Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A férfi fán terem 1x10 - Irány New York! (1)

2008. június 07. 14:09 - leeann

Tehát Jack haragszik Marinre, így Marin visszautazott New Yorkba. Szőke élvezi, hogy visszatért a lakásába, hogy látja a ruháit és a cipőit újra. Valami azért megmaradt Alaszkából, mert Marin egy galambhoz kezd beszélni, ami megkopogtatta az ablakát. Ha már Marin hazaért, trécselve sétálgat egy kicsit karöltve Jane-nel New York utcáin. Az alaszkai fiúk a kocsmában viszont szomorkodnak. Buzz meg is jegyzi, hogy nagy űr maradt a szöszi után, amivel Jerom és Ben is egyetért. Jack még mindig haragszik az írás miatt, Sam pedig, aki ugye kapcsolatban van Jane-nel, beszámol a legfrissebb Marinnel kapcsolatos hírekről.


Ben azt javasolja Jacknek, hogy ideje lenne elolvasni, amit Marin írt, persze a kocsmacsapat is egyetért ezzel, mert szerintük nagyon jó lett a cikk. Ha Elmoban Marin a téma, Jane és Marin között természetesen Jack. Marin nem hallott róla és nem is akar, Jack a múlté, hajrá jelen! Jack még mindig ott tart, hogy az ő élete senkire sem tartozik, pláne nem sok ezer emberre, aki a The New Yorkert olvassa. A többiek abban is megállapodnak, hogy Sara után is legalább akkora űr maradt, mint Marin után, bár őt teljesen másért hiányolják az alaszkai férfiak.

Mindegy, hogy Amerika melyik részén vannak az emberek, közeledik a hálaadás és az Amerikában mindenhol ünnep, így mindenki tervezget jobbra-balra. Ben úgy dönt, hogy mivel Sara lelépett, Theresával meg mindennek vége, nem szervezi meg a szokásos hálaadás az "árváknak" bulit. Sam ismét New York-i híreket mond, Marin hálaadási partira hivatalos New Yorkban, de Jack nem veszi fel a célzást, így Ben egyszerűsíti a dolgokat és ráparancsol a sértődött fickóra, hogy olvassa el a cikket, ezért a kezébe nyomja az újságot. Eközben New Yorkban éppen Marin cikkét imádja halálra egy fickó, meg egy nő, akik az egyik kiadó nevében nyalnak be jó alaposan Marinnek.


Ó hát itt van Liza, már hogy hiányzott, azt hiszem Marinnek is, ahogy a reakcióját elnézem arra, hogy húga még mindig az ő lakásában csövezik. Jé, és új pasija is van, és új gyűrűje is: már megint eljegyezte magát valakivel, ez a Liza nagyban játszik ám. Közben Elmoban Mai egy nagyon rezegő gyümölcskocsonyával próbálja kiegyenlíteni Celiánál a parkolási bírságot, sőt, mi több, együtt akarja ünnepelni Patrickkel és Celiával a hálaadást. Celia válasza egyszerű és hatásos: NEM! Mait viszont nem lehet egyszerűen lerázni, ami azt jelenti, hogy dehogynem. Marin éppen zuhanyzik és annyira megszeretgeti a kedvenc és méregdrága zuhanyrózsáját, hogy le is töri.


Marin úgy dönt, visszaköltözik New Yorkba, és ezt éppen akkor újságolja el Janenek, mikor a zuhanyrózsáját próbálja megszerelni. Folyamatosan arról áradozik, hogy milyen jó újra itt lenni. Viszont az Elmo mellett szól, hogy ha ott törik le a zuhanyrózsa, Jack megjavítja. Még egy elmoi készül New Yorkba, de nem, nem Jack az, hanem Patrick. Őt Annie hívta meg, hogy töltsék a hálaadást a lány családjával. Patrick alig várja, hogy ott legyenek, és ezzel pont keresztülhúzza két anyja terveit. Ha már Celia befut, el is újságolja neki Patrick, hogy NewYork-ban tölti a hálaadást. Celiának azért van egy marasztaló kártya a zsebében, amit ki is játszik. Ünnep az új rokonokkal.


Patrick állati boldog a hírtől, de Anniet nem rázza a röhögés a nagy hírtől. Celia terve bejött, mert Patrick már nem akar Annievel menni. Az álompár között kitört a vihar. Anniet a sírás kerülgeti, Patrick meg dühös, mert nem tudja, hogy döntsön. Jack is elég szomorú, mert nem jár más a fejében, csak Marin. New Yorkban viszont minden jól halad, mert Marin éppen együtt vacsorázik egy kiadó mogullal, ami a könyvek világában nagyon nagy szó. A mogul azért mogul, mert el tudja kápráztatni az épp szerződésre váró írókat, mint ahogy ezt most Marinen is bemutatja. Szépeket mond neki, idéz tőle és kedvesen rámenős, amivel le lehet ám venni egy alkotót a lábáról.


Persze Stuart nevű kiadó fickónak mindamellett, hogy ki akarja adni a könyvet, Marin is tetszik, így Jack is szóba kerül, de Marin megint tiltakozik az ellen, hogy bármi köze is lenne Jackhez. Kiadó fickó szerint szőkének továbbra is Elmoról kéne írnia, Marint ez meglepi. Patrick a rádióból hívja fel Marint, így mindenki, köztük Jack is hallja, hogy Marinnel mi minden történik New Yorkban. Jack a telefonbeszélgetés alatt megtalálja a zsebében az ominózus újságot, de megint rosszul dönt, mert az újságot egy fiókba dobja olvasatlanul és a rádiót is kikapcsolja, még mindig vérig van sértve. Marin és Jane készülődnek az esti hálaadási partira.


