Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Tuti gimi 2x14 – Hurrá, választunk!

2008. november 11. 09:14 - Windermere

Lucas Danék házában ébred, és apja éppen reggelizni hívja, amikor hazaállít Deb. Mint kiderül, ő nem tudott arról, hogy Lucas náluk fog lakni. Miután a srác elindul iskolába, Dan előáll a szerinte jó hírrel a feleségének, miszerint Haley elhagyta Nathant. Brooke kérdezi a suliba Peytont, hogy tényleg Chris miatt lépett le Haley. Peyton szerin azonban csak kihasználja a lehetőséget, a dolognak nincs köze a sráchoz. Nathan otthon ül az iszonyat nagy kupiban sörös üvegek között. Lucas állít be hozzá azzal, hogy napok óta nem volt suliban. Végül megjelenik a suliban Nathan, és a biológia óra kellős közepén elővesz egy doboz sört, majd egy másikat odanyújt egy osztálytársának. Végül azzal teszi fel az i-re a pontot, hogy beszól a tanárnőnek, hogy túl rövid szoknyát hord. Pedig tényleg.

Jake és Jenny még mindig Peytonnál laknak. Mikor a kislány lehányja Peytont (szerintem csak bukik, de valamiért a sorozatban nagyon beparáznak), kiderül Jake-nek nincs pénze biztosításra, így nem szívesen menne vele orvoshoz. Peyton nekiadja a vésztartalékát.

Karen még mindig nem érti, mivel zsarolja Dan Lucast, hogy a srác odaköltözött. Andy megígéri neki, hogy ki fogja deríteni. Elmegy fenyegetőzni Danhez, majd mikor a fickó nem hagyja magát, Andy felhív valami Bobot, hogy intézkedjen. Közben Dan Jules életét is próbálja megkeseríteni. Vett ugyanis a lánynak egy menyasszonyi ruhát, aki azt akarja, hogy maradjon ki az életükből. Dan szerint a lánynak mostmár tök mindegy, mert Keithnek mindenképpen szar lesz, ha hozzámegy, ha nem.

Nathant felfüggesztik a suliban, ezért az aggódó szülők beállítanak hozzá. Miután Dan megkérdezi, hogy vajon Haley tud-e arról, hogy feleség, Nathan behúz egy nagyot az apjának. Peyton később elnézést kér Nathantől, mert nem tudta, hogy Chris is ott lesz azon a koncerten, ami után Haley lelépett. Nathan nem haragszik rá, de Lucasra igen, mert a srác mutatta be neki a lányt.

Jake már majdnem megbánja, hogy visszament a suliba, mert nincs ideje dolgozni, meg a beteg gyerekkel lenni. Ám a suliban Whitey edző vállalja, hogy vigyáz a kislányra. Peyton nem bírja tovább az estéket Jake-kel úgy, hogy a fiú mindig mellette van, ezért elhatározza átköltözik az apja szobájába. Később Jake bevallja neki, hogy igazából ő is hasonlóan érez Peyton iránt, és hogy ezt nyomatékosítsa, megcsókolja a lányt, Jenny meg elkezd ezerrel vigyorogni a kiságyban.

A suliban kiderül Brooke-nak az elnökválasztáshoz készülni kellett volna egy pártfogóval, aki beszédet mond róla. Persze Erica nem adta neki át az infomációt, így Brooke nem kért meg senkit a beszédre. Végül egy fehér zoknival kezdi kifigurázni Ericát, de Mouth föláll, hogy ő mond beszédet Brooke-ról. Elmondja, hogy milyen közvetlen ember Brooke, és mennyire jó, hogy túl tud lépni a felszínes dolgokon. Mikor befejezi a beszédét, mindenki tapsol, Brooke meg boldog. Később Erica odamegy Brooke-hoz, és elmondja neki, hogy ő azért az igazgatót választotta a beszédéhez, mert nincs barátja. Szar ügy.

Nathan még mindig ki van borulva Haley miatt, és mikor Karen kimegy hozzá a kosáárpályához, hogy megtudja, miért költözött el Karen, a srác elkezd sírni, mert ő még mindig szereti a lányt. Karen szerint bármi is lesz, Haley jól fog dönteni. Peyton küld egy rajzot Nathannek, amin saját megtalált boldogságát is ábrázolja azzal, hogy „Visszajönnek”. A srác így felhívja Haleyt, de csak a rögzítő válaszol.

Címkék: tuti gimi
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása