Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A férfi fán terem 1x15 - Olyan, mint egy férfi

2008. július 12. 11:00 - leeann

Úgy tűnik, Marin kipróbál mindent, amiről úgy gondolja, hogy egy férfi jó elfoglaltságnak tartaná. Patrickkel pingpongozik, Buzz-zal repülőt vezet, a kocsmában sört csúsztat végig a pulton, a végén meg ezt mind elmeséli Jacknek biliárdozás közben. Jack szerint nem ezektől a dolgoktól férfi egy férfi. Jack úgy gondolja, hogy a nők mindent akarnak és azonnal, a férfiak pedig kivárnak és figyelnek. Persze, hogy így gondolja, hisz jól kikapott Marintől biliárdban és a férfiak utálnak kikapni, főleg egy nőtől, amit Jack be is mutat, mikor Annienek panaszkodik arról, hogy megverte egy nő. Annie egy utónévkönyvvel próbálja felvidítani főnökét.

Jane is fel akar vidulni, hisz szabadságát tölti, így Sam hajójára megy, aki éppen a szivattyút javítja a hajón, ami persze Jane miatt romlott el. Jane-nél is felütötte fejét a feminizmus, ugyanis ő is azt ecseteli Samnek, hogy egy nő mindent meg tud csinálni, amit akar. Patrick és Annie tervezgetnek, na, nem mind a ketten ugyanazt, mert Patrick melegházat tervez, Annie pedig 4 gyerekeket. Azt is megállapíthatjuk, hogy Elmoban javult a térerő, mert Marin éppen telefonál, és nem kell a fürdőszoba mellett kuporognia közben. Stuarttal beszél, és azzal dicsekszik, hogy 18-0-ra nyert biliárdban.

Persze a könyv is szóba kerül, amivel Marin halad, majd az, hogy hamarosan férfivé válik ezen a környéken, de Stuart biztosítja róla szőkét, hogy nagyon is nő, és közel sincs a férfiassághoz. Úgy látszik, a telefonálók a flörtöléstől hamar eljutottak a telefonszexig, így jöhet a főcím és a másnap. Tehát másnap Marin a kocsmában meséli Jane-nek, hogy milyen izgalmas telefonbeszélgetése volt előző este Stuarttal. Persze a szex szó hallatán kinyílnak a fülek a kocsmában, így azt is hallják, mikor Marin büfizik egyet. Marin ettől úgy gondolja, hogy ez a nőiességének a vége.

Jane este az ágyban Samnek tart „Miért használjunk testápolót?” előadást. Sam benne van, de szeretné, ha Jane nem árulná el senkinek. Másnap Patrick megkéri Buzzt, hogy vigye el Anchorageba,mert vissza akarja szerezni azt, amit annak idején a spermabanknak adott, mert ha Annievel összeköti az életét, nem akar mástól gyereket. Marin fejében, így a rádióban is a férfiak és nők közötti különbség a téma, ezért ez adja a mai kérdést: mitől férfi a férfi? Jack ajándékba kapott utónévkönyve sokkal jobban feltüzelte Lynnt, mint őt, és az orvoslátogatás alól is kimenti magát. Lynn megérti, de nem tetszik neki a dolog.

Jane és Sam üzletkötése létrejött, Jane kötélcsomózást tanul Samtől, Samnek pedig egy pakolás van az arcán, amivel a pórusok tisztítását tanulja Jane-től. Ugyan mindketten nyavalyognak, de nem adják fel. Stuart és Marin ismét telefonon élnek, de most inkább szabadkoznak az este történtek miatt, mint folytatnák. Bár Stuart egy 2 napos sítúrán van és meghívja Marint, de szigorúan szakmailag és barátilag, és persze a jobban megismerés érdekében. Marin elfogadja a meghívást, és mikor másnap indulni készül, Jackkel fut össze a hotelben.

Jack látva a bőröndöt megkérdezi Marint, hogy merre tart, aki elmondja, de kicsit sarkít rajta. Buzz és Patrick spermavadászatra indul Anchorageba. Ha már a gyerek a téma, Buzz is elpanaszolja fiának, hogy mi módon veszítette el a másik fiával a kapcsolatot. Közben Marin megérkezik a sírandira, és Stuart azonnal ki is viszi a pályára. Buzz és Patrick megérkezik a spermabankba és intézik a kivételt. Kiderül, hogy Patrick mintáját nem használták fel, mert a termék vitatott. Lassan úsznak az úszókák, így majdnem lehetetlen vele terhességet előidézni.

