Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Lost 4x02 - Confirmed Dead

2008. április 14. 20:54 - sixx

Múlt héten ott hagytuk abba, hogy megfúrták a Első Szigeti Diktatúra Nagy Bölcs Vezérét, és a Team Lokkbácsi névre hallgató szélsőséges csoport nem hisz a hajósembereknek, így mennek Ádörfalvára pocolni. Team Dzsekk továbbra is hisz, sőt, talál magának egy szakállas embert, akit látszólag úgy vágtak ki egy helikopterből a sziget fölött, mint macskát szarni. Folytatódott a flashforward-mánia, Hörli is kijutott a szigetről, hatodmagával (Oceanic Hat), akik közül Dzsekk és Katinka már ismert, vajh ki van még velük? És hogyhogy csak hat? A többieket kinyírják???


Húbazmeg flashbackkkel kezdünk, egy tengeralatti felvételen látjuk, ahogy valakik rátalálnak egy repülőre, az Oceanic 815-ösre Bali partjainál, rajta az összes hullával. Az epizód címe értelmet nyert. Ugrunk, az elsőző részben látott szakállas remeg és sír a tévé előtt, miközben a híreket nézi a lezuhant repülőről. Hát ennek a Dannek meg mi baja van? Vissza a szigetre, helikopterben vagyunk, vihar, mindenki kiabál, van valami nőcske is benne, aztán a szakállas kiugrik és földet ér ép bőrrel, miért pont viharban kell a szigetre helikopterezni? És miért van fegyver a kisembernél?

Most érünk el az előző rész utolsó jelenetéhez, Daniel Faraday bemutatkozik Dzsekknek és Katinkának, majd kijelenti, hogy azért jött, hogy megmentse őket. Fasz se tudja, én nem hiszem el egy szavát sem. Kiderül, hogy a helikopteren négyen voltak és az is, hogy Faraday kolléga kicsit szétszórt (tudós!!!), és ezt nem kultiválják a hajósemberek, mert amikor Dzsekkék telefonján felhívja őket, a vonal másik végén kiakadnak, bazmeg Faraday, ne hangosítsd már ki, amit a Nagyon Titkos Tervről beszélünk. Dzsekk és Katinka innentől kezdve egy kicsit aggódik, gyanús ez a titkolózás, no meg a fegyver is. A lényeg, hogy a másik három helikopterest meg lehet találni a telefon és a szériafelszerelés GPS-adó segítségével, hajrá.


Team Lokkbácsi, a vén bolond áll az esőben, és örül neki, Hörli szól rá, hogy bazmeg beléd áll a villám, ember, de az eső természetesen Lokkbácsi jóslatának megfelelően eláll. A kopaszember nem egyenesen Ádörfalvára megy, hanem meg akarja látogatni Jákób rezidenciáját, gyanús. Miért is kell odamenni? Mert a sziget aszonta, illetve Walt, kellett neked kíváncsiskodni Szójer, most megtudtad. A parton Szájid és Juliska (csak van beceneve) dumálgatnak egy kicsit, ezek a kék szemek az irakit is megvadítják, esküszöm. Közben reggel lett, Katinka rátalál egy dobozra, benne gázálarcokkal, vaddöfakk? Ezt kérdezi Dzsekk is, mire válasz: "Nem én pakoltam, nem tudom mit tettek a dobozba." Dzsekk a fegyverről is érdeklődik, szegény Faraday a saját levében fő, majd kiböki, hogy a Parti Népség megmentése nem éppen az első számú feladatuk.


Szójer nem hagyja annyiba ezt a Walt-dolgot, Lokkbácsi elmondja, hogy ja, Walt volt, csak magasabb, mint korábban ("taller ghost Walt", nem tudom hogy fordították, de sírtam a röhögéstől rajta), és ő mondta, hogy a telefonos néger nő a Las Vegasból bad, bad, bad, ki kell níyrni, és megakadályozni, hogy a hajósemberek partra szálljanak. Ja, és Ben lelőtt előtte, de ez mindegy. Itt ni, mondja Lokkbácsi, és megmutatja a sebhelyet, majd hozzáteszi, hogy ha meglenne mindkét veséje, akkor már nem élne. Most egy pillanatra álljunk meg, és hajtsunk főt az írók találékonységa/előrelátása előtt. Az még nem tiszta, hogy Ben szándékosan lőtt-e oda vagy sem.


Team Dzsekk, rátalálnak egy alacsony, viszont kurva ideges kínaira, akit Miles-nak hívnak, és fegyvert fog Dzsekkre. Miles is an asshole. Katinka szarban van, mert Miles úgy gondolja, hogy ő nyírta ki Naomit. Hoppácsak. Flashback, Miles egy szimpla szélhámosnak tűnik, aki azzal keresi a pénzét, hogy szerencsétlen öregasszonyokat vesz le, hogy amolyan mentalista módon megszabadítsa őket mindenféle halottak szellemétől egy kéziporszívó segítségével. Vagy nem is, és ez tényleg kommunikál a halottakkal, mert egy házban haknizva a "szellem" "elmondja" neki, hol a dugilóvéja. Miles egyre unszimpatikusabb.


A szigeten Miles azt akarja, hogy mutassák meg neki Naomi holttestét, mert ő majd tudja, hogy ki ölte meg - halottakkal való kommunikációs képességéből kifolyólag, meg ilyesmi. Team Lokkbácsi az erdőben, patakparton. Mindenki iszik, csak Ben nem, mert ő fogoly és büntiben van, ehelyett inkább Karlt szopatja, mert az vicces, illetve Szójerrel közli, hogy esélye nincs Katinkánál. Szójer Bent Yodának szólítja, ami nagyon mulatságos. Az ádörfőnök addig ugat, míg pofán nem vágják - zsinórban ez a harmadik epizód, hogy Bent félhülyére veri valaki. Lokkbácsi az egyetlen, akinek van annyi esze, hogy életben tartsa Bent, mert az információk, amikkel rendelkezik, a túlélést jelenhetik. Szójer kissé ideges, ő a tettek embere.


Miles Naominál, és tényleg beszél a hullával, nem, nem Katinka ölte meg, hanem Lokkbácsi. A titok nyitja egy kód, a "mondd meg a testvéremnek, hogy szeretem" az azt jelentette, hogy"egy félbolond kopaszember kést vágott a hátamba, nem a szeplős csaj ölt meg." Faraday közben motyog, hogy a fénnyel valami nem stimmel a szigeten, Katinka egyből rámosolyog, és elkezdi lefegyverezni, tedd már el a pisztolyt nagyfiú, mondja, de Faraday vonakodik, mert Miles lelövi, ha megteszi. Dzsekk közben észreveszi hogy a bokorban ott vannak a többiek (Szájid és Juliska) ezt egy kacsintással jelzi is Katinkának, aki nem érti. Dzsekk nem blöffölt, valóban ott vannak a bokorban, helló. Miles ideges, de tehetetlen, fordult a kocka.


Flashback, Tunézia, sivatag, magas vörös archeológusnő jő, megszállottan érdekli a 815-ös járat sorsa, és helyes kalapja van neki. Talál valamit, mégpedig érdekeset: egy jegesmedve csontvázát a tunéziai sivatagban, a csontok között meg egy nyakörvet, rajta Dharma-logóval. MIAFASZ???? Sziget, az előbb látott hölgy fejjel lefelé ért földet, majd levágja magát, beleesik a patakba, Team Lokkbácsi szeme előtt. Helló, mondja a kopaszember, mert volt gyerekszobája. Team Dzsekk a helikopter negyedik utasát keresi, közben Faraday készségesen beszélgetne, Miles meg nem, sőt, amikor Szájid megjegyzi hogy nem nagyon csodálkozik, hogy élve lát ennyi halottnak tartott embert, akkor gúnyosan odavágja, hogy "Maguk az Oceanic 815-ösön utaztak? Wow!" Na így kell bemutatni az új karaktereket a Lostban, nem úgy, mint szegény Nikkit és Paolót.


A nő közben beszélgetne a Team Lokkbácsi tagjaival, de csak Hörli közlékeny, és ő is csak addig, míg Lokkbácsi rá nem szól, hgy ne pofázzon. Ben közben Karl fegyverét nézegeti mereven, terve van. Lokkbácsi is kérdezget, hol a helikopter? Hányan vannak? A nő kissé ideges lesz, majd rémült, amikor a kopasz közli vele, hogy az kéne még csak, hogy rájuk találjanak a hajósemberek. Team Dzsekk megtalálja a csaj, Charlotte jeladóját, ami nagyon gyorsan mozog - hát persze, mert Lokkbácsi Vincent hátára közötte. A vén zsivány.


Ismét flashback, a negyedik tag, a pilóta jön, Jeff Fahey alakítja, a Fűnyíróember, aki pont a 815-ös roncsainak megtalálásáról szóló hiradót nézi, és észreveszi, hogy a halott pilótán nincs rajta a jegygyűrűje. Fel is hív egy telefonszámot, és közli, hogy az a hulla nem a pilóta, mert nincs rajta a gyűrű, ja és ezt onnan tudja, hogy ő lett volna az a pilóta, akinek repünie kellett vona a 815-öst. Érdekes. A szigeten vagyunk, emberünk egy kicsit megvisel állapotban, dombot mászik, annak tetején tehenet talál, vészjelez ilyen riasztópisztollyal, amire majd jönnek Dzsekkék is. Összetörted a helikoptert, kolléga? Dehogy törtem össze, mondja, ott van ni. Helló, azzal el lehet húzni a szigetről! Király.


Pilótánk vészjelzését Team Lokkbácsi is látja, Charlotte meg is örül neki, de nagyon nem ugrálhat, mert Ben elcsórja Karl pisztolyát, és mellbelövi. Bent megint meg fogják verni. Meg is, Szójer üti, mint állat, közben Charlotte magához tér, mert volt rajta golyóálló mellény. Fura egy expedíció ez, kéremszépen. Flashback, mégpedig a halott Naomié, aki Abaddonnal tárgyal (a faszi a Drótból) a küldetésről. Faraday, Charlotte, Lapidus és Miles lesz a gondjaira bízva, aminek nem örül, mert Faraday bolond, Lapidus alkoholista, Miles szellemírtó, Charlotte meg antropológus. A kérdése: mi van, ha vannak túlélők? A válasz: nincsenek. A csapat tagjait direkt erre a feladatra válogatták össze, Naomi dolga az, hogy senki nem hagyja ott a fogát. Hát, ez nem jött össze.


Szájid megvizsgálja a helikoptert, minden fasza. Miles telefonálni akar, de Dzsekknek válaszok kellenek: mit keresnek a szigeten? Miles Reginával beszélget, de nem vele akar, hanem Minkowskival aki nem ér rá társalogni. Miles idegbeteg lesz, ez gyakrak eőfordul mellesleg. Juliska Lapidus fejsebét kezeli, amikor a pilóta rájön (a neve alapján), hogy nem volt a gépen, és ezt közli is Milesszal, aki ezen nagyon meglepődik, és ISMÉT ideges lesz. Azt üvölti, hgy HOL VAN? Ki van hol? Benjamin Linus! Mert mi érte jöttünk. AZTAKURVA. Milesnál van egy fotó Benről, ami NEM a szigeten készült, és nem is Ben gyermekkorában, yeah.


Szójer pont Bent vegzálja, immáron pisztollyal, mert a verés nem segít. Lokkbácsi is kezdi elveszíteni a hitét Benben, elkéri a fegyvert, ÉS LE AKARJA LŐNI BENT, de az természetesen kivágja magát azzal, hogy, olyan információi vannak, amire Lokkbácsinak szüksége van. A kopasz első kérdése: mi a szörny? Ben: nem tudom. Lokkbácsi felhúzza a kakast, és ekkor elkezd ömleni az infó Benből: a csajt Charlotte Lewisnak hívják, antropológus, és felsorolja a csaj teljes életútját, sőt, a többiek nevét is. Ja, és azt is megjegyzi, hogy azért jöttek, hogy őt, Bent elvigyék. És honnan tudja? Mert van egy embere a hajón. Nabazdmeg. Jövő héten találkozunk.

Címkék: lost
53 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kla 2008.04.14. 21:15:09

Az évad legjobb része szerintem, ennyi wtf-ot nem lehet überelni. Az egyébként kurva jó, amikor Lokkbácsi megkérdezi Bent, hogy mi a szörny, kb. az utolsó kérdés lett volna, ami eszembejut.

s3v3n 2008.04.14. 21:20:59

szerintem is kurvajó volt, 9/10, de nem éri el a 4x5 ill 4x8 szintjét.

