Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

24 2x23 - 06:00- 07:00

2008. március 03. 08:34 - Bruti

6 óra. Azt kell, mondjam, hogy mindjárt vége az évadnak, de ez nem akadályozta meg az írókat abban, hogy hősünket nyakig merítsék a szarba. Jack, aki éjfél körül még azt se hitte volna, hogy meglátja a napot, most rohangál a bizonyíték után, mint töketlen kutya. De nem adja fel! Az nem ő lenne. Múlt héten Macipofát leváltották és bezárták, Tónit gyakorlatilag kirúgták, amit nehezen tolerált, Kimbából az apja profi gyilkost faragott telefonos gyorstalpalón, Hacker Lajos pedig (eléggé el nem ítélhető módon), hasba szúrta Mrs. Sherry „ÉncsakDavidneksegítek” Palmert. Innen folytatjuk.

CTU. Tóniék bajban vannak, mert Mongúz már mocorog. No, de még egy adag nyugtató mindent megold. Kár, hogy muszájdzsekit nem húztak rá, plusz a szájába egy piros golyó, miközben hátul... de ne kalandozzunk, ez nem a Ponyvaregény. Azért Mongúz mégis csak hiányzik valakinek a központból, mert Tónin keresik. Roppant gyanús ugyanis, hogy a krízis közepén csak úgy lekoccol. Fogy az idő, minél hamarabb vissza kell hozni Jacket.

Ugrunk is Hacker lakására. Jack nagyon okosan a srác után ment és egy szűk folyosón bújócskáznak. Jack közben a verbális meggyőzést alkalmazza, de a hülyegyerek csak menekül. Kiérnek a tetőre. Snitt. Jigsaw éppen apukultúrás kezelést kap, közben telefonál. Még mindig bízik benne, hogy megint kőgazdagra keresik magukat az olajból. A probléma csak az, hogy Hacker Lali még mindig nincs meg. Dehogy nincs meg! Jack a tetőn kergeti, az meg éppen a létrát húzza fel előle. Hősünk a szívét fájlalja, de nincs más megoldás, mászni kell a csatornán. Utol is éri Lajost, és egyszerre rántanak pisztolyt. Még mindig győzködi, de amikor a srác gyanúsan mozdul, Jack lábon lövi. Hiába no, kedveli ezt a gyereket. Barátunk zuhan vagy 2 métert, majd elég hülye testtartásban landol. Először úgy tűnik, semmi baja, de aztán kiderül, hogy egy csődarab lyukat applikált a fejére. Na, fasza! Ez is itt pusztul meg a tetőn. Tikk...takk... Tikk...takk...

Jack hívja Tónit. Orvos és helikopter kell neki, de azonnal. Mivel Toncsi felett már keringenek a dögkeselyűk, így Fürtös lesz a további kapcsolattartó. Tóni egy külső állomásra küldi Fürtöst, így talán nyernek egy kis időt. Persze jön Halle Berry és megint okoskodik. Valaki rúgjon már bele ebbe a nőbe. Ugrás. Macipofa megkapja az ügyvédjét. A fellebbezésen gondolkodnak, de a legfontosabb, hogy az ügyvéd nyomozza le Jigsaw-t. CTU. Megjött a főnökség és keresik Mongúzt. Persze Tóni felveszi a legbutább arcát, így lezárják az irodát. Na és ki értesítette a központot? Igen, nyertetek, Halle Berry volt. Na, így lehet egy jó csajból olyan idegesítő picsát csinálni, akire Teréz Anya is ráengedné a pitbullt. Vágunk. Az elnök ügyvédje közli Mike-kal, hogy ennyire nem lehet gyökér. 20 évig volt Palmer mellett, minimum tartozik neki annyival, hogy kiderítsék az igazságot. Mike-nak megesik rajta szíve, kapnak egy 386-os pc-t, dial-up-os internethozzáféréssel. Rendes tőle.

CTU. Az ügynökök még mindig Mongúzt keresik, mikor elérnek egy zárt szobához. Ez meg mé’ nem nyílik? Berúgják az ajtót, és ki van ott szétcsúszva? Hát, az eltűnt szimpatikus arcú barátunk. Na, Toncsi menekülhet a hülye mankójával. Snitt. Jack még mindig a tetőn, Hacker meg kezd igazán szarul lenni, amikor meghallják a helikoptert. Közben a központban Mongúz összekapja magát és visszahívatja a gépet, így Jack ott áll a tetőn egy karnyújtásra a céltól, de a gép elmegy. Sűrű szülőzés közepette hívja Fürtöst, akiről gyakorlatilag leordibálja a haját. Visszarohan Hackerhez, de addigra az már felvette a néhai előnevet. Ezek az informatikusok nem egy életre való népség. Ez is egyszer mozdult ki a szabadba és nesze... Tikk...takk... Tikk...takk...

