Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A fiúk a klubból 2x09 - Kemény vagy kedves

2008. szeptember 26. 11:00 - leeann

Brian és Justin családi szexestét tart a szaunában, vagyis két pasi négykézláb áll egymás mellett, az egyikben Brian mozog rendületlenül, a másikban pedig Justin. A többiek buliznak a Babylonban. Mikey és Emm még valamennyire élvezi is az estét, de Ted álmos, viszont pokolian sikeressé válik egy szőke jópasi szemében, amikor átnyújtja neki a névjegyét. A sikeres üzlet mindig jól mutat. Hamarosan Mikey rájön, hogy Davidben az volt a jó, hogy nem járt a Babylonba, és nem botlott bele mindig, ha mosolyszünet volt. Ben viszont jár a Babylonba, és mivel annak ellenére, hogy HIV pozitív, úgy néz ki, mint egy félisten, Mikey nem nagyon tudja levenni róla a szemét.

Ted és Emmett táncolni megy, de Mikey inkább tovább figyeli a galériáról Bent. Mikey másnap a kajáldában pont arról panaszkodik a lányoknak és Briannek, hogy nem tud nem gondolni Benre. Később Briannél családlátogatást tesz a nővére (Claire) és a két unokaöccse. Claire azért jött, mert Brianre akarja testálni az anyjukat. Anyuka ugyanis folyamatosan iszik, követelőzik és kibírhatatlan, Brian pedig nem sok részt vállal a megmaradt szülő istápolgatásában. Brian szociális érzéke sosem verdeste a plafont, de most bevállalja a mamát egy kicsit, mert Claire besokallt. Emmett kész van a mai munkával, és úgy liheg, mintha a bányából jönne, viszont Teddy úgy alszik a számítógép előtt, mint egy napközis.

Ha Teddy bealszik a pornón, akkor tényleg nagyon fáradt lehet. Emmett úgy dönt, hogy ráfér a főnökére egy kis viagra. Közben Mikey úgy dönt, hogy megvárja Bent a háza előtt, így biztos, hogy nem kerüli el őt. Ben meg is jelenik, de nagyon örül és már menne is, de Mikey nem akarja elszúrni a dolgot és bevallja Bennek, hogy nem véletlenül járt erre, hanem rá várt. Ben felhívja magához, hogy beszéljenek. Mikor a lakásba érnek Mikey elmondja Bennek, hogy szánja-bánja, hogy másokra hallgatott és mégis inkább megpróbálná vele. Bennek ez nem ilyen egyszerű, mert Mikey egyszer már megsebezte, és nem engedheti meg, hogy újra megtegye, ha Mikey őt akarja, akkor komolyan kell gondolnia.

Tednek randija van, így bevette a csodaszert, de a pasi felhívja őt, hogy nem ér rá, mert a kutyája beteg. Viszont Teddy kezd felállni, ami randi nélkül nem igazán aktuális. Brian meglátogatta a kedves mamát, és jó kisfiú módjára virágot is vitt. A mama persze nem értékelte túl a gesztust és már indulni is kell a misére, amire Claire szerint Brian viszi majd el őt. Brian erről nem igazán tudott, de a mama úgyse tart igényt a kísérgetésre. Mikey, mint egy kiskutya, még kosarazni is elkísérte Bent, aki jól nyomja meleg létére. Mikey villogna a sport tudományával, de az NBA-t (National Basketball Association) NFL-nek (National Football League) nevezi, majd NBL-nek (nem létező rövidítés), ami azt jelenti, hogy a sport felől nem jut vissza Ben szívébe.

Ben visszamegy a pályára játszani, és az egyik srác Mikeynak dobja a labdát, aki úgy dönt, beáll. Mivel ez egy grund kosárpálya, az egy főre eső fehérek száma igen elenyésző, úgyhogy azonnal akad egy önként jelentkező Mikeyval szemben védekezni, aki konkrétan 2 fejjel magasabb nála. Mikey közli a nagydarab négerrel, hogy addig nem adja vissza a labdát, amíg Ben nem randizik vele. Nagy néger közli Bennel, hogy mondjon igent, mert ha a bátor Mikey olyan, mint az ő csaja, akkor ott fognak állni egésznap. Ben látván Mikey erőlködését beleegyezik a randiba. Brian csak elkísérte anyukát a templomba, ahol Briananyu folyamatosan az új papról áradozik.

Amikor Brian meglátja az új papot, akiről anyuka áradozott, majdnem megfullad a röhögéstől, ugyanis a pap az a fickó, akiben a családi szexestén tövig benne volt. Közben Teddy végre kialudta magát, de mikor felkel, a farka még mindig úgy áll, mint a cövek, ami némi riadalmat vált ki belőle. Szóval templom, Briananyu (Joanie Kinney), meleg pap, és a mama rendületlenül be is akarja mutatni a kedvenc papját a fiának. Tom atya megölelgeti Joaniet, aki bemutatja a fiacskáját. A pap majdnem szívrohamot kap a meglepetéstől. Van is rá oka. Brian persze nem árulja be a papot, de célozgat a szexükre, csak hogy a pap tudja mihez tartani magát.

A csapat nagy része a lányoknál uzsonnázik, így Briannek azonnal van is hol elmesélni a faramuci papos történetet. Emm mobilja csörög, Ted keresi. Még mindig áll, és nem tudja mit tegyen. Mivel épp a lányok ajtaja előtt ácsorog, a csapat kivonul, hogy jót nevessen Teden. Teddynek nagy a gondja, így némi élcelődés után Emm elmegy vele, hogy kitalálják, mi legyen a nem lankadó érdeklődéssel. Brian és Justin ellopja a viagrás dobozt, és kipróbálják, ami azt jelenti, hogy annyiszor dugnak, ahányszor csak lehet, de valaki nagy lelkesedéssel kopogtat az ajtón, így egyelőre a következő menetre még várni kell egy kicsit. A kopogó Joanie, aki tortát hozott a kisfiának.

Ha már itt van a mama, akkor siránkozik is egy kicsit, de Justin pont rosszkor (vagy jókor) jön ki a hálóból. A mama gyorsan felméri a helyzetet és igyekszik elrohanni, de a lift nem jön elég gyorsan, Brian pedig az ajtóból szólongatja a mamát, így muszáj még beszélgetni erről pár szót. Kiderül, hogy a családból mindenki tudta, hogy Brian meleg, csak a mama nem. A mama azonnal előveszi a bűn, a pokol és a Biblia szavakat, így Joanie világában csoda, hogy nem szakadt rá a templom Brianre, amikor ott volt. Ted és Emm elmegy dokihoz, aki azt mondja, hogy vérrög van Ted péniszében. Némi gyógyszerrel lelankadhat, de idő kell neki.

A Woody’s-ban így több téma is akad, amit ki lehet beszélni Ted álló farkán kívül is. Mindjárt ott van meleg papa mennybe emelése és Brian porba hullása a mama előtt. Valamint Ben újra felbukkanása, amit Mikey szervezett pont ide, és pont ekkorra. Mikey közli a fiúkkal, hogy akinek nem tetszik, hogy újra Bennel randizik az kapja be, de Ben nem érzi jól magát, és kb. 5 perc után úgy dönt, hogy inkább lelép. Közben a színpadon pokoli hamisan éneklő fiú befejezte végre a dalt, és Emmettet teljesen meghatotta, hogy a fickó így vallott szerelmet a pasijának. Ben már éppen elhagyta volna a bárt, amikor Mikey kezd énekelni, szintén nem túl jól. Ben megenyhül, és mégis marad.

A Woody’s után az újra randizó pár sétálgat és beszélget. Mikeynak sikerült meggyőznie Bent arról, hogy tényleg őt akarja és CSÓK! Ben meghívja vacsizni másnap estére Mikeyt, aki szívesen menne, de a mamához hivatalos tészta vacsira. Ben ajánl egy esőnapot, de Mikey úgy dönt, hogy nem kell esőnap, Ben is megy vele a vacsira. Másnap Brian elmegy az anyja templomába papot idegesíteni. Brian elmondja, hogy az anyja megtudta, hogy meleg, de ahhoz vajon mit szólna, hogy a lelki atyja is az, sőt, a fia, aki pokolra jut az életvitele miatt, meg is dugta a kedvenc papot? Brian le akarja vezetni a dühét a papon, de Tom atya nagyon okosan beszél és kiáll magáért és a hitéért, így most nem Brian nyerte a csatát.

Debbie nagyon izgatott a vacsi miatt, mert Mikey bejelentette, hogy be akar mutatni valakit. Hamarosan már kiabál is az ajtóból, hogy megérkezett, Deb úgy rohan a fia elé, hogy majd a nyakát töri, de pikk-pakk az arcára fagy a mosoly. Mikey ugyanis a veszélyforrást hozta magával Ben képében. Vic szívélyesebben üdvözli a vendéget, mint Deb. Közben Brian meglátogatja az anyját, akire a templomban lel rá, hol máshol. A mama kiteregeti a családi szennyest Briannek, és folyamatosan a férjéhez hasonlíthatja a fiát. Joanie elmondja a fiának, hogy az erőszakos férje és a gondok elől a templom és Isten volt neki a menedék. Brian kicsit cinikus, de végighallgatja az anyját.

Közben a Novotny házban hideg szél fúj és havazik Debbie körül, pedig a többiek jól mulatnak. Deb inkább a konyhában töltené az idejét, mert nem tud jópofizni Bennel. Mikey az anyja után megy, aki marha pipa a kisfiára. Mikey közli, hogy szereti Bent, ez a valóság, a mama kénytelen lesz együtt élni vele. A vacsora alatt Debbie úgy dönt, hogy megmutatja a fiának, hogy mi a valóság, és kikérdezi Bent a betegségéről részletesen. Mikey felháborodik, de Ben nem bánja a kérdéseket, sőt jobbnak látja, ha elmondja, hogy mi a helyzet és készséggel válaszol minden kérdésre. Emmett és Ted a Babylonban van, és Tedet elviszi szexelni a múltkori pasi, de Ted inkább azt kezdi élvezni, hogy lelankad neki, nem azt, hogy feláll.

Teddy annyira örül a lelankadt a farkának, hogy ezt hangosan kiabálva közli is a sötét szoba népes közönségével, viszont a pasira ez nem vet jó fényt. Mikey bocsánatot kér Bentől, hogy az anyja maga volt a spanyol inkvizíció, de Ben nem látja vészesnek a helyzetet. Szerinte Debnek joga van ezeket tudni, és igen, most jó formában van, de fel kell készülni arra is, hogy ez nem lesz mindig így. Mikey a sok beszéd után rátérne a kapcsolat élvezeti részére, de Ben nem akarja, csak ha Mikey komolyan gondolja. Mikey komolyan gondolja, így nincs más hátra, mint előre, szexre fel! Közben a Babylonban Brian összefut Tom atyával, aki megköszöni, hogy nem mondott semmit Joanie-nak. Brian közli a pappal, hogy nem érte tette, és megy tovább bulizni szöszikével.

6 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ACM 2008.09.26. 14:24:53

Amikor elkezdtem nézni a sorozatot, nem gondoltam volna, h egyszer majd Ted lesz az egyik kedvenc szereplőm. Pedig így lett. Ebben a részben is nagyon ott volt. :)
Mikey pedig csak harcoljon meg Benért (bár nem nagyon értem, a prof mit lát benne).

mazogirl 2008.09.26. 14:45:09

Mikey a képregényeivel olyan, mint egy kisfiú szerintem David is ezt látta benne.

Nekem ez az egyik kedvenc részem, főleg az amikor Debbie kiosztja Michaelt, majd kivallatja Bent. Meg amikor Tedet kiröhögik az nagyon nagy.

mándruc 2008.09.26. 21:49:12

Nekem is az a kedvenc jelenetem, amikor Ted Emm lelkére köti, hogy ne árulja el, mi a baja, erre 2 másodperc múlva mindenki megjelenik az ajtóban :)
A papos/birananyus szál nekem nem tetszett annyira sajnos, de azért jó rész volt ez is.
És ismét köszi a szuper HV-t leeann :)

sunshine66 2008.09.27. 12:05:02

Nekem tetszett a Brian/Butterfy atya story, mert igenis nagyon aktuális és érzékeny problémát boncolgat. Ja, és ha valaki még ezek után is úgy gondolja, hogy Brian egy érzéketlen, empátiára képtelen tuskó, az vizsgáltassa meg magát egy pszichológussal.
Ted jelenete a telefonnal a lányok lakása előtt: zseniális.
Mikey ebben a részben nagyon jó, kiáll a szerelméért, harcol. (a kosárlabda nem az ő sportja)
És a legutolsó jelenet, ahogy a tiszteletes a Babylonban, a villogó fényben felnéz az ég felé és mosolyog: priceless...:))
Köszi Leeann, klassz voltál!

sunshine66 2008.09.27. 12:06:58

Jav: Butterfly vagy Butterfield atya, nem emlékszem pontosan.

leeann 2008.09.27. 18:01:10

Csak most, hogy megírtam a részt, akkor tűnt fel, hogy Briannek mennyire szüksége van az anyja elfogadására. Hiába láttam többször is minden részt, eddig valahogy nem volt ez ennyire világos számomra. Eszméletlen, hogy mennyire küzdött még a papot is megzsarolta majdnem, csakhogy a mama ne kívánja őt a pokolra.
Debbienek sem volt leány álom ez a rész és nagyon keményen mutatta meg Mikeynak, hogy mi van a rózsaszín felhő mögött. Jó ez a rész nagyon.
süti beállítások módosítása