Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Mit jelentenek Norman Reedus tetkói?

2018. október 04. 17:00 - Sick Rhymes

maxresdefault_7.jpg

Ahogy felnő az a generáció, amelyiknek a tetoválás már annyira természetes, mint a hajfestés, úgy lesz egyre több színész is, akik kivarrva kerülnek képernyőre. Ilyen Norman Reedus is, és bár az ő tetoválásai egyáltalán nem olyan látványosak, a Walking Dead után joggal merült fel a kérdés, hogy valódiak, vagy sem. A válasz, hogy igen, és Reedus korábban mesélt mind a hétnek a történetéről.,

  • A szívénél van egy Norman felirat, azonban nem a saját nevét varratta magára, hanem édesapjáét, akiről elnevezték, és korábban elhunyt.
  • A mellkasa másik oldalára nagyon kicsi betűkkel nemrég felvarratta azt is, hogy Lemmy. A sztori annyi, hogy Brett Hindsszal, a Mastodon gitárosával elmotoroztak New Orleansba, és egy tetkóval tisztelegtek a Motörhead legendás frontembere előtt, aki nemrég hunyt el.
  • A jobb karján van egy piros Mingus felirat is, ez a 14 éves fiának a neve. Mondjuk a Mingus Reedus úgy hangzik, mint egy bájitaltanár neve a Roxfortban.
  • A jobb lapockáján van két nonfiguratív démon, de erről sosem beszélt még interjúban.
  • A jobb bicepszén pedig egy nagyon csúnya ördögfigura.
  • A bal kulcscsontjánál van egy nagy X.
  • A bal alkarján van egy kalózos csont és koponya, ezt a tetkót egy halálos beteg rajongó miatt varratták magukra Andrew Lincolnnal, Michael Cudlitzcal és Lennie Jamesszel.

tattooforaiden.png

 

Csatlakozz a Hogyvolt Walking Dead csoportjához, ahol meg lehet beszélni a legvéresebb részleteket, a legforróbb pletykákat, és szembe jönnek a legizgalmasabb viceók és a legviccesebb mémek!

1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Costanza 2018.10.05. 04:53:15

Na ilyen egy igazi ferfi, lehet utanozni mind a negyet, aki egy kisgyerek jokedve miatt kepes ilyesmire. Bravo!
süti beállítások módosítása