Jack megy vissza a lakásba, közben Fürtöst hívja, akinek rá kellene csatlakozni Hacker gépére. Ugrás. Mike meglátogatja Macit, kérni jött. Törökország felett kiszúrták a bombázóikat, de mivel még nem tudják, hogy új elnök van, így Mackótesónak kéne beszélni a törökökkel. Na szép! Most rúgták ki, és van pofájuk szívességet kérni tőle. Én elküldtem volna az anyjukba, de Palmer biztos nem ilyen paraszt.

Jack visszaért Hacker lakásába, ahol Sherry lebassza, amiért magára hagyta. Hát igen, mivel a testőrét kiírták a sorozatból, így az fel sem kelhetett a maflást követően. Kiderül, hogy kis sérüléssel megúszta barátnőnk, szóval lehet segíteni Jacknek. Le kell buktatni Jigsaw-t. A nő ellenkezik, és úgy felbassza Jacket, hogy annak majdnem megáll a szíve. Kicsit küszködik, de összekapja magát.

Jigsaw egy ismeretlennel telefonál, aki egy jachton flangál. Ez a fickó lehet az egész mai nap kulcsembere. Még mindig Hackert keresik, nem tudják, hogy Lajos már letette a kanalat. A hajós faszi utasítja Jigsaw-t, hogy takarítson el minden nyomot. CTU. Toncsi megpróbál lelépni, de igazából nem nagyon töri magát. Megjön Mongúz (pont most láttam az új Rambo filmben, ott se volt egy észlény), és letartóztatja. Fürtit keresik, de Tóni nem köp. Na, ekkor jön Halle, hogy ő majd megtalálja. Szegény Toncsit tömlöcbe vetik.

Fürtös rákapcsolódott Hacker gépére és ott bűvészkedik. Az a lényeg, hogy van egy progi, amivel bárki hangját utánozhatják. Így készült a ciprusi cucc is. Na, ez azért kell, hogy azt a látszatot keltsék, Hacker még mindig él és ott van velük. Fürtöst közben megtalálták a furgonban, szóval az ő segítségének lőttek. Jack így kénytelen lesz felidézni az OKJ-s számítástechnikai tanfolyamon tanultakat. Tikk...takk... Tikk...takk...

Macipofa csak rendes ember. Segít a bombázóknak átjutni török földön. Mondjuk, nem értem miért, mert tökéletes alkalom lett volna az időhúzásra. Pár gép elvesztésével megakadályozhatta volna a háborút, de ő tudja. Snitt. Katalin megérkezett Pszichoapu házához és Kimbát szólongatja. No, szőkénk egy ilyen kibaszott nap után már nemigen bízik senkiben, így csak lapul a sarokban. Meglátják egymást, és jön is a jogos kérdés: „Who the fuck are you?” Percekbe kerül, míg a két szőkenő zöldágra vergődik egymással, de a végén csak sikerül. Ezúton is gratulálok nekik.

CTU. A két lázadónkat egy szobába zárták, amin már fenn se akadunk. Tóni akarja elvinni a balhét, de Fürti nem engedi. Ő is szeretne ülni vagy 10 évet. Ahogy érzed... Most, hogy ezt megbeszélték, jöhet a romantikus nézés egymás szemibe bele. Ugrunk. Palmer lerendezte a törököket, így Mike hálálkodik, de Maci éppen csak le nem köpi. Tikk...takk... Tikk...takk...

A két szőke már a kocsiban ül és Kimba rezignáltan érdeklődik, hogy mi van Kate és az apja között. Hát dugni még nem dugtak, ha erre vagy kíváncsi. Aztán rájönnek, hogy mi a közös bennük: mindketten szőkék, és mindkettejüknek meghalt az écsanyja. Disziz dö bigining of ö bjutifúl frendsip. Váltás. Jack beizzította a programot és Sherry hívja Jigsaw-t. A szalagokért cserébe felajánlja programozó barátunkat, majd egy mondat erejéig „átadja” Hackernek a telefont. Jigsaw akadékoskodik, de a végén Sherry nyer. Megkapja a cserét a L.A. stadionban. Persze, Jigsaw se hülye teljesen, érzi, hogy átverés, de oda kell mennie. Majd ott végez Sherry-vel és lelép az országból. Legalábbis ez a terv. Még magához öleli barátnéjét és segítőtársát, de másik kezében ott a kés. Snitt. Jackék már a kocsiban vannak. Csak magukra számíthatnak, mert ugye támogatás az nincs.

Utolsó kockák. Jacknek megint szarakodik a szíve, Tóniék a fogságban búslakodnak, akárcsak az elnök, Kimba Katit fürkészi, vajon milyen mostoha lenne belőle, Jigsaw pedig a leszúrt csaja mellett álldogál. Vissza Jackhez. Egyre rosszabbul van, majd elveszti a kocsi felett az uralmát. Sherry próbál korrigálni, de egy csatornában landolnak. Most izgulhatunk, hogy Jack meghal-e szívelégtelenségben, vagy rendesen végigcsinálja az évadot. Szerintetek? Tikk...takk... Tikk...takk...

Címkék: 24
42 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

EasyFriend 2008.03.03. 09:25:40

Ez megint kurvajó volt, kösz, Bruti!
Én fennakadtam azért azon, hogy Tónit és Fürtit összezárták, nagyon ámátőr! De gondolom, amióta ezen a kettőn bilincs van, Jack meg házon kívül, drasztikusan csökkent a szakmai színvonal.
A befejezés se ütött valami nagyot. Ha én írom, akkor Jack átmegy a szembesávba, Sherry birkózik vele az irányításért, aztán nagy nehezen keresztbefordulva megállnak az úton, és pont megnyugodna a nő, amikor kamionduda jobbról, és ezután a tikk-takk. Bár az én verziómat nehezebb lett volna folytatni. :-)

- duplagondol 2008.03.03. 09:26:32

"Jack meghal-e szívelégtelenségben, vagy rendesen végigcsinálja az évadot"

Mindkettő, ebben a sorrendben..:)

Porcelán az elefántboltban 2008.03.03. 09:30:12

Szerintem tutira kinyiffan Jack, a további évadokban már Jim/John/Dick Bauer (Jack ikertestvére) szerepel, aki tiszteletből felveszi a Jack nevet.

:)

gyz 2008.03.03. 09:46:40

ideális befejezés:

Jack meghal egy újabb szívrohamban, pont a két szőke kocsijába rohan bele, így ők is kinyiffannak, Tónit és a csaját véletlenül halálra kínvallatják, arabokat lebombázzák, cselszövők meggazdagszanak, Palmer megfojtja a feleségét, majd öngyilkos lesz. Nina kerül a CTU főnöki székébe.

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.03.03. 09:48:16

Easy!
Ha én írom az epizód végét, akkor így történik: nagynehezen megálnak az út közepén, fellélegzés, de ekkor benzin szállító kamion duda jobbról, cunami balról, alulról 4-es metró fúrópajzs tör fel, felülről, meg baszott nagy meteorit. :D

Dorkapa 2008.03.03. 09:55:45

Azé ha exPalmernének lennék egész óra előtt egy perccel má nem kezdenék semmihez, hanem leülnék egy sarokba oszt megvárnám, hogy tikk...takk, hátha elkerül a qrva nagy klifhenger. :)

pic-ard 2008.03.03. 10:01:22

Tóni és Fürti párbeszéde ebben a részben elérte az "A klónok támadása" Anakin&Amidala szintet. Szörnyű volt.

Gabba 2008.03.03. 10:16:17

Bruti, a pókemberes utalásban biztos voltam, hogy lesz, nekem is az ugrott be, miközben néztem.
A két szőkés képhez alternatív bubi:
Nem ittunk együtt szőke kólát!

Llew 2008.03.03. 11:03:03

Mióta felrobbant az A-TOM-BOM-BA azóta csak az idő húzás megy. Az írók eggyik hülye lépést szövik a másik után, hogy kijöjjön a 24-óra, a helyett, hogy Jack az átlagoshoz közelebbi hosszúságú munkanapot kapott volna. És még itt az utolsó előtti órában is csak a hülyeség további része folyik.
Múltkor visszahozták régelfeledett Pszichoaput, erre a rész végén ki is nyírták. Ha már Kimet kalandokba keverik akkor ne ilyen kis ötperces szarokkal fárasszanak minket. Ha már hülyeség akkor legyen nagy.
Jack "kibaszott jó lövő vagyok" Bauer nem tud kb. 6 m-ről kilőni egy stukkert a hacker kezéből? A múltkor vaksötét sikátorban leszedett mindenkit. Most a szemébe sütött a felkelő nap vagy mi?
Lehet kimaradt egy-két rész, de Jigsaw nője szerepelt már? Mert ha nem akkor ki a szart érdekel, hogy hasbaszúrják? Azt se tudom ki a franc. Ja és a genyák nem tudják Lajos címét ,mikor tőle rendelték a felvételt? Őrült módon kereseik, de a lakásra csak Sherry és Jack jut el? Na, ne már.
Egyik részben kapjuk a nagy össze esküvést, a másikban meg a ilyen apró logikátlanságok cseszik szét az egész képet.

