Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A férfi fán terem 1x12 - A legsötétebb nap

2008. június 21. 13:19 - leeann

Marin a sötét szobában ülve Jack üzenetét hallgatja, majd Patrick hangját halljuk a rádióban, ahogy elmondja, hogy ez a téli napforduló és csak 5 órán keresztül lesz világos. Közben a kisváros az elmoi fényfesztiválra készül. A móló már tele van aggatva kis lámpácskákkal és mindenki a reggeli tevékenységét végzi. New Yorkban viszont Sam éppen csomagol, és úgy tűnik, Jane nem akarja vele folytatni a sok-sok mérföld miatt, ami elválasztja őket. Mikor Sam kilép az ajtón, Jane nem is nagyon érzi magát annyira jól, mint azt mutatta pár perccel ezelőtt.

Közben Elmoban Lynn vidáman reggelizik, és Jack azt sem engedi meg neki, hogy egy tányért arrébb tegyen. Jack őrülten félti Lynnt, pedig nem is az ő gyerekét várja. Marin is hasonlóról beszél Jane-nel telefonon, konkrétan arról, hogy a Jack-Lynn páros 2 napja ki se dugta az orrát a házból. Szőke nagyon nehezen viseli, hogy semmit nem tud Jackről, még azt sem, hogy most hányadán is állnak egymással. Jane is elmeséli, hogy szakított Sammel, mert szerinte egy könnyű kis kaland volt, ez szöget üt Marin fejében is, hogy hátha az ő kapcsolata Jackkel is az lehetett.

Jane szerint nincs min aggódni, mert Lynn majd elmegy, szőke meg marad, ezért nem probléma a jelenlegi állapot. Jane nem tud kibújni a bőréből, így Marinre rázúdítja a munka kötelességeit is. Miután a lányok kidumáltak mindent, Marin a rádióba megy, ahol Patrik megint a fényünnepről beszél és úgy tűnik, be is költözött a stúdióba, mert minden tele van a ruháival és egyéb cuccával. Marin azt tanácsolja a fiúnak, hogy menjen haza és pihenje ki magát, de Patrick nem akar, mert minden Annie-re emlékezteti, nem tud aludni, meg enni se.

Marin a rádióban elmondja, hogy ő bizony nem talál a kiutat a sötétségből a mai nap, de arra kiváncsi lenne, hogy a hallgatók találnak-e? Később Marin a kocsmába egy bazi nagy ajándékcsomaggal állít be, ugyanis a versengő kiadók folyamatosan ilyeneket küldöznek neki, úgyhogy van már egy pár a szobájában. Az egész kocsma az ajándékcsomagban turkál, mikor Marin előjön a „Hol lehet portrét csináltatni a közelben?” kérdéssel. Jerom magát ajánlgatja, de Ben azt javasolja Marinnek, hogy beszéljen Lynn-nel. Lynn ugyanis természetfotós, de Marin inkább Jeromot válassza.

Celia a kocsmában az éppen megérkező fiának akar örömet szerezni az ajándékcsomagból származó csokival, de Patricket ez nem dobja föl túlzottan. Továbbra is rajta van a világfájdalom, és nem érzi túl jól magát. Celia úgy dönt, hogy a fia a legjobb helyen nála lesz otthon, így hazaviszi. Közben Jerom már nagyban fotózza Marint, de nem egyszerű módon. Mikor Marin közli, hogy nem az útlevélbe kell a kép, hanem a könyve borítójára, Jerom egy agancsos sapkát nyom Marin fejére és úgy fotózza tovább. A fotózás közben előkerül Jack is, pont Marint keresi, hát megtalálta, így két nap után.

Marin elújságolja, hogy megjött a táskája a mobiljával együtt és rajta az üzenettel, Jack pedig nem nagyon tudja visszafogni magát és megcsókolja Marint. Úgy látszik, ez a két nap szünet Jacknek se volt egyszerű. Jack azt mondja, hogy még egy nap, és Lynn elmegy végre. Eközben Celia egy hajó makett befejezésére próbálja rávenni Patricket figyelemelterelés céljából. Lynn éppen pakolászik Theresa segítségével, és a gyerek apjáról trécselnek. Lynn egy fotózáson ismerte meg Brazíliában és a gyerek egy részeg éjszaka eredménye.

Celiának közben megérkezik a főnöke az éves felülvizsgálatra, aki szőrözősebb még a parancsnoknál is, majd járőrözni indulnak. Patrick otthon éppen aludni próbál, de csak forgolódik. Lynn közben egy nagyszerű hírrel lepi meg Jacket: visszaköltözne Elmoba. Jack nem nagyon kap szikrát és kezd végre férfiként viselkedni, mikor Lynn nem csak Elmoban akar maradni, de Jack házában is. Jack úgy dönt, hogy nem színlel és elmondja, mit érez, ami Lynnre nézve nem túl kedvező.

Marin a változatosság kedvéért megint Jack üzenetét hallgatja, majd miután kielemezte a Jerom által készített fotót, elmegy Lynnhez. Marin elmondja, hogy egy portréra lenne szüksége, és így kényszerhelyzetben van. Lynn vállalja a fotózást. Annie épp Patrick dolgait viszi vissza a fiúnak, aki csak nekiállt modellezni. Természetesen végignézhetjük, ahogy Annie a bekopogjak-e vagy sem játékot játssza az ajtó előtt. Ám a sok leteszem a dobozt felveszem a dobozt következménye az lett, hogy az doboz egész tartalma a földre ömlött, amit persze Patrick is meghallott.

Annie visszarakosgatja a cuccokat és ekkor Patricket hallja meg az ajtó mögül, hogy hagyja a cuccát a küszöbön. A fiatalok elmondják egymásnak, hogy ki mit gondolt és szeretett volna, majd Annie Patrick kezébe nyomja a dobozt, elköszön tőle, majd szomorúan odébb áll. Marin időközben kap egy elég nagy üveg pezsgőt, majd meglepetésként Lynn is megjelenik, ugyanis beköltözik a hotelbe, mert még marad egy ideig. Marin az új hírt azonnal megosztja Jane-nel is, aki nem lát ebben semmi kivetnivalót. A két lány azt próbálja kiokoskodni, hogy Lynn Jack miatt maradt-e Elmoban vagy sem.

Lynn éppen összerakja a sötétkamra felszereléseit, majd udvarol egy kicsit Jacknek, hátha van még visszaút. A nagy rendrakásban találnak egy képet kettőjükről, még gyerekkorukból, és ez a kis nosztalgia segít is, mert Jack visszavett a kettőjük közötti távolságból. A nagy nosztalgiázás csókba fullad, de Jack elmondja, hogy nem tehet ilyet, mert Marin és közte elkezdődött valami. Majd kicsivel később Bennek is elsírja a dolgot a kocsmában. Celia és a főnöke lőgyakorlatot tart, de egy rosszkor érkező beszólás miatt Celia majdnem lelövi a főnökét.

A főnöke elismeri, hogy azért ilyen vele, mert tetszik neki, majd ők is csókban törnek ki, sőt! Marin és Theresa közben a fotózást próbálják tető alá hozni. Persze Marin némi beszélgetéssel Lynn további szándékait próbálja kiszedni a lányból. Lynn elismeri, hogy kissé unalmasnak találta Elmot, de most már inkább kényelmesnek látja. Lynn kijátssza a kártyáit és elmondja Marinnek, hogy tudja, hogy Jack hozzá vonzódik már. Lynn azt is elmondja, hogy csókolózott Jackkel, de akkor még nem tudta, hogy Marin és Jack majdnem egy pár. Lyn azt sem érti, hogy Marin ezt miért nem mondta el neki, amikor a kórházba tartva rákérdezett.

Annie közben Marin könyvének egyik fejezetét tanulmányozza, mert pasikeresőben van újra. Majd feladja a tanulmányozást, mert egy helyes fiatal pasi szeretné őt meghívni egy italra. Celia és a főnöke bezárták magukat a cellába és nincs túl sok ruha rajtuk, ezért az éppen betoppanó Jacktől kérnek segítséget. Marin megtámadja Jacket, hogy mi történik közte és Lynn között. Jack nem tudja, hogy döntsön, ezért dönt helyette Marin, kilép a hármas fogatból. Patrick éppen akkor érkezik a kocsmába, amikor Annie éppen ismerkedik egy másik fiúval, ezért elrohan.

Lynn elhozta a képeket Marinnek és elég hűvös köztük a levegő. Majd nem sokkal később Marin Stuarttól is kap végre egy ajándékot, de ő nem valami flancos kosarat küldött, hanem egy könyvet, tuti ezért kiadó mágnás. Marin fel is hívja őt azonnal és megkéri, hogy ő legyen a kiadója. Elérkezik a fényünnep, amin Patrick elmondja az anyjának, hogy nem akar már a pici fia lenni és Anniehez is intéz pár olyan mondatot, ami a lánynak nagyon jól esik, így ki is békülnek a fiatalok. Jack magyarázkodni próbál, de Marin faképnél hagyja. És a fényünnep attrakciójaként hazatér Sara is.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása