Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

30 rock 1x02 - The Aftermath

2008. június 24. 08:42 - wayout

Az első pillanatban Kennethet látjuk és az ő zseléjét, eskü úgy örül neki mint egy ovis a piros pöttyös labdának, kár hogy ebben a részben keveset fogjuk látni a mi idióta vigyorú lótifutinkat. El kellene az ő jó kedve Liznek, aki még mindig Tracy Jordan a műsorba való injektálása miatt ideges. Jacket ez igazából nem érdekli, maximum egy rejtélyes Colorado Springs-i vegyi baleset, amiről még szerencsére senki sem tud. (ja végül is a csernobili lakosoknak se szóltak azonnal, no para) Beérünk a stúdióba és hopp egy komplett zenekar, és táncosnők hada van odarittyentve Tracy tiszteletére. (popsik, Tracy ennek örülni fog) Rá is kezd a banda, de téves riasztás nem Mr. Jordan érkezett meg, vissza az egész. Kenneth megint körbevezet, a látogatók ezúttal lelkesebbek, bólogatnak is mint a bólogatos kutya a kocsiban. Befut Jenna, de őt hamar beárnyékolja Tracy, aki szintén ekkor jön a sleppjével. Az emberek persze megint kajálják minden szavát.

Az írószobában a múlt heti macskatámadást nézik a youtube-on (nem megmondtam hogy youtube gyanús:)),Toofer pedig nyomja az intellektuális dumát, arról hogy tök értéktelen, amit Tracy csinál. Ilyenek ezek a Harvardot végzettek, folyton elégedetlenkednek a minőséggel, csak a baj van velük. A stúdióban Tracy megkapja a csili-vili fogadtatást, örül is neki, ahol popsik vannak ott ő nem lesz boldogtalan. Az írói szobában live nézik végig ahogy hülyét csinál magából, Toofer és Pete konstatálják, hogy egy félkegyelmű hülye, ami hát valljuk be nem áll távol a valóságtól. (egyébként ahogy Jack Donaghy táncol az priceless, szavak sincsenek rá) A tánci után Jack és Tracy lepacsiznak, csak jaj az egyik technikus bele mer nézni Tracy szemébe, ami eléggé felzaklatja, de egy kis popsi mindenen segít.

 

Ezután körbevezetik Tracyt a stúdióban, Jack az írói szobában mindenkinek prímán vágja a nevét, családi állapotát, egyetemi végzettségét (én fbi aktákra gyanakodtam, de kiderül, hogy Jack a titkárával tréningezik az ilyesmiből) Kiderül, hogy Toofer igazi neve James és csak azért hívják Toofernek, mert two for one, egyszerre kisebbségi és Harvardot végzett. Valaki nagyon tudja a dolgát a HR-eseknél.

Jenna az öltözőjében pánikol, hogy ő nem akar egy gyengeelméjűvel együtt dolgozni, Citrom próbálja mentegetni Tracyt előrántva a gondok vannak a mentális egészségével kártyát. Már épp elülne a pánikrohama, egy kis nyugtatgatás után, amikor kint a folyosón minden irány Tracy Jordan képe támad és új poszterekből kiderül, hogy megváltozott a show neve, The Girlie Showról TGS with Tracy Jordanre. Liz baromi idegesen rohan is fel Jackhez, aki éppen gyanús telefonhívást bonyolít. Kövér macskánk nagyvállalati vezetési technikát próbál tanítani egy medencés metaforán keresztül Liznek, aminek a lényege az, hogyha Liz nem ugrik önként a mélyvízbe, Jack azt fogja vele csinálni, amit ő vele az apja 2 éves korában. Oda csalogatja egy kiskutyával, majd belöki. Júj. A stúdióban új promók felvételére készülnek és láss csodát Liz ügyesen megnyugtatja a kissé ideges Tracyt. (tudjátok, súgókártyák, olvasás elég stresszes) A felvételek egy kicsit döcögősen mennek, Tracynek komoly gondjai vannak a szavakkal, nevekkel meg ilyesmikkel, de aztán valami mégiscsak kisül a dologból, mindenestre végeznek.

Jenna Lizzel az öltözőjébe megy, ahol jól kipanaszkodja magát neki. Citrom még adja is alá a lovat, hogy Tracyt mindenki utálja, egy idióta, Jack hozzá nem értő, nem-zseni. (nem én találta ki tényleg ezt mondja, elvégre író) Ekkor toppan be Kenneth, (tévedtem mégis van  Kenneth pillanat ebben a részben, nem is egy) és kiderül, hogy Jennán rajtamaradt a mikrofon bekapcsolva, ami azt jelenti, hogy mindenki mindent hallott a stúdióban, auch. Jenna gyorsan lecsekkolja, hogy nem használta-e az N szócskát (csúnya megnevezés a feketékre, amit kizárólag gangsta rapperek használhatnak), nem mintha akarta volna. Liz az irodájában ül elsüllyedve, és amikor bejön Jack elkezd vadul bocsánatot kérni, Mr. Donaghy rávágja, hogy biztos sajnálja, hogyha a raktár szobába vonult el. Liz megjegyzi, hogy ez éppenséggel az irodája. (óó a pórnép) Jack kioktatja Liz arról, hogy Tracy az ő terméke is már, úgy hogy mennie kell szépen rendbe hozni a dolgokat.

Megy is Citrom Tracyhez a stúdióba bocsánatot kérni, úgy hogy Jennát paranoisásnak, Franket idiótának, Josht féltékenynek (ő egy színész a Grilie Showban) nevezi. És megjelenik Kenneth. Emlékeztek arra mondásra, hogy senki sem lép kétszer ugyanabba a folyóba? Hát Liz Lemonnak sikerült, most a fenti monitoron keresztül hallott mindenki mindent. A dolog enyhén szólva nem tetszett az embereknek, és amikor belép az írói szobába elkezdik kajával dobálni Lizt. (szegény Tina Fey vajon mit kellett átélnie, amikor Saturday Night Live vezetőírója volt) Liz felajánlja, hogy beszéljék meg felnőttek módjára, de ők inkább még több kajával és egy monitorral dobálják meg. Meg kell hagyni Liz elég méltóságteljesen tud egy majonézes kukorica salátával fején sétálgatni a folyósón, Jack láthatóan büszke rá. Citrom Tracyhez megy, hogy találjanak ki valamit bocsánatkérésként és Tracynek a pizzánál és üdítőknél is jobb ötlete van. Bedobja yachtját, mint buli helyet.

A Yacht buli jól indul, minden pöpec és láthatóan mindenki odavan a dologtól. Tracy és Jenna barátkoznak, Toofer márkás whiskeyt kap és van kaja, pia csajok bőven mindenkinek. Megjegyzem Kenneth itt is az NBC-s egyenruhájában van és Cerievel ropja. Jenna még énekel is, amire döbbent csönd a válasz, pedig annyira nem szörnyű, mint amikor Tracy karaokézik. A dolgok túl jól mennek, be kell hogy üssön a krah. Be is üt, Liz egy rémült mexikói szobalányt talál az egyik szekrényben miközben a vécét kereste. Kiderül, hogy ez bizony nem Tracy hajója, és közben meg is érkezett a rendőrség is. Mindenki spurizik amerre lát, természetesen a kajával és a maradék alkohollal együtt.

Másnap Liz a bevallja Jacknek, hogy feladja, nem tudja az alkalmazottait kezelni. Jack azt mondja, hogy épp az ellenkezője van, mindenki élvezte az ő kis Lemon partyját. (nem angolosoknak, egy kis szleng: lemon party egy olyan meleg orgia, ahol 3 öreg, túlsúlyos férfi vesz részt, itt én feküdtem a röhögéstől) Liz aggódik, hogy mi lesz a médiával, de megnyugtatja, hogy az le van zsírozva, egyedül Jennáról vannak képek az újságban, ahogy részegen fekszik a yacht tetején, de Jack szerint ezt Jenna megfogja köszönni. Liz felháborodik ezen, de amikor kilép a liftből Jenna a nyakába ugrik, Hiába nincs is jobb annál, ha az embert részeges kurvának gondolja a fél ország.

Címkék: 30 rock
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása