Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Grace klinika 4x03 - Fájdalmas igazság

2008. október 29. 16:08 - sixx

Nu, ott kezdjük az eheti giccses könnyadagot, hogy Alex Karev a liftben elkezdi csapni a szelet KisMeredith-nek, és ahogy elnézem Lexi párás tekintetét, benedvesedett a bugyi rendesen. Meredith és Shep annyira próbálnak egymással közömbösek lenni, hogy Cristina azonnal levágja az "ezek még mindig dugnak" tényállást. Izzie meg várja, hogy George megérkezzen már a kórházba, mert mindenképpen beszélni akar a szerelmével - igen ám, de az a nejével jön, szóval ez a terv egyelőre dugába dől. Meredith a sufniban dug egyett Sheppel, ez azért szánalmas, mert közben végig azt mondogatják, hogy ők itten most éppen szakítanak.

Karev kap egy ránézésre hatvanéves faszit gyakornoknak, ami biztos viccesebb lesz, mint az a szál, amiben Cristina megjátsza, hogy ő most nagyon szenved Burke miatt, és ezzel akar lelkiismeretfurdalást ébreszteni Meredith-ben. Sloane továbbra is a kórház amorózója, most éppen három kisvárosi anyuka tépné le róla az összes ruhadarabot, de nem ütik meg azt a szintet, amihez a szakállas macsó szokott, így csak pusztán kínos a jelenet, de nem megy át gruppenszexbe - ennek az egyik oka az persze, hogy van köztük egy beteg is. A nőnek egészen pontosan az a baja, hogy rákos daganat van a nyelvén, mégpedig annak 60 százalékán, ami nettó szopás, mert ki kell vágni, meg minden. Majd a combjából pótolják, de beszélni nemigen fog tudni.

Karev le akarja passzolni az öreg csávót a Nácinak, mert nem akar koloncot a nyakába, erre kap egy beteget, akinek az anyja úgy sejti, hogy drogozik. A kiskölyök állítja, hogy nem szív semmit, ez sem lesz egy érdekes szál. Izzie elkapja George-ot, és kiderül, hogy a kisember csak nem merte elmondani a nálánál vagy hatszor nagyobb nejének azt, hogy megcsalta, MERT EGY PÖCS. Erre természetsen egy olyan kórteremben kerül sor, ahol egy évek óta kómában fekvő csávó fekszik, akit csak Really Old Guy néven emlegetnek, és TERMÉSZETESEN pont abban a pillanatban tér magához, amikor megjelennek Izzie gyakornokai. És kiderül, hogy az elmúlt években mindent hallott, amit mondtak az ágya mellett, sőt, véleménye is van a dolgokról, mégpedig az, hogy George egy pöcs, és nem fogja bevallani a dolgot Callie-nek. Ha ezt a szálat még tovább húzzák, beleszúrok egy rozsdás villát a tökömbe és Tóth Gabi slágereket hallgatok mellé.

A nyelvrákos nő műtétjéről Sloane, a főnök és George(!) beszélget, ez is teljesen életszerű, mármint az hogy egy kis senki beleugat a nagyemberek dolgába. A náci próbál Callie-vel beszélgetni, de bebukja, mert a nő már érzi, hogy szarban a házassága, és leszarja, hogy Karev hol van és mit csinál. Mi is leszarjuk, majd szólunk, ha belenyúl Lexi bugyijába. Cristina továbbra is Burke miatt kesereg, de csak azért, hogy megkapja a nyelvrákos műtétet Meredith-től, ügyes. Az öreg beteg csávó mindenkinek az agyára megy, meg akar halni, meg minden, de ez nem akadályozza meg abban, hogy Izzie-t ugráltassa, meg szopassa George határozatlanságával. Na, ebből ennyi elég is asszem.

Lexi és Meredith kínos beszélgetését egy új beteg megérkezése zavarja meg, nagyszerű pillanat arra, hogy Meredith intubálásra tanítsa a mostohatesót, bár a beteg már akkor régen halott volt, amikor a kiscsaj belenyúlt a szájába. Sajnos a haláleset után a két nő egymásnak esik, Lexi ugyanolyan hülyepicsaként viselkedik, mint Meredith szokott, ez valami genetikai defekt lehet. Izzie tovább baszogatja George-ot a vallomással kapcsolatban, MONDD EL A NEJEDNEK, vagy beállok a Jobbikba! George nagyon helyesen leszarja, ideje, hogy tököt növesszen magának. A nyelvrákos nő rájön, hogy a műtét után nem biztos, hogy tud majd beszélni, így a havernőinek mindent elmond, ami a szívét nyomja, túl szűk gatyát hordtok, és büdös a szátok, mutat rá a nyilvánvaló tényekre, és így tovább, Ez speciel kurva viccesre sikeredett, ennyi örömünk van az egész epizódban eddig.

Az öreg faszi majdnem meghal, de nem hagyják, mert kórházban van, és ez ugye itt nem megy, mert nem a Jack Kevorkian Memorialban vagyunk. Szegény faszi kurvára elege van már az egészből, együtt érzünk vele. Karev betegének daganata van a fejiben, tehát nem drogozik, mint ahogy a muter és az öreg gyakornok gondolta. És nem, erről sem beszélünk többet, mert nem ér annyit. Cristina lebukik Meredith előtt, mert csak akkor szomorú, ha látja a békaszájú lány, az meg véletlenül meglátja ahogy táncikál. Tragédia. A nyelvrákos műtét jól indul, de aztán kicsit furcsán alakul, mert sem Sloane, sem a főnök nem ért ahhoz, amit csinál, így George kénytelen berángatni Shepet is a műtőbe, és amíg ezzel foglalatoskodik, Izzie MEGINT ELKEZDI BASZLATNI. Jó tanács az írónak: le kell tenni a tollat és elmenni mittudomén, vagont rakodni.

Jaj, csak vissza kell térnünk Karev betegéhez, mert szarul lesz, és csak Shep tudna segíteni rajta, de ő meg a nyelvvel van elfoglalva, így Alex kénytelen benyúlni a gyerek szemébe, és egy baszott nagy tűvel kiszívni onnan a vizet vagy mit. Elég ijesztő a dolog. Izzie betege, z öreg fószer szépen csendesen meghal, és természetesen valami szar giccses nótát kevernek alá, pedig ott van a Killed By Death is a Motörhead nevű tánczenekartól. A nyelvműtét sikerült mellesleg, de ez ugye annyira nem fontos, ez a kórház nem erről szól, hanem a dugásról, meg a nejek megcsalásáról.

Az epizód végén Karev bebizonyítja, hogy sokkal nagyobb fasz, mint gondoltuk, és a liftben lebuktatja George-ot azzal, hogy elpofázza: évismétlő. Na, ennyit a Lexi megdugásáról szőtt álmokról. George szépen hazamegy, és bejelenti a nejlnek, hogy megdugta Izzie-t, mindezt olyan hangon, mintha ő maga sem hinné el. Nem vagy egyedül ezzel, kis barátom.

Címkék: grace klinika
11 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Host 2008.10.29. 16:26:39

Kap még egy esélyt a sorozat, ha következő is ilyen tré lesz, akkor én bezárom és eladom a Hospinvestnek ...

Giggsy · http://sgtgiggsy.blogspot.hu 2008.10.29. 16:50:16

Tényleg olyan jó ez a sorozat. Azt imádom benne, hogy tele van ilyen igazán életszagú momentumokkal, meg ilyenek. Abszolút reális, hogy minden csaj bele van esve egy alulméretezett tutyi-mutyi pöcsbe, meg az is hogy lassan már nem lehet olyan férfi-nő kombinációt összehozni akik még nem kavartak egymással.
Néha azon gondolkodom, hogy jó ez a sorozat... ha a szappanoperák paródiájának szánják. Ha komolyan veszik magukat - és ez nagyon így fest - akkor viszont... na erre inkább nem mondok semmit.

kamarti 2008.10.29. 16:55:51

a "ránézésre hatvanéves gyakornok faszi" Gilmore-nagypapa, azonos szinkronhanggal (Bács Tigris Ferenc). Nem hiszem, hogy a két sorozat rajongótáborának sok elemből állna a metszete, de el tudom képzelni, hogy az elemszám növelése volt a cél...vicces

sélli_ 2008.10.29. 17:02:23

'három kisvárosi anyuka' inkább három kisvárosi nyugger mama :)) Az mennyire idióta már, hogy Sloane meg az öreg mókus nekiállnak műteni, majd a műtét közepén EGYSZERRE: Most hogyan tovább??? Neeee már!
Gilmore nagypapa rlz! :)
Nem gondoltam volna, hogy Meredithnél idegesítőbb lehet valaki, de LEHET: a húga!!! Anyám borogass!!!

"azta" 2008.10.29. 17:17:10

"Ha ezt a szálat még tovább húzzák, beleszúrok egy rozsdás villát a tökömbe és Tóth Gabi slágereket hallgatok mellé."
sixx! hát élvezed te ezt a sorozatot!

ja! hidrokefál lesz a csávó - túl sok liquor termelődik a fejében oszt nem tud távozni, nő a nyomás, az agya beékelődhet az öreglikba, nu és akkor halál. ezé' szíjja le a fölös vizet a Kárev gyerek.

a sorozat pedig jó! de csak ha másnap Hogyvolt is van hozzá! anélkül szart sem ér :D
HAJRÁ!!!

squeegy beckinheim 2008.10.29. 17:34:29

yess Richard Gilmore újra a képernyőn! valszeg Shonda Rhimes is Gilmore rajongó volt mert a Grey'sbe Richardot nyomta be a Private Practice-ba meg Lanet és Christophert.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2008.10.29. 18:08:47

tényleg elég ergya volt

de mégis az első az usában a 18-49-ben


hmm

Ginger 2008.10.30. 01:53:46

Az van sixx, hogy minél jobban utálod ezt a sorozatot, annál jobban felbassza az agyad és annál jobb hogyvótokat írsz róla. Ez egy ilyen randa ördögi kör, de mi nagyon örülünk neki. De azt nem tudom nem észrevenni, hogy egyre rövidülnek... nem jól van ez így.

candyperfumegirl 2008.10.30. 09:53:25

Fákk, hát nem lemradtam Richardról? Pedig direkt miatta nézni akartam, de mostanában valahogy nehezen veszem rá magam, hogy Grey's-t nézzek, mert nem gyenge mazochista hajlamok kellenek hozzá. Ráadásul megint megkapta Bács Ferencet szinkronnak: Ez pozitív.
De rohadjanak meg a jó mellékszereplőikkel, az új évadban meg Kevid McKidd vendégszerepel, miatta is bele kell néznem ebbe a szarba már megint. Ilyen aljas módon csábítják az olyan Grey's-gyűlölőket, mint én. :P

Sixx, ismét hőstettet hajtottál végre, ez a hogyvolt megint üt. :) Az ordítóan tehetségtelen írói gárba ássa el magát jó mélyre, egy hogyvolt magasan veri a szánalmas sorozatukat.

De vázz, ezeknek késztetésük MINDENBEN a House-t nyúlni? Azt hiszem, a 3. évad volt az (még akkor néztem...), amikor még az estetek is visszaköszöntek, most meg az öreg gyakornok és a kómás faszi...nem kéne.

fandorine 2008.10.30. 10:46:03

Sixx, nagggyon király hogyvolt volt, köszönet! Ez volt az évadban az első GA, amin nem aludtam be az első három perc után, de a hogyvoltot mindig elolvasom:-))
Már mondtátok, de ezt nem lehet elégszer ismételni: Szlón, aki legutolsó emlékeim szerint plasztikai sebész, és a Főnök, aki fogalmamsincsmilyensebész, nekiállnak amputálni egy nyelvet, és pótolni combizommal, anélkül, hogy a műtőbe invitálnának egy szájsebészt meg egy idegsebészt. Ez annyira tré, nem is tudom, tudják-e még ezt is überelni. Ja, igen, persze, hogy tudják: a műtét alatt arról csacsognak, hogy a Főnök el fog késni az első randiról a nejével, mit mondjon neki? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!
Ja, és még egy említésre méltó kulcsjelenet az epizódból: Izzie percekig beszél nagyon öreg csávóhoz, mielőtt feltűnik neki, hogy a nagyon öreg most már inkább nagyon halott. És akkor a mélypont: Izzie parancsára mindenkinek el kell mondania egy kedves mondatot a halott öregről, annak megüresedett ágya mellett. Ez annyira kínosan szar lett, nem is tudom, hogy bírtam ki élve.
Sixx, egy szó, mint száz: egy hős vagy!!

kamarti 2008.10.30. 12:11:03

hát nem mintha nem örülnék Gilmore-nagypapának, meg a Kevin McKidd-lehetőségnek, de néha az az érzésem, mindig ugyanazok a nevek vannak a kalapban... vagy én nézek túl sok sorozatot...
süti beállítások módosítása