Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A férfi fán terem 1x11 - New York-i szín! (2)

2008. június 14. 15:34 - leeann

Tehát az előző részben Marin ment, Lynn jött. Ebben a részben Marin majd jön, és nem tudja, hogy Lynn itt van. Hurrá, lesz itt bonyodalom dögivel! Hisz Jack Marint várta, mert megmondta neki, hogy szereti, de Lynn jött, akit régen szeretett. Szóval Marin lekéste a csatlakozást, így csak másnap ér Elmoba, pedig Jack várta őt. Lynn pedig elérte a gépet, ő megérkezett Elmoba és kutya nem várta őt. Most itt tartunk, de robogunk is tovább. Jane azt tanácsolja Marinnek, hogy hívja fel Jacket és mondja meg neki, hogy Seattle-ben ragadt és szereti őt. Janenek könnyű dumálni, hisz ott fekszik mellette a kedvenc elmoi pasija, Sam.


Ben és a kocsmalakók nem kapnak szikrát a megdöbbenéstől, mikor Jack nem Marinnel, hanem Lynn-nel fut be a Chieftain-be. Azért van, aki alaposan megölelgeti, de nem mindenki örül neki ennyire. Konkrétan Jack sem ugrál az égig örömében, sőt, olyan gyorsan rendel egy whiskey-t, mintha idült alkoholista lenne és már órák óta egy kortyot sem ivott volna. Theresa Lynn-nel beszéli ki, hogy mi minden történt, míg távol volt, Ben pedig Jack lelkét próbálja helyre tenni kicsit, mert a Lynn okozta sokk teljesen kiütötte őt. Patrick sincs túl jól lelkileg a veszekedésüktől, és ezerrel dörömböl Annie ajtaján.

Patrick azt hiszi, hogy egy bocsival jóvátesz mindent, de a lány még nem akar békülni. Sőt, azt mondja Patricknek, hogy szereti és ezért szakít vele. Oké, ezt a lépést Patrick sem érti. Lynn közben elmegy Jackhez az otthagyott cuccaiért, mert elvileg csak azokért jött vissza. Lynn barátkozni próbál, de Jack elég hidegen bánik a lánnyal, ami nem csoda. Ben és Theresa között is napirenden van még Lynn felbukkanása, de azért turbékolnak is egy kicsit, ha már újra jól megvannak. Theresa elmondja Bennek, hogy már tudja, hogy ő az igazi és nem vágyik másra.


Verőfényes másnap van és Marin lendületesen vonszolja a bőröndjét az elmoi mólón. Az előzetes tervek szerint Jackhez indul, hogy elmondja neki, hogy szereti. Be is kopogtat hozzá reményekkel telve, amit egy barna le is tipor azonnal, mikor kinyitja az ajtót. Nos, megtörtént a nagy találka Marin és Lynn között. Némi ismerkedés után Marin távozáskor leesik a lépcsőn, ami várható volt. Mindig kitöri a nyakát, ha zavarban van. Már meg se lepődünk, emelt fővel sose tud távozni, mikor arra lenne szükség.


Mindeközben Jane arra kel, hogy Sam a titkos szerelmes regényeit lapozgatja. Jane úgy érzi, ciki, hogy ilyeneket olvas, de Samnek még ez is tetszik benne. A könyvek mindjárt szerepjátékra is sarkallják őket az ágyban. Marin megérkezik a jól bevált kis Elmo Inn-be és jobb híján Patricknek sírja el, hogy épp szerelmet vallana, erre itt van Lynn. Ha már szakíts, ha bírsz van, akkor Patrick is elsírja, hogy szakított Annie-vel. Marin azt tanácsolja Patricknek, hogy harcoljon Annie-ért, de Patrick szerint neki is harcolnia kéne Jackért.


Theresa közben Mai ajtaján kopog, mert vissza akarja vásárolni a jegygyűrűjét, de elkésett, Mai már eladta. Jack és Lynn között sem felhőtlen a reggel. Lynn elmondja Jacknek, hogy Marin ott járt korábban. Jack nem mutatja, hogy mit gondol erről és dolgára indul. Jane az utcán sétálgat Sammel, de mikor egy ismerőse ráköszön, elengedi Sam kezét és nem mutatja be őket egymásnak. Sam sem érti, ez mire volt jó, de Jane azzal vágja ki magát, hogy úgy se fognak találkozni egymással soha többet.


Elmoban közben Jack beront a hotelba, hogy találkozhasson Marinnel, de szőke éppen biciklizni ment, így Jack rohan tovább. Jack meg is találja Marint, aki elmondja, hogy látta Lynnt és nagyon csinos. Jack pedig azt mondja el, hogy Lynn csak a cuccaiért jött. Majd azt is közli Marinnel, hogy majd meghalt, hogy láthassa végre és CSÓK. Miután jól kicsókolózták magukat, Jack meghívja másnap estére Marint magához vacsorázni, mivel elvileg Lynn addigra eltűnik Elmoból.


Buzz a kocsma mosdójában mossa az arcát és néz mindenfelé, ugyanis homályosan lát, amit később elmesél Mainak is. Buzz fél, hogy a szeme miatt nem repülhet többet és majd Mai is elhagyja, de Mainak esze ágában sincs elhagyni őt. Patrick egy egész tejszínhabos pitével lepi meg Annie-t a munkahelyén. Patrick békepitének szánja, de megint veszekedésbe torkollik a kibékülési szándék. Sőt, a pite Patrick arcán landol, majd a földre pottyan egy gyűrű. Patrick szó nélkül felveszi a földről a gyűrűt és elhagyja a helységet. Patrick a gyűrűt visszaviszi Theresának, hisz ez az, amit Mainál keresett nemrégiben.


Patrick és Marin a rádióban vannak. Marin az elveszett bőröndjét próbálja előkeríteni, Patrick pedig a meghiúsult leánykérést siratja. Majd a műsorban is a csatlakozások lekésése és a régi kapcsolatok újraindítása a téma, valamint az, hogy milyen kalamajkával járhat mindkettő. Annie a kocsmában próbál gyógyírt találni a szomorúságára és elmondja Buzznak, hogy Patrick meg ő már nem egy pár. Buzz, mint jó majdnem após, arra próbálja rábeszélni Annie-t, hogy próbálják meg rendbehozni a dolgokat. Eközben Ben meglátogatja Jacket, aki már vigyorog, mert Lynn elutazik, Marinnel meg randija lesz. Ben viszont arra hívja fel Jack figyelmét, hogy Lynn személyesen jött el a cuccáért, és ez jelenthet még valamit.


Marin Jacknél kopog, de a kétségbeesett Lynn hangját hallja meg bentről. Lynn megkéri Marint, hogy vigye el a kórházba, mert terhes, és amit most érez, az nem túl jó jel. Marin azonnal viszi is a lányt. Lynn útközben elmondja Marinnek, hogy nem Jack gyereke és nem is tud arról, hogy terhes. Lynn arra is rákérdez Marinnél, hogy együtt jár-e Jackkel, de Marin azt mondja, hogy csak barátok. Theresa boldogan nézegeti a visszaszerzett jegygyűrűjét miközben mosogat, majd mikor leengedi a vizet a gyűrű nincs az ujján. Lefolyt a lefolyón.


Buzz rászánta magát és elment a szemorvoshoz, aki megállapítja, hogy szürke hályog van a szemén, de egy egyszerű műtéttel rendbe is lehet hozni. A doki megnyugtatja Buzzt, hogy a műtét után teljesen jó lesz megint a szeme és repülhet ezután is nyugodtan. New Yorkban eközben Jane egy partira készül, és Samet nem akarja magával vinni. Sam úgy érzi, Jane szégyelli őt, amiben nem is nagyon téved. Marin és Lynn közben beértek a kórházba. Lynnt azonnal elviszik vizsgálatra és megkéri Marint, hogy hívja fel Jacket. Annie Buzz tanácsát megfogadva elmegy Patrickhez a hotelbe és gyűrűs pitét is visz, Patrick viszont úgy dönt, hogy mégiscsak az a jobb megoldás, ha szakítnak egymással.


Ben a lefolyóban megtalálta Theresa elveszett gyűrűjét, de úgy gondolja, hogy ha már új fejezetet nyitottak, akkor ne viselje a régi gyűrűt. Jane halálra unja magát a partin, ezért felhívja Samet, akitől bocsánatot kér és megkéri, hogy jöjjön oda ő is. A pasi persze azonnal indul. Buzz és Mia hazaértek, Buzz szemét meg is műtötték, úgyhogy a gyógyulás útjára léphet. Jack aggódva befut a kórházba, Marin elmondja neki, hogy Lynn terhes és hogy nem Jackké a gyerek, Lynn rendbe fog jönni. Theresa úgy dönt, visszaadja Patricknek a gyűrűt, hátha még nincs veszve minden. Lynn végre kijön a váróba és Jack vállán sírja ki magát.


Közben Marin egymagában ücsörög és azt nézi, hogy az elvileg pasija a volt nőjét vigasztalja. Nem lehet túl fényes érzés. Jack bocsánatot kér Marintől az elmaradt randi miatt, Marin azt mondja, megérti, és ő most menne, ha lehet. Marin, mikor visszaér a hotelba, annyi jó hírt kap, hogy meglett az elveszett csomagja, amiben benne volt a mobilja, amin ott van Jack üzenete. Miután végignézzük, hogy Buzz újra jól lát, Jack hazaviszi magához Lynnt és óvatosan betessékeli a házba, Patrick a gyűrűvel szemezik és Jane büszkén mutatja be a sznob barátainak Samet, Marin pedig lehallgatja azt az üzenetet, amit Jack hagyott neki, mikor még New Yorkban volt.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása