Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Bűbájos Boszorkák 1x10 – Aki másnak vermet ás

2008. április 16. 18:09 - Hartmann

A Halliwell házban végre Piper Leoval kapcsolatos vágyai kezdenek beteljesülni. Már csak egy probléma van, hogy mikor kezdi élvezni a dolgot akkor önkéntelenül is használja az erejét. Eközben nővérét a főnöke zaklatja valamilyen asztrál kivetítés formájában. Egy diadémot vetet ki Rex a nő táskájából, miközben Prue azt képzeli, hogy az a határidő naplója. Valami nagyon gonosz dologra készül Rex és Hanna, de a lányokat ismerve meg fogják ütni mind a négy bokájukat. A macskusz megérzi a természetfelettit, és ennek hangot is ad, de Prue ezeket a jeleket nem tudja értelmezni, így a bonyodalom majd fokozódik. Majd mikor Rex a titkárnőjével beszél megtudhatjuk azt is, hogy Prue a diadémot a páncélteremből vitte ki, és a lány úgy gondolta, hogy semmi sincs a kezében.

Mikor Prue beér, addigra már a rendőrség is kint van a Buckland aukciós háznál, rablás történt. Eltűnt a páncélból a diadém. Csak azt nem tudom, hogy miért Trudo és Morris foglalkoznak az üggyel, hiszen ők gyilkossági nyomozók. Első dolguk, hogy bekérjék a biztonsági kamerák szalagjait, szóval reszkess Prue. Meg is kapják őket, ráadásul nagytesó viszi el őket a rendőröknek, csakhogy az egyik hiányzik. Minő véletlen, hogy pont a páncéltermet figyelő kameráé. Annyira gyanússá válik nekik Prue, hogy házkutatást is tartanak a lányoknál. Parancs is van már rá.

Még szerencse, hogy a házikuti során ott van mindhárom testvér, mert Okkultabb nyomozó kinyitja a diadémot rejtő fiókot. Séfboszi még időben fagyaszt, majd mindhárman meresztik a nagy szemeket, hogy mit keres nálunk az ellopott műtárgy. Közben Rex asztrálteste is megjelenik, kihallgatja a lányokat, hogy hová rejtik el a nyomozók elől, és adja a tippeket, hogy hol keressék. Fagyasztás, áthelyezés, súgás, fagyasztás, áthelyezés, súgás körfolyamat kezdődik, és ezzel el lehetne szórakozni akár órákig, ha nem lenne olyan unalmas. De szerencsére Rex is megunja, a nyomozók így üres kézzel távoznak. Rex természetesen dühöng a kudarc miatt, de újabb terveket alakít ki a lányok elpusztítására.

Prue közben átlátja a helyzetet, érzi, hogy valaki be akarja sározni őt, de még nem tudja, hogy kicsoda. A tapogatózás iránya elég jó, mivel arra gondol, hogy valaki az aukciós házból. A tippje Hanna, ami annyira nem is rossz, de még egy kicsit magasabbra kéne nézni. Leo időközben gyanakodni kezdett, ezért körbenéz a padláson. Valami lehet vele is, mert a ládák, fiókok kinyitásához nem a kezét használja, hanem az elméjét. Na, lehet hogy Piper csak warlockokkal tud járni? Majd a nagy bejelentés is megtörténik, Leonak haza kell mennie, és emiatt egy jó darabig nem láthatják egymást. Majd Piper meglátja az okot is, az egyik nyitott fiókban ott a diadém, és szerinte Leo is látta.

Rex és Phoebe ismét randevúznak, hiszen az első szerintük jól sikerült. Most szépen kettesben vannak Rexnél. A férfi munkával is kecsegteti Phoebet, de inkább asztrálkivetítést alkalmaz a lányon, és látomásra készteti, melyben Prue veszélyben van. Kistesó azonnal összecuccol, és irány a nővérét megmenteni. Rex terveiben valami hasonló szerepelhetett, mert a zsarukat kihívja a Bucklandhez, hogy meg akarják őt ölni.

Hanna is intézkedik közben, hogy a gyanú Pruera terelődjön, az alagsorban leüti a biztonsági őrt, majd a páncéltermet figyelő biztonsági kamera kazettáját is elhelyezi jól látható helyen. Ezt meg is találják a rendőrök, gyorsan meg is nézik, ráadásul a biztonsági őr megölésével is nagytesót vádolják. Gyorsan le is tartóztatják, bár Andynak nem valami könnyű kimondani, de bilincsben elvezetteti a szerelmét. Tudja, érzi ő is, hogy nem Prue volt, ezért nem adja fel, folytatja a nyomozást. Rá is akad Hanna nevére, aki a számítógép szerint egy középkorú, afro-amerikai nő. Ráadásul halott is. A halott szó a Rex Buckland nevet eredetileg viselő férfire is igaz.

Piper és Phoebe is be akarja bizonyítani nővérük ártatlanságát, ezért elmennek Phoebe Rex-szel történt randijának helyszínére. Ahol a pazarul berendezett lakás helyett, csak üres falakat, padlót találnak. Mivel a hármaserő Prue börtönbe zárásával nem létezik, ezért a lányok elhatározzák, hogy megszöktetik a nővérüket, az akció sikerül is, csak a végén csúszik be egy kis galiba. Rex lefényképezi a három lányt, amint futnak ki a rendőrség épületéből. Gyorsan meg is zsarolja a lányokat, hogy önként mondjanak le az erejükről és adják át neki, különben a fotó megy a rendőrségre.

Este otthon nagy családi gyűlés. Nagy dilemma előtt állnak a lányok, erővel, vagy erő nélkül éljenek tovább? Nagy nehezen végül döntenek, lemondanak az erőikről, elmondják a megfelelő igézeteket. Meg is jelennek az aukciós házban, ahol már vár rájuk Rex és Hanna. A warlockina viszont párduc alakban áll lesben, boszihusira éhesen. Leo időközben ismét a padláson matat, és az üres lapokból álló Árnyak Könyve láttán, egyből átlátja a helyzetet, majd csiribú, csiribá, kézrátéttel visszaállítja a Könyvet az eredeti állapotba. Nem mellékesen a lányok is visszakapják az erejüket, Rex és Hanna nagy bánatára. Ezért a nő rájuk is ront, de Piper fagyaszt, Prue mozgat, és a párduc útjába Rex került. Egy harapás, egy roppanás, majd Rex és Hanna oda kerül ahonnét érkezett. A Pokolra.

Miután Prue sikeresen megszabadult a főnökétől, vissza a cellába, nehogy feltűnjön valakinek a hiánya. Trudo közli is vele a felfedezését, hogy szerinte is a főnök, és az asszisztense volt a felelős a diadém eltűnéséért, és az őr megöléséért. Csak még azt nem tudja hogyan tettték, de akik megölnek két embert, hogy felvegyék a személyazonosságukat, mindenre képesek. Otthon családi gyűlés a könyv felett, az erőről lemondató igézetet gyorsan elégetik, nehogy mégegszer megeshessen ami történt. Leo is megjelenik, és búcsút mond Pipernek, de megígéri, hogy még visszajön.

1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Aszusz 2008.04.16. 19:19:31

Ez a rész nagyon tetszett, itt derül ki, hogy Leo sem az, akinek mondja magát, viszont a lányok oldalán áll. Azt hiszem, hogy eredetileg nem is tervezték Leo karakterét hosszabb távra, de sokkal jobban működött a Leo-Piper dolog, mint az Andy-Prue. Leo forever!
süti beállítások módosítása