Üvege$ 2008.03.03. 11:23:10

Senkit nem zavar, hogy már a 6, évadot is kiadták DVD-n?

gyz 2008.03.03. 11:32:21

Llew,

"Jack "kibaszott jó lövő vagyok" Bauer nem tud kb. 6 m-ről kilőni egy stukkert a hacker kezéből? A múltkor vaksötét sikátorban leszedett mindenkit. Most a szemébe sütött a felkelő nap vagy mi?"


na jó, de most lábon kihordott közben egy infarktust. Legyél egy kicsit elnézőbb. :-)

Amúgy megfigyeltétek, milyen fegyelmezett nép az amerikai? Pár órája ledobták náluk a zatombombátot, volt egy kis izgalmi állapot, faji villongás, de hajnalra Loszi csak egy nyugalmas városka, pániknak nyoma sincs.

EasyFriend 2008.03.03. 11:38:24

Az mekkora vicc volt, hogy ott drámáznak a tető szélén egy fél órát, aztán lebukik a csávó és zuhan 3 métert! És a slusszpoén, hogy így is beledöglik.

- duplagondol 2008.03.03. 11:58:20

Bruti 2008.03.03. 09:48:16

Kedvenc ügynökünk alighanem még itt se mondaná azt, amit a síneken két lábát vesztő bácsika is megejt: - Hát a f..om nem kéne..?)

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.03.03. 12:25:50

Dupla. Jacknek nem lenne gond az se. :)

Üveges!
Miért zavarna?
Ide azok járnak, akik most követik a tv-ben a sorozatot, vagy már látták, de visszajönnek egy-egy komment erejéig. Ez úton is gratulálok, hogy te már láttad mind a 6 évadot, nagy spiller vagy. :D

sélli_ 2008.03.03. 12:34:52

'Te Jack, tényleg súlyos a sérülésem? Á, katonadolog!' LOL! :))))
Ehh, de fog ez hiányozni jövő hét után!!! Hun van a videjó, he?!
Az ilyen Üveges féléket meg ignore, szót sem érdemel.

Llew 2008.03.03. 12:44:31

Főleg, hogy a srác zuhanás előtt vagy 1 m-re volt a tető szélétől.
gyz:
igazad van. Ráadásul tegnap nem is vacsorázott.:)
LA ezért nyugodt:
-Mik a teendők atomtámadás esetén?
-Időben elindulni a temetőbe, hogy elkerüljük a torlódást.

Jack az újra élesztéstől teljesen új ember lett. A múlthéten szép szóval győzködte Lajost. Most csak lábon lőtte, utána meg majd hogy nem a buksiját simogatta.

EasyFriend 2008.03.03. 13:54:09

sélli_ 2008.03.03. 12:34:52
"'Te Jack, tényleg súlyos a sérülésem? Á, katonadolog!' LOL! :))))
Ehh, de fog ez hiányozni jövő hét után!!! "

Egyetértek, mi fogja megadni a hétfői alaphangulatot 24 bubik nélkül?

sélli_ 2008.03.03. 14:04:03

Asszem Bruti bevállalta a DeadLikeMe-t. Azt még nem ösmerem, de ahogy olvasom a lelkesedést biztos jó lesz. Hogy törne el a keze annak az észkombájnak, aki hétfő este fél 11-re berak egy ilyen jónak ígérkező mísort.

sélli_ 2008.03.03. 14:07:34

Hű, ráadásul MA keződik ha a szemem nem csak. Bruti! Nem akartok valami ajánlót nyomni neki a C:C-n?

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.03.03. 14:18:43

Hoppá... ezt benéztem. Valahol úgy írták, hogy csak 17-én kezdődik a Dead Like Me és úgy is terveztük :(
Akkor késésben leszek. :I

LEN 2008.03.03. 15:07:00

Hát igen, a szőke nők anyjai korán halnak...

Halle Berry meg úgy felidegelt, hogy sírtam elalvás előtt, sőt ma melóban is elzokogtam magam egyszer. Brühühü.

Nari 2008.03.03. 16:10:30

Bruti! Ha nekem ilyen stílusú pasim lenne, mint te, én lennék a világon a legboldogabb ember, hogy ha feleségül vennél majd egyszer... :D
Nagyon jó vagy! :D

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.03.03. 19:10:28

Nari! Ha kőgazdag vagy, még nem maradtál le semmiről. Pénzért képes vagyok elkurvulni. :DD

EasyFriend 2008.03.03. 19:35:44

Hoppá! Többet nem rágom magam azon, hogy van-e értelme hogyvoltot írni. :-)

sziki 2008.03.03. 20:22:02

Nari, Bruti! öhöm, öhöm...Figyelek...:)

Nari 2008.03.04. 09:26:54

Bruti..béreld a szmokingot... :)
Kőgazdag nem vagyok,de majdnem.. és még csak 20 éves :) eheh

tiktaktiktak 2008.03.04. 09:39:29

ezek szerint a somlói-találkozó egy esküvô keretein belül lesz megtartva :)

szando007 2008.03.04. 10:09:05

m1en mikor adják tovább, nem tudjátok?

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.03.04. 10:27:51

Nari.
Sajna lebuktunk. A sziki néven kommentelő hölgy, a barátnőm, és valamiért ellenzi ezt a románcot. Nemtom mé... ;)

szando007! Eddig nincs hír róla.Remélem már csak az ősszel, mert belevágtam a Dead Like Me-be.

Nari 2008.03.04. 10:30:57

Bruti.
ójajmileszvelem.. túlélem :)
I hope so :)) De milyen somlóis poén esküvőt tarhattunk volna... a Sziveten már férjhez mentem egy idegenhez..

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.03.04. 11:18:09

Jah.. akkor még el kell válnod.. bigámista. :F

Nari 2008.03.04. 11:56:32

Szigeten..bocs :)
bár ott mentségemre legyen mondva, nem a víztől.. ahhoz képest tök jó pasi a "férjem"
:D

Pink Freud 2008.03.04. 21:47:38

Áhááá! Szóval Sziki az, aki még csak el sem mosolyodik Bruti szövegein. Vagy az még az előző lány volt?

(Hűdeszemétvoltam? Bocs.)

Lencse. 2008.03.09. 12:58:07

Én nem akarok károgni, de nagyon rosszat sejtek ma estére. A szavazás miatt szerintem necces, hogy 22:05-kor Jack újra feltámadjon.

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.03.09. 13:09:28

A port.hu azt írja, hogy 22:05-kor kezdődik. Majd kiderül. Én már megírtam, max nem megy ki hétfőn. :)

Gabba 2008.03.09. 14:37:32

Tuti lesz ma, legfeljebb csúszik. A teletexten is rajta van.

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.03.09. 15:05:25

Szerintem is. Este, már azzal a tudattal ülhetünk a 24 elé, hogy ha izgalmunkban infarktust kapunk, akkor nem kell fizetnünk napi és vizitdíjat. :)

Lencse. 2008.03.09. 15:15:56

Bruti :D

"A port.hu azt írja..." - Az a gond, hogy a tévéműsor hazudósabb, mint Sherry Palmer.

Emlékezetes élményem, hogy 2006. szeptember 18-án a TV2 a Beverly Hills-i zsaru 2-t adta, és épp közelről mutatták Eddie Murphyt, amint hülyén vigyorog, és valami nagy poénra készül, amikor váratlanul megjelent Bárdos András, és mindenféle tévészékházról, gyújtogatásról, meg vízágyúról kezdett beszélni. Azóta sem tudom, hogy vajon sikerült-e Eddienek megoldani az ügyet, vagy elbukott. :(

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.03.09. 15:45:48

Hát, a Port azt az infót írja ki, amit kap a csatornáktól. Gondolom én.
Amúgy, emlékeim szerint Eddie Murphy megoldotta az ügyet. :)

Lencse. 2008.03.09. 16:15:12

Persze, nem a portot hibáztatom,a csatornák nem szokták kibontani az igazságot. :) Tényleg, a commentcomon írhatnátok egy kis szösszenetet arról, hogy hogyan absznak ki a csatornák a saját nézőikkel, én szívesen összeírom a húsz legidegesítőbb dolgot.

Az Eddie Murphys "spoilert" köszi. Ha már itt járunk, annak idején a Titanic végéről is lemaradtam, épp egy elég nagy viharba kerültek a szereplők. Nyugtassatok meg, hogy épségben partot értek.
süti beállítások módosítása