Megint kopogtat a galamb az ablakon, amit Marin azóta is etet, hogy először bekopogott hozzá. Kiderül, hogy ez nem egy egyszerű galamb, hanem egy hivatásos, egy esküvőn engedték el és még nem tért haza, de a galamb tudja, hogy merre van a haza, csak a város megzavarta. Azt tanácsolja Marinnek a tulaj, hogy tegye bele egy cipősdobozba és a parkban engedje el, akkor hazatalál. Jane úgy dönt, hogy most a parti fontosabb, mint a madár, így szegény galambot magára hagyják az ablakban. Patrick meg éppen a kocsmában panaszolja el, hogy Annie mérges rá, hozzáteszem, teljes joggal. Ha már Jack felidézte a Marinnel töltött események egyikét, Marinnek is eszébe jut Jack és az első szex vele.


Szőke megérkezik a partira, ahol csupa divatosan öltözött ember beszélget itallal a kezükben. Persze azok is mind itt vannak, akik szerződni akarnak Marinnel. Marin viszont teljesen elszokott a hangos zenétől és a nagy zajtól, így elég zavartan és rosszul érzi magát és még a Jacktől kapott kagyló karkötőjét is majdnem elveszítette. Marin úgy dönt, hogy veszi a kalapját és lelép, mert ez most túl sok neki így egyszerre. Közben Elmoban Annie is hazafelé készül a családjához egyedül. Viszont Buzz rosszhírrel jön, ma este nem repül, mert vihar készülődik, így Annie nem nagyon tud ma hazajutni. Ben és Theresa a másnapi ünnepre készülődik a kocsmában, mert Ben mégis megtartja a szokásos egyedülállók (árvák) hálaadási buliját.

Theresában is felidézi a gyerekkori hálaadásokat az ünnepre való készülődés, ami nem túl szép emlék, mert nevelőszülőtől nevelőszülőig vándorolt abban az időben. New Yorkban Marin pulykát süt, miközben beugrik Liza, aki szakított a gyűrűs pasival. A főzés katasztrófába torkollik, mert a mosogató csaptelep is elromlik, így elárasztja a konyhát a víz. Marin úgy érzi, hogy a lakása nem fogadja el őt, hiába döntött úgy, hogy visszaköltözik, ezért egy kifőzdében töltik a hálaadást. Elmoban Jack éppen arra próbálja rávenni Celiát, hogy menjen a családjához haza, de Celia nem akar menni. Viszont zsaru és pontosan látja Jacken, hogy hiányzik neki Marin, de Jack megint a nem bízok már benne dologgal jön.

Celia kiosztja, hogy Lynnben sem bízott, de Marin nem Lynn és Marint nem kellett volna hagyni elmenni. Jacknek nem kell tanács. A lányok továbbra is a Marin visszaköltözik vagy nem problémát beszélik ki. Marin megint önsajnálati perceket tart és még mindig New Yorkot és Elmot hasonlítgatja egymáshoz. Liza szerint készítsen pro és kontra listát. Celia beszéde hatásos volt, mert Jack végre elolvassa a cikket. Annie nem tudott hazamenni, így ő is Patrickékkel ünnepel. Benéknél is minden elő van készítve az ünnepre, ahova Jack is beugrik. Minden helyszínen jól mulatnak az emberek. Ben és Jack, miután már ittak egy pár pohárral, lelkiznek egy kicsit. Ben még mindig szereti Theresát, Jack meg azon sajnálkozik, hogy futni hagyta Marint.



Ben segít barátján és odaadja neki Marin mobilszámát, ahol Jack üzenetet hagy, de milyet, te jó ég! Elmondja neki a rögzítőre, hogy elolvasta a cikket és sajnálja a történteket. Igyekezett nem gondolni rá többé, de nem nagyon ment. És azt hiszi, hogy kezd belészeretni, majd boldog hálaadást kíván és leteszi a kagylót. Buzzéknál mindenki jól mulat, csak Annie nem, mert őt elég rendesen kihagyják az örülünk egymásnak-ból. A kocsmában is mindenki hálálkodik és a lányok is New Yorkban, akiknek hiányoznak a pasijaik.


Jane-nek már nem kell sokáig hiányolnia a sajátját, mert eljött hozzá New Yorkba és éppen a kifőzde ablakán bámul befelé. Aztán bejön a lányokhoz, karjába kapja Jane-t és csókban forrnak össze. Jane boldogságát látván Marin elrohan, azt mondja, hazamegy. Ben és Theresa is nagy csókolózásban törnek ki, mert Theresa elismeri, hogy még mindig szereti férjét. Szegény Annie-t a piteosztásból is kihagyják. A lány itt sokall be és elmondja, hogy őt eddig mindenből kihagyták és ez így nem jó, ezért elmegy.


Marin szélnek ereszti a parkban a galambot, mert úgy dönt, visszamegy Elmoba és ezt közli is telefonon Bennel, estére már ott is lesz. Ben ezt azonnal megosztja Jackkel is. Este Jack rohan a mólóra, hogy ott várja Marint és meg is érkezik a gép, de valaki más száll ki belőle, méghozzá Lynn, akinek szintén van egy tetkója Jack felirattal. És jön a felirat, amit minden sorozatfüggő szeret: „to be continued…”, vagyis folytatjuk.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása