Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A férfi fán terem 1x16 - Szép volt Frist!

2008. július 19. 10:03 - leeann

Marin vidáman hahózik az épp felújítás alatt lévő házában, de a munkások kint ülnek a teraszon, egyáltalán nem zavartatják magukat. Közben George Buzznál néz körül és közli az apjával, hogy szeretné őt megismerni. A kocsmában is zajlik az élet, Theresa babaváró ünnepséget akar rendezni, de a férfiak nem nagyon akarnak részesei lenni a murinak, viszont nélkülük nem lennének vendégek, mivel a nők igen kevesen vannak. A másik téma Buzz új fia, és mindenki reméli, hogy már nincs több belőle. Saméknél is gondolkodás van, mert Jane másnap menne haza, de mivel főként papírmunkája van, azon gondolkodik, hogy azt Elmoban is el tudja intézni, így még marad.

Jane teljesen fel van dobva, hogy Marinnel egy időzónában fog dolgozni. Marinnek viszont házgondjai vannak, mert a munkások, akik a házon dolgoznak, nem dolgoznak. Egy Cash nevű fickó azonnal el is mondja a véleményét Marin munkásokhoz állásáról. Szerinte a kedveseknek nem terem babér. Marin szerint a nyers modor sem sokkal nyerőbb. Közben Marin kap még egy pofont, ugyanis Lynn meghívja a babaváró bulira. Persze az illem azt diktálja, hogy Marin ott legyen, ezért egy erőltetett mosollyal megígéri, hogy örömmel ott lesz.

Jane közben szeretne beköltözni Sara irodájába, ami neki nem pont ugyanarra kell, mint amire Sara használta. A hotelban Marin és Jane megismerik George-ot, majd Marin megmutatja, hogy milyen meghívót sodort az útjába a szél. Jane azt mondja barátnőjének, hogy nem kell elmennie, de Marin úgy dönt, megy és kedves lesz, sütit eszik és úgy csinál, mint akit nem érdekel a dolog. A rádióban is az a téma, hogy a jó modor vagy a faragatlanság a nyerő. Lábtörlő lesz-e abból, aki leteríti a vörös szőnyeget? Este Buzz és Mai nagy vacsorapartit ad George tiszteletére.

A vacsora jól indul, George elmondja, hogy tábort szervez kövér gyerekeknek. Az is kiderül, hogy George nőtlen, és ennek az a fő oka, hogy meleg. Buzz nem nagyon kap szikrát, de úgy csinál, mintha nem is zavarná a tény. Az asztalnál rövid időn belül csak Annie és George marad, mert a többiek Buzz-t nyugtatgatják. Mai visszaküldi férjét az asztalhoz, aki próbálja elfogadni a dolgot és úgy viselkedni, mintha nem történt volna semmi kirívó. Közben Sam is megtapasztalja, hogy a dolgozó Jane közel sem olyan szórakoztató, mint a szabadságon lévő Jane.

Buzz elviszi a kocsmába George-ot és bemutatja mindenkinek, mint a meleg fiát, aki úgy érzi, ez így kicsit sok. Jerome és Sam némi meleg gyorstalpalót vesz George-tól, majd koccintanak vele, jelezvén, hogy bevették őt. Marin munkásai megléptek, de nem is ez a legrosszabb, hanem az, hogy mikor éppen szerszámokat vásárol, összefut Cash-sel, aki ismét szemtelen. A mindenes boltba mindenki betér, így Marin Jack-kel is összefut, ez már súrolja a sok a jóból határát. A hotelben George tanítgatja Patricket, hogyan vegye fel a telefont, mivel most ő Jane asszisztense, ekkor Marin ront be a hotelba egy bazi nagy doboz társaságában.

A bazi nagy doboz a babaváróra az ajándék, bár az még nem derült ki, hogy mi van benne, de valami nagy. Mikor Jane hazaér (Sam hajójára), egy egérrel találja szemben magát, amitől ő retteg, Sam viszont nem akarja megölni. Mai teljesen be van zsongva, hogy a cuccokat, amiket árul, felpróbáltathatja George-dzsal. Viszont Buzz úgy érzi, hogy ha ott lett volna a fia mellett, mikor felnő, akkor nem lett volna meleg. Buzz nem akart ezzel a kijelentéssel rosszat, de mégis úgy sült el, ezért George elmegy és becsapja az ajtót maga mögött.

