Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A fiúk a klubból 1x16 - Kérlek, az francia

2008. június 13. 12:17 - leeann

Boldog Michaelt és boldog Davidet követjük mindenhova. Csakhogy mindenhol David fizet, ahova csak mennek. Mikey egy étteremben fakad ki, hogy őt nem kell eltartani, mert ő is dolgozik, és ne a párja fizessen mindent. De dokinak természetes, hogy ő fizet, mert megteheti és szívesen is teszi. Mikey egy kicsit lenyugszik, a mostani vacsit ő fizeti ki. Theodor és Emm a szinglivé vált Melt kísérik el a Babylonba a leszbi napra, de Mel nem mulat jól, mert minden csajról Lindsay jut eszébe és hiányzik neki. A fiúk tanácsa, hogy menjen el párjához és béküljön ki vele.

Brian suliba fuvarozza szöszikét, aki azt sorolja, hogy milyen egyetemekre jelentkezett, mert olyan vizsgapontjai lettek, amivel bárhova bekerül, ahova csak akar. Brian megjegyzi, hogy mindegyik messze van, sőt más államban is vannak. Justin rájön, hogy Briant nagyon is érdekli ő és ettől fülig ér a szája. A suliba érve rég nem látott jó ismerőssel találkozunk Daphne személyében és nem hiányzott rossz ismerőssel is Chris Hobbs személyében, aki megint akkora bunkó, mint ezelőtt. Épp egy gyengébb osztálytársán mutatja meg, milyen nagyfiú, mikor Justin közbelép.

Össze is szólalkozik szöszivel és a tanár Justint veszi elő, pedig nem ő kezdte. Chris Hobbs lebuzizza szöszit, de a tanár megint Hobbs pártját fogja és mikor Justin nehezményezi ezt, még őt akarja megbüntetni. Justin közli a tanárral, hogy kapja be és lelép a suliból. Mikey épp a pénzügyeit intézi a bankban, persze Brian is vele van, aki ki is kezd a bankos fiúval. Mikey számláján 1000 dollárral több pénz van, mint lennie kéne. Kiderül, hogy David nem váltja be azokat a csekkeket, amiket Mikey ad neki. Mel becsönget a volt házuk ajtaján és elképzeli, ahogy Linds nyit ajtót, mindent megbocsát.

Gondolataiban ekkor csókban forr össze az ajkuk, de mikor kinyílik az ajtó, egy francia fickó jelenik meg. Francia fickó neve Guillaume és nem engedi be Melaniet, hogy lássa Gust, majd becsapja előtte az ajtót. Mikey a többieknek panaszkodik kondi után az öltözőben, hogy David miért fogadja el a csekkeket, ha nem váltja be, mikor Melanie viharzik be csupa meztelen pasi közé és Briannek szegezi a kérdést, hogy tudja-e, hogy ki az a francia fickó a házban? Briannek fogalma sincs, ezért tárcsázza is Lindsayt, de az üzenetrögzítő jelentkezik, amin Guillaume beszél.

Mindenki szerint fura a dolog. Debbie egy kis elemózsiát visz szöszikének és beszélgetnek egy kicsit a suliban történtekről. Debbie elmeséli, hogy volt, aki csúnyán bánt velük még a családon belül is, mikor kiderült, hogy Michael meleg, de van erre is megoldás. Alakítani kéne egy csoportot a suliban és akkor, hátha elfogadóbbak lennének az iskolában. David és Mikey a kajáldában beszélik meg a pénzhelyzetet. Davidnek nem kell a pénz, Mikey meg nem akar kitartott lenni. A doki szívesen vesz meg mindent, amit megkívánnak, mert szereti, ha Mikeyt boldognak látja.

Viszont némi győzködés után David belemegy, hogy csak olyat csináljanak ezután, amit mindketten ki tudnak fizetni, de még van egy kis meglepetése párja számára. Pénzes doki lefoglalt egy párizsi utat, hogy mikor szabadságon lesznek, elutazzanak, de lemondja, hogy Mikey ne érezze rosszul magát ettől. Michaelnek elkerekednek a szemei és nem nagyon tud szóhoz jutni. Mel, Brian, Emmett és Ted ráront Lindsayre. Guillaume is megjelenik Gussal a kezében, akit Brian ki is kap a kezéből. Guillaume meghívja a társaságot vacsorázni, hátha jobb belátásra térnek vele kapcsolatban. Lindsay elmondja, hogy Guillaume beköltözött, mert összeházasodnak, hogy a francia zöldkártyát kapjon, Lindsnek meg így lesz egy kis segítsége.

Neki pénz és segítség kell, Guillaumenak pedig állampolgárság. A négyes a Woody’sban tárgyalják ki a történteket, mikor megjelenik szöszike is és elmeséli, hogy kitiltották 2 napra, mert megvédett valakit. Theodor és Emm is említ egy két nosztalgikus verést, amit még a suliban kaptak az identitásuk miatt. Nemsokára már szöszike Briannek meséli épp szex közben, hogy alakít egy hetero-meleg szövetséget a suliban, és jól jönne egy-két ötlet attól, aki reklámmal foglalkozik, hogy el lehessen adni a dolgot az iskolában. Brian inkább dugna, mint dolgozna, de szöszikének mindent, így bele is vágnak a tervezésbe.

Másnap a kajáldában Mikey elmeséli, hogy David Párizsba vinné, de nem mennek, mert önérzeteskének nincs rá pénze. Emm és Ted azt javasolja, hogy fogadja el Davidtől, amit adni akar, mert a kapcsolatuk is rámehet az anyagiakra. Justin és Daphne próbálják eladni a suliban a szövetséget, de Chris Hobbs megint megtalálja őket. Csakhogy szöszikével van némi múltjuk. Az emlékezetes szertárban végzett kézimunka, amit Justin meg is említ, hogy jobban elmélyítse a Hobbs és közte lévő szakadékot. Hobbs egy kicsit felkeni szöszit egy szekrényre viszonzásul. Linds próbálja meggyőzni Briant, hogy jó lesz ez a névházasság, de nem megy túl jól.

Lindsay bedobja a Guillaume meleg és így nehéz dolog lenne az országban maradnia mondatot, de Briannek nincs szolidalitási génje, így ez nem érdekli. Sőt teljes mellszélességgel Melanie mellet áll ezügyben, amin Lindsay megsértődik és hazamegy. A suliban alapított szövetségi ülésre Debbie is befut egy tálca sütivel. Így el is kezdhetik az első ülést. A megjelentek nagy része el akar menni, mert nem érdekli őket a téma, de Justin eléri, hogy maradjanak, amikor a homofób tanár beszünteti az ülést. Chris Hobbs keze van dologban, mert kint röhög gúnyosan a teremajtó előtt.

Mikey egy utazási prospektust böngészik az ágyban, mikor David is készül lefeküdni és megint felemlegeti a szabadságot. Michael belátja, hogy mégis jó lenne Párizsba menni és elfogadja David nagylelkűségét. Ha már szent a béke és mennek Párizsba, akkor ünneplésből szexelnek is egy kicsit. Melanie érkezik párjához fehér zászlót lobogtatva és békülési szándékkal. Mindkét lány magát hibáztatja a szakításuk miatt és hiányoznak egymásnak, de még békülés nem történik.

Mikey, ha már gazdag pasija, van ki is élvezi. Méregdrága cuccokat vett, mert David a jó minőséget szereti, persze a többiek húzzák is egy kicsit emiatt, majd lelépnek a Woody’s-ba. Épp befelé tartanának, mikor Justin meglátja Hobbsot és a hülye haverjait a Liberty Ave-n. Szöszikének se kell több, azonnal szócsatába keveredik Hobbsszal és némi lökdösődés is kialakul a két fiú között. Brian azonnal szöszike elé áll, mikor látja, hogy Chris Hobbs fenyegetően Justin felé indulna. Justin az utolsó cseppig kiélvezi a hazai pálya előnyét és a porba alázza Hobbsot.

Ugyanis szöszike hangosan, hogy mindenki jól hallja közli, hogy kiverte a fiú farkát a szertárban és ő élvezte. Az összegyűlt emberek tapsolnak és Hobbs megint fenyegetően mozdul szöszi felé, de Brian ismét Justin elé áll, jelezve, hogy vele kell megküzdenie előbb, ha szöszit bántani akarja. Így nem marad máshátra Chris Hobbsnak, csak az, hogy a farkát a lába közé húzva elszaladjon jó messzire. Brian nagyon jól lát valami borzasztót, mert csak annyit mond szöszike produkciójára, hogy: „Gratulálok! Most lett egy igazi ellenséged!” Lett bizony, a franc egye meg!

9 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Démétér 2008.06.13. 12:31:43

Komolyan mondom, aki még e rész után is önző, érzéketlen f*szkalapnak látja Briant, akinek nincsenek érzelmei - nos, az valamit nagyon nem jól lát.

Lukri 2008.06.13. 15:23:24

Brian nagyon is érzelmes csak nem írja ki a homlokára.

leeann 2008.06.13. 16:45:13

Brian nem érzéketlen, de ebben a részben különösen nem az, ez tény!

Gladia Delmarre 2008.06.14. 16:43:55

Én nem ezt a részt láttam tegnap a Cool-on... ez a hogyvolt melyik csatorna szerint megy??
Sztem a tegnapi 2 rész nagyon-nagyon jó volt, a második főleg, egészen katartikus:-))))

Desperatefan14 2008.06.14. 17:24:04

leeann nem csatornát követ, csak megy sorban az eseményekkel.

mazogirl 2008.06.15. 06:56:38

A coolon a 4. évadot ismétlik most, de szerintem jobb, hogy az elejétől van a hogyvolt, mintha majdnem a végén kezdődne.

sunshine66 2008.06.17. 00:04:21

Köszi Leeann az összefoglalót.
Nekem az utolsó jelenet a kedvencem, nagyon jól előrevetíti a várható tragédiát. Brian-nek van valami iszonyú képessége arra, hogy megérezze a dolgok kimenetelét és azt, hogy mit fog kiváltani az emberekből(talán ezért olyan jó reklámszakember). És persze látszik, hogy gondolkodás nélkül nekimenne C.Hobbs-nak, ha az bántaná Justint.

leeann 2008.06.19. 09:00:20

Azt hiszem mindenki, aki látta ezt a részt, imádta, amikor Brian Justin elé állt a végén :-)))))

naomi95 2017.11.09. 20:12:30

brian szerelmes leszel xdd
süti beállítások módosítása