Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

SWAT 2x19 – Családban marad

2019. április 26. 13:00 - szde

Deacon öltönyösöknek tart bemutatót az egyik SWAT-os játékszerről, ez az utolsó napja, hacsak Hondo nem írja alá, hogy visszatérhessen a terepre, aki persze odabiggyeszti a szignóját. Rocker nem tudta rávenni Mumfordot arra, hogy búcsúbulija legyen, Hicks szerint ez nem kérdés, ez hagyomány, a főnöknek ráadásul célja, hogy a nyugdíjba vonuló kommandóst megsirattassa. Akit nem olyan könnyű megtörni, ő csak ki akarja üríteni a szekrényét, és csendben távozni.

vlcsnap-2019-04-22-17h50m36s605.png

vlcsnap-2019-04-22-17h50m58s958.png

vlcsnap-2019-04-22-17h51m08s371.png

Kissrác játszik kiskutyával, amikor is elfogy a jutalomfalat, és elmegy a helyi közértbe újat venni. Az érkező buszról latin származású nő száll le, amikor is két ICE ügynöknek mondott egyén fegyverrel kényszeríti be a kocsiba. Kissrác mindezt látja, és gyorsan elteker, azonban az egyikük észreveszi, és kocsival utánaerednek. Darryl még mindig Hondo mamájánál csövezik, akinél kezd elfogyni a cérna, de hát a kisfia folyamatosan dolgozik, nem ér rá intézni a gyerek otthontalálását. Darryl fejlődött az iskolában, már erős négyeseket hoz haza, és Hondo mamája szerint nincsen olyan, hogy valaki hülye, csak aluliskolázott. Darryl szociális munkása ráadásul kereste Hondo-t, talán új családot találtak neki.

Luca még mindig segít az első évadból a diszlexiás kislánynak olvasni tanulni, Jimmy éppen flipperezik, amikor is kopognak, utóbbi meg nem nyit ajtót, mert épp játékban van. Vera, Timo, a kutyás kissrác édesanyja jött, hogy eltűnt a gyerek, a két rendőr meg elindul a keresésére Verával karöltve. Pár utcával arrébb megvan Timo bicaja, Luca pedig bejelenti az eltűnést. Kórházban, hullaházban nincsen a gyerek – ez jó hír, Chris is jött segíteni, mert épp nincsen randija egyik párjával sem. Marcos, a helyi HVCS, akivel Luca összeszólakozott, amikor beköltözött az új lakásába, nem látta a kissrácot, nem mintha annyira segítőkész lenne.

vlcsnap-2019-04-22-17h51m52s601.png

vlcsnap-2019-04-22-17h52m07s599.png

vlcsnap-2019-04-22-17h52m18s305.png

Chris kölcsönveszi Timi kutyáját, egy beagle-t, ami vadászkutya, így tudja követni Timo nyomait, egy lezárt házba, ahol egy eldugott falban megtalálják a gyereket. Sosie az elrabolt nő, aki az édesanyjával lakik, akinél éppen ott van Pedro, Sosie unokatestvére, és elég furán viselkedik, majd amikor Chrisék igazolványt kérnek tőle, el is fut, még fegyverrel rájuk is lő.

Hondo a családnál, akik érdeklődtek Darryl iránt. Több nevelt gyerekük is volt, de a felnőttekkel nem tartják a kapcsolatot, ráadásul a házban lévő két kiskorú is elég furán viselkedik a nevelőapjával, ami főfőhősünknek is feltűnik.

vlcsnap-2019-04-22-17h52m32s990.png

vlcsnap-2019-04-22-17h53m21s398.png

vlcsnap-2019-04-22-17h53m37s638.png

Jess érkezik a halott Pedro-hoz, neki jobb elfoglaltsága lenne a szabadnapján. Sosie végre a semmiből előbukkan, és megtudjuk, hogy az ICE-sek nem is igaziak voltak, információkat akartak Sosie munkaadóiról, a Steinburg családról. Miután elvették a táskáját, kirakták egy random helyen, ahonnan hazagyalogolt. Így a rosszfiúknál van minden, amivel betörhetnek Steinburgékhoz. Mumfordék úton, Jimmy-ékkel ott találkoznak, bent a házban a család pedig megkötözve ül a nappali közepén, a férjet elvitték a betörők, akik ketten vannak. A gardróbban megvan egy nagylány fegyverrel, aki állítja, hogy az apját lelőtték.