George Patrickkel közli először, hogy hamarosan elmegy, mert már túl késő, hogy helyrehozza a kapcsolatát az apjával. Patrick szerint maradnia kéne, hogy megtalálja a kérdésekre a választ, különben egész életében keresni fogja azokat. George úgy dönt, hogy ad ennek az egésznek még 2 napot. Közben Jane sincs a teljesítése csúcspontján, mert nem igazán tud dolgozni, mivel teljesen máshol jár az agya. Jane kételkedik a Sammel való kapcsolatában. Nem tudja, hogy a valódi Jane összefér-e a valódi Sammel.

Annie és Patrick is partit szervez, csak ők nem egy babának, hanem George-nak, hogy maradjon. A boltban összefutnak az egyetlen meleg pasival, aki miatt esetleg maradna George: a fodrász fiúval, Terrivel. Annie és Patrick egy bowling pályára szervezi meg Terri és George első találkozását, persze a két fiú tudta nélkül. Mindkettő fel van háborodva, de azért kezdik megtalálni a közös hangot. Marin meglátogatja a házát, viszont olyan, mintha lenne ott bent valaki, ég a villany, a kandallóban ropog a tűz, ezért szőke ismét hahózásban tör ki. A fürdőszobából hangok szűrődnek ki, úgyhogy már biztosnak tűnik, hogy van itt valaki.

A valaki Cash, és éppen fürdik. Marin nem érti, hogy mit keres meztelenül a kádjában. Cash azt gondolta, hogy megszerel ezt-azt, majd megfürdik, ráadásul kint hideg van, így Cash nomád sátras élete beűzte őt a meleg házba. Cash üzletet ajánl, felújítja a házat, és addig itt lakik. Marin viszont kiparancsolja a kádból, de az ajánlatot azért nem utasítja el. Annie és Patrick egyedül hagyja a két meleg fiút, akik tudták előre, hogy ez lesz. A fiúk, úgy tűnik, bejönnek egymásnak és remélik, találkoznak még. Jane és Sam a hajón vacsorázik síri csendben, és kezdenek fényévekre lenni egymástól.

Kölcsönösen bocsánatot kérnek egymástól, de Jane-t megint meglepi az egér, így megindul a sértődöttség hadművelet. Jane nem érti, Sam hogy tud így élni, Sam pedig azt nem érti, hogy Jane miért ilyen hisztis. Másnap Terri is hisztizik egy sort a kocsmában, mert úgy érzi, hogy nem George esete, tehát a randi pocsék volt, Buzz viszont védelmébe veszi a fiát. Sam végre megfogta azt az egeret, bár nem ölte meg, de nem fog többet Jane lábán futkorászni. Sam szélnek ereszti az egeret, de egy sólyom úgy dönt, ha nekik nem kell, nekem igen, és magával viszi a kis négylábút.

Terri elmegy a hotelbe beszélni George-dzsal és elmondja neki, hogy az apja majdnem nekiment miatta. A fiúk megbeszélik, hogy mindketten kövér gyerekek voltak, így már közös pontjuk is van, ezek után nem maradhat el egy kis ölelkezés sem. Elérkezik a babaváró buli, és Marin is megérkezik a bazi nagy dobozával. A bulin Marin belátja, hogy az ajándéka tényleg túlzás, ezért megkéri Jane-t, hogy írják rá az ő nevét is, de Jane úgy dönt, elég bajt okozott mára, és elmeséli a sólyom és az ebédje mesét. Sara is húzza kicsit Marint az ajándékával, majd a lányok alkoholba fojtják lelki nyűgeiket.

Az ajándékbontogatáskor kiderül, hogy egy hiper-szuper babakocsit rejtett a nagy csomag. Marin úgy dönt, hogy tök hülyét csinál magából és mindenkin keresztül gázolva eltünteti a babakocsit a házból. Buzz és George végre közelebb kerülnek egymáshoz és levelezésben állapodnak meg. Lynn Marin után megy és beszélget vele egy kicsit, ami nagyjából helyreteszi a kapcsolatot a lányok között. Este Jane még mindig magát hibáztatja az egér miatt, és úgy érzi, ő a sólyom Sam életében. Marin ismét hahózik, és felveszi Cash-t a ház felújítására. A vége monológ alatt látjuk, ahogy Buzz sörözik a fiaival, ahogy Jane szakít Sammel annak ellenére, hogy szereti, és azt is, hogy Jack írja meg Marin köszönő kártyáját.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása