Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A fiúk a klubból 1x18 - Szauna szeretet

2008. június 27. 10:00 - leeann

A Babylonban vagyunk és a csapat ropja ezerrel a táncparketten, amikor egy jó pasi elkapja Mikey fenekét és magához húzza tánc közben. Mikor a rámenős srác telefonszámcserét ajánl, Mikey jön a „nekem barátom van, és nem dugunk félre” szöveggel. Azért a srác mégis Mikey nadrágjába csúsztatja a számát, hátha alapon. Justint közben a többiek húzzák, mert Brian elkotyogta, hogy szöszikét felvették a Dartmouth egyetemre. Viszont szöszike nem akar odamenni, inkább a Képzőművészeti Egyetemre menne, mert azt akarja csinálni, ami boldoggá teszi. A fiúk szerint Mikey teljesen balek, hogy lerázott egy ilyen jó pasit.

Mikey viszont továbbra is tartja magát az elveihez, de Theodoreban hirtelen megáll az ütő, amikor a galéria felé néz: Blake táncol ott félmeztelenül és alaposan betépve. Persze Blake is észre veszi Teddyt, akinek még mindig bejön Blake, akármilyen emlékezetes is volt az utolsó találkozójuk. Blake meg teljesen megbolondul, mert mindenen és mindenkin átugrálva közelíti meg Teddyt. Széles vigyorral üdvözli Theodore-t majd a fülébe súgja, hogy milyen szexinek tartja, de Emm közbelép és odébb taszítja a betépett kis nyunyót. Blake nagyon csúnya állapotban van, így Emmett nem engedi Ted közelébe.

Brian úgy dönt, hazamegy és Mikeynak is hasonlót javasol, hogy David ne rágja tövig a körmét miatta, de Mikey maradhat, mert David üzleti vacsorán van. Brian pár szóban lerázza szöszit is és elhagyja a helyet. Brian, ha csak nem a szaunában lakik, akkor nem haza ment. Végig méri a felhozatalt, de nem igazán nyerte el a tetszését a szauna mai közönsége. Közben a Babylonban Ted Blakere akad a wc kellős közepén igen vízszintes állapotban. Ha csak nem azt hallgatja a fiú, hogy jön-e a vonat, akkor eszméletben lehet éppen. Teddy szólongatja a fiút, de mind hiába, a nyunyesz meg se mozdul. Szegény Teddy hiába kiabál mindenfelé, hogy segítsen neki valaki, mindenki csak átlép rajtuk.

Közben a szaunában Brian tovább vadászik valami ígéretes prédapasi után. Néhány jelentkező akad, aki végignyalogatja Brian testét, de a vizsgán megbuknak, mert Brian szeme megakad egy sokkal jobb testen. Óvatosan a test gazdájához lép és a fülébe súgja, hogy: „vedd le a törölközőt és maradj így”. A test gazdája csak annyit mond, hogy: „nem dugok”, majd megfordul és a kinézett test bizony Davidhez tartozik. Ejnye-ejnye doki, hát ez a nagyon durva bukta. Emm és Ted kórházba vitte Blake-et. Teddy bent akar maradni nála, de Emm egyáltalán nem akarja, sőt, szerinte Tednek se kéne, mert a kis drogos nem érdemli meg azok után, amit Teddel tett.

Theodore úgy dönt, marad, Emm pedig úgy, hogy megy. David hazaért és elég feszültnek tűnik, ami az este történtek fényében nem csoda. David kicsit kérdezgeti Mikeyt, hogy milyen volt a Babylon, majd ahelyett, hogy elmondaná, ő hol volt, mohón csókolgatni kezdi párját föntről lefelé haladva a testén, amit Mikey olyan szinten élvez, hogy alig kap levegőt. Másnap reggel van és Justin egy kicsit késésben van az iskolából, de azért egy jó kis Debbie féle reggeli még belefér. Meg egy levél is belefér a reggelbe, méghozzá Képzőművészeti Egyetem levele. Debbie nem bírja nézni szöszike totojázását, így ő bontja föl a levelet, majd miután elolvasta hatásszünetet tart, ezután kiböki, hogy szöszit fevették, amitől vidám lett a reggel.

Közben a kórházban nem ilyen nagy a vigasság, mert Blake mégcsak most tért magához, majd teljesen pánikban van, hogy hol van és hogy került ide. Ted próbálja megnyugtatni, hogy már nincs baj és kórházban van, és közli Blake-kel, hogy az orvos szerint ma haza is mehet, de a fiúnak nincs nagyon hová hazamennie, és eddig is valami drogos haveroknál lakott. A kölyök sírásban tör ki és esküdözik, hogy abbahagyja a drogozást, amivel le is veszi Tedet a lábáról. Másnap a kondiban Mikey azt meséli, hogy a doki annyira fel volt izgulva, mikor hazaért, hogy egész éjjel szexeltek, Brian pedig az okát is tudja, de nem köpi be Davidet.

A fiúk azért kikérdezik Briant, hogy milyen volt a szauna, de ő azt mondja, hogy nem volt semmi érdekes, majd Emmett kezd bele egy saját szaunás történetbe. Elmeséli, hogy milyen körülmények között dugta meg egy szaunában a nem tudjuk meg kit. Megérkezik Ted is, akit Emm lekap a tíz körméről, mikor megtudja, hogy hazavitte a kölyköt. Közben Justin elújságolja anyjának, hogy felvették a képzőművészetire is, aminek Jennifer először örül, majd a művészélet nehézségeit emlegeti, de szöszike hajthatatlan, művész akar lenni. Az is kiderül, hogy Justin szülei hamarosan elválnak. David és Mikey a kajáldában ücsörögnek és a doki folyamatosan udvarol párjának, de megérkezik Brian, a titkok tudója, és a pár közé ül.

Brian folyamatosan Davidet cseszegeti, persze nem konkrétumokkal, hanem erős utalásokkal a kettős életre, meg a csalfa szerelmekre. Az ellenfelek a kajálda előtt még lejátsszák a  „szeretjük és nem akarjuk bántani Mikeyt” meccset, majd mindenki a dolgára megy. Ted hazaért és Blake éppen vacsorát főz. Úgy látszik, már jól van. Amíg Blake konyhatündért játszik, addig Ted felteszi a Traviata című operát, majd elmeséli, hogy miről is szól a mű. A Traviata hősnőjének élete és Blake élete némi hasonlóságot mutat, amit a drogoska is észlel. Majd mikor az újdonsült szakács vizet tölt, Teddyben felrémlenek a régi emlékek és ettől kiveri a víz egy pillanatra. Blake ismételten kikezd Teddel, akinek tetszik ez a drogos kölyök, így nagy csókolózásban törnek ki.

Nini, a lányok, és boldogabbak, mint valaha! Justint lepik meg egy doboznyi festő és rajzoló eszközzel. Szöszike megköszöni, de úgy döntött, hogy inkább a Dartmouth-ra megy, amit a lányok se értenek hirtelen. Eközben David ül a kanapén és olvasást színlelve töpreng. Mikeynak is szemet szúr az egy órája nem lapozódó könyv, így doki úgy dönt, hogy tiszta vizet önt a pohárba. Elmondja Mikeynak minden kertelés nélkül, hogy nem üzleti vacsorán volt, hanem a szaunában. Mikey nem nagyon akarja hallani a továbbiakat, de David folytatja. A boldog pár kiabál és veszekszik egymással, majd Mikey elrohan. Mikey a csapatnak panaszolja el, hogy mit tett a doki, ők teljes mértékben barátjuk mellett állnak, kivéve Briant.

Emm úgy gondolja, hogy álom szerelem dukál mindenkinek, Brian viszont továbbra is monogámia ellenes. Mikey úgy érzi, doki átverte őt, de Brian szerint felesleges ez a nagy hajcihő egy rejszolás miatt. Brian elmondja, hogy azért áll ki David mellett, mert megmondta az igazat és nem gyáváskodta el a dolgot. Mikey nagy nehezen rájön, hogy Brian honnan is tudja az egészet, majd úgy dönt, hogy ő is félrekefél. Ted a benzinkúton kerül bajba, mert nem találja a tárcáját. Keresi a kocsiban, majd otthon, de sehol sincs, amikor Blake érkezik meg és egy marha drága köszönöm ajándékot hoz Tednek. Teddy meg van róla győződve, hogy Blake nyúlta le a tárcáját és kidobja a kölyköt.

Közben Debbie Justin rajzfüzetét szedte ki a kukából, amire szöszike csak annyit mond, hogy neki már nem kell. Debbie próbál Justin lelkére beszélni, de szöszike úgy dönt, hogy a Dartmouth-ra megy, ahogy a szülei akarják, mert úgy érzi, miatta válnak el. Debbie szerint ez marhaság. Mikeynak is érdekes tervei vannak, találkozik azzal a fiúval, aki a Babylonban rástartolt pár nappal ezelőtt. Bosszú, édes bosszú. Teddy közben Emmettnél van és marha szomorú, mert úgy érzi, tényleg nem a drogos lopta meg, és fél, hogy valami baja esik, de Emmnek kétsége sincs afelől, hogy Blake a hunyó a lopásban. Mikor a Babylonba indulnának, Ted megtalálja a pénztárcáját a kanapé párnái között.

A fiúk a Babylonban vannak, Ted elmegy megkeresni Blake-et, Justin meg egy sörért könyörög a pultnál, de az ő baja könnyem megoldódik, mert Brian kisegíti a kiskorút. Brian is a marhaság a Dartmouth-ra menni nótát fújja, és azzal vádolja Justint, hogy csak be van tojva, hogy a maga útját járja. Brian azzal próbál szöszikére hatni, hogy ha akkor is bátor volt, mikor először találkoztak, akkor most is legyen az. Miközben Brian és Justin a táncparkettem csókolóznak, David otthon a padlón ücsörög és a cd-ket rendezgeti. Majd mikor Mikey hazaér, marha dühös, mert aggódott párja miatt. Mikey mesélni kezdi, hogy mit is csinált, amíg nem volt otthon.

Elmeséli, hogy találkozott azzal a sráccal, akivel a Bayblonban ismerkedett meg és felment hozzá, majd smárolni kezdtek- David egyre rosszabbul érzi magát közben -, de Mikey folytatatja. A fiú szopni kezdte Mikey farkát, de ő leállította a srácot, mert rájött, hogy nincs kedve ehhez, mert ez nem jelent semmit, ez csak szex. David megígéri, hogy nem megy a szaunába többet, de Mikey nem akar ígéreteket, mert megértette, hogy ami közte és David között van, az fontosabb, mint ilyen apró hibákon fennakadni. Szöszike a szobájában van és rajzolni kezdi a kabátját, ahogy az ajtón lóg, pont arra a papírra, amit a Dartmouth-nak írt, hogy megkezdené a tanulmányait az egyetemükön a jövőévtől. 

7 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mazogirl 2008.06.27. 14:01:32

Húú ez a rész nagyon jó rész volt ám. Májki most is hozta a formáját, és a piros ujjú kék pólót is.

Annieke 2008.06.27. 20:54:16

Na már a 18. résznél vagyunk lassan jön az évad vége!!Izgis!!

Démétér 2008.06.27. 21:18:01

Jaj, jaj... jön.
De sebaj, talán jön a második évad is :)

Lukri 2008.06.28. 02:54:54

Jaj remélem nem csak TALÁN, hanem jön a második évad, rendben az első után!

leeann 2008.06.28. 16:44:38

Persze, hogy lesz második évad!

Démétér 2008.06.28. 17:14:36

Kösz, Leeann, előre örülünk :)

sunshine66 2008.07.01. 18:04:49

Fontos rész.
Mikey sokat tanul - saját kárán - a párkapcsolat és a hűség fogalmáról.
Ted előítéletei miatt vádolja Blaket lopással.
Brian most először nyilatkozik pozitívan Davidről.
Justin rájön, hogy Brian sokkal többre emlékszik az első éjszakájukból, mint eddig hitte.
Ja és az elmaradhatatlan piros-kék póló!!!
süti beállítások módosítása