A síelés végeztével csendes ülős programot tart Marin és Stuart. A beszélgetés közben Marin a tv-t bámulja, ugyanis hoki megy benne és mióta Elmoban él, megszerette a Rangers-t, Stuart viszont egy bókkal visszahozza Marint a beszélgetésbe. Stuart egy elegáns étterembe tervezett vacsorát, de Marin úgy gondolja, hogy inkább találkozzanak a szobájában és nézzék együtt a hokimeccset. A Rangers az utolsó pillanatban lő egy gólt, így az eufórikus állapotban lévő páros csókolózni kezd, hogy fenntartsák ezt az állapotot. Persze ilyenkor jó vallomásokat tenni, mint ahogy azt Stuart teszi most.

Elmondja Marinnek, hogy tiszteli meg bla, bla, bla majd azt, hogy van még néhány barátnője és ezen az életvitelen nem akar változtatni. Szívesen folytatná Marinnel a dolgot, ha nem vágyik igazi kötődésre, mert arra a talpig úriember képtelen. Marin szerint folytassák, nem kell kötődés. Ja persze, nem kell! Másnap, mire Marin felkel, Stuart már fent van és azt ajánlja Marinnek, hogy a következő héten találkozzanak Chicagoban, de szőke ezt nem tartja jó ötletnek. Annie és Patrick éppen eszik, amikor Annie a családot említi, Patrick kiborul, és elmondja, hogy nem lehet gyereke.

Ezért Patrick azt ajánlja Annienek, hogy keressen olyat, aki gyerekeket adhat neki. Annie viszont úgy gondolja, hogy neki nem kell más, és különben is, még nem értek a gyerekekhez, majd, ha ott lesznek, kitalálják, hogy mi legyen. Jane éppen kiköti Sam hajóját, hogy ezt is gyakorolja, hisz férfias dolgokat akar tanulni, Sam meg is dicséri, mert ügyesen csinálta, bár kissé laza, de jó. Közben Marin hazaérkezett Elmoba, és az első útja a kocsmába vezet, ahol mikor látja, hogy nem kapott sms-t, megkérdezi Bent, hogy mi a véleménye a kötődés nélküli szexről.

Ben, és persze Jerome is nagy hódolója ennek. Ezután egy kis unszolásra Marin elmeséli, hogy mit csinált Idaho-ban, de ez inkább női téma. Ben azt javasolja, hogy akkor mondja el egy nőnek, de Jane-ről nem tudni, hogy hol van. Jane elaludt a hajón, és mikor felkel, meglátja, hogy mégse kötötte ki olyan jól azt a hajót, ami igencsak kisodródott a tengerre. Marin éppen élő adásban van, mikor Jane hívja őt, hogy meg kéne menteni, mert bajban van. Marin értesíteni akar mindenkit, de Jane ezt nem akarja, nehogy Sam megtudja, hogy elbénázta a csomót.

Lynn úgy dönt, felteszi a kényes kérdések egyikét és megkérdezi Jacket, hogy zavarja-e őt, hogy más gyerekét hordja. Persze, hogy zavarja, de inkább azt mondja, hogy itt van és Lynnel van, de ez nem mindig elég, mert a gyerekkel nincs, és 4 hónap múlva megszületik az a poronty. Jane egyre rosszabbul érzi magát a nyíltvízen, mikor egy másik hajóról Marin integet neki ezerrel. Mikor a kötelet átdobják a másik hajóról Jane-nek, könnyedén a bakhoz köti a kötelet és bevontatják a hajót a kikötőbe. Mikor a 2 lány végre partot ér, Jane pár apró dologból megfejti, hogy Marin mit csinált a sírandin és mit érez jelenleg.

Jane és Sam a kocsmában beszélget, mikor Jane-t egy perc alatt bebuktatja Jerome, mert látta Sam hajóját a vízen. Ha már azzal kezdtünk, hogy Marin és Jack biliárdozik, akkor zárhatjuk is ezzel, csak most nem a férfi kontra nő a téma, hanem az, hogy Lynn azt hiszi, Jack csak félig van benne a baba dologban. Marin rájön, így az epizód végén, hogy ő nő és nem tud férfi módjára élni, ezért ezt Stuartnak is elmondja. Miután elmondta a végső monológot a férfiak és a nők között húzódó vékony vonalról, Patrick lepi meg az apját. Előkerítette Buzz másik fiát.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása