Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x90 - Az év legrangosabb bokszeseményének előestéjén

2019. február 02. 14:00 - candyperfumegirl

00_boritokep.png
Peti jelentkezik sajnos újfent sarjadó bajusszal, és máris közli, hogy vége felé közeledik a boxhét, én meg rádöbbenek, hogy milyen régen néztem végig egy VV adást elejétől a végéig, úgy normálisan. És mivel ez a mai sem tartogat abszolút semmi izgalmat, ezért a nekem jutott 5 perc figyelmet a mai HV-ben pofátlanul arra fogom használni, hogy kiszóljak a szerkesztőknek. Úgyis tudjuk, hogy legalább egyvalaki olvas minket közületek (jut eszembe, Anikó, köszönöm a szó szerinti idézést másfél héttel ezelőtt!), szóval: ha már a hogyvoltírók, sőt a hogyvoltblog törzskommentelői sem nézik a műsort, akkor kurva nagy baj van, és nemcsak porszem a gépezetben, hanem koncepciózusan lett elkúrva valami. Igen, szar volt a casting, és soha nem fogjuk megtudni, mit alkotna a csapat ezen a ponton Csokival, Erával, esetleg KrisztiÁnusszal, de egy unalmas társaság mindennapjait is fel lehet dobni tényleg értelmes tematikus hetekkel, szórakoztató feladatokkal, változatos játékokkal. Ilyenből egyet nem láttunk itt egész évad alatt, helyette nézhettük, ahogy kéz nélkül zabálnak különböző kajákat, irdatlan szemétdombot csinálnak a villából mindenféle értelmetlenséggel, ész nélkül pazarolják a zsepit, kenyeret, tojást, műanyaggal szennyezik a környezetet (lufieregetés), kényszeresen dobálják le a textilt minden egyes feladatban, miközben mindent átjár Reni törvénytelen ordibálása.

01_reni.png

 

Ez nem műsor, nem szórakoztatás, hanem a mérhetetlen fantáziátlanság ül tört minden este egy szebb napokat látott brand haldoklása felett. Tessék már megerőltetni az agytekervényeket és kitalálni néhány tényleg értelmes, szórakoztató és nem destruktív vagy megalázó feladatot az agyhalottaknak! (volt itt pár évaddal ezelőtt Szombat esti láz hét is tánctanárokkal, koreográfiákkal, táncruhákkal, zsűrivel meg mindennel - csak hogy egyet említsek, ami hirtelen eszembe jutott.) Most, hogy ezt kiadtam magamból, lássuk, miből élünk a mai nyomorúságos 45 percben. A reggeli zombis ébredezést követően Roli és Hunor egy kis taktikai megbeszéléssel élesztgetik tompa agysejtjeiket. Kérdés, hogy miután eltakarodik végre az egyik boszorkány, melyiküknek kéne Adrit kivinni a hóra, merthogy a kis kavarógépet kell legközelebb kivágni innen, az nem is kérdés. Hunor szerint legalábbis. Roli már óvatosabban nyilatkozik a témában, amitől Hunor persze összeszarja magát, mert neki van az a bizonyos hosszútávú Roli-Adri szövetség konteója, amitől lassan már aludni sem tud. Roli persze hárít, akkor viszem ki a kiscsajt, amikor akarom, csak most még nem akarom, de ki fogom ejteni, ne aggódj, tesó, veled vagyok – mondja ezt a lehető legmegnyugtatóbb keresztapa hangján. Hunor a riportban már azt mondja, megingathatatlan a bizalma Roliban, de a beszélgetés alatt láthatóan egy merő ideg. Eközben a fürdőszobában Zsuzsu és Reni között alakul a legfrissebb lepatkányozásos csörte, Greg már menekül is a közelükből, úgy ahogy van, félig megborotválkozva. A vita abszolút a szokásos, ötvenszer lefutott köröket tartalmazza, de én meg nem tudom túltenni magam annak az abszurditásán, hogy mindezt muszáj pinaborotválás közben megbeszélni. 

A boksz percei következnek, bejönnek a mesteredzők, akik most pozitív megerősítés napot tartanak, mindenki nagyon ügyes, szabadulnának ők már innen nagyon gyorsan. Hunornak úgy tűnik, tényleg tanult mozdulatai vannak, Reni meg reumás orángután pózban püföli a boxzsákot, de olyan vehemenciával, mintha Zsuzsu feje lenne. Ha ezzel megvagyunk, akkor sajtótájékoztatót kell tartani nagy csinnadrattával, meg is hívtak rá vagy három újságírót, meg van töpörtyűs pogi az asztalon.

03_edzes.png

Jön műsort vezetni Csóró Lali (WTF), majd felvezetik a boxgála sztárvendégét (védnökét?), Erdei Zsoltot, akinek nagyon szarul mehet mostanában ezek szerint. Most pedig az következik, amitől én őszintén féltem, hogy megtörténik egy olyan adásban, amit én hogyvoltozok: bevezetik az ellenfeleket, az Éjjel-Nappal Budapest sztárjait, akikről nekem halvány segédfogalmam nincs. (Tényleg, miért nem korábbi VV játékosokkal bokszolnak? Ennyire kell a crosspromó annak a másik műsornak?) Kicsit illegetik magukat a csapatok susogós poliészter köntösökben egymás előtt, majd behozzák minden évad villalakóinak legdurvább lidérces álmainak főszereplőjét, A MÉRLEGET. Ráadásul a VV9 során már másodszor, muhaha. Greg indokolatlanul sokat primadonnáskodik mérlegelés előtt, tele van a hólyagom, a legvastagabb anyagú alsógatyám van rajtam, félig borotválkoztam csak meg, ráadásul nem mostam le a sminket meg a hajzselét sem, ezt mindet számoljátok majd le! Jól van, ki nem szarja le, lássuk, ki mennyit dagadt a fitt hét óta, és leszek akkora rohadék, hogy mindet le is írom. Adrika már 60 kiló, Roli a 101-et is elhagyta, Reni 76, Greg 70 (ami teljesen vállalható, a puha apatest már sokkal kevésbé), Zsu 63, Hunor meg 87 kiló. Ránézésre engem csak Zsuzsu 63-ja lepett meg, mert a legelképzelhetetlenebb helyeken növesztett magára változatos alakú és méretű párnácskákat, ahogy azt a zuhanyzós jelenetben is láthattuk, de ebből is látszik, hogy nem minden a kiló.

Még nincs vége ennek a gálafelszopó baromságnak, most éppen szócsatázni kell az ellenfeleknek, ami pont csak időhúzásra jó, más értelme nincs. Ez úgy zajlik, hogy egymással szembe állítják az ÉNB-s és VV-s küzdő feleket, majd a VV-sekről leveszik a szájkosarat, és ugassatok, ahogy jól esik. Az ilyesmiből nem sok jó szokott kisülni, most is mindenki nagyon idétlen, és szánalmasan keménykedik, ahogy azt már megszoktuk tőlük. Reni szokás szerint saját fontosságát hangsúlyozná és fölényeskedne, de kicsit összeszarta magát a nála egy fejjel magasabb csajtól, és eléggé sápad a transzvesztitasmink alatt. Zsu úgy morog, mint egy megvadult mókus, akinek elvették a mogyoróját, Adri meg némileg groteszk módon azt mondja ellenfelének, hogy kitépem a beleidet a hasadból. Ezek után Hunor nyugodtan odalép az ellenfeléhez, udvariasan azt mondja neki, hogy reméli, jó meccs lesz, és győzzön a jobbik, mire a másik srác is hasonló sportszerű stílben reagál, körbedicsérik egymás atletikus alkatát, a végén meg kezet fognak, és legszívesebben lelépnének egy baráti sörözésre, ha ez most beleférne az időbe. Ez tényleg egy kurvajó momentum volt, üdítő látni néha, ahogy beintenek a műsor legidiótább húzásainak. 

És következik a sajtáj, amit Lali elég prosztó módon vezényel le, de mit várunk attól az embertől, aki Csóró Laliként mutatkozik be, méghozzá rezzenéstelen arccal? Abszolút nem hangzanak el érdekes kérdések, talán csak egy, attól a kolléganőtől, akinek innen küldök egy virtuális pacsit, mert megkérdezte Renitől, hogy „mitől vagy ilyen biztos a győzelmedben?”.  A ripacskirálynő persze nem érzékeli a kérdés élét, és egy pillanatig nem gondol bele, hogy ez akár figyelmeztetés lehet, istenem, mennyire várom a vasárnapot. Zsuzsut próbálja még egy riporter triggerelni a taktika szó bedobásával, de nem ugrik rá, mint egyszeri fideszes a soros kapcsolás rajzára, úgyhogy lemmingjeink még zárásként eléneklik az unikornis dalt (miközben Hunor élő Picard mémmé alakulva temeti az arcát a tenyerébe), és itt a vége. Lali le is keveri ezt a magas színvonalú sajtóeseményt, és már menekül is mindenki a villából, akinek nem kötelező maradni.

hunor_picard.png

Ezek után kapnak még egy feladatot a szerencsétlenek, ami igaz, hogy elvben igényel némi kreativitást, na de a megvalósítás… a párbajcsapatoknak meg kell alkotni saját párbajhősük életnagyságú szobrát, hungarocell, színes selyempapírok, karton meg festékek segítségével. Itt szögezném le, hogy én maximálisan támogatnám azokat a feladatokat, amik kreativitást és kézügyességet igényelnek, de ha ilyen használhatatlan alapanyagokat kapnak, akkor ez csak egy újabb ordenáré szemétgyártás.  Zsuzsu mindenesetre ihletett állapotba kerül, és azt képes mondani, hogy:

„valami művészi dolgot beleviszek, valamit lexikálisan is bele akarok vinni.”

A SZOBORBA. Indul az alkotás, Reni természetesen saját kezébe veszi önnön képmásának megszoborintását, Greg meg Roli nem győzik figyelmeztetni, hogy nehogy túl soványra csinálja. Zsuzsuék valami miatt azt gondolják, hogy a szobor egy kétdimenziós produktum, ezért kartonpapírral dolgoznak. A poén az, hogy mindehhez körberajzolják Zsuzsut, a végeredmény mégis másfélszer akkora lesz, mint a lány. Persze, mert csizmát is húznak rá, meg sapkát, de ami igazán rémisztő, hogy előkerülnek Zsu undormány műkörmei is, amiket még hetekkel ezelőtt távolított el, és ezek szerint azóta ott rohadtak a vellában. Azokat is felhasználják. Bloooáááh. És ott van a lexikális tartalom is, Zsuzsu ugyanis a személyiségét leginkább jellemző szavakat ráírta a „szoborra”! Na, lássuk, a másik versenyzőt. A Reni szobor már háromdimenziós, de úgy néz ki, amitől még Chucky-nak is rémálmai lennének. Bár jobban belegondolva valójában egy Reni-Roli-Greg hibrid lett, a szemöldöke viszont pont olyan, mint az eredetijének. Kérdés: a bábunak egy cigi, vagy egy darab szalonna lóg ki a szájából? Nekem nagyon az utóbbinak tűnik. Mindenesetre ez a játék is csak arra volt jó, hogy gusztustalan disznóólat csináljanak a villából, nagyon szeretnék látni egyszer egy olyan szegmenst, amikor egy ilyen után kitakarítanak. Én pedig azzal az optimista gondolattal búcsúzom mára, hogy pár nap múlva a két őrült némberből már csak egy fogja keseríteni a mindennapjainkat. 

412 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Falatkányi 2019.02.02. 14:11:41

Adri teste a mérlegelős képen még tetszik is. bárcsak tudnék így hízni, de az enyém Zsus lenne :(

Cimili 2019.02.02. 14:47:50

@úgymond olvasó mmkk: úgyúgyúgy.
Candy, köszi, h beszóltál a szerkiknek!!

javier2 2019.02.02. 15:05:25

Candy úgy kellett volna iskola hét tesiórákkal
következő hét fitt hét
és arra épülhetett volna egy - két hét box (mert ebből más nem lesz , mint sérülés)
ha már mindenáron erőltetik a boxot....

elég részletesen leírtad így amit nem láttam nem nézem meg..

úgymond olvasó mmkk 2019.02.02. 15:55:29

@javier2: ilyen szintű összefüggések meglátását várni a szerkiktől kicsit optimista..:))

Mate4182 2019.02.02. 16:01:33

nem tudom mi lehet az oka, de mostanaban amikor bejelentkezek hozzaszolashoz, frissul a bongeszo es utana mar nem tudok legorgeti a lap aljara csak akkora ha kijelolok mindent egerrel es huzom lefele mint valami bolond

igy eljutok a szolj hozza feliratig ahol meg a kommetnemet is megfogalmazhatom, de ha megpusztulok se tudom elerni a kuldes gombot

sanszos hogy nalam a gond, bar restartoltam parszor, bongeszot csereltem, bongeszot raktam ujra, stb stb szoval nem mintha barki komolyabban hianyolna innen (annyit azert amugysem jarok ide sajnos) de ezert nem vagyok tul aktiv mostanaban

Oh my... 2019.02.02. 16:06:51

jeeeeejj, istennő vagy Candy, köszönjük!!! végre valaki felhivta a szerkik figyelmét mindarra, amiért mi is hetek óta panaszkodunk, hőbörgünk, átkozódunk itt; és ami a lényeg, tényleg, hogy ha már mi, hardcore reality-fanok se nézzük - max elvétve, kisebb-nagyobb kihagyásokkal -, és a hogyvoltozóink se.... akkor ott tényleg nagyon el kell gondolkodni, mert van baj, mégpedig nagy!! változtatni pedig sosem késő, na jó, már nincs sok hátra a fináléig, de akkor is, még lehet fordítani a szégyenteljes trenden, ami az idiotizmus burjánzását élteti, és élvezhetőbbé tenni a végjátékot azok számára is, akik néhány agysejtnél többel gazdálkodnak.

candyperfumegirl 2019.02.02. 16:16:37

@oh..my...: igen, a végjátékot is érdekessé lehetne tenni, akár egy-egy hirtelen halál jellegű azonnali kieséssel. Éden Hotelben is mennyire jók voltak azok a momentumok, amikor úgy esett ki valaki, hogy abszolút nem számítottak rá, hogy adott dolog kieséssel járhat.

VV-ből meg emlékszem én olyanokra is, hogy X-faktor hét, meg dalt kellett írni, klipet forgatni, műsort szerkeszteni, de a vacsora csata hét is jó volt. Be lehetne emelmi a Konyhafőnök formátumot is. De én ezen a ponton esküszöm, még egy takarítós hetet is szívesen néznék, azzal lehetne privilégiumokhoz jutni, aki a legszebben/leggyorsabban ganézza ki a rá bízott helyiséget, az utolsó meg büntit kapna... vaaagy quiet place hét, aki hangoskodik, az repül, stb, stb, stb.

Oh my... 2019.02.02. 16:20:36

még valami.... az ész nélküli szemétgyártás, permenens pazarlás mellett én sem tudok rosszallás nélkül elmenni, mert ma már ez elnézhetetlen - főként egy vezető csatorna igen ismert, saját fejlesztésű műsorában -, és szemben is megy a mai trendeknek, amik éppen a környezettudatosságot próbálják megismertetni és elültetni a fejekben minél tágabb körben - és hát, ha valamiben, ebben el is kelne minden segítség! az Rtl viszont mintha koncepciózusan - vagy csak nemtörődöm módon, az eredményt tekintve tökmindegy -, szembe menne ezzel... és ez szintén baj.

javier2 2019.02.02. 16:28:20

itt a lényeg minél kevesebb pénzből sugározzák a műsort ....
Csonka Picit nem hinném , hogy az rtl meg tudja fizetni tánchétre zsűrinek.
Ding dong mekkora kasszasiker volt.
Újságírók viszont lehettek volna.

Oh my... 2019.02.02. 16:32:51

@candyperfumegirl: minden szavad arany, EKG maximálisan, különösen az utolsó bekezdéste, a takarítás-kontentre tett javaslataidra, mert az is gyomorforgató, ami ott van, folyamatosan! szerintem ennyire igénytelen, trágyadombon dagonyázó társaságot se láttak még a villafalak; hihetetlen, hogy a szerkiket ez kicsit sem zavarja, eszükbe nem jutna feladatba adni nekik a kiganézást, havkell, akár heti szinten!
tévében amúgy sosem látszik annyira durvának a kupi, mint amilyen valójában, de itt már az első héten elérték azt a szintet, ami zavaróan átjön a képernyőn is, és a helyzet azóta sem változott szemermyit sem; ha esetleg volt is takkerolás, már másnap ugyanazzal a látképpel nyitottak az öfiben, döbbenetes!

Mate4182 2019.02.02. 16:36:12

en takaritassal kapcsolatban azt imadom hogy akarmelyik nonel ez szoba kerul, jon az orokervenyu igazsag, a megtamadhatatlan mar mar chewbacca vedelem szintu erv rendszer:

HAT EN AZ ELEJEN EGYEDUL TARTOM ITT RENDBEN MINDENT, MEGUNTAM!!

es bar soha senkirol senki nem emlkeszik hogy tenyleg ez lett volna, megis mindenki elfogadja a dolgot :D

Mate4182 2019.02.02. 16:38:09

gyors leszogeznem a meetoo botrany 2019es kirabbanasa elott hogy: termeszetesen nem csak a lanyoktol varom el hogy takaritsanak hanem a fiuktol is

bar itt pluszba meg hozzatennem hogy egyetlen egy szemely az akinel feltunt hogy tenyleg undorito modon el es ganezik maga korul es az a Reni. mint valami utolso hajlektalan ugy nyomja neha

MosóMaca 2019.02.02. 16:51:26

@Mate4182: és mégis mindig ő hangoztatja,hogy mennyire tiszta és igényes. Anno pl csakis Vvv ágyán volt rend,ezt megfigyeltem.

Programok tekintetében! Emlékeztek anno Anikóék milyen frankó kis klippet hoztak össze pl?!

Mate4182 2019.02.02. 17:03:49

oh regen rengeteg heti progi volt

VV3 alatt volt szepseg verseny lanyoknak es fiuknak egyarant, egy het felkeszulesi ido, ellentetes nembol allo zsuri
VV4 megannyi kulsos progi, rengeteg tematikus het, lenyegeben a fel eves reallity alatt vegig volt vmi
VV5 ott voltak a ,,parbajok az arenaban" mindenfele nyerheto marhasagert (vagy csak vedettseg ezt most nemtom hirtelen)
VV6ot nem neztem bevallom mert az egyik elso heti adasban lattam VV Vikit es akkor ott mondtam bnomnek hogy iden inkabb kihagynam
VV7 alatt volt hogy meghivtak a vegen amikor mar uncsi kezdett lenni, a regi vv lakokat hogy bekoltozzenek, ez baromi verfrissites volt, plane hogy lett egy csapat uj lako akikkel nem erdemes balhezni mert nem vetelytarsak
VV8 bevallom oszinten bar az volt legutobb, onnan most semmi komoly nem remlik

de a lenyeg hogy szinte minden evadbol volt par kiemelheto momentum amikhez meg hasonlo sem volt iden

KapitányG 2019.02.02. 17:24:55

@Mate4182: VV8-ban szállodás hét igazi vendégekkel, idegenvezetés, fellépés cirkuszi mutatványokkal

Figyuzzka 2019.02.02. 17:28:41

Nem lehet, h azért fapadosabbak az újabb szériák, mert az RTL2-n mennek, és kisebb a költségvetés? Ráadásul a Big Brother jogok is terhelték a pénztárcát :))

Mate4182 2019.02.02. 17:29:04

@KapitányG: teeeenyleg emlekszem Tiv Tivy a hires londonimagyar milyen remek angol nyelvi skillekrol tett tanubizonysagot

megjegyzem a tavalyi szeriabol o siman illett volna ebbe a bagazsba .. meg meg az a tele szajjal uvolto nember, evelyn talan... o is mintha szeriat tevesztett volna

úgymond olvasó mmkk 2019.02.02. 17:34:11

@szociál: ha tudod, akkor minek kérdezed? :P

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.02.02. 17:36:19

@Figyuzzka:

Attól még nem muszáj kretén villalakókat kásztingolni, Adri, Hunor, Roli formákkal izgalmasabb lenne, de így hogy a 70%-a retard így nem igen nézhető műsor.
Bár az elején Adri is animál volt :)
Fehér pólós király hét is mutatja nincs lóvé semmire.

Angora Cardi 2019.02.02. 17:43:14

Off: lekváros palacsinta
On: igen igen kevés a tematikus hét

Felis minor 2019.02.02. 17:51:53

Lehet, hogy egyedül vagyok ezzel, de szerintem a boxhét egy egész kreatív húzás, kifejezetten kíváncsi vagyok mit fognak művelni a ringben a gyönkerentyűk.
Egy környezetvédelmi hét is nagyon rájuk férne. Sőt, igazából lehetne egy műsoron átívelő szabályrendszer, hogy aki rendesen takarít, szelektíven gyűjti a szemetet stb. az pontokat kap, ami mondjuk védettséget ér. Így képernyőképesebbé válna a műsor.

Angora Cardi 2019.02.02. 17:53:20

Jaj, Lekvár lesz ma BV-ben évikével.

javier2 2019.02.02. 18:07:42

@Angora Cardi: a mi lekvárunk...lekvárral eszünk már mindent
lekváros almás pite

Közbeszéd 2019.02.02. 18:08:50

Amúgy a szereplők "semmilyensége" ellenére számomra üdítő, amikor Rolit és Hunort látom taktikázni, szervezni, gondolkodni. Adrinak is egész elmés meglátásai vannak néha. Érdekes módon Reni sokmindenre ráérez (szerintem az EQ-ja lehet magas). Még a sellősködés is elmegy, és egyébként Greg szintén nem buta (pl. a második hazugságvizsgálós esetnél nagyon okos meglátásai voltak, kár, hogy a kérdésmegfogalmazásban nem vett részt). Amit ki nem állhatok, és szerintem nézhetetlen, és sehova sem viszi előre az egész játékot, az Reni óbégatása. Szóval alapjában véve szerintem nem olyan rossz széria, a 6 végső játékosból megengedően mondhatjuk, hogy 4 még gondolkozik is, nem emlékszem ilyen arányra korábbról, bár nem láttam minden évadot.

iTink 2019.02.02. 18:14:06

Legyen zero waste vv10. De minimum egy Farm alapokra epulo ganezos, sajat tejet ivos.

Van der Waals 2019.02.02. 18:19:50

Sziasztok!
Egyetértek, a szerkik triplanullák.
Viszont szvsz az előző széria játékosai gyengébbek voltak. Mici- kárszeg-tivadar-soma-zsóti-vivike- a srác aki zsótival aludt, más nem maradt meg. Most prosztó reni meg greg aki a végjátékig jutott és a fentiekkel hasonló kategória nálam.

Mate4182 2019.02.02. 18:39:29

en a vv8ban Davidnak drukkoltam, akinek egy negativ tulajdonsaga volt, a testere telepedo eletkeptelen retardalt eloskodo, Atti

teny hogy igy a vegere koszonhetoen a Roli Hunor Adri vonalnak, viszonylag eletkepes maradt az atlag iq a villaban, de ha pl ehelyett a 3 helyett mondjuk a vegso 6os ez lenne:
Reni,
Csoki,
Era,
Zsu,
Radics,
Krisztianusz

az kemeny lenne

Angora Cardi 2019.02.02. 18:57:27

@javier2: nutellás palacsintát is lekvárral kevertem

pimasz borz 2019.02.02. 19:06:07

"A Reni szobor már háromdimenziós, de úgy néz ki, amitől még Chucky-nak is rémálmai lennének. " :D :D az eredetit hűen tükrözi :D

javier2 2019.02.02. 19:08:16

mi liszt helyett lekvárt használunk , csak úgy

candyperfumegirl 2019.02.02. 19:12:55

@Mate4182: VV8-ról fogalmam sincs, viszont Era nem volt hülye. Neki ráment az idegeire ez az egész, de abban szerintem Roli is vastagon benne volt. Ha nem így alakul, ő is jó pillére lehetett volna a taktikus csapatnak, csak Roli beszart egy esetleges Hunor-Era tengelytől.

Mate4182 2019.02.02. 19:18:29

@candyperfumegirl: en ezt mashogy latom. nalam Era megtestesitette azt a not aki nyitott lenne a ribanc eletmodra, csak a kutya se fanyalodik ra (nem feltetlen a kulseje, inkabb a belso ertekei plusz a kulseje egyseges egyenlege miatt).

amint Csoki elkezdte azzal huzni Renyhe agyat hogy kavargatni kezdett Eraval, Era egybol efelejtette az osszes ,,kurva aki hagyja hogy eloben basszak" bolcsesseget, es hirtelen teljesen belefert az elv rendszerebe hogy mar-mar nyilvanosan ujjazzak meg fenyes nappal

o az a tipus aki addg sajnalatra melto, meg elesett, meg bully aldozat, amig nem talal egy lehetoseget hogy kitorjon es kiderul hogy o is egy az egyben egy rossz indulatu olcsoveru bully kurva

megjegyzem vegsosoron Zsuval kapcsolatban is hasonloan gondolkozok, ha az elejen ugy kezelik nokent mint mostanaban Hunor, akkor az ami nemreg tortent koztuk., az mar az elso honapban megtortent volna 26szor ...

Angora Cardi 2019.02.02. 19:32:32

@javier2: az már hardcore, jó kis lekvárral habart levesek nyami :D

Angora Cardi 2019.02.02. 19:34:30

@Mate4182: Erával kapcs lepett meg egyedül a szexmunkásság, még Adri sem lepett meg

Mate4182 2019.02.02. 19:37:28

@Angora Cardi: na engem meg pont Era lepett meg legkevesbe. amikor a csokival az agyon kavartak es krisztianusz meg vivike biztattak oket, na en ott akkor mondtam bnomnek hogy figyeld meg par het es errol is elokerulnek a szegediboszorkanyok linkek :D

Adri viszont mar meglepett, bar vele elfogult vagyok meg kedvelem, meg ot tartom egyedul elfogadhato nonek a bentiek kozul, bar ez kicsit meg santit mert olyan mintha lenne egy szobaban Usain Bolt meg 3 tolokocsis en meg mondanam hogy Usain a kedvenc futom a csapatbol

Sanda.Ipse 2019.02.02. 19:40:27

@candyperfumegirl:
Szerintem Era abszolút egy ostoba liba kategória volt. Végigvihette volna Rolival, de ő inkább az ellenoldallal kezdett szövetkezni Roli ellen, ezt tekintette Roller hátbaszúrásnak és hívta ki őt. Az a primitív szócsatájuk Zsuzsuval mindent elmondott mindkettőjükről.

javier2 2019.02.02. 19:41:26

@candyperfumegirl: era kiejtette csokit
hergelni tudott és elég könnyűvérűnek tűnt , nekem ebből semmi nem jött le, hogy jól taktikázott igaz az elejét nem néztem és most sem látok mindent .

@Mate4182: @Angora Cardi: ekg
era reni 2.0 orosz updattel

Sanda.Ipse 2019.02.02. 19:45:35

@candyperfumegirl: így beszél egy "nem hülye" nő? Era és Zsuzsu szócsatája.

"Zsuzsu: Kussolj már!
Era: Hát engem ne kussoltass hülyegyerek!
Zs: Ki a hülyegyerek?
E: Hát engem ne kussoltassál!
Zs: Nézz már magadra! Néztél már tükörbe?
E: Hát aki alpári kurvaként viselkedik, az engem ne kussoltasson. Aki ellentmond a saját elveinek. Hagyjál már!
Zs: Én vagyok az alpári kurva?
E: Hát nehogymár, milyen undorító volt az amit csináltál. Anyád helyében szégyellném magamat. Miről beszélsz?
Zs: Fú de undorító vagy! Vegyél vissza az arcodból hülyegyerek!
E: Nem veszek vissza.
Zs: Vegyél vissza az arcodból!
E: Kinek képzeled te itt magadat? hogy beszélsz velem?
Zs: Hogy nézel ki, te zsíros hajú, ápolatlan ribanc?
E: Hiába kiabálsz, az, hogy kiabálsz, azzal nem érsz el semmit!
Zs: Hogy nézel ki? Attól még hogy szemüveg van rajtad, nem vagy okos, te szerencsétlen!
E: Kiabáljál nyugodtan, te hajléktalan!
Zs: Milyen hajléktalan? Ki néz ki úgy, te zsíros hajú csöves! Attól, hogy felveszel egy szemüveget… hogy néz k a bőröd? Az egyik bőröd full… full izé, pattanásos, minden, láttál te máér kozmetikust? Láttál már? Menjél ki, legyen az első dolgod, hogy mész a kozmetikushoz, de az agyadat is szedettesd ki a neurológián!
E: Látod, megint az elveidnek mész neki, pedig itt vergődtél, hogy miért kell mindig a külsőségekkel izélni a másikat.

javier2 2019.02.02. 19:47:49

@Sanda.Ipse: ekg
erának nem volt elég roli , ő vibrálni akart másokkal másokon...

javier2 2019.02.02. 19:49:21

@Sanda.Ipse: csokit felhergelte mint állat mert nem dugta meg
erre a nigériai barátunk dobott, ha otthon lett volna dárda lett volna az nem volt csipesz is jól jött...

javier2 2019.02.02. 19:50:44

pedig csoki most üde színfoltja lenne a villának (ez most rasszista volt?)

Sanda.Ipse 2019.02.02. 19:52:25

@javier2: végülis igen:))) Rendesen belemásztak egymás képébe.

javier2 2019.02.02. 19:55:09

arra még emlékeztek mikor vv attila meg peti vv shadit székre kötözte és tököt húzott a fejére?
aztán többiek meg jöttek meg külsős programról és ott ült az udvaron sadi megkötözve... :P

Mate4182 2019.02.02. 19:58:50

@javier2: te jo eg Sadi!!! emlekszem a villa let utan osszeszedett vmi (hozza kepest) egesz jo not :D

Mate4182 2019.02.02. 19:59:22

es az megvan hogy a VV5bol VV Peti volt a regi masodik evados Survivorban is csak hazavittek etelmergezes miatt (vagy vmi hasonlo)

javier2 2019.02.02. 20:01:07

nem megnyerte a survivort?nekem ennyi maradt meg...

Angora Cardi 2019.02.02. 20:18:08

@Mate4182: meg meg, ott rosszul teljesített

Mate4182 2019.02.02. 20:19:26

ma csak 9 korul erek haza (ami magyarban 10). nem tudjatok mikor kezdodik a GYPFight?
ha csak 11 korul kerul ki rtl mostra inkabb daralom ma este a Deadly Classt :D

pedig annyira ramferne a mai napom utan hogy lassam ahogy Renyhet utik :D

Mate4182 2019.02.02. 20:31:43

@Angora Cardi: neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
remelem ez csak vicc, de eskuszom igy legyen 5osom, mert meg mondtam is tegnap bnomnek hogy Gregbol meg Renyhebol kinezem hogy vmi hiszti cimszo alatt visszakozzanak aztan hallgassuk amig benn vannak hogy ok amugy siman szetcsaptak volna az ellenfeluket ...

Angora Cardi 2019.02.02. 20:38:22

@Mate4182: ezzel távozott igaz volt vagy sem
Szeretném ha greg feladná :D

Mate4182 2019.02.02. 20:42:48

@Angora Cardi: te jo eg... mennyire tipikus

amugy tegnap pont kifejtettem bnomnek hogy Renyhe amugy azert nyomja ezerrel ezt a maximalis onbizalmas baromsagot (lenyegeben akarmirol van szo, o abban jo, sot a legjobb, o meno, o kiraly, ot mindenki szereti becsuli tiszteli stb stb) szerintem ez az egesz arrol szol hogy legbelul o is tudja hogy
csunya
igenytelen
irritalo
ostoba
eletkeptelen
es semmikepp sem jofej
es gondolom ezzel a massziv tamadassal vedekezik a tudat ellen hogy hulladek.

szoval azt hogy visszatancolt a boxtol, egyaltalan nem lepett meg mert a villa lettel ellentetben itt tenyleg olyannak ugatott aki szajba vaghatja, aztan gondolom rajott hogy vasarnap ugyis el fogjak picsazni, miert egesse le magat szombaton is

javier2 2019.02.02. 20:52:01

reni feladta?akkor igazi roma..

Oldfos 2019.02.02. 20:53:01

@Mate4182: Renyha = Tigris a Mici mackóbol csak indiai változatban :D

Oh my... 2019.02.02. 20:55:23

@Mate4182: @javier2: szerintem valamit félreérthettetek, Kizner Peti volt az, aki vesegörcs miatt feladta a Survivort anno...

javier2 2019.02.02. 20:55:24

@Oldfos: jaj de finoman fogalmaztál

Angora Cardi 2019.02.02. 20:57:42

@Mate4182: részben ekg reni hogy magát is győzködi a kimondott szóval mert belül nulla, ha tudja akkor jó, ha nem, még lesz sok pofon az életben (pl egy nagy arányú kintmaradás zsu ellen hisz ő óvodás kora óta vvreni akar lenni - DE: ő az a tipus akit így neveltek... te vagy a legszebb legjobb kislányom... és ezért is ilyen a szerencsétlen.
Tegnap volt anyja bv-ben telefonon es elmondta, hogy ő is ugyanilyen és egyformák. Na most pláne vki belinkelte az anyja fb-ját apát nem láttam talán rgy hugot igen ha nem unokahugi, de az anyja minden reni kép alá irta hogy szerelmem stb.
Plusz tipikusan az, aki azt hiszi akkor jobban ordít annak van igaza.

Oh my... 2019.02.02. 20:58:12

@oh..my...: aztán szerepelt a VV Attilás szériában, de vsz ő ott beépített emberke volt, tuti... amúgy kommentelt itt sokáig a nővére, a nickjére már nem emlékszem, csak az avatárjára... (valami női lábszár-féleség volt, vagymi;)

Angora Cardi 2019.02.02. 20:59:06

@Mate4182: nem adta fel, félrementünk, feladós a peti volt ahogy oh my .. írja

javier2 2019.02.02. 21:03:51

@oh..my...: nah végre valaki képben van

azt hittem reni visszalépett a boxtól , mert a mai napon a negyedik fürdésénél hátranyúl a törcsiért
kiakadt a válla , amit a zsűri nem evett meg , de a hiteles vesegörcs színlelésével feladhatta a megmérettetést.

Oh my... 2019.02.02. 21:06:03

@Mate4182: igenigen, messziről ordítanak a komplexusai, na meg az is benne van, hogy amióta kizárták Csokit, fullba másolja a stílusát, mert azt látta, hogy Csokker népszerű volt idekint (párbaj eredmény+közönségszavazások) és gondolta, talán neki is bejöhet, ha ugyanezt tolja a képünkbe... persze nem, és iszonyú szánalomra méltó tőle ez az izzadságszagú erőlködés.

Oh my... 2019.02.02. 21:10:46

@javier2: mondjuk, az még simán megtörténhet - ismerve Renyhe renyhe mivoltát... ;P

amúgy Peti szerepelt még az Rtl egy régi ősreality-fékeségében is, amiben egy múzeális értékű, rózsaszínre fényezett Robur (?) bulibusszal járták az országot... emlékszik rá valaki? a címe nem ugrik be...

Oh my... 2019.02.02. 21:13:37

@Angora Cardi: pfff, ez nagyon gáz... és egyben tankönyvi példája annak, hogy hogyan lehet elcseszni egy eleve (mind dizikális, mind mentális) hátránnyal induló gyerek személyiségét...

Dauda András 2019.02.02. 21:14:34

Hát nekem egyáltalán nem hiányzik Csoki meg Krisztián!
Eddigre már rég elfogytak volna.

Csak azt sajnálom h Csoki nem párbajon ment ki.
Ahogy dagadó nyakizmokkal leüvölt egy nőt az aggresszív állat, biztos kiesett volna.

Angora Cardi 2019.02.02. 21:19:06

@oh..my...: megkockáztatom reni gázabb mint zsu ami már majdnem lehetetlen amilyen hátránnyal indult zsu pl itt is de pl az ő anyja is be volt kapcsolva és a renié gázabb volt - renianyu elcseszte rendesen, renike vagy marad akaratos ordibátor felnőtt vagy marad még anyja nyakán akaratos gyereknek egy darabig, esetleg egyszer egy csoki pofán küldi :/

Oldfos 2019.02.02. 21:19:16

@Dauda András: Ez az egész musor arra lett,hogy megutáljam a cigányokat, niggereket, buzikat, retardáltakat, fiatal nőket stb.: D

Oh my... 2019.02.02. 21:19:24

@Angora Cardi: ne ne neeee! dehogy adja fel, nem akarhatod nyussz! ;) én inkább egy oltári nagy verés+pofára esés után szeretném őt látni, amint azzal a fogalmatlan fejével megcélozza az utcaajtót... nah ez, ez némi elégtételt nyújtana amiatt, amit elszenvedni kényszerültünk tőle! ;P ;D

Angora Cardi 2019.02.02. 21:19:43

@javier2: 10-kor a Gyűrűk ura után

Oldfos 2019.02.02. 21:20:45

@Angora Cardi: Zsú anyja egész összeszedett volt, úgy tünt ő nem is szefós: így még nagyobb a bűne !

Angora Cardi 2019.02.02. 21:21:32

@oh..my...: hehehe pedig hogy sivalkodhatna a kis sellő, nem lenne szép? Reni anyja majd süt neki halat (mondta tegnap), menjen lakjon jól. De felőlem jól el is verheti Tivadar vagy ki :DDD

Oldfos 2019.02.02. 21:23:08

Az utolsó helyen álló Haladás fontos meccset veszített (0-1) hazai pályán az utolsó előtti Kisvárda ellen a magyar bajnokság első tavaszi fordulójában.
Gigászok csatája a szefós O1G támogatásával:D :D

Angora Cardi 2019.02.02. 21:23:25

@Oldfos: szerintem is összeszedett volt, de ott is fennáll az én kislányom otthon is ilyen és tisztaszívűnek neveltem amit a gyerek kissé személyre szabott saját ízlésére anyu útmutatása alapján :D

Oh my... 2019.02.02. 21:23:34

@Dauda András: egyetértek, már ami az elfogyást illti, mostanra bepunnyadt volna mind, Renyhe is csak azért bírja szuflával még, mert Csoki hátán kapaszkodva lájtin tolta csak a kretént, de már most pont kezd kifulladni ő is, épp még jó időben viszi ki Zsizsik...

javier2 2019.02.02. 21:26:22

@Oldfos: nem vagy képben
Kisvárda tele van brazillal , fél milla eurós játékosokkal
Haladás tehetségei javát eladta , ott az uj stadion jovore nb2
de abban igazad van közpénzből

Oh my... 2019.02.02. 21:27:24

@Angora Cardi: deee, nagyon szép lenne, hajajj! ;))) Renyhe mutter meg, ehh... azt mondta, azért süt neki halat, me' sellő a kis nyomi.... bakker xDDDD most komolyan, ha minket hívna meg, nyársra húzna egy embert?? (facepalm)

Oh my... 2019.02.02. 21:31:24

@Oldfos: azért... volt "szerencsém" olvasni pár fb-kommentjét, és azok alapján, hmm.... nem is tudom; mindenesetre, én nem mernék az épelméjűségére egy rongyos forintot se feltenni, az is biztos.

Angora Cardi 2019.02.02. 21:35:54

@oh..my...: igen ezzel a kannibál vonallal már én is eljátszottam :DDD

Oh my... 2019.02.02. 21:40:47

@Angora Cardi: de ugye? megetetné vele egy "fajtársát"? ez is tiszta zsizsik úgy, agyban... xDDD

@oh..my...: talán Bajkeverők volt a címe..?

Oh my... 2019.02.02. 21:42:51

@oh..my...: végre leesett, hogy talán igénybe vehetném gugli-barátunkat a találhatás helyett, és jeeee! itt van:

rtl.hu/azelso20evunk/a-bajkeverok-nem-fogtak-vissza-magukat

Dauda András 2019.02.02. 21:51:58

@Oldfos: Mondjuk a VV8 Zsolti klasszissal szimpatikusabb volt, mint VV9 Greg.

A fialabb nőkre mondjuk tényleg szavaim sincsenek. Kb 1-2 nap után már töcsköltette magát mind.
Bármiféle minoritás jöhet! Ennyi "coalburner hoe" "mudsharkot" egy rakáson te jó ég!

Ez a millenáris gen már ilyen lesz...?

Bekkara 2019.02.02. 21:53:56

@oh..my...: a kétezres évek Éjjel-Nappal Budapestje

Oldfos 2019.02.02. 21:57:19

Na minnyá kezdódik:berúgom a TV-t!:)

Oh my... 2019.02.02. 22:04:22

@Bekkara: jó hasonlat, de azért annyira mégsem, mert annak volt eleje és VÉGE! ;)) és mivel újdonság volt, vicces is volt... de még az a nőimitátor kinézetű csajszi, a Viva! szakadtunk rajta, mára meg már teljesen átlag bizonyos szubkultúrákban... (nem tudom eldönteni, hogy röhögős vagy sírós emót tegyek-e ide, pfff...)

Dauda András 2019.02.02. 22:04:25

@Falatkányi: Adri testében mi a pozitív? Gyakorlatilag széltében hízik a nő. Zsu legalább fenékre és combra hízik. Ruhában még most is bőven jól néz ki.
Adri már régen nem.
Vagy most a mellére gondolsz?

Oh my... 2019.02.02. 22:06:24

@Dauda András: szerintem rettenet, és a feje... epic, tényleg mint egy hobbit.

Oh my... 2019.02.02. 22:08:28

@Dauda András: ja és az ízlése, azok a bodyk.... meg leggingsek... biztos kézzel válaaztja ki az alakját legelőnytelenebbül hangsúlyozó darabokat, tud a csajszi! (nem) ;DD

Lynette21 2019.02.02. 22:10:00

Hat ez a box edzes egesz heten nem erdekelt. De most azert megnezem. Szerintem mindegyik vv-st marhara leverik.

Lynette21 2019.02.02. 22:10:49

@javier2: Eddig semmi nem tortent. Mindegyikkel elbeszelgetnek negyszemkozt az edzok, hogy lelkileg is felkeszitsek oket.

Angora Cardi 2019.02.02. 22:12:59

@oh..my...: igen, nagyon gázos bagázs :D

Én a boxra nem csatlakozom kommtársak de hajrá aki nézi.

Lynette21 2019.02.02. 22:13:15

@Dauda András: olyan szempontbol szerintem is szerencses Adri alkata, hogy nem folyik szet... A merlegeleskor, amikor fehernemuben volt, en is meglepodtem, hogy ahhoz kepest, hogy milyen kicsi, es mennyit hizott, megis jo az alakja. ( pl ahhoz kepest, amit en latok a tukorben, pedig joval magasabb vagyok mint o, megis maskeppen vagyok dagi...)

Dauda András 2019.02.02. 22:13:36

@candyperfumegirl: Hát itt max a kizárás a hirtelen halál kiesés.
Csoki találta meg az évadban.

Lynette21 2019.02.02. 22:14:25

Most eppen egy tabla elott tippcsiznek, hogy ki fog nyerni es ki vesziteni...

javier2 2019.02.02. 22:14:28

nem tartom fairnek 4 nap után boxolni
leírtam lehetett volna 1. hét iskola hét sok tesivel
2. hét fitthét
3-4 hét boxhét
ezzel szemben a túlhízott mókusok boxoljanak 4 nap alatt nem tartom sportszerűnek és etikusnak sem

Lynette21 2019.02.02. 22:19:00

A fiukat tobbnyire gyoztesnek hozzak ki a lanyokat meg vesztesnek. A Renit feltik a valla miatt, Zsu becsukja indokoltalanul a szemet, ha kinyitja meg nyerhet is...Allitjak a lakok egymasrol.

Nyuszomuszo83 2019.02.02. 22:21:25

Jó estét! Engem ez a boxhét is untat már rohadtul. Lehet egyedül vagyok ezzel de olyan lapos ez mint az a4-es papír! :/

Mók_Ica 2019.02.02. 22:21:31

sziasztok, csütörtökön hosszú munka volt, tegnap társadalmi életet éltem :))) ma du néztem vissza..... renyhe remélem kiesik holnap..... utána közvetlenül menjen greg....... egye a halacskát, amit renyhe okos mamája süt a sellő fiúnak.....

candy: a szerkiknek szóló üzenetért max. ekg :)))) annyiszor leírtuk már itt is a kupit, a pazarlást, az értelmetlen programokat....... és a mai öfi elején hogy ment be az edzőbá'?? hirtelen meglepődött a rendetlenségen...... eddig nem látta?????

Mók_Ica 2019.02.02. 22:23:02

@javier2: drágám, elhatárolódok a villalakóktól, sskk egyikkel sem állok rokonságban :)))))

@Nyuszomuszo83: szia nyuszim :))) uncsi bizony.... de ma már vége lesz......

Mók_Ica 2019.02.02. 22:24:11

a fizetett közönség soraiban ott vannak volt vv-sek..... fosomát megismertem....

Cherie 2019.02.02. 22:26:00

A box megcsúfolása következik

djökerek 2019.02.02. 22:26:50

Hajajj, Petire ráadták a három éves fiam pizsamáját!

Nyuszomuszo83 2019.02.02. 22:30:37

@Mók_Ica: Szia Mókim! Végre nem csak nekem! Megnyugodtam!

Mók_Ica 2019.02.02. 22:30:47

@Angora Cardi: oh my god..... még nem menekült el????? :))))

@Cherie: egész héten az volt.... kivéve hunyort, mert ő sztem már boxolt...

@djökerek: kérlek ellenőrizd a szekrényetekben.... lehet hogy ellopta.....

Nyuszomuszo83 2019.02.02. 22:31:18

@javier2: Szia Alvezírem! Cupp-cupp!

Cherie 2019.02.02. 22:32:44

Már ez afogyatékospuskás is ordít

Mók_Ica 2019.02.02. 22:32:45

pornóbajusz miért ordít??? fél??? őt nem boxolják le...... pedig megérdemelné.....

javier2 2019.02.02. 22:34:03

@Nyuszomuszo83: fővezír!
@Mók_Ica: icuka
@Angora Cardi: pufi nyuszi
közvetítsetek ...

Dr.Zé 2019.02.02. 22:34:58

Ennyi léhűtőt egy csomóban énb vagy mi a faxom

Mók_Ica 2019.02.02. 22:35:33

ott van denis is.....

2019.02.02. 22:36:08

Szasztok!
Ez a bokszgála gagyi. A ródli alvóhelye: szán-alom!

Nyuszomuszo83 2019.02.02. 22:36:10

@javier2: nyirtad a jónépet???

Képzeljétek, már van olyan nyuszi hajpánton mint a Micinek volt! Csak az enyém fekete és szebb vagyok benne! #énkérekelnézést

Mók_Ica 2019.02.02. 22:36:30

@javier2: :))))

@Dr.Zé: az.... wannabe cölöpök

Angora Cardi 2019.02.02. 22:36:33

@Mók_Ica: azt nyilatkozta ha jót akarnak neki az emberek, reni menjen vissza de ez a box érdekli és kár hogy nem tud az éjjelnappalos bagázzsal boxolni

@javier2: nem nézem a boxot javi, nem izgat, inkább keresek filmet ma estére :) én is majd itt olvasom amit beírnak

Cherie 2019.02.02. 22:37:08

Adri már liheg az ugrálástól

Dr.Zé 2019.02.02. 22:37:24

Nagy seggű asszonyom.

Nyuszomuszo83 2019.02.02. 22:37:42

@Mók_Ica: kiütném koval a pecshába! A fejét lerúgnám de nem pankráció van! :D

Mók_Ica 2019.02.02. 22:38:16

@Nyuszomuszo83: már bocsi nyuszim, de hajpánttal vagy anélkül is mmkk szebb vagy mint mici....

gagyi box...... kalimpálás van....

Nyuszomuszo83 2019.02.02. 22:40:03

@Mók_Ica: már piros vagyok mint a pipacs!

Mók_Ica 2019.02.02. 22:40:16

@Angora Cardi: ez most komoly???? nagyon röhögök :)))))

@Nyuszomuszo83: elképzeltem, ahogy vékony rajzfilmhangon, az avatarod mondja ezt a szöveget :))))

Cherie 2019.02.02. 22:40:17

Edző csaj feje ...

gazo 2019.02.02. 22:40:24

Eddig a táblás csaj mindent visz :)

2019.02.02. 22:40:59

Ahogy nézem holnapra is marad ebből a hyper-gagyi bokszból.

Mók_Ica 2019.02.02. 22:41:09

@Nyuszomuszo83: cupp :)))

adri teljesen kivan......

tvbuzi 2019.02.02. 22:41:19

Adri milyen "magas"? 135cm?

Dr.Zé 2019.02.02. 22:41:28

Mintha öreganyámat látnám a cséphadaróval.

Nyuszomuszo83 2019.02.02. 22:41:47

@Mók_Ica: gondolom felröhögtél! Amúgy tényleg érdekes a hangom telefonban pl. olyan mikiegeres! :D

Thats What She Said! 2019.02.02. 22:42:38

Hu gyerekek...én ezt nem bírom nézni.. sajnálom őket, hogy vmi bajuk lesz...

javier2 2019.02.02. 22:43:12

@Angora Cardi: pufi te nem nézed énsem akkor ki közvetít ?kell egy mártír! aki nézi hogy képben legyünk:P
@Nyuszomuszo83: szívesen porlasztok csontot és darálok...kukoricát
de nem ma nagyon vicces taktikus csupa szív oldalam hozom :)

Mók_Ica 2019.02.02. 22:43:57

@Nyuszomuszo83: nem kicsit :)))) nem inkább minnie egeres?? :))))

no, gyün roller......

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.02. 22:44:01

Adri hullására érkeztem.

Jó estét. :)

Roli jön.

Nyuszomuszo83 2019.02.02. 22:44:27

@tvbuzi: igen, elvisz minket a talajmenti fagy, sőt megtoldom, 35,5-es lábam van! Adrié is 36 körüli! :D

@Dr.Zé:

Cherie 2019.02.02. 22:44:29

@Thats What She Said!: nem lesz semmi bajuk'

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.02. 22:45:07

Roli, mint a cséphadaró. Felváltva ülnek le.

Mók_Ica 2019.02.02. 22:45:25

roller durván ledarálta bécit, aztán béci leütötte rollert, aki seggre esett.......

javier2 2019.02.02. 22:45:55

@Csakazértis én vagyok a királynő: akkor talán valamit megtudunk?
j ó hogy jöttél. adri pokemon kiesett??

gazo 2019.02.02. 22:46:36

@javier2: aki járkál a menetjelző táblával :) eddig a legjobb :)

Cherie 2019.02.02. 22:46:50

Lassan többet vannak a földön

Mók_Ica 2019.02.02. 22:46:54

baszki.... ez vicces :)))) most mind a ketten elestek..... mondjuk ez nem box.....

Lynette21 2019.02.02. 22:47:04

Most mind a ketto egyszerre esett el...

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.02. 22:47:06

Béci átkarolta Rolit, együtt estek el.
Ütik egymást.
Béci ismét földön.

Lynette21 2019.02.02. 22:47:32

Itt amugy vannak ervenyes utesek is?

Mók_Ica 2019.02.02. 22:47:33

@javier2: igen, adri vesztett énb bori ellen

javier2 2019.02.02. 22:47:45

nah nézem végre:)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.02. 22:48:00

@javier2: Adri vesztett, Bori nyert. Adri egy fos volt, már bocs, semmit se csinált, nem védekezett, nem ütött.

Nyuszomuszo83 2019.02.02. 22:48:33

Ááá elmegyek cigizni, nem egy Tyson meccs ez! :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.02. 22:49:01

Roli ismét leküldte Bécit.
És megint
Számolás jön

Lynette21 2019.02.02. 22:49:07

Ti amugy halljatok a kommentetor bacsit?

MosóMaca 2019.02.02. 22:49:19

A kommentátor szimpi

Mók_Ica 2019.02.02. 22:49:33

rollert nagyon hajtja a nyerni akarás..... jól tolja :)))

Cherie 2019.02.02. 22:49:34

@Lynette21: dehogy vannak legalábbis eddig

Dr.Zé 2019.02.02. 22:49:38

Táblás csajt - meg? - meg hát.

Pancsamanó 2019.02.02. 22:49:40

Sziasztok, nem tudok írni mert lemerülök, de ezt muszáj:

Hunor: "Nem az Adri nyert!"
Reni: "Nem az Adri? Hát?"
Többiek: "Hát a Bori!!!"

Micsoda segg ostoba nő :)))))

gazo 2019.02.02. 22:50:13

Pankacio gyanús nekem egy kissé ez a Roller meccs

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.02. 22:50:13

Hát ez cseppet sem barátságos meccs, mindkettő teljes izomból üt.

Mók_Ica 2019.02.02. 22:50:42

roller nyert.....

@Lynette21: nem sokat értek belőle, akkora a háttérzaj....

tvbuzi 2019.02.02. 22:50:49

Róland összeverte Bélát

MosóMaca 2019.02.02. 22:51:09

Remélem renyhével felmossák a padlót,csak ezt várom

2019.02.02. 22:52:38

Roller faxa volt, na!

Cherie 2019.02.02. 22:52:40

Nah többit holnap...

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.02. 22:52:44

@javier2: olyan Ft abban a nadrágban, mint aki terhes. Inkább gurult, mint ugrált.

Lynette21 2019.02.02. 22:52:47

@Mók_Ica: Hat ez az, pedig neha mond vicceseket is...

gazo 2019.02.02. 22:52:51

Most akkor ennyi ?

Nyuszomuszo83 2019.02.02. 22:54:06

Ez egy raklap szar volt így tömören! Lekvárt megnézem azért! :)

tvbuzi 2019.02.02. 22:54:13

Lacika vajon jelen állás szerint még mindig Renyhét favorizálja?

Ego0123 2019.02.02. 22:54:31

@MosóMaca: Horti Gábor kiváló sportriporter

Dr.Zé 2019.02.02. 22:54:59

Jó xar volt ismét.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.02. 22:55:00

@MosóMaca: azt én is várom. Meg remélem, kap mokkát a szeme alá, sminknek.

Mók_Ica 2019.02.02. 22:55:12

@Pancsamanó: ezt nem hallottam..... de nagyon röhögök :)))) ez pont olyan, mint a viccben...... kisgyerekkel sétál az anyuka, megállítja útközben egy öreglány, megcsodálja a gyereket és azt mondja, de édes ez a kisfiú.... mire az anyuka: nem kisfiú.... öreglány visszakérdez: nem kisfiú?? hát???

MosóMaca 2019.02.02. 22:56:51

Én balga! Azt hittem ma meglesz,kiütik őket,aztán haladunk tovább.... Erre holnap folyt.köv

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.02. 22:57:06

@Lynette21: néha lehet hallani, jókat mond, de egyrészt a hangzavar, meg a látvány, meg hogy ide írok, kicsit elveszett szegény hangja. :)

MosóMaca 2019.02.02. 22:57:56

@Ego0123: szegénynek biztos fogalma sem volt,mi az a Vv,hogy elvállalta

Thats What She Said! 2019.02.02. 22:57:59

@Cherie: persze, feltételezem nem lesz. De rohadtul nem lennék a helyükben, én nem vállaltam volna be :) és tenyleg, mégha vicces is, azért eléggé komolyan vettek.

javier2 2019.02.02. 22:58:39

végre nézem és a boxgálát eltolták
hát azért ilyet nem láttam még :(((
roli grat
adri nem láttalak

jo8 most ez nem esett jól
boxgálát felvételről
szánalmas rtl

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.02. 22:58:52

@Pancsamanó: hozzá meg az az értelem Greg fején.
Gyerek a vonaton:
- Anyuanyuanyu, az itt mi?
- Egy tehén.
- Hoooool?

Oh my... 2019.02.02. 22:59:27

na elmennek a pi...chába, hogy képesek voltak így szétdarabolni a kontentet!!!!!! épp hogy belemelegedtem, erre vége???! krrvaélet!

javier2 2019.02.02. 23:00:08

kolosi hamarosan szőnyeg kereskedőnek sem leszel jó!

Nagy Endre 2019.02.02. 23:01:12

sziasztok

na holnapig izgulhatunk a többiekért:)

ez a béci hány éves? súlyban és korban is egy jó tizes van közte és roli között...roli egész jó volt és még nem is cigizett csak feküdt a kanapén:-)

adri le lett darálva:(

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.02. 23:01:41

Éva kezd, stáblista.
Kanapé: Lekvár és Era.

javier2 2019.02.02. 23:02:20

@oh..my...: pontosan , ennél gázabb még nem volt...
holnap Candy megint forradalmat hírdethet

Mók_Ica 2019.02.02. 23:02:31

évára fordítva adták fel a box kesztyűt......

nicu71 2019.02.02. 23:03:18

Lacika de cukiii/Era póthaj nélkül . hát ...

javier2 2019.02.02. 23:03:37

roli jó volt bedarálta a mŰmájert!

MosóMaca 2019.02.02. 23:03:50

Éva szekszi anyagot hoz nekünk ÖNMAGÁRÓL!!! köszönjükszépen

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.02. 23:04:09

Régi vv-sek lesznek állítólag, meccsek elemzése.
Éva sztárolja Rolit, Muhammad Ali, Era szerint kövéren.
Soma, Kárszeg, Dennis eddig

Dauda András 2019.02.02. 23:04:48

@Lynette21: Megnézetem még egyszer és lassan kezdem felfogni hogy mire gondoltak. Fiatalabb és feszes még gondolom.

Oh my... 2019.02.02. 23:05:47

@javier2: "gála"...? gálának fapados, de sima boxmérkőzésnek amúgy szórakoztató volt; aputestű Róli szuper volt, felálltam, komolyan, úgy drukkcsiztam, hogy üsse ki a puhány Bécyt - ipszilonnal -, Pua viszont kapott az arcába rendesen... ez a Bori csajszi nemtom ki, de szépen odatette magát.

Mók_Ica 2019.02.02. 23:07:45

éva is cipővel a kanapén.... ezt miért kell???

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.02. 23:08:48

Lacika szólt Évának, hogy fordítva van a kesztyű. Éva: tényleg?
Felvetés: ki kivel bunyózott volna bent?
Era: Adri, Greg. Éva: lányokkal lehet. Era: az mindegy.

tvbuzi 2019.02.02. 23:09:21

Baukót is pofánbaszhatná valaki

Mók_Ica 2019.02.02. 23:09:26

lacikán felröhögtem :))) éva elkezdte ütögetni a box kesztyűs kezével...... aztán abbahagyta, nehogy az arcának baja legyen..... erre lackó: van taj kártya :)))))

Mók_Ica 2019.02.02. 23:10:06

@Csakazértis én vagyok a királynő: lackó pornóbajszi petit ütötte volna :))))

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.02. 23:10:43

Meccs napjának reggelén. Tánc, kupi, Renyhe segge, Adri zabál, Zsu a szokott széken a szokott arccal, Roli a kanapén.

nicu71 2019.02.02. 23:11:23

@oh..my...: Bori? elég régi ÉNB szereplő ,amúgy elég negativ a karaktere.

MosóMaca 2019.02.02. 23:11:52

Jól láttam,hogy era löttyedt, dagadt belére haspólót és neccharisnyát vett???

Cherie 2019.02.02. 23:11:53

Roli megverte a nagypapit...

ohgodohman 2019.02.02. 23:11:57

Eva meg akarja vakarni a segget a forditva raadott bokszkesztyuben, ez content kerem

tvbuzi 2019.02.02. 23:12:05

Legrosszabb úgymond

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.02. 23:12:14

@tvbuzi: én attól tartottam ( na jó, nem, vártam, hogy röhöghessek), hogy amíg ütögette Lackót, lebucskázik a kanapéról.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.02. 23:13:24

@Mók_Ica: öt én is. :) De sajna nem lehet.
Győzőt senki se mondta, öt én ütném. :)

nicu71 2019.02.02. 23:13:26

@Mók_Ica: Lackó annyira laza :) imádnivaló.nem? a tajkártyán felröhögtem,viszont renyheimádatát nem nagyon értem.
Era borzalmasan néz ki,mint egy felpumpált barbi baba.

Oh my... 2019.02.02. 23:13:47

isstenem Lekvár... még mindig egy fogalmatlan balfasz vagy! (facepalm)

MosóMaca 2019.02.02. 23:13:48

Laszika renyhét isteníti.... jobb volt,míg csendben volt

Cherie 2019.02.02. 23:14:06

@MosóMaca: jah melegítőfelsővel és a vastag nyakán a guminyaklánc

Oh my... 2019.02.02. 23:14:56

@Mók_Ica: mert sutyerák a lelkem, igen, még mindig...

tvbuzi 2019.02.02. 23:15:16

Nyomtam egy mutét Győzőre

ohgodohman 2019.02.02. 23:15:47

Lacika latvanyosan szarik az Evara, nem tarthatna I. Lekvar kiraly a belevalokat innestol? :D
GYOZO TAKARODJ! Miert kell a szottyadt borotvalt fejet neznem mikor nem is o a musorvezeto? Tavozz Satan!
btw imadom mikor egy magyarul nemtudo emberrel akarnak magyar verset "szavaltatni"...

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.02. 23:16:32

@nicu71: pláne, hogy nincs bóti haja, meg pogácsább a feje.
Haspóló, de az a galléros sportos, bő, erre a boxköpeny, nyakán lánc, inkább nyakörv, de lehet, póráz. :)

Oh my... 2019.02.02. 23:16:32

@Cherie: egy sztájliszt veszett el benne... végleg xDDDDD

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.02. 23:17:57

Évának kijavították a kesztyűjét.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.02. 23:18:56

Laszka sellőzött. Eselylatolgatás. Era: jó, ha Greg eljut a ringig. :)

Mók_Ica 2019.02.02. 23:19:05

@Csakazértis én vagyok a királynő: :)))

@oh..my...: eléggé....

@ohgodohman: olvasni sem tud... de amit olvas, azt sem érti...... borzasztó, hogy egy ennyire ostoba embert ennyire tolnak..... pffff

Mók_Ica 2019.02.02. 23:19:55

@nicu71: a kis pocakja kivillant..... neccharisnyával tartotta össze..... höhöhöhöhö

Mók_Ica 2019.02.02. 23:21:41

@Csakazértis én vagyok a királynő: télleg :)))

era haja nem jó..... ezt vajon magának csinálta vagy a fodrász ennyit tudott kihozni az agyon roncsolt hajából..... ?????

Mók_Ica 2019.02.02. 23:22:45

a betelefonáló zsu fan volt...... évike elég gyorsan lerázta..... remélem a csatorna nem renyhét akarja visszatolni......

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.02. 23:22:55

Telefonáló: Zsu drukker. Lacika: de hát a feleségem. Telefonáló: elég szomorú, hogy nem a feleségednek drukkolsz.

nicu71 2019.02.02. 23:23:01

@Mók_Ica: @ohgodohman: a "kis" pocakja hahaha .Lackó egyedül simán vinné a műsort százszor jobb lenne mint almafa meg baukó együtt legjobb napjaiban.

tvbuzi 2019.02.02. 23:23:31

Asszem elég is volt mára

ohgodohman 2019.02.02. 23:23:39

eeees pornocontent Evaval, hiszen ez a ValoVilag, abbol is a BeleValoVilag, mi mast mutatnanak? Villalakokat? Pfffffffff

Mók_Ica 2019.02.02. 23:24:06

éva napolajjal / szoláriumkrémmel keni be magát a szaunában????? ezt magától találta ki???? idióta.....

Oh my... 2019.02.02. 23:24:15

@MosóMaca: sajnos jól (sírok!!!) konténer-pozitív xDD

@nicu71: nah, ennyire régóta nem láttam basszus egy percet se belőle... nagyonnagyon régen nézték néha a gyerekeim, Király Gabira emlékszem, őt bírom, neki szurkiztam a Konyhafőniben; meg a Joe volt még ismerős a félkegyelmű Laller mellett - ő indult a VV4-ben az ikertesójával a Rácz testvérek ellen, de sajnos veszítettek a beszavazón, pedig viccesnek ígérkeztek...

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.02. 23:25:01

Éva épp elköszön, Lacika lobogtatja felé a logó cipőfűzőjét: kösd be, léci. :)

Mók_Ica 2019.02.02. 23:25:09

@Csakazértis én vagyok a királynő: laszika jó volt :)))) kár hogy renyhének drukkol.....

@nicu71: egyértelmű

nicu71 2019.02.02. 23:26:18

@Mók_Ica: szerintem a stúdióban a sminkes -fodrász széttárta a kezét,és feldúltan távozott.Én egy cipó and bax sapkát huztam volna a fejére,illett is volna a malac ábrázatához

Oh my... 2019.02.02. 23:26:20

@Mók_Ica: ez volt a "szexi" kontent? anyám.... jó, hogy nem néztem oda (pötyörésztem ide;) minek kell ezeket erőltetni??

MosóMaca 2019.02.02. 23:26:21

Kedves BV szerkesztők! Ismét a jóédes anyátokat!!!! Almafasz verset olvas,éva sztárolja magát?!? Tényleg ennyire nem volt idő összevágni valamit a játékosokról,akikről szólna ez a szar???? Ki az az egybites, fogyatékos,aki ezt “szerkeszti” zsuzska valamelyik rokona?! Mert akkor értem,a színvonalat,mega betelefonálókat is. Részemről soha többet bv....

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.02. 23:26:33

@Mók_Ica: Era haja: biztos lehetett választani: vagy nullásgép, vagy ez a csepű.

Mók_Ica 2019.02.02. 23:27:10

találtam egy viccet.... előre is bocsi minden n yuszitól, de nagyon röhögtem rajta:

Az anya nyulat készített az újévi ebédre, amelyet az apa saját maga vágott le. A gond csak az volt, hogy a gyerekek nagyon szerették a nyuszikat, így nem mondták meg nekik az igazat. Ebéd közben a kisfiú, aki nagyon jóízűen eszi a nyulat, megkérdezi:
- Apa, milyen hús ez?
Az apa büszkén mondja:
- Találd ki... adok egy tippet... az anyátok néha szokott így becézni engem!
Ekkor a kislányuk mindent kiköp a tányérba, és azt mondja a testvérének:
- Úristen, nehogy megedd, ez egy fasz!

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.02. 23:27:53

@Mók_Ica: igen, Lacika jó lenne, jobb műsorvezető lenne, mint Greg, ezeknél a kreténeknél meg sokkal.
Renyhét nem tudom elnézni neki. :(

Mók_Ica 2019.02.02. 23:28:29

@nicu71: bax-sapkát :)))) vagy kotont..... :)))

@Csakazértis én vagyok a királynő: nekem is ez a gyanúm......

Mók_Ica 2019.02.02. 23:29:36

@oh..my...: ráadásul majdnem felgyújtotta a szaunát.....

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.02. 23:30:09

@Mók_Ica: sztem magától találta ki, ennyire ostoba. Azt akarta, hogy csillogjon.
Aztán majdnem felgyújtotta a szaunát.