Ez már az ötödik rablás, mindig a házvezetőket zsarolták meg, hogy megtudják az infókat, Pedro halálával pedig egy emberrel kevesebben vannak. A nyomozók tájékoztatják őket a további fejleményekről. Deac látja, ahogy Mumford megköszöni Rocker munkáját és sok sikert kíván neki, és bár szarul esik neki, ott van Annie meg a négy gyerek, a család fontosabb. Hondo Darryl szociális munkásával beszél, szerinte a nevelőcsalád olyan, mint egy gyár, és amint betöltik a 18-at a gyerekek és a pénz is megszűnik, továbblépnek a következő gyerekre. Darryl-nak pedig csak egy esélye van, szabályokra is szüksége van, de elfogadásra is, a hely pedig nem fog mindörökké szabad lenni, tehát végesen gondolkodhat Hondo az eseten.

vlcsnap-2019-04-22-17h54m02s018.png

vlcsnap-2019-04-22-17h54m10s328.png

vlcsnap-2019-04-22-17h54m29s502.png

Victor és Rubina azonosította a következő házvezetőt, akire már ott várnak az ál-ICE-sek, és bár ott vannak Jimmy-ék is, már késre érkeztek. Az egyik utcán sétáló fiatal megmondja, hogy Rosario a neve, és a bátyja ismeri. Báty egy fokkal segítőkészebb, miután Jimmy biztosítja, hogy nem a bevándorlásiaktól jöttek. És bár utálják a zsarukat, elmondja, hogy de Leon-éknál dolgozik a nő. Deac megint a csapattal, és lehet, hogy nem is Rosario elsődleges munkahelyén lesz a rablás, hanem a másikon, ahol kutyasétáltatással foglalkozik.

Csipetcsapat megtámadja a házat, az egyik rabló a kocsiban, karambolozott, meg is halt, a bent maradt másik tag pedig fegyvert fog a családtagokhoz. Harold, az életben maradt tag, kocsit szeretne, Jimmy-nek van is egy ötlete. Amint van kocsi, elengedi a családot. Jimmy hozza a kocsit, Harold meg nem hülye, biztosítékként magával viszi Rosario-t, de Jimmy ügyes, és meghackeli a kocsit, ami előbb leáll, majd bekapcsolódnak a légzsákok, így sikerül elkapniuk Haroldot.

vlcsnap-2019-04-22-17h54m45s566.png

vlcsnap-2019-04-22-17h55m13s437.png

HQ-n Jimmy buksisimit kap Hondo-tól, de mindezt Whip-nek köszönheti, aki megtanította kocsikat feltörni. Hondo-nak személyes kérdése van: milyen volt felnőni a rendszerben? Család vagy otthon? Jimmy szerint minden eset más, az otthonban minden nap elverték egészen addig, amíg egyszer vissza nem ütött, de ha jó családhoz kerül, akkor szerencséje is lehet. Neki a volt főni volt az, aki a változást jelentette. Hondo elbúcsúzik Mumfordtól, mert otthon van dolga, Mumford pedig kiakad az Old-Timer becenéven.

Hondo-mamánál kettesben várják Darryl-t, aki rögtön a legrosszabbra számít, de Hondo elárulja neki, hogy szeretnék, ha maradna. A kedves mama persze be fog segíteni, Darryl pedig örömében elsírja magát. Hondo pedig nemsokára beadja a papírokat, hogy gondviselő lehessen, de szabályok kellenek, hogy ez működjön, elsődlegesen az, hogy Darryl maradjon távol a bajtól. Hondo-mama végre örül, hogy lett unokája, bár nem gondolta volna, hogy ekkorával kezd.

vlcsnap-2019-04-22-17h55m20s510.png

Végül Mumford csak megkapta a búcsúbuliját, Nikki is benne volt a szervezőbizottságban, kapott fetsményt, órát meg bérletet a Rams meccseire. Rockernek nehéz lesz felérnie a mesterhez. Piros sportkocsi, Hicks ajándéka pedig Felicia, Mumford első esetének az alanya, akit megmentett: ha Mumford nem lenne, ő és a családja nem állna most itt. Mumford pedig csak elsírta magát.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása