagyon magabiztosak, Ken aggódik, hiszen csak Crystalra számíthat, akiről meg kiderül, hogy Marcus ismeri az unokatesóját, ráadásul nagyon jóban vannak, szarban vagy Kenny, nem kicsit. Marcus menten félre is hívja Crystalt, aki rögvest megígéri neki, hogy nem fog rá szavazni, de természetesen hazudik, és ezt be is mondja a kamerába. A Fangnál a hangulat hasonló, azzal kiegészítve, hogy itt még kaja sincs, szóval még idegesebb mindenki, Sugar gyűlöli Randyt, aki viszont kedveli Matty-t, szóval kicsit fura a helyzet, mert Corinne Matty-t akarja kiszavazni, hiszen egyéni challenge-ben ő az igazán veszélyes. Matty kétségbeesik, mert nem tudja mi lesz vele, ráadásul Sugar kiszavazta Ace-t, mégpedig azért, mert hitt Kenny-nek, és ezt most meg is tudja, sírás lesz a vége.

A Kota 3.0-ban a helyzetet az bonyolítja, hogy Suzie nem igazán érzi magát biztonságban, és Marcus is úgy gondolja, hogy beszélnie kell vele, mert kellemetlen lesz, ha a Fang-duóhoz csatlakozik. A beszélgetés nem éppen úgy alakul, ahogy Marcus azt elképzelte, mert Suzie őszintén megmondja neki, hogy ő akár a két egykori Fang-taggal is hajlandó együtt szavazni, szóval kezd kicsit bonyolódni a helyzet. Suzie nem hülye, tudja, hogy Marcus, Charlie és Corinne final three-t tervez, így ő max hatodik vagy ötödik lehet, ami neki nem nagyon jön be. Az immunity challenge nem egy hatismeretlenes egyenlet: állni kell kinyújtott karral, és két oszlopot tartani egy keresztlécnek nyomva, aki tovább bírja, az a faszagyerek. Ilyen challenge-k általában individual immunity során szoktak lenni, látszik, hogy a producerek az utolsó pillanatban döntöttek a törzsek mixelése mellett.

Az első kieső 1 másodperccel a rajt után Crystal, utána Sugar - eddig semmi meglepő nincs a dologban, a két leggyengébb esik ki elsőnek. Jön Suzie, majd Randy és Corinne, kisvártatva Kenny. Marcus remeg és kiesik, ami meglepetés, mert csak Bob marad állva a Kotából. Charlie kiesik a versenyből, így marad Matty és Bob, és a kétségbeesett Matty megnyeri a versenyt, mert tudja, hogy ezen múlik az életben maradása. A Kota bukja a dolgot, ami azt jelenti, hogy Ken vagy Crystal szarban van - de mint eddig oly sokszor, a játék a feje tetejére áll egy eddig láthatatlan versenyző miatt: Suzie percei következnek. Marcustól garanciát kér arra, hogy bent legyen a döntőben, amit így explicite nem kap meg, és ezzel kinyílik Pandora szelencéje.

A kiesés rémével fenyegetett Ken csak Crystalban és magában bízhat, illetve abban, hogy Suzie-t sikerül a sajét oldalukra állítani. Mivel Marcus nem nyugtatta meg a nőt teljesen, és ráadásul nem is hülye, így nem csoda, hogy hallgat a szirénhangokra: Crystal elmagyarázza neki, hogy Randy és Corinne azonnal ki akarja szavazni, ha merge lesz, mert nem bíznak benne, így a tribalra úgy indulnak el, hogy fogalmunk sincs, kire fog szavazni Suzie. És tessék: a játék a feje tetejére áll két perc alatt, mert Suzie Marcus nevét írja le, és ezzel a szokásoknak megfelelően egy végső esélyes bukását egy jelentéktelennek tűnő, de a manipulációban jó versenyző okozza. A probléma persze az, hogy Suzie a Fang-tagoktól sem várhatja el logikusan, hogy a döntőig elvigyék, szóval adott a szarnak egy nagy pofont.

Címkék: survivor
3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bhead 2008.11.23. 11:11:32

Szerintem Susie nem "manipulációban jó", hanem ostoba. Egyetlen húzása sem volt, csak csapódik a számok felé. Még annyi esze sincs, hogy az információkkal játsszon, mindenkinek bemond mindent egyből (corinnak, hogy rá szavazott volna, Crystalnak, hogy Marcus mit ígér neki, stb.) Nem szeretem ezt az évadot egyébként, már az elejétől fogva.

Osvaldo · http://szocio.blog.hu 2008.11.24. 09:52:46

Értem én a producerek erőfeszítését, hogy megpróbálják minél magasabb izgalom-fokon tartani a műsort. Viszont nagy a veszélye annak is, hogy az underdogok teljesen átveszik az uralmat, a nézőknek szimpi játékosok közül viszont szinte mindenki esélytelen lesz a győzelemre.

A kedvenceim továbbra is Sugar, illetve Randy egyre inkább megbomló elméje miatt Bob.
süti beállítások módosítása