Cherie 2019.02.02. 23:30:38

@Mók_Ica: igen, tuti ezt követelte szülinapjára

nicu71 2019.02.02. 23:31:06

@Csakazértis én vagyok a királynő:" nullásgép vagy ez a csepű " sírva röhögök:)))) elképzeltem ,vizuális tipus vagyok.

Ármándójózsi 2019.02.02. 23:31:31

@Mók_Ica: Ezt néztem én is kikerekedett szemekkel, hogy mi az, hogy "bekeni magát"? Bakker, ez nem szolárium. A másik, az illatosítót talán a vízbe kellett volna te sötét ló... És egyáltalán, mi ez a Bunkó Éva felszopás a VV-ben????

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.02. 23:33:10

@Ármándójózsi: mert a jó ribanc annak nyal, aki a legnépszerűbb.
És rájöttek, hogy nálunk a legnépszerűbb a szauna.

Oh my... 2019.02.02. 23:33:12

@Csakazértis én vagyok a királynő: én sem, és azt meg főleg nem, ahogy kifordult a szövetségesei/támogatói mellől, miután kijött - azóta nem volt még érkezése átpörgetni az öfiket, hogy még mindig ennyire vakon van..?? nekem az ilyen kifordulósság nagyon nem fér bele, az ilyen embereket kerülöm mint a bubópestist, nálam ott teljesen leírta magát Lekvár; tényleg lekvár, a gerince is kocsonyás, sajnos...

Mók_Ica 2019.02.02. 23:36:37

@Csakazértis én vagyok a királynő: :))))

@Cherie: az vót neki??? elég szánalmas ajándék ez.....

@Ármándójózsi: hátha végre ezt a szériát ő nyeri :)))))

Oh my... 2019.02.02. 23:36:56

@ohgodohman: ugyan! mit vársz ezektől.... ezt tudják.

Oh my... 2019.02.02. 23:38:20

@Mók_Ica: xDD az attól függ, mire hajt; ha arany málnára.... ;P

Oh my... 2019.02.02. 23:40:48

@MosóMaca: ekg, EKG és E-K-G!!!! na menjenek a....

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.02. 23:42:27

@oh..my...: Hát igen, ezzel teljesen egyetértek. Első napokban még elnézhető volt, hogy vakon volt, de volt elég ideje. És hogy ennyire nyíltan Renyhe drukker, az nagyon gáz.

Oh my... 2019.02.02. 23:45:21

@Csakazértis én vagyok a királynő: igye? örülök, hogy valaki hasonlóan látja, mert már kezdtem azt gondolni, hogy velem van a baj - itt szinte mindenki odavan tőle....

Oh my... 2019.02.02. 23:52:38

@Mók_Ica: meglepődtünk? ;) a fordítva felhúzott boxkesztyűk után? ;DDDDD

gyümölcs almafa kommentelő 2019.02.03. 00:03:33

Jó estét! (éjszakát...)

Roller jól csinálta.
"Ha férfi vagy, légy férfi..."
Oda ment, tette amit kell, s győzött.
Így kell ezt.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.03. 00:06:12

@oh..my...: Nekem is szimpi volt, és még mindig csípem, de nem tudom neki elnézni a Renyhe drukkolást.

Oh my... 2019.02.03. 00:29:29

@Csakazértis én vagyok a királynő: azt nem is lehet... könyörgöm, Renyhe??? bírtam én is, olyan kis outsider volt... de én a lojalitás hiányát nem tudom elnézni neki, mert ezek szerint csak érdekből kapaszkodott Roliékra... nah mindegy, nem irritál, de nem is csípem már (elég egyszerű fejben a srác, ami egyre inkább kiütközik, ahogy többet szerepel, és ez sem teszi szimpibbé sajnos)...

Oh my... 2019.02.03. 00:30:14

@Spitzbauer: ez igy még szebb... (nem)

Oldfos 2019.02.03. 00:58:52

Lekár egy nyóckeres vérbuta sotétcigámy!ennyi!
pozitivuma hogy nem agresszív és a maga sötétmódján vicces. DE ENNYI!
Sötét tuja amilyen benn is volt.

Kostarika 2019.02.03. 01:21:28

@Csakazértis én vagyok a királynő:
Dehát a tezsvíre! Mit szónának a rokonok, ha nem vír szerint szurkolna?! :D :D

Mate4182 2019.02.03. 01:28:35

Most neztem csak meg a boxot...

ROLIIIIII!! BEAAAAST

Tatott szajjal neztem az elso 10 masodpercet utana meg fel kezzel rangattam a bnomet a vallanal fogva (mintha ettol jobbban latna vagy nemtom) mikozben le se vettem a szemem a képernyőről :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.03. 02:51:27

Szerintetek az ÉNB és a VV között mennyi lehet a nézői átfedés? Arra akarok kilyukadni, hogy egy átlagos ÉNB néző nézi-e a VV-t is, és fordítva ? (Nekem pl az ÉNB-sek teljesen ismeretlenek, kivéve a műsorvezető Lallert, mert őt már láttam korábbi VV-kben is.) Illetve, hogy aki mindkét műsort nézi az vajon ilyenkor az ÉNB-s, vagy a VV-s versenyzőnek drukkol?

Dauda András 2019.02.03. 03:08:15

Apukatest meg kis pocak ide vagy oda, Roli jó nagyokat ütött.
Mondjuk az elején megcsúszott párszor. Az mondjuk vicces is volt. :)
Összességébe csoda, hogy nem ütötte ki Bécit.

Még egész szórakoztató rész is volt. Inkább mint egy szókásos Greg, Reni hiszti.

Dauda András 2019.02.03. 03:10:16

@VV Erőlegény: Nekem volt átfedés.
Az Énb-t Anikóval promózták és néztem miatta pár hónapig anno :)
Aztán már kicsit uncsi volt.

Dauda András 2019.02.03. 03:34:21

@nicu71: Miért szereti Lekvár Renyhét? Mert a tesók kint kiokosították, hogy a vérre szavazzon...

Im just here for the comments 2019.02.03. 05:41:00

@Mate4182: azért nyugtass meg, hogy nem élveztél a gatyádba.

Sanda.Ipse 2019.02.03. 08:04:29

@Mate4182: szép volt Rollertől, nem csalódtam benne. A felborulásaikon meg jókat röhögtem.
@VV Erőlegény: én abszolút ÉNB-szűz vagyok, egyetlen részt sem láttam , könnyű volt drukkolni
@oh..my...: EKG. Sajnos Lacika számomra abszolút csalódás.

bel ami 2019.02.03. 08:31:22

Lezajlott a VV
ökölvívó torna,
ÉNB sztárokból
mindegyik megúszta.

Csak szegény Tamara!
Zsuzsu kiütötte,
fogai potyogtak,
a mentő elvitte.

De aggódni nem kell
nincs következménye,
állapota stabil,
kórház jelentette.

lilalibaluna 2019.02.03. 08:58:58

Én azt gondolom, Lacika azért Reninek szurkol, mert ha visszanézte, azt láthatta, hogy Reni nem beszélte ki. Ráadásul pont a vége felé ráakaszkodott és az összepacsizást elmondta Lacinak. Lacika is pont ugyan olyan, mint a többségünk. Féltékeny, kicsinyes, grandpiti. (Ráadásul Zsu nem állt kötélnek, amikor udvarolni próbált neki. Egyébként szerintem Rolinak is ez a fő problémája Zsuval, nem a hazugságvizsgálat. Legjobb taktikusként biztos lehetett benne, hogy a többiek beszélték rá a manőverre.)

Sanda.Ipse 2019.02.03. 09:02:17

@belle amie:
Megállapítottam, hogy határozottan fejlődsz. Ez egy nagyon jó versike. LOL

Sanda.Ipse 2019.02.03. 09:06:04

@lilalibaluna:
arra is a többiek beszélték rá, hogy a hazugságvizsgálat után ne kérjen bocsánatot Rolitól? Egyébként nem emlékszem, hogy Roli bármikor nyomult volna Zsuzsura. Szerintem tattikusként több esze volt annál, mint hogy bármelyik lánnyal love storyt alakítson ki. Az eddig többnyire gyengítette a játékosokat.

Gia 2019.02.03. 09:34:25

@Sanda.Ipse: Roller mondta Zsunak az elején,hogy ő tetszik neki bent a legjobban.Szóval próbálkozott nála.Zsu megköszönte az érdeklődést,de mondta,hogy nem kölcsönös a dolog.

Sanda.Ipse 2019.02.03. 09:43:26

@Gia:
Az, hogy külsőleg bejön egy nő és azt közlöd vele szerintem nem jelent nyomulást. Arcra kétségtelen, hogy Zsuzsunak van a leghelyesebb pofija. Szellemileg nem hiszem, hogy bejött volna neki:)

Sanda.Ipse 2019.02.03. 09:45:02

@Gia: visszabókolni nehéz lett volna, mert pasiként külsőre lássuk be, Roller nem egy matyóhímzés:)

Mate4182 2019.02.03. 10:12:12

Szerintem Lekvar azert lett ocska alak ... mert mindig is az volt. lehet hogy az rtl suttyosaganak tudhato be hogy csak azt vagta be rola hogy lefejelne egy not, de ez nem valtoztat a tenyen hogy egy olyan emberrol beszelunk aki igy kezel egy konfliktus(nak titulalhato) helyzetet

egyszeruen csak nincs tobbe szukseg az alcara ... mehet a valodi en fitogtatas. a renyhe kategoria

bel ami 2019.02.03. 10:14:52

@Sanda.Ipse:
Köszönöm. Annyit tennék még hozzá, hogy:

Költő vagyok, mit érdekelne
engem a valóság maga?
Nem volna szép, ha égre kelne
a földi folyó csillaga.

hereverő heverő 2019.02.03. 10:31:42

@Mate4182: na nem azért, mintha most a valódi énjét látnád... Csinálja amit mondanak neki, azt látsz belőle amit a csatorna akar.
Nem úgy pl. a Radics, aki saját magát fényezte a saját videoiban. Ez azért különbség. És amúgy Lekvár is szurkolhat bárkinek akinek akar, a véleményem meglesz róla de attól Lacka még nem alja ember talán.

lilalibaluna 2019.02.03. 10:36:55

Én nem azt mondom, hogy szerelmet vallott neki, akár taktikából is mondhatta volna, amit mondott. A visszautasítás mindenképpen Rolit bánthatta. Szellemileg biztos nem jött be neki, de mondjuk nekem se Roli:). (A nap bolygó, a hold csillag vagy valami hasonló fejtegetése Rolinak.)A bocsánatkérésben igazad van.

mobilos perpetuum 2019.02.03. 10:38:56

@hereverő heverő: EKG
Egyértelmű, hogy párbaj előtt nem fognak két olyan vendéget a BV-be hívni, hogy mindkettő Zsu-t várja vissza a villába.

Balfars 2019.02.03. 10:39:02

Fitt hét elei mérlegelés:

Reni: 65-ről 74
Pua: 56-ról 57
Zsu: 60-ról 61
Greg: 68-ról 69
Roli: 89-ről 99
Hunor: 88-ról 85
Vivi: 42-ről 55
Laca: 73-ról 79

Sanda.Ipse 2019.02.03. 10:43:59

@Mate4182:
Változatlanul nem értem, hogy Lacika párbaján sehol nem voltak kiesett "barátai", Csoki, Vivien, Krisztián, de Era sem. Senki. Ez nem tűnt fel neki?

Sanda.Ipse 2019.02.03. 10:49:37

@lilalibaluna: azt mondta, hogy a nap egy csillag. A tudományos csillagászat szerint is:)

Sanda.Ipse 2019.02.03. 10:54:29

@Balfars: Roller már 100 fölött van. Vágósúly:) Lassan lefolyik a kanapéról.

Mate4182 2019.02.03. 10:55:57

@Sanda.Ipse: szerintem akkor mar feltunt neki, de akkor mar keso volt :D

amugy en nem azert tartom alja embernek amiert Renyhe fan lett hanem alapbol se tartottam tobbre amikor benn volt, es az hogy amiota kijott mit es hogy nyilatkozik, csak rasegitett a velemenyemre

Mate4182 2019.02.03. 10:56:13

@Balfars: azert az a 9 kilo Renyhen nem semmi :D

mobilos perpetuum 2019.02.03. 10:57:50

@Mate4182: Más tollával dicsekeszem. Valaki érvelt úgy, hogy az anyuka is megfenyegeti a gyerekét, kapsz egy olyat a fenekedre, ha...
Egy hosszabb kommentben már foglalkoztam azzal a beszélgetéssel ,amikor az a mondat elhangzott. Pszichológiai hadviselés. Adri mondja magáról, ronda a körme, egy szardarab vagyok. Ez arra késztetheti a másikat, hogy még durvábbat mondjon.
Utána fényezte saját magát.
Adri: ez egy tehetség
Laci Tehetség? Te meg olyan tehetség vagy.
Adri Ez az. Irigylésre méltó. Kommunikációnak hívják. Azért teremtett az EMBER minket, a nyelvünket, az agyunkat, hogy használjuk.
(szóval Ő használja az agyát, a másik nem)
Laci Úgy megfejelnélek ilyenkor. Csak kizárnak.
Ha valaki sokszor hangoztatja, hogy ő gondolkodik, a beszélgetőtársa nem, az egy provokáció. Laci nem vette észre, hogy direkt provokálják.
Adri szerint az embert nem isten teremtette, hanem az ember. Ja, és ő az ész. (?) :)))

mobilos perpetuum 2019.02.03. 11:08:23

@mobilos perpetuum: Legutóbb kaptam kritikát, hogy így idéztem: Úgy meg fejelnélek. Írta valaki, ő nem nyelvtanci, de az igekötőt az igével egybeírjuk.
www.nyest.hu/hirek/helyesiras-vs-nyelvhelyesseg
A beszélt nyelv többet enged, mint a helyesírás. Ha azt mondom: Ne vitatkozz, mert Szét Vágom a Fejedet. (Hangsúlyokat jelöltem nagy betűkkel.) Nyelvhelyesség szerint lehet külön mondani, de valóban egybeírjuk.

Tökös... 2019.02.03. 11:16:41

Sziasztok

A tegnapi bokszgálába belenéztem, de szigorúan mute üzemmodban...
Nem ragadott magával, rolcsi úgy bokszolt mint egy nő....
Még szerencse hogy a kopasz bácsiból kifujt a szufla...
Adri nem hogy 4x 2 óra alatt, de 500 óra alatt sem lesz értékelhető...

Igazából nem tudom miért fosztottak meg egy renyha-zsú bunyótól....

Mate4182 2019.02.03. 11:20:13

@Tökös...: en speciel tok pozitivan csalodtam Roli teljesitmenyeben!

epp hogy arra szamitottam hogy csajoskodni fog, ez tokre nem! szerintem tokosen oda tette magat, pedig latszik rajta hogy valoszileg eleteben nem verekedett komolyan

Mate4182 2019.02.03. 11:22:14

@mobilos perpetuum: en erre meg mindig azt mondom hogy akibol ez azt hozza elo hogy lefejelne egy not, annak pont az elevenebe talalt egy olyan (akar provokalo) duma ami arrol szol hogy nem eleg intelligens

magyarul : ostoba 8.keres divatgypsi, orulok hogy valaki kihozta belole az igazi enjet amit legalabb bevaghattak a nezoknek, igy biztositva hogy tevedesbol ne szavazzunk 36 millat egy ilyen alaknak

Tökös... 2019.02.03. 11:23:26

@Mate4182:

Nincs ezzel semmi baj, mármint az akarással, a kopasz bácsi is akart, rolcsi bucskázott is nagyokat....
Adri is akart....
Csak a boksz hiányzott....

King Broki 2019.02.03. 11:27:41

@belle amiekibaszott szar vagy, meg unalmas

mentorosh lecsó 2019.02.03. 11:34:08

candyperfumegirl +1 hatalmas EKG !

pimasz borz 2019.02.03. 11:42:55

Erának szólhatna már valaki,hogy ekkora bélre nem kelkene haspólót felvenni..max.egy burka alá.

Angora Cardi 2019.02.03. 11:43:58

Gratulálok ennek a sok itt tobzódó erkölcsi fölénnyel élő embernek akinek az a legfőbb nyűgje, hogy a már kiesett Lacikát ekézze.
Hajrá Lekvár, annak szurkolsz, akinek akarsz.
További kellemes fröcsögést az erkölcsi magaslatokhoz.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.03. 11:46:59

tegnap elfelejtettem, úgyhogy ma kívánok boldog sünik világnapját

pimasz borz 2019.02.03. 11:50:31

@Angora Cardi: szia Nyuszi,tekerd át szerintem ;) Nekem era volt a bv-ben most a legalja,bár sosem kedveltem.Süt belőle a sértettség.Primko picsha.

mobilos perpetuum 2019.02.03. 11:50:33

@Mate4182: Tudom, sokan ezért utálnak, még ráteszek egy lapáttal.:)
Mert idézek.
happyfamily.hu/10-dolog-amit-minden-apanak-tudnia-kene/
"A fáradtság és a frusztráció összeadódik, és valójában már jóval azelőtt szükséged lenne egy kis gőzkieresztésre, mielőtt felfognád."
Te, meg én se tudjuk, hányadik alkalommal, és milyen sokáig provokálta Adri a Lackót. A kinti világban elkerüljük azokat, akik szeretnek minket felmérgelni.
Amúgy 36 milliót egyiknek se adnék Adri és Laci esetében. Ha valaki majd elviszi, vigye, mert hajlandó volt bazári majmot csinálni magából, a valóvilla nevű emberketrecben.

Sanda.Ipse 2019.02.03. 11:52:53

@Tökös...: négy nap okítás után igazi boxot várni finoman szólva meglehetősen naiv elképzelés. Bevallom, számomra ahhoz képest pozitív volt az eredmény.

mobilos perpetuum 2019.02.03. 11:55:25

@Angora Cardi: EKG
Tegnap amúgy is Éva volt a leggázabb, de ezt már mások kitárgyalták.

Mate4182 2019.02.03. 11:57:42

@Angora Cardi: kapja a savat mas is aki mar kiesett, Era, Radics, Krisztianusz ... lenyegeben mind kb . drukkolni meg mar nem kell annak aki az eletben probal ervenyesulni szerintem :D

mobilos perpetuum 2019.02.03. 12:26:07

@Sanda.Ipse: Hat meccsből kettőt láttunk. A java még hátravan. De az első mondatoddal maximálisan egyetértek.

úgymond olvasó mmkk 2019.02.03. 12:27:44

amúgy csak halkan merem megjegyezni, hogy itt is elhangzott több kommentelőtől hogy egy esetleges zsuzsu-reni párbajon inkább renit szavaznák vissza, mint zsuzsut, és rájuk mégsem zúdult olyan össznépi harag, mint lacikára, akiről nem tudjuk, hogy valójában renyhének drukkol-e, vagy parancsba adták neki, hogy ezt kell mondania.

lilalibaluna 2019.02.03. 12:32:43

@Sanda.Ipse:" Különös beszélgetés zajlott le a villában: Era, Csoki, Hunor és Roli a csillagászat tudományának vizeire eveztek, kis híján összekapva azon, vajon naprendszerünk csillaga, a Nap, miféle szerzet lehet: csillag vagy bolygó?

– A Hold a csillag, tesó! – javította ki a többieket Roli." Blikk
A videó is megvan.
De annyira nem lényeg!:)

mobilos perpetuum 2019.02.03. 12:37:42

Hátra van még: Greg, Hunor, Reni, Zsuzsu.
Tippek?
Szerintem Hunor esélyes. Reni előre felmentést ad magának, hogy ugye, a válla... Ha az első percekben nem tud brutálisat ütni, elfárad. Zsu keményen megy előre, de beleszaladhat egy nagy pofonba. Greg a legnagyobb kérdőjel, mert a motornál is hat, vagy több óráig bírta.

Mate4182 2019.02.03. 12:46:49

szerintem Greg meg Hunor nyerni fognak (valamiert ugy erzem Greg is egy pozitiv csalodas lesz)
viszont a lanyoknak semmi jot nem josolok

Zsut szinte biztos hogy meg hulyebbre verik
Renyhe meg szerintem vagy feladja az utso pillanatban vagy nyom majd vmi kamuserulest hogy a valla miatt martirkodhasson

csillagporszem 2019.02.03. 12:49:18

@Angora Cardi: EKG! Hadd szurkoljon már szerencsétlen annak akinek akar.

@Tökös...:
A fészen írják, hogy Adri ellenfele (nem tudom a nevüket, életemben talán 3x láttam az ÉnN-ből pár percet) korábban boxolt. Látszott is szerintem rajta, hogy sokkal ügyesebb, mint a többiek és előnyben is volt fizikálisan is. Esélye nem volt Adrinak. Jobb lett volna ha egymás ellen boxolnak. Megnéztem volna én is egy Renyhe-Zsu összecsapást :D

mobilos perpetuum 2019.02.03. 12:57:04

@Mate4182: Roli szerint Zsunak van esélye. A bejátszásból úgy tűnik elszántan harcol. A kérdés most nem arra vonatkozott, hogy kit utálsz.

Mate4182 2019.02.03. 13:01:55

@mobilos perpetuum: szerintem az hogy Gregre azt irtam hogy szerintem pozitiv csalodas lesz, abbol leszurheto hogy felre tudom tenni kit utalok es kit nem

megjegyzem Zsut nem utalom, nekem o olyan mint azok az aldozatok akiknek az arcat hasznaljak a ,,kerem tamogassa adoja 1 %val ..." tipusu reklamokhoz

Renyhet nem tagadom megvetessel ruhellem

bElannaTorres 2019.02.03. 13:05:25

@mobilos perpetuum: Zsu elég ügyetlen, ezért arra tippelek veszíteni fog.

csillagporszem 2019.02.03. 13:09:30

@bElannaTorres: szerintem mind veszíteni fog. Roli kapott egyedül nála fizikálisan rosszabb embert, a többiek nem. Hunor hogyan fogja megverni azt a dromedárt? :)

mobilos perpetuum 2019.02.03. 13:11:59

@csillagporszem: Renyhe-Zsu összecsapás volt: edzés közben. Előzetesben láttunk két másodpercet belőle. Másnap, sokadik alkalommal, ebből semmit nem mutatott az összefoglaló. Félszavakból következtetve Renike hozta a formáját, de hát róla a párbaja előtt semmi negatív nem jöhet le.

bElannaTorres 2019.02.03. 13:13:40

@csillagporszem: mondjuk hunor elég ügyes, reni meg be tud vadulni , lehet megnyerik

csillagporszem 2019.02.03. 13:15:55

@mobilos perpetuum: nem emlékszem ilyenre. Összefoglalóban tudom volt olyan mikor jól eltalálta Zsut. Valószínűleg nagyon simán kiütötte volna Zsut. Várható volt, hogy Renyhét felszopják a héten, de nagy hátrányban van, nem segíthet rajta már semmi.

mobilos perpetuum 2019.02.03. 13:17:13

@csillagporszem: Rendőrök tanulnak önvédelmet. Az ugyan nem box, de némi előnyt jelenthet.

csillagporszem 2019.02.03. 13:17:15

@bElannaTorres: meglátjuk :)

Szerintetek ma nem is lesz rendes összefoglaló a tegnapi napról, hanem csak a boxolást fogják mutatni?

Mate4182 2019.02.03. 13:17:58

en vmiert bizok Hunor gyozelmeben, meg en ugy vagyok vele hogy a rendori kepzesen csak kapott valami kozelharci oktatast

amikor edzettek, nala lehetett felfedezni egyedul hogy normalis mozdulatai vannak

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.03. 13:23:59

@Angora Cardi: ugye engem nem utálsz? :(
Nekem még mindig szimpi Lekvár, csak a Renyhe imádatot nem szeretem benne. De megértem. Ha csatorna tolja, azért, ha meg közelebb áll, azért. Roli is Renyhe mögé állt, mert állítása szerint jobban bírja, mint Zsut. Ez még van engedve mindenkinek és ennyi.
A csalódást nekem annyival okozta, hogy bent a fiúk mellett volt, nem ott, ahol bevallása szerint lenni akart, kint meg a fiúkat ekézi, hogy miattuk nem tudott kibontakozni.
Ennek ellenére csípem és azt látom, neki tök jól bejönne egy műsorvezetés, egy szövegelős munka, jól áll neki, van humora és jó beszólásai. Tegnap is jó volt a bv-ben, láttad?

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.03. 13:25:24

@csillagporszem: ezt vártam, volt az előzetesben Renyhe-Zsu edzés, de kimaradt. Utána kérdezte Greg, hogy remélem, odabasztál neki, vagy vmi hasonló szépet.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.03. 13:27:48

@mobilos perpetuum: gondolt arra, hogy keményen edz, odaüt, elszánt, kitartó.
De a Renyhe edzésen is megriadt a fele lendülő ütéstől, meg az előzetesben látszott, hogy az ellenfele megriasztotta. Remélem, összekapja magát és nyer, ez egy olyan győzelem lenne, amit saját maga hoz össze, nem megnyeretik vele, mint a szimpátia alapú szavazások.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.03. 13:29:52

@úgymond olvasó mmkk: talán mert Lacikát sokan szerettük és a pártállása okozott csalódást, míg Renyhe és Zsu egyaránt semleges, vagy erősen negatív. De ezt csak a saját szemszögemből írom.

mobilos perpetuum 2019.02.03. 13:30:53

@csillagporszem: A tegnapi összefoglaló alapján a gála előző nap, pénteken volt. Mindenképpen kell valami arról, hogy szombaton, vagy ma délelőtt hogyan készültek a ma esti párbajra.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.03. 13:33:22

@mobilos perpetuum: azt ne felejtsd el, hogy Adri nem sokkal utána a riportba menet visszaszólt Renyhének, hogy így megverlek, később meg kijelentette, hogy Roliékat ki kell irtani. Ezek vagy mind szavak, amit az adott szituáció hoz ki, vagy mind fenyegetés.

csillagporszem 2019.02.03. 13:38:39

@mobilos perpetuum:
De akkor hogy? 2 boxolással elment fél öfi, akkor 4-el elmegy az egész.

csillagporszem 2019.02.03. 13:45:07

@Csakazértis én vagyok a királynő:
Nem hiszem, hogy nyerni fog Zsu. Valahogy nem nézem ki belőle az esetlen mozgásai miatt, meg a lelkivilágából adódóan, hogy egy ilyen meccsen nyer :)

Dauda András 2019.02.03. 13:45:58

@oh..my...: Én alapból nem szerettem külünösebben Lacikát. Gyorsan rájöttem, hogy mi is vele a helyzet. (Vivi folyamatosan tőle kérdezgetett minoritásbeli szavakat...)

Most h kint megdolgozták a tesók és a rokonság és Renyhét várja? De meglepődtem! (egyáltalán nem...)
Annyi hogy normálisabb mint Radics. Meg irányíthatóbb egy kicsit, nem idegesítette az embert annyira, de itt be is fejeztem...

Dauda András 2019.02.03. 13:46:54

@Angora Cardi: Sztem az erkölcsi magaslatot Lekvár bukta a lefejeléssel...

mobilos perpetuum 2019.02.03. 13:57:18

@csillagporszem: A felkészülésről, bevonulásról szólt nagy része. Meg talán még volt oda-vissza mondogatás, de majdnem aludtam rajta, csak rémlik.

mobilos perpetuum 2019.02.03. 13:59:16

@Dauda András: Szerintem, mivel már kint van a villából, keresd meg személyesen, erkölcsileg olvass be neki.

mobilos perpetuum 2019.02.03. 14:21:08

@Dauda András: VV Parasztgyerek Krisztián részegen egy 30 cm körüli késsel mászkált éjszaka a villában. Nem a minoritáshoz tartozott.
Máig nem tudja senki, a biztonsági őrök miért nem léptek közbe. Ha szúr, mire beérnek, késő.
"Lefejelést" írsz, kijelentő mód, lefejelnélek, feltételes mód. (De kizárnának.)
Ezt a gumicsontot is lerágtuk ezerszer.

Mate4182 2019.02.03. 14:23:04

VV Parasztgyerek Krisztián részegen egy 30 cm körüli késsel mászkált éjszaka a villában. Nem a minoritáshoz tartozott.
Máig nem tudja senki, a biztonsági őrök miért nem léptek közbe. Ha szúr, mire beérnek, késő.

ez Krisztianusz volt vagy Karszeg?

mobilos perpetuum 2019.02.03. 14:30:38

@Ármándójózsi: Ne ugorjunk. A helyesírás mindig el van maradva a beszélt nyelvtől, vagy egyáltalán a jelenleg használt nyelvtől, ahol keletkeznek pl. internetes szlengszavak, rövidítések.
Nézd már meg helyesírási szótárban, hogy az EKG-t írhatjuk-e E.K.G.-nak, esetleg ekg?

mobilos perpetuum 2019.02.03. 14:33:50

@Mate4182: Koch Iza, a köpködős, "szerelme" volt az a Krisztián.

Ármándójózsi 2019.02.03. 14:37:41

@mobilos perpetuum: Ja, most meg azzal jössz, hogy a helyesírás egy szar, el van maradva, de te első permetes mobil már megérezted az új szelek fuvallatát és ezért már külön írod.
Ez nagyon fárasztó... Nem egyszerűbb bevallani, hogy nem tudsz helyesen írni és utána elengedni ezt az egészet?
Vagy még jobb, 1.5-2 hét után egy kommentben mellesleg felhozott dolgot eleve nem firtatni, ha nincs igazad?
Komolyan mondom, te igazi hülye vagy, hogy semmit nem tudsz elengedni...

Mate4182 2019.02.03. 14:39:23

@mobilos perpetuum: az a vv nalam kimaradt (a 6. gondolom) de ezek alapjan nem is vesztettem sokat.

bar mostanaban elkezdtem a vv6 hogyvoltokat vegig olvasni

úgymond olvasó mmkk 2019.02.03. 14:40:44

ne fojásollyátok már be egymást mindenféle hüje hejes irássi szabájokkal, mindenki uty irr, ahoty neki teccik

Ármándójózsi 2019.02.03. 14:43:17

@úgymond olvasó mmkk: Neked aztán muszá"ly" volt beleszólni szúnyogflamingó....

úgymond olvasó mmkk 2019.02.03. 14:44:38

@Ármándójózsi: micsoda szerencse, hogy itt vagy te, és mindenkit figyelmeztetsz a vélt vagy valós hibáira :)

mobilos perpetuum 2019.02.03. 15:04:11

@Ármándójózsi: Pontosan, akkor is hülyéztél, csak erre vagy képes. Épp indultam, nem tudtam válaszolni. De ha már kiástuk a csatabárdot, az a savanyú képű, nyakkendős alak az avatarodon, az te vagy? Pusztító. Ja, nem, leszarom. Most is megyek a géptől, de csak gyűlölködj tovább.
EDDIG normális kommentelés folyt, míg nem jöttél.

Dauda András 2019.02.03. 15:06:56

@mobilos perpetuum: Érdekes ellenérv.
DE a véleményemen nem változtat.
Se a "lefejelnélek" se a patkánykutyaféreg se a dagadó nyakizmokkal való leüvöltés nekem nem fér bele...

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2019.02.03. 16:18:58

Jelentem, letöröltem, majd újra installáltam az rtl24 appet és így már sikeresen szavaztam, Zsut szeretném tovább is benn látni. Szóval aki még nem szavazott, vagy nem tudott, érdemes megpróbálni tabula rasaval.

Lacikától többet vártam. Ha nem is Olivér féle magaslatokat, de legalább Oli felét, viccesen, szituációs viccekkel, akár kis odavetett szurkálódásokkal és mindenkivel szemben. Kb a villa szerethető kis genyója, aki magán is tud nevetni.
Ehhez képest egy unalmas srác, aki nem is különösebben kulturált, csak csendesebb és mivel Radiccsal szemben nem extrovertált, rendesebbnek tűnhet. Közben ugyanakkora geciláda, ezért sem értem a castingját. Mire gondolhattak Zsótiék, de tényleg?

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.03. 17:23:26

@Sanda.Ipse: Láttam Rollerről egy két évvel ezelőtti TV2-ős videót. Valami játékban. Egész emberszerű volt. Csak szerintem összeszakadt körülötte a világ és elhagyta magát.

Amúgy Roller volt a Király a ringben :), kíváncsi leszek Hunorra!

Bryan élete 2019.02.03. 17:40:23

Énistenem jóistenem
csak egyet kérek tőled,
szeretném a sellőt látni
monoklival és kócosan főleg.
Kiütve.

Sanda.Ipse 2019.02.03. 17:42:25

@Brigante: sérülések miatt abba kellett hagynia a sportot, ráadásul 2 éve egymás után elveszítette az édesanyját és a nagymamáját. Ez így együtt elég kemény lehetett.
Felszedett egy jó pár kilót, ami nem vált éppen előnyére. Az első ruhadarab, ami a mostani méretére való, ez a s.kék melegítő. Minden cucc kicsi és pattan szét rajta. Olyan, mint akinek testkép zavara van és a régi konfekcióméretére rendeli még a sponzor-cuccokat is, . A magasságához vagy 15 kilót le kéne dobnia.

Sanda.Ipse 2019.02.03. 17:45:27

@lilalibaluna: ha így volt, akkor rosszul emlékszem és abban az esetben hülyeséget mondott:)

Oldfos 2019.02.03. 17:47:40

@adamskij: EKG és a Dudával is !
Látom közben a vamzer geci gyerek megint csinálta a feszültséget..... mert ÉN se felejtek!

Oldfos 2019.02.03. 17:48:55

@Oldfos: Elnézést helyesen : Daudával !

Oldfos 2019.02.03. 17:54:07

Roli igenis odatette megát és jó volt ! Persze Madár kiütötte volna mielőtt beér a ringbe, de nem is az volt a feladat.
Adrikám,csillagom meg kapta az áldást, de nem adta fel és tényleg kisebb volt!
Egyébként az edzéseken jobbnak tűnt.
Zsú szétveri a csajt vajon , mert nem szívvel boxol ha nem taktikázik ? :D ?:D

Maximista vagyok 2019.02.03. 17:55:35

Hinnye!!! :D visszanéztem a tegnapit. Bori szépeket lebaszott a terhes Adrinak. Roli brutál volt. Várom hogy Zsu ma odategye magát és üsse ki azt a kis szajhát. Renitől várom hogy előjön belőle a cigány és lehet még kést is ránt. A buzik cicaviadala nem érdekel, annál inkább a 2 férfi csatája, na az jónak ígérkezik, hajrá Hunor, baszd telibe a gyúrós szart!

Maximista vagyok 2019.02.03. 17:57:41

Ja, és PATRIOTS!!!! (Józsi tudom hogy nézni fogod :D) nagyon messze van a 00:30

úgymond olvasó mmkk 2019.02.03. 18:05:02

@Maximista vagyok: sokat vársz szerintem, de legyen így

Sanda.Ipse 2019.02.03. 18:14:25

@Maximista vagyok:
Jó lábmunkával, fürgeséggel, kitartással akár össze is jöhet. Ráadásul Hunor volt az egyetlen a villából, akin látszott, hogy van ebben a sportban némi előélete.

Ármándójózsi 2019.02.03. 18:19:05

@Maximista vagyok: Naná, hogy nézem. (Most keltem fel egy kis szunyókálásból, bőven bírni fogom, csak ne kezdenék tiszta ideg lenni...

mindenévfoglalt 2019.02.03. 18:19:38

Nagyon jót nevettem a Roli-Bécy meccsen. Ahogy estek-keltek, mint egy Chaplin filmben. Sajnáltam Bécyt, de remélem, megfizették ezért az égésért rendesen.
Adrinak esélye sem volt, persze azon kívül, hogy nem adta fel, nem csinált sok mindent. Még nem is védekezett. Az edzéseken olyan "mozgós" volt, járt a lába, ugrabugrált, még az edző is megemlítette, hogy őt is megdolgoztatja. Erre a meccsen, mint valami öregasszony, de az első pillanattól kezdve...

Az előzetesekből az jön le nekem, hogy Hunort és Zsu-t is megverik rendesen.
Nem mintha bármelyiknek igazi esélye lenne, magasabbak, izmosabbak, fürgébbek az ellenfeleik alapból...de azért szurkolok Hunornak mert ő alázatosan állt az ellenfeléhez és a versenyhez. A többi megérdemel egy kis helyreigazítást, túlzottan el voltak szállva maguktól. Mondjuk az ÉNB-sekről meg amúgy nem tudom, hogy ki kicsoda, de nem hiszem, hogy az egész RTL-es bagázsban nem lett volna pár olyan ember, akikkel egy szinten lettek volna a lakók, és nem lett volna már előre egyértelmű a meccsek kimenetele.

Sanda.Ipse 2019.02.03. 18:24:44

@mindenévfoglalt: Chaplin film sem rossz hasonlat, nekem alkatuknál fogva a sumó birkózók jutottak eszembe, ahogy gurulgattak a földön:)

mindenévfoglalt 2019.02.03. 18:28:10

@Sanda.Ipse: :D :D :D és tényleg! Hogy nem erre asszociáltam én is...

javier2 2019.02.03. 18:30:51

nem tudom lacikát miért bántották?reni mellett állt ki? amellé áll aki mellé szeretne...(majd biztos a ti véleményeteket kéri ki) főleg mikor csokival x faktor szinten beatboxoltak , vagyis a nagyon fiatal és tehetséges zámbó gyerek szintjén. (nem voltam geci)

@mobilos perpetuum: nem azért utálunk ....hát már kifejtettem ez az utál szó ezt csak nőiessé
tesz (vidéken mi azt mondjuk "olyan gyomrost adok a nyelőcsöved lesz a gyomorgyűrűd keszeg "
pl, és nem olvasom azokat a hozzászólásaidat , amelyek 230 sorosak.(többit sem)

@Sanda.Ipse: tegnap végre az rtl 2-re kattintottam ,mert érdekeltek a meccsek , más meccseket néztem , pont roli meccs vége volt .Erre azt mondják a "többit holnap"
Ledobtam az ékszíjat.

@Maximista vagyok: rams patriots , hát nem hiszem .hogy élőben nézem :P

@úgymond olvasó mmkk: Kezit Csókolom!

javier2 2019.02.03. 19:07:44

gregnek komoly lesz a box
teljesen kívülálló mozgás, sport , edzés terén
ráadásul az ellenfele 12 kilóval több
hát nemtom neki olyan paudits béla típus kellene

Maximista vagyok 2019.02.03. 19:16:50

@Ármándójózsi: behúzzuk :) ráordítom azt a hatodikat is a kezére.

mobilos perpetuum 2019.02.03. 19:30:28

@javier2: Én utállak titeket, lesz@rlak, Ártány Jozsóka Ármándóval együtt. Amikor majd csak a normálisak lesznek itt, jövök.
Jozsónak add át, hogy a kínaiak fej átültetéssel kísérleteznek, ne adja fel a reményt.

Mate4182 2019.02.03. 19:46:34

@Cherie: jaj de remelem hogy ki is utottek es a valla is kiment :D

utalnam ha azert kerulne korhazba mert ugy kiutotte az ellenfelet hogy kiugrott a valla

tudom tudom hogy este a parbajon feltorlik vele a padlot, de en abba remenykedek hogy teljes ruhazast kap minden fronton

Sanda.Ipse 2019.02.03. 19:53:12

@Cherie:
Remélem a ma esti párbajára azért ott lesz. Majd otthon ápolgathatja a vállát.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.03. 21:14:09

@Cherie: egy hete mondom, hogy Renyhe kiesése nem feltétlenül a párbajon lesz, nem vállalja be a retek a megalázó szavazatkülönbséget, kitalálnak vmit.

javier2 2019.02.03. 21:19:06

@mobilos perpetuum: nem utállak én azt mondtam félelmetesen ostoba vagy...
nem értetted amit írtam
azt írtam hogy az utálok szó csajos férfi szájából, szóval ha greg kijön a villából én a helyedben rápattannék
remélem a környezeted , amiben élsz nem használja ki az ostobaságod.
armandót nem ismerem ,de elég érzékeny a kreténekre.
és remélem holnap is copy pasztezol 200 soros semmitmondó fasxxxaidat.
(szted valaki elolvassa)
süti beállítások módosítása