Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Született feleségek 3x14 – Emlékképek

2007. december 12. 10:50 - Tm

Ian felesége, Jane egy hét alatt a proszektúrától a ravatalozóig jutott. Az ön- és Murphy-ismeretből egyes Susan feltűnésmentesre tervezi részvételét a búcsúztatáson. Ennek kivitelezési esélye őt ismerve nulla. A decens ruhához álcázási célokból viselt rejtősapka-szemüveg kombóhoz való ragaszkodás nélkül is. Bár végül nem a Clouseau-kellékek okoznak bajt.


Hanem a gazdájuk. Jane egyik barátnője ugyanis szemérmetlenül rástartol Ianre. Inkognitó Susannek meg feltétlenül közölnie kell a - mentségére szólva, valóban nagyon irritáló - másik nősténnyel, hogy a friss özvegy már foglalt egy ideje, általa. A csaj bosszúból - ujjal mutogatva Susanre – bemószerolja őket az egész gyászoló rokonság előtt. Susie szégyenében a balzsamozóba menekül. Itt talál rá később Ian, aki egyáltalán nem haragszik. Sőt, mindennek ellenére, ott helyben, egy aranylakodalmán túllévő hullapár bátorító közelségében megkéri a kezét. Tök romantikus.

Gabrielle is gyászol. A fiatalságot, a szépséget meg ilyesmiket, mivel  közeleg a harmincegyeddik születésnapja. Zach felvidítaná néhány vacak ékszerrel vagy autóval, de a néni szigora miatt kénytelen tartani magát a “barátok vagyunk, nincs dugásra csábító ajándék”-szabályhoz. Amíg a baráti ajándékként engedélyezett wc-ülőkék meg szappantartók között bogarászik, Gaby az ágy-osztályon, megismerkedik a franciás kinézetű Luke-kal, aki kissé nehéz felfogású ugyan és a flört legjobb esetben is egy motorvonat márka neki, de rég elmúlt 12 éves és nincs felesége.


Viszont - mint kiderül - Zach a főnöke, aki Gaby elvárásainak megfelelően látszólag jópofát vág a beó és a hőn áhított nő randijához. Valójában egy milliomoshoz illő genyó megoldással gyorsan kiiktatja a zavaró tényezőt. Mondjuk Luke-ért nem kár. A munkaadóval való szembeszegüléshez eleve nincs elég vér a pucájában, egy idő után meg már máshoz se. A sürgős szerződésnek álcázott főnöki figyelmeztetés simán kasztrálja már a levesnél, a desszert előtt meg már arra is hajlandó, hogy Zach utasítására leöregezze Gabyt. Ezzel a munkahelyi kirúgást megússza, viszont kiprovokál egyet az egykor nyilván biztosított lábaktól. Gabrielle-t önértékelési válságba taszítja az eset, és a kirúgás után jól berúg. Az ördögi Zach persze  “véletlenül” arra  jár, hogy boldogan felajánlja a bal vállát sírásra, a jobbot meg hortyogásra.


Főnök-beosztott konfliktus színezi a Scavo pizzéria  hérköznapjait is.  Az alkalmazottak már a nyitás előtt végigasszisztálhatják az első feszkót a főnök és az üzletvezető között. Edie kérésére ugyanis Tom felveszi a Julie-val való szakítás óta búskomor Austint, aki mosogatás helyett inkább jól betép, Lynette meg kirúgja emiatt. Tom viszont magasabb rendű szempontokat is figyelembe véve– úgy, mint jóképű pizzásfiú hatása a környék gimislányainak pizzafogyasztási szokásaira, ill.  jóképű pizzásfiú nagynénijének ingyenreklámja - visszaveszi.


Lynette szokásos otthoni stílusában és módján kezelné a dolgot, de Tom fellázad, és olyan határozottsággal állítja, hogy itt ő a főnök, hogy a végén nemcsak Gyurmalord saját maga, hanem velünk együtt Vaslady is elhiszi. Sőt, Tom főnöki tekintélyének helyreállítása érdekében egy nyíltszíni, ordítozós letolást is hajlandó eljátszani. Persze azért az ő rendezésében.


Nők milliói után a forgatókönyvíróknak is elegük lett végre a folyton bambán nézző Mike-ból, és hipnoterapeutához küldték emlékeket elővakarni. (A terapeuta szerintem feltűnően hasonlít a hegyekben bújkáló Felicia Tilmanra, de ez egy sehová sem vezető mellékszál.) A pamlagon aztán dupla öröm éri a szépfiút. Egyrészt az enyhén ittas, de kifejezetten dögös és lengén öltözött Monique úszik be a képbe, másrészt rájön, hogy tutira nem ő ölte meg. Mert -bár a vörös femme fatal nyíltan kikezd vele, - hős szerelőnk nem él vissza a helyzettel, hanem az s-idomra koncentrál, és potyaszex helyett elugrik érte az obiba. Visszatértekor a lány helyett viszont csak egy konyhát takarító sárga gumikesztyű várja. Hogy ki szorgoskodik benne, egyelőre rejtély.


Bree dícséretes önfegyelemmel tíz órát engedélyez Orson szervezetének, hogy a Gloria-féle szereket feldolgozza, reggel hatkor azonban beszélni akar a történtekről. Fél hétkor már nem annyira, mert addigra megtudja, hogy halt meg Monique Polier, csak már nincs visszút. Valami durva lehet az igazság, mert Bree ultimátumot ad Orsonnak, vagy ő (Orson) vagy ő (Bree) megy a rendőrségre. Orson viszont legelőször is a szomszédba megy, ahol beint Almának és Gloriának. Alma rájön, hogy vesztettek, és a változatosság kedvéért ezúttal ő pakolna ki a rendőrségen. (Most már valaki tényleg oda is mehetne, hogy végre mi is megtudjuk, mi történt.) Gloria viszont dühösen nyiszálja az ollóval a kötött pulcsi szálát, majd egy váratlan manőverrel bezárja kedvenc menyét a padlásra.


Napközben az egyetlen említésre méltó dolog, hogy Orson sárga kesztyűben (!) tesz-vesz a ház körül. Este azonban felpörögnek az események. Bree létrára mászik egy kis zacskóért, de lezuhan egy elfűrészelt fok miatt, és agyrázkódással kórházba kerül. Andrew a hajnalban kihallgatott beszélgetés miatt Orsont gyanúsítja, szerintem viszont Gloria a kis huncut. Bár ő meg sánta, szóval a franc tudja.


Orson épp hazaindul a hosszúra nyúlt nap végén a kórházból, amikor elépattan Mike, a Felicia-klónnál szerzett legújabb emlékeitől feldobódva. A Monique-os sztori ugyanis egy kissé fura beszélgetésben, a sárga kesztyű meg Orsonban folytatódott. Orson nem tudom mit tehetne, de kevés hülyébb ötlet van a parkoló autók tetején való menekülésnél. Ezt valószínűleg ő is így gondolja, legkésőbb akkor, amikor a Mike-kal való dulakodásban egyensúlyát veszteve a klasszikus ááááá-k és karmozgások kíséretében lezúg a parkolóház tetőszintjéről. To Be Continued…


15 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2007.12.12. 11:15:20

Hát ha valakinek a sárga takarítókesztyűről nem ugrott volna be Orson, azt erősen megsegítették még a leleplezés előtt azzal, hogy amíg Mike épp Carlosnak meséli el a hipno-élmányeit, a háttérben Orson épp egy ilyenben tesz-vesz a ház körül. És még a létrát is használja, ha jól emlékszem, pont oda támasztva, ahol Bree is felmászik rá.

Gondolom most jön az a rész, hogy pár részen át kórházban lesz, mert a valóságban Marcia Cross elment szülni. Hiába mutattak csak közelieket róla (az egészalakos távoli képekhez dublőr kellett), nagyon látszott rajta, hogy kikerekedett :-)

mrssolis 2007.12.12. 11:40:21

A terapeutáról én is teljesen azt hittem, hogy Mrs. Tillman lesz, annyira hasonlít rá. Ez szerintem elég nagy casting hiba, hacsak nem derül ki később, hogy tényleg ő az. De próbáltam meglesni, és úgy tűnt, megvannak az ujjai.

yokli 2007.12.12. 11:42:58

"Ezzel a munkahelyi kirúgást megússza, viszont kiprovokál egyet az egykor nyilván biztosított lábaktól."

hát ez a mondat egyszerűen tökéletes!


Zach hogy néz má' ki undorító meztelencsiga fujfujfujfujfujfujfujfujfujfujfujfujfuj

Gazuzem 2007.12.12. 11:57:09

"Tom viszont magasabb rendű szempontokat is figyelembe véve– úgy, mint jóképű pizzásfiú hatása a környék gimislányainak pizzafogyasztási szokásaira, ill. jóképű pizzásfiú nagynénijének ingyenreklámja - visszaveszi." A legnagyobb poént kihagytad, mert valami olyasmit mondott, hogy a csávó majd odavonzza a környék gimislányait, és a fiúkórus felét...

candyperfumegirl 2007.12.12. 12:13:14

Marcia itt már nem volt túl a szülésen? A létrás jelenethez persze lehetett dublőrt alkalmazni, de amikor az ágyban feküdt, és mutatták a lapos hasát is, ott gondolkoztam el, egy ilyet a korábbi részekben simán csak mellkasig mutattak volna.

Tom beszólásán a fiúkórus feléről megszakadtam. :D

Dorkapa 2007.12.12. 12:25:36

Tom jól nyomta, és hogy az asszony is ércse miről van szó a golyói leadásval személtette a szitut: otthon ő, pizzériában meg az asszony adja le.
"most megyek hárta és iszok egy sört."

A tetőről leesés kissé hányaveti lett, nagyon láccott előre és igazán nem indokolta a szitu. Olyan volt itt a tető, mint a klasszikus krimiben egy pisztoly: ha előkerül, akkor annak el kell majd sülnie...

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2007.12.12. 12:27:47

Fejjel együtt mutatták a lapos hasát? Akkor azt utólag vehették fel. Viszont állítólag egy nagyon jó dublőre volt ilyenekre. Hol is olvastam ezt anno? Ja igen: a comment.com-on :-)

Boise 2007.12.12. 12:30:58

Most már valaki tényleg oda is mehetne, hogy végre mi is megtudjuk, mi történt. - nekem ez tetszett :)

candyperfumegirl - szerintem itt még simán látszott Marcia hasa, végig takaró volt rajta, és fekve mutatták közelről.

Valaki. Nem spoilereznétek meg nekem, vagy írnátok meg priviben hová fog kifutni ez a Zach-Gabrielle szál? Nagyon érdekelne. Én nem utálom a spilereket, szóval nem lőttök le semmi poént, ha eláruljátok. Köszönöm!

mizrolist 2007.12.12. 12:49:01

superdeepet bannolja valaki a köz érdekében.

candyperfumegirl 2007.12.12. 12:57:18

Blythe26: lehet, hogy téged nem zavarna, de elég valószínű, hogy mindneki mást igen. Ha spoilereket akarsz, adj meg legalább egy e-mail címet, amire megírhatja neked az, aki kompetens benne. Vázz, nem véletlen írta meg sixx a bejegyzését a blog spoiler politikájáról...

Dorkapa 2007.12.12. 13:03:02

Semmi gond nincs, hiszen bly a spoilert privátban kérte, vagyis ha a nevére kattintasz akkor tudsz privátban üzenni és senkit sem fog zavarni.
Uff... :)

Gestas 2007.12.12. 15:05:24


Attól,hogy valaki sánta ,még nyugodtan elfűrészelhette a létra fokát,mondjuk úgy,hogy eldönti az eszközt!

Dorkapa 2007.12.13. 10:46:00

Jesssz, Peternek jár a 2 pont! :)

Alappoén volt az egyetemen:
verseny közgazdák és mérnökök között egy magas zászlórúd magasságának megmérése minden segédeszköz nélkül, csak egy mérőszalaggal. Közgazdák nem boldogulnak (nem érik el a tetejét). Mérnökök kiveszik a helyéről és a földön simán megmérik, mire amazok: a magassága volt a kérdés NEM A HOSSZÚSÁGA...

Boise 2007.12.14. 15:51:31

candyperfumegirl
Igen, odaírtam, hogy "vagy írja meg priviben" szóval bocs-bocs. Nem akarok senkit spoilerezésre buzdítani, de mivel én nem töltögetem le a netről és mégis elég jól viselem, ha előre lelövik nekem a poént, ezért érdekelne. Szóval: léciléci! aki tudja mi lesz gabreille-el és zach-el írja meg nekem PRIVIBEN!
Katt a nevemre, ott a címem!
KÖSZÖNÖM!
süti beállítások módosítása