Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x62 - A Taktika Istenének földi helytartónője

2019. január 05. 17:50 - hektor_

24.jpg

Anikó kiheverte a szilveszteri veretést, a hangja is visszajött, jó ez a szett meg a haj is, csak együtt valahogy mégis furcsa. Na de lássuk, mi volt tegnap: Vivi kiszabadult a fogságból és eljött ismét a lehetőség, hogy a villalakók oldalt válasszanak, kit támogatnak a párbajon.

  • Özvegy-Párt: Roli, Lacika, Hunor
  • Kebab-Párt: Adri, Zsuzsu és Reni, aki bömböléssel toldotta meg az unikornis támogatását

Na, az egerek itatását Greg folytatja a hálóban, soha jobb 2hónapos öribarikat, gyerekek, majd olyan kifejezéseket puffogtat mint „ez a párbaj a Jó és a Rossz Harca”, és nem lehet igazság a világban ha a sátáni özvegyet küldik vissza. Na igen, a dolog legalább akkora horderejű, mint amit a Zsoltárok Könyvében anno megírtak.

1.jpg

2.jpg

A nyugiban az új négyesfogat is kibeszéli a sérelmeket, az Özvegy veszi magához a szót, míg a 3 srác unottan bámul maga elé, a szerkik helyében itt bejátszottam volna hogy halljátok, fiúk, itt és most kifizetjük kpban a 36 mitykát, ha el tudtok ismételni két egész mondatot az elhangzottakból - akkor sem tudnának elővakarni egyetlen szót sem belőle. Roli veszi fel végül a fonalat, akármit dumálsz, Vivi, az első két heted a villában rémes volt, így meg már nehéz lesz visszahozni a síró kismalacot. Az Özvegy tudja, persze, DE csak azért tartanak rossz embernek, mert taktikázom, mire Roli rácáfol hogy igen, meg azért is mert megjátszod magad és rosszat akarsz az embereknek, de a buta tininek nem esik le, hogy a csávó komolyan beszél. Hunor kiakad hogy mi az hogy negyedik lett a fitt héten, mi az hogy ők vesztettek, és hogy Reni folyton kamusír.

3.jpg

Másik oldalon még mindig tart a bömbölés, már mindenki sír Adrin kívül, sőt, Reni szájából elröppen egy

Ha te kiesnél innen és ez a nő jönne vissza, akkor én feladom a játékot, mert nincsen értelme itt lennem.

Nagy szavak. Kebab osztja a lányoknak, hogy neki mennyi rajongója van, még Reni is köztük volt korábban, Reni arrébb teszi a zsebkendő pakkot, mire Zsuzsu felpattan és kimegy - ebből is óbégatás lesz, nem tudom hogy kivágtak-e valamit vagy tényleg ezen rántotta fel magát, de a lényeg hogy Reni utána megy és segget villantva óbégat neki a fürdőbe, kutya vagyok, vagy mi vagyok hogy így bánsz velem, kérdezi, de Bolondság egyedül akar maradni, és hagggyál van. Reni tovább ordít a hálóban, „depresszánsnak érzem magam”, esküszöm hogy NEM ÉRTEM HOGY MIN MEGY A HISZTI, de nagy a feszkó, hogy elveszíthetik Greget.

4.jpg

Veszekedéssel folytatódik a másnap (is), Bájalex meg a slepp hangja búg a reggeli szájszagban, mikor Reni megkérdezi az Özvegyet hogy má’ adtál is riportot? Igen, egy sima kérdésből is képesek fél perc alatt egymás szavába vágó, fogcsikorgatóan dühítő óbégatást rendezni. KULTÚRÁCIÓ, mondja az Özvegy, ennél többet egy betűvel sem vesztegetnék erre a percekig tartó kotkodácsolásra, és szarok rá hogy ez tette ki a tegnapi adásidő egyharmadát.

6.jpg

Közjáték: a cigizdében Lacikával Roli kimondja hangosan, amit mindenki sejt: te is tudod legbelül, hogy Viviennek nem sok esélye van? Lacika tudja, sőt, bosszantja hogy mivel mindenki azt hiszi hogy az Özvegy pártjába állt, ezzel el van baszva az ő játéka is.

A veszekedés még mindig tart, Zsuzsu közben tájékoztat minket, hogy megérti hogy Vivien megsértődött amiért kibaszta 8 órára a nyugiba, de hát ettől szuperkártya a szuperkártya, a vita meg azzal a bőkezű spoilerrel zárult, hogy A Párbajról - wait for it- Az Egyikük Vissza Fog Jönni! Greg odakint a téli napsugarakban fürödve azt mantrázza hogy ő lesz az, Adri adja alá a lovat, mindez Enyától az Only Time dallamaira az igazi, egyébként ha lehetne beleszólásom a párbajok kimenetelébe, lenne olyan hogy mindkettő mehet haza a picsába, oszt kalap.

7.jpg

Reklám után örömteli percekkel folytatódik a villaélet, megérkezett a szolárium, aminek mindkét vége nyitott, tehát lehet nagyokat villantani ha valaki bele mer feküdni meztelenül. A szerkik bölcsen zsetonokat is küldtek be, megakadályozva ezzel hogy a lakók bőrrákkal jöjjenek ki a játékból, Zsuzsu miután kiosztotta őket, Hunor a barnítózselével kitakarítja az UV koporsót. Reni fekszik be először, Greg közben elmondja a riportban hogy örül hogy itt a szolárium, mert végre emberformájuk lesz (nem, kedvesem, nem ettől lesz). Mindenki egyaránt egyetért abban, hogy a szoláriummal a relaxálás lehetősége a legjobb, feltételezem a nagy semmittevésben erre biztosan nincs lehetőség – közben Rúdlény végzett a csokicsövekkel (MIÉRT mászkál pucéran, miközben a többiek kajálnak? – hangzik el a jogos kérdés a nappalinkban). Vivi is befekszik bugyiban, rég jutott már ennyi csecs és seggvillantás egyetlen részbe, Hunor ki is szagolta a párzásra hívó illatüzenetet és azonnal ott terem segíteni, gondolom pinanézőbe jött, de hiába, mert bugyi takarja az Özvegy pusztító forgószelének kapuit.

Na, hogy ne csillapodhassanak a két tábor ellenérzései, beküldtek nekik egy táblát, amit két részre osztottak, és mindenki elmondhatja mindkét párbajozóról a véleményét, hogy szerinte a taktikaszekér hátulján utazik, vagy szívvel éli-e meg a kamerákkal telibevert 200 nm-en történő mindennapokat. A sort Greg kezdi, Özvi folytatja a magyarázkodásával arról hogy miért játszik taktikusan= hogy miért zsírozta két különböző srác az első két hétben. Reni a kövi, elmondja, amit még emlékeim szerint senki nem olvasott az Özvegy fejére úgy face to face: bejöttél a villába egy jegygyűrűt mutogatva, majd befeküdtél a szerinted legerősebb mellé, aztán sírtál mikor kiesett, mert szarul döntöttél,  aztán Krisszel kúrtál, kiesett, aztán Csoki lett a legjobb haverod, kiesett, aztán Lacika most a testvéred, ha ő is kiesik, valaki nagynénje leszel? Felkuncogtam, jó kis show volt, na.  Folytatódik az Égessük le Özvegyet műsor, tényleg elég durván megkapja a magáét a kislány, még Lacika is odapakol egy vonaglás utánzást, amin mindenki remekül szórakozik, én is.

Vivi igazából nem tartozik már senkihez az elhangzottak alapján, az örök triumvirátus megbeszéli közben a nyugiban hogy amugysem lehet senki olyan a villában aki egyszerre érzelmes és taktikus úgyhogy hagyjuk má’ Malvinkát. Bejön Vivi, elmondja miről beszélt a másik csapattal, meg hogy Roli állítólag azt mondta tegnap hogy ki fog esni, Roli tagad, Özvi meg bebiztosítja magát hogy ti vagytok a barátaim, mert odakint ezek tódítják egymást hogy erős vagy meg ügyes vagy, akkor is ha nem úgy van, bezzeg ti, ti a szemembe mondtátok hogy micsoda egy ribi vagyok, hát miről ismerkszik meg egy igaz, jó barát, ha nem erről?

A végére itt egy kis szex-kibeszélő:

1299 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kábel Barát 2019.01.05. 17:58:49

Ez nagyon gyenguszra sikeredett. Több volt azért ebben.

Angora Cardi 2019.01.05. 18:04:07

Ave Hektor.

Hajrá Lekvár.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.05. 18:07:24

ennél többet nem lehet mondani a tegnapiról. köszi.

Nyuszomuszo83 2019.01.05. 18:08:49

Köszönjük szépen! Ez megint a szarból várat építés volt! Sikerült! Ügyes voltál Hektor!-

Ármándójózsi 2019.01.05. 18:11:08

@Nyuszomuszo83: Na majd itt folytatjuk a pipamocskolódásodat!

Szóval, hogy most már semmiben sem hihetek, azt Neked köszönhetem... :(
Tudod mit, akkor benned sem hiszek! Mert Te vagy, ne is tagadd, Zsu és Renyhi, valamint Csillámoskengregfaszláma unokaöccseinek a nagynénje térdekalácsa.

Amúgy köszi a csokit, fini volt! :)

Mók_Ica 2019.01.05. 18:13:13

sziasztok, tegnap nem láttam, így olvasva túl sokat nem vesztettem :))) renyhe sírásából már túl sok volt eddig is..... greg meg nem tud szabadulni ettől "én nem tettem semmi rosszat, nem vesztem össze senkivel, nem érdemeltem meg ezt a zöld kendőt" becsípődéstől..... sajnos nem érti milyen játék ez......
ja, és az előző posztcsi alatt már kiderült, hogy 1 ember sok nick-je közül vagyok 1 :)))) és zsu beteg.... elme.....

Nyuszomuszo83 2019.01.05. 18:20:30

@Ármándójózsi: én GONOSZ vagyok, de cukin és nem tagadom! :D
Térdjekalácsa nem vagyok egyiknek sem, le is tagadnám ha imigyen lenne, jha meg ismerném őket, akkor inkább nem ismerném meg őket! Várom a további pipamocskolódást! Csak vigyázz, mert jön a Zuram, Udvariatlan! Igen jámbor fajta, csak az oroszlán bajcát ne huzigasd, mert félő előtör belőle a vadállat!

Nyuszomuszo83 2019.01.05. 18:22:06

@Mók_Ica: Mókim, Konténerek Istennöje, te egyedi vagy!

Mók_Ica 2019.01.05. 18:26:30

@Nyuszomuszo83: micsoda megtisztelő cím :))))

Ármándójózsi 2019.01.05. 18:27:07

@Nyuszomuszo83: De legalább szép ember ÉS gavallér? :D

Amúgy szerintem jóban lennénk, mert aki debillányutálót választ rossz ember nem lehet, ahogy a mondás is tartja. :D

Mók_Ica 2019.01.05. 18:31:43

ójaj, repedezik a cukormáz zsu és renyhe őszinte barátságán .......

gyümölcs almafa kommentelő 2019.01.05. 18:32:56

@Mók_Ica:

Renyheszaurusz tutulása esetemben a brit tudósok által leírt, úgynevezett "szeneslapáttal baszom pofán" feltételes reflexet váltja ki, azt viszont feltétlenül.

gyümölcs almafa kommentelő 2019.01.05. 18:36:31

@Nyuszomuszo83:

Áthozatként az előző oldalról.
Hogy a Téged látogató Piócás Embert lecseréled Anakondás Emberre, ezen esetleg gondolkodtál? Állítólag ég és föld a különbség, csak úgy kérdezem, semmi különös, cseverészek lazán és kötetlenül.

hereverő heverő 2019.01.05. 18:37:20

na kabbe gyíkok én leléptem :)

gyümölcs almafa kommentelő 2019.01.05. 18:38:14

@hereverő heverő:
Javasolnám, ezt ne feszegesd, mert taknyán tenyeröl.

Avigal 2019.01.05. 18:38:33

@Angora Cardi:

Sziasztok!:)

A keresztlányod a kommenteken tapicskolt, ő is hozzá akart szólni, biztosan csatlakozni akart a Lekvár klubhoz, alig tudtam tőle elvenni a tabletet:) Beveszed tiszteletbeli tagnak?

Mók_Ica 2019.01.05. 18:39:17

@gyümölcs almafa kommentelő: eddig nem hittem a brit tudósokban, ezután lehet, hogy napraforgóként hitet váltok és brittudóshívő leszek :)))))
pont ez a reflex élesedett nálam is :)))))))))))

Pancsamanó 2019.01.05. 18:40:40

@Mók_Ica: baromi féltékenyek egymásra Greg kapcsán, amikor Renyhe és Greg cukiskodnak egymással, Susu tekintete 10 év szigorított :D

Avigal 2019.01.05. 18:41:52

@Pancsamanó: De R is nehezen viseli Zs és G szoros kapcsolatát....

gyümölcs almafa kommentelő 2019.01.05. 18:43:33

@Mók_Ica:

A brit tudósok az bizony ténykérdés és igen komoly dolog, a kényesebb kutatási feladatokat az MI6 (ejtsd: emájszix) is velül végezteti.
A brit tudósokkal kapcsolatos ellentmondásos híresztelések az egy fedőtevékenység része, ezt nevezik dezinformációnak, ezt még a KGB kezdte alkalmazni, a régi szép időkben.

Pancsamanó 2019.01.05. 18:43:59

@Avigal: igen, az a hármas eléggé ingatag lábakon áll

BarBwire 2019.01.05. 18:44:36

Lekvárok mindenkinek!

Angora Cardi 2019.01.05. 18:44:45

@Avigal: puszikáim a már be is vett keresztSüketemnek, és Neked is, ilyen amikor a lelkes és a cuki egyesül, milyen okos milyen szèp, kitüntetném a rántott máj érdemrenddel

pomac 2019.01.05. 18:45:39

@Avigal: meg G is nehezen viseli R és Zs szoros kapcsolatát :DD

Nyuszomuszo83 2019.01.05. 18:45:43

@Mók_Ica: nekem is ott van a franszia fürdő üost megyaz ismi!

Mók_Ica 2019.01.05. 18:45:44

@úgymond olvasó mmkk: :***

@Pancsamanó: a végén, nevető harmadikként, adri napozott greggel..... és űzték a negatív energiát...... buta agyhalottak.... mintha tavalyi vivi megtöbbszöröződve lenne bent.....

Nyuszomuszo83 2019.01.05. 18:47:28

@Mók_Ica: hiányoltam a fejükről az alufólia sapit!-beleégett a retinámba, komolyan!

Pancsamanó 2019.01.05. 18:51:05

@Mók_Ica: a tavalyi Vivi normálisabb volt mint ez a két sültbolond nő. De Adri jól nyomja :) Ha Greg esetleg kintmarad, átáll majd a srácokhoz. De ha Vivi marad kint akkor is.

Ármándójózsi 2019.01.05. 18:51:09

@Mók_Ica: Na de azért, mert Te képtelen vagy begyűjteni a világmindenségből érkező pozitív energiát, nem kell őket fikázni. Ahogy azt már a nagy Geronakárkiszűzmária is tanította, fel kell mindent tölteni! Sőt, túltölteni! :D

gyümölcs almafa kommentelő 2019.01.05. 18:56:47

@Nyuszomuszo83:

"Kérdés mit ajánl fel az Anakondás ember???!!!!"
Hát először is, egy rőf gatyamadzagot, az mindenhez szükséges (brit tudósok szerint is).
Ezután elénekli Neked a Csicsónét, a többi meg majd úgyis jön magától.

Avigal 2019.01.05. 18:58:30

@pomac: @Pancsamanó: eleg barmely percben robbanó hármast alkotnak, Adri sztoikus nyugalommal viseli, hogy ő csak laza csatolmány.

ibsen 2019.01.05. 18:59:12

Jó volt Hektor, köszi!

Hunorka már anno megvillantotta a kivételes képességeit, amit nap mint nap mi is élvezhetünk.Egy kis ízelitő:

www.youtube.com/watch?v=q70v5dHfFiU

sziszkó1 2019.01.05. 19:01:07

@Mók_Ica: Adri látványosan nyal Gregnek. Szerintem őt érzi a legerősebbnek most, így nem akar kikerülni a pikszisből. ;)

MosóMaca 2019.01.05. 19:01:39

@Avigal: szerintem Adri nem akar oda tartozni, csak a másik csapatból kipontozódott. Amint lesz rá esélye, meg fog próbálni visszacsapódi Roliék közelébe

ibsen 2019.01.05. 19:01:51

@Pancsamanó: Igen mert ez így megy... Adri olyan átlátszó mint az üveg, csak Reninek gond hogy megértse mit miért csinál. Roliék tuti nem fogadnák be. Párbajesélyes a csaj megint.

Mók_Ica 2019.01.05. 19:02:44

@Nyuszomuszo83: ott volt az a sapi..... csak mi hitetlenek, nem láttuk :)))))

@Pancsamanó: nekem már ő is túl sok volt..... de a végén ő is összeveszett az ő zsótijával..... kivi vagyok, hogy az őszinték meddig bírják.....

@Ármándójózsi: viszont van konténerem :)))) és akik szintén képtelenek a pozitív energia begyűjtésére ilyen módon, azokkal meg is osztom :)))) mi így adjuk ki magunkból a negatív energiát..... mondjuk nem is vagyunk geronazzok :)))))

Nyuszomuszo83 2019.01.05. 19:02:59

@gyümölcs almafa kommentelő: Szilvásgombóc nincs??? A gatyamadzag mmkk kell egy igaz kapcsolat sincs meg e becses kellék nélkül! Nyanya remélem nincs! Sanyiiiit szeressük!

MosóMaca 2019.01.05. 19:03:14

@ibsen: hát ezt köszi. Imádtam hátul az alsógatyás feszítgetős menszfizikes fiúcskát :D

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.05. 19:03:16

Atya-gaty! Beröppent az ország összes grafománja?
Baszki, egy félnapi termés hosszabb, mint a Háború és béke!

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.05. 19:05:16

@Nyuszomuszo83: Szia szerelmetesem!
Szabadságharc utáni levezetésen vagyok egy Király utcai ivóban...tehát csak félüzem!

Avigal 2019.01.05. 19:06:03

@Angora Cardi: Süket köszöni a tagfelvételt és a rántott máj érdemrendet

Avigal 2019.01.05. 19:08:54

@MosóMaca: s sztem Hunor is visszafogadná az ágyba, ha 3V kinn maradna.

Angora Cardi 2019.01.05. 19:10:35

@Avigal: lehetne az én álnickem sskk nem tagadnám le

Pancsamanó 2019.01.05. 19:10:43

@ibsen: meglátjuk, lehet Renit szórjak meg.

Nyuszomuszo83 2019.01.05. 19:11:05

@UdvariatlanBolondvagyok: édes drága tündér királyom! Szivemnek egyetlen gyertyalángja! De rég jártam a Király utcában, majd egyszer bughatnánk szerelmesen vmelyik csehóban édes muzsikát hallgatva, szerelmetesen turbékolva! Érezd jól magad, igyál nyugodtan, nem rabság van, csak hűség! Csókollak édesem! Vigyázz magadra!

MosóMaca 2019.01.05. 19:11:38

@Avigal: Kit nem? :) Újabban nagyon nem válogat

ibsen 2019.01.05. 19:11:48

@Avigal: Hunor fogadná vissza? Lazán Adrira fingott az ágyban azt se mondta bocs. Ha Adri belemegy akkor meg is érdemli, úgyis kiesik.

Avigal 2019.01.05. 19:12:09

@Angora Cardi: köszönöm a nevében is

Nyuszomuszo83 2019.01.05. 19:12:38

@Avigal: Sükinek mély hódolatom és millió puszim küldöm!

Avigal 2019.01.05. 19:13:30

@ibsen: Adri biztos belemenne:(

gyümölcs almafa kommentelő 2019.01.05. 19:13:57

@Nyuszomuszo83:

Alapértelmezésben kukoricagombóc lenne, de nem ragaszkodom mereven a hivatalos kánonhoz. (Korrumpálható vagyok, mondjuk úgy.) Gatyamadzag alap, az sima ügy, a Banyát elvitetjük a Patással, a Sanyit meg annyira szeressük, merthogy ugye a legdrágább dolog a lóbőr, hozom is a bicskámat izibe.

ibsen 2019.01.05. 19:14:48

@Pancsamanó: Igen ez is benne van a pakliban. Na az is rendezne egy showt utána:-)))

Avigal 2019.01.05. 19:16:06

@MosóMaca: Azért sztem talán Gregig nem süllyedne:)

ibsen 2019.01.05. 19:16:18

@Avigal: Ha hat a szex a bőrbajára akkor lehet:-)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.05. 19:16:26

@Nyuszomuszo83: A testemmel védem a telefont, néhány kretén ajánlattevőtől...közöltem, hogy a menyasszonyom vagy! Most erre iszunk!D

Nyuszomuszo83 2019.01.05. 19:18:00

@gyümölcs almafa kommentelő: de énekelj nekem és ne a megy a gözös legyen ám! :D A szilvás gomboc mindenhogy jó! Patás vigye a Nyanyát! Szegény Sanyi bőrét eladjuk! :D

Avigal 2019.01.05. 19:19:49

@ibsen: de Gregnek van bőrbaja, nem? Hunornak így nem érdeke ágybabújni vele, h gyógyuljon Csillámsellő.

Nyuszomuszo83 2019.01.05. 19:20:00

@UdvariatlanBolondvagyok: No erre inni is köll, ilyen lány nem is terem minden bokorban! Vannak ajánlattevők? Kérdés érted ácsingóznak vagy érted?! Igyál babám! :D

Nyuszomuszo83 2019.01.05. 19:20:37

@Avigal: Ilyen csoda meg is érdemli! :)

gyümölcs almafa kommentelő 2019.01.05. 19:21:36

@Nyuszomuszo83:

Hogyisne, a megy a gőzös már lejárt lemez, egyik dj sem nyomja mostanában.
Szóval hogyaszondja...: Szereti a tik a meggyet...! :-)))

0.5 bit 2019.01.05. 19:22:28

Mi lenne, ha írnánk egy petíciót, hogy azonnal indítsák újra a Múúúnika sót. A fekete öves szerkesztők rögtön átnyergelnének, a maradék gyakornok, meg talán valamennyire nézhető műsort is tudna össze eszkábálni ebből a felhozatalból.

Avigal 2019.01.05. 19:23:04

@Nyuszomuszo83: már így is túl jó dolga van

Nyuszomuszo83 2019.01.05. 19:24:05

@gyümölcs almafa kommentelő: ketten szeretünk mi egyet! :D
A falusi diszkót egy ideje hanyagoltam, nem tudom milyen trendi zenék mennek ottan mostanság, de ez biztos megállja helyit!-

ibsen 2019.01.05. 19:24:10

@Avigal: Adrinak valami allergiája vagy mi. A sulihéten egyik nap ezért nem akart menni mert a fején eléggé kijött...

Avigal 2019.01.05. 19:24:22

@0.5 bit: az Anikó Show nem megy éppen? Az a Maunika Show 2.0.

0.5 bit 2019.01.05. 19:26:15

@Pancsamanó: "meglátjuk, lehet Renit szórjak meg."

Hiába adná (vagy adta át) Roli a nyereményét Reni-nek, szerintem őt fogják megszorni Greg visszatérése után. Roli meg Adrit viszi.

Avigal 2019.01.05. 19:26:21

@ibsen: azt biztos szívesen kuruzsolja Hunor;) Azt hittem, Gregig süllyedésre írod, mert G is vinnyogott a pattanásai miatt.

Avigal 2019.01.05. 19:27:21

@ibsen: suli héten még csa hv-t olvastam, nem vagyok mindennel képben:(

Nyuszomuszo83 2019.01.05. 19:27:28

@ibsen: ekcéma, nem értem miért nem kér rá speckó krémet!

0.5 bit 2019.01.05. 19:27:51

@Avigal: "az Anikó Show nem megy éppen? Az a Maunika Show 2.0."

Van olyan is? Akkor végképp nem értem, hogy tudják egyszerre vini azt is meg a VV-t is.

Angora Cardi 2019.01.05. 19:30:16

Kókusz zsír is jó elcémára.

Angora Cardi 2019.01.05. 19:30:37

@Angora Cardi: ekcémára
Telefon monnyon le.

ibsen 2019.01.05. 19:30:45

@Avigal: Én nem láttam rajta, olyan vastagon van lealapozva a képe mint az özvegynek:-)

Avigal 2019.01.05. 19:31:00

@0.5 bit: azt nem állítom, h most is vesznek fel adásokat, de a közelmúltban volt. Csak a bulvár hírekben láttam, meg időnként, amikor a tv-n a csatornak műsorat böngészem.

Avigal 2019.01.05. 19:31:50

@ibsen: ezert alapoz ennyire. Egyszer véletlenül kifogtam egy sminkelős részt.

Avigal 2019.01.05. 19:34:12

@Angora Cardi: időnként Süket is ekcémás.

BarBwire 2019.01.05. 19:36:06

Én nagyon szeretném, ha végre Renyhe kikerülne onnan, csak rosszat tesz neki a bentlét.

Nyuszomuszo83 2019.01.05. 19:37:47

Ekcémára elocom kenőcs, gyógyszertári arckrém! Pont az alapozó hozza ki a viszketést!

Nyuszomuszo83 2019.01.05. 19:40:28

Támadnak a dementorok az Rtl2-n!

Angora Cardi 2019.01.05. 19:40:38

@Avigal: állatorvos mit javasolt rá?

javier2 2019.01.05. 19:42:15

hektor nagy szarban voltál , végignézni ötletelni majd erről írni posztot ááá
nem láttam minden részt de ez az egyik legrosszabb volt sőt megkockáztatom kicsit lehúzó is volt.
sztem ha ennyire nincs mit bevágni régebbről kellett volna bevágni olyan anyagot ami minimálisan vicces ,zord , vagy nemtom
zsu rajongoinak mondom greg és reni lesz ,aki elgáncsolja a vége előtt

javier2 2019.01.05. 19:44:37

@javier2: juj de rossz lett pont mint Hektoré , kis medve , BOCS

Avigal 2019.01.05. 19:45:24

@Angora Cardi: kapott rá kenőcsöt, meg hidrogén-peroxiddal kellett lemosni. De csak karácsonykor van, mert a fenyőhöz dörgöli a pofiját és attól. Idén műfát vettem, így megszűnt a veszély.

mentorosh lecsó 2019.01.05. 19:47:52

Jóóóó Rhhhegggelit !

Köszi Hektor ! Ebből a minősíttethetetlenül lapos epizódból egész jó öfi lett ! :))))
Azért tényleg nem csodálom, hogy már ti (szerzők) is unjátok néha... :))))

Bekkara 2019.01.05. 19:53:31

Hardcore VV fanoknak: www.youtube.com/watch?v=5GDMnm_x7bU
Mici és Zsóti, támad a trash.

Angora Cardi 2019.01.05. 19:54:12

@Avigal: szuper döntés volt a műfa, gondos mami :))

Dr.Zé 2019.01.05. 19:54:24

@gyümölcs almafa kommentelő: Lebuktál. Te vagy a krokodil (is) valami ikszes katyvasszal voltál anno.De voltál már tudós is. :)

mentorosh lecsó 2019.01.05. 19:56:03

tudom, hogy itten nem politizálunk, de aki a szülinapomra akar általános sztrájkot hirdetni, az fényesre nyalogathatja a... a ... kulcscsomómat...

mentorosh lecsó 2019.01.05. 19:56:52

@Nyuszomuszo83: @javier2: sziasztok Hogyvoltok ! :))) #szélesMosoly

Nyuszomuszo83 2019.01.05. 19:59:49

@mentorosh lecsó: mikor is vagyon az a szülcsinapcsi? Mióta nem muszáj nem követem a politikát! :)

mentorosh lecsó 2019.01.05. 20:03:49

@úgymond olvasó mmkk: nem is fogok... a hőzöngést sem igazán értem... ennyikehh...

De beszéljünk a VV-ről, mi van az Adrival ? Nagyon beszürkült a padlószőnyegbe...

mentorosh lecsó 2019.01.05. 20:05:19

@Nyuszomuszo83: :)))) ne offoljuk szét a topikot ! :)))
(majd priviben megsúgom...)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.05. 20:05:39

@mentorosh lecsó: nagyon szívesen elmondanám, hogy én személy szerint miért hőzöngök, de úgysem értenéd meg, úgyhogy tényleg ne is folytassuk :)

sziszkó1 2019.01.05. 20:07:41

Gyerekek! Valahogy ráakadtam zsu instájára, ismerős volt egy régi fotója, erre bakker kiderül, hogy belájkolta az enyémet! :D Összeèrnek a szálak! :DD Hozzáteszem, nem vagyok Zsu rajongó.

csincsilla72 2019.01.05. 20:07:57

Ekcémára tuti javaslat: tejtermékek mindennémű elhagyása. A kamaszkorom óta időnként támadó pattanások, ekcémás foltok teljesen eltűntek és soha vissza sem tértek. Gyönyörű lett a bőröm. Érdemes kipróbálni :-)

Nyuszomuszo83 2019.01.05. 20:08:26

@mentorosh lecsó: nagyon is ajánlom! :D Vááároooom!

Bekkara 2019.01.05. 20:09:34

@sziszkó1: Na, és leszbi vagy nem? :D Te lány vagy fiú vagy? :D

Avigal 2019.01.05. 20:10:11

@csincsilla72: Cica nem eszik tejet, csak Royal Canin plusz víz.

mentorosh lecsó 2019.01.05. 20:10:24

@sziszkó1: a Zinternet nem felejt ! :))))
Tudjuk, ismerjük... Fiatal voltál és kellett a pénz :)))

csincsilla72 2019.01.05. 20:10:52

Jó lett az öfi :-) Pláne, ha meggondoljuk, hogy a tegnapi nap a sellők balhézásával, Reni tutulásával és Greg kiáradó szívével volt tele. Móki három konténerét is telenyomtam, aztán egész nap azt sikáltam, hogy szépen, tisztán adjam vissza :-)

sziszkó1 2019.01.05. 20:11:22

@Bekkara: lány! :) Jó kérdés, nem derül ki. De volt már vörösesszőke is! :D

Ármándójózsi 2019.01.05. 20:11:48

@sziszkó1: Zsu anyuka tetszik lenni inkognitóban? :D (Vagy ahogy a villában mondanák: inkotinálisan?)

csincsilla72 2019.01.05. 20:12:08

@Avigal: Cica okos. :-)
Zsu tuti leszbi. Emlékeztek még, hogy taperolta Gina melleit, amikor az nekiállt fürdeni? :-))

Angora Cardi 2019.01.05. 20:13:25

@Maximista vagyok: nálam True Detective maraton van

Ármándójózsi 2019.01.05. 20:15:46

@Angora Cardi: Nálam meg AC Odyssey, ha mond ez valakinek valamit. :D
Csak néha megszakítom. Az összefoglaló helyett pedig NFL, hogy még egy rövidítést használjak. :D

sziszkó1 2019.01.05. 20:15:47

@Ármándójózsi: Anyukának anyuka vagyok, de szerencsére nem az ővé! :D

Avigal 2019.01.05. 20:15:52

Emberek, ha valami igazán pusztítót akartok látni, akkor a mai exatlon végét nézzétek meg, ami a verseny után van, kb. utolsó 15 perc lehet. A Taxi 2. miatt kapcsoltam oda és egy VV a köbönbe botlottam. A Kihívók a bajnokokat és egymást beszélik ki elég undorító módon:( A bajnokok külön vannak ők ezt nem hallják, ők inkább a taTTikáról beszélnek, hogy lehetnének jobbak. Úgy tűnik, itt a Kihívók játszanak "szívvel":(

Bekkara 2019.01.05. 20:16:18

@csincsilla72: Na, azért ez nem bizonyíték semmire, főleg, hogy említett hölggyel éppen Vivien smárol az oldal fejlécében, nem pedig Zsu.

Maximista vagyok 2019.01.05. 20:16:55

@úgymond olvasó mmkk: behúztam a ribancot vasârnapra, imádkozom :D

csincsilla72 2019.01.05. 20:19:14

@Bekkara: Ja, Zsu ügyel, hogy ne essen ki a szerepéből :-)) Nagyon....

sziszkó1 2019.01.05. 20:19:59

@Bekkara: Szerintem nem leszbi, de hogy erősen szerepet játszik, vagy legalább rájátszik a villában, az fix. Nyilván van baj bőven, de rátesz még egy kicsit erre.

Angora Cardi 2019.01.05. 20:22:48

@Ármándójózsi: a filmet láttam de a játékokat nem ismerem, NFL-t ugyan szintén nem nézek de “tudom mi az” :D

csincsilla72 2019.01.05. 20:22:56

@sziszkó1: Tulajdonképpen a három sellő a legnagyobb tattikus, mert az első perctől kezdve egy előre megkreált szerepet játszik. Kizárólag a kamerának csinálják, egyetlen őszinte pillanatuk sincs. Még a felháborodásuk, a kiborulásuk sem igazi, hanem túltolt, megcsinált. És ez engem nagyon, de nagyon irritál.

Bekkara 2019.01.05. 20:23:51

@csincsilla72: Nehezen hiszem el, hogy ekkora színésznő lenne, ha pedig az, akkor zseni.

@sziszkó1: Igen, hihetőbb, hogy egy picit rátesz a bolondságra.

Angora Cardi 2019.01.05. 20:24:03

@Ármándójózsi: mármint nem kellett guglizni :D

mentorosh lecsó 2019.01.05. 20:25:27

@Ármándójózsi: a jóóó kis NFL ! :))) érdekes szezonunk van ! :)))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.05. 20:25:56

@úgymond olvasó mmkk:
Állon verlek ha nem az ozvegyet pipalod ki :)
Greg hulljek ki, Renyhe meg renegosre zokogja magát hogy végre kizarhassak hirtelen felindulásból.

Ja és hajrá tünti :)

mentorosh lecsó 2019.01.05. 20:26:15

@sziszkó1: gangbang is volt, vagy csak nyali-fali ?! :P :))))))

javier2 2019.01.05. 20:27:30

@Maximista vagyok: közeltávon greg kiesés a jó ,hosszútávom vivijé
a roli lacika funoknak a greg győzelem kellene ,hiszen ez a hármas kiborító(versenyhelyzetbe került a "tiszta szív" hármasa egymással kinek nyíltabb és szebb a szíve és lelke)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.05. 20:28:02

@szociál: igazság szerint egyiket se terveztem kipipálni :)

0.5 bit 2019.01.05. 20:28:58

@csincsilla72: "Pláne, ha meggondoljuk, hogy a tegnapi nap a sellők balhézásával, Reni tutulásával és Greg kiáradó szívével volt tele."