Porcelán az elefántboltban 2008.04.14. 21:29:22

Gulliver Walt-nak fordították. Vicces volt.

Slugger 2008.04.14. 22:01:30

Na, ami kimaradt a Miles-sztoriból: amikor a srác felmegy a halott srác szobájában, meg amikor végez, a lépcső melletti falon megváltoznak a fényképek. Ezt eléggé hosszan mutatja a kamera, valószínűleg nem bakiról van szó.

"Rescuing you and your people... can't really say it's our primary objective."

Gabba 2008.04.14. 22:23:27

Öröm látni, hogy ezt a Bent már a 3. évad fináléja óta folyamatosan verik. Ez lesz a 4. szezon egyik történetszála? ;-)

Amúgy az megvan, hogy a 815-ös pilótája Weiss az Aliasból?

tiboru · http://blogrepublik.eu 2008.04.14. 22:45:11

Mikor jön már Lenke néni vagy a Vágási Feri?!

_nyűgös_

OnixTitan 2008.04.14. 22:47:45

Na, kössünk fogadásokat hogy a kopaszember mikor fogja felrobbantani a helikoptert (és\vagy a hajót)!

Am mi változik meg a fényképeken, azt nem vettem észre?

Jah és ez már biztos fel merült, de viccesek a nevek:
John Locke - angol empirista filozófus, a lényeg a "tiszta lappal" elv
Rousseaou - vissza a természethez
Hume - (mint desmond) skót naturalista filozófus
Faraday - fizikus, mint a sztoriban is, ő találta ki a faraday kalitkát, meg még nem tom mint:)
Austen - brit írónő
ki hagytam valakit?

kla 2008.04.14. 22:57:28

Charlotte Staples Lewis=C.S. Lewis - a Narnia krónikái írója
Bakunyin (Mihály)-filozófus, asszem anarchista, de nem 100 %
Carlyle (Boone)-filozófus
Anthony Cooper - filozófus, akinek Locke megmentette az életét valamilyen egészségügyi probléma kapcsán :D
Edmund Burke(Juliet férje) - filozófus

Bővebb infó: lostpedia.com/wiki/Philosophy

kla 2008.04.14. 22:59:44

Ja és Minkowski egy matematikus volt a századfordulón.

Sitrep 2008.04.14. 23:18:12

Charlotte apja meg David Lewis (Ben a végén mondja a szüleit), az is egy érdekes dolgokat kutató emberke volt
en.wikipedia.org/wiki/David_Kellogg_Lewis

Alfonzhal 2008.04.15. 00:06:58

Azért az elég masszív, hogy megpróbáltam elolvasni ezt a posztot, és az első bekezdésből egy mondatot se értettem.

Szindbad 2008.04.15. 08:44:02

En sem basszus, egy szot sem ertettem az egeszbol.

enzo23 2008.04.15. 09:12:25

Amikor mutatják a tv-ben Seth Norrist (Greg Grunberg, vagy van akinek Matt Parkman) akkor az most tényleg a pilóta aki meghalt a pilotban? a bajusz zavart meg mer úgy emléxem nem volt rajta, bár a fotó lehet régebbi...
am jó volt a rész, olyan wtf-es tényleg...
ez a kamu 815-ös járat ez érdekel meg pl hogy kerül DHARMaci a sivatagba... mért csak Charlotte-on volt golyóálló mellény? Milesból még kinézem, de Franken biztos nincs...
a végén meglepődtem hogy vége, olyan rövidnek tűnt a rész...vmiért AXNen mindig így van...
a Benes fotó nagyon gyanús, először nem is naon esett le h ez nem túl régi kép...
Abaddonon tátottam a számat...Faradayt szinte kezdem kedvelni..Miles köcsög...
:) nézem a stáblistát: Jeff Fahey-t összekevertem Chris Farley-val és csodálkoztam h mit keres 1 dagadt Beverly Hills-i ninja a Lostban :):):)

s3v3n 2008.04.15. 09:25:47

Igen tényleg ő volt.
Az elején veszekednek a helikopterben hogy csak 3 golyóálló mellény van 4 helyett.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2008.04.15. 10:36:08

"Jeff Fahey-t összekevertem Chris Farley-val és csodálkoztam h mit keres 1 dagadt Beverly Hills-i ninja a Lostban"

Na az már csak azért is érdekes lett volna, mert Chris Farley már 11 éve Confirmed Dead, hogy a rész címénél maradjak:

www.imdb.com/name/nm0000394/

Johnny336 2008.04.15. 10:45:59

Na, el kezdem újranézni, első résztől. Kurvára érdekel. Hogyvoltok rohadt érdekesek, kíváncsi vagyok a titkokra, a fele népséget nem ismerem már.

"Helló, mondja a kopaszember, mert volt gyerekszobája."

Itt befostam. :)

sélli_ 2008.04.15. 11:24:45

Nem bírok várni vasárnapig... A 4. évad tényleg magasan veri az eddigi lassúcska évadkezdeteket. A 4 új karakter szerintem is zsúrpubira sikerült! Már kezdtem örülni, mikor Lockbácsi bekérdezte a füstöt... erre meg... az jobban érdekel!!!
Hajrá Miles! A szigeten van egy pár halott... azokkal nem akar mélyinterjút csinálni? :)))

--tionion-- 2008.04.15. 12:43:36

én se nagyon fogom kibírni vasárnapig...ez az évad eddig kib.szott jó, bár azért a harmadik évad első része se volt semmi...:)
én azért lassan már megsajnálom bent, amennyit kap:)

Dark Wolf 2008.04.15. 12:51:25

Ez volt az a rész, aminek a végén kérdőn néztem az órára, h basszus, ez csak 5 perc volt? Ja, nem, csak végig tátott szájjal rövidnek tűnt. Pedig ha tudtam volna, milyen lesz még a többi!

OnixTitan 2008.04.15. 15:05:50

Én megnéztem angolul már az első 5 részt, és az AXN szerintem is megnyirbálja egy kicsit... egy rész a gépen, reklám nélkül angolul sokkal hosszabbnak tűnt mint magyarul nemtom én hány reklámmal....

Am. szerintem eddig mind az 5 rész marha jó volt, ez az évad magasan veri a 2., 3. -at, az elsőben még az újdonság volt a szép, szal nem lehet összehasonlítani...

tupu 2008.04.15. 16:02:07

Az epizódban játszott Zoe Bell is, ti láttátok valahol? Ő volt a Death Proof: Halálbiztosban a vörös hajú kaszkadőrlány, aki kikötötte magát a motorháztetőre, Kurt Russel meg próbálta leszedni.

Porcelán az elefántboltban 2008.04.15. 16:29:18

most csak a hangja volt a telefonban (Regina), később látható is lesz.

:)

Zazza 2008.04.15. 16:29:18

Több szempontból is jó az új évad: felgyorsultak az események (yessss), Bent már egy jó ideje csak püfölik (nem is értem, hogy bírja szegény) és 14. részt is csináltak! :)))

tupu 2008.04.15. 16:44:04

Igen, a rendszeres elverést szerintem már poénból írták be a részekbe:D
Egyébként nekem ez nem tetszik csak az egészben: a főbb szereplők a szigeten töltött hónapok alatt szinte kivétel nélkül nagyon durva bunyókba kerültek, és a külsejükön semmmi nyoma ennek. Deformált képű, szanaszét törött orrú vadembereknek kéne rohangálni az erdőben, csak akkor nem lehetne a sármos fiúkkal meg a csinos dzsungelcicákkal eladni a sorozatot:)

Slugger 2008.04.15. 17:35:44

Ignatius 2008.04.14. 22:47:45

A fényképeknek a kerete is, meg az elhelyezése is megváltozik. Persze pont nem találtam ezekről szkrínsátot... Nem baj, majd nézzétek meg újra figyelmesen!

Porcelán az elefántboltban 2008.04.15. 17:38:54

Szerintem a sminkesnek extra protekciója van, vagy építkezik és kell a plusz zseton neki, vagy valami ilyesmi. Esetleg valamelyik előző soriból a nyakukon maradt néhány hekto művér, amit kedvezményesen megkaptak.

8)

s3v3n 2008.04.15. 17:58:36

tupu egyrészt az kinek jönne be, másrészt a sminkesek belehalnának... jameg Ben azért fél évadon át véres fejjel rohangált:)

amúgy olyan brutális verést nem kapott senki se, aminek meg kéne látszódnia. Sayidnak meg Sawyernek még mindig látszik a lőtt sebe, de attól nem kell hogy eldeformálódjanak :D:D

Porcelán az elefántboltban 2008.04.15. 18:12:07

Lőttem skrínt a fotókról, ja, a keret más és mintha átrendezték volna a falat, de a srác képén nem látok változást.

bubiblog.blog.hu/media/image/before.jpg
bubiblog.blog.hu/media/image/megyfel.jpg
bubiblog.blog.hu/media/image/after.jpg

Slugger 2008.04.15. 18:28:39

buborek · www.buborek.com 2008.04.15. 18:12:07

Ez lesz az, köszi!

enzo23 2008.04.15. 18:28:44

Hmm.ez a fényképes dolog érdekes...
Chris Farley...jójó tudom kicsit durva lett volna...gyanús is volt:)
a Miles flashback elején sztem fél ország így "Mivaaaan?"...:) köv.rész trailerében van egy igen jó párbeszéd (Hurley és Miles között:))

f3 2008.04.16. 08:03:31

Megnéztem én is tegnap újra... tényleg megváltoznak a képkeretek meg az elrendezés. De, hogy ennek van-e jelentősge, abban nem vagyok biztos. A "taller ghost Walt"-ot pedig a "nagy Walt szellem"-ner fordították. És előtte egy másik párbeszédben nevezte Gullivernek Sawyer.

OnixTitan 2008.04.16. 12:29:12

Buborék, valóban, köszi a shootokat!

--tionion-- 2008.04.16. 12:43:49

basszus, még csak szerda van...most nem azért, de én az első évad óta nem vártam így az új epizódokat...aki előre jár egy kicsit, annyit elárulhatna, hogy az kiderül, hogy mi az a füst?

Porcelán az elefántboltban 2008.04.16. 13:05:16

--tionion-- 2008.04.16. 12:43:49

Végül is nem tökmindegy? Kapunk néhány választ (nem mondom meg, hogy mire, beeeeeeeeeeee), de csak azért, hogy újabb rejtélyekkel tosszák fel az agyunkat. A következő 6 rész egyfolytában zúzós lesz, a füst lesz a legkisebb problémád.

:)

Gabba 2008.04.16. 18:41:05

Én a négyujjú lábszoborral vagyok így, az első feltűnése óta semmit sem hallottunk róla :-(

OnixTitan 2008.04.16. 19:18:04

állítólag a szoborról, meg a sziget múltjáról lesz infó (nem spoilder, én is csak hallottam), a füstrő semmi konkrét nincs, de szerintem vmi elektomágneses anomália lehet, ami az emberi agyműködés által keltett hullámok miatt öl meg egyeseket, s hagy életben másokat. Kóborol az erdőben az apróbb geomágneses folyamatok miatt, illetve egy "valami" miatt ami a lost pcjátékban szerepel (ezen a linekn fent van az egész játékmenet felvételről, annak, aki inkább tvzni szeret, mintsem játszani youtube.com/profile_videos?user=UnFathomableVideos)
Az emberekhez meg azért megy közel, és emeli fel illetve fogja emg őket, mert gyakorlatilag két egymást taszító illetve vonzó mágnes mágneses mezeje is így működik. szerintem.

Fokhagymástejfölös 2008.04.17. 08:40:43

valaki nem tudja mért csak 8 rész van fenn a neten a négyes szezonból?valami hosszabb szünetet tartanak?mikor folytatják? mi már nem is reménykedünk abban, hogy egyszerűen elvarrják a szálakat és mindenre magyarázatot adnak...szerintem evvel ne számoljon senki

sixx · http://comment.blog.hu 2008.04.17. 08:45:02

most forgatják a hátralévő 5 részt (hat óra, mert az uccsó dupla). a comment.blog.hu blogon bővebben is olvashatsz róla.

Zazza 2008.04.17. 19:32:02

Slugger: ez a fényképes dolog is jó! :)
De a másik: észrevettétek, hogy a harmadik évad egyik részében, mikor megjelenik a fekete ló, benyúl egy kéz a képernyő jobb oldalán! :D

Slugger 2008.04.17. 19:36:51

Évi... 2008.04.17. 19:32:02

Az a lovas dolog igazi baki volt, de ezt a fényképeset úgy beletolták az arcunkba, hogy nem vagyok teljesen biztos, hogy nem szándékosan változtattak rajta.

Zazza 2008.04.17. 20:19:50

Tényleg igazi baki volt a lovas téma. El sem hittem, mikor itthon néztük :D
A képkeretesnek lehet, hogy lesz valami szerepe (Slugger).
Amúgy nagyon jó lenne, ha valami jó véget találnának ki. Ne legyen csalódás...elvarratlan szálak tuti lesznek.

EasyFriend 2008.04.19. 10:32:54

Én nem ismertem fel a tévében mutatott pilótában Greg Grunberget, pedig direkt nagyon néztem... Talán a bajusz kavart meg?
Az új arcok jók. Remélem, nem ölik meg Bent, inkább még néhány részen át bucira verik, ezt akármeddig elnézegetném... :-)
"Milesnál van egy fotó Benről, ami NEM a szigeten készült" - ez miből látszik? Oké, hogy nem a pálmafák tövében pózol a tenger előtt, de vannak a szigeten számítógépek, szobabelső, márpedig a kép hátterében ezek vannak. Készülhetett pl. Adörfalván vagy valamelyik Dharma állomáson.
Még egy dolog: ha a helikopteresek Benért jöttek, az angol csajszi miért nem kezdett el rögtön sikoltozni, mikor meglátta őt? Sőt, visszanéztem, nem is látjuk azt a pillanatot, amikor először meglátja Bent. Ehh, ez úgyis kiderül majd.

EasyFriend 2008.04.19. 10:41:53

Kérdés: az Oceanic Hat-ba vajon beleértendő az a valaki is, akinek a temetésére JövőDzsekk elmegy a 3. évad végén? Gondolom, igen.

kla 2008.04.19. 13:51:21

Szerintem nem, hiszen az O6-ok sztárok, tehát ha a koporsóban is közülük lenne valaki, akkor legalább az újságírók ott lennének, viszont senki sem ment el a temetésre.

EasyFriend 2008.04.19. 17:07:44

Ez igaz, de akkor ki lehet az, akit mindketten ismernek (tehát megjárta és túlélte a szigetet), és még sincs benne az O6-ban? (És miért?)

kla 2008.04.19. 20:47:07

Gondolkodj egy kicsit.

EasyFriend 2008.04.20. 11:48:47

Próbálom én, próbálom, hö, de micsinájjak, ha olyan eccerű vagyok, mint a bot.

kla 2008.04.20. 13:00:55

Hát van valaki, aki ismerte Jack-et és Kate-et, megjárta és túlélte a szigetet, de nem akkor jutott ki, mint a többiek (korábban), tehát valószínűleg nem O6 tag. Bár nem tudjuk pontosan, hogy kijutott-e, de jó esélye van rá.

Persze attól még nem biztos, hogy ő van a koporsóban.

Vince Larkin 2008.04.21. 10:34:56

na, most mán azt is tudjuk, hogy Szájid is az O6-ok egyike. Az meg feltűnt még valakinek, hogy Sayid Jarrah kicsit hajaz az egyik 09/11 gépeltérítő nevére (Zijad Jarrah). Vagy csak én aludtam keveset?

bjork 2008.10.06. 15:01:29

tegnap volt rtl-en az első két rész, 12-es(!) karikával, délután.
el is gondolkodtam rajta, hogy vajon az rtl-nek mennyire kellett megvágnia, hogy vasárnap délután ledhassa, 12-es karikával? (olyan ez mint egy egyenlet:)

Kenda 2008.10.10. 09:47:14

Ne is mondd bjork, a vakvéletlennek köszönhetem, hogy megnéztem, mert azt hittem, a felzárkóztató részek lesznek. Erre nem... néztem, mint Rozi a moziban.
süti beállítások módosítása