Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 10x1 - Dzsubileumi évad

2020. november 15. 12:49 - Dzsudibí

Drága feleim, mielőtt még nagyon belemelegednénk, tereljük az elvárásokat a helyes mederbe, ez a VV10 első hogyvoltja, és még az sem teljesen kizárt, hogy egyben az utolsó is, mert egyelőre nem állt össze a csapat,. Ennek ellenére nekem ma reggel 3.51-kor kipattant a szemem, az agyam pedig az sikította, VV10 HOGYVOOOLT, mert egy elmebeteg fasz vagyok. Olyan ez mint egy kissé meggörbült, rászáradt vérfoltolktól erősen elszineződött heroinos tű, tudod, hogy nem kéne izomból belebasznod a lábujjaid között található utolsó ép vénáid egyikébe, de egy taknyos zsepivel kicsit megtörtölgeted, és végül mégis megteszed, és elégedetten hagyod, hogy testedben szétáradjon az ellazult boldogság kielégültsége, amikor meghallod hogy ez a Valóvilág Pávörd by Bigrádör és érkezik a két műsorvezető. A főcím remélem csak erre a jeles alkalomra más, hatalmas a buli, maszkos fiatalok eksztázisban dobálják magukat a villa udvarán annál a résznél, hogy itt a lét a tét, ki gondolta volna, hogy ennyi évad után még tudnak új értelmet belecsempészni ebbe a szlogenbe. 

ke_pernyo_foto_2020-11-15_4_25_09.png

ke_pernyo_foto_2020-11-15_4_25_26.png

ke_pernyo_foto_2020-11-15_4_26_11.png

Érkezik Anikó és Peti, utóbbi ugyanazt a tűt használja mint én, legalábbis rettenetesen lellkesnek tűnik, hogy van munkája, ebben a hisztérikus állapotban nyugtat meg minket, hogy a villalakók egyébként már 10 napja elzárásban vannak. Peti és Anikó között ugyan nincs meg a másfél méteres ajánlott távolság, de legalább a nézők maszban és egymástól messzebb ülnek (ha ez most élő adás, akkor vajon a stúdióban fognak aludni??), és én nem vagyok egy geci, ezért tökéletesen megértem, hogy Anikó aranypongyolájához nehéz is lett volna színben és stílusban hozzáillő maszkot felhajtani valahonnan. Nem tudja megállni egyébként, hogy ne nosztalgiázzon megint egy kicsit, kiszámolta, hogy éppen 10 éve, hogy ő is ott ült ezeken a székeken beszavazásra várva. A matematika területén elért teljesítményeire láthatóan nagyon büszke, én meg nem fogom elbaszni a kedvét azzal, hogy a google-be is beírhatta volna, és megspórolt volna magának egy fél napot meg egy teljes kockás spirálfüzetet. Ezen gondolat mentén elmerengve eszembe jut, hogy nem csoda, hogy évről évre nő az adásidő, 10 éve még csak azt próbálták meg a szánkba rágni minden mondat végén, hogy küldjünk sms-t meg telefonáljunk, idén már 5 teljes perc megy el azzal, hogy az összes kapcsolódó app, alkalmazás, közösségi oldal, videómegosztó nevét elsorolják, és én most fogadom meg, hogy mostmár tényeg kurvára utánanézek, hogy mégis mi a rozsdás péniszpumpa az a tiktok.

ke_pernyo_foto_2020-11-15_7_48_35.png

Jön az első beköltözőnk, Gábor, aki saját elmondása szerint egy úriember, és a tekintetében tényleg csak minimális elborultság látható, barátnőjével 6 éve vannak együtt és hűséges akar hozzá maradni, ezzel a kisugárzással szerintem sikerülni is fog neki. Másodikként Merci érkezik, és nem tudok megint nem arra gondolni, hogy 10 éve mennyi minden volt még más, amikor megszeppent hölgyek, akik aznap este először húztak a lábukra 10 centis magassarkút, életüket és testi épségüket kockáztatva csámpáztak le a lépcsőn, és csak az isteni szerencsének köszönhető, hogy soha senki nem vesztette életét a VV forgatások alatt egy epic pofárabaszódás következtében. Ehhez képest Merci az új trendeknek megfelelően sportcipőben érkezik, mert ő fiús. A ruhája nem erről árulkodik, de - és kapaszkodjatok, nehogy lebaszódjatok a fotelből - Merci asztalos, BESZARSZ, és akkor ezzel szeretném a VV10 első idézetét is idecsaparintani:

"Azt úgy szerettem, úgy elfűrészelgettem magamnak, aszt.... az úgy elég is volt."

ke_pernyo_foto_2020-11-15_5_05_56.png

Mercike szereti a tetovált férfiakat, akik kopaszok, és persze nem baj ha nem vékonyak, és akkor mindenki kurvára szégyellje el magát, aki Mercikét meglátva azonnal általánosítgatásokba kezdett. Fent említett úriembernek azonban nem elég a külsődleges elvárásoknak megfelelnie, Mercinek fontos, hogyha a szórakozóhelyen megfogdossák, akkor éppen aktuális élete szerelme kiüsse a fírget, nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem egész élesen kezd körvonalazódni a fejemben Merci ideáljának teljes alakos képe. Akinek eddig esetleg nem esett volna le ennyi alapján, azoknak Merci segít egy kicsit, merthogy ő magát nem tartja azért buta lánynak, de okosnak sem. Köszönjük. Azok számára, akik Mercit még ezek után sem tartják a megtestesült tökélynek, szeretném bevinni az utolsó döfést, Mercinek ugyanis kifinomult humora van. tiktok videókat csinál, amiben széken ülve némán tátog. Nem, nincs folytatás. Petit érdekelné minderről Gábor véleménye is, de Gábor az istennek nem akar az első mondata mögé pontot tenni, úgyhogy kénytelenek egy kis reklámmal megváltani a nézőközönséget. 

Jön Amanda, a harmadik beköltözőnk, aki nem tudom mit szedett be a felvétel előtt és főleg milyen mennyiségben, de néhány percnyi feljhangon sikítós hisztériás agyérgörcs után már helyet is foglal, kisfilmje alapján egy életvidám fogászati asszisztens, akit nem zavar, hogy nem s-es a mérete, mert ő boldog így is, Merci arca alapján azt gondolhatnánk, neki nem Amanda bemutatkozóját vetítették le az imént, hanem egy oktató kisfilmet különlegesen visszataszító nemi betegségek elsődleges fizikai tüneteiről.

ke_pernyo_foto_2020-11-15_5_23_40.png

ke_pernyo_foto_2020-11-15_5_25_26.png

nov_-15-2020_08-06-59.gif

Nincs időnk azonban hátradőlni, jön Moh, amit MÓ-nak kell ejteni, de fontos a H a végén, mert attól lesz olyan puha. Nevével ellentétben Mó egyébként fiú és nem egy manóarcú mesefigura, hokizik, de nem úgy, a mellékelt ábra szerint ráadásul nem is olyan jól, mert egyébként meg mi a faszt keresne itt és valamiért állandóan segglukat formáz az ujjaival. Mó meztelenül alszik, ez az a pont, ahol Amandából gejzírként tör fel ismét az elborult visítás, Merci szemérmesen mosolyog, Gábor meg már most láthatatlanná vált mindenféle kamera számára.

ke_pernyo_foto_2020-11-15_5_42_45.png

ke_pernyo_foto_2020-11-15_5_37_55.png

ke_pernyo_foto_2020-11-15_5_38_10.png

ke_pernyo_foto_2020-11-15_5_45_37.png

Na de vajon melyik lehet Amanda?

nov_-15-2020_08-05-18.gif

Anikó és Peti beterelgeti a villába az első négy beköltözőt, az eddig megszokott képsorokhoz képest mindössze annyi a változás, hogy a villa bejáratából hiányzik a tomboló felsőpereszkényi kultúrklub krémje, időzíthették volna a beköltözést 8 előttre, hogy idén se maradjanak ki a jóból. Bent a villában aztán jön az első sokk, a pezsgőt meglátva Merci vonyít, hogy ő nem szereti az alkoholt, ugyanebben a pillanatban egy nem olyan távoli helyiségben hangosan csattan a tockos a catingért felelős kolléga tarkóján. 

ke_pernyo_foto_2020-11-15_8_19_18.png

ke_pernyo_foto_2020-11-15_8_19_38.png

ke_pernyo_foto_2020-11-15_8_19_40.png

ke_pernyo_foto_2020-11-15_8_19_47.png

Rövid emlékeztető a műsorvezetőktől, a facebok, insta, twitter, tiktok csatornákról, majd jön VV Gina, harmadik ezen a néven, és aki baromi kedves, egészen addig, amíg nem teszel megjegyzést a hajára, mert akkor viszont kicsinál. Amúgy ő nem bánt senkit ok nélkül, de a tekintete alapján nekem van egy olyan tippem, hogy nem nehéz okot találnia, a lányokkal egyébként sincs általában jóban, mert kibeszélik, és akkor lásd még 1-es pont. Ez az a pont, ahol meg kell jegyeznem, milyen frappáns, hogy a lányok bemutatkozó videóiban kivétel nélkül mindenhol szerepelt eddig nyalóka/jégkrém/egyéb szopogatásra alkalmas eszköz. Ezek után adja magát a kérdés, mi volt a legdurvább bosszúd Gina? Hát, nagyon durva sztori, de egyszer az egyik barátnője faszijával autózgatott a barátnője háza előtt, mert amaz meg ráment az exére. Engem kirázott a hideg is, testem azonnali magzatpózba rándulása közben csak az zakatol az agyamban, hogy az emberi kegyetlenségnek nincs határa. Renátó érkezése zökkent csak ki valamelyest, aki puszival köszönti Ginát, miközben Peti reflexszerű sikolya hallható a háttérben - PUSZIT NE - melyet instant megnyugvás követ, hogy ja de, hát úgyis együtt fogtok élni mostantól. 

nov_-15-2020_08-06-15.gif

ke_pernyo_foto_2020-11-15_6_07_01.png

ke_pernyo_foto_2020-11-15_6_20_50.png

Ginának Renátó nagyon szimpatikus a kisfilmje alapján, nem tudom, hogy amiatt, mert a márciusi karantén óta 20 kilót hízott, vagy mert már 380 nőt megdugott, mindenesetre sokadjára kapja el Renátó kezét és rángatja úgy, mintha tőből akarná kiszakítani. Amíg ezek ketten bemennek, Peti újabb kind remindere, facebook, twitter, insta, teveklub. Odabent lelkes fogadtatás, majd jön a legfontosabb, az ágyak leosztaása, Amanda máris lecsap Ginára, valamiért van egy olyan érzésem, hogy ez a leosztás nem marad így sokáig. Eközben a stúdióba megérkezik az mai utolsó beköltötő, Vivi, akinek öltözéke éles ellentétben áll önbizalmával, már most izgul, hogy meg fogja-e találni odabent azokat a barátait, akik kint is vannak, Vivi, nem tudod olvasod-e ezeket a sorokat, de hadd segítsek, nem fogod. Vivi azért jött be a villába, mert meg akarja mutatni egy martfűi picsának (az ő szavai, nem az enyémek), hogy ő igenis egy szerethető egyéniség. Hát. Vivi saját magát először a kedves jelzővel illeti, és az arca alapján nekem is ez volt vele kapcsolatban az első megérzésem, úgyhogy az a bizonyos martfűi picsa most biztosan sárgul irigységében. Vivinek egyébként van egy kutyája, de még nem tudja, hogy amíg a villában lesz, ki fog rá vigyázni, ezek szerint ő is inkább halogatós fajta, ha felelős kutyatartásról van szó legalábbis.

ke_pernyo_foto_2020-11-15_7_08_35.png

ke_pernyo_foto_2020-11-15_7_13_24.png

ke_pernyo_foto_2020-11-15_7_14_38.png

ke_pernyo_foto_2020-11-15_7_14_43.png

Kedves.

ke_pernyo_foto_2020-11-15_7_15_03.png

Angyali.

ke_pernyo_foto_2020-11-15_7_15_05.png

ke_pernyo_foto_2020-11-15_7_16_13.png

Egyszerűen imádnivaló. 

ke_pernyo_foto_2020-11-15_7_15_07.png

ke_pernyo_foto_2020-11-15_7_15_50.png

Egy tündérvirágszál, na. 

nov_-15-2020_08-07-25.gif

Vivi annyi lelkesedéssel vonul a villába, mint más gyomortükrözésre, de rögtön egymásra is találnak Mercivel, aki Vivi érkezését megragadva azonnal a hálóba rángatja Vivit, csakhogy szabaduljon egy pillanatra a konstant visítózásból. Holnap jön az első összefoglaló és Digó beköltözése, aki ki van varrva, de nem maffiózó, és már gyerekeket és feleséget szeretne. Digó, jó helyen leszel a villában.

ke_pernyo_foto_2020-11-15_7_27_43.png

Illetve a végre még Sixx reggeli reakciója a történtekre:

1.png

3.png

84 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fu Szekh Li 2020.11.15. 13:06:37

Basszus Dzsudibí, miért kezdted el?
Nem akartam nézni, de ha Hogyvolt is van, akkor muszáj :)

Ay Mama, Que paso 2020.11.15. 13:50:57

Buenos dias a todo!

Gracias por venir!

Post Modern Prometheus 2020.11.15. 14:04:49

Köszi Dzsudi <3

Első észrevételeink:
- Amanda úgy néz ki, mint Pam az Archerből
- Vivi [az utolsó beköltöző] meg szegény ember orosz Drew Barrymoreja

Ja és remélem jön a hogyvoltos team, mert tegnap azért reklámok közben hiányozott a kommentek olvasgatása :D

littlehangleton 2020.11.15. 14:33:52

A tegnapi adás alapján nem voltam benne biztos, hogy nézzem-e ezt az évadot, de ha lesz hogyvolt, akkor nem kérdés. :)

MsIreneAdler 2020.11.15. 14:57:58

Pont most döntöttem úgy, hogy elegendő erőm van újra megnézni egy ilyen agyállomány gyilkoló műsort. Ha hogyvolt is lesz hozzá, az sokat segít majd :)

Magentax 2020.11.15. 15:23:02

Sziasztok!
Köszi dzsudi az összefoglalót. :)

Az eddig beköltözőkről mi az első benyomásotok?
A Gábor és a Merci elsőre olyan semmilyenek. Amanda látta az eddigi VV-ket és úgy gondolhatja, akkor lesz menő és érdekes, ha végig fennhangon sivít.
Moh egy végtelenül buta, szájtáti szobanövénynek tűnik.
Gina előadta magát, hogy milyen kegyetlen és gonosz, szerintem ő fog legelőször bőgni a mama után. Renátó lső blikkre szimpi volt nekem.
Vivi megjátssza a flegmát, azok a pofavágások és unott fej - ha bent is ezt játssza, hamar pofára eshet.
Megnéztem a Didó kisfilmjét is, ha igaz, amiket állít magáról, meg is van a picsogós pasi karakter.

Charlie100 2020.11.15. 15:58:23

Köszi szépen az összefoglalót! Így tényleg néznem, kell, pedig elhatároztam, ha nincs hogyvolt, akkor az első résznél fel is adom.
Ápoltakról sok még nem derült ki, de a két műsorvezetőről annál több. Peti még OK, de Anikó totál alkalmatlan erre.
Amandának már érik is egy reklámszerep, ahogy kijön mehet a CBA-ba Kasszás Erzsi helyére.

És Győzikét már megint miért??????????????????

Regina Falange 2020.11.15. 17:12:02

Sziasztok Mindenki! Dzsudibi szuper volt a hogyvolt nagyon imadtam minden szava egy kincs! Koszi! Remelem nem adjatok fel, es lesz meg tovabbi iras!!! Puskas Peti is es Aniko is szornyu volt, semmi sponteneitas nincs egyikben sem, sosem fognak ebbe belejonni. Csak azt nem ertem, hogy ugyis mindegyik Vv lako musorvezeto akar lenni, miert nem tudnak vegre egyet kitanitani?! Az uj apoltakat jo erzekkel koltoztettek be, eloszor a kis mulyakat, aztan johetnek a nagyszajuak! Meglatjuk mi lesz.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2020.11.15. 17:19:10

@Charlie100: Ja, Győzike nem jó. Maga a Belevaló se arról szól ami kellene. Győző azt hiszi, hogy vicces. Sose volt az. Én szégyellem magamat helyette.
A Renátó, ha nem csajozik be szerintem jó lesz. A Dildó gyerek meg... hát banyek miért... itt max egy csajt fog hegeszteni egész műsoridő alatt... nem tudom, melyiknek kellett a tetováló tinta, de azt.

Légyszi legyen Hogyvolt. Ezt vártam már egy jó ideje. Most jött vissza az életerőm, kelleni fog, mint egy falat kenyér a Covidom mellé.

Na megyek Algopyrinért...

evol 2020.11.15. 17:33:58

Igen!!!!
Van higyvolt!!!
Kívánságom meghallgatásra talált!
Két napja ránéztem a hogyvoltra és minden utolsó bejegyzés nyári volt. Teljesen kétségbeestem, hogy mi lesz így a VV-vel. Nézni nem nézem, de itt olvasom a napi betevőt és közben sírok!
Köszi Dzsudi!!!

Penimegamásik 2020.11.15. 18:05:43

A Gábor miért tart motiváló elöadásokat rögtön az első nap?

Nyuszomuszo83 2020.11.15. 18:24:02

Juhhuu, újra van VV, és hogyvolt poszt is, előttem írták, én dettó imádkoztam, mert július óta semmi poszt nem volt, így bíztam benne lesz ebből a VV-ből. Dzsudi a mi megmentőnk. Köszi szépen Dzsudi, szuper volt, úgy hiányzott mint egy falat kenyér! Remélem szépen jönnek a többiek is majd! Várom a folytatást, mert nézni nem biztos, hogy tudom minden nap! Puszi & pacsi!

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2020.11.15. 18:44:39

@Penimegamásik: A Geben gyerek olyan, mintha Jehova tanúja lenne.... tökre várom mikor kopog be a nyugi szobába és mondja: Örömhírt hoztam!

Marcsee 2020.11.15. 20:17:53

Juhéééé!! Hogyvooooltt!! Köszi Dzsudiii! Csatlakozom a HV-ért imádkozókhoz, szintén zenész az utóbbi napokban. Rongyosra tördeltem a kezem, úgy izgultam, hogy elindul-e a 10-es Vv-vel. Remélem összeáll a csapat, mert csak miattatok fogyasztható a VV. De ha te csinálod egyedül, szerintem akkor is meglesz a fix közönség :))

mézescsók 2020.11.15. 20:19:29

,Kifejezetten jó, hogy van VV és hv. Az én agyamat nem zsibbasztja, hanem pihenteti.
A játékosokról első ránézésre:
Gábor: kimért, modoros, unalmas, meglátjuk, a bezártság és a kiváló társaság mit hoz ki belőle.
Merci: nem annyira szende, mint mutatja, de a jelenleg bentlévők közül olyan kis szimpi.
Ha tényleg nem iszik alkoholt, akkor respect. Nem könnyű .ám, ha egy beborult közegben az ember szárazabb, mint egy hittérítő. Egyszersmind mulattató. Szóval jó volt az a casting.
Amanda: VV Reni 2, valószínű, hogy a visitozása miatt nézem csakis utólag, helyenként előrepörgetve és hang nélkül az adást. Nekem túl sok.
MoHHHHHH: fontos a H. Átlag fiatal srác, nem is néz ki rosszul, kb. azért ment be, hogy élvezze a villalétet.
GIna: ugyancsak Reni2,. A hangoskodása miatt utálni fogom. A "szerelmespár" tétel Renátóval kipipálva. Kinézem belőle a kavarást, szolgáltatni fogja a műsort.
Renátó: szerethető fazon. Egyelőre.
Vivi: Mentálisan nem biztos, hogy ép. Vagy csak ezzel akar érdekes lenni.
Más:
- Engem Puskás Peti szórakoztat.
- Győzike nem, így aztán a Belevaló kimarad az életemből és ez nem is baj.
- A közönség: a stúdió környékén éppen arra csellengő kollégák .

Regina Falange 2020.11.15. 22:10:16

Ez a Gina Amanda paros pusztito!

tvbuzi 2020.11.15. 22:14:23

Gina roppant antipatikus

Regina Falange 2020.11.15. 22:23:23

@tvbuzi: antipatikus es bűn randa is... A kisfiu Moh pedig engem Somara emlekeztet.

Flankerr 2020.11.15. 22:45:35

"Amanda úgy néz ki, mint Pam az Archerből"
És tényleg :D Ha olyan lesz mint Pam, az jó lesz :D

Jó lett a HV, csak így tovább :)

tvbuzi 2020.11.15. 22:46:53

Az ingatlanos gyerek azt mondta a barátnőjének, hogy mivel egyik csaj sem tetszik neki ezért nem fogja megcsalni. (?)

Penimegamásik 2020.11.15. 22:50:23

@tvbuzi: Mercike lehet az esete...a barinojebol kiindulva

Nem Penny hajója 2020.11.15. 22:51:20

Szerencsére továbbra sincs lájv a neten, úgyhogy nem fenyeget, hogy rákattanok és nézni fogom a műsort, ezért beérem a jövőben a hogyvoltokkal. De jó, hogy ez van.

Első körben azt javasolnám, hogy a Wikipédia "modoros" szócikkéhez tegyék be illusztrációként ezt a Gábort.

Regina Falange 2020.11.15. 22:53:46

@tvbuzi: Neeem. Azert nem fogja megcsalni mert megigerte neki hogy huseges lesz hozza. Az pedig csak hab a tortan, hogy nincs is olyan csaj (eddig legalabbis) aki elcsabithatna.

Regina Falange 2020.11.15. 22:55:35

@Nem Penny hajója: Haha! Modoros=Gabor :) Szerintem Gabor azt hiszi, hogy Alekosz kisoccset eljatszva megnyerheti a musort! Meg ugy is probal allni...! ;)

Post Modern Prometheus 2020.11.15. 23:09:51

Gábortól már most rosszul vagyok, pedig még egy tisztességes rész sem ment le :D [az egy dolog, hogy nem iszol, lelked rajta, de tényleg, de ne játsszon már erkölcscsőszt, pontosan tudta hova jön].
Gina [Harmadik ezen a néven] és az Amanda kettős [de Gina önmagában is] totál kaotika, de nem baj, legalább majd lesz akik csinálják a műsört, ha kell, ha nem. :D
Eddig valahogy Moh a legszimpibb, de annyit még belőle se láttunk, hogy ezt így ki merjem jelenteni.

MeadowSoprano 2020.11.15. 23:12:37

De joooo.imadtam mindig kacaraszni ezeken a posztokon :))))
Nagyon jo lett az osszefoglaló.
Ez a Gabor jezus mint aki 3 partvisnyellel létezik...
Sztem o arra epit, hogy azert altalaban "jofiuk" nyertek meg a valovilagot.
Moh es Merci kozott lesz vmi sztem
Gina miatt riadoztattak a szekunder szegyenerzet miniszteriumot...
Renato szimpi es kovezzetek meg de igy elso blikkre Digo is ertelmesnek tunik!

Regina Falange 2020.11.15. 23:17:46

@MeadowSoprano: Teljesen egyetertunk! Raadasul Digo az osszes csajszi zsanere ;)

MeadowSoprano 2020.11.15. 23:21:56

@Regina Falange: sztem is ;))
Szegyen azert, hogy megint a lanyok viselkedese gazabb mint a fiuke nem...?

Regina Falange 2020.11.15. 23:26:50

@MeadowSoprano: Abszolut! De mondjuk ez nem csoda! Eleve a csajokat szigorubban iteljuk meg, es ugye az alkohol hatasara is konnyebben hulyulnek meg. Mondjuk az elozetesben lehetett latni, hogy Amanda mar visszakozna ebbol a helyzetbol, mert rajott, hogy (a szavaiddal elve es milyen jo kifejezes ra!) szekunder szegyen volt Gina viselkedese!

MeadowSoprano 2020.11.15. 23:31:26

@Regina Falange: igen! Lehet rajott kozben, hogy Mohnak nem jon be a szegeny ember pretty womanje stilus.
Egyebkent azt neztem minden zenenek tudta a szoveget angolul! Sztem amanda nem buta de a Gina az hót ziher hogy nagyon az.
Merci neha olyan volt mintha meg mindig a fejeben tiktokozna es belasszlt a rendszer

Mók_Ica 2020.11.16. 00:01:28

szép jó estét drágáim jóvan, nem csak én vagyok ilyen bolond... lestem én is a HV-t.... majdnem kétségbe estem, de szerencsére Dzsubi írt nekünk :) kééééérjük, várjuk a folytatást!!!!

Köszi, puszi nektek!

PYT 2020.11.16. 00:10:01

Isstenem, de örülök, hogy van megint HV, köszi Dzsudibíí!! ♡ Amikor elkezdték promózni a 10-et, azonnal csekkoltam a blogot, de semmi mozgás nem volt, még tegnap sem, szal... Teljesen lemondtam az egészről, mert HV nélkül sz.rt se ér ez a műsor (komolyan, fizetést kéne kapnod/kapnotok ezért a csatornától!), de azért gondoltam, csak felnézek ma még ide, és tessék, itt vagytok! Annyira örülök, hello mindenkinek! :)

PYT 2020.11.16. 03:45:14

Egyébként nem tudom, ki hogy van vele, de én annyira reménykedtem valami olyasmiben, hogy esetleg a mostani vírushelyzetre adaptálják a "dzsubileumi" évadot... Mondjuk, ha már egyszer úgysem lehet most közönséggel párbajt rendezni, anélkül meg mi értelme, akkor a dzsubileumi szériát lehetne ezúttal akár a klasszik Big Brother szabályai szerint is bonyolítani, az eredeti szabálykönyv szerint, ha már egyszer megvan a licensz, miért nem lehet azt a formátumot használni..? Nekem anno nagyon bejött az eredeti Brotha, sokkal jobban, mint ez a kamu beszavazó-show-s, bekiabálós-közönség előtt egymással üvöltözős-párbajos katyvasz... Ha már külső programokra kivinni a bennlakókat amúgy sem lehet most, meg keret se nagyon volt már rá az utóbbi években, a párbajshow-elemeknek sincs semmi értelme, mert ott már amúgy sem dől el az égvilágon soha semmi, új tematikus heteket se tudnak már nagyon kitalálni, ugyanazokat a köröket futtatják velük újra és újra, miért nem lehet akkor egyszer az életben megcsinálni azt, ami mindenhol máshol már bevált? Ha már elorozták a formátumot más csatik elől, miért nem használják legalább MOST, amikor a pandémia miatt tényleg lenne létjogosultsága?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.11.16. 08:07:23

Csak beköszöntem, sziasztok ! Látom még Titeket sem vett le a lábatokról a Covid. Veszélyes ez a műsor, mert annak ellenére beszippant, hogy egyre kevesebb meglepetéssel szolgál!

hereverő heverő 2020.11.16. 08:10:56

Lónapot, mindenkit melegen ölelek! Dzsudi és mindenki, már előre köszönöm az elhalt agysejteket és tövig rágott körmöket.

Azért kiváncsi leszek majd az első hét utáni felébredésekre, amikor már kellően lepattan róluk a mesterséges styl. Amanda nem fog visítani mint a pengős malac, viszont egyik reggel arra ébred, hogy a Gábor szopogatja a mellbimbóit), az asztalos lányról kiderül, hogy felszolgáló és annyi köze volt eddig a famunkákhoz, hogy egyszer egy félkész konyhapulton dugták meg. A hokis gyerekre rámozdul majd a Vivi és erre Gina a Renátó (jubileumi Bigbráner, figyelem, egyszerűen k.e.l.l. e.g.y. r.e.n.á.t.ó!!!!!) elkezdenek körbe sétálgatni az udvaron, Gina erotikusan kinyalogatja a fülzsírt Renátó sapkájából. Mó(ricka) a mosógépen keresztül próbál menekülni, de nem fér át rajta és feladja.

Cimilli 2020.11.16. 08:15:59

@Mók_Ica: puszi, csatlakozom, én is vártam a hv-t, anélkül nem is nézném. mondjuk nem is láttam, de minyá megnézem onlány.

Cimilli 2020.11.16. 08:20:09

@hereverő heverő: "az asztalos lányról kiderül, hogy felszolgáló és annyi köze volt eddig a famunkákhoz, hogy egyszer egy félkész konyhapulton dugták meg." :DDDDDDDD

Ay Mama, Que paso 2020.11.16. 08:42:41

Gina miatt rendkivűli ülést tart az MLSZ. Téma az etikai kódex megváltoztatása. Vendég: Zacher -dízájner - Gábor.
*MLSZ (Magyar Logopédusok Szövetsége)

mocskosmacska 2020.11.16. 08:55:57

Nekem ez a Gábor kifejezetten szimpatikus.

mocskosmacska 2020.11.16. 08:57:20

A fiúk szimpik eddig, bár egyiket sem a túl nagy ész bántja. A lányok közül Merci és Vivi szimpi, a másik kettő...hát igen. Jellemző, hogy Amanda nagyjából fél órája volt bent, bejött a lelki társa, aztán rögtön elkezdte neki ekézni a többieket.

mocskosmacska 2020.11.16. 08:57:55

Szerintetek hány napig fog tartani Gina és Amanda öribarátsága?

hannamontanna 2020.11.16. 09:02:19

Helóka. De hiányzott ez már :-)) Én leragadtam ennél az új főcímdalnál. Kikezek?? Főleg ez a kislány, aki tekereg kínjában és a haját bazirgálja folyton? Remélem nem ezt kell hallgatni mindegyik elején.

2020.11.16. 09:33:18

Az igazat megvallva még csak most kezdem visszanézni a beköltözést - szigorúan csak a villában töltött részt, a kisfilmeket meg a stúdiós szart kihagyva - de az Amanda már most sok(k), mehet is haza.

mérges nokedli 2020.11.16. 09:41:06

Dzsudi, nagyon-nagyon köszi, csak ezek miatt várom a VV-t komolyan mondom! :D
Remélem lesz hogyvolt végig, feldobná a napjaim!

Fellegjáró Marci 2020.11.16. 09:42:50

A cigó befolalták a retekklubbot is!

LaciHogyVoltol 2020.11.16. 10:05:20

Sziasztok, jó újra itt veletek! Tök fura, hogy már két éve "izgultuk végig" kattant Zsuzsu győzelmét, olyan, mintha tegnap lett volna :)

Az új főcímdal eszméletlen gáz, tényleg jelezni kellene az RTL-nek, hogy ezt keverjék le, de gyorsan! Bár tudjuk, hogy szarnak a véleményünkre, különben nem erőltetnék Győzikét a BeleValóban...

Amanda szegény...ahogy garantálható volt mint minden lány egy bizonyos testsúly felett mindig éppen abba szerelmes akinek van hozzá két kedves szava, ez most a szerencsétlen MoH volt, most majd kerülgetheti egy ideig a zártosztályon...

Ahogy az előzetes elspoilerezte Merci szendeszűz játéka kb. a mai összefoglalóig fog tartani. Egyébként nagyon amatőr dolog ennyire az elején összekavarni, legalább megvárhatnák, hogy full house legyen...az ilyen "durr-bele-a-közepébe" hozzáállás vezet a VV9 Vivien-ségig, vagyis hogy 3 napon belül 2-en is megreszelik...

Egyébként eddig meglepően kultúrált a társaság, bár ahogy borítékolni lehetett egyik ápolt sem látott belülről főiskolát/egyetemet (szerintem többen közülük kívülről sem), de eddig csak Gina nem "éreccségizett" (11 osztály van feltűntetve a tanulmányainál...basszus ez a csaj a gimiben nem jutott el a fináléig, nem tudom miért gondolja, hogy majd pont itt fog :D), de hál'Istennek ma már érkezik Digó, aki "VV-séti" kicsit a tanulmányi átlagot a maga 8 általánosával. :D

Puskás Peti meg a billegő asztal meg kurva idegesítő volt, már jóval azelőtt kiszúrtam, hogy ő maga is kiemelte volna...basszus 1 asztal a teljes stúdió díszlet, még abból sem sikerült vállalhatót találni. :D

Zabkása 2020.11.16. 10:06:12

Dzsudibí úristen dejó, hogy vagy :)
@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: sziaaaa :))))

Első adás másnapján visszanéztem az egészet, majd jöttem ide... félve, hogy koppanok. És akkor láttam, hogy az utolsó poszt nyári. Na mondom, lefőtt a balhéval együtt a HV is...
Ma nézem a második részt vissza, mondom egy próbát megér, erre tessék :D És mennyire jól tettem, könnyesre röhögtem magam!
Akkor dióhéj vélemény a brigádról:

Gábor: karót nyelt karaktere iszonyat zavaró, de próbálok abba kapaszkodni, hogy nem egy őssuttyó. Bár taktikázni ő sem fog, ahhoz golyók is kellenek.
Merci: eddig csak ő néz ki valahogy a csajok közül, az de már a kisfilmjén is azon filóztam, hogy szegény oxigénhiányos állapotban született, vagy ez direkt ilyen. Szerintem a) a megoldás.
Amanda: Miért.Kell.Így.Visítani????? Legalább van benne élet, és nem akkora proli, mint az a Csokiszopogató Reni volt. Nem lesz hamar kieső, az is tuti.
Moh: úristen de rühellem az ilyen felfuvalkodott buzirudikat, a segglyukmutogatás biztos nagyon brenkó a haveri körében, de a srác tényleg csak bement élvezni az ingyen vodkát, meg hátha lekúr valakit, meg megmutogathatja magát. Camponába ha kiengednék délután, elmennék mellette, akkora senki.
Gina: hát hányós fejet itt nem tudok fabrikálni, de már a szájtartása is borzalom, lepattant usb-c type lány, nívótlan, ordibálós borzalom.
Vivi vagy ki a tököm: casting csőd, a lány se nem néz ki sehogy, hogy TV-ben lehessen élvezni, se nem egy személyiség, amiért lehetne szintén. Lesz majd 3-4 anyázása a dohányzóba, aztán kiszavazzák a náthásba.

Győzikét hála égnek nem néztem, de már a gondolat is pusztít... nem értem, miért...MIÉÉÉRT???

Zabkása 2020.11.16. 10:10:32

@Zabkása: jaj Renátót kihagytam. Ha hozza Olivért, akkor én már tudom, hogy neki szurkolok :D Csak azt a Ginát kerülje el messzire

LaciHogyVoltol 2020.11.16. 10:14:42

Na én az itt egyelőre megfigyelhető nagy Renátó pártolást nem értem: tipikus token "szerethető cigánygyerek", minden évadba van egy ilyen, (pl.: VV Béci, VV Lacika) csak annyi változik, hogy mennyi képernyő időt kap...

hereverő heverő 2020.11.16. 10:15:33

@Zabkása: Elkerülni? höhö, nagy úr a pina.

Zabkása 2020.11.16. 10:16:59

@hereverő heverő: jó de ez még annak is rossz :D ahogy nézem, jön még baszadék beköltöző... bár ott meg nem lesz jó a mackótest, mert az a csaj már a villában is a BMW slusszkulcsot fogja keresni :D

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2020.11.16. 10:54:43

csak engem emlékeztet vivi annamarira?

2020.11.16. 11:12:35

Nos... átrágtam magam az első öfin is. Hát...

Van egy halvány remény arra, hogy ha sikerül kibaszni az elején a harsány közönségességet, akkor láthatunk valami mást idén. De ehhez Amandát és Ginát dobni kell, ezt már láttuk ezerszer, uncsi. Lássuk hát egyenként, akire már aggattam valami gúnynévfélét, az értelemszerűen "megfogott" mint karakter.

Gábor, alias Mr. Modor: Első blikkre látszik, hogy mire építette fel a játékot, ami működne, ha nem tolná túl már most. Ez a kamerának beszélés korai és sok, ehhez a játékhoz sokkal árnyaltabban kéne tolni. Ennek ellenére van benne spiritusz és vélhetően nem lesz annyira tuja. Sokáig viheti, de nem fog nyerni, ezt most ki lehet jelenteni.

Merci, alias Kócosfogú Varroda: Csupa ellentmondás, mind külsőben mind belsőben. Kíváncsian várom, melyik réteg hogyan hullik le róla és mi marad utána, akkor majd eldől milyen. Egyelőre az egyik legérdekesebb karakter.

Moh, alias MűMoh: Egy upgradeelt Soma, aki látszólag csak élvezni próbálja az egészet, sodródik, viteti magát az árral. Valójában sunyin lapítva játszani próbál. A kérdés, hogy ehhez mennyi esze van?

Amanda, akinek nem jut alias, de abszolút szívlapát pozitív: Egyből dobni kell, semmi olyan nioncs benne, amit ne láttunk volna ezerszer. Harsány, közönséges, kétszínű, rohadtul nem illik a képbe.

Gina: az aktuális ribanc, üres, nulla. Csöcs, pina, korhatáros tartalom amíg kell szállítja, de ennyi. Ezt is láttuk már ezerszer. A késeket elraknám a közeléből.

Renátó, az RTL kompatibilis: Számomra a tipikus "beépített" ember karaktere, aki úgy fog ugrálni ahogyan a szerkesztők instruálják. A legszélesebb nézői réteget célozzák vele, toronymagas esélyes. Éppen ezért remélem, hogy ez nem jön össze majd. Nagy ellendrukkere leszek!

Vivi, alias Macbethi Dekoltázs: Már a negatív, lenéző kisugárzása megvett. Benne is ott az ellentmondás, a majdnem emós fílingre rátolt szélesvásznú dekoltázs képében. Totális intrikus alkat, sok a lehetőség benne, egyből olvasta szerintem a benti egyenletet, hogy kivel kell csoportot építeni és kivel kell kettesben konspirálni, Amandára is okosan csapott le. Az ő esetében is az a kérdés, hogy mennyi esze van, pontosabban az van, a kérdés, tud-e játszani? Egyelőre drukkolok neki.

Digót majd meglátjuk, de elsőre meh.

pimasz borz 2020.11.16. 11:32:55

Sziasztoook!
Már párszor benéztem,de akkor még sehol semmi nem volt..De jó,hogy van hogyvolt újra,leginkább ezt vártam!!Üdv mindenkinek

csincsilla72 2020.11.16. 11:39:55

Sziasztok, jó itt :-)
Remélem lesz HV, mert ez adja a műsor értelmét.
Az eddigiekből egyelőre annyi jött le, hogy Amandának kijár a tarkónverés fagyott ponttyal.

Spitzbaue® 2020.11.16. 11:44:15

Good Morning, Vietnám!
Sajnos nevet kellet váltanom, mert a 9-es végén ki lettem baszcsizva.
Remélem, lesznek jó posztok. Azt sem bánom ha rossz posztok lesznek. Köszönjük Dzsudibí, ez a kiváló posztokhoz tartozott természetesen. (Még mindig Dzsibutit olvasok néha, de az az én bajom :-)
Nekem eddig egyedül Renátó szimpi. Illetve reményeket fűzök Digóhoz is.
Egyelőre búcsúzok, mert telefonkonferenciám van, és most már úgy csinálok, mintha figyelnék...

Spitzbaue® 2020.11.16. 12:00:50

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Minden szavadat iszom. EKG. (Renit meg Majláth Lyuk.)

Rozisoft 2020.11.16. 12:03:21

"...ugyanebben a pillanatban egy nem olyan távoli helyiségben hangosan csattan a tockos a catingért felelős kolléga tarkóján. "
Majdnem félrenyeltem az ebédem a hirtelen kibukkant röhögéstől! :) :)

Köszönöm! Köszönöm! Köszönöm!
Csatlakozok a kórushoz: könyörgöm folytassátok a hogyvoltot! Küldök sört meg pogit, hogy kevésbé fájjon a megnézése. :)

Évek óta nem láttam egy részt se a Villákból, mindig csak itt követtem a dolgokat. Itt sokkal élvezetesebb volt mindig mint a műsor.
Évek óta

Tymeah 2020.11.16. 12:10:56

Költözzek be? Nem is tudom.

akkorsem 2020.11.16. 12:15:26

@Dzsudibí Köszönjük a nyitóposztot és a fáradságot, jól sikerült!

Puncylla 2020.11.16. 12:27:31

Na végre!
Nagy vagy, Dzsudibí.

evacat 2020.11.16. 12:54:33

Üdv a régieknek. Meg az ujaknak is.

Megérkezett a második nap öf.:
hogyvolt.blog.hu/2020/11/16/valo_vilag_10x2_-#c39231886

2020.11.16. 12:54:41

Van új poszt, folyt. ott.

Atika!!! 2020.11.16. 14:38:30

Ebben a részben mi vagyunk bezárva, és ők vannak kint? Vagy az még a következő évad lesz?

Halibuli 2020.11.16. 15:11:01

VV, Mónika show, Győzike show, Majka show, agyzsugorító show, stb droid fogyasztásra szánt ipari méretben gyártott kultúrális szemét.

É2I 2020.11.16. 21:04:55

Na én is dobok egy jónapot-ot!

Dzsudi jól bekezdtél, grat!

(Őszintén szólva féltem attól, hogy megállt a HV-n, de remélem végig viszitek.)

Már unom a Cecilke savanyított képét, így lehet nézem is majd az ápoltakat.

Gondoltam írok ki szavazást, hogy hanyadik nap ülnek bele a Mercikébe és gyalulják tükör simára, persze elég lesz oda egy ráspoly is - nem hinném, hogy kárt okozna a bőr ülőgarnitúráján, de nem találom a szavazó gépet.

nicu71 2020.11.16. 23:21:18

de jo hogy van hogyvolt!!! Nem is reméltem és erre tessék! Van miért élni/ na jo ez egy kis tulzás :DD

Ármándójózsi 2021.01.13. 19:43:27

Hahaha, na majd ez!!!

Vége!
süti beállítások módosítása