+ a szponzor szolárium kitúrta a beharangozott villamester megrendszabályozási tevékenységét is vagy csak vissza mondta Tom Cruise és Demi Moore a beköltözést

Maximista vagyok 2019.01.05. 20:31:22

@javier2: én ilyeneken nem gondolkozok. annyit látok hogy csillámfaszláma vs ribanc. nálam a láma és bandája viselkedése nem nyerő. ennyike :D

gorgo 2019.01.05. 20:33:37

Akármilyen irritáló is Greg, képtelen vagyok Ribit benn tartani. Ugyanolyan agresszor, mint Ratyis, csak női verziója annak. Ezt semmilyen körülmények között nem tudom támogatni, de megfekedkezni sem róla.
Honorálom hát egy ellen szavazattal. :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.05. 20:33:40

@Maximista vagyok:
Kettesletrarol csapom allcsucson ha nem szavaz vivikere :)

@úgymond olvasó mmkk:
Hallottad dikk? :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.05. 20:34:50

@gorgo:
Nem csípem vivit, de renyhet az elviselhetetlen kategóriába sorolnám, ha neki rossz az nekem jó :)

2019.01.05. 20:35:30

@javier2: Reméljük, hogy
1. sem Ken sem Renyhi nem lesz már ott a végénél, hogy elgáncsolja.
2. kívülről is eltudják gáncsolni.

sziszkó1 2019.01.05. 20:37:25

@csincsilla72: @Bekkara: Igen, ők abszolút nem magukat adják. Szépen lassan megmutatkozik az igazi énjük, nem is lehet a végtelenségig fenntartani a látszatot, fárasztó lehet nagyon.
Hát a fotói alapján, pl sokkal hogy is mondjam, belevalósabbnak, karakànabbnak tűnik. Nyilvànos a profilja amúgy.

,, 2019.01.05. 20:38:29

/itt se vagyok
@sziszkó1: leszbi-téma eldöntése: általában hosszú körmei vannak Zsunak a képein?
(Elnézést, és nem fogom magyarázni senkinek, aki nem érti a kérdést)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.05. 20:40:00

@Maximista vagyok: látod, ennyire szeret :)

@szociál: ketteslétráról, haha :))))))))))

Ármándójózsi 2019.01.05. 20:40:35

@mentorosh lecsó: Jaja, de azért (egy kicsit a csoda segítségével is), de jó lenne behúzni ezt az SB-t is. (Hogy ne kelljen találgatni NE fun. :D )

@angora cardi: Ügyes vagy! ;) A játék nagyon jó, pláne 4K-ban nagy TV-n. Iszonyat szép a grafika.

u.i.: Hogy ne csak OFF legyek, add ó minden VV-k ura, hogy a szivárványospisztránglelkű elmebeteg szaladjon haza sírva Geronazzo mamihoz!

úgymond olvasó mmkk 2019.01.05. 20:41:10

@,,: nekem rövidek, oszt mégse :))))))

csincsilla72 2019.01.05. 20:41:42

@javier2: Nem hiszem, hogy Vivike sok kárt tudna okozni Roliéknak. Hunor már megcsinálta, Roller, Laszika nem fogja. Sellőéknek viszont szét kell hullaniuk. Ha Greg kiesik a gheccibe, akkor Zsu és Reni egymásnak fog feszülni (tudniillik: kit szeretett jobban :-), Adri pedig azonnal lelécel tőlük. De Adrit Roliék közül bárki kinn hagyja, Renit már most utáljuk Zsu meg egyedül depresszióba fog esni.

,, 2019.01.05. 20:43:03

@úgymond olvasó mmkk: nekem is, és mégse:) de vannak akinek azért rövidek, mert mégis:)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.05. 20:43:04

@úgymond olvasó mmkk:
Ha nem szavazol özvegye kinyirom magam.
Van egy perced.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.05. 20:44:21

@szociál: érzelmi zsarolásokra nem adok, cicapingvin

2019.01.05. 20:44:23

@gorgo: Ne légy kishitű, bármit megtudsz tenni. Benn tudnád tartani, csak akarni kell :-DDD

úgymond olvasó mmkk 2019.01.05. 20:45:19

@,,: a kivétel erősíti a szabályt :)

Ármándójózsi 2019.01.05. 20:45:45

@úgymond olvasó mmkk: És ha átküldöm Nyuszómuszó csokijának a felét? Neked hagytam! ;)

2019.01.05. 20:45:53

@Ármándójózsi: u.i: szerintem Zsóttihoz is oda kell majd futnia.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.05. 20:45:59

Hektornak uzennem, hogy Zsu azért veszett össze Renyhevel mert amíg greg és zsu volt addig bolondság volt, most meg úgy érzi a csokuszeletelo hogy kisajatitja greget hogy általa jusson tovább.
Zsuek nélkül renyhe sehol nem lenne mert mindenki utálja.
Kövi ő lesz és kint is marad.

csincsilla72 2019.01.05. 20:46:06

@,,: Az enyémek tövig vágva (merolyanamunkám...). Ebből szerintem semmilyen következtetést nem lehet levonni. Egyszerűen nem mindenkinek van ideje, alkalma szarakodni a körmével. Nekem ráadásul sokszor kell gumikesztyűt húznom, amit nem szúrhat ki a hosszú köröm, mert bachatom a sterilitást. Ráadásul a fertőtlenítős bemosakodás sem nem tesz jót neki, törik, mint a fene. :-(

,, 2019.01.05. 20:46:32

@úgymond olvasó mmkk: inkább fordítva közelítem meg, akinek hosszú, az nem nagyon lehet leszbi kapcsolatban:)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.05. 20:47:06

@Ármándójózsi: más csokijával nem tudsz korrumpálni

,, 2019.01.05. 20:47:29

@csincsilla72: lásd előbbi válaszom (tuttam h magyaráznom kell)

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.05. 20:47:35

Én most árral szembe úszok! Hajrá gregi :)

Bekkara 2019.01.05. 20:48:19

@sziszkó1: belinkelhetnéd akkor :D

csincsilla72 2019.01.05. 20:48:24

@,,: A csajnak most nincs is leszbi kapcsolata. Ellenben láthatóan nem tud bánni a műkarmokkal .

csincsilla72 2019.01.05. 20:49:13

@,,: Nem kell magyarázni. Zsunak életidegen a műköröm. De kell a szerephez.

Avigal 2019.01.05. 20:49:19

@,,: Ennek körömfétise van, tele van körmös képekkel. Már értem, miért emlékezett meg karácsonykor a műkörmöséről.

De nagyon vékonynak tűnik azokon a képeken, s egy csomó edzőtermes kép is van fenn, nem lehet annyira ügyetlen, mint amilyennek mutatja magát...

,, 2019.01.05. 20:49:32

@csincsilla72: ezért kérdeztem az instáját.

javier2 2019.01.05. 20:49:50

@csincsilla72: ez sem rossz forgatókönyv
de én azt látom napok óta ez a hármas maga alatt vágja a fát
szóval greg vagy vivi nekem ha egy méterről nézem a táblát vivi ha messzebbről greg
legyen neked igazad :)))

Maximista vagyok 2019.01.05. 20:50:01

@Hedo a nokedli szaggató: az nem baj, akkor is a mi almunkba tartozol :D

Ármándójózsi 2019.01.05. 20:50:41

@úgymond olvasó mmkk: Az nem más csokija! Onnantól, hogy nekem adta az enyém. És én, mert csupa szív vagyok és szívvel játszom, nem taktikázom és a jó oldalon állok, nem a gonoszén ezért Neked tartogattam. :'(

,, 2019.01.05. 20:50:52

@Hedo a nokedli szaggató: ha greg nyer pluszontot kapsz (rolisok is kaptak a múltkor)

sziszkó1 2019.01.05. 20:51:04

@,,: hosszú körmei vannak.

Avigal 2019.01.05. 20:51:10

@csincsilla72: az instája tele van műkörmös képekkel. S sportol is. Egyre valószínűbb, h nem olyan, mint amilyennek a Villában tűnik.

sziszkó1 2019.01.05. 20:52:17

@Avigal: Igen, nekem is ez jött le elsőre.

Maximista vagyok 2019.01.05. 20:53:27

@Avigal: és mi a faszt sportol? nagyon érdekelne mert kurvára nem látszik rajta. a tesco kupon gyűjtés és a glamúr séta nem sport.

sziszkó1 2019.01.05. 20:53:32

Elköszönök màra, nézem a családdal a Harry Pottert tovább. További szép estét mindenkinek! :)

gorgo 2019.01.05. 20:53:58

@Spitzbauer: Áh, én ilyen önálló perszóna vagyok, nehezen értem meg, ha valaki más utánfutójaként akar érvényesülni, máshogy nem megy :D
Inkább pánf***!
Tényleg, senki nem mondta neki, hogy a csillám szarjaitól vannak kihalóban a sellők a tengerekben? :D

Avigal 2019.01.05. 20:55:57

@Maximista vagyok: súlyzózik, edzőterem. Egy csomó kép van onnan.

www.instagram.com/varga_zsuzsanna01/

Bekkara 2019.01.05. 20:56:00

@Maximista vagyok: futógépezni szokott, mondta is a versenynél a héten

adjon már valaki egy linket :D

,, 2019.01.05. 20:56:13

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: nagyon-nagyon-nagyon sajnálom én is:(
Nem lehet ilyenkor szavakat találni...:(

javier2 2019.01.05. 20:56:46

jo8 sziszkó "Angonahaj"- jah ez nem harrypotter

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2019.01.05. 20:57:27

@,,: nem, abszolút nem. Itt inkább nem osztanam meg, pedig sokak ismerték.

Ármándójózsi 2019.01.05. 20:57:36

@gorgo: Figyike! Most az egyszer nyomj egy VVV-t és esküszöm, hogy utána én is nyomok egyet Veled. Már úgy értem VVV ellen bárki is lesz az. Ok? :D

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.05. 20:58:11

@,,: akkor azért is hajrá gregimeki

Angora Cardi 2019.01.05. 21:00:37

@,,: varga_zsuzsanna01 az insta

(K jo a true detective)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.05. 21:01:16

@Ármándójózsi:
Csatlakoznék, kövi körben Vivi ellen szavazok, csak most essen ki greg.

Nyuszomuszo83 2019.01.05. 21:02:22

@Ármándójózsi: mit küldözgetsz te, nem is küldtem neked csókot és már osztogatod! Hááát szégyelld el magad gyorsba!

úgymond olvasó mmkk 2019.01.05. 21:03:35

@Ármándójózsi: a te csokid is más csokija. senkitől nem fogadok el semmit ;)

Bekkara 2019.01.05. 21:03:38

@Avigal: Milyen sovány. És hosszúak a körmei. A fintorait sem mostanában gyakorolta be, a gyerekkori fotóján is úgy fintorog.

Szepvoltfiuk 2019.01.05. 21:04:27

na, kiment már a póni a csordájával a villából?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.05. 21:05:11

@Avigal:
Ki a faxom csinálja a fotókat, van fotósa? :)
Cseppet se tűnik retardnak az instas képein.

,, 2019.01.05. 21:05:36

@Angora Cardi: köszönöm, majd megnézem.

Avigal 2019.01.05. 21:05:36

@Bekkara: nem tűnik kislányosnak. És tutira nem 1 kg-ot hízott ezekhez a képekhez képest.

Nyuszomuszo83 2019.01.05. 21:06:14

@,,: Megnyugodtam és messze állnak tölem a nők! Pasikat szeretem! Nekem közepes hosszúságú a körmöm! @Ármándójózsi: Jó küldtem csokit de ilyet hogy tovább osztod, ez a hülye telefon meg kijavít csókra, bacca meg!

Maximista vagyok 2019.01.05. 21:06:32

@Avigal: akkor elég szarul csinálja. már bocs, de aki edz az nem így néz ki. a teleszart zokni az nem eredmény.

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.05. 21:07:10

@Nyuszomuszo83: nekem rövid körmöm van, és a férjemet szeretem :)

Avigal 2019.01.05. 21:07:35

@szociál: szelfinek tűnnek. Lehet, Zsu nem az akinek a Villában tűnik?

Udvariatlan felkészül az Oktogonos Produkcióra:)

Ármándójózsi 2019.01.05. 21:08:12

@Nyuszomuszo83: Én csak jót akartam, de látod, mindjárt le lettem oltva, hogy senkitől semmit... :(
Se a csókod nem kell neki, se a csoki. Amúgy meg nem is gondoltam csókra, merjönazurad! :P

MosóMaca 2019.01.05. 21:08:28

@Avigal: szerintem max sétál a futógépen,amit mondott is. A fotói meg,hát egyszer elment,lőtt gyorsan 40-46 szelfit és időnként kipostol egyet

Avigal 2019.01.05. 21:09:07

@Angora Cardi: azért van ott nem átlagos is, azt tuti fotós csinálta...az aktot.

Szepvoltfiuk 2019.01.05. 21:10:23

hát gyerekek. végigpörgettem az instagramját.
az alja felé nézzetek ti is.
ott vannak ilyen modell-szerű képek.

azért a modellek nem ilyen hernyóagyúak, mint ami a zsu nevű valamiből látszik a vv alapján.

úgyhogy lehet ebben a túljátszottságban valami.

de akkor meg kurvaokos, és életveszélyes. biztos, hogy eddig is érvényesült az életben.

Szepvoltfiuk 2019.01.05. 21:10:59

@Angora Cardi:
biztos vagy benne?
menj az aljáig le.

Avigal 2019.01.05. 21:11:10

@MosóMaca: @Angora Cardi: Most már tutira indítok Süketnek egy insta oldalt.... ennyire ő is menő!

úgymond olvasó mmkk 2019.01.05. 21:11:12

@Ármándójózsi: hetero vagyok, bocs, nem kell nőtől csók :)

Avigal 2019.01.05. 21:12:41

@Szepvoltfiuk: Én is ezt írtam, h vannak ott profi képek is időnként.

Szepvoltfiuk 2019.01.05. 21:14:15

és akkor vessük össze azzal, hogy bármikor pózolni kellett a villában, úgy csinálta mint aki nem tudja, hogy kell.

meg kifutón sétálni.

meg fintorog.

na hagyjuk már a faszomba de tényleg.
küldjük haza a gecibe.

Ármándójózsi 2019.01.05. 21:15:06

@úgymond olvasó mmkk: Ha csók lett volna azt is természetesen csak az én közvetítésemmel tudtam volna csak átadni, az meg ugye már annyira nem gáz. (Vagy ki tudja...)
Mindegy, vettem a lapot, idegentől soha semmit! Én is erre neveltem a lányaimat. ;)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.05. 21:15:50

@Avigal:
Rá tesz Zsu elég rendesen, de hozzá képest renyhe klinikai eset, aki képes ennyire eljatszani mindig az idegosszeroppanast az nagyon veszélyes.

MosóMaca 2019.01.05. 21:15:50

Modell fotói bárkinek lehetnek,aki eltipeg a fotóshoz és kifizeti. Munkaként biztos nem csinálja,mert azt mondta,hogy az álma,hogy modell legyen (meg pinérnő velencében) Tényleg jól néz ki a képeken,de azért a szelfizéshez nem kell sok ész,meg a filterek ugye. És eleve szép arca van,nem nehéz jó képet csinálni róla

Bekkara 2019.01.05. 21:16:34

@Szepvoltfiuk: Ez nagyon durva, ráadásul angolul hashtagel, volt kinn Olaszban, normálisan oda van írva, mi micsoda, kalandparkozott, modellkedett, mekkora király ez a nő :D

Ja, meg a másik, a kommentelői mind pasik, akiknek szívekkel, csókokkal válaszolgatott, ennyit a leszbi dologról :D plusz ugye a körmös elmélet, ami nekem elsőre leesett, miért, de lehet, hogy én vagyok túl perverz :D

Nyuszomuszo83 2019.01.05. 21:18:04

Hihetetlen, én is megnéztem az instáját! Modell képek, ahol akkorák a körmei mint nekem majd lettek ezek az ordenárék. A grimadz megvan,de meglepöen normálisnak tűnik, igaz nem szólal meg! Ha ennyire sznészkedik-Marilyn Monroe a kedvence-akkor kurva veszélyes, mert ez a pszichopatákra jellemző csak ő fordítva játsza el!

Angora Cardi 2019.01.05. 21:19:29

@Szepvoltfiuk: nincs akt csak fehérneműs és 20 ezerért bármikor kattint róla fotós pár képet, úgy tűnik ez az életcélja, ha kijön pedig plasztikáztatni szeretne, wannabe model, az nem jelenti, hogy lesz is belőle valami, de pl előző survivor széria lányai valami ruha cég arcai lettek, ilyen zsunak is bejöhet

Szepvoltfiuk 2019.01.05. 21:19:54

@Nyuszomuszo83:

mondjuk ezekben a kislányokban tipikusan megvan ez a fajta viselkedésmód (is).

Avigal 2019.01.05. 21:20:48

@MosóMaca: ezek nem olyanok. Tényleg vannak nagyon profi fotói. Aki erre képes, az csak eljátssza az esetlent. Nem könnyű így pózolni s itt tud szépen mosolyogni, edző bá utasítására meg csak vigyor.

Nyuszomuszo83 2019.01.05. 21:21:39

@Ármándójózsi: az most iszik! :D Nyugi, küldök a holnapi kókuszgolyból! :) Boldogsághormon! :D

Angora Cardi 2019.01.05. 21:22:23

@Avigal: indíts kérlek, én számtalan ciccet követek és nekem is van a privát mellett hobbi instám de erről nyilvánosan nem nyilatkozom

úgymond olvasó mmkk 2019.01.05. 21:23:16

@Angora Cardi: nekem nincs instám, nem vagyok menő :(

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2019.01.05. 21:23:21

@,,: te is, és legalább picit tudjunk rólad néha. Ne tunjunk el egymás elől

Szepvoltfiuk 2019.01.05. 21:23:50

és az első héten megmondtam a spanomnak, hogy nem olyan hülye ez a zsu, mint amennyire látszik, és azt is, hogy ez amit képvisel, az átlag magyarnak be fog jönni, és nagy valószínűséggel nyer is.

mondtam, hogy emlékezzen a szavamra.
úgy néz ki különböző szavazások alapján, hogy (sajnos) igazam lett.
nem tudom mi fordíthat ezen.

Maximista vagyok 2019.01.05. 21:25:01

@úgymond olvasó mmkk: mondom én hogy retkek vagyunk, nekem még faszbúkom sincs :D

Avigal 2019.01.05. 21:25:18

@Angora Cardi: Van egy akt, de diszkrét. Instára akármit nem rakhat ki.

Az egy dolog, h fizet a fotósnak, de nagyon profin pózol. Én ha megszakadnék sem tudnék ilyen képeket produkálni.

MosóMaca 2019.01.05. 21:26:25

@Avigal: profi fotóról beszélek! Van pár fotós ismerősöm és mindnek van ilyen csomagajánlata. Kifizeted,odamész,fodrász,sminkes összerak, megcsinálják a fotót. Wannabe modelleknek pl portfóliót. Szerintem ez ennyi volt

javier2 2019.01.05. 21:26:32

@úgymond olvasó mmkk: hát akkor itt vagyok hmhm

@Avigal: mi ez az instás ,műkörmös sztori lemaradtam ,mit nézegettek
xxxx mobilnetem van :(

Nyuszómuszó a mi vezérünk! sálálálá

Avigal 2019.01.05. 21:26:35

@Maximista vagyok: ne izgulj, nekem sincs facebookom, de majd a macskámnak lesz instája, a keresztmamija szeretne neki:)

csincsilla72 2019.01.05. 21:26:53

@úgymond olvasó mmkk: Nekem sem instám, se fészbúk-oldalam. És így érzem jól magam :-)

Nyuszomuszo83 2019.01.05. 21:27:37

@Szepvoltfiuk: abszolút! Bár a szelfikről hiányoltam a fürdöszobai hátteret! Feltűnési viszketegség csak így hivjuk! :)

Avigal 2019.01.05. 21:28:10

@úgymond olvasó mmkk: én sem vagyok fenn sehol, még az ilyen szakmai vackokon sem, rossz az önreklámom.... de Süketet kéne managolnom:)

Szepvoltfiuk 2019.01.05. 21:28:25

@MosóMaca:
akkor tedd össze a látott zsuval.

szerinted hány hétbe kerül lefotózni így, ha ez a valós énje?

csincsilla72 2019.01.05. 21:29:02

@Szepvoltfiuk: Zsunak meg kell borulnia teljesen. Egyébként nem lehetetlen. Ki kell belőle hozni az állatot, hogy kizárassa magát. Reni erre nem lenne alkalmas. Talán Vivi. Már csak ezért is szeretném, hogy a Ribi menjen vissza.

Avigal 2019.01.05. 21:29:22

@javier2: Zsu instáját a modell és műköröm képeivel.

Angora Cardi 2019.01.05. 21:29:26

@Avigal: én nem látom pedig 2x átfutottam, az a tejben ülős? Triko van rajta esetleg body.

Nyuszomuszo83 2019.01.05. 21:29:30

Amúgy az a gusztustalan csikos naci volt neki beköltözés előtt is! Pfejj!

MosóMaca 2019.01.05. 21:29:56

@Szepvoltfiuk: azt nem kétlem,hogy bőven rájátszik a debilségre a vv-ben. De azt akkor sem akarom elhinni,hogy az életben egy összeszedett,talpraesett értelmes kiscsaj lenne

úgymond olvasó mmkk 2019.01.05. 21:30:05

@Angora Cardi: egyrészt nincs mit feltennem oda, nem csinálok magamról naponta 5 szelfit, másrészt meg nem is érdekel :D

@Maximista vagyok: nekem az van, de chatelésre használom nagyrészt. alig rakok ki valamit az átlag facebookozóhoz képest :)

,, 2019.01.05. 21:31:31

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: tudod milyen vagyok, nem akarok kötődni...ilyenkor mégis reped a páncél.

Angora Cardi 2019.01.05. 21:31:45

@MosóMaca: szerintem is, ismerős lánya a 18. szülinapjára ezt kapta, pár óra alatt 20e-ért kapott v 100 képet és ő is szépen pózolt, más más rucikban és helyen

Ármándójózsi 2019.01.05. 21:31:57

@Nyuszomuszo83: Akkor erre iszom én is! :D
Meg a kókuszgolyóra! :DD Amúúúúgy... :DDD

Avigal 2019.01.05. 21:32:49

@MosóMaca: Persze, a csomag oké, én is adtam ilyet ajándékba, de abból, akármilyen ügyes is volt a fotós, nem ilyen képek lettek, mert a lányok közel sem pózoltak ennyire profin. Sok múlik a fotóson, de nem minden.

Nyuszomuszo83 2019.01.05. 21:34:37

@Ármándójózsi: én is iszom erre alkoholmentes citromos gösszerem van pet palackos! Ma nagybulit csapol! :D

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.05. 21:36:08

@Avigal: nekem van fészem, horgolós csopi miatt XD

Szepvoltfiuk 2019.01.05. 21:36:50

@MosóMaca:
senki nem mondott ilyet. általában az ilyen lányok nem erről híresek, a túlságos magabiztosságuk ellenére.

inkább anyuci kislánya kellő nárcizmussal.

valószínűbbnek tartom, hogy az rtlnek kellett egy karakter, amiből pénzt tudnak kisajtolni.
alekoszék óta ugye nem tudtak. most lehet, hogy elkapták. a nézői reakciók ugye őket igazolják, mert mindenki elolvad tőle és még belevalót is vezethetett. (azóta sem tudjuk, hogy miért nem csoki vezethette, ha már amúgy is kijött.)

mert az, hogy somácska bejön egy-egy showba a kis kalapban az nem pénz.

MosóMaca 2019.01.05. 21:37:05

@Avigal: szerintem az a különbség,hogy a stúdióban komolyan vette és nem csak vernyákolt. A villában meg meg se próbál csinálni valamit,már nyüszít,hogy neeeemtudooooooooom. Bent tényleg teljesen a műsorra megy,az fix. De biztos vagyok benne,hogy amit látunk,az közel van a rendes személyiségéhez. Ennyi ideig nem lehet szerepben maradni. Ha igen,akkor pszichopata (ezért mit kapok majd,ha a szefósért is kivannak a rajongók)

Nyuszomuszo83 2019.01.05. 21:37:12

@javier2: így igaz, megkaptam e becses jelzőt, azóta nem mosom le magamról! :D

Angora Cardi 2019.01.05. 21:37:20

@Avigal: ah ezt nem is vettem észre, annak tűnik de csalóka is lehet, mindenesetre biztos szívesen modellkedne

Avigal 2019.01.05. 21:38:34

@Hedo a nokedli szaggató: nekem iwiwem volt csak, a gyerekem miatt:) Szeretsz horgolni? Az jó:) Én mániákusan kötök. Relaxáció a munkából.

Avigal 2019.01.05. 21:39:59

@Angora Cardi: sztem nincs, mert bevágna. Anélkül egyszerűbb. És nem, nem vagyok fotós:) Sőt, fotózni is csak nagyon amatőr módon tudok.

Szepvoltfiuk 2019.01.05. 21:41:04

ha már az aktot elezgetitek én közel sem azt néztem.
az alsó 10-20 kép ami különösen érdekes.

Avigal 2019.01.05. 21:42:22

@MosóMaca: de a szelfiken is egész normálisnak tűnik... biztos a kettő közt van az igazság. Hogy egy klasszikust idézzek a családi legendáriumból: " Nem minden az, aminek látszik"

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.05. 21:42:42

@Avigal: meg addig se gyújtok rá :) eddig babákat horgoltam, most takarót. Gyerekért bármit!

Avigal 2019.01.05. 21:43:24

@Szepvoltfiuk: persze, azt is láttam. Arra jött a válasz, h fizess be fotósra:)

csincsilla72 2019.01.05. 21:43:31

@MosóMaca: Ha tényleg eddig benne tud élni a szerepben, akkor biztosan pszichopata. Viszont felmerül, hogy egy ilyet beengedhetnek-e a műsorba. Mert azonnal ki kellene szórni a pszichológusnak. Már ha komolyan vették a vizsgálatot.

Avigal 2019.01.05. 21:44:46

@Hedo a nokedli szaggató: takarót én is horgoltam a gyereknek:) meg állatkákat szoktam néha ajándékba. Most gondolkodom egy kaktusztálon.

MosóMaca 2019.01.05. 21:45:25

@Avigal: zsu szerintem az a tipik huszonéves,aki beül egy kv-ra a barátnőjével, fél órán keresztül szelfiznek,aztán az elkészült 30 képet válagotják egy órán keresztül,hogy melyiket tegye fel,de előtte még 20 percig szerkesztgeti.

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.05. 21:45:57

@Avigal: egyik vv-ben sálat kötöttek, nem? Talán éváék

MosóMaca 2019.01.05. 21:47:19

@csincsilla72: biztos,hogy nem szerep. Csak rátesz egy lapáttal még. Bár apukája szerint otthon hisztisebb....

Nyuszomuszo83 2019.01.05. 21:47:21

@Avigal: asszondod??? Akkorjolvanazugy! :D

Nyuszomuszo83 2019.01.05. 21:49:35

@MosóMaca: egy orrpierciges barinő volt a képek közt, azt hittem Cintike elsőre!

Avigal 2019.01.05. 21:51:19

@MosóMaca: hm, ebben nincs gyakorlatom, az én gyerekem nem ilyen:)

MosóMaca 2019.01.05. 21:52:46

Nagyon emlékeztet amúgy zsu egy haverom egyik exnőjére. Affektált,ostoba volt,mint a főd és halálosan cukiskodó. Megőrültem tőle. Nem volt csúnya a lány,de a szelfizéshez nagyon értett. A fotóin qrva jó nőnek tűnt (meg persze ott nem szólalt meg)

csincsilla72 2019.01.05. 21:53:46

@MosóMaca: Megnéztem a képeit. Szerintem semmi extra. Gondolom, van itt fotosopp, válogatás három napig kábé 300 szelfiből. Tavaly nyáron Seychellen dobtam el az agyam, amikor eljutottunk egy gyönyörű partra (soha még hasonlón sem jártam). Borús volt az ég, szemerkélt az eső, de meleg volt és a part csodaszép. Egy lengyel család szenvedett mellettünk, mert a tizenéves kispicsa leánykájuk percek óta azon tutult, hogy nem tud magáról szép képet készíteni a borongós idő miatt. Mint megtudtuk aputól..... Szóval Zsuzsu is ez a kategória, simán el tudom képzelni, hogy behisztizik, ha nem tökéletesek a körülmények.

Szepvoltfiuk 2019.01.05. 21:55:08

na, végignéztem újra.
a kis bolondságos képek csak az elején vannak, ott már egykét érdekesebb kép is szerepel.

mit ad isten pont beköltözés előtt ilyen kissé bolondosabb.
a legfrissebb kép is az egyetlenegy büki. miért is ne a fürdővel pózólna szegény falu lánya, aki amúgy úgy tűnik egész évben budapesten meg olaszországban csibészkedett.

na, akkor megyek is csináltatok pár beállított fotót magamról, ha már olyan könnyű, hogy ész sem kell hozzá.

MosóMaca 2019.01.05. 21:57:19

@csincsilla72: pontosan! Csúnya dolog ilyet mondani,de az egyik legjobb barátnőm is tök ügyes ebben. Nincs különösebben jó teste,de olyan pózokat tud felvenni,hogy nagyon sexy képek vannak róla néha. Mondjuk tavaly már én is leoltottam a strandon,hogy legyen már elég,mert kb a hatvanadik képet csinálom róla,ami még mindig nem tetszik neki

Nyuszomuszo83 2019.01.05. 21:58:39

@csincsilla72: Istenem az élet nagy problémái! De szeretnék én is ennyit hogy nem tudok egy jó kis szelfit nyomni az instára!

0.5 bit 2019.01.05. 22:01:07

Alapból ennek a műsornak arról kellene szólnia, hogy az ápoltak egymással játszanak, nem a nézőkkel.
Arra, hogy megvezetik a jószándékú embereket, meg tele van a "történelem". Nemrégi hír, hogy valami ünnepelt német újságíró kamu történetekkel szórakoztatta a nagyérdeműt, vagy rákos gyerekeknek gyűjtő alapítvány.
Bár szerintem zsu fogja megnyerni ezt az évadot. Ez már nem fog sokat rontani a hitelességen, mert már az nem sokkal van a béka feneke felett (lázsd többször felvett visszajövetel, amit régebben linkelt valaki).

nicu71 2019.01.05. 22:01:48

Sziaszto Ancsi bekoszont, anyu szerint jo a haja

tvbuzi 2019.01.05. 22:02:47

Remélem, maradt egy kis póniszar a füvön.

Cukorborsó88 2019.01.05. 22:03:30

@csincsilla72: laktóz-intoleranciának lehet ebben szerepe? Próbálom kerülni a tejtermékeket, nem is nagyon kívánom, néha egy kis kefír vagy sajt becsúszik. De néha megbolondul a bőröm és azt hiszi 16 éves :)

MosóMaca 2019.01.05. 22:03:56

Hirtelen azt hittem,hogy Ancsán fehér balerina cipő van,barna zoknival

Avigal 2019.01.05. 22:05:03

@Szepvoltfiuk: adjak fotós elérhetőséget?;)

Maximista vagyok 2019.01.05. 22:05:14

De mellbe rúgnálak greg hogy rohadjál meg :)

Cukorborsó88 2019.01.05. 22:05:54

Most pontosan mi folyik az öfiben? Lemaradtam az elejéről. Mit csinálnak és miért?

MosóMaca 2019.01.05. 22:06:52

Mik ezek a szívecskék a nyakukban?

Nyuszomuszo83 2019.01.05. 22:07:02

@Szepvoltfiuk: gyerünk! Várjuk a képeket epekedve! De pózolj aztán rendesen és csücsöríts is, anélkül nem leszel influencer!:D

tvbuzi 2019.01.05. 22:07:31

@MosóMaca: oda kell lőni a nyílvesszőt

MosóMaca 2019.01.05. 22:08:27

@tvbuzi: @Maximista vagyok: a lenyilazás lehet sziNpatikussabb nekem

Dr.Zé 2019.01.05. 22:08:53

Nah ki lesz a pikk dáma? Csókoltatja a Korda.

Maximista vagyok 2019.01.05. 22:09:02

@MosóMaca: én ilyen maradi vagyok, nem lövöldözök :D

Mók_Ica 2019.01.05. 22:09:30

sziasztok ismét :)))
@MosóMaca: két csapat van.. gregék a szív, rollerék az agy csapat :))) ez lóg a nyakukban

csincsilla72 2019.01.05. 22:09:33

@Cukorborsó88: szerintem nem. Inkább a tejben található fehérjék, hormonok és növekedési faktorok a ludasak.

Dr.Zé 2019.01.05. 22:09:53

Jól van ezzel is elmegy 10 perc.

Maximista vagyok 2019.01.05. 22:09:54

@Nyuszomuszo83: bármikor prezentálnám neked, páros lábbal.

Szepvoltfiuk 2019.01.05. 22:10:07

van egy tippem, hogy a mai összefoglaló is egy kalap szar lesz.

remélem a vv10-re szerkesztőket is castingolnak, nem csak játékost.

MosóMaca 2019.01.05. 22:10:14

@Mók_Ica: köszi,az agyat nem láttam az előbb,nem esett le

tvbuzi 2019.01.05. 22:10:36

Azért ez elég undi

Maximista vagyok 2019.01.05. 22:10:46

Tényleg ennyi volt a villában? Kizárni mindet, roló le, ennyi.

Mók_Ica 2019.01.05. 22:10:57

jól összenyalogatják a kártyákat...... és egymást is...... lacika félt, hogy lecsókolják a fiúk :))))

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2019.01.05. 22:11:35

@szociál: abszolút ekg :)
Renike az általam látott összes vv legtahóbb és leggusztustalanabb játékosa, pedig a köpködéseken, egymás gecizésén túl már igen vékony a lehetőségek tárháza. egy zsírparaszt persze bebizonyítja, hogy ebből a minimálisból is univerzumot lehet építeni és VV Reni fel is építette az emberi sötétség gőgös katedrálisát.

MosóMaca 2019.01.05. 22:11:48

@Dr.Zé: addig se vonyít,vagy üvölt egyik se@Szepvoltfiuk: jó lenne,mert egyre fantáziátlanabbak.

Cukorborsó88 2019.01.05. 22:11:57

@csincsilla72: á, bármit eszünk tele van sz@rral :/. A húsokban is antibiotikum és hormonok, a zöldségek, gyümik pedig talpig vegyszerezve.

tvbuzi 2019.01.05. 22:11:59

Még mindig Greget támogatják többen a fácsén?

Mók_Ica 2019.01.05. 22:12:28

@MosóMaca: nagyon értelmes feladat...... (nem) ezért greg csapata nagyon örül magának :)))

@tvbuzi: az

MosóMaca 2019.01.05. 22:12:44

Eredményhirdetés... üvöltötés indul 3,2,1

Oh my... 2019.01.05. 22:12:52

@Szepvoltfiuk: eddig az.... utolsó mondatodra orbitál EKG!! ;)

Nyuszomuszo83 2019.01.05. 22:13:02

Ezt a szar feladatot! Lekvárunk nem köcsög legalább!
@Maximista vagyok: kösziiii! Viszek popcornt! :D

MosóMaca 2019.01.05. 22:14:19

Hoppácska! Ancsa brillírozik!

tvbuzi 2019.01.05. 22:14:38

Roli egy buzinak magyarázza, hogy undorító egy férfit megcsókolni?

nicu71 2019.01.05. 22:14:43

@tvbuzi: kb 5x többen egy exit poll szerint 160x600

Cukorborsó88 2019.01.05. 22:15:03

Azon gondolkodom, hogy vivi exe, akit greg elmart mellőle, vajon kinek fog holnap szurkolni?

Mók_Ica 2019.01.05. 22:15:15

@Angora Cardi: szivi :))) :***

ezt a számot szeretem :)))) gyere kislány, gyere......

csincsilla72 2019.01.05. 22:15:32

@Cukorborsó88: Igen, lassan életcélom olyan alapanyagok felkutatása, ami vállalható. Plusz járom az erdőt-mezőt, gyűjtöm a növényeket, gombákat. Jó, vadászni nem tudok :-)

Dr.Zé 2019.01.05. 22:15:36

Gyere kislány , gyere jehhh.

Angora Cardi 2019.01.05. 22:15:57

@Mók_Ica: fél szemem rajtad, Lacikának pacsi

Mók_Ica 2019.01.05. 22:16:28

@nicu71: remélem ennek ellenére greg megy haza holnap..... és akkor renyhe mehet greg helyett a kinti programra

csincsilla72 2019.01.05. 22:16:58

@Mók_Ica: @MosóMaca: Hajrá Ancsa :-)) Pillanatnyilag ő a legjobb.

Mók_Ica 2019.01.05. 22:17:39

bakker..... zsunak ezért fontos a lila szemöldökcsipesze..... a bajszát szedi vele .....

Cukorborsó88 2019.01.05. 22:17:42

@csincsilla72: :) jól teszed, amit boltban veszünk, szinte semmiben nem lehet megbízni. A múltkor láttam, hogy kiírták, hogy a citrom héja nem fogyasztható.

Cimili 2019.01.05. 22:17:59

sziasztok! aszittem sose érek ide.
zsunál megen elgurult a gyógyszer, faszságokat hablatyol.

nicu71 2019.01.05. 22:18:02

@Angora Cardi:ma a gyerek nagyon kis esetlen volt irgum burgum

Mók_Ica 2019.01.05. 22:18:58

@csincsilla72: nyerjen ancsa a pónikkal? :))))

csincsilla72 2019.01.05. 22:19:03

Adri tömi magába a fánkot.

Dr.Zé 2019.01.05. 22:19:48

alles cuzamenn, capito rikitó ficito.

rostás 2019.01.05. 22:19:53

@MosóMaca: reménykedjünk... Zsuzsu szerint Roli egyedül nem tud érvényesülni. Mondja ezt úgy, hogy csak 2,5mm lóg ki belőle Greg segglukából.

Cukorborsó88 2019.01.05. 22:20:14

Zsu: allesz cuzámenn, kapútó, finító. Szép végszó

Mók_Ica 2019.01.05. 22:20:24

@Cimili: szia cicusom :)))) :***

adrika azért drukkol özvribi kiesésének, mert hunyorra pályázik.....

tvbuzi 2019.01.05. 22:20:26

Tegnap este isteni kacsatálat ettem.

Cimili 2019.01.05. 22:20:28

@csincsilla72: ugye jól emléxem, h te ajánlottad anno a K1 vitamint?

MosóMaca 2019.01.05. 22:20:44

@rostás: párhuzamos valóságban van ez

csincsilla72 2019.01.05. 22:21:09

Jézusom, Adri az erkölcsök magas lováról szarozza Rolit. Beszarás :-)

Szepvoltfiuk 2019.01.05. 22:21:27

no comment, alles zusammen és caputo finito, amit még ha beszélek is olaszul, akkor sem értem.

ennyi gyerekek.

a holnapi blogbejegyzés címe.

Cukorborsó88 2019.01.05. 22:21:33

@csincsilla72: le kell dolgozni a fitt hetet :)))

Cimili 2019.01.05. 22:22:00

@tvbuzi: szééééégyeld magad, de nagyon! hoztál? ménem?
@Mók_Ica: szia Mókuci! :)

javier2 2019.01.05. 22:22:01

ez a kártyás csokolozas nem tetszett
férfi nővel csokolozzon
várom a nőket

Mók_Ica 2019.01.05. 22:22:10

csoki bábut tettek az asztalfőre...... oszt meg mi a francért????

pomac 2019.01.05. 22:22:13

az eddigi 15 percből kiderült még mindííg sötétek :D

Ay Mama, Que paso 2019.01.05. 22:22:18

a világegyetem létezése a tét!

Angora Cardi 2019.01.05. 22:22:26

@nicu71: hehehe legjobb családban is előfordul
Ha néha beirod mi történik hálás köszi, ma nem látom.

Cimili 2019.01.05. 22:22:42

@csincsilla72: jaja, rosszul írtam. azóta is szedem. :)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.05. 22:22:45

@Cukorborsó88: azt en is szoktam mondani, hogy alles zusammen :l :DDDD

Gyöngyszemek 2019.01.05. 22:23:15

Szerintem is Ancsa a legjobb. Meg érdemli a nyeremént

úgymond olvasó mmkk 2019.01.05. 22:23:39

vielen herzlichen dank a közvetítésért, szétszakad a fejem, biztos, hogy meg nem nézem :)))

Dr.Zé 2019.01.05. 22:24:08

jön a hányatás. Valami új ötlet nincsen????????????????????????

MosóMaca 2019.01.05. 22:24:16

@Mók_Ica: szerkik szerint nem fontos! Vagy majd megnézzük a BV-ben

Ármándójózsi 2019.01.05. 22:25:12

@Gyöngyszemek: Pedig csak azért jöttem vissza még az amerikai foci előtt, hogy leírjam Nektek, Ancsától is hányok, konténerszám... :/

Cukorborsó88 2019.01.05. 22:26:19

@úgymond olvasó mmkk: de nem teszed hozzá szerencsére, h caputo, finito

csincsilla72 2019.01.05. 22:26:33

@Cimili: Az jó :-) Tényleg hasznos. Szakmailag írom :-) Szerencsére most már sokfelé lehet kapni D3+K2 kombót. Megelőzi az érelmeszesedést és még egy csomó mindenre jó.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.05. 22:27:21

@Cukorborsó88: néha szoktam valami ismeretlen déli nyelven karattyolni, de a német az én igazi szerelmem ♥

tvbuzi 2019.01.05. 22:27:33

Holnap áztatok egy kicsit a Rudasban. Előtte masszázsra megyek.

rostás 2019.01.05. 22:28:00

A mindigvidámkedvestisztaszív Reni természetesen nem bírja megállni, hogy szemétkedjen Vvv-vel. Gondolom, ha ő készülne párbajra, üvöltve folyna a taknya, hogy hágyják békén mert ő készül.

Szepvoltfiuk 2019.01.05. 22:28:21

én közben megfőztem a virslit. caputo finito lett.

második részre viszont jön egy zsu sírás. vajon a kamerának, vagy kijön belőle a valódi zsu?

nicu71 2019.01.05. 22:28:26

@Angora Cardi: szerintem ma semmi extra nem várható de majd szolok ha a gyerekünk produkál valamit. Remélem összekapja magát lekvárka!

moletty 2019.01.05. 22:28:43

ANCSA KURVAJÓ !!!!!!! a szíves poénkodást milyen kedvesen nyomta :D :D :D
Pedig sok VV-n át és túl nem szerettem DE MOST JÓ !!!
Jól van Ancsa gratulálok és bírlak !
Bassza ég : ha már valaki aki nem én : NYERJE Ő !!!

ibsen 2019.01.05. 22:29:15

@rostás: Nem mondott hülyeséget. Neki kell mindig egy szövetséges vagy inkább egy hülye akit vezethet. Zsu még Greg elött sem ragaszkodott egy emberhez. Most persze igen ez gáz.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.05. 22:29:17

@tvbuzi: mach deinen mund zu, bitte. danke.

Cimili 2019.01.05. 22:30:12

@csincsilla72: D3-at receptre iratom fel, mert úgy töredékébe kerül.

javier2 2019.01.05. 22:30:21

érdekes a zsu tábor hol van?
alvezírként végnézek Kisalföld dombokkal szelt tájain(nincs domb ez egy kibaxxxxx síkság)
nyuszómuszó talpig aranyban vezírként áll előttem és int és a fülembe súg
(nah ezt nem tudjátok meg mit)

0.5 bit 2019.01.05. 22:30:43

Hova tünt el Greg?

Cukorborsó88 2019.01.05. 22:30:49

@tvbuzi: én meg sokáig alszom, aztán körmöt reszelek.

Gyöngyszemek 2019.01.05. 22:30:55

@moletty: inkább neki adnám a nyereményt, mint bármelyik villalakónak. Akkor már tényleg adják valamelyik póninak:-)

gyümölcs almafa kommentelő 2019.01.05. 22:31:11

@rostás:

Na igen. Renyheszaurusz a pronyó némber archetípusa.

csincsilla72 2019.01.05. 22:31:32

@tvbuzi: Mi is wellnesseltünk ma. Jódos-sós gyógyban döglöttünk, szaunáztunk (nem zártak be minket, kamerát sem vittünk, be is volt kapcsolva szakszerűen :-). Most ki vagyok simulva, a szokásosnál jobban bírom az ápoltak nyígását.

Cimili 2019.01.05. 22:31:42

@tvbuzi: tripladuplán szégyeld magad! :)

Ego0123 2019.01.05. 22:31:53

e tutto pericoloso sporgersi .Ezt tanultam meg még gyrekkoromban olaszul először a vonaton

úgymond olvasó mmkk 2019.01.05. 22:31:59

@javier2: megboldogult földrajztanárom mondta, hogy itt nálunk a kisalföldön a legmagasabb kiemelkedés a női napozó.

@Cukorborsó88: nemtádom :D

Szepvoltfiuk 2019.01.05. 22:32:16

még jó, hogy nekiálltam ennyi.

hát megbaszhatnák magukat a szerkik.:D

Ego0123 2019.01.05. 22:32:52

@javier2: Nem igaz, hogy sikság, mert én hegyen lakom.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.05. 22:33:44

@Ego0123: a hegyekről mindig sopron jut eszembe, úúúgy szeretem :)

rostás 2019.01.05. 22:33:48

@ibsen: Nem tudom... Nem mondom, hogy nincs igazad, de Roli elég sokáig kivetett pária volt és kibírta. Szövetségeseket keresett, talált. Ez is benne van a játékban. Viszont vannak önálló gondolatai amit Zsuzsuról nem mondhatok el. De nem becsülöm le a kis hölgyet

Ay Mama, Que paso 2019.01.05. 22:33:50

ha van igazság, akkor ma a belevalóban az a csávó lesz, akit Greg elszeretett Vivitől

úgymond olvasó mmkk 2019.01.05. 22:34:43

@Cukorborsó88: szerintem nem vagyok cuki, amikor idegen nyelven karattyolok, bár németül még mindig jobban hangzok, mint magyaHul :)

csincsilla72 2019.01.05. 22:34:59

@tvbuzi: Igen. Ami MMKK ajánlott októbertől áprilisig: C+D3+K2 kombó. :-) Én még magnéziummal és omega-3-mal is kiegészítem. Cél az örök élet :-)
@Cimili: Én is szoktam íratni. szerencsére a házidokim már magától írja, kérni sem kell.

Cukorborsó88 2019.01.05. 22:35:29

Csak egy halk kérdésm miért kell ennyi undorító dolgot beletenni az öfibe? És csak erről szól, semmi más nem történt vagy csillámpónit nem lehet lejáratni holnapig?

Mók_Ica 2019.01.05. 22:35:46

ez a legalja megint.... miért kell ilyen undi turmixos feladatot adni megint????? ez nem vicces és nem is szórakoztató....... és a végére: a kaja nem játék, máshol éheznek...... (na jó, ez demagóg volt, de akkor is..... broáf)

Ego0123 2019.01.05. 22:35:47

@úgymond olvasó mmkk: pedig nem az, de szeretheted :):):) Sopront én is szeretem!

Szepvoltfiuk 2019.01.05. 22:36:23

tényleg egymást arra biztatni, hogy minél undorítóbbat igyanak?

belebasznék az interjúszobábaban a kamerába, az tuti.

nicu71 2019.01.05. 22:36:35

@nicu71: lacko horror koktélt kap renitől, meg issza! Ő reninek kever reni majdnem kiokádja. Többiek folytatják.

Cimili 2019.01.05. 22:36:40

az ilyen undorító turmixokat mé erőltetik a szerkik??

javier2 2019.01.05. 22:36:41

@Ego0123: de milyen hegyen? dárda?

Nyuszomuszo83 2019.01.05. 22:37:21

@javier2: búgó hangon öszökéllek, aranyba nem öltözöm, azt Győző hordja! Marad a fekete vagy a vörös! :D

MosóMaca 2019.01.05. 22:37:36

@Mók_Ica: Minden műsorban gyűlölöm ezeket a gusztustalanságot evős feladatokat. Nem is tudom, talán valamelyik celebes survivor volt olyan, ahol folyton ilyen feladatok voltak. broááá

Mók_Ica 2019.01.05. 22:37:44

@Cukorborsó88: ekg :))))

itt a konténer... gyertek.....

Cukorborsó88 2019.01.05. 22:37:46

@úgymond olvasó mmkk: nekem anyukám azt mondta, miután véletlenül sem értette meg mit szeretnék nyelvvel kifejezni, hogy: kislányom, te nem beszélsz érthetően magyarul! Most erre mit mondjak? :)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.05. 22:37:52

@Ego0123: a pusztasághoz képest az :)))))) hozzá vagyok szokva, hogy kilométerekre el lehet látni, aztán mikor életemben először beszabadultam Zalába, klausztrofóbiás voltam a sok dombtól meg hegytől :)))))

Szepvoltfiuk 2019.01.05. 22:38:10

@Cimili:
hidd el, ez csak nekünk, értelmesebb láényeknek vállalhatatlan.

99% élvezi.

Ego0123 2019.01.05. 22:39:01

@úgymond olvasó mmkk: pedig nem az, de szeretheted :):):) Sopront én is szeretem!

MosóMaca 2019.01.05. 22:39:34

@úgymond olvasó mmkk: én meg zalaiként összesen kétszer voltam az alföldön, hát nagyo furi volt :D

ibsen 2019.01.05. 22:39:47

@rostás: Hát Zsu sem volt a mindenki kedvence. Sőt őt még jobban leugatták, persze nem könnyű eset az biztos. Roli nem is nagyon barátkozott sok emberrel. Kivéve akikkel lehet taktikázni.

Szepvoltfiuk 2019.01.05. 22:39:50

tuti szívből itták.
mondom, mondja is zsu.

Cimili 2019.01.05. 22:40:08

@csincsilla72: e-recepttel meg már el sem kell mennem a dokihoz. amiket írtál, azokat +ban én is szoktam + turmeric.

csincsilla72 2019.01.05. 22:40:46

Zsu megint nyávog. Valaki verje már pofán.

Cukorborsó88 2019.01.05. 22:41:17

Greg kiakadt zsura. Szívből.

Nyuszomuszo83 2019.01.05. 22:41:22

Én meg nem innám ezt a trutymót!
Jééé Gregusz savazza Zsizsikest!

csincsilla72 2019.01.05. 22:41:34

@ibsen: Rolival lehet együtt élni. Zsuzsával nem. Nagy különbség.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.05. 22:41:38

@MosóMaca: alföldön én is csak kétszer, kisalföld rulez :))) zala meg baranya nagy szerelem, csak az a sok "hegy" ne lenne :DDDD

Mók_Ica 2019.01.05. 22:41:51

@MosóMaca: a rettegés foka.... vagy mi volt az a műsor..... lilu vezette..... ott kezdték.... aztán a celeb vagyok, ments ki innen-be is volt állandóan ilyen feladat...... strucc ánusz, meg ilyenek....

no, gregnek és renyhének kezd elege lenni zsuból......épp ideje.... és amit már itt is megállapítottunk..... féltékenység van itt kérem szépen :))))) bomlik a szívcsapat mézesmázos felülete.....

Szepvoltfiuk 2019.01.05. 22:42:19

kurvaanyját.:D

a reni magáról beszélt?

ibsen 2019.01.05. 22:42:31

A turmixos feladatnál nincs nyálcsere egyenlően van kicseszve mindenkinek eléggé gusztustalan.

C.Chauchat 2019.01.05. 22:42:56

@Mók_Ica: a retek és fókából voltak itt vendégszerkeszteni valszeg

Szepvoltfiuk 2019.01.05. 22:43:14

na, jön a patkány gregből elő, hogy mégsincs szíve. bomlik a szívcsapat apáim.

MosóMaca 2019.01.05. 22:43:18

@úgymond olvasó mmkk: a sok erdős dimbes dombos rész miatt a jó :) Kisalföldet én is bírom egyébként.

rostás 2019.01.05. 22:43:23

@ibsen: jajjj, ne kezd ezt te is...

javier2 2019.01.05. 22:43:34

@Nyuszomuszo83:
fekete slankít a vörös dögös
azt gondoltad vezírünk nem bögyös
tiszta szív és masszív értelem
nyuszókám egy táncra kértelek.
.)

ibsen 2019.01.05. 22:43:58

@csincsilla72: Még jó hogy nem egymást választották. :-)

C.Chauchat 2019.01.05. 22:44:03

Tutajt készítebek, h megszökjenek?!

OriginalBlackMamba 2019.01.05. 22:45:03

A VV Facebook oldalán azt írjak, a mai BV vendége Csoki lesz.

Nyuszomuszo83 2019.01.05. 22:45:17

@javier2: a vezír nagyon is bögyös! A táncra felkérhetsz, elfogadom! :)

MosóMaca 2019.01.05. 22:45:37

Nézdmááá, kikapott oszt mégsincs üvöltve bőgés? Pedig már ujjam a mute gombon volt

javier2 2019.01.05. 22:45:42

@Ego0123: @úgymond olvasó mmkk: amire háttal 2 perc alatt felérek az nem hegy

Szepvoltfiuk 2019.01.05. 22:46:14

ennyi.
végre a bolondság geci elbukott.

két napig kilesznek.

Hümmögő Hammogó 2019.01.05. 22:47:56

Mintha eddig nem magadra koncetráltál volna Greg...

Mók_Ica 2019.01.05. 22:48:18

greg, az őszinte, tisztaszívű és csöppetsemgonosz...... nem tud örülni a másik sikerének, és még az öribariját is ekézi......
most tényleg g1g

nicu71 2019.01.05. 22:48:20

@úgymond olvasó mmkk: én alföldi vagyok és utálom. Mindig a hegyekbe vágyok, már egy domb látványa is felizgat. Erdélyben, Tátrában orgazmusom volt, Pécs, Miskolc, Bükk ha tehetem, megyek

ibsen 2019.01.05. 22:48:36

@rostás: Nincs baj vele nem ezt írtam. Ez annyira speciális helyzet. Tudom hogy hogy nem egy észkombájn, hisztis, de odateszi magát elég makacs.

javier2 2019.01.05. 22:48:43

@úgymond olvasó mmkk: imádok amúgy túrázni hegyet mászni
kőszeg mellett van hegyen nyaralóm
szóval jó vádlit nevel
és imádom

pomac 2019.01.05. 22:48:44

akkor a holnapiban lesz a kimenetel (nyeremény) mert ha nem akkor greg nem megy velük :D ha minden igaz

Ay Mama, Que paso 2019.01.05. 22:48:47

soha rosszabb szívöribarikat, mint Reni és Greg

Ego0123 2019.01.05. 22:48:50

@javier2: Ide azért nehezebb. :):):)

Cukorborsó88 2019.01.05. 22:48:53

Greg milyen cuki amikor kiröhögi a havernőjét.

Nyuszomuszo83 2019.01.05. 22:49:18

Hogy ennek a szefósnak mindig van vmi nyűgje! Tutul, ordit, más nincs! Bolond!

hétévszak 2019.01.05. 22:49:22

Renáta úgy fikázza a sírós Zsu-t, mintha ő nem minden percben vergődne meg sírna

2019.01.05. 22:49:33

Hátbaszúrják szegény Süsüt... És röhögnek rajta!
Csak PUA nem. PUA, ha nem vigyáz öribarik lesznek.

rostás 2019.01.05. 22:49:39

@Mók_Ica: most azon nyerítenek renivel, hogy sír a legjobbarinőjük.

Hümmögő Hammogó 2019.01.05. 22:49:51

Most Greg nagyon kedves arcát mutatja... Csupa szív a lelkem! Renyhe dettó.

Ego0123 2019.01.05. 22:50:36

Ez nem vicces Renitől.

pomac 2019.01.05. 22:50:41

de amúgy milyen kedvesen hivja reni :DDD

rostás 2019.01.05. 22:51:01

@Hümmögő Hammogó: a köcsög köcsögöz, a tehén röhög

ibsen 2019.01.05. 22:51:06

A két jóbarát jól szórakozik....

2019.01.05. 22:51:14

Bammeg ez a Renyhe rendesen megcombosodott. És reng rajta a renyha háj.

MosóMaca 2019.01.05. 22:51:14

Túlteng bennük a szeretet,csak azért beszélnek ilyeneket

Mók_Ica 2019.01.05. 22:51:23

renyhe..... persze, hogy tudja......

csincsilla72 2019.01.05. 22:51:38

Renike szexelni akar Greggel. Úhhh

Cimili 2019.01.05. 22:51:38

greg szerint mekkora egy köcsög a zsu. zsu imádok halljátok?????????

2019.01.05. 22:51:46

Qrva xar egy öfi vót!

hereverő heverő 2019.01.05. 22:51:55

Pont jókor értem haza, vége van :)

2019.01.05. 22:52:27

Na még egy fartúró!!!!!!!

javier2 2019.01.05. 22:52:28

azért látjátok amit írtam elöször greg visszatérése a jó nekünk
mert greg - reni -zsu naponta kétszer szurja hátba a másikat
és ugye ez kinek jo?
lekvárunknak és rolinak

úgymond olvasó mmkk 2019.01.05. 22:52:40

@nicu71: @javier2: túrázni én is szeretek, de a klausztrofóbiás érzésem akkor is megvan :)

hétévszak 2019.01.05. 22:52:40

na megmondtam. fotózás.

MosóMaca 2019.01.05. 22:52:50

Natessék a fotózás

Cukorborsó88 2019.01.05. 22:52:56

Az öfi egy kalap car volt ismét, ráadásul hozé lesz a bv-ban

tvbuzi 2019.01.05. 22:53:23

Jájj, jajj, a holnapi öfi

úgymond olvasó mmkk 2019.01.05. 22:53:30

@Cukorborsó88: még meg vagyunk sértve? nem emlékszem :)

hereverő heverő 2019.01.05. 22:53:35

Huha.. fotó. Vajon Greg már nyáladzik?

Nyuszomuszo83 2019.01.05. 22:53:40

Óóóó fotózódós modellkedős nap, Lakatos Márk mi lell még???!!!

Szepvoltfiuk 2019.01.05. 22:53:56

na, bomlanak a bolondok.

vagy csak játszanak a kamerának.

viszont jött a fotós részleg, addig beszéltünk róla ma.

Mók_Ica 2019.01.05. 22:54:10

@rostás: szívvel játszanak.... csak azért (broáf)

holnap beauty-day + Lakatos Márk + az új energia italhoz fotózás pinup sztájlban :))))

MosóMaca 2019.01.05. 22:54:15

@Cimili: remélem kihátrál greg mögül sok fanatikusa zsunak,ha látják,hogy milyen bájos vele

Szepvoltfiuk 2019.01.05. 22:55:12

ezek után az isten nem mossa le rólunk, hogy vv szerkesztők vagyunk és csak felvezettük a holnapi összefoglalót.

Mók_Ica 2019.01.05. 22:55:16

@hereverő heverő: hát mondta is.... itt van Lakatos Márk.... szóval greg megkapott mindent, mehet haza :)))

Cukorborsó88 2019.01.05. 22:55:17

@úgymond olvasó mmkk: jaaaaaahh tényleg :)
Á, elévült már :))

javier2 2019.01.05. 22:55:27

@Nyuszomuszo83: márkot nem bírom de lacika megint elegáns volt:P

hétévszak 2019.01.05. 22:55:43

mindenki álma teljesül a vv-ben. Renáta volt villamester, greg talizott lakatos márkkal. akkor most már mehetnek is haza.

ibsen 2019.01.05. 22:55:50

Adrika a megértő barátnő....és milyen őszinte:-)

hereverő heverő 2019.01.05. 22:55:50

@Mók_Ica: Roller pont jó lesz naptárra...

MosóMaca 2019.01.05. 22:55:56

@Szepvoltfiuk: ha azok volnánk sokkal jobb műsor lenne!

rostás 2019.01.05. 22:56:11

@ibsen: Igen, figyelem és sokáig kedveltwm a hülyeségei wllenére is, mert amúgy jóindulatú, őszinte kis hülyének tünt. De ezt a látszatott az elmúlt két hétben sikeresen lebontotta.

Oh my... 2019.01.05. 22:56:29

drága Ancsám, van is miért elnézést kérned - na nem mintha a te sarad lenne, de - ilyen sz@rfos öfit összegányolni.... na ahhoz már komoly skill kell, bakker...

hétévszak 2019.01.05. 22:56:32

@Mók_Ica: nagyon egyre gondoltunk :))

Nyuszomuszo83 2019.01.05. 22:56:34

@Cimili: úgyis azzal magyarázzák ez Gregusz részéről vegytiszta szeretet volt és Zsu imádja a kis öribariját, ám Ancsa sem tudta min is sérült be a Zsizsikes!
Basszus Peti holnap megint kiveri a szemünket, ma Hózentróger... megyek cigizni! :)

Mók_Ica 2019.01.05. 22:56:47

@Szepvoltfiuk: eddig is így volt...... ingyenbe' nyomjuk a brainstormingot nekik....

nicu71 2019.01.05. 22:56:53

@Spitzbauer: megint csak ekg. Ez egy nagy xar volt. A semmi. Még a kiccsapat civakodása se hozta meg azt a kéjes kárörömet, amit reméltem.

hereverő heverő 2019.01.05. 22:57:09

@Mók_Ica: jaja, és a haját is belőtték. Kár hogy nem szögbelövővel.

ibsen 2019.01.05. 22:57:13

Zsu annyira mégsem hülye aha bevált villamesternek. VV Reni kirinyálta magának, meg is bukott rögtön mint Rottembiller pedig ez volt az álma...Röhej:-(

Cimili 2019.01.05. 22:57:37

@Mók_Ica: azt mondta, egy álma teljesült.

Nyuszomuszo83 2019.01.05. 22:57:48

@javier2: a mi Lekvárunk egy igazi LekvárÚr! :D

Ego0123 2019.01.05. 22:58:17

Remélem, hogy Greg kiesik holnap és ez feldobja a vasárnapot, és hétfőn vidáman mehetek 3 hét után dolgozni.

Oh my... 2019.01.05. 22:58:22

@javier2: nekem Hunci volt volt különösen bejövősi!! ;)

Mók_Ica 2019.01.05. 22:58:30

@hereverő heverő: a női láda-gyár öltöző szekrényeibe :))))

@hétévszak: tényleg :)))) nagyon jók vagyunk :))))

@Nyuszomuszo83: megyek veled nyuszim

MosóMaca 2019.01.05. 22:58:40

@Nyuszomuszo83: olyan jó volt hózentróger nélkül! És ennyi kihagyás után,most biztos,hogy be nem állna pofája. Meg lesznek szolizós képekre nyálcsorgatós hányingerkeltő beszélgetések,pláne,ha tenyleg csoki lesz a vendég

javier2 2019.01.05. 22:58:52

@nicu71: és holnap ebből humoros jófej hogyvoltot kell írni
lumus maxima

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.05. 22:58:57

@nicu71: én is alföldi vagyok, de már a hokedlin is szédülök.

Cukorborsó88 2019.01.05. 22:59:08

@úgymond olvasó mmkk: de, ne legyél kis goni:) nem mintha foglalkozna velünk

nicu71 2019.01.05. 22:59:17

@javier2: Lacika mindig elegáns, 0 -24ben skatulya. Én ezt nem értem hogy csinálja

Bekkara 2019.01.05. 22:59:34

A nap, mikor maga Zsu kiejtette Greget. Nem Vivien.

Mók_Ica 2019.01.05. 22:59:35

@Cimili: jaja... ezért mehet is haza :))

Pancsamanó 2019.01.05. 22:59:40

A holnapi fotózást én várom, véégre kigányolják őket és talán nem lesz Renyhe ilyen lelakott szocipanel, Zsuzsut meg a méretének megfelelő gatyába öltöztetik. Vivinek meg talán rendbeteszik a százfelé meredező "fedőfürtjeit". Adri haja is már oszlásnak indult.

A kártyás feladat undi volt meg a turmixos is, fujjjj.

Hümmögő Hammogó 2019.01.05. 22:59:45

Tudja valaki miért sírt Zsuzsu? Ibsen?:) És Greg miért nem szeretgette meg, ahelyett,h röhögött rajta?

úgymond olvasó mmkk 2019.01.05. 23:00:23

@Cukorborsó88: na ja, velem úgysem foglalkozik újabban :)))

Nyuszomuszo83 2019.01.05. 23:01:06

@MosóMaca: nekem nem hiányzott a ripacs az biztos! Greg világító feje pusztítani fog holnap! Csoki szokott szolizni, kell is neki!

Szepvoltfiuk 2019.01.05. 23:01:38

fura kimondani, hogy egy josé ármándó lópez luist ma jobban várok, mint bárki mást.

amúgy adná az ég nekünk, hogy valahogy a lotyó visszatérjen holnap.

az évtized fordítása lenne.
de sajnos a miskolci panel 50-esek miatt esélytelen. imádják a mamik baszdmeg.

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.05. 23:01:39

@Hümmögő Hammogó: mert elmondásuk szerint mindennap kb 10szer besérül.mennek utánna, mi a baj mucika? Ne harizzá kis kakajóscsiga. Hát megunták és már nem futnak utána!

ibsen 2019.01.05. 23:01:51

@nicu71: Van rá egy egész napja hogy "jól" nézzen ki:-) Csak ez a dóga:-)

Mók_Ica 2019.01.05. 23:01:58

bakkkker..... csokitorta...... sírok :)))))))))))))))

Hümmögő Hammogó 2019.01.05. 23:02:06

Húú, ez a Győző hang, de hiányzott... Mégsem.

C.Chauchat 2019.01.05. 23:02:09

Gjőzy bepótolta az olvasmány-elmaradásait a nyaralás alatt. Ja nem, evett.

Cukorborsó88 2019.01.05. 23:02:10

@úgymond olvasó mmkk: ugye tudod, hogy tudja, hogy róla beszélünk?

hereverő heverő 2019.01.05. 23:02:17

Sötétségi vetélkedő bmeg.

javier2 2019.01.05. 23:02:17

"csoki torta" ennél szarabb már nem lesz:)))))))))))))))))))))))))))))))))))

Nyuszomuszo83 2019.01.05. 23:02:36

Csoki kezét mégsem engedte el a retek???

Oh my... 2019.01.05. 23:03:27

@MosóMaca: mondjuk, ezen én most rendesen fennakadtam.... rám igazán nem mondhatja senki, hogy Süsü-fan volnék, de basszus már! ez a két sutyerák komolyan viccesnek tartja, hogy a "barátjukból" hülyét csinálnak, jelzem, percig sem viccesen (!), majd még ők röhpgik ki, ők hülyézik le, mert nem ugrik az idióta "viccükre"..? azért ezek ketten is mekkora kretének már!

2019.01.05. 23:03:27

@nicu71: Ha minden jól alakul, akkor a párbaj után télleg epic lesz. Ha nem a Kenpán megy vissza, akkor egy egész orvosi stáb lesz a háttérben, nyugtatóval töltött injekciókkal, mert Süsüt valószínűleg le kell szedálni, de mivel Renyhe sem maradhat le, őt is. Szerintem.

Cukorborsó88 2019.01.05. 23:03:28

@hereverő heverő: primőr gyümölcsfaalmafasz, bármit is jelentsen

MosóMaca 2019.01.05. 23:03:35

@Mók_Ica: de milyen kreatív megoldás volt?! A Petőfi ált iskola negyedikesei is bedolgoznak az rtl-nek?!

Mók_Ica 2019.01.05. 23:03:41

most miért promozzák ennyire hozét??? ez a bv és nem a győzike show..... pffffffej......

Szepvoltfiuk 2019.01.05. 23:03:48

josé hogy kibaszta a 40 éves videoton tévét anno.

jellemző, így kell valóságshowt szerkeszteni.:D

nicu71 2019.01.05. 23:03:52

@Hedo a nokedli szaggató: én is! Iszonyat tériszonyom van, de ha hegyet látok, fellmászok mindenre az összes kilátóra, ha beledoglok is a félelembe

Nyuszomuszo83 2019.01.05. 23:03:57

Én tényleg hányok Győzőtől!

Pepita Offélia 2019.01.05. 23:03:58

Miért kell államilag ünnepelni ezt a marhát? OMG......

ibsen 2019.01.05. 23:04:12

@Hümmögő Hammogó: A szokásos. Hol Reni vágja be a durcást, hol Zsu. De Reni ehhez még egy nagy showt is csinál.

Oh my... 2019.01.05. 23:04:22

@oh..my...: igazi jó barátok! ja, nem.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.05. 23:04:27

@Cukorborsó88: pontosan tudja, mikor beszélek róla :))

tvbuzi 2019.01.05. 23:04:39

Ennyi elég is volt. Jó éjszakát!

Cimili 2019.01.05. 23:04:44

mé nem a 100 tagú húzza neki?

hétévszak 2019.01.05. 23:05:00

vajon ez a rosszabb vagy a néhány nappal ezelőtti onemanshowja évának?

javier2 2019.01.05. 23:05:00

én vagyok győző bejával ellentétben csunya vagyok de legalább gavallér
nincs humorom nem tudok énekelni
shÓÓman vagyok

Hümmögő Hammogó 2019.01.05. 23:05:22

@Hedo a nokedli szaggató: Tudom, köszi:) Csak azért érdeklődtem, mert a Zsuzsu-Greg fanclub igen hallgat;)

Maximista vagyok 2019.01.05. 23:05:40

Ez mi a kurvaistenfasza?!!!!!

C.Chauchat 2019.01.05. 23:05:43

Asziszitek jókedvemvan?

Szepvoltfiuk 2019.01.05. 23:05:43

hát a büdös kurva élet.:DDDD

Oh my... 2019.01.05. 23:05:55

@Spitzbauer: az show a showban lesz, jah... ;D

javier2 2019.01.05. 23:06:08

hogyvolt oszlatásnak jó lesz - győzike

Mók_Ica 2019.01.05. 23:06:17

@MosóMaca: hát kb úgy nézett ki az a papírmasé torta :))))

győzikesóból elég vót.... halaGGYunk!!!!

ibsen 2019.01.05. 23:06:18

@hétévszak: Évának mindig ez van amióta kijött a vellából:-))

Nyuszomuszo83 2019.01.05. 23:06:19

Kééész, elnyomtam! Hááát menjetek a picsába kedves szerkik győzi segge nyalásával együtt!

MosóMaca 2019.01.05. 23:06:20

@oh..my...: és ne felejtsük el,hogy ők az őszinték,mindenki más gonosz!

Teljesen hihetetlen,hogy almafasz énekesként indult az ismertségbe.... ennyi hangom nekem is van

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.05. 23:06:22

@Spitzbauer: ha farbatosz megy vissza, akkor is úgy felpörögnek a szekondhend rgo gidák, hogy beadják nekik a nyugiszurit!

2019.01.05. 23:06:25

Mikor megláttam a szülinapost egyből írni akartam, hogy kb. 10 kilót hízott, de ha jól értettem többet. Én is híztam 4 kilót mióta Győzit nem láttam, sajnos. Úgyhogy most aztán fogyizás van ezerrel. Nem fagyizás :-D

Maximista vagyok 2019.01.05. 23:06:26

Akkor háromra: kurvaanyád! kurvaanyád!

Hümmögő Hammogó 2019.01.05. 23:06:32

Most erről fog szólni a BV???? Grrrr!!!! Ennek a Győzőnek miért lehet mindent?!

Oh my... 2019.01.05. 23:07:26

@Maximista vagyok: én is asztem, hogy bv lesz, aztán meg Győzike show 2.0

Cukorborsó88 2019.01.05. 23:07:44

@Cimili: a mai lófütty öfi után már csak győző hiányzott hogy produkálja magát. Amúgy meg azért mert nem fértek volna el :)

Maximista vagyok 2019.01.05. 23:08:01

@úgymond olvasó mmkk: nagyon, megyek a sarokba sírni basszameg, komolyan nem értem

javier2 2019.01.05. 23:08:19

@Hümmögő Hammogó: hát mert a farkas flórin fideszes nagyúr keresztlánya
de nekem sem erősítették meg

pomac 2019.01.05. 23:08:44

na akkor gregnek köszönhetjük hogy megint elkezdődött a csokiimádat :D

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.05. 23:08:56

@javier2: flóri itt van tőlem egy köpésre.

hereverő heverő 2019.01.05. 23:09:24

Jesztüdéj. Renyhe csokit csókolgat, cigizteti, eteti

Mók_Ica 2019.01.05. 23:09:26

megint eltűnt egy CUCC......balhé van...... greg magyarázata finoman szólva is gáz......
renyhe ismét műsort csinál....... majd ha kijön, meglepődik.....

na legalább fény derült a csokibáb titkára.....

Oh my... 2019.01.05. 23:09:28

@Maximista vagyok: xDDDDDDD

amúgy mit mondott, negyven-hány éves?
egy tízest siüán mellé dobhat, sokkal többnek néz ki.

csincsilla72 2019.01.05. 23:09:46

Egy kis ordítozás sosem jön rosszul....

hereverő heverő 2019.01.05. 23:09:49

De szép szemed van Csoki a kurva anyádat

2019.01.05. 23:10:29

Renyhe megcsinálta Fekuszt. Fekusz meg a fél várost.

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.05. 23:11:00

@Spitzbauer: XDDDDDDDDDD. ne má, felröhögöm a nyulat

Cimili 2019.01.05. 23:11:05

csoki visszamenne és rendet rakna a vellában.

hétévszak 2019.01.05. 23:11:39

csoki nem meri azt mondani, hogy reni felejtős, mert még hátha nyer és akkor jön a vagyonközösség :D :D

Maximista vagyok 2019.01.05. 23:11:42

@hereverő heverő: haverom is így udvarol. Csak kicsit másképp: de jól nézel ki a kurvaanyádat

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.05. 23:11:43

@Cimili: egy héten belül kint lenne megint!

nicu71 2019.01.05. 23:12:13

@Spitzbauer: elképzeltem. Es ugy hogy mar megtörtént. Ribi visszament a vellába. Zsuzsu, Renyhe torkaszakadtábol óbégatott,az orvosi stáb nyugtató lövedékekkel, a biztos távolból próbálta enyhíteni a lehetetlent, Lacika összecsapta a kezét örömében!

C.Chauchat 2019.01.05. 23:12:38

@hétévszak: azt mondja, kijön a reni és akkor megvárja.

2019.01.05. 23:12:53

A belsejét szerette meg Renyhének... A hüvelye belső falát....

Hát igen, a külsején nincs mit megkedvelni.

hereverő heverő 2019.01.05. 23:13:11

Tvbuzi gyere vissza! SEGGEK!

csillagporszem 2019.01.05. 23:13:11

Asszem egy Greg-szurkolóval kevesebb van a nagyvilágban, elengedtem Greguci kezét, essen ki a fenébe :D Ilyen öribari, hogy kibeszéli szegény Zsut a legújabb öribarájával Renivel? :D Szegény Zsu, remélem most jól megsajnálják és mégtöbben fognak neki szurkolni :D

úgymond olvasó mmkk 2019.01.05. 23:13:35

@Maximista vagyok: nekem legutóbb valaki úgy kezdte, hogy de megbasználak. nem jutott sokáig a fiatalember :DDDDDDD

Maximista vagyok 2019.01.05. 23:13:46

Na getta kever, rázzák a picsát a nyóckeres gettóbukszák és bevonul a két amőba....

Oh my... 2019.01.05. 23:13:46

@MosóMaca: repperként, bakker, őőő mondta!!!!! xDDDDDDD

és igen, jah, őők az őszinték, meg a csupaszííív-csapat, jééjzusom.... remélem, holnap szíívni fognak! ;P

Hétkilenced 2019.01.05. 23:13:47

Jajj, Csoki visszamenne ha tehetné. Vajon neki is mondaná Reni, hogy baszósok ide nem kellenek? :D

csincsilla72 2019.01.05. 23:14:00

Lehetne inkább vellatörténést mutatni. Ami a szar öfibe nem fért bele?

hétévszak 2019.01.05. 23:14:04

@C.Chauchat: igen, erre írtam :) a kis számító :)

ibsen 2019.01.05. 23:14:15

Reni inkább madárijesztőt akart csinálni, de félresikerült és cserbenhagyta a kreativitása amit a főnöke is dícsért:-D

2019.01.05. 23:15:00

@csillagporszem: Mi is erre játszunk, csak eddig nem ismerted fel. Üdv a csapatban! :-DDD

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.05. 23:15:01

Ez a bv nagyon szar! Ilyen gáz halum akkor se volt, mikor lejárt szavis lsd bélyeget nyaltam : S

Mók_Ica 2019.01.05. 23:15:01

győzőn mi ez a fertelem kezeslábas....meg egyébként is mi ez az alpári szarság?????????????????

Maximista vagyok 2019.01.05. 23:15:41

Rákeverték a már 4 évvel ezelőtti ruszki szart, ami már 2 éve is kínos volt. Gratulálok.

csincsilla72 2019.01.05. 23:16:12

Édesjóistenem, a lemmingek alszanak egész nap, hogy ennyire nem történik semmi?

ibsen 2019.01.05. 23:16:31

Kultúrák találkozása....:-)

MosóMaca 2019.01.05. 23:16:35

Percek óta azon gondolkodok,hogy baukónak a ruhája förtelmesebb,vagy a mozgása. Amúgy f@sz kivan azzal,hogy a bv ennek a két agyhalottnak a magán showja lett. Kedves főszerkesztő úr! Hol az anyátokba van az a naggggggyon sok történés,ami be sem fér az öfibe?! Anyátok!!!!

Cimili 2019.01.05. 23:16:42

@hereverő heverő: bánni fogja, h erről lemaradt.

rostás 2019.01.05. 23:16:58

Győzi, Csoki és a zenekar... Igazi józsefvárosi buli

Cimili 2019.01.05. 23:17:26

@MosóMaca: egyértelműen a ruhája.

Hümmögő Hammogó 2019.01.05. 23:17:41

@ibsen: Szia Ibsen, köszi,h írtál!:) Csak nyugtass meg lécci,h főleg Zsunak szurkolsz, és Reninek nem annyira... Kérlek!:) Még annyi,h nálam Zsu a semleges kategória, egyelőre nem akarom kint látni a villából, és nem utálom úgy, mint te Rolit...;) Greg lett az utóbbi időben unszimpatikus, Reni pedig Csoki kiesése óta idegesít, előtte még elismerő szavakkal is illettem,h mennyire odateszi magát a feladatokhoz! Asszem ennyi.:)

Oh my... 2019.01.05. 23:17:46

@C.Chauchat: ... jja, majd ha kijön, AKKOR várja meg, gondolom, az ajtó előtt, vagy valami ilyesmi ;)) de mintha enek a Csokigyereknek is kikerekedett volna a képe... nem?

úgymond olvasó mmkk 2019.01.05. 23:18:08

asszem a bv-t holnap sem fogom visszanézni

nicu71 2019.01.05. 23:18:14

@Mók_Ica: és ez már egy ismétlés, már egyszer leadták ezt a fosott. A portugal men dalt alapból gyűlölöm.

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.05. 23:18:17

Nyomul csokeszra a cigánycsávó?

Mók_Ica 2019.01.05. 23:18:34

te tudod melyik országnak mi a fővárosa????? na ez pont olyan kérdés, mint ez: ki mit iszik tegye fel a kezét? :))))

Cukorborsó88 2019.01.05. 23:19:24

@úgymond olvasó mmkk: pedig nagggyon jó, mmkk nézd meg, érdemes!

Oh my... 2019.01.05. 23:19:39

"Spanyolnak Pertugália..." síííroook!!!!!!! xDDDDD

Cukorborsó88 2019.01.05. 23:20:31

Portugália egy ország talán, brazília pedig egy város. Ma is tanultam vmit.

C.Chauchat 2019.01.05. 23:20:32

@Hümmögő Hammogó: igen, nagyobb lett bévül az űr

Mók_Ica 2019.01.05. 23:20:47

@nicu71: ez már volt?????????????? óistenem, miért büntetnek minket ezzel??????

djökerek 2019.01.05. 23:20:51

Törökországnak Ankara, djökerek!

Maximista vagyok 2019.01.05. 23:20:54

@oh..my...: :D na akkor most állítsátok meg a bolygót...

Nbl 2019.01.05. 23:21:18

@Nyuszomuszo83: Én is, konkrétan egy buta pedofil varjúnak látom.
Mondjuk az is agyfasz, h Csoki 22, inkább 35-nek gondolnám.

uramatyám 2019.01.05. 23:21:23

Jól láttam, hogy Isztambulra zöld pipa volt? Nemá!

Cukorborsó88 2019.01.05. 23:21:28

Csokival mi történt, hogy ilyen erkölcsös lett a szentem?

hereverő heverő 2019.01.05. 23:23:23

Szívcsapat azért Hunyor farkára kiváncs mégis. Meg a lelkére

Maximista vagyok 2019.01.05. 23:23:23

Renit egy térképpel verném agyon.

Oh my... 2019.01.05. 23:23:58

@MosóMaca: EEE-KKK-GGG drága Macám!!!

Szepvoltfiuk 2019.01.05. 23:24:11

sikerült még egy cigány despacito-t is eljátszani.

Maximista vagyok 2019.01.05. 23:24:18

Jajj de jó! Győzi, Csoki! Akurvaanyátokat!

csincsilla72 2019.01.05. 23:24:41

@uramatyám: Jól. Fel is visítottam....

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.05. 23:24:44

@Cukorborsó88: ha arra válaszolt, hogy mi Brazilia fővárosa, akkor nyert :)

Mók_Ica 2019.01.05. 23:25:00

@djökerek: de nincs olyan szám, hogy "Ankara, óóóóóóó, Ankara...." :)))))

amikor cigányprímás a despacitot jáCCa...... priceless..... sírok.....

nicu71 2019.01.05. 23:25:31

@uramatyám: jol láttad, nagy poen volt. De en láttam az eredetit ott Ankarát is mondta valamelyik, ezt itt valamiért kivágták. Viccesnek gondolták, biztos.

Szepvoltfiuk 2019.01.05. 23:25:40

@Cukorborsó88:
elfelejtette, hogy törzsi módon majdnem végigbaszta az összeset.

Nbl 2019.01.05. 23:25:43

Most, h Csoki kijött abból a papír-csokitortából, a maradék full úgy néz ki mint egy pottyantós wc.

djökerek 2019.01.05. 23:26:24

@uramatyám: Bizony, ezt durván elbaltázták. Üzenrm a szerkiknek, hogy ülj le, egyes!

ibsen 2019.01.05. 23:26:25

@Hümmögő Hammogó: Zsu nyerjen szerintem, minden hibája és baromsága ellenére önazonos maradt. Nem hinném hogy nagyon változna a játéka. REnit eddig sem csíptem, csak pillanatokra amikor tudott emberi lenni és nem a szokásos szereplős. Greg most nálam kuka Ribivel együtt mégha az most jó kislány lett hirtelen.

Oh my... 2019.01.05. 23:26:34

@hereverő heverő: pánéknál az utóbbi a kódszó az előbbire - lelkekről hadovál, de a farkakra oriemtálódik valójában...

Mók_Ica 2019.01.05. 23:26:34

@Nbl: amíg bent volt, sem nézett ki jobban.....

hereverő heverő 2019.01.05. 23:27:39

Megerősödött a hitem: az emberiség megérett a pusztulásra. Ez a BV rosszabb volt mint a Szomszédok összes pedig azt már betiltotta a genfi egyezmény is.

Cimili 2019.01.05. 23:27:41

@uramatyám: na ennyit a szerkikről.

Szepvoltfiuk 2019.01.05. 23:28:05

@ibsen:
ez az önazonosság jó, erre fogok elaludni ígérem.

Mók_Ica 2019.01.05. 23:28:38

supertv2 - csillagainkban a hiba.....

jóéjt :)))

Oh my... 2019.01.05. 23:28:44

@Mók_Ica: akkor is szar volt, most is az; nemtom, minek erőltetik megint - bejátszások helyett?!

Nbl 2019.01.05. 23:29:28

@Mók_Ica: tényleg nem, de én nem is néztem utána soha, h mennyi idős..

úgymond olvasó mmkk 2019.01.05. 23:29:29

@Mók_Ica: én is gondoltam rá, hogy megnézem, de nem akarok bőgni :))

Maximista vagyok 2019.01.05. 23:29:57

@Szepvoltfiuk: akkor erre már ketten alszunk el :D

Cimili 2019.01.05. 23:30:17

@Mók_Ica: jóccakát! meg mindenkinek! nem elfelejteni, h holnap 9-kor kezdődik!

Mók_Ica 2019.01.05. 23:30:33

@oh..my...: ez a szerkik kreativitása..... győzikesót csináltak a bv-ből......

ibsen 2019.01.05. 23:31:09

Gondolom már nincsenek a kiesetteknek haknik diszkókban és hasonló mint régen igaz?

Nyuszomuszo83 2019.01.05. 23:31:10

@hereverő heverő: Szomszédok akkor is jó volt! Budai urilánykét ott éltem 4 évet Gazdagréten! Noszralgiázom ha újra megy az M3-on! ;)

Cukorborsó88 2019.01.05. 23:31:31

@Hedo a nokedli szaggató: jó, oké, adom :) (de sztem nem arra gondolt, persze lehet, nekem az ciudad de brasilia vagy fene tudja mi portugálul de a város benne van a nevében.)

Maximista vagyok 2019.01.05. 23:31:32

@Mók_Ica: a szerkesztőket egytől egyig basznám ki, de előtte össze is verném őket

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.05. 23:31:47

Mennyen vissza greg, csak játszák le a többieknek, amikor renyhébek mondja, hogy zsu köcsög

Nbl 2019.01.05. 23:31:58

Almafasz ebben az összevágott részben amikor uborkák meg vmi fehér trutykó van a pofáján eskü mint aki egy kiadós bukkake-partyról jött, de vki kibaszból még pár szelet uborkával is megdobálta.

hereverő heverő 2019.01.05. 23:32:19

@Cimili: elég lesz tízkor megnézni Zsizsike arcát mikor zöldre vált a lámpa.

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.05. 23:32:41

@Cukorborsó88: én tippelni se merek melyiknek mi fordul meg a fejében.

Nyuszomuszo83 2019.01.05. 23:32:56

@Nbl: számomra a négerek olyanok mint a kínaiak, nem tudom megítélni a korukat! :)

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.05. 23:33:57

@Nbl: és boldog, hogy nem sörös üveggel

Nyuszomuszo83 2019.01.05. 23:34:15

@Nbl: Nem láttam de elképzeltem! Páratlan!

úgymond olvasó mmkk 2019.01.05. 23:34:21

@Maximista vagyok: szerinted az állbaverés ígérete nem rendített meg eléggé? :))) (nem, az nem. csak amikor szoci azt mondta, hogy kinyírja magát, engedtem az érzelmi zsarolásnak) özvegy ribancra tettem a jelem.

Oh my... 2019.01.05. 23:34:58

@Mók_Ica: sokszor láttam, és már én sem akarok sírni.... a srácot viszont a Nyomd bébi, nyomd!-ban imádtam!!!!!!!! :) de ha már csillagok, akkor inkább a Csillagok köztöt választom mára a Cinemaxen... ;)

Hümmögő Hammogó 2019.01.05. 23:35:37

Jó éjt Mindenkinek!!

Holnap lesz ami lesz. :) (Részemről Greg hazamenetelének drukkolok, de nem tudom összejön-e... Mondjuk utána VVV is mehet haza, ha kiörömködte magát:) )

Pá, puszi!

hereverő heverő 2019.01.05. 23:35:43

@Nyuszomuszo83: te mazochista vagy, de tudod mit? Álmodj mágenheim dokival :))

Oh my... 2019.01.05. 23:37:54

@Nyuszomuszo83: hidd el Nyussz, nincs neked akkora képzelőerőd.... én pont láttam, azóta is kísért a látványa xDDD

Nyuszomuszo83 2019.01.05. 23:38:48

@hereverő heverő: mondogatnom én ezt már egy ideje! :D A Nagy Fehér... nem! Mással szeretnék álmodni! ;)

csincsilla72 2019.01.05. 23:38:54

@ibsen: Hát, kérdés, mivel azonos. Mert nem biztos, hogy a valódi énjével....

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.05. 23:39:36

@Nyuszomuszo83: álmodd, hogy greget ápolja doktor mágenhejm ;)

Nyuszomuszo83 2019.01.05. 23:40:47

@oh..my...: hidd el van! De jobb ha nem bonyolódik a képzeletem ilyen látvágyba! Szegény elszégyellné magát és zokogna a sarokba! Nem bántom a képzelőerőm! :)

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.05. 23:41:52

@C.Chauchat: oké, lehetnek mindketten fehér köppenyben

Nyuszomuszo83 2019.01.05. 23:42:16

@Hedo a nokedli szaggató: gonik vagytok! Mért akartok nekem rémálmokat??? Greg meg élvezné! Naaa csak szeretitek ti őt! Én nem, sőt! ;)

Nyuszomuszo83 2019.01.05. 23:43:43

Jó éjt Mindenkinek! Nézem a Nikitát! :)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.05. 23:44:06

@Maximista vagyok: szocinak jár a pacsi, magamtól biztos nem szavaztam volna :D

Maximista vagyok 2019.01.05. 23:44:09

Na nekem ennyi, Trónok Harca második évad :)

Szepvoltfiuk 2019.01.05. 23:44:28

lehet éjszaka csinálok vagy 5 új g-mail fiókot, csak ne a póni menjen vissza.

valahogy harcba kell szállnom a 10-15 és a 40+osokkal.

csillagporszem 2019.01.05. 23:44:31

@ibsen: úgy érzem egyre nagyobb az esélye Zsunak a végső győzelemre. Egyre inkább Alekosz-fílingem van vele kapcsolataban. Azt a szerencsétlent is utálta bent mindenki merthogy milyen idegesítő, de azért a nézők többsége kedvelte és nyert a végén. Baukóval nagy “barik” voltak, állandóan összevesztek majd kibékültek, most Greg játssza Baukót :D Nincs új a nap alatt, kár hogy feleannyira sem érdekesek mint Alekoszék :)

ibsen 2019.01.05. 23:44:34

@csincsilla72: Ennyi idő után mindenkiből előjött már az hogy milyen. Belőle nem nézek ki ekkora tehetséget hogy színészkedne. A kamerát ahogy mások ő is érzi pláne ha épp arra fordul ezt már láttuk, de kb ennyi.

hereverő heverő 2019.01.05. 23:45:00

Hölgyeim és uraim, azt hiszem én is eltaposom a mai napot és megnézem a szemhéjam belső felét. Mindenkinek jó éjszakát, bajszos angyalokat és szőrös görög istennőket nagy didikkel.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.05. 23:45:04

@Maximista vagyok: a trónok harcára haragszom :D jó szórakozást, te retek :)

ibsen 2019.01.05. 23:48:59

@csillagporszem: Zsu nem Alekosz közel sem szerintem, én nem így látom. Másfajta játéka volt. Zsut nem utálja bent mindenki csak a hármast inkább a másik oldal, de Reni és Greg az akit inkább. Zsun látják hogy nem tesz rá direkt nyóc lapáttal.

nicu71 2019.01.05. 23:49:59

@Maximista vagyok: oooo a második a legjobb évad,gratulálok hogy most nézed kéjesen jó lesz :) A Fény Ura kisérjen !Mert az éj sötét és tele iszonyattal...

csillagporszem 2019.01.05. 23:52:13

@ibsen: nem azért, mert úgy játszik, mint Alekosz, hanem mert nála is mondták a játékostársai hogy elviselhetetlen és a kiesettek ezt mindig megjegyezték, Zsunál ugyanez :)

ibsen 2019.01.05. 23:53:36

@csillagporszem: Zsu szerintem nem állandóan az szerintem kevesebb hisztije lesz pláne ha kiesik a két "barátja" amit nagyon remélek.

ibsen 2019.01.05. 23:54:10

na mindenkinek jó éjt!

csillagporszem 2019.01.05. 23:59:24

@ibsen: Greg most nem fog, bár kitudja, most sok Zsufant elvesztett. Talán most megússza. Én is levettem róla a szavazatomat, de mondjuk Vivire nem rakom rá az tuti :) Remélem valaki kövinek kimeri vinni Renit, őt már mindenhol mindenki utálja, de mondjuk Zsunak jó ha bent van ha így fog játszani, mert ezzel csak megsajnálják :)

drjax 2019.01.05. 23:59:58

Üdv mindenkinek!
Remélem a sok-sok millió Zsuzsu rajongó,tisztában van vele, hogy kire kell szavazni,ugye?
Amennyiben van csepp eszük és hosszútávon gondolkodnak,látniuk kell/ene/,hogy a rózsaszínben ugrándozó,csupa szív játékos okozhat még kellemetlen perceket félkegyelmű kedvencüknek!Ha visszaküldik Greget,azzal gyengítik Zsuzsu esélyeit a játék megnyerésére.Szerintem.

Oh my... 2019.01.06. 00:00:29

@nicu71: mert nem vagyunk elég gonoszak ehhez, azért... ;) rendesen megsajnáltam a kis Zsizsikest, ezek ketten toták hülyét csinálnak belőle, szórakoznak vele (szép barátok, jja!), csak használják-irányítják, aztán kiröhögik, ha éppen terhükre van – ez mutatja, milyen emberek is valójában!
annak a lánynak tényleg lételeme, hogy valaki mellé csapódhasson (ezt mér az elejétől láthattuk, pl mikor Ginu bement, és egyből próbált ráakaszkodni), és valakire támaszkodva vihesse végig a játékot, de ezek ketten csak lehúzzák a saját mocsári szintjükre... gyakorlatilag módszeresen kicsesznek vele.

Oh my... 2019.01.06. 00:04:44

@Nyuszomuszo83: xDDDDD (azért csak keresd meg és nézz bele abba a hozéármándó-freak show-ba, megrázó élmény garantált;)))

csillagporszem 2019.01.06. 00:15:43

@drjax: fészen olvastam néhány Zsufantól, hogy nah a mai után átrakták Vivire a szavazatukat, úgyhogy ez adjon reményt a holnapi napra :D

drjax 2019.01.06. 00:16:01

@oh..my...: Talán van.Néhánynak a sok millióból :-)

drjax 2019.01.06. 00:19:56

@csillagporszem: egy fake account-tal próbálok én is hatna rájuk .-)

csillagporszem 2019.01.06. 00:25:02

@drjax: sok sikert :D Adtam Gregnek olyan 60-40%ot, most sokan elpártoltak tőle, úgyhogy talán nem kell olyan sokat ledolgozni :D Olyasmiket írj, hogy szegény Zsu milyen rendes volt, még beszólt a kamerába is, hogy küldjenek valakit mert Greg rosszul van... ezek meg kiröhögték. Meghogy szegény nem akart bemenni hogy ne lássák már megint aír, mert így is ezzel cikizik Gregék... ésatöbbiésatöbbiésatöbbi. Minél jobban megsajnálják Zsut, annál hamarabb leveszik Gregről a jelet, de a szivükre kell hatni :D

drjax 2019.01.06. 00:31:41

Ha számolunk a rejtőzködő szavazókkal(véleményemen szerint van bőven),Vivien simán visszamehet,akár viszonylag nagy különbséggel is.Ebben az esetben,részemről még addig elviselem VVreni rettenetes műsorát,amíg a villadoki ön és közveszélyessé nem nyilvánítja,és kényszerzubbonyban elvezetik.

drjax 2019.01.06. 00:53:58

@csillagporszem: Csatlakoztam mindenféle csoportokba,hátha :-)

Maximista vagyok 2019.01.06. 01:17:28

@nicu71: azaz, bár ez az évad baszott fel leginkább, kinyírják a kedvencemet :/

nicu71 2019.01.06. 01:36:14

@Maximista vagyok: hát volt egy pár megdöbbentő haláleset,megkérdezhetem ki volt az/nem merek spoileresen kérdezni/ ?

Szepvoltfiuk 2019.01.06. 01:44:40

facebookon olvastam, hogy a chucky baba menjen haza.:D

kepkuldes.com/image/ceYXm

Szepvoltfiuk 2019.01.06. 01:54:13

najó. én mára lemerítettem az internetet.:D

kepkuldes.com/image/ch0qu

Aszi 2019.01.06. 03:04:05

@nicu71: Zsuzsu bemondta, hogy: ja nem, Ankara! De aztán a többiek annyira Isztambult mondták, hogy rájuk hagyta. De amúgy Zsuzsu elképesztően sok fővárost tudott. Roli viszont kamuzott Litvánia fővárosáról, benyögött egy kitalált városnevet (valójában Vilnius).

agimano 2019.01.06. 04:18:45

Nagyon szar öfi és BV volt, mondjuk a Győzikés videó nekem tetszett, mert én cinikusnak értelmeztem, szerintem vicces volt. Ennyire semmi értelmes nem történik a villában, hogy undorító feladatokat kell nézegetni? Én amúgy biztos nem lennék hajlandó olyan játékokban részt venni, amelyekben más emberek nyála kerül a számba, főleg nem olyan embereké, akik fűvel-fával dugnak.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.06. 08:01:37

Aki ezt a kártyás játékot kitalálta, annak kívánom, hogy szippantson fel egyesével egy pakli franciakártyát, valami ganéjos helyről .

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.06. 08:05:20

De legalább Rolinak is összejött a smárollás VVV-vel, kártyán keresztül. Ennek ellenére eléggé undorító egy játék higiénia szempontjából.

djökerek 2019.01.06. 08:19:50

@Maximista vagyok: Inkább atlasszal. Az jobban fáj.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.06. 08:23:27

Ez a turmixos feladat is, VV-Zsolti, ez miért kell? Ezzel ki mit bizonyít? Abszolút nem vicces. Miért nem tudtok valami gondolkodást, vagy kreativitást igénylő feladatot adni nekik, pl. menekülő szoba, vagy lakás ?

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.06. 08:37:21

A Belevalóba csöppentem bele, amikor hazaértem...,Az első részlet, amikor lókutya Reny habzó szájjal épp azt üvölti, hogy Spanyolország fővárosa Portugália...,de szíííp! Mintha a közepes földrajz jegy rémlene...,mindegy is, megnyugodtam, nincs új a nap alatt..., deee, azért van!
Márpedig az, hogy a vezérlő karöltve hagyta jóvá, miszerint Törökország fővárosa Isztambul.
Zsóti,Zsóti, te voltál az ügyeletes?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.06. 08:40:35

Adri egészen jól látja a játékot. Amikor normális, nagyon megnyugtató lehet a jelenléte, az együttérzése Zsuzsu felé szerintem hiteles volt. Nálam ez jó pont.

Reni: "Lehet, hogy tudja, hogy hülyéskedünk...? " no comment :-D

ficekence 2019.01.06. 08:43:52

@UdvariatlanBolondvagyok: a bejatszas vagott volt. A neten Zsu javitott, de elnyomtak.

ficekence 2019.01.06. 08:43:52

@UdvariatlanBolondvagyok: a bejatszas vagott volt. A neten Zsu javitott, de elnyomtak.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.06. 08:47:13

Roli és a szürke mackó alsó-felsős, fehér (már-már pörkölt-szaft mintás) atlétás, zöld robogós sztárfotó a tegnapi öfi végén a spoilerben, epic! :-DDDDDDDDDDDD

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.06. 08:48:44

@VV Erőlegény: Valóban, talán ő az egyetlen, aki egy "életfigyelő" szemléletet hozott magával, ebből kifolyólag tökéletesen átlátja a viszonyokat...Kevésbé felületes, mint a Szentháromság.

Tökös... 2019.01.06. 08:50:34

Sziasztok

Esküszöm, minél többet hallom kenbabától a szívjátékot, annál kevésbé értem ezt a kifejezést...

C.Chauchat 2019.01.06. 08:51:52

@VV Erőlegény: @UdvariatlanBolondvagyok: R. írja magáról, h 80-100 partnere volt. Valszeg minden sikeres ételkihordást párkapcsolatnak tekint.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.06. 08:54:37

@ficekence: Hallottam,,,ezért köbön a döbbenet! Még Zsu helyes válaszát is felülbírálták.
Tényleg nincs egy szabad ujj a stúdióban, hogy legalább kiguglizza?
Egyébként Zsu teljesítményt megsüvegelem! Egyre gyanúsabb ez a nő!

Sanda.Ipse 2019.01.06. 08:55:08

Repedezik a szívburok, ami a Szentháromságot körülöleli. Mit szólnak ehhez a Zsuzsu-fanok?

Sanda.Ipse 2019.01.06. 08:57:17

@C.Chauchat:
Úgy igaz, mint Reninek a három.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.06. 08:57:17

@C.Chauchat: Lehet, hogy ez a kombó ennyire bejön a nőknek? Kérem nyilatkozzanak erről kedves kommenter kolleginák? :-D

umbriel 2019.01.06. 08:58:20

A kedvencem az volt, amikor Greg felkérdezte Lacikát Adri előtt, hogy miért nem Adrira tette a jelét, ahogyan azt nekik azelőtt mondta. Gondolom, Adri számára is felháborító volt, hogy nem rá tette a jelét szívből? Vagy csak tattikailag kiszámolták, hogy ha megszórják VVV-t, akkor ő lesz a kiválasztott, mert a másik térfélről megoszlanak a szavazatok vagy esetleg Adri kapja a legtöbbet, ami nem számít, ők egy hármas, nem egy négyes. Amúgy Zsuval kapcsolatban Greg nem azt mondta, hogy most milyen idegesítő volt, hanem, hogy mindig. Ezek szerint eddig őszintén megjátszotta, amit mutatott. A Greg rosszulléte színjáték is elég szánalmas volt, egyrészt, ilyennel nem vicceljük meg a barátainkat, másrészt az még Zsunak is nyilvánvaló volt, hogy ha tényleg igaz lett volna, nem résnyire nyitott ajtón keresztül hívta volna Renyhe célzottan őt (Adri is ott ült kint). Valós veszélyhelyzet esetén belőle nézem ki legkevésbé, hogy segíteni tudna, kivéve persze, ha valaki azért lesz rosszul, mert nem jut eszébe Szlovénia fővárosa.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.06. 08:59:39

@UdvariatlanBolondvagyok: Ez lehet egyfajta autista tönet is Zsunál, bár mondjuk az országok fúvárosait a világ 200 körüli országának kb 2/3-nál 12 éves koromra én is vágtam.

C.Chauchat 2019.01.06. 09:03:00

@Sanda.Ipse: igen, nekem is a dolog igazságtartalma kérdéses.
@VV Erőlegény: EKG-n vagyik azokkal akikben Rokiról a pedofil föcitanár ill. vatikáni kiskorúbeszállító asszociációk keletkeznek.
Hozzátenném, h Roly műveletlen ám nem buta, racionalitásban is veri a többieket, ugyanakkor visszataszító, ahogy ezt felismerve (le)kezeli őket - hja hát ez a vv

C.Chauchat 2019.01.06. 09:04:16

@UdvariatlanBolondvagyok: ja, gondolom vmi interjút készítettek vele, azt leírták - ott van az adatlapján

Ármándójózsi 2019.01.06. 09:05:21

Jó reggelt! :)
Csak olvasom itt a tegnapi történéseket, mert elvitt a foci, az öfit láttam a feléig, érdemes megnézni a másik felét, vagy nyugodtan bízhatok bennetek, hogy a "szívhármas" továbbra is akkora retek, mint eddig? :D

Sanda.Ipse 2019.01.06. 09:06:11

@UdvariatlanBolondvagyok:
Hülye kérdésre hülye válasz. Egyáltalán miért szerepel a kérdések között? Kit érdekel a szereplők előélete? Ha durva volt, úgyis kiderül. A többi magánügy.

ficekence 2019.01.06. 09:06:21

@UdvariatlanBolondvagyok: nekem is. A harom testor neveit is csipobol vagta. Tudom nem nsgy szam, de ennyi agyhalott kozott eleg feltuno.

C.Chauchat 2019.01.06. 09:06:27

@Franky4finger: jaja, alap, csak ahhoz kicsinyesnek tartom, h fizessen, bár nagy úr az ínség

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.06. 09:07:38

@C.Chauchat: Jaaa,hát gondolatban Salma Hayeken én is túl vagyok!

C.Chauchat 2019.01.06. 09:09:52

@Sanda.Ipse: az furcsa, ha poénnak szánta, nem azt mondja, hogy "100 vagy mittudomén 'ezer'. De 80-100?

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.06. 09:13:29

@VV Erőlegény: Igen,de az időnkénti tesztalany a Zsu, és ettől nem tudok elvonatkoztatni.
Már egy összeszedett, bővített mondatára is felkapom a fejem!

Sanda.Ipse 2019.01.06. 09:15:29

@C.Chauchat: focista volt 20 évig. A lányok szeretnek sportolók és zenészek öltözője körül sündörögni:))) A lányok meg adakozóak.

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.06. 09:15:31

Aki nem kedveli greget, szavazza vissza! G1G egyre nehezebben tudja azt a látszatot kelteni, hogy képes elviselni zsut. És valljuk be, ki szeretne egy energia vámpír, életképtelen, irritáló, sértődős, grimaszoló takonypócot? Pláne 7/24ben

bel ami 2019.01.06. 09:16:01

Fel van lobogózva VV villa tornya,
két lovaginának lesz itt hősi torna.
Kinek ma estére több lesz szavazattya,
annak a nyakába kerül aranybulla.
Másik, aki nem nyer, mehet az utcára.

Egyik lovaginát Viviennek hívják,
vagy a szaunába, vagy máshova dugják.
Gondolja, mellette igazság és törvény,
műhaját lóbálja, támad nagy légörvény.
Romlás virága ő, nem akármi növény.

Második bajvívónk csillámpóni Gregi
ki hangyányi pöcsét ürüzsírral keni,
hogy legyen illata, mintha punci volna.
Aljas tattikának lett az áldozatja,
hogy milyen jó ember, majd most megmutatja.

Hajrá Vivi! Vagy tán Gregi?
Hajrá Gregi! Mégis Vivi?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.06. 09:16:24

@umbriel: Szeretném Greget megvédeni. Az számomra simán érthető és elfogadható ebben a játékban, ha valaki, úgy mint Greg, alapvetően szeret és szimpatizál egy olyan játékossal (a villa léte alatt), mint Zsuzsu (80%-20% Érzelem/Taktika), de azért látja rajta, hogy enyhén szefós, és nem ritkán ki is akad ettől. Gregnél sztem a valós Taktika/Érzelem aránya olyan 50-50% ahogy ezt már tegnap is leírtam, de a taktikájában legalább 20% taktikai szempontból kimutatott tettetett érzelem, mivel Ő szeretne szívből játszónak látszani, mert szerinte ezt a játékot a nézők szívére/érzelmeire hatva lehet megnyerni, viszont azért nem hiteles, mert gyakran kijön belőle, hogy ez a 20% érzelem csak tattika nála. A rosszullétes sztorijuk Renivel nagyon gyengécske volt, de javukra írom, hogy a cél egy Zsuzsuval való újbóli összeborulás lett volna. Gyengén sült el...

Sanda.Ipse 2019.01.06. 09:17:27

@C.Chauchat:
A VV szempontjából nulla jelentősége van.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.06. 09:17:36

@ficekence: Elsőként Erzsébet királynő említésénél horkantam fel, valami csoki-mizéria kapcsán.

C.Chauchat 2019.01.06. 09:17:54

@Sanda.Ipse: lehet. De ha megjelenne az ajtómban, h meghozta a csomagot, ez jutna utoljára eszembe róla. Hogy focista volt.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.06. 09:20:45

@Hedo a nokedli szaggató: A szadista énem várja vissza G1G-t. Ezek a jótét lelkek, egymást eszik meg reggelire!

Sanda.Ipse 2019.01.06. 09:22:06

@C.Chauchat:
nem tök mindegy? Abbahagyta, elhízott, eltunyult.

Ármándójózsi 2019.01.06. 09:22:32

@C.Chauchat: Mert nem látod meg a csomag mögött a lelkét. :D

Sanda.Ipse 2019.01.06. 09:24:31

@UdvariatlanBolondvagyok:
Válts át mazóra, please! Ken bábú vacsizzon inkább otthon holnap.
Persze még van pár órám átgondolni:)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.06. 09:25:52

@VV Erőlegény: Mondjuk az is teljesen természetes reakció, hogy kiakadnak Zsú viselt dolgain.
Ehhez a mentalitáshoz, még Teréz anya türelme is kevés volna...

Ármándójózsi 2019.01.06. 09:29:39

@UdvariatlanBolondvagyok: Nem azzal van a gond, hogy kiakadnak rajta, mert ez lenne a természetes, hanem azzal, hogy a kis Faszláma és Renyhe és renyhe is előadják a " soha nem volt még ilyen jó barátom" műsort, mert érzik, hogy erős lehet a félkegyelmű idekint...
És persze ők nem taktikáznak, csak szívből és szeretetből nyomják. Broáááffff.... :(

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.06. 09:31:12

@Sanda.Ipse: Hidd el, a játék szempontjából rosszat tenne Zsúnak G1G visszatérése...
Egyszerűn egy mást pontozzák ki azzal, hogy egymás agyára mennek...
Még lesz a trióból egy-két kiválasztott, tételezzük fel Reni, a feszkó csak egyre nő, az egymásra való féltékenységi rohamok, csak úgy burjánzanak...Roliéknak, csak hátra kell dőlni....

Ármándójózsi 2019.01.06. 09:31:37

@Ármándójózsi: Bakker, kétszer írtam le Mrs. Csoki-t... :/ Pedig 1 is kurva sok belőle...

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.06. 09:35:37

@Ármándójózsi: Ez a visszataszító jellemvonás domborodna ki leginkább! Hülyére veszik, már nincs türelmük a bolondsághoz és egymásnak rinyálnak majd a nyugiban...,mint a tegnapi adásban...

úgymond olvasó mmkk 2019.01.06. 09:36:35

ha Roli lenne az utolsó pasi a földön, akkor vagy leszbi lennék, vagy bevarratnám minden testnyílásomat. nem a testével van a gond, én sem vagyok Salma Hayek. az igénytelensége visszataszító.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.06. 09:39:49

@UdvariatlanBolondvagyok: Teljesen egyetértek. Zsuzsu az aki, mint kinn és benn is elismerten, és igazoltan enyhe szefós, bármin, de tényleg bármin, megsértődhet, és mindenen kiakadhat, majd egyik pillanatról a másikra hirtelen megvilágosodhat, megsajnálhatja (és hitelesen megsirathatja) akár azt is, aki kiakadt rá (akit adott esetben kizáratott a játékból), és aki nem sokkal a saját történései után eljátszhatja a saját korábbi történéseinek független külső elbírálóját, igazságtevőjét. Ha ezt a játékot tudatosan taktikából hozná, akkor csak ő nyerhetné a játékot, és mindenidők legjobb VV játékosának szavaznám meg (messze lekörözve VV Attilát is), de sajnos nem taktikából hozza, így nálam ő nem nyerhet 36 millert (maximum VVV és Hunor ellenében, ha valami oknál fogva így alakulna a végjáték).

Sanda.Ipse 2019.01.06. 09:39:56

@UdvariatlanBolondvagyok:
Azért írtam, hogy megfontolás tárgyává teszem:)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.06. 09:40:30

@Sanda.Ipse: Zsu nem is partner, hanem mániákus személyfüggő, Renyikével egyetemben.
Mind a három individualista önzőlény....Ezért eszik egymás máját!

Ármándójózsi 2019.01.06. 09:40:50

@UdvariatlanBolondvagyok: Nem tudom... Én inkább attól "félnék", hogy még inkább összezárnának, mert látnák ez a nyerő "taktika". Persze ezt úgy adnák elő, hogy most már egyenesen szerelmesek egymásba. (Aztán lehet, hogy igazad lenne és nem bírnák végigvinni ezt a vonalat...)

Sanda.Ipse 2019.01.06. 09:41:56

@úgymond olvasó mmkk:
Ebben tök igazad van. Ott benn idő is van magával foglalkozni és a benn lévő 2-3 hímnemű is példát szolgáltathatna neki.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.06. 09:43:11

@úgymond olvasó mmkk: Néha innen érzem a szájszagát...DDD Szegény Laszika, egyem a virágos lelkét..., aszpikos pikk dámát cserélt vele!

,, 2019.01.06. 09:44:21

Jó reggeltet! Lehet tipizni az öfi végéig. Hedo vagy Mókica mindenképpen kap pluszpontot, mert az egyik lemmingjük párbajozik.

Sanda.Ipse 2019.01.06. 09:45:17

@UdvariatlanBolondvagyok:
Mindháromnak szüksége van társra a nárcizmusához és a ripacskodáshoz. Nekünk viszont nézni kell!!! Egyébként Renivel kettesben sem sokáig jönnének ki egymással. Látjuk, Reni mennyire rosszul viseli, ha nem ő van a középpontban. Mostanában minden helyzetet kihasznál, hogy rávilágítson Zsuzsu elviselhetetlen természetére.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.06. 09:46:20

@Sanda.Ipse: az, hogy a tegnapelőtti részben majdnem jobban örültek a szolinak, mint a lányok, egy kicsit elgondolkodtatott :D jó lenne, ha megtalálná a középutat Hunor meg a jelenlegi saját maga között

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.06. 09:47:45

@VV Erőlegény: Az is lehet, hogy a megvilágosodás hevében felnő a taktikához.
Ez olyan, mint az esemény utáni tabletta...

Ármándójózsi 2019.01.06. 09:47:54

@Sanda.Ipse: KGB, vagyis izé EKG! :D
szerintem is jobban jönnénk ki belőle, ha Sellőlámafasz húzna ki a picsába az utca ajtón.

Sanda.Ipse 2019.01.06. 09:47:56

@UdvariatlanBolondvagyok:
legalább nem dohányzik:) Laccika viszont igen.

Pancsamanó 2019.01.06. 09:48:58

@Ármándójózsi: Én azt nem értem miből gondolják bent hogy a bolondlány erős kint. De tényleg. Ha én bent lennék, harmatgyengusznak könyvelnék el egy folyton síró, ordibáló, beszélni sem tudó lányt (állandó röhögés tárgya ha beszédet kell mondania és nem is csodálom). Számomra az is rejtély hogy a drukkerei mit esznek rajta. Oké azokat megértem akik olyan személyiségek mint ő (ovisagyú hisztipitsák akik magukat látják benne) de van egyáltalán intellingens, értelmes, normális felnőtt ember aki komolyan kedveli és drukkol neki?

Pancsamanó 2019.01.06. 09:50:32

@Sanda.Ipse: Reni tudatosan el akarja nyomni azt a szerencsétlent. Ahogy Greg is ezt fogja tenni ha Reni esik ki. Hülyére fogja idegesíteni Susu.

Ármándójózsi 2019.01.06. 09:51:05

@Pancsamanó: Mert ezt vették le abból, hogy második lett a media héten a közönség szavazatai alapján. És ugye azt látták/láttuk, hogy nem alkotott ott azért maradandót...

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.06. 09:51:13

@Ármándójózsi: Kizárt! Rettenetesen hosszú még az idő, és látod, már most kibeszélnek....
Minél szűkebb a választható kör, annál több lesz az egymás között elinduló lavina...

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.06. 09:53:18

@Sanda.Ipse: Pontosan! Ha Reny megtehetné, a villa összes kameráját a fejébe húzná!

Ármándójózsi 2019.01.06. 09:53:36

@UdvariatlanBolondvagyok: Oké, ezért is mondtam, hogy igazad lehet, de most még ezt tudnák tolni, elég sokan vannak még bent ahhoz, hogy van kikkel szemben ezt eljátszani.

Sanda.Ipse 2019.01.06. 09:53:36

@úgymond olvasó mmkk:
Mintha szponzor cucca is kevesebb lenne. Ideje a méretein változtatni. Egyébként megfigyeltem, hogy sok elhízott ember hajlamos a külsejét, öltözködését is elhanyagolni. Persze vannak üde kivételek, nagyon ápolt dagik is.

Sanda.Ipse 2019.01.06. 09:54:37

@UdvariatlanBolondvagyok:
Na látod! Nem kell oda Kenbábú:)))

Pancsamanó 2019.01.06. 09:55:16

@Ármándójózsi: a rajongói FB oldalain is jószerivel csupa IQ-light kommentel. Biztos van értelmes ember aki valamiért szereti, csak olyan jó lenne tudni miért :) Kívancsi vagyok hogy vajon mit nem veszek észre abban a lányban amit más igen.

Ármándójózsi 2019.01.06. 09:57:34

@Pancsamanó: Ne aggódj, nincs ilyen! :)
Teljes katasztrófa az a lány/nő, ha megjátssza a debilt, ha nem. Egyébként szerintem nem.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.06. 09:58:14

@Ármándójózsi: Én csípném az élveboncolást....A dédelgetett szívszobor lelepleződne, mint szörnycsokor....Mecsoda elégtétel a fanatikusok számára... Na, Ugyeugye?

Sanda.Ipse 2019.01.06. 09:58:50

@Pancsamanó:
Számomra is ez egy megfejtésre való kérdés:)

Pancsamanó 2019.01.06. 09:59:04

@Ármándójózsi: szerintem is ez az igazi énje. Ha megjátszaná azt mondanám zseni :)

Sanda.Ipse 2019.01.06. 09:59:37

Csak egy kérdés, mivel igen felületesen pörgettem át a tegnapi öfit.
MIÉRT sértődött meg Zsuzsu?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.06. 10:00:09

@Pancsamanó: Pont azért, mert bolond. Mert mindenki abban szocializálódott, hogy a bolondokat sajnálni kell. Ők is ebben szocializálódtak, és ezt érzik ók is benn. Szerintem jól érzik. A játéknak ebben a fázisában Zsuzsu még szinte bárki ellen visszajönne. Egyébként a szellemi képességeikhez, illetve a tanultságukhoz képest meglepóen jó a taktikai tisztánlátásuk benn a játékosoknak, kivéve természetesen a Csillámpóni duónak.

Pancsamanó 2019.01.06. 10:00:13

@Sanda.Ipse: sok a bolondság VV szavazó, azért volt a médiahéten is nagy a százaléka :)

Ármándójózsi 2019.01.06. 10:00:44

@UdvariatlanBolondvagyok: Ha erről az oldaláról nézzük a dolgot, akkor: jaja! :D

úgymond olvasó mmkk 2019.01.06. 10:01:35

@Sanda.Ipse: nézd, én sem vagyok nádszálkisasszony, és mégis képes vagyok odafigyelni magamra. a fésülködés néha kimarad, az tény :) az ügyfeleim között meg van egy csomó normál testalkattal rendelkező igénytelen is. van, akinél biztos összefügg az elhízás meg az igénytelenség, de nem feltétlenül.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.06. 10:02:21

@Sanda.Ipse: az ürügy lényegtelen, az ok alapvetően az, hogy féltékeny Gregre is és Renire is.

Ármándójózsi 2019.01.06. 10:03:42

@VV Erőlegény: EKG, szerintem ezt a "szegény kis bolond" dolgot jól látod, egyetértek. Sokan úgy vannak vele, hogy az ilyet sajnálni, támogatni kell. Meg egyébként is olyan kis cuki, nem? (Nem!!!!) :D

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.06. 10:03:56

@Ármándójózsi: Ha megjátssza, frankón elveszem feleségül, mert ütősebb, mint Az ötödik Sally!
Gondold el, minden nap más nőre ébrednék! Mondjuk a szúró-vágó eszközöket gondosan elzárnám....

Pancsamanó 2019.01.06. 10:06:17

@Sanda.Ipse: azon hogy Greg és Reni megint cukiztak egymással. Nem bírja elviselni. De ugyanúgy a másik 2 is befordul amikor ők maradnak a pótkerék...mondták is hogy a hármas barátságokkal ez a baj valaki mindig szív. Ez meg ráadásul nem is barátság.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.06. 10:06:31

@Ármándójózsi: Viszont ezt a kis cukit, és tündi-bündit, szívesen ráküldeném minden ellenségem és rosszakaróm nyakára. :-)

mobilos perpetuum 2019.01.06. 10:07:15

@Pancsamanó: A kevésbé hihető válasz, hogy a médiahéten a nézők Csoki mögé a második helyre sorolták.
Másik lehetőség:
Roli párbaján, aki vissza akarja nézni:
01 18 43 krisztián mond valamit rolinak
01 18 49 roli bólint krisztiánt nézve
01 27 31 roli már ott van krisztiánnál valamit mond valamelyikük, nem érteni
01 27 38 roli már visszafelé indul
Miért vállalta az esetleg súlyos büntetést (nem az lett), ha nem esetleg külső információért? Plusz, amikor nekünk reklám van, azalatt a stúdióban még jelezhettek egymásnak. (Feltétlen menjen oda.)

Még mielőtt.
Zsu témát jegelem. Renike sikeresen kitúrta Greg mellől, legalábbis ő lett a fő cinkostárs. Ezzel az ő esélyei minimálisra csökkentek, hogy komoly szövetséges, vagy társ legyen mellette, aki bent tartja.

Pancsamanó 2019.01.06. 10:08:26

@VV Erőlegény: ez az új top-sértés: "legyen a barátod a VVZsuzsu!"
:)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.06. 10:09:24

@Ármándójózsi: A hatéves rokonlánynál tapasztalok hasonlókat, amikor egyszerre akar mindenki ölébe ülni....Különösen, ha van konkurencia....

Pancsamanó 2019.01.06. 10:10:15

@mobilos perpetuum: nagyon kíváncsi voltam (vagyok) hogy vajon mit súgtak ott Rolinak. Eszes srác, tudta hogy kell az info bármi áron.

Ármándójózsi 2019.01.06. 10:11:56

@mobilos perpetuum: Részedről, megfigyeltem mindig konteók gyártása kezdődik, csak, hogy Rolit ekézhesd. :D Az igazság az, ahogy azt a Faszláma is megmondta a "tujáknak", amikor közölték, hogy Zsu lett a második a nézők szavazatai alapján, hogy: Na így vigyétek ki! ;)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.06. 10:12:17

@úgymond olvasó mmkk: Igazi kihívás lenne, amolyan hímes-hámos asztalra-baszós!

,, 2019.01.06. 10:15:42

@VV Erőlegény: úrist'n ezek a fotók így reggelre:O nem tudom eldönteni, h trollkodás, vagy komolyan gondolták:O

Sanda.Ipse 2019.01.06. 10:17:05

@mobilos perpetuum:
Meséld már el, hogy mit tudhatott "külső" infót Krisztián, amit mi , nézők nem???

,, 2019.01.06. 10:17:21

mintha a vellalakók karikatúráit akarták volna megjeleníteni.

mobilos perpetuum 2019.01.06. 10:18:18

@Sanda.Ipse: Zsu azon sértődött meg, hogy Ken baba elmondta, odakint rengetegen kedvelik, itt van pl. Renike is. Sok rajongói levelet kapott. Erre Renike bevallja :)) rajongói levelet csak azért nem írt, mert nem akart az ezeregyedik lenni.
A sellő ezt simán benyalja, mert egyértelmű, hogy őt csak szeretni lehet. Fel sem merül benne, hogy Renike csak a hátára akar kapaszkodni.

C.Chauchat 2019.01.06. 10:18:40

@Sanda.Ipse: "anyádat fogva tartjuk, tuggyadmá, hogy mit csinálsz" - ezt.

Sanda.Ipse 2019.01.06. 10:20:19

@VV Erőlegény: féltékenyek keresztbe-kasul. Mindegyik a kör közepén szeretne állni.

Ármándójózsi 2019.01.06. 10:21:01

@UdvariatlanBolondvagyok: Áááááá, én tudok szájról olvasni, azt mondta szó szerint: Nefürgyéle és viheted Vivi-t. :D De nem élt a lehetőséggel.

Sanda.Ipse 2019.01.06. 10:22:03

@mobilos perpetuum:
Ereszd már el! A mi preferenciáink is naponta változnak és még mennyit fognak, mire a végére érünk. Ami ma aktuális, holnap nem az.
Tegnap még kétség sem fért ahhoz, hogy G1G-t kinn akarjuk látni. Mára van, aki elbizonytalanodott:)

mobilos perpetuum 2019.01.06. 10:23:13

@Ármándójózsi: Macerásabb kikeresned a videót, az alapján magad dönthetnél. Én azért szoktam letölteni, hogy pörgetni tudjam az unalmas részeket.

Ármándójózsi 2019.01.06. 10:24:09

@Sanda.Ipse: Ne bassz fel, tényleg van aki most, mindezek után amit láttunk Ken babától a héten bizonytalanodott el??? Annál gond lehet...

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.06. 10:24:59

@úgymond olvasó mmkk: Reggel kinéznék az ablakon és kijelenteném, hogy milyen szép időnk van drágám! Ezen tuti besértődne egy hétre, hogy nem a szépségét magasztaltam....
Szeretem a magányt, jól ellennénk...

Sanda.Ipse 2019.01.06. 10:25:44

@mobilos perpetuum:
De ezen miért sértődött meg Zsuzsu???
A hiba nyilván az én készülékemben van...

Ármándójózsi 2019.01.06. 10:26:04

@mobilos perpetuum: De mit dönthetnék? Legfeljebb én is felállíthatnék egy soha be nem bizonyítható feltételezést és akár az ellenkező tartalommal, mint amit itt előadtál.
Viszont amit én írtam az tény, így hangzott el a villában.

mobilos perpetuum 2019.01.06. 10:27:56

@Sanda.Ipse: Most árultad el magad. MI!!!
Ki a f@szt érdekli, hogy a 880 hozzászóló egyikeként néhányan azt hiszitek, az összes 880 nevében beszélhettek?
Egyet írsz, én egy másikat. Nincs jogod magad előbbre helyezni.

csillagporszem 2019.01.06. 10:28:23

@mobilos perpetuum:
Mióta megnyerte Zsu a médiahetet azóta tartják erősnek. Roli is elmondta akkor a riportban hogy ettől kicsit rosszkedve lett :D Lényegtelen már mit súgott Rolinak Krisz mert változnak az erőviszonyok azon játékosok esetében akiknek nincs egy masszív szavazótáboruk. Múlthéten ki gondolta még, hogy Reni egy kövi oátbajon simán hazamehet? :D

Ármándójózsi 2019.01.06. 10:29:10

@UdvariatlanBolondvagyok: Jaaaa, vagy úgy. :) De mi tudjuk jól, hogy azért ezt Te sem gondoltad komolyan, küldöd hazafelé a Műanyagbabát. ;)

Sanda.Ipse 2019.01.06. 10:31:04

@mobilos perpetuum:
Hogy mit csinálok?:) Hova helyezem magam?

Ármándójózsi 2019.01.06. 10:34:54

@Sanda.Ipse: Tagadod? :DDD Tattikázol? :DDD

Sanda.Ipse 2019.01.06. 10:35:14

@mobilos perpetuum:
A "mi" alatt valamennyiünket értettem. Még téged is belevéve.
Bár!... Te kitartó és hűséges vagy:)

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.06. 10:35:48

@Ármándójózsi: vállalom! Én elbizonytalanodtam. Vvv befosott és erősen visszavett. Engem nem érdekel kivel kettyint, nekem az nem műsor. G1G meg mintha felszabadult volna és gyakrabban szól rá flúgra, vagy a szerkik több ilyet tesznek az öfibe.
Renyhe és bolond már most marja egymást a csillám kegyeiért és ez fokozódik, ha egy párbaj győztes a kegyosztó.
Tegnap reggel óta érzem, hogy inkább greg menjen vissza. És lássuk huni adrihoz kullog vissza, vagy még erősebben rámozdul zsére?

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.06. 10:35:54

@Ármándójózsi: Ne húzd fel magad..Mobilis számára a valós tények nem mérvadóak...
Novákkatica pozitív munkásságát is eladná neked, néhány Origós bejátszással....hiteles!

csillagporszem 2019.01.06. 10:36:48

@Sanda.Ipse:
“Tegnap még kétség sem fért ahhoz, hogy G1G-t kinn akarjuk látni. Mára van, aki elbizonytalanodott:)”

Csak neeem? :D Nem gondoltam volna hogy még meggondolhatod magad és mégis Gregre szavazol :D
/Mielőtt még bárki is túl komolyan venné, poén :D/

mindenévfoglalt 2019.01.06. 10:37:13

A játék szempontjából az lenne legjobb, ha Greg kint maradna.
Zsu és Reni biztosan összekapna az első adandó alkalommal, kimutatva igazi énjüket, már amennyi eddig rejtve maradt csupa-szív (nem) énükből.
Ebbe még Vivi is becsatlakozik és kész a komplett cirkusz, persze csak mute-olva ajánlott.
Szerintem Reni és Zsu amúgy nem bírják egymást, csak Greg kegyeiért versengenek.
A tegnap látottak után kíváncsi vagyok, hogy a Zsu rajongók még mindig támogatják-e Greget.

Sanda.Ipse 2019.01.06. 10:37:48

@Hedo a nokedli szaggató:
Zs. egy - a napokban ide belinkelt - infó szerint nem a fiúkat preferálja.

mobilos perpetuum 2019.01.06. 10:38:32

@Sanda.Ipse: Többes szám első személy: Mi.
Te Sanda Ipse véleményét írod le az 1 db vélemény, lemérve nem több mint az enyém.

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.06. 10:39:23

@Sanda.Ipse: felőlem a sütőtökre is gerjedhet! Hunival többször smárolt...

Sanda.Ipse 2019.01.06. 10:39:25

@csillagporszem:
Ne örvendezz! Aki ezt tervezi (nem mondommmegki) az Zsuzsu gyengítése miatt lép meg ilyesmit. Annak nem örülnél:))))

Ármándójózsi 2019.01.06. 10:39:52

@Hedo a nokedli szaggató: De most gondold el, azok a a fejek (Zsu, Reni), amikor meglátják VV Ribancot visszajönni. :D Az mindent megérne nekem. :DDD Jaaaaa.... most kapcsolok, Te Zsuzsuka fun vagy ugye? Mert akkor biztos nem az motivál amit leírtam. :)

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.06. 10:41:06

@Ármándójózsi: pár perce neveztem takonypócnak, ebből szűrted le, hogy fan vagyok???

Sanda.Ipse 2019.01.06. 10:42:35

@mobilos perpetuum:
Milyen igaz!!! LOL
Az ÉN preferenciáim változnak. OK?
Nem is tippeltem még eddig soha a végső győztesre sem kommentben, sem ide belinkelt szavazó helyen.

gyümölcs almafa kommentelő 2019.01.06. 10:42:55

Kellemes vasárnapot a Tisztelt Kommentelőknek!
Épp csak beköszönök, mert szólít a kötelesség.
Ugyanakkor szeretnék egy olyan igazi, patyolat lelkű, szívcsakra által meghajtott, tentaknyán történő hazacsusszanást kívánni estére a szivárványos karakterisztikájú Csillámfaszmajomnak.
További szép napot mindenkinek!

Ármándójózsi 2019.01.06. 10:43:30

@UdvariatlanBolondvagyok: Dehogy húzom, elvégre Kovács Zoltánon nevelkedem... :DDD
Azt bírni felér egy reszelővel való recskázással... :/

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.06. 10:43:32

@Ármándójózsi: Annyira indifferens, mint Dajcstomi újabb agymenése....a trió ön-sejtfelzabálása érdekel,,,,szeretem a pszicho horrort!

csillagporszem 2019.01.06. 10:43:50

@Sanda.Ipse: Nekem mindegy, most nem tudom eldönteni melyik lenne a jobb :) Ha Gregék így maradnak akkor az jó Zsuzskának, mert kit ne sajnálnának meg akit állandóan bántanak a “barijai”. Ha viszont kiesik Greg akkor legalább nem fogja lehúzni az ilyen beszólásaival mint tegnap. Ha teszem azt összeáll Adrival és Adri ilyen normális lesz mint tegnap volt akkor jobban jár Greg nélkül. Fenetudja mi lesz, majd kiderül :D

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.06. 10:45:45

@mindenévfoglalt: Ez is egy szempont! Nem rossz, nem rossz! Alakul...

Pancsamanó 2019.01.06. 10:45:53

@Ármándójózsi: na az trash show lenne a javából, amolyan igazi taknyuk-nyáluk egybefolyós állatias süvöltve sírás, majd azon versengenének kinek fáj jobban. Zsuzsu és Reni kiakasztaná a sírásmérőt az tuti, a többi meg örülne. Érdekes lenne ki lenne a következő áldozat, hisz ha megpakolják Adrit akkor ő viszont közülük vinne valakit, de muszáj lesz meglépniük. Nem kedvelem Vivit de rá fogok szavazni mert a 2 bolondnőt még kevésbé kedvelem és látni akarom a kiborulást. (én sem vagyok csupaszív, na. :) )

Ármándójózsi 2019.01.06. 10:46:07

@Hedo a nokedli szaggató: Én kérek elnézést a memória kihagyásos zavarért. Megfigyelésem rossz volt, kéretik nem megkövezni engemet! :)
De azt tudom, hogy valaki olyat preferálsz akit én nem, megjegyeztem a rózsaszín képedet ám! :DDD

javier2 2019.01.06. 10:46:08

Ha greg jön vissza a "szent" ,"tiszta szív" hármas megemészti önmagát széthullásukat várom.
Reninek muszáj a középpontban lenni és minimum öt hektár terület , ahol langolier módjára
felzabál mindent,
ha vivi jön vissza valakit még megront tattikából(csak ne a lekvárt)

azért az hunortól vicces volt:"AZt hitte fogyott 5 kilót reni amikor csak 8 dekát" :P

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.06. 10:48:35

@Ármándójózsi: semmi gond. Én már egy ideje a műfűnek szurkolok. Akik eddig jók voltak nákam, mind zuhantak egy nagyot. A legkevéabé irritáló gog nyerni, mert szipmi egy sincs köztük.

mobilos perpetuum 2019.01.06. 10:48:54

@UdvariatlanBolondvagyok: "Ne húzd fel magad..Mobilis számára a valós tények nem mérvadóak.."
Ez pont olyan, mint mikor a csordaszellem összehoz embereket, ezzel erősebbnek hiszik magukat, és bemagyarázzák maguknak, hogy tévedhetetlenek. Csak az a "valós tény', amit ők írnak.
Az ötezer szavazó jár tévúton. Szerintetek.
Adri 2%
Greg 7%
Hunor 15%
Lacika 9%
Reni 8%
Roli 10%
Zsuzsu 47%
Vivi 2%
Összes szavazat: 5172

Ay Mama, Que paso 2019.01.06. 10:50:33

@mobilos perpetuum: csak Zsu meg ne fázzon,mert akkor mi lesz az 5141 ember 42 %-ával

egyébként állítólag, Zsu akkor kaliberű szín ész, hogy nem csak 20 kilót szedett fel, hanem a hangját is megváltoztatta
most nem tudom linekelni sajnos, DE ÍGY VAN!

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.06. 10:51:10

@Ármándójózsi: Uhhh,,vaze,,,ez is egy szempont! De vaj megérné-e egy ötperces melodráma, a hosszan tartó önbelezéssel szemben? Nem is tudom,,,most mérlegelek!

csillagporszem 2019.01.06. 10:51:42

@javier2: Ezért remélhetőleg legközelebb Reni esik ki és visszaáll az univerzum rendje :D

Hunor egyre poénosabb... :) Mondja Vivi tegnap a srácoknak, hogy de rossz lesz ha nem jövök vissza.
Hunor: nem lesz az olyan rossz :D

Ármándójózsi 2019.01.06. 10:51:48

@mobilos perpetuum: Nem ötezer szavazó jár tévúton, csak akik az örök barikra tettek. És ha Te nem vagy köztük, akkor eggyel több. :D

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.06. 10:53:24

@mobilos perpetuum: ezt nem znod még bemásolgatni? Vannak szavazók, akik nem fészbukkolnak és nem fórumoznak. Velük mi van? Mind zsu fan?

Ay Mama, Que paso 2019.01.06. 10:53:35

@mobilos perpetuum: na végre! (de ez milyen címmel futó szavazás?kinek van a legnagyobb segge?)

egyébként abból az 5172-ből csak 47% szavazott Zsura.....

egyébként lehet más véleményem, mint annak a 47%nak?
vagy nem?
erre mindenképp válaszolj
kérlek!

Sanda.Ipse 2019.01.06. 10:54:06

@mobilos perpetuum:
Hát ezekkel tényleg gond van, akik MA akarják megjósolni, mi történik hetek múlva.
Amúgy ezek az adatok könnyen manipulálhatóak:)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.06. 10:56:26

@mobilos perpetuum: "De sikerült!" Ezt már láttam amice,,,naponta háromszor felrakod a pártpropagandát!
Valamilyen objektív cucc kéne!

mobilos perpetuum 2019.01.06. 10:58:10

@javier2: Renikéről ugyanezt írtam: "bevallotta gregnek :)) rajongói levelet csak azért nem írt, mert nem akart az ezeregyedik lenni.
A sellő ezt simán benyalja, mert egyértelmű, hogy őt csak szeretni lehet. Fel sem merül benne, hogy Renike csak a hátára akar kapaszkodni."

Pancsamanó 2019.01.06. 10:59:50

@mobilos perpetuum: ahány oldal annyiféle statisztika. Ez épp honnan van?

Amúgy érdemes megfigyelni: 1-2 kivétellel az ÖSSZES szériában eltolták a nézők az ügyeletes főbolondot, de nem vele nyerették meg.
VV8 Vivien
VV7 Dennis
VV6 na itt megnyerte a fősügér Aurelio
VV4 Baukó Trash Éva
stb.

Itt is így lesz. Betolják a Süsükét a top3-ba vagy akár top2-be ahonnab szanalmas huszonka százalékkal repül. Szórakoznak a trollkedvű nézők a gyökereken de pénzt nem fognak megszavazni nekik, Zsuzsu kiesik a top3-ból vagy alulmarad a döntőben.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.06. 11:01:59

@Ay Mama, Que paso: Nem, nem lehet, nem lehet, mert öööö, nem lehet!
Buliból én is elszegődöm Zsu mellé védőangyalnak!!!

hereverő heverő 2019.01.06. 11:02:24

Ti is különös véletlennek tartjátok ugye, hogy mobilos és csillagporszem megint együtt érkeztek?

Sanda.Ipse 2019.01.06. 11:03:07

@mobilos perpetuum:
Zsuzsunak sem tűnik fel, hogy Reni tulajdonképpen utálja:)

Ármándójózsi 2019.01.06. 11:03:46

Szerintem engedjük el, ne etessük tovább...

Úgy látszik keresztes háborút szeretne itt viselni, csak a tények néha hátráltatják...

csillagporszem 2019.01.06. 11:04:47

@hereverő heverő: :D
Most szólok nemsoká lépek mert odaérünk anyumékhoz, szóval kérlek mobilos te is akkor lépj le, hogy tovább lehessen szőni a konteokat :D

Magentax 2019.01.06. 11:04:47

Sziasztok! Eddig tartottam magam, mert özvegy Ribi számomra még Kenbabánál is visszataszítóbb - na de a tegnapi öfi után átraktam szavazatomat az agyas némberre.
Gregecske egy végtelenül rosszindulatú, szemét kis kötsög. Ribi elbújhat mellette.
Ahogy ekézték Zsuzsut Renyhével (akkor is, ha volt benne igazság), hát az a legalja. Öribari, mi?

hereverő heverő 2019.01.06. 11:05:12

@Sanda.Ipse: bezony bezony. Én azt sem értem, hogy lehet ennyire mániákusan kötődni egy lemminghez.

hereverő heverő 2019.01.06. 11:06:40

@Ármándójózsi: így legyen. Én neked adom az öribari karkötőm.

Bekkara 2019.01.06. 11:07:12

@Ay Mama, Que paso: Én szerintem nem színészkedésből szedett fel pár kilót, szeretheti nagyon a fini tortácskákat, mert fele instája sütikékből áll :D

Tegnap eljutottam arra a szintre, hogy örömmel tettem a szavazatomat vissza a Ribancra, és alig várom Greg kiesését, utána rögtön jöhet Renyhe is.
Amúgy nekem az is megfordult a fejemben, hogy Zsuzsu nem direkt csinált-e ezt az egész cirkuszt, mi van, ha azt akarja, hogy Greg kiessen? Ha valóban annyira okos, látnia kell, hogy rossz az irány. Mintha a nagy kiválasztásos ordibálás után kicsit magába szállt volna, és a héten mintha távolodni próbált volna a Greg-Renyhe párostól, csak ezt hitelesen a sértődésen és a síráson keresztül tudta megtenni, mert az hogy jönne le, ha kiállna mögülük? Inkább sértődöttet és megbántottat játszik. Hozzáteszem, csak akkor, ha valóban egy taktikus mesterelme :D

Kíváncsi vagyok arra is, Greg kire fogja hagyni a lila kendőt.

Sanda.Ipse 2019.01.06. 11:07:24

@UdvariatlanBolondvagyok:
Rólad nem hiszem el, hogy képes vagy napról napra ugyanazt leírni szóról szóra. Csak úgy ér!

csillagporszem 2019.01.06. 11:08:22

@hereverő heverő: én meg azt nem értem hogyan lehet valakit annyira utálni hogy még egy mégrosszabbra is képesek emiatt valakik szavazni :D A szeretet vezéreljen mindenkit, ne a gyűlölet :D
Megérkeztünk, szép napot :D

hereverő heverő 2019.01.06. 11:08:49

@Hedo a nokedli szaggató: jó! Én is számba szoktam venni mindenféle emberek tökeit. Kaporral, tejfölös habarással.

Ármándójózsi 2019.01.06. 11:08:51

@hereverő heverő: Köszi, köszi, most sírok ám nagyon. :'( A boldogságtól! :)
Majd lesz még biztos olyan, hogy letépem és a fejedhez vágom, mert láttam, hogy öribariknál ez így szokás! ;)

Mutyuer 2019.01.06. 11:09:42

Sziasztok. Teljesen megvagyok zavarodva, mert minden vv-t neztem es termeszetesen mindig olvastam is melle a hogyvoltot. Altalaban egyet is ertettem veletek, kb 80-90%ban... De most nem terek napirendre azzal kapcsolatban hogy en Kebabot varnam vissza nem VVV-t... Minden reszt lattam, es nekem kebab sokkal szimpibb! Kovezzetek meg, de Kebab oriasi jatekos. Latszik, hogy oriasi erzeke van a mediahoz, latszik hogy azon nevelkedett. Szerintem az atlag nezonek olyan dolgokat mond, amivel megveszi a szavazatukat. Kinosan figyel arra mit mutat es hogy fogalmaz, olyan mint egy elo blikk ujsag. Megkockaztatom hogy Attila szintu jatekos! Vvv nekem tulsagosan osztonleny, es kibaszott idegesito a hangja. Szoval fura, de nem ertek veletek egyet kivetelesen. Koszonom, hogy elmondhattam

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.06. 11:09:48

@mobilos perpetuum: Nem az a lényeg, hányan szavaznak, sokkal fontosabb, hogy ki számolja a szavazatokat...ezt Joszif Visszairionovics mondta...

Ay Mama, Que paso 2019.01.06. 11:09:56

@mobilos perpetuum: köszi!

"Új szavazat a már szavazóktól 5 naponta adható le, mindig éjféltől számítva, hiszen menet közben változhatnak a vélemények..." szép munka!!

@UdvariatlanBolondvagyok: de tévedni lehet, vagy azt se?

hereverő heverő 2019.01.06. 11:10:08

@csillagporszem: ami NEKED mégrosszabb, az nekem a jobb. C'est la vie.

Angora Cardi 2019.01.06. 11:10:24

@hereverő heverő: :DDDD
Esti szekció is párban jár.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.06. 11:12:24

@hereverő heverő: Öööö, ma mintha csillagporszem visszafogottabb lenne...., néha megcáfolja mobilos kirohanásait...

Ay Mama, Que paso 2019.01.06. 11:12:48

@Bekkara: ugyanmár! Zsu De Niro kaliberű színész, látom a nézésén meg a járásán
az is lehet, hogy tampont tart a szájában, hogy hörcsögösebben nézzen ki

Angora Cardi 2019.01.06. 11:13:16

Volt itt régen egy nick, aki mindig azt írta mindenre, bizonyítsd. Őt sixx párszor kivágta. Az jutott eszembe mobilossal ellennének.

hereverő heverő 2019.01.06. 11:13:53

@úgymond olvasó mmkk: véletlenek vannak!

"Egyetért-e ön azzal a ténnyel hogy a véletlenek vannak ?
Igen 67%
Nem 12%
Véletlenek nincsenek de lesznek 32%

Ármándójózsi 2019.01.06. 11:13:57

@Mutyuer: Semmi gond, Te így látod. ;)
Szerintem itt azért mert valaki mást támogat/kedvel/kevésbé utál stb. még senkit nem köveztek meg. Csak azokat, akik fullban tolják a kretént. :D

Angora Cardi 2019.01.06. 11:14:51

@úgymond olvasó mmkk: ők is és mi is, akkor csak ketten beszélgetnek folyamatosan

úgymond olvasó mmkk 2019.01.06. 11:15:02

@hereverő heverő: nincsenek, ne is próbálj meggyőzni az ellenkezőjéről

hereverő heverő 2019.01.06. 11:16:02

@UdvariatlanBolondvagyok: csak tattika! A föld lapos, minden épeszű erre szavazott. Az is aki a domboldalon lakik

Pancsamanó 2019.01.06. 11:16:08

@Bekkara: Zsuzsu nem gondolkozik így. Ő ösztönlény, egy 5 éves kislány agyával. Az életben is ismerek olyat aki képes ugyanígy mindenen megsértődni és balhézni.
Komolyan, ki az aki elhiszi hogy 20 kilót hízott hogy nyerjen, meg hogy valójában zseni?!? Én is imádom a pszicho-
thrillereket de nem ment rá az agyamra, hogy egy konkretan beszélni sem tudó ostoba lánykát felruházzak mindenféle ilyesmivel: "ő a zseni aki tanulmányozta hogy az idei szériát csak egy elefántlábú butus karakter nyerheti meg ezért meghízott és eljátssza 5 hónapon keresztül hogy buta mint a főd"
Ugyanmár......

Pancsamanó 2019.01.06. 11:17:46

@UdvariatlanBolondvagyok: vagy csak tökszupi ebédet készít. Ja nem, mamához megy és nincs ideje idézgetni minket. :)

Angora Cardi 2019.01.06. 11:17:58

@úgymond olvasó mmkk: bizonyítsd, hogy bizonyítanom kell

Ármándójózsi 2019.01.06. 11:18:09

@hereverő heverő: Mééé, nem lapos????? Necsináldmá!!! A gömbölyű lenne, mint a focilabda látnám rajta a varrásokat!

hereverő heverő 2019.01.06. 11:18:49

@Pancsamanó: 5 évesen én már nem ollóval nyitottam ki a csokit és nem késsel szeleteltem...

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.06. 11:18:59

@hereverő heverő: És az arab számokkal is sok gond van....

Ay Mama, Que paso 2019.01.06. 11:19:20

@hereverő heverő: azt a szerencsétlen Brunot meg elégették

mocskosmacska 2019.01.06. 11:19:50

Feltűnt, hogy csapatválasztás előtt mindenki a csillámpónihoz beszélt. A többi csillám azt, hogy így úgy, de szeretlek, mögéd állok, a triumvirátus, meg hogy megbeszéltük a problémáinkat, meg ilyenek, de most azért inkább a másik mögé állok. Talán lacika beszélt egyedül az özvegyhez, hgoy bírlak, azért állok mögéd. Szóval nem hiszem, hogy bárki tényezőnek fogná fel a csajt.

Pancsamanó 2019.01.06. 11:20:00

@hereverő heverő: na mondjuk kést sem adnék ennek a nőnek a kezébe de úgy látszik nem félnek eléggé :D

úgymond olvasó mmkk 2019.01.06. 11:20:22

@hereverő heverő: én karácsonykor, talpig lisztesen bizony ollóval nyitottam ki a csokit, sőt, az egyik süteményhez késsel kellett szeletelnem. erre varrj gombot.

Pancsamanó 2019.01.06. 11:20:57

@mocskosmacska: őt se csípik a srácok. Csak kellett nekik mert darab-darab.

Bekkara 2019.01.06. 11:21:59

@Pancsamanó: Ezt így én sem hiszem, de igenis abban biztos vagyok, hogy többet gondolkodik ő, mint mi gondoljuk. Eddig tök jól lavírozik, talán Roli mondta, hogy milyen furcsa, hogy Zsu mindenkinek a jelrakási listáján második helyezett, sosem első. A hízás nem taktika, szereti a sütit, na, és mivel 61 max egy 10-es szedett fel a modellfotók óta.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.06. 11:22:11

@Angora Cardi: mit bizonyítana az, ha bizonyítanám, hogy bizonyítanod kell?

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.06. 11:22:38

@Pancsamanó: És a mobilos vezet? Hány éves a kapitány?

Ay Mama, Que paso 2019.01.06. 11:23:49

akárki megy vissza jó műsor lesz a magabiztosságtól elszállt Reni-Zsu-Greg
vagy a magába zuhanó Zsu

szíven azt mondja, hogy Vivi nyer
eszem, hogy Greg

Hajrá Vivi!!

Mutyuer 2019.01.06. 11:23:54

@Ármándójózsi: a kovezes kepletes volt reszemrol

úgymond olvasó mmkk 2019.01.06. 11:25:12

@hereverő heverő: én is, de a recept azt írta, hogy csokidarabok kellenek, hát most mit lehet tenni?

Ay Mama, Que paso 2019.01.06. 11:25:19

@UdvariatlanBolondvagyok: rengeteg tanút meghallgattak és 47%uk szerint lapos volt a föld
akkor épp

Sanda.Ipse 2019.01.06. 11:25:43

@Mutyuer: "Kinosan figyel arra mit mutat es hogy fogalmaz, olyan mint egy elo blikk ujsag."

Mondjuk a Blikk nem éppen vízmérték a médiában, de lépjünk túl ezen.
Valóban a kijelölése kapcsán megmutatta magát és igen visszafogott volt...

Pancsamanó 2019.01.06. 11:26:50

@Bekkara: gondolkodik is de nem az a mérvadó. Én a játék kezdete óta kegyetlen sötétnek tartom, az első naptól fogva. Volt talán egy pár nap amikor megsajnáltam és szimpatikus kezdett (!) lenni de hamar lerombolta egy újabb ordítozással. Borzalmas személyisége van, felfoghatatlan hogy nem látják néhányan. Azért írok néhányat mert a többség nem nyeretné meg vele, csak szórakozik rajta ezért tolja a szekerét. Azok szeretik akik olyanok mint ő, ezért azonosulni tudnak vele, itt is van 1-2 olyan ember.

hereverő heverő 2019.01.06. 11:28:05

@Mutyuer: nem utálom kebabot, csak Ribi a kisebbik rossz. Ha Ánusszal párbajozna, a Csillámpónit küldeném vissza. Mi nem vagyunk elvakultak.
Ha ezt nem hiszed el nekem, megkereslek és lelövöm a tengerimalacodat.

Sanda.Ipse 2019.01.06. 11:29:56

@Bekkara: sosem első? Reninek köszönhette, hogy nem ment párbajozni, mikor a lány, mint villamester döntött és Rolit küldte.

mocskosmacska 2019.01.06. 11:30:27

@Mutyuer: Vivi szerintem is ösztönlény. Azt látom rajta, hogy mindig valami erősnek érzett férfihez tapad. Szerintem már írtam, (nem is biztos, hogy róla, mert ez majdnem minden lányra jellemző bent) hogy egy oltalmazót kereső éjjeli pillangóra emlékeztet.

Ármándójózsi 2019.01.06. 11:30:54

@Mutyuer: Szerintem, de ez csak az én véleményem, Kenbaba túltolja a csillámpóni felvett viselkedési pózt. Megvan a magához való esze (ezzel nem mondtam mondjuk sokat) és tud beszélni ez kétségtelen. Ugyanakkor borzasztóan rosszindulatú és hazug kis kavarógép. És még ezzel sem lenne baj, ha legalább velünk nézükkel lenne őszinte az interjúszobában és ne akarna minket is megvenni ezzel a "keblemre az egész világot" attitűddel...

Pancsamanó 2019.01.06. 11:31:23

@Mutyuer: az Erás vita nagyon gáz volt. És pont ő jön külsőséggel, aki olyan kecses és nőies, mint egy vízköpő gólem. Az arca kisminkelve (de csak úgy! smink nélkül egy igénytelen drogos arca van) nagyon szép, de ennyi. És ő jött külsőséggel egy vitában....

Bekkara 2019.01.06. 11:33:16

@Sanda.Ipse: De megúszta, nem? És akkor is csak 2 jelet kapott, csak nagy volt a szórás.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.06. 11:33:17

@Ay Mama, Que paso: 5172-ből...!!! A többi hülye kálvinista eretnek!

Pancsamanó 2019.01.06. 11:33:20

@Ármándójózsi: Greg kitalált karakter. VV8 Vivi és Zsolti mixe, kétsegtelen. Pedig az elején nagyon kedveltem.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.06. 11:34:07

ha greg renivel párbajozna, önként és dalolva adnám a szavazatom gregnek

mocskosmacska 2019.01.06. 11:35:52

Elsősorban most férfiak véleményére vagyok kíváncsi. (Bocsi a diszkriminációért) Adri szerintetek is szexis? Mert szerintem van egy erős erotikus kisugárzása annak ellenére, hogy nem túl szép.

hereverő heverő 2019.01.06. 11:36:26

Na megyek dolgomra. Hógolyózni a családi életemmel, ebédet főzni anyámból stb.

Ármándójózsi 2019.01.06. 11:36:41

@Pancsamanó: EKG hegyek! :) Pontosan így látom én is.

Pancsamanó 2019.01.06. 11:37:45

@hereverő heverő: aztán finom legyen ám különben rád küldöm barátnak a Zsuzsut!

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.06. 11:37:47

@Pancsamanó: Reneszánsz modell-alkat..., még a mosolyát sem lehet igazán eldönteni....

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.06. 11:39:51

@mocskosmacska: Nekem bizony szexis...,csak ne nyaldosná állandóan körbe a száját!

Ármándójózsi 2019.01.06. 11:40:12

@mocskosmacska: Akkor én kíméletlen őszinteséggel fogok válaszolni: Nekem az undormány kategória, mint kívülről, mind belülről. Több konténernyi anyagot tudok gyártani, ha mutatják...
Mennyire szexis? Mint egy sáros gumicsizma szerintem...

bel ami 2019.01.06. 11:42:52

Zsuzsu bolondság,
Zsuzsu menyország!

Mutyuer 2019.01.06. 11:44:07

@Pancsamanó: szerintem az olyan kicsit fogyatekos emberekkel kapcsolatban mint zsu mindig tobbet szeretnenek belelatni a nezok, hogy a hianyossagokat kipotoljak fejben, ez olyan mint a szeperzek. Tudatalatt jobbnak akarjak latni. Volt egy ilyen oszttarsam akit vicces de ugyanigy zsuzsinak hivtak. Ez az a fajta ember aki keptelen rendesen szocializalodni, pont igy sertodott meg mindenen es fura
fejeket vagott (neki meg volt egy kis fura fejmozgas is) Es o az akinel renduletlenul filozol, hogy hogy nem derult meg ki, hogy van valami defektje. Szerintem az ilyenek a hataran vannak a visszamaradottsagnak es a normalitasnak.az elobbi kesobb derul ki (ami gondolom keso) ezert nem kell menniuk specialis suliba. Amugy sokmindenbol fel volt mentve, de nem vertek nagydobra. Gondolom szuloi keres volt. Egyebkent megtanulnak mindent, csak lassabban. Az ilyen zsuzsik olyanok mint a gyerekek, teljesen erzelembol dontenek. Egyik pillanatban meg kedvesnek latod, utana hoz egy olyan kocsog dontest hogy napokig nem akarod elhinni es csak mormolod magad ele hogy wtf. Pont olyanok mint a gyerekek, es a gyerekek nagyon gonoszak tudnak lenni! Erre ratesz egy lapattal, hogy sokat banthattak, es ezen meg gyermeki aggyal nem tud nagyvonaluan atlepni mert nem ugy latja a felnotteket mint ti vagy en. Zsu sosem erezne ugy igazan a halat a nezok reszerol mint hiszitek, meg lenne gyozodve hogy o ezt megerdemelte. Pedig szerintem ti csak sajnaljatok... En puanak, rolinak vagy kebabnak vagy hunornak adnam. Szerintem ezeknel az embereknel jo helye lenne a penznek. Lacika nekem kicsit olyan mint Zsu, egy fillert nem latna ha rajtam mulna. Buta es ontelt a semmire.

mocskosmacska 2019.01.06. 11:44:36

Arra gondoltam, hogyha én is be lennék zárva egy lakásba 10 másik emberrel, akik két hónap múlva én is minden faszságon kiakadnék? Mert jelenleg erről szól az egész, hogy mindenki minden apró-cseprő dolgon felhúzza magát, és elkezdi ordibálni, aztán talál valakit, akivel elszidhatja a másikat.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.06. 11:44:38

@Ármándójózsi: Belátom nehéz elvonatkoztatni a személyiségétől,,szerintem ez fertőzött meg.

Sanda.Ipse 2019.01.06. 11:46:54

@Bekkara: Roli is kettőt, a többiek meg csak egyet-egyet.
Megúszta, igen. Reninek köszönhetően.

Pancsamanó 2019.01.06. 11:46:55

@Mutyuer: Hehe, új szó az agybajra: zsuzsika. En is ismerek pár zsuzsikát de messziről kerülöm őket. Még fiú zsuzsikát is ismerek.

mocskosmacska 2019.01.06. 11:48:02

Hogy lehúzták az az undormány italt.

Pancsamanó 2019.01.06. 11:48:38

@Mutyuer: Lacikával nincs bajom, de Adri-Roli értelmesebb. Hunor elcseszte azzal hogy mindenkire ráment. De én az életben sem csípem a "mindenki fiúkája" tip. csávókat.

Ármándójózsi 2019.01.06. 11:48:42

@UdvariatlanBolondvagyok: Lehet, de azt őszintén mondom Neked, külalakra nekem nagyon nembejövős és igyekeztem nagyságrendekkel finomabban fogalmazni, mint ahogy gondolom. :)

Kábel Barát 2019.01.06. 11:48:48

@mocskosmacska: rég voltál nővel, ennyi. Amorf, elhízott, életében 1 percet sem sportolt, kétszínű, önző, számító, bármilyen álarcot képes felvenni, ha az érdeke azt kívánja.

mocskosmacska 2019.01.06. 11:50:02

Adri ebbe a koktélbe beleadja minden frusztrációját.

mocskosmacska 2019.01.06. 11:50:38

És huni milyen faarccal lehúzza.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.06. 11:52:29

@Mutyuer: Bipoláris érzelmi zavar, ami gyógyíthatatlan mentális betegség..., már az első héten levezettem....

Sanda.Ipse 2019.01.06. 11:52:51

@mocskosmacska: aki szereti a csupasegg típust, annak bejön.

mocskosmacska 2019.01.06. 11:53:11

@Kábel Barát: "rég voltál nővel, ennyi" Kösz, de nő vagyok, és tegnap fél hat az nem volt olyan régen.

Sanda.Ipse 2019.01.06. 11:54:00

@Pancsamanó: Zsizsikes Zsuzsu a teljes neve.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.06. 11:54:13

@Pancsamanó: Ne hülyíts helyett, ne Zsuzsizz!!!DDD

úgymond olvasó mmkk 2019.01.06. 11:54:30

@Kábel Barát: te még nem láttál közelről elhízott nőt, ha azt mondod, hogy pua elhízott

Ármándójózsi 2019.01.06. 11:56:25

@mocskosmacska: Tegnap fél hatkor voltál nővel? Vagy félreértettem valamit? :S

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.06. 11:56:38

@mocskosmacska: Árnyékra vetődött...DDD engem betalálhatott volna DDDD

Ay Mama, Que paso 2019.01.06. 11:58:03

@mocskosmacska: igen
ha más nem azon akadnál ki, hogy körültedd mindenki veszekszik

Sanda.Ipse 2019.01.06. 11:59:49

@úgymond olvasó mmkk: egyáltalán nem elhízott. Arányaiban, mivel alacsony, túl terebélyesnek tűnik a hátsója, amire még ráerősít öltözködéssel. (túl rövid, húzott szoknya)

Mutyuer 2019.01.06. 11:59:57

@Pancsamanó: hasonloak lehetunk, hunor jofej. Szerintem okosan csajozik, es nem bant meg senkit. Ha igazan bevetette volna magat mindegyik csaj meglett volna neki. Nekem ott nagyon szimpi volt mikor era sirt a szaunaban hogy bantjak a kulseje miatt, es tok oszinten latszott hogy hunor tenyleg arra kerlelte hogy szarja le. Megmondta, hogy nem erdekli ki mit mond. Hunor az a tipus aki megkur, es utana siman baratok maradtok mert megmarad a tisztelet. Nem azert fektet meg, hogy a haveroknak mutogassa a trofeakat vagy mert egy challenge, vagy meg akar akazni hanem mert szeret szexelni. Egyedul az a hulye hatsimogatas idegesito, de szerintem siman visszaadna mas formaban estenkent

Pancsamanó 2019.01.06. 12:01:32

@úgymond olvasó mmkk: pedig elhízott, csak nem végletesen. Nem csak arra mondjuk hogy elhízott, aki konkrétan egy labda. En is elhízott vagyok jelenleg (13 kg szaladt fel rám tavasz óta, pironkodok is rendesen :( ) pedig nem lettem nagydarab. Csak már nem egy arányos csinos nő vagyok. De dolgozom rajta. 2 szülésem után dobtam már le 15 ill. 20 kilót fél év alatt.

Mutyuer 2019.01.06. 12:01:35

@Mutyuer: bocsi, most ujraolvasva latom hogy nem! birod a mindenki fiuja tipusu csavokat. Akkor vedd targytalannak amit irtam

Tökös... 2019.01.06. 12:06:35

Ha kenbabából is műsorvezető lesz valamelyik műsorban miután a VV-ből kiesik, tökön szúrom magamat....

Pancsamanó 2019.01.06. 12:06:42

@Mutyuer: alapból tök jókat írtál Hunorról én is így látom őt csak engem az zavar kint az ilyen fiúkban, hogy tárgynak tekintik a nőt. Nem csak azt húzzák meg aki tetszik nekik hanem lyuk-lyuk azt' kész. Magyarul ha engem is kiszúrna egy ilyen srác (volt rá példa de nem éltem vele, pedig...hjajjj.... :)) nem azt érezném hogy bejövök neki vagy szikra van, hanem csak ki akarja üríteni a khm..akármilyét. Azaz haverként tök oké Hunor meg minden, de taszít nőként hogy neki mindenki csak egy lyuk mert nem hiszem el hogy egy 10/10-es Hunornak VALÓBAN bejött egy Era vagy egy Zsuzsu mint NŐ. Ő csak a likat látta meg a smárt bennük. Ez nőként taszít.

Kábel Barát 2019.01.06. 12:08:38

@úgymond olvasó mmkk: nézd meg Vivi lábát meg a seggét, utána a PUA-ét. Ha ebből sem látod a különbséget, akkor nagyon eltérő az ízlésünk. Renin és Zsuzsun is van min. 10kg felesleg, ami nem lenne akkora gond, ha életükben 1 órát is sportoltak volna. 0 az izomzatuk, csupa zsír a testük, amit csak a fiatal bőrük tart valamilyen formában. Ha nem kezdenek el sürgősen keményen sportolni, akkor pár év múlva úgy fognak kinézni, mint egy falusi parasztasszony.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.06. 12:08:40

@UdvariatlanBolondvagyok: Bocsánat, de Hunyor inkább lúzer! A tapintatos megközelítés nem azonos a balfaszsággal! " Ha igazán bevetette volna magát"- miért nem tette meg?
Hiányzik belőle a rosszfiús dög...,kicsit anyakedvence, akit délre várnak a vasárnapi rántott hússal.
Szép, szép, demitisakarahogyishíjják?

Pancsamanó 2019.01.06. 12:08:41

@Pancsamanó: upszika javítok: akármijét. Elzsuzsikáztam a szót pedig tudok helyesen írni.

Kábel Barát 2019.01.06. 12:11:35

@Tökös...: pedig annak tök jó lenne. Ehhez az egy dologhoz van szerintem érzéke. Értelmesen, összeszedetten beszél. Meglepő módon ugyanez elmondható Lacikáról is.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.06. 12:14:45

@Pancsamanó: Én is látok benne egy házaló skalpvadászt....ott próbálkozik ahol meleg a kilincs!

Tökös... 2019.01.06. 12:15:33

@Kábel Barát:
Akkor nem ugyan arról az emberről beszélünk....
Kenbaba erősen depressziós, lelkileg instabil, nem tudni a nemi identitását, rendszerint hiányzik a tárgyi tudása amiről beszél...
Olyan mint egy beszélő buzgómócsing...

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.06. 12:16:34

@Kábel Barát: Jesztudéjnél fényévekkel jobb lenne.., mondjuk nála egy ráérő villanyoszlop is jobb!

Mutyuer 2019.01.06. 12:17:05

@Pancsamanó: en meg pont ezert birom az ilyen csavokat

Mutyuer 2019.01.06. 12:19:27

@UdvariatlanBolondvagyok: dehogy, hunor tenyleg nem rosszfius. Valami megmagyarazhatatlan okbol a nok imadjak a bunko palikat, gondolom ezt jelentene a "rosszfiu". Kene a fenenek egy ilyen

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.06. 12:20:36

@Pancsamanó: A Zsuzsika a bolondság szinonimája lett.... Zsuzsu, Zsuzsuság,, sálálá!
Teljesen evidens!

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.06. 12:23:00

@Tökös...: Van amin meglepődtem...G. az aposztrofált szót használta!

Kábel Barát 2019.01.06. 12:25:52

@Tökös...: nem politikai vagy tudományos műsorra gondoltam én sem, hanem valami trash show-ra, pl. Gregken show. Ahhoz nem kell tudás, csak némi emberismeret és pofázni tudás.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.06. 12:26:24

@Kábel Barát: @Pancsamanó: én ha pasi lennék, tuti, hogy előbb dugnám meg adrit, mint vivient, de szerencsére nem vagyok pasi :))

Tökös... 2019.01.06. 12:26:26

@UdvariatlanBolondvagyok:
Alekoszt idézném.....
" nem tudom mit jelent, de jól hangzik "
Most tényleg, miért lesz a totál hülyéből műsorvezető ?
Igaz ez a totálhülye énekes zsűrire is...
Még azt sem mondanám hogy igényes vagyok, de egyes vetélkedők borzalmas bugyuták....

úgymond olvasó mmkk 2019.01.06. 12:27:48

@Mutyuer: mindig azt mondom, hogy a villa legnagyobb kurvára Vivikével holtversenyben Hunor :)))

Tökös... 2019.01.06. 12:29:06

@úgymond olvasó mmkk:
Ebbe még bele sem gondoltam, már mint Adriba....
Akkor már nagyon kiéhezettnek kellene lenni...
Vivienen minden a helyén, és feszes a mell a popsi...
Tudom, most nagyot csalódtál....

úgymond olvasó mmkk 2019.01.06. 12:30:31

@Tökös...: nem csalódtam, nekem továbbra sem a lányok tetszenek :)

Pancsamanó 2019.01.06. 12:31:35

@Mutyuer: de az csak egy hamis valóság hogy ők mindenkiben szépet látnak. Szerintem az nem jó mert egy impulzívabb, érzelmesebb lány simán beléjük zúg. Elég csak azt nézni hogy Eráról hogy beszélt. Fintorgott ha szóba hozta neki valaki. Éreztette mindenkivel hogy azért Era nem az ő szintje. Ez ronda dolog volt....használta, volt kivel összebújni és Erának szépeket mondott, de amikor Ginu és Adri cukkolták hogy Erával van, nem védte meg sőt, bujkáló mosollyal meg cinkos fintorokkal éreztette hogy Era neki egy senki. Hunor-hasonmás fiúismerősöm ugyanezt csinálja. Sündörög egy csajhoz, de másokkal azt érezteti hogy azt a csajt ő bottal sem csak épp kanos volt. És ezt hetente/havonta más csajjal játssza.

Maximista vagyok 2019.01.06. 12:32:24

@nicu71: na látod ezért nézem vissza az egészet mert már sokat felejtettem és áprilisban jön a záró évad. szóval a kedvencemet nem ebben az évadban hanem a következőben nyírják ki, Vörös Nász

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.06. 12:32:45

@Mutyuer: Igen , nézőpont, igény, illetve életkor kérdése. A " vigasztalj meg, mert magányos vagyok" pozícióra kiválóan alkalmas, bár ennek némileg ellentmond az ürítési-offenzíva....
De mielőtt becsukja az ajtót, azért megdicséri a popsidat...:) nem is tudom...

Tökös... 2019.01.06. 12:34:09

@úgymond olvasó mmkk:
Hunyor egyébként az elvárásoknak megfelel, mert valamilyen szinten mindíg kész a szexre, nincs úgymond lámpaláza....
Vivien játsza a szűzkurvát ha lehet ilyet mondani...
Szereintem Vivi megpecsételte sorsát a mentalitásával, ma sajna kiesik...
A zuhanyzós jelenetekben kifejezetten jól teljesített....

úgymond olvasó mmkk 2019.01.06. 12:34:16

@Maximista vagyok: nekem is vissza kellene néznem a legutóbbi évadot legalább, de annyira mérges vagyok valamiért a sorozatra, hogy nem visz rá a lélek. ne kérdezd, miért vagyok mérges, már nem emlékszem :D

úgymond olvasó mmkk 2019.01.06. 12:36:27

@Tökös...: nem vagyok jó véleménnyel Hunorról, nem is szeretném, ha megnyerné. de nem dőlnék a kardomba, ha mégis nyerne, még mielőtt megjelennek a hardcore Hunor fanok Sopronból :D

@UdvariatlanBolondvagyok: hiányzik az ostor? :)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.06. 12:37:47

@úgymond olvasó mmkk: Az még áprilisban volt, nézd újra te is!

Maximista vagyok 2019.01.06. 12:40:09

@úgymond olvasó mmkk: kb minden évad után azt mondtam hogy nem nézem tovább mert annyira felbasz :D

Tökös... 2019.01.06. 12:42:10

@úgymond olvasó mmkk:
Nincs kedvencem, az Attila volt, de most ugye nem játszik...
A vége még kurva messze van bármi megtörténhet...
Hunyor amikor eleget ivott, kibőkte hogy kurvára unja a játékot, amit nem csodálok hiszen mindennap ugyanazokkal van összezárva 24 órán át...
Depis egy játék...
Emlékszem a legkeményebb karatés Lacit hordányon vitték ki a játékból...
Agyhalott lett.....

úgymond olvasó mmkk 2019.01.06. 12:44:12

@Maximista vagyok: retek vagy te is :D

@Tökös...: nekem sincs kedvencem, a lányok közül pua van legelőrébb a szimpátialistámon, a fiúk közül meg lacika

ibsen 2019.01.06. 12:45:05

Sziasztok!

@Pancsamanó: Hunor hozta végül is a csajozós énjét, igaz ehhez három kannak "ki kellett esnie" hogy dughasson. Eránál is bepróbálkozott finoman, de ő nem volt hajlandó többre, meg aztán elég zavaros lett a kapcsolatuk. A srác végülis megmondta érzelmek nélkül akar szexelni amire Adri is kapható volt amíg aztán meg nem unta a csajt mert kétszinű és hazug (mintha ezt eddig nem tudta volna, Roli is bőven adagolta neki). Kb Hunor játéka ennyi.Szex, Rolival sülve-főve, néhány feladatban jól produkál de észre se venni.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.06. 12:46:02

@Pancsamanó: Csokker ennél sokkal egyenesebb, legalább nem adta elő az ál-érzelmeket.
Bejössz nekem csaje, parittyázunk? Oszt annyi!

Lóbelt bácsi 2019.01.06. 12:46:06

Adrival kapcsolatban még az jut eszembe, hogy amikor beszélget valakivel kettesben és nyugtatni próbálja, a hanghordozása és a kérdései tisztára olyanok, mint valami pszihomókusnak. Filmekben pont ugyanilyenek hangzanak el "Magányosnak érzed magad?" "Vannak nehezebb pillanatok.". Biztos ezt tanítják kommunikációból a PUA egyetemen.

ibsen 2019.01.06. 12:48:51

@Mutyuer: Magyarul dugna fűvel-fával, mert fél elköteleződni érzelmileg.:-)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.06. 12:51:29

@ibsen: Még szerencse, hogy kivitték a pónikat...

