Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Bűbájos Boszorkák 1x06 – Pokoli mennyegző

2008. március 19. 14:22 - Hartmann

Esküvői előkészülettel kezdünk, a vőlegény (Eliot) anyja (Grace) állandóan beleszól a dologba. A fiatal pár elég boldognak látszik, de hirtelen feltűnik valaki a múltból. Az anya múltjából, pedig ránézésre van köztük vagy 20 év. A frissen felbukkant szöszi meg természetesen bele akar rondítani a fiatalok románcába. Mondván, hogy Grace neki igérte a fiát, majd ha abba a korba lép. Ő meg jött, hogy behajtsa az ígéretet, és az sem érdekli, hogy a kedves mama hogyan tűnteti el a jelenlegi menyasszonyt. Eliot kap még egy kis agymosást a szőkeségtől, így már nem is emlékszik a menyasszonyára.


A szokásos reggel a Halliwell házban. Mindig valaki vár a fürdőszobára, most éppen Piper okoz torlódást egy terhességi gyors teszttel. Aminek a dobozát csak a kukába dobja ki, Phoebe meg persze észreveszi, megtapogatja, látomása is lesz. Egy démon gyerek születéséről. Séfboszinak most ez lenne a legkisebb gondja, azon parázik inkább, hogy neki kell kajáltatni a korábban említett esküvő résztvevőit, mivel a főnöke lelépett. Kishugi később csatlakozik be a beszélgetésbe, és ő Piper gondjáról a terhességre asszociál. De még mindig nem árulja el a látomását a tesójának. Egyelőre elég egy dolog miatt aggódnia Séfboszinak. Így inkább csak Prueval osztja meg a látomását.


Piper elkocsikázik az esküvő helyszínére, hogy megtegye a szükséges előkészületeket, de egy jó kis csetepatéba keveredik. A villa biztonsági őrei és egy pap beszélgetnek nem épp a legbékésebb módon. Az utolsó szó jogán a pap még óvatosságra inti Séfboszit, hogy óvakodjon Hekatétól, ő a démongyerek kihordója. Grace meg kiabál egy sort Allisonnal (az eredeti menyasszony), hogy mit keres a birtokon, hiszen már nem ő a menyasszony, hanem a szőkeség (Jade). De a kedves anyuka még azt sem engedi, hogy találkozzon a két fiatal, ráadásul azt is megkapja a lány, hogy Eliot már nem is szereti őt. Közben a papnak is sikerül meglógnia a gorillák karmai közül, egy kis bonyodalom nem árt. Az álöltözetet kiegészítí egy Ataméval, lassan körvonalazódik, hogy Jade nem csak egy szimpla szőke nő.


Allison pedig belopózik Eliothoz, de az exvőlegénye meg sem ismeri. Próbálja elmagyarázni a srácnak, hogy mi a pontos helyzet, de az új ara meg a kedves mama megzavarják közben. Eliot kezd emlékezni, bár még mindig teljesen össze van zavarodva, elég furcsa ábrázattal nézi végig, ahogy kidobják a villából a volt menyasszonyát. A pap közben akcióba lendül, rálel Jade-re, és az Ataméval próbálja rendberakni a két fiatal szerelmi életét. Az atya utolsó cselekedete volt ez, mert hamarosan nyaktörés következtében elhalálozik. Majd még távolrepülési világcsúcsot is javít, mikor kidobják az emeleti ablakból a holttestét. Jöhet a nyomozópáros.


A Buckland aukciós háznál is zajlanak az események. Prue olyat lát, amit a főnöke szerint nem kellett volna lásson. Egy termékenységi szoborpárról van szó, aminek a női felét már elígérték. Hová máshová, mint Jade és Eliot esküvőjére. Úgy tűnik Rexszel és a titkárnőjével sincs minden rendben, ha ilyen alvilági lényekkel áll kapcsolatban, mint a szőke új-menyasszony. Emiatt az esküvőre sem megy el Rex és Hanna, nehogy véletlen összefussanak Prue-val.


Trudo és Morris épp Jade-t hallgatják ki, a szőkeség persze folyamatosan kamuzik, de a jó szimatú nyomozókat nem igazán tudja átverni. Főleg, hogy az ablak és a holttest távolsága túl nagy ahhoz, hogy egy szimpla kieséssel magyarázható legyen. Trudo nyomozó felkeresi Prue-t, hogy szakvéleményt kérjen a pap holtteste mellett található késről. Nagytesó guglizik egy kicsit, és ráakad egy Hekátéról szóló cikkre, ráadásul mikor megtudja, hogy az esküvő helyszínén találták a kést, elkezdi összerakni a mozaik darabokat. Otthon a háromtestvér az eddigi ismeretek alapján kidolgozza a haditervet, hogy hogyan állítsák meg a gonoszt, és hogyan érjék el azt, hogy azok házasodjanak össze, akik tényleg szeretik egymást.

Prue próbálja Allisont is bevenni a csapatba, hiszen az átok megtöréséhez szükség lesz egy szerelmi vallomásra és egy csókra is. Ezt pedig Allison könnyen megadhatja Eliotnak. Nagy nehezen belemegy, hogy segítsen a háromtestvérnek szabotálni a menyegzőt. Az esküvő helyszínén Séfboszi szinte nem tud kibújni a bőréből, a kaják és a rendezvény megszervezése jobban érdekli, mint a gonosz legyőzése. De sikerül erőt vennie magán, és a küldetésre koncentrálnia. Szokás szerint nem lesz zökkenőmentes a dolog. Úgy tűnik, a kedves mamát is be lehet vonni a tervbe, de ő inkább elárulja a testvéreket, és utánuk küldi Jade démontársait.


A nyomozópáros is halad az üggyel. Gyilkosságnak minősítették az esetet a nyaktörés miatt. Trudóék már a biztonsági kamerák szalagjait vizsgálják, épp azt a szakaszt nézik, mikor a kedves mama kiakad azon, hogy Jade-ék megölték a papot. Azonnal kocsiba pattannak és indulnak a birtokra. Sok vizet nem zavarnak, mert inkább a lányok végzik majd a piszkos munkát.

A nagytesó és Allison pont idejében érkezik, hogy megmentse a tesókat a két démonnőtől, akik már szinte a szájukban érzik a boszorkányhús ízét. Mehetnek szabotálni a szertartást. Hekaté is beveti minden fortélyát a boszik ellen. Parancsára hatalmas szélvihar kerekedik, az esküvői népesség pedig fejvesztve menekül. Közben a majdnem pár is eltűnik, Jade-nek annyira fontos, hogy megfoganjon Eliottól, hogy még azt sem várja meg, hogy összeadják őket. Megérkeznek a démonlányok is, Prue pedig használná a kést, de az valahogy a vőlegény kezébe kerül. De nem baj, a funkcióját így is betölti, hiszen minden gonosz lényt magába zár. Ezzel az átok is megszűnik, Allison és Eliot végül ismét boldogan ölelkezhetnek.


1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Aszusz 2008.03.23. 16:53:57

huh, erre a részre sem emlékszem. El sem hiszem, hogy ennyi kimaradt volna...

süti beállítások módosítása