Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 17x03 - It Was Like Christmas Morning

2008. október 26. 21:33 - sixx

Kezdjük egy kis baszogatással: Jeff Probst rühelli a Fang törzset, annak ellenére, hogy ugyan tényleg faszok vannak benne, de legalább szórakoztató faszok, nem olyan unalmas, sótlan pöcsök, mint a síkhülye nőkkel és műanyag csávókkal telenyomott Kota. Az epizód elején bejátszott hogyvót alatt Jeff annyira elfogultan számol be az eddig történtekről, mint eddig még soha, pedig ez pontosan a 17. évadom a Survivorból. Azt ugye eddig is tudtuk, hogy mindig voltak kedvencei, akiknek nyíltan nyalta a seggét (Savage, Rupert, James, Ozzy, Tom, stb.) általában atletikus, keménycsávóknak (biztos valami elfojtott homoszexuális hajlam munkálkodik benne), de ez most valami új: rühelli a Fangot, pedig volt ennél rosszabb törzs is a játék történetében, mégpedig a közönségkedvenc Stephanie LaGrossa Ulongja, az egyik legjobb évadnak tartott Palau-ból: ők két nyomorult Reward Challenge-t nyertek mindössze, Steph EGYEDÜL maradt a törzsből a merge-re. Fuck off, Jeff.

A Kotával kezdünk, ők szavaztak ki valakit (Paloma), szóval jogos, de mivel annyira érdektelenek a lakosok errefelé az egy Sugart és mondjuk Ace-t kivéve (ki tudja Jacquie-t, Kelly-t és Corrine-t megkülönböztetni egymástól?), hogy legszívesebben tekerném az epizódot, de Ace megjátszott brit akcentusa miatt maradok. Fang, a diszfunkcionalitás élő Laokón-csoportja másnap reggel arról tart egy rövid vitát, hogy nem kellene-e azonnal elkezdeni spórolni a rizzsel (de), mert fogy, mint a rendőrök türelme az őszi molotov-hullásban, de Ken szerint ráérnek vele. Randy szeme villámokat szór, és legszívesebben felrúgná a negyvenkilós videójáték-világbajnokot, de ezt vagy nem mutatják, vagy iszonyú önuralma van az egyébként vérgeci faszinak, akit szerintem a merge-ig ki fognak szavazni, ha továbbra is így viselkedik. Egy kis strategizálás is folyik közben, mert Matty, Suzie, Dan és Randy elméletileg barátok mostantól, míg Ken, Crystal és GC, azaz a lusta disznók meg ki vannak kicsit közösítve.

Reward challenge, és ha azt hittük, hogy ezt az évadot megússzuk "tribe-shakeup" nélkül, tévedtünk. Ez az a pillanat ugyanis, amikor a producerek belátják, hogy csak jobb az, ha ők állítják össze a törzseket (a következő évadban tuti, hogy ez lesz), mert ha futóbolondokra bízzák a válogatást, akkor az eredmény olyan lesz, mint egy elmegyógyintézet társalgója felülnézetben. A "challenge" most az, hogy mindenki rangsorolja a saját törzse tagjait fontossági szempontból, majd ezt összesítik, és a kialakult rangsornak megfelelően szépen felállnak egy orgonasípszerű dobogóra, mégpedig így: Kota - Marcus, Ace, Bob, Charlie, Jacquie, Corinne, Sugar és Kelly. Fang - Matty, Dan, Randy, Crystal, Ken, GC és Susie.

Jeff egy kicsit baszogatja az utolsó helyezetetteket, de semmi komoly, mert jön az újraválasztás: Marcus és Matty maradnak saját törzsüknél, és ők választanak elsőnek a másik törzsből, majd szépen így tovább. Az új alakulatok: Fang - Matty, Crystal, GC, Ken, Jacquie, Ace és Kelly, Kota - Marcus, Bob, Charlie, Corinne, Randy, Susie és Dan, szegény Sugart senki nem választotta, így mehet az Exile-re vissza, míg a következő immunity challenge le nem zajlik, és valakit ki nem szavaznak, ő meg ahhoz a törzshöz csatlakozik, amiben kevesebb a tag. Ő járt legjobban, mondanom sem kell, mert megvan az immunity idolja, két napig csak fetreng és zabál, ami itt hatalmas előnyt jelenthet - bár kimarad a tábor életéből, ami viszont hátrányt, de ha Ace mellé kerül a Fangba, akkor még ez sem annyira nagy baj.

Az új törzsek visszamennek a táborokba, Randy azonnal elkezdi magét benyalni a Kotába, és máris lehet tudni, hogy ha megéri az egyesülést, ő bizony nem fog a Fang tagjaival szavazni, mert rühelli őket, sőt, azt is kijelenti, hogy ha kiszavazzák, felgyújtja a tábort a gecibe. Odaát nem nagyon sajnálják, hogy megszabadultak tőle, a Ken-GC-Crystal-Matty trió létszámfölénye elég ahhoz, hogy ha buknak, egy korábbi Kota-tag menjen, és hiába érkezik a helyére még egy (Sugar), a létszámfölény megmarad. Ehhez persze az kell, hogy az eddig totálisan diszfunkcionális négyes együttműködjön, ami azért kétséges, mert Matty és Ace mint két alfahím rögvest meglátja a másikban a potenciális partnert, bár ebben az epizódban még nem közelednek egymáshoz - nem úgy, emberek, nem úgy.

Az IC egy újdonság: a két csapat a tavon autógumikban evez, és közben egy lacrosse-ütővel kell valami labdát az ellen kapujába bejuttatni. Nagyon vicces az egész, mert míg GC-ről és Kenről tudtuk, hogy kibaszott idétlen, hasznavehetetlen köcsögök, Kelly, a Kota Forrest Gumpja még náluk is rosszabb, és hiába hajt Jacquie, Ace, Crystal és Matty, simán buknak - mind a három gólt az a Randy szerzi, aki eredetileg a Fang tagja volt, és most csak annyi a dolga, hogy a Marcus által neki löbbölt labdát bevágja Ace mellett a kapuba. Randy az új sztár, Kelly meg az új áldozati bárány, legalábbis ez a konszenzus a táborba visszatérve, DE ott van még Jacquie is, aki szintén nem egy ász.

A kérdés csak az, hogy maradjon-e Kelly, aki gyenge, de rühelli a Kotát, és hajlandó a Fanggal szavazni, vagy Jacquie, aki jól jön a versenyek során, mert atletikus, de ő hű a Kotához? Mivel Sugarról feltételezik, hogy két kirándulás alatt csak megtalálta a nyomorult idolt, így Kelly lojalitása a Fanghoz, illetve számkivetett státusza az egykori Kotában töbet nyom a latban, mint Jacquie ereje, így ez utóbbi távozik.

Címkék: survivor
4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

winnie 2008.10.26. 22:30:04

ne csessz, én nem szoktam recapet nézni. mi volt?

drhlaszlo · http://kskozlony.blog.hu 2008.10.26. 23:41:58

OFF OFF
drágáim, mi van a Las Vegas, ill. az Odaát hogyvoltokkal?

Lesznek-e, nem lesznek-e; várjam, vagy ne várjam?

sixx · http://comment.blog.hu 2008.10.27. 07:55:41

kicsisati: rákérdezek, amúgy is rendbe kell szedni a dolgokat, kezdve magammal.

gastro, missing in action 2008.10.27. 09:25:23

Na végre HV!
Randy-Randy! I'll burn down the whole...
süti beállítások módosítása