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.06. 12:54:22

@KólaMámor: aha,,,Akarsz beszélni róla? és eltartott kisujjal beleszív a cigibe...ott a rendelője!

ibsen 2019.01.06. 12:56:22

@UdvariatlanBolondvagyok: A póni is a fű-fa kategória? :-)) Hát aranyosan elsírta nekik a bánatát milyen szar emberek között van és nem bírja...de csak 36 milla a tét:-)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.06. 13:00:45

@Tökös...: Mondjuk Hunyinak nehéz lenne összeválogatni egy megfelelő brigádot....
Talán egy turnézó mazsorett-csoporttal ellenne...

Ay Mama, Que paso 2019.01.06. 13:02:49

rtl.hu/rtl2/valovilag/zsuzsu-szerint-ezert-kell-gregnek-visszaternie-a-villaba

www.borsonline.hu/celeb/ken-babava-szabatja-magat-a-magyar-fiu/142228

?? akkor ezek szerint Greg (jóindulattal) alig egy éve ken baba csak??

:O

alig várom Zsu kortárs beszédét:
- más
- egyedi
- jól sminkel (!)
- nekünk ez kell
- nagyon jó ember
- szükségünk van rá
- "mellettem a VV Reni az Adri és én" -(tehát négyen, ebből kettő Zsu)

de ki mondja Vivi beszédét?

0.5 bit 2019.01.06. 13:03:22

@úgymond olvasó mmkk: "annyira mérges vagyok valamiért a sorozatra"

Nekem az északi "kiruccanás" nem jöt be. Úgy érzem túl klisés lett, gondolom azért, mert már túlszaladtak az elkészült könyveken. Most, hogy már a forgatókönyvírók nem tudnak támaszkodni a "mesterre" minőségromlást érzek.

Ami tetszett az elején, hogy ha valaki hülyeséget csinál, akkor annak van következménye. Az átlagos filmekben a klasszikus rossz döntés -> kilátástalan helyzet -> csodálatos megmenekülés szokott történni itt meg abban különlegesebb volt, hogy rossz döntés -> körbe rajzolak krétával.

Ay Mama, Que paso 2019.01.06. 13:07:07

@KólaMámor: ennél nagyobb baj, hogy Adri szájkenőcse (legyen az bármi) már külön tételként van jelen a műsor költségvetésében
ezért nem volt pénz az igazi Gettára
és ezért nincs jelen Bunyós Pityu és Szandi se

0.5 bit 2019.01.06. 13:09:03

@Ay Mama, Que paso: "de ki mondja Vivi beszédét?"

Lacika, de olyat mondott, hogy nem szeretné, mert lehúzhatja a játékát.

Az már teljesen "normális" ebben a VV-ben, hogy nem derült ki - kösz szerkik :( - miért ő lett kijelölve/megkérve/felajálkozva/utasítva erre a posztra, ha nem is akarja.

Lóbelt bácsi 2019.01.06. 13:10:09

@UdvariatlanBolondvagyok: Úgy úgy! :D És az a fajta pszi, aki osztja az észt, de saját magának talán méginkább szüksége lenne valamiféle segítségre.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.06. 13:10:32

@Ay Mama, Que paso: Ha ezt a Labello tudta volna, beáll főszponzornak!

Lóbelt bácsi 2019.01.06. 13:12:44

@Ay Mama, Que paso: :DDDD
Levonhatnák a 36 millából a költségét, és akkor a többi lemmingnek is érdekel lenne hamar kib*cni a villából, hogy ne csökkenjen tovább a nyeremény összege.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.06. 13:16:40

@KólaMámor: Ez is egy szerep, de ő legalább hozta magával...,,teljesen autentikus.
Nyomja a titokzatosan hunyorgó, mindent tudó formát...Pua-akadémia, ez van!

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.06. 13:18:13

@0.5 bit: Hja!!! Helyette nézhettük a roppant érdekes agyvelőzabálást!

moletty 2019.01.06. 13:18:54

Nekem igenis bejön Adri és állítom h. tudnék is vele bánni ! Némi egészséges fogyásra is rávenném. (Ok én imádom a nagy segget és nagy didkót (2db-t:) )
A játékban meg keveri a szart rendesen csak sajnos mindenfelé így nem látom h. nagyon eredményes lenne.
Zsuzsu nem "bolondság" hanem rosszindulatú elmebeteg geciség !

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.06. 13:21:05

@0.5 bit: Nekem, a Zsu kongatós-VIvi elzárás is rejtély....Ziher, hogy nem öntalálmány!

Lóbelt bácsi 2019.01.06. 13:22:55

ZsuzsÁnnával és a vénekkel (Greg és Renyhe a két káráló vénasszony - némi képzavarral) én sem vagyok kibékülve.

ibsen 2019.01.06. 13:23:50

@moletty: Megnézted a lábait milyenek? nem az a baj hogy alacsony hanem hogy rossz formátlan lábai vannak sajnos. és ő erölteti a minit...Adri nem nagyon találta meg a helyét a villában ezt Radicstól kezdve (kivételesen jól mondta) többen elmondták. Okoskodik, mindenféle látszat és ál infókat oszt feleslegesen de elég átlátszón csak hogy legyen valaki. taktikusnak szar, üvölteni, balhézni nem szokott vagy nagyon ritkán marad az ide-oda somfordálás. Most szerencséje van de jövő héten vagy azután párbajozni fog.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.06. 13:24:33

@0.5 bit: igen, az látszik, hogy már nem a könyvek alapján dolgoznak. az elején ki voltam akadva, hogy mindig azt ölik meg, aki szimpi, de aztán elkezdtem élvezni :D

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.06. 13:24:58

@moletty: Adri teljesen pálya...,térdelj-fordulj harisnyás Pipi!

ibsen 2019.01.06. 13:25:42

@0.5 bit: A semmit nem lehet lehúzni.:-) Max a kibekkelést :-) Lehet hogy átaludtam a műsort de hol van a z a robbantást amit ígért?

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.06. 13:29:09

@ibsen: Figyeld meg, hogy Adri a döntő közelében lesz,,,Mások felé sokkal nagyobb az ellenszenv.
Számolj!

moletty 2019.01.06. 13:29:55

@ibsen: "taktikusan szar" ezzel egyetértek
nem állítottam hogy a legjobb nő a világon, de attól még tetszhet nekem. A haja se tetszik pl. egyáltalán. Ekcémás is stb. De én ettől még parittyáznék vele, sőt egy hosszabb távú kapcsolatot is el tudnék képzelni. Van benne (oké mélyen:) egy aranyos lányos attitűd, holott már közel 300 !
Ennyi....
Zsuval soha nem parittyáznék noha talán jobban néz ki és fiatalabb stb. (a többiről ne is beszéljünk)

ibsen 2019.01.06. 13:31:52

@moletty: Kinek a pap...:-)

@UdvariatlanBolondvagyok: A srácok igyekeznek Renit, Greget/Vivit, Adrit kirakni. Zsu esetleg de ő visszajönne most úgy látom.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.06. 13:32:25

@moletty: ha nem tetszik az ekcéma, akkor ne próbálj feleségül kérni :D

ibsen 2019.01.06. 13:32:42

Viszont ma hála Márknak meg a beauty csapatnak Ken és Barbie fog párbajozni:-)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.06. 13:34:40

@ibsen: Felfigyelt a terrorelhárítás! Búvó sejt...

moletty 2019.01.06. 13:36:18

@úgymond olvasó mmkk: Kezelhető, kibírom! :)
Öreg vagyok én már ahhoz, hogy mindenben válogassak és a rosszat keressem :)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.06. 13:38:36

@ibsen: Én úgy saccolom, hogy Renyhe, Greg, de még Hunyor is hamarabb fog elvérezni...

moletty 2019.01.06. 13:41:13

"O1G-t a gyárba, minket fel a várba !"
most olvastam, teccik :D :D

ibsen 2019.01.06. 13:42:19

@UdvariatlanBolondvagyok: Hunort szerintem inkább kiviszik, minthogy ő legyen a zöld kendős.

moletty 2019.01.06. 13:42:26

@úgymond olvasó mmkk: azt azért még nem :) akkortájt már gondolom nem akarnék parittyázni... :D :D

moletty 2019.01.06. 13:43:05

@moletty: Egyébként ezt a mondást is Adritól vettem :)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.06. 13:43:09

@moletty: Este a táblán volt...onnan halászták,,,de jó!

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.06. 13:44:57

@ibsen: Hogy is van ez? Gregnél van a lila, Hunyor leveheti, Ribi duplán? Hogy is van ez?

ibsen 2019.01.06. 13:48:16

@UdvariatlanBolondvagyok: Igen. ha Ribi esik ki szerinte vagy Lacika vagy Hunor kapja meg tőle ezt. Viszont ez sokat számít.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.06. 13:57:36

@moletty:

:)))

444-en is jó kommentek szoktak lenni, meg mém gyárak :))))

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.06. 13:59:26

@ibsen: Jajaja,,,Szerintem Laszikának adja, neki valamilyen semmitmondó képessége van.
A lila-levehetős Hunyornál kontraproduktív...Ha leveszi valakiről tuti kihívja!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.06. 14:02:39

@UdvariatlanBolondvagyok:

Ha VVV visszajön és leszedik róla a lilát, akkor is vivire szavazok ha renyhét választja :))
Szóval van még pár hete a kislánynak :))

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.06. 14:05:09

@szociál: Nem akarlak elkeseríteni, de G1G- vel kalkulálj....

úgymond olvasó mmkk 2019.01.06. 14:05:29

@szociál: renyhe ellen bárkit visszaszavazok

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.06. 14:07:38

@UdvariatlanBolondvagyok:

Ha van isten, már pedig van :) Akkor G1G kipottyanik

0.5 bit 2019.01.06. 14:09:17

@moletty: Valamennyire témába vág, amit nemrég olvastam:

- Józsi, akarsz szombaton dolgozni?
- Kösz, nem főnök.
- Akkor máshogy kérdezem. Akarsz-e még hétfőn is dolgozni?

0.5 bit 2019.01.06. 14:14:17

@UdvariatlanBolondvagyok: "Nekem, a Zsu kongatós-VIvi elzárás is rejtély....Ziher, hogy nem öntalálmány!"

Igen, azt sem muttaták meg az egyszerű földi halandóknak - kösz szerkik -, hogyan sikerült végül Gregnek rábeszélni Zsu-t. Az sem teljesen érdektelen, hogy az indoklás is Greg-től származik vagy az már Zsu saját elmélete. Bár szerintem Greg-től ered az is, mint a véletlenül tiszta szívvel ugyan arra szavazunk ugyan azzal a "gonosz" jelzővel a táblánál.

KapitányG 2019.01.06. 14:15:01

@Ay Mama, Que paso: Hogy mióta Ken baba, azt nem tudom, de azt igen, hogy 2010-ben még Némedi Marival együtt szeretett volna bejutni a VV4-be
blikkruzs.blikk.hu/kikapcsolodas/szines-hirek/nemedi-mari-ifju-parjaval-sokkolna-a-valo-villaban/d1m2ysb

úgymond olvasó mmkk 2019.01.06. 14:15:11

@szociál: vigyázz, mit mondasz, mókuscica, megbüntet a jézuska :)

0.5 bit 2019.01.06. 14:16:31

@úgymond olvasó mmkk: "az elején ki voltam akadva, hogy mindig azt ölik meg, aki szimpi"

Igen. Úgysem hal meg, hisz ő a főszereplő. "Bang". Öööööö, mégis.

", de aztán elkezdtem élvezni :D"

+ 1

2019.01.06. 14:16:54

Sziasztok!

Végig néztem az elmúlt napokat és sikerült végig is olvasnom a hozzászólásokat. Hát hogy is mondjam szadiztam magamat, nem volt nagy élmény.

Nekem még mindig Roli a legszimpatikusabb. Talán amiatt, mert olyan átlagos magyar pasi. Nem mondanám igénytelenek, de tényleg olyan apa alkatos. De nem gonosz és játszik. Nem megjátszik, hanem próbál gondolkodni. Vele tudok azonosulni.

Greggel kapcsolatban:
Nem az a baj, hogy meleg, hanem az, hogy buziskodik. Ez elmenne ha a saját társaságában lenne. De itt úgymond átlag emberek között van, és ő a "más". A többiek emiatt nem tűnnek ki annyira, ha kurvák, vagy stricik. Csokival is nem az volt a bajom, hogy más volt a bőrszíne, hanem az, hogy úgy viselkedett mint egy nigger majom. Járok egy rendezvényre önkénteskedni. Ott mi találkozunk először a vendégekkel. Azt az instrukciót kapjuk mindig, hogy nem mindegy, hogyan viselkedünk, mert mi vagyunk a rendezvény arcai, velünk fogják azonosítani a rendezvényt. Van egy másik közösség is ahová járok rendszeresen, és ha az utcán az ő pólójukat viselem akkor 5-szőr is meggondolom, hogyan viselkedem. Nem háborodom fel ha meglöknek a buszon, nem sietek, nem tolakszom mert azokról is véleményt alkottatok akiket a pólóval képviselek. Na pont ezt nem értik ezek az emberek. Greg itt felvállalta, hogy meleg. Őket is képviseli, rajta keresztül őket is megítélik az emberek. És nem jó példát sugároz róluk ez a baj. És a határon túli magyarokat is lejáratja. Komolyan ilyenek a Dél vidéki magyarok??? És Edina, Dina is lejáratta a Felvidéki, Erdélyi magyarokat. Pedig nem ilyenek, de nem példát mutatnak róluk, hanem égetik őket. Csoki is a feketéket, Győzi a cigányokat. Rengeteget ártanak azoknak, akiket tudattalanul is képviselnek. Itt nekem pl. az etalon is a minimum Rúzsa Magdi. Ő legalább jó példát mutatott. Volt alázatosság. Ezekre nekik fokozottan kellene figyelniük. Amit Baukó megengedhet "fehér, magyar" nő létére azt pl. Győzi nem tehetné meg, mert Baukót csak simán lekurvázza a közege (fehér, magyar lakosság) és mindenki megy tovább, de Győzinél már hozzájön, na látjátok ugye milyen szar emberek a cigányok, és nem csak azt látják, hogy Gáspár Győző egy fasz. Pedig egyetlen közösséget se kellene egy ember alapján megítélni, de a világ ma így működik. Akik meg ezt a felelősséget nem tudják felvállalni és nem tudnak vigyázni ezekre a dolgokra azok takarodjanak a médiából mert többet ártanak mint használnak és nem csak a saját közösségüknek, hanem az egész társadalomnak. Gyűlöletet szítanak és rosszabbak mint a soviniszták, nacionalisták. Szóval ennyi gond van csak Greggel, Győzivel és Csokival.

Zsu ha nem süsü akkor is kiesett a kedvencek közül, sőt egye ellenszenvesebb. Ha tényleg csak színjáték az egész akkor egy nagyon rideg, számító nő aki mindenkit gátlástalanul eltipor. Isten óvjon mindenkit az ilyenektől, mert ezeknek nincs félelem érzetük és a határokat sem érzik az életben. Lelki roncsokat hagynak maguk után, összetört emberi életeket.

A szív, gonoszság, őszinteség, és taktika szavakat a triumvirátus teljesen lejáratta az elmúlt napokban. Jó lenne újra definiálni őket, vagy csak a gyökereket beíratni filozófia és értelmező órákra.

Adrinak van szexuális kisugárzása, de annyira kétszínű, gátlástalan és mindenkit eláruló nőszemély, hogy én félnék tőle mint a tűztől. Jobb az ilyentől távol tartania magát az embernek. "A skorpió megeszi reggelire az ....."

Ribi is gusztustalan , de Greget még inkább ki nem állhatom.

Kérem a kontit, Renyhe szoptatja a ratyit:
rtl.hu/rtl2/valovilag/sokkolo-tarsai-probaltak-ujraeleszteni-greget

Süsüs megszólal: "Mister Vivien" na ez se tudja a név előtagokat, pedig 3-4 van csak Mr., Mrs, Miss, Sir.
rtl.hu/rtl2/valovilag/zsuzsu-szerint-ezert-kell-gregnek-visszaternie-a-villaba

Roli jól látja a dolgokat. Én akkor is csipázom. Hajrá neki, ő legalább akar valamit:
rtl.hu/rtl2/valovilag/vv-roli-en-vagyok-itt-a-rosszfiu

És a Lacika, Hunor, Roli trió legalább önmagát adja. Ez inkább műsor, mint az a megjátszott erőltetett folyamatosan műsort akarok csinálni SüsüGregRenyhe "őszinte" vergődés amit művelnek.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.06. 14:18:40

@KapitányG: ez egyre jobb, először Némedi Mari, aztán Geronazzo. nem csodálom, hogy inkább a lelkeket akarja magáévá tenni

0.5 bit 2019.01.06. 14:19:49

@ibsen: "Lehet hogy átaludtam a műsort de hol van a z a robbantást amit ígért?"

Én úgy emlékszem predátor üzzemmódot igért. Az meg épp úgy működik, hogy nem látod, csak hullanak körülötte az emberek.

ibsen 2019.01.06. 14:20:44

@KapitányG: Volt honnan merítenie ismét a castingosoknak. Szecsődi Karcsi ( most már Kari nőként) meg Greggel ment valami szórakozóhelyre ahol egy ismerősüket megverték és Greg segített neki amíg a mentők ki nem jöttek ezt is nemrég hozta le a bulvár. Ráadásul Szecsődi Némedi Mari "fogadott fia" volt vagy mi.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.06. 14:21:34

@0.5 bit: csalódtam, mikor john meg daenerys összejöttek

Pancsamanó 2019.01.06. 14:21:45

@Paic Róbert: Nagyon jól látod a dolgokat!

ibsen 2019.01.06. 14:21:58

@0.5 bit: Egyszerübb szavak jelentéséről sincs fogalma nemhogy arról ki a predátor:-)

0.5 bit 2019.01.06. 14:25:29

@ibsen: "Egyszerübb szavak jelentéséről sincs fogalma nemhogy arról ki a predátor:-)"

Vak tyúk is talál szemet.

2019.01.06. 14:27:24

@UdvariatlanBolondvagyok: Na tegnap te se az én kezemet emelted magasba mert akkor hívtál volna este a Király utcába serezni

Fu Szekh Li 2019.01.06. 14:36:52

@Hedo a nokedli szaggató: Azt írtad, hogy a sütőnkre is gerjedhet.

Angora Cardi 2019.01.06. 14:40:04

@0.5 bit: Még nem volt szüksége rá, hogy bekapcsolja főlekvárunk, a sok erőlködő majom között takaréklángon is épp ugyanott tart.

ibsen 2019.01.06. 14:42:03

@Paic Róbert: Részben egyetértek főleg a srácok viselkedésével. Greggel melegségével nincs bajod csak buziskodik. Akkor ez olyan lehet mint amikor egy nő affektál, pletykál meg megjátssza magát? Vagy amikor egy férfi eljátssza hogy mekkora király és agresszív bunkó? Nem Greget védem de szerintem ez egy felvett dolog nem is mindig áll jól neki.

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.06. 14:45:57

@úgymond olvasó mmkk: én megértem a csajt, azok a bongyor fürtök, a menhelyes kutya szemek, az a test, azon csodálkozom nem teperte le első nap, inkább kivárta, hogy a félisten kopogtasson be hozzá.

Sanda.Ipse 2019.01.06. 14:46:01

@Paic Róbert:
A mai legnagyobb egyetértés.
Roli videóvlogjához: bírom benne, hogy ő a nézővel mindig őszinte. Nálam változatlanul benne van a pikszisben a másik 2 fiúval együtt. A maradék részemről utcaajtó.

Sanda.Ipse 2019.01.06. 14:48:11

@ibsen:
Lefordítom: azt képviseli, ami miatt az emberek egy része elutasító a melegekkel szemben. A nemi identitás magánügy, semmi baj vele, de nem kifelé kell megélni. Ezért támadják sokan a Pride-ot is.

hereverő heverő 2019.01.06. 14:48:22

@Angora Cardi: szerintem így takarékon van előrébb mintha levadászta volna ..bárkit.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.06. 14:50:22

@Hedo a nokedli szaggató: a teste jó, de a menhelyes kutya nézéstől kivagyok :D

hereverő heverő 2019.01.06. 14:50:37

@Sanda.Ipse: ekg. Annyiban árnyalnám, hogy a pride egy lázadás a társadalmi visszautasítás ellen. Viszont nem lenne visszautasítás, ha nem kérkednének a másságukkal - és a kör bezárult

ibsen 2019.01.06. 14:52:25

@Sanda.Ipse: A heteroszexuális embereké is éppúgy magánügy szerintem mégis nap min nap az arcunkba van tolva. Mi az hogy nem kifelé? Szerintem mindenkinek ugyanolyan jogai vannak akár meleg vagy nem. A Pride-ot ne vegyük ide annak megvan a maga története külföldön ez egy nagy happening.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.06. 14:53:00

@,,: :))))) bevésnéd nekem estére özvegy ribit?

Angora Cardi 2019.01.06. 14:54:57

@hereverő heverő: pontosan, minél jobban erőlködne, kidomborodnának a hibái mint a harsány idiótáknak, így viszont beolvad és lavíroz, minek hívná ki a néző ellenszenvét, ha nem fontos.
Lacika nem tematika nélkül van bent, lehetőségeihez mérten tudatos, ez olyan elszólásokból látható, mint amikor a vivi védőbeszédre azt mondta, el ne rontsa vele a játékát.
Nem harsány de nem is teljesen ösztönlény.

Hajrá Lekvár!

moletty 2019.01.06. 14:55:39

@úgymond olvasó mmkk: Huha ez nagyon 2értelműen hallatszott....
vagy én vagyok nagyon perverz állat :D D:

úgymond olvasó mmkk 2019.01.06. 14:55:39

@hereverő heverő: a heterok kérkedhetnek a heteroságukkal?

úgymond olvasó mmkk 2019.01.06. 14:56:34

@moletty: ha azt is megmondanád, mit hallottál kétértelműnek, akkor meg tudnám cáfolni :)

ibsen 2019.01.06. 15:02:47

@hereverő heverő: Itt nem arról van szó hogy kérkednek ezzel. De gondolj bele ha nem élhetnéd úgy az életed ahogy szeretnéd, mert ez egyfajta bélyeg mert sokan azt hiszik fertőző vagy te is olyan vagy mint "azok". Jó lenne ha nem lenne erre szükség mert elfogadnák az emberek hogy ez egy irányultság.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.06. 15:04:15

@Cseszlovák Gyurmafilm: nyááááááááááááááááááááá!

Sanda.Ipse 2019.01.06. 15:05:16

@ibsen: Tévedsz. Normális hetero sem kifelé éli a szexuális életét. Csak a prostik, akiket többnyire valamennyi társadalom elítél.

Mók_Ica 2019.01.06. 15:06:51

@,,: tőlem is voks özvribire

szép vasárnap délutánt :))))
@Sanda.Ipse: ekg rolival kapcsolatban

zsu a vlogban is retardált jegyeket mutat.....

ibsen 2019.01.06. 15:08:58

@Sanda.Ipse: Miből gondolod hogy az összes melegre jellemző hogy kifelé éli meg a szexuális életét?

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.06. 15:09:10

@,,: kitartok csillámfaszláma mellett! Ribi ma már villán kívül kefél :)

0.5 bit 2019.01.06. 15:09:49

@ibsen: "De gondolj bele ha nem élhetnéd úgy az életed ahogy szeretnéd ..."

Vannak általánosal elfogadott társadalmi normák. Ezek elvileg mindenkinek be kellene tartania, függetlenül attól, hogy milyen irányból feszegeti azt.

Ha valaki nudista, attól még nem lesz feljogosítva, hogy az operába is egy szál strandpapucsba eléje az életét ahogy szeretné. Ahogy attól sem igényelhet egyedi elbírálást, ha más az irányultsága mint a többségnek.

Másrészről a társadalmi normák idővel változnak, de ettől függetlenül amíg nem változik meg mindenkinek alkalmazkodina kell hozzá.

Sanda.Ipse 2019.01.06. 15:10:14

@hereverő heverő:
a Pride-on sem a normális demonstrálókat ellenzik az emberek, hanem a harsány, feltűnési viszketegségtől szenvedő résztvevőket. Azok és a Kenbábú-félék ártanak a legtöbbet a melegek megítélésének.

Lóbelt bácsi 2019.01.06. 15:13:17

@Paic Róbert és @Sanda.Ipse: én is a 3 srácot (Lacika, Roli és Hunor) látnám legszívesebben a top 3-ban.
De tartok tőle, hogy egyikük helyett Zsizsikes lány lesz benn a fináléban.

@Angora Cardi: Lacikával kapcsolatban továbbra is maximális egyetértés Veled. :)

ibsen 2019.01.06. 15:14:53

@0.5 bit: A nudizmus egy más dolog nyílván nem lehet egy kalap alá venni ezzel a dologgal.

Alkalmazkodni szerintem mindenkinek kell.Akár meleg a akár heteró.

Viszont a nem irányultság nem választott dolog. Ki lenne olyan hülye hogy egy olyan dolgot vesz a nykába amit titkolni kell ami sokszor ciki és hátrányos helyzetbe hozza az élet sok területén akár?

ficekence 2019.01.06. 15:14:55

@" Az elveimmel ellenkezne ha a ribire szavaznek. A kisebbik rosszat valasztom es nem erdekel hogy alakul a jatek. Hajra Greg. Nem vagyok retardalt es nem megyek orvoshoz.

Sanda.Ipse 2019.01.06. 15:15:51

@KólaMámor:
Ma még nehéz megjósolni. A véleményünk is változhat egyik napról a másikba, ahogy hasonló realityknél megszokott. Úgy lehet fogalmazni, hogy ez a pillanatnyi kívánságunk.

moletty 2019.01.06. 15:17:20

@ficekence: akkor Soros bérenc vagy és migráns kollaboráns ! És a jónak álcázott gonoszt támogatod és hold démon is vagy !
Ennyi ! :D :D :D

Sanda.Ipse 2019.01.06. 15:17:34

@ibsen:
Nem kell titkolni, de nem kell dobraverni sem. MAGÁNÜGY. Csupa nagy betűvel.

moletty 2019.01.06. 15:18:13

@Hedo a nokedli szaggató: NA Te meg pláne is ! Vérfarkas-csillám-lidérc ! :D :D

úgymond olvasó mmkk 2019.01.06. 15:19:06

@0.5 bit: az a baj szerintem, hogy a társadalmi normák egy része 1959-ben maradt. miért ne mehetne pl. kézenfogva az utcán egy homoszexuális pár? miért mondja a többség azt, hogy egy nőnek kell otthon maradnia gyes-en, miért ne maradhatna otthon a gyerek apja is egy kicsit? vagy egyáltalán, milyen jogon mondja azt bárki is, hogy nekem gyereket KELL szülnöm, mert milyen nő vagyok, ha nem szülök? meg kellene érkeznie 2019-be mindenkinek, a társadalmi normáknak is.

Sanda.Ipse 2019.01.06. 15:19:37

@Angora Cardi:
Nem a védőbeszédre mondta, hanem arra, hogy mögé állt. Erre válaszolta neki Roli, hogy Zsuzsu megítélése sem romlott attól, hogy Erát támogatta.

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.06. 15:20:23

@moletty: sőőőőőőőőt, kövi párbajon renyhét kihívja a kiválasztott roli!

úgymond olvasó mmkk 2019.01.06. 15:20:47

@moletty: szóval ha VVVt támogatom, akkor nem vagyok kollaboráns? mondhattad volna korábban is :D

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.06. 15:21:05

@Hedo a nokedli szaggató: vagyis kint hagyja renyhét roli. Roli lesz a kiválasztott

úgymond olvasó mmkk 2019.01.06. 15:21:22

@Hedo a nokedli szaggató: és remélhetőleg kinn hagyja a picsába :)

2019.01.06. 15:21:56

@ibsen: az gondolom, hogy valaki viselkedhet melegként, az még nem gond. Azok a manírozott ratyis csillámfaszompónis, rózsaszínes világbékés, rossz kurvaként lógó kezek, affektáló viselkedések amik miatt lejáratja magát. Nekem sok meleg ismerősöm van, de egyik se akkar rossz ripacs módjára primadonna lenni.

moletty 2019.01.06. 15:22:13

@úgymond olvasó mmkk: No ebben a gyerekszülősdiben nagyon radikális álláspontom van:

Hogy 1 nő akar e gyereket vagy ha már megfogant megtartja-e CSAK Ő DÖNTHET és mindenki más kussoljon , mert Ő hordozza az alient 9 hónapig !
( Aztán ha rosszul dönt bármilyen értelemben is, hát Ő szívja meg!)

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.06. 15:22:39

@úgymond olvasó mmkk: és tele lesz a bulvár a nyivákolásával, csokitorta minden nőre ráfeküdt, arra is, akin már feküdt valaki, csak renyére nem akar többet.

ibsen 2019.01.06. 15:23:05

@úgymond olvasó mmkk: Vagy még régebbról származik. Visszatérve az eredeti felvetésre Greget azért választották mert megosztó, mert egy meleg karakter biztos beszédtéma és konfliktusforrás és mert a médiában már szerepel egy ideje. El kell adni a műsort. ő sem akar téríteni, magát adja meg rá is pakol közben. Ez valakinek vagy bejön vagy sem.

Sanda.Ipse 2019.01.06. 15:23:54

@úgymond olvasó mmkk:
Szerintem 1959-ben még azokat a nőket is megszólták, akik házasság nélkül együtt éltek egy pasival. Mára már szerencsére kikopott a zabigyerek jelző és tudomásom szerint a párok minimum 1/3 aránya él papírok nélkül együtt. Oscar Wilde-nak még börtönbe kellett vonulnia a szexuális irányultsága miatt. Azért ismerjük el, hogy sok mindenben változott a felfogás még akkor is, ha egyes konzervatív begyöpösödöttek vissza szeretnének hozni mindent a múltból.

moletty 2019.01.06. 15:24:28

@Hedo a nokedli szaggató: Tennap Csoki kicsit feszengve aszonta hogy majd megbeszélik ( hogy kell a büdös lófasznak se Renyhe!) :D

ficekence 2019.01.06. 15:26:38

@Hedo a nokedli szaggató: Az a baj, hogy soha nem tudom nezni az esti adast, csak reggel a retek musorat, de azt is ritkan, viszont imadom a Hogy voltot es a poszt irokat. Orulok, hogy nem vagyok egyedul es lelekben teged erositelek.

ibsen 2019.01.06. 15:26:47

@Paic Róbert: Igen ez engem is zavar sokszor. De ez egy felvett maír, póz. Nekem is vannak meleg ismerőseim van aki barát is és tudom hogy ők sem szeretik ha valaki "nagyon buzis". De tudom min mennek keresztül és le a kalappal hogy bírják mert ez nem kívánságműsor ezt dobta a gép nekik.

Sanda.Ipse 2019.01.06. 15:27:41

@ibsen:
Egy olyan meleg (vagy nem meleg) remélem soha nem fog bejönni az embereknek , aki saját bevallása szerint életében egyetlen könyvet nem olvasott el, egyetlen életcélja, hogy egy gyerekkori babájára hasonlítson és legfőbb tervei között a cél eléréséhez plasztikai műtétek sorozata szerepel.
Persze a testének arányain (rövid láb, csapott váll) és a testmagasságán nem tud plasztikával sem változtatni, úgyhogy egy elérhetetlen célt tűzött ki maga elé.

ficekence 2019.01.06. 15:28:02

@moletty: Vallalom, de akkor is hajra Greg. O1G

moletty 2019.01.06. 15:29:31

@ficekence: Majd a BajszosGeciÖregKommancs jól kitilt a Zországházból ! :D

ibsen 2019.01.06. 15:30:42

@Sanda.Ipse: Az hogy buta és ez nem is zavarja az független attól hogy meleg vagy sem. Lacika is sötét mint a negró és baromira nem zavarja, identitástól függetlenül. Greg valakinek szimpi valakinek nem. Valamilyen és nem olvad bele a háttérbe.Itt ez volt a lényeg.

ficekence 2019.01.06. 15:32:00

@moletty: Melyik bajszos. Persze mindegy, mert mindkettotol hanyok.

2019.01.06. 15:33:43

Ha Greg dugdossa a csoki pólót akkor nem lehet, hogy a képet is ő dugta el. Ez a seprűnyelen csoki póló nagyon beteg. Jó hogy nem a szaros alsó gatyáját hagyta ott vagy a gecis türcsit.

javier2 2019.01.06. 15:34:01

@Paic Róbert: ekg tesa ,de te sem voltál rövid :)

zsunak sztem nincs meg az a szürkeállománya ,színészi képessége , hogy hónapokat álarc mögött
éljen ,ki-kikacsingatna valódi énje

egyre kevesebben lesznek egyre többet látunk belőlük ,úgy gondolom most lacika-roli duó
fut egy 10-es kűrt ,akkor megcsípheti egyikük a 36 millát

hunorban is sztem több van ,de ha hangoztatja unja magát feladja akkor nehéz lesz nyerni

a csaj hármastól csak konfliktust és balhét várok , anno vv vera is nem egy sajtreszelőn bukott el??

úgymond olvasó mmkk 2019.01.06. 15:34:41

@Sanda.Ipse: persze, hogy változott, azért mondtam, hogy egy része maradt ott, nem az egész.

@moletty: ez messze van a radikálistól. én úgy gondolom, hogy nem egyedül csinálta a nő a gyereket, van annak apja is, akinek ugyanolyan beleszólása van abba, hogy mi legyen, mint az anyjának. azzal van bajom, hogy egyesek rá akarják a nőkre erőltetni a szülést, mondván KELL. majd ha én akarok, meg a leendő is akarja, akkor szülök.

@ibsen: nekem Greg abszolút nem egy szimpatikus karakter, de nem a szexuális irányultsága miatt, hanem a "tisztaszívűséget" játssza túl.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.06. 15:35:20

@Cseszlovák Gyurmafilm: emlegettelek talán tegnap vagy tegnapelőtt, láttad, mi? :))))))))))))) lávcsi!

ibsen 2019.01.06. 15:36:17

@Paic Róbert: Zsu képére gondolsz az nem ő volt. Adrira gyanakodtak többen.

Reni viszont a kedvenc közös bugyijukat lógatta Adri orra alá nemrég:-))

Sanda.Ipse 2019.01.06. 15:36:22

@ficekence: az ogy-ben egy főbajszos van. A szar másutt lakik:)

ibsen 2019.01.06. 15:38:24

@úgymond olvasó mmkk: Igazad van ez színház. De ő ezzel érvényesül bent vagy azt hiszi ez az menő. Más meg mással. nem féltem egyébként, lehet hogy semmi műveltsége nincsen viszont van annyira becsvágyó és hiú (Oroszlán) hogy a médiában maradjon így vagy úgy.

2019.01.06. 15:38:30

A tegnapi BV bűntetett, kérek veszélyességi pótlékot érte

Maximista vagyok 2019.01.06. 15:38:55

Mekkorát taknyoltam geci :D

,, 2019.01.06. 15:39:04

Era Zsótinak nyilatkozik a szexcames melóról
youtu.be/it5ShRTAjo8

Maximista vagyok 2019.01.06. 15:39:45

@Paic Róbert: a legbátrabbak megnézik többször is!

úgymond olvasó mmkk 2019.01.06. 15:40:07

@ibsen: évek óta próbálkozott, ha bírod a nevét a google-ba, rengeteg találatot ad ki, főleg '18 elejéről. biztos, hogy nem fogja hagyni, hogy a 15 perc hírneve feledésbe merüljön.

2019.01.06. 15:40:13

@javier2: De én 3-4 napra összefoglalva kommenteltem ennyi, ez elosztva is messza az átlag alatt van sokkal :DDD

,, 2019.01.06. 15:40:31

"ameddig nem fizetik be helyette a csekkeket, senkinek nincs köze ahhoz sem, ha ő kutyákkal b@szik"
"mindenki tudja, hogy a mai világban a lányok többsége mivel foglalkozik"
idáig jutttam:D

2019.01.06. 15:43:04

@Maximista vagyok: Van a szadó-mazónak felsőfokos ragozása? Na nem a lekvárabb-ra gondolok. Ezt még a villa lakóknak se kell elviselniük. Mondjuk milyen lett volna, Hunornak tik-tak helyett 3 napig BV-t kell néznetek folyamatosan Győzivel? tuti feladták volna a játékot.

javier2 2019.01.06. 15:44:46

@Paic Róbert: ez igaz

reni a törzs sámánja ,van már csokis poló felmosó nyélen simán beküldenék neki egy sámán jelmezt

Maximista vagyok 2019.01.06. 15:45:11

@úgymond olvasó mmkk: te nagyobbat estél volna, magasabb vagy :D

ibsen 2019.01.06. 15:49:34

@,,: Era hadar mint állat, ki nyomta föl nem értettem?

Maximista vagyok 2019.01.06. 15:50:49

A BV-hez amúgy adhatnának valami kábítószert is amikor győzi nyomja. Tegnap csak 14 infarktust kaptam fél óra alatt.

2019.01.06. 15:52:21

@Maximista vagyok: Nincs az a mennyiségű ketamin ami elég lenne.

0.5 bit 2019.01.06. 15:53:16

@úgymond olvasó mmkk: "miért mondja a többség azt, hogy egy nőnek kell otthon maradnia gyes-en, miért ne maradhatna otthon a gyerek apja is egy kicsit?"

Ez több részből tevődik össze.
Egyrészt a legelső időben a temészet úgy alkotott meg minket, hogy hölgyekre jut tápálás feladata.
Másrészt anyagi okai is vannak. A pároknak úgy éri meg anyagilag, hogy az marad gyes-en aki kevesebbet keres. Más okok miatt, de általában a férj szokott többet keresni.
Harmadrészt a természet sajnos eléggé kiszúrt az emberrel, mert nagyon fejletlenül jön világra. Nem vagyunk gazellák, hogy a születés után néhány órával nyargaljunk a csordával. Ezért a gyerekek nagyon hosszú ideig szüleikre (és a környezetükre) vannak utalva. Máshol ezt babysitter oldja meg, vagyis a apa-anya elmegy dolgozni, helyette egy vadidegennek az a munkája, hogy más gyerekére felügyeljen.

Száz szónak is egy a vége, hogy a gyerekek évekig a felnőttekre vannak utalva és nekik az a legjobb, ha ez a személy a szülei.

"vagy egyáltalán, milyen jogon mondja azt bárki is, hogy nekem gyereket KELL szülnöm, mert milyen nő vagyok, ha nem szülök?"

Igen a nők ezt kapták a nyakukba. A férfiak meg azt, hogy saját lakás kell, mert ha nincs akkor "mama hotel"-ezik őket. Talán épp Lacikát oktata ki VVV az elején, hogy milyen gáz, hogy az anyjával él mert ő már (talán) 16 évesen a barátjához költözött. Nem saját lakásba/bérleményben hanem valaki máséba, mondjuk úgy könnyebb feladni a mama hotelt.

Szóval mindenféle elvárások vannak az emberekkel szemben, van akit ezért van akit azért szólnak meg. Senkinek sincs kolbászból a kerítés.

0.5 bit 2019.01.06. 15:56:06

@Paic Róbert: "Ha Greg dugdossa a csoki pólót akkor nem lehet, hogy a képet is ő dugta el."

Lehet, csak azt sem tudjuk - kösz szerkik.

Egyébként azon sem lepődnék meg, ha ez Zsu magánakciója lett volna, hogy neki milyen ellenséges környezetben kell helytállnia. Talán ezért nem láthatják a nézők.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.06. 16:02:13

@Maximista vagyok: forradalmasítod az orvostudományt, mire vége az évadnak :D

@0.5 bit: az éremnek mindig két oldala van, ezt nem is vitatom. mindenkit "meg lehet szólni" bármiért. VVV kioktatására nem emlékeztem, de szerintem az gázabb, hogy valaki 16 évesen beleül a készbe, mintha mondjuk 25-26 évesen még otthon lakik.

0.5 bit 2019.01.06. 16:05:13

@úgymond olvasó mmkk: "van annak apja is, akinek ugyanolyan beleszólása van abba, hogy mi legyen, mint az anyjának."

ez már nagyon off:

Távolról sem. Azt, hogy a gyereket megtartja, elveteti, örkökbe adja vagy egyáltalán a tudomására hozza-e a gyerek anyja az apának semmi köze. Ha egy nő megakarja szülni a gyereket vagy nem akarja megszülni abba az apának nincs beleszólása. Nincs olyan opció, ha az anyjának nem kell akkor majd ő felneveli.

Úgy emlékszem talán a svédeknél volt olyan kezdeményezés (bár lehet törvény is lett belőle), hogy ha nőknek joga van az abortuszhoz, akkor az apajelölt is lemondhasson a gyerekről (annak minden jogával és terhével).

on

ibsen 2019.01.06. 16:05:14

@0.5 bit: Akkor eldugta képét majd beállítja úgy nagy balhé közepette hogy meglopták és végül felhasználja erre feleslegesen a szuperképességét a hazugságvizsgálót hogy kiderüljön nem az volt akit többen meggyanusítottak. :-)) Ez tényleg hihető:_)

ibsen 2019.01.06. 16:07:58

@0.5 bit: Ha már gyereszülés. Ideális esetben két ember dönt arról szeretnének-e gyereket vagy sem. Nem az anya egyedül és nem az apa szintén. Mert hiába akar az egyik ha a másik nem. Ez egy életre szóló döntés.

0.5 bit 2019.01.06. 16:09:55

@ibsen: "felhasználja erre feleslegesen a szuperképességét"

Másrészről az elméletem mellett szól, hogy azóta sem használta fel erre a képessége másik 2/3-át. Pedig majdnem tematikus hétig tartott a "kép gate".

Ha nem Zsu volt, akkor miért nem mutaták meg nekünk, miért csak hitegettek több napon keresztül a szerkik, hogy holnap miden kiderül?

ficekence 2019.01.06. 16:13:32

@Sanda.Ipse: Ah tényleg. Van szar és szarocska.

ibsen 2019.01.06. 16:13:56

@0.5 bit: Ezt a szuperképességet nem csak egyszer lehet használni?

Lehet nem tartották fontosnak megmutatni.Mikor hitegették a nézőket hogy megmutatják ki volt? Erre nem elékszem...

úgymond olvasó mmkk 2019.01.06. 16:17:28

@0.5 bit:
"Nincs olyan opció, ha az anyjának nem kell akkor majd ő felneveli."
nem fogok nyilvánosan belemenni ennek a témának a mélyébe, de van.

0.5 bit 2019.01.06. 16:23:54

@ibsen: "Ezt a szuperképességet nem csak egyszer lehet használni?"

Nem. 3x használhatja fel. Ebből elhasznált egyet Rolira, maradt még kettő.

"Lehet nem tartották fontosnak megmutatni.Mikor hitegették a nézőket hogy megmutatják ki volt? Erre nem elékszem... "

Pedig majdnem egy komplett tematikus hetet felépítettek rá. Onnan származik pl. a BV intróban, amikor Éva papír nagyítóval rohangál.

Krisztián kiesése után Roliék az gondolták azért esett ki, mert - egyébként jogosan - azt gondolták a nézőknek megmutatták ki lopta el és mivel szerintük Krisztián volt, végül ezért esett ki. Akkor kellett volna Zsu második vizsgálata VVV ellen, mert azt gondolták ő csempészte vissza.

Greg kiválasztásakor meg Zsu hozta fel Roli ellen, hogy miért nem VVV-re rakta a kendőt mint villamester, mert VVV-t akarta hazugságvizsgálatra küldetni vele.

Szóval a játék folyamán többszö előkerült ez, szóval nem merült bent sem feledésbe. Ennek ellenére valamiért titkolják a szerkesztők a nézőktől, hogy mi történt. Elég lenne 2x 30mp rááldozni a drága műsoridőből.

0.5 bit 2019.01.06. 16:26:09

@úgymond olvasó mmkk: "nem fogok nyilvánosan belemenni ennek a témának a mélyébe"

Ok.

0.5 bit 2019.01.06. 16:26:54

@úgymond olvasó mmkk: "de szerintem az gázabb, hogy valaki 16 évesen beleül a készbe, mintha mondjuk 25-26 évesen még otthon lakik."

EKG

ibsen 2019.01.06. 16:42:04

@0.5 bit: Roli azért nem a Ribire rakta mert öszebeszéltek hogy mindenki Gregre teszi de szerintem sejtették hogy Vivi lesz a kiválasztott. Rolin nem lehet semmit számonkérni mert ő annyira okos senki sem ér a nyomába bent:-))

Krisztián kiesése nem emiatt volt lehet ez is egy ok de a nézők nem emiatt szavaznak ki valakit egy feltételezés miatt. Egyszerüen ocsmány viselkedése volt és ahogy beszélt a nőkkel.Ezt unták meg.

Vivien sanszos volt mint tolvaj, korábban de amikor Era kitalálta hogy a Lacika képességét dugják el Vivennel Adrihoz, a csaj nem akart belemenni mert Adri rögtön őt gyanusított volna.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.06. 16:53:44

@Mutyuer: Én értelek, ülnek az érveid is, és én is Gregre szavaztam, ezzel együtt azokat is megértem, akik nem rá szavaznak.

0.5 bit 2019.01.06. 16:53:51

@ibsen: "Rolin nem lehet semmit számonkérni mert ő annyira okos senki sem ér a nyomába bent:-))"

Csak arra utaltam, hogy Zsu első felháborodásában ezzel kérte számon Rolit, hogy miért Gregre rakta, amikor vele semmi komonyabb baja, de VVV-t meg hazugságvizsgálóztatni akarta.

"Krisztián kiesése nem emiatt volt"

Nem azt írtam, hogy az miatt volt, hanem:

"... azt gondolták a nézőknek megmutatták ki lopta el ..."

Egyrész nem tudták, hogy nekünk nem mutaták meg a szerkesztől, másrészől valmi jelentős eltrésnek lennie kellett, hogy Csoki nagy fölénnyel vissza jön, Krisztián meg kiesik. Arra gondoltak, hogy ez volt az oka. De ők bent csak teóriákat állítanak fel, elméletileg nem tudnak semmit.

A baj az, hogy a nézők is csak teóriákat állítanak fel ...

ibsen 2019.01.06. 17:00:03

@0.5 bit: Lezárásként. Krisztián azért esett ki mert bunkó volt és ordenáré és azt hitte megnyeri a játékot a fetrengéssel3semmit nem csinálással.

Csoki nagy favorit volt anno a villában is sokan esélyesként tekintettek rá, Ginu meg alig látszott.

Annyi mindent nem mutatnak meg sajnos vagy esetleg a BV-ben hogy én már semmin nem lepődök meg.

Sanda.Ipse 2019.01.06. 17:00:55

@0.5 bit:
Rolinak a legjobb indoka volt Gregre rakni, ugyanis az egyik jel éppen Gregé volt Roli párbajához.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.06. 17:04:06

Sziasztok.
Hát nem tudtam végigolvasni, csak a felét, de a tegnapi adást visszanéztem.
Hát, merem remélni, hogy a Zsu szavazók egy emberként farolnak ki Csillámfasz mögül. Gennyláda Renyhével együtt. Lehet, hogy Zsu bolond (habár az intáját végiglapozva ebben is kételkedem), de sztem senki sem érdemli ezt. Csupaszív öribarik. Broáf.

Zsu insta: érdekes, hogy ez a külső, a frufru, hajszín, hosszú karmok május végétől vannak csak. Addig egy normális tini látszik. Szép arc, jó ruhák, napszemüveg, fotózás, pózolás, kirándulás, stb
Aztán jön a váltás. Mintha onnan kezdte volna felépíteni ezt a karaktert. Butuska, mint vv8Vivi, tapasztalatlan és elveszett vidéki kislány, mint vv7Edina (akiről kiderült, hogy a falusi liba karakter csak a vv-be kellett, amúgy ugyanúgy tolta, mint Fannika). Mikor veszélybe került a karaktere, gyorsan kiabált, megsértődött, sírt. De meggyengült Csillámfasz mellett, mert az rátelepszik, aztán jött Renyhe, és jött a féltékeny rész. Szóval sztem szerepet játszik Zsu, nem kicsit és nem rosszul, csak néha kiesik és olyankor elvonul újrarakni magát.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.06. 17:04:17

@mocskosmacska: Szerintem igen, szexis (legalább is ebben a felhozatalban). A hangja is az amikor nyugodt. Szóval végül is van benne valami PUA oktató sztájl. Ez alól csak az a kivétel, amikor részegen az asztalon táncol és ordenáré módon ordítozik.

Ay Mama, Que paso 2019.01.06. 17:04:49

akárhogy is alakul az ország újra ketté fog szakadni, mint már megannyiszor a vérzivataros történelemben(gondoljunk csak Csaba és Krisz párbajára)
de ami biztos és örök, hogy Zsu támogatottsága holnap újra 5 %-al emelkedik

sajnos Vivitől kell majd könnyes búcsút venni és tovább nézni, hogy egy egyszarvú csillámpóni féldelfin-fél-unikornis-félember hogyan változik Ken babából Greggé

c'est la vie!
indulok a reptérre

csincsilla72 2019.01.06. 17:12:05

@Csakazértis én vagyok a királynő: Nagy EKG! Nekem is egyre inkább ez az érzésem. Egy felépített karaktert látunk, egy nem túl ostoba csajtól, aki úgy döntött, hogy idén ő lesz a Csillámpóni. Néha nagyon tarkón tudnám verni és rákiabálnék, hogy hagyja abba a színészkedést. Aztán várnám a reakciót. :-)

csincsilla72 2019.01.06. 17:16:23

@moletty: Ebben abszolúte egyetértünk. A terhesség a nőé, a kilenc hónap a nőé, a döntés afelett, hogy az embrió megy vagy maradhat a nőé. Ebbe pasinak semminémű beleszólása nincs. Az ő döntése az, hogy csinál vagy nem csinál gyereket a nőnek.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.06. 17:17:41

@csincsilla72: Sztem meg, ha valóban felépített, akkor szenzációs, mert gyakorlatilag egy fél országot téveszt meg több, mint két hónapja, a villatársakkal együtt, de szerintem nem felépített.

javier2 2019.01.06. 17:21:13

ha greg nyer mi lesz ha visszamegy?
a tiszta szív nyert!!!!teljesen elszállnak.....

ha én szavazok tiszta szívvel akkor vivi , legyen mit nézni .P

javier2 2019.01.06. 17:24:45

@VV Erőlegény: sztem sem ,ő ilyen .....együgyü
képtelenség hónapokon át játszani nem az a kaliber

Sanda.Ipse 2019.01.06. 17:24:46

@Csakazértis én vagyok a királynő:
Vettem a fáradtságot és megnéztem az instáját. Találóak az észrevételeid. Egyébként szerintem a korábbi fotókon látható világosabb hajszín és a frufru nélküli, középen elválasztott frizura előnyösebb neki. Látszik, hogy a frufrujával még most sem tud mit kezdeni. Több olaszországi fotója van fenn. Egyébként fotogén a kiscsaj, azt senki nem veheti el tőle.
Ahogy már írtam a napokban: csukott szájjal, statikus állapotban OK:))

Sanda.Ipse 2019.01.06. 17:28:08

@csincsilla72:
Nem felépített karakter. Csak azt adja, mi lényege:)

ibsen 2019.01.06. 17:28:42

@csincsilla72: Egy a gond hogy a születendő gyereknek is vannak jogai.Joga egy szerető teljes családhoz és nem egy csonkához mert valaki így is megszüli ha nincs apja. Nekem hál istennek élnek a szüleim és aki csonka családban nő fel az nem ugyanolyan, mégha jó esetben mostohája is lesz. A pasiknak is van beleszólása, de ha szar a kapcsolat akkor a nő azt csinál amit akar meg is szülheti de a gyerek issza meg a levét késöbb.

ibsen 2019.01.06. 17:29:55

@Csakazértis én vagyok a királynő: Zsut kitenyésztették pont erre az adásra az első ilyen prototípus több mindenből összegyúrva szóval egy gép:-))

Nyuszomuszo83 2019.01.06. 17:30:14

@UdvariatlanBolondvagyok: Drága Kedvesem! Védőangyal meg feleségül veszed Zsizsikest???? Hogy is van ez? Vagy netán még a tegnap esti iszogatás közrejátszott délelőtt és kora délután??? Álmodozz kicsim, ilyen könnyen nem szabadulsz! Párbajozni nem fogok a bolond lánnyal mert annyira hülye hogy legyőzne a rutinjával! :D

Szép kora estét Mindenkinek!
Látom a tegnap esti öfi megbogygatta a kedélyeket, hogy is szereti egymást a kis trió! Csupa szív és boldogság meg szeretet! Csak semmi tattika!

csillagporszem 2019.01.06. 17:30:50

@javier2:
“ha én szavazok tiszta szívvel akkor vivi , legyen mit nézni.”

És mit nézel Vivin?

Nortonco Mentor 2019.01.06. 17:31:28

Még Lacika is villa-szűz, Vivikének még lenne ott dolga.

csincsilla72 2019.01.06. 17:32:37

@Sanda.Ipse: Nem állítom, hogy a nulláról építette fel, nyilván van benne némi csillámpónis borzalom. De rájátszik, mórikál a kameráknak, ez biztosan nem önmaga. Másként nem is menne.
@VV Erőlegény: Azééé repedezik a megtévesztés álcája. Bármilyen fokú is :-) Greg sem önazonos, ebben biztos vagyok.

ibsen 2019.01.06. 17:33:24

Akármelyik megy vissza nagy lesz a pofája:)

ibsen 2019.01.06. 17:35:31

De az is lehet ha Greg megy vissza heteró lesz a sikertől, ha a ribi az meg szende szűzlány:-)))

csincsilla72 2019.01.06. 17:36:47

@ibsen: Igen, vannak jogai, és van a gyakorlat. Amíg a terhesség és a szülés veszélyes üzem, addig csak az hivatott dönteni arról, hogy vállalja-e ennek kockázatát, akit érint. Ez pedig a nő. A gyermeknek pedig valamit dob a gép. Adott anyagi helyzetet, adott kulturális környezetet, szociális hálót - vagy annak éppenséggel a hiányát. Az élet sajnos nem fair, de a gyermeknek semmilyen joga nem vetélkedhet az anya önrendelkezési jogával, bármit is hoz ez magával.

csincsilla72 2019.01.06. 17:37:47

@ibsen: Vannak dolgok, amik sosem változnak :-)

ibsen 2019.01.06. 17:41:41

@csincsilla72: Azt gondolom minden kapcsolat más és más. A gyerektervezés tudatos dolog kéne hogy legyen és úgy hogy mindkét fél akarja, ez fontos. Nem lehet senkit olyan helyzetbe hozni csak azért mert nő vagyok én megszülöm a gyereket annak ellenére hogy apa nélkül nő fel. Ez a helyzet az anya hibája is mert önző és erőszakos és csak a saját érdekeit nézi és nem azét akit megszül hogy mi vár rá.Hány elrontott kapcsolat árulkodik arról hogy jobb lett volna ha védekezenek inkább.

Ármándójózsi 2019.01.06. 17:44:06

Ajjaj, látom @ibsen flood-ra jöttem vissza, hirtelen azt hittem, már megint Erát nyomja, de eszembe jutott, hogy most Zsuzsika a favorit és továbbra is Roli a leggázabb nála, akit nem felejt el bármiről is van szó, bármilyen összefüggésben akkor is legalább egy negatív félmondatban megemlíteni. :D

úgymond olvasó mmkk 2019.01.06. 17:44:09

@ibsen: nem gondoltam, hogy megérem ezt, de EKG.

Ármándójózsi 2019.01.06. 17:47:20

@Nyuszomuszo83: Öööööööööö....nem szeretnék követelőzőnek látszani, de izé, kókuszgolyó???
Természetesen csak akkor, ha urad iszik, vagy alszik! :D

ibsen 2019.01.06. 17:48:23

@Ármándójózsi: Akkor gyorsan húzz el innen hogy ne kelljen azt olvasnod amit le sem írtam vagy ugorj át:-)))

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.06. 17:48:57

@ibsen: egyedül voltam, mikor a lányom született. Így nem volt lehetősége megismerni a családon belüli erőszakot. Neki jobb volt egy szülővel, mint brutál családban. Itt vagyok, kövezz meg!

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.06. 17:49:04

@VV Erőlegény: hatalmas tudatosság van a játékában. És elnézve az előéletét, amik a fotóin vannak, kizárt, hogy nem tudja a törölközőt magára tekerni, meg kibontani egy csokit, egy sajtot, nem tud magassarkúban járni, stb. Akkor utazott Olaszországba, pl.? Dobozban? A pózolós fotóin is nagyon ügyes, szép, nem egy szerencsétlen benyomását kelti.
A hanghordozása ugyanolyan, van egy videó is fent, de a villában is sokszor hökkentünk meg a kifejezetten összeszedett beszédén.

ibsen 2019.01.06. 17:51:39

@Hedo a nokedli szaggató: Nem ismerem a kapcsolatodat, Te tudod mit és hogyan éltél meg azzal akivel voltál. Az hogy hogy jutottál el odáig hogy megszüld Te tudod, ezért is írtam hogy minden kapcsolat más és más.

nyeh13 2019.01.06. 17:51:55

Mivel többször is meg lett említve, hogy eltűntek a Zsuzsu fanok, most bátorkodtam visszamerészkedni. Az a kiválasztáskori reakció kicsit megtört ... szerintem is csillámf*szlámának el kéne húzni, mert jót tenne Zsuzsunak.

Ármándójózsi 2019.01.06. 17:52:22

@ibsen: Nana, picit azért fogd vissza magad, bármennyire is a lelkedbe gázoltam, a húzz el innen kicsit erős volt. Ilyet én sosem mondanék Neked. Viszont a hozzászólásaidat átugrom kérés nélkül is, legalábbis nem reagálok rá, csak mosolygok magamban. :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.06. 17:54:27

@ibsen: miért lenne gép?
Nem ő lenne az első, aki tudatosan kitalál vmilyen szerepet korábbi évadokból. És eddig jól csinálja. A műkörömmel való balfaszkodás is azt mutatja, hogy idegen tőle. Május vége óta van neki, ahogy frufru is, azzal se tud mit kezdeni.
Nekem speciel tetszik a korábbi Zsu, csinos, szép, vidám, bohó tini.
De ha megnézed, nekem a top 3-ban benne van.
És sztem Csillámfasz húzza le, most még Renyhe is. Pedig jól indított.

Nyuszomuszo83 2019.01.06. 17:54:39

@Hedo a nokedli szaggató: ha közbe kottyanhatok, lehet életed legjobb döntése volt! A bántó mérgező kapcsolat kihat a gyerekre, főleg ha még fizikai bántalmazással is társul!

úgymond olvasó mmkk 2019.01.06. 17:54:44

@Hedo a nokedli szaggató: az állami gondozott gyerekeim jutnak eszembe, mindig ezt mondták: "X néni, tudja, mit szeretnék legjobban? azt, ha lenne legalább egy anyukám/apukám, aki szeret"

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.06. 17:55:34

@Sanda.Ipse: az a napszemüveg is tök jól állt neki. Meg a beállított képek is jók. Az a félakt kifejezetten profi.

ibsen 2019.01.06. 17:56:32

@Ármándójózsi: Nem gázoltál bele csak ha nekem címzel valamit írd nekem és ne a közösbe írd ez lenne a minimum. Viccből írtam mert olyanokat írsz ami nem is valós. Engem nem zavar ha valaki sokat ír vagy olyat ami nem érdekel, nem válaszolok rá vagy nem rám tartozik.Ennyi. Mindenki annyit ír amennyit gondol és azt ami belefér még. Én senkinek nem szóltam még be hogy mennyit ír és megint ő és stb stb.

csincsilla72 2019.01.06. 17:58:03

@ibsen: A tudatos tervezés egy dolog, az élet egy másik. Nők milliói maradnak egyedül gyermekeikkel, mert az apa meghal vagy elhagyja a családját. Ettől senki sem lesz lelki sérült. Nyilván MÁS élete van, mintha meglenne mindkét szülője, de erre senki sem kap ígéretet csak azért, mert induláskor mindketten akarták. A házasságok fele-harmada válással végződik, még sincs megborulva minden harmadik ember. Állítom, lehet valaki mentálisan sokkal egészségesebb egy gyermeket tudatosan egyedül vállalt anya mellett, mint egy csupaszív, de örökké nélkülöző nagycsaládban felnőve, ahol ugyan megvan mindkét szülő, de a gyermekekre fordított figyelem a béka poppolója alatt. Mert sem idő, sem energia erre.
Minden élethelyzet más. Én azt vallom, ezt döntse el a nő. Az ő teste, az ő jövője.

Nyuszomuszo83 2019.01.06. 17:58:41

@Ármándójózsi: Hoztam, hoztam egy része édes kakaóporba forgattam, a másik felét kokuszreszelékbe, sőt sütöttem egy adag magvas levelest is, csak hogy édes és sós is legyen! Gyere enni! :) A Zuram a Zsizsikes védöangyala akar lenni sőt felajánlotta feleségül veszi! Mikor éééénnn vagyok a menyasszonya! Ehhh! Pasik! Így bizzam én bennetek! #duzzogónyuszi

ibsen 2019.01.06. 18:01:32

@Csakazértis én vagyok a királynő: Vicc volt.Engem senkire nem emlékeztet a korábbiakból. A műkörmei miatt lehet a bénázás nem tudom nem viseltem még:-) Igen a két pióca nem tudja magát függetleníteni tőle sokk mindkettő.

@nyeh13: Nem vagyok fan (csak sokat írok, ja meg álneveken is na majd lebuktatom magam) de én is neki adnám a 36 millát.

Sanda.Ipse 2019.01.06. 18:01:51

@Csakazértis én vagyok a királynő:
Az biztos, hogy nem szelfi. De fel nem fogom, miért jó, ha valaki debilnek állítja be magát?

Ármándójózsi 2019.01.06. 18:04:10

@Nyuszomuszo83: Micsodaaaaaa???? Mit adtál Te be az uradnak? :/ Feleségül vesziiii? :O Tudod mit, akkor pedig én meg téged. Pláne, hogy még ilyen finomakat is tudsz! Megyek!!!! ;)

csincsilla72 2019.01.06. 18:04:10

@Hedo a nokedli szaggató: Igen, te vagy a példa az életre. Bármit és bárhogy is terveztétek :-)
A csemetédnek biztos jobb. Neked tuti!

Nyuszomuszo83 2019.01.06. 18:04:33

@Csakazértis én vagyok a királynő: sajnos nem légből kaptam a bazi nagy élettapasztalatot, gyerekként én voltam az elszenvedője! :( De ez más tészta! Egy a lényeg erősnek maradni és felülkerekedni egyes sérelmeken, aztán ha mégsem megy, szépen csendben tovább állni!

csillagporszem 2019.01.06. 18:04:51

@Hedo a nokedli szaggató: szerintem ne vedd magadra, az élet sohasem olyan ideális mint ahogy az ember azt megálmodja. Egy gyereknek az kell, hogy szeressék, hogy biztonságban érezze magát és gondoskodjanak róla, nem az lesz a döntő, hogy nem volt apja, hanem hogy tőled mit kap.
Mindent meg úgysem lehet látni előre. Jól eltervezünk mindent aztán mondjuk apukát elüti az autó... jó szélsőséges példa, de én úgy gondolom egy nő akkor vállaljon babát ha tudja képes lesz felnevelni egyedül is ha történik valami olyan amire nem számított, mert az életben soha semmire nincs biztosíték :)

csincsilla72 2019.01.06. 18:04:55

@Sanda.Ipse: Mert ott van előtte a tavalyi Csillámpóni esete. A kis hülye simán bemenetelt a döntőbe.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.06. 18:04:56

@csincsilla72: szintén EKG.
Annyit még hozzátennék, hogy sokszor van az a helyzet, hogy a helyzet már adott, és nincs helye a mi lett volna, ha érveknek.
Én még azt is vallom, ha egy nő szeretne gyereket, de a hozzá illő élete párját nem lelte meg még, akkor is tegye meg, mert a biológiai óra ketyeg, a fehér ló késhet. Nekem szerencsém van, egyelőre. De vannak körülöttem, ahol nincs egyik szülő. Szóval mindig az adott helyzetből kell dolgozni. És a gyereknek az a jó, ha szeretik. Ha egy, egy, ha kettő, kettő.

ibsen 2019.01.06. 18:05:25

@csincsilla72: Most nem a kivételes helyzetekről beszélek, amikor váratlan dolgok történhetnek.
Nyílván nem ugyanaz egy csonka család heti kétheti láthatással, mint egy kiegyensúlyozott és lehetnek hibák ott is de egy anyának nem kell mindenáron apának is lenni meg majd én megmutatom a világ ellen stb... A váláskor látom sokszor hogy a nők egyszerüen a gyereket fegyverként használják az apa ellen és nem annak az érdekeit nézik legtöbbször csak hogy nyerjenek ez a cél.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.06. 18:06:13

@Nyuszomuszo83: :(
Írnék én is, de ki tudja, ki olvas, szóval majd szóban. ;)

csillagporszem 2019.01.06. 18:06:27

@nyeh13: nem vagy egyedül, én is Zsunak drukkolok jelenleg és egyetértek, Greg essen ki a fenébe :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.06. 18:10:15

@Sanda.Ipse: Vivi majdnem nyert vele. Meg ő nem kifejezetten a debil vonalra erősített sztem, hanem a butuska kislányéra. BBÉvinek bejött. Edina is eladta magát az elején ezzel.
Egy butuska kislány szerethető, pátyolgatást vált ki. De párszor kiesett a szerepéből. Pl. mikor ivott, Huncival smaci, többször is. Meg szintén vele a hosszú beszélgetések. Egy debillel ez nehéz.

Nyuszomuszo83 2019.01.06. 18:11:33

@Ármándójózsi: én semmit, délelőtt ilyeneket írt, gondolom arra asszociált hogy Zsizsikes tanultan játsza az idiótát! Ha igen, akkor egy totális bipoláris, skizofrén nő! Ennél is finomabbakat is tudok, 16 éves korom óta főzök! A körmeim nem akadályoznak, hogy bedagasszak egy kelttésztát, sőt csokispapirt is tudok bontani! Nem vagyok olyan szép mint Zsizsik, de nem is vagyok ilyen hülye, jaaa és idösebb is vagyok! Hogy kollégám idézzem: Te olyan vagy mint egy jó bor, minél érettebb annál jobb, csak nehogy megpimpókosodj!

Nyuszomuszo83 2019.01.06. 18:13:11

@Csakazértis én vagyok a királynő: olvassák, körmöm alatt a kosz jobban izgat! De szóban kibeszéljük, mert remélem lesz szóban! ;)
Van új poszt, költözzünk oda!

csincsilla72 2019.01.06. 18:20:08

@ibsen: A gyermeknek szerető szülő (ha egy, akkor egy), nyugodt otthon és megfelelő anyagi körülmények kellenek. És abban maximálisan egyetértünk, hogy az az egy szülő adott esetben lehet az apa is. De a gyakorlat azt mutatja, inkább apuka lép ki a kapcsolatból, hátrahagyva a gyermeket, nem az anya.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.06. 18:27:29

@Nyuszomuszo83: persze, hogy lesz. :) Január van, megbeszéltük. ;)
Költözzünk.

SZPIITII 2019.01.07. 00:25:45

@csincsilla72:
A valasok nagyobb reszet kezdemenyezik a nok.
Tovabba a hajlektalanok tobbsege is ferfi, mert nokent sokkal nagyobb eselyed van valas utan talalni valakit, mint ferfikent.
A ferfi nemi vagya tovabb megmarad a nonek, igy kesobb is kell a p*nci a f*sz meg nem.
Ne allitsd be a noket aldozatoknak mert nem azok. Azt a hulyeseget hogy nem kell apa mert eleg az anya felejtsd el.
A no elvalik, a ferfi fizeti a gyerektartast, viszont lesz uj parja, igy jobban jar mint az a ferfi aki atlagos ferfikent es dolgozokent 40-45 evesen mar kinek fog kelleni? (nem cegvezeto Janirol van szo ugye ertjuk..)

Egy Hun Hunniából 2019.01.07. 10:15:25

"hát nem egy Gregory Peck" ment vissza?!
Mondjuk ha mindkettő hazamegy az lett volna a jó, ha lehet kérni!
Azt tudja valaki, hogy a Geronazzo Mária kije a gregnek? Mutterja? Nagynénje?

bElannaTorres 2019.01.07. 17:28:51

@SZPIITII: persze hogy elválnak, ha megcsalós, alkesz vagy agresszív a másik, én csak ilyen történeteket hallottam családban is. És igen pl nővérem újratudta kezdeni miután alkesz lett a két gyerek apja és olyankor tudott ütni is, de akivel újrakezdte az nem akart így már elköteleződni, érthető valahol, két másik gyerek, de jól elvoltak évekig. Besikerült egy harmadik mi történt? A fickó lelépett.
süti beállítások módosítása