Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 4x05 - Valami feláll, és be is akasztják

2018. szeptember 29. 12:59 - Hoppancs

Végzetes reggelre ébrednek a helyi tengeri sünök, melyekről Robi azt hitte, aprócska lebegő bigyók, pedig valójában hatalmas, sötét, víz alatti telepeket alkotó bigyók. Ami még hihetetlenebb, hogy szemük is van, ráadásul NÉZNEK, konkrétan bele az ember arcába, miközben az csoffadt kis húsuk elfogyasztása végett éppen eltávolítja őket az élőhelyükről. És olyan gyorsan mozognak, öcsém, el sem hiszed! Az első szerencsésre rá is kell dobni rögtön egy ruhadarabot, nehogy aztán 0,1 km/h sebességgel elszáguldjon. Az Agila lányok eközben a női princípiumot beteljesítve az állatka elkészítésének módját tárgyalják: vajon sütve, főzve, esetleg nevetés közben véletlenül felszippantva fogyasztják az ilyesmit?

bscap0000_5.jpg

bscap0001_3.jpg

A csapat végül nyersen esik a humánusan, élve kitüskézett zsákmánynak. Az első kóstoló Robi, aki gourmet-módra elemzi a nyers haltejszerű ízt, amit nem tud mihez hasonlítani, de különösebben nem is szeretne. A többiek szerint igenis finom, így Robi egyedül marad a véleményével, mint Fekete László a vegántalálkozón. A következő fogás egy úgynevezett „díszhal”, de ahogy a kínai kaja Kínában csak kaja, úgy akváriumon kívül ez is csak egy sima hal. Annak is elég soványka. Végül visszadobják „csórikámat”.

Gagambáék levelet kapnak, amelyet Alexandra búgó hangon ismertet. A védettségi játék előtt még egy külön verseny is lesz: mindkét törzsből egy férfi és egy nő csap össze a másik küldötteivel, és aki nyer, annak előnye lesz a totemért folytatott harcban.

„VÁÓ!”,

állapítja meg Kitti.

Vera aggódik, hogy ha megint őt vetik be, akkor végképp lelepleződik szuperhős mivolta, és „szemet fog szúrni” valakinek. Alexandra bőszen bizonygatja Gábornak, hogy ő bizony hasznos, hiszen áztatott be hamut és banánt is termesztett a népnek. Vagy mi. Szóba kerül a hangnem, meg hogy ki kivel beszél csúnyán, a konklúzió pedig az, hogy aki nem szól a másikhoz, az sértegetni sem tudja. Viki annak örülne, ha nem oldanák meg a konfliktust, ezért kevés az esélye, hogy egyszer majd átképezze magát mediátornak. Gábor csak azért sem lesz ideges, még akkor sem, amikor Alexandra benyögi, hogy „majomnak banán kell”. Jegyezd meg ezt a mondatodat, közli olyan fejjel, hogy a következő vágásnál már bizonyára fojtogatná a nőt, ha nem ugranánk át Bencére és a versenyre.

bscap0002_4.jpg

Az Agilából Nóri és Jérémy, a Gagambából Vera és Dávid vesz részt az összecsapásban, amelyben számokat kell sorba rakni. Persze nem a matektehetség a legfontosabb, hanem a gyorsaság. A zsákokba rejtett, számozott falapokért el kell futni, és csak utána lehet őket kicsomagolni, majd egytől-százig felsorakoztatni egy asztalon. Vera egyszer rossz irányba rohan, aztán Dáviddal pár batyuban ragadt lapocskát meg sem találnak, így Nóriék győznek.

„Rengeteg számot benne hagytatok a zsákban. Ez nagy hiba, ez nagy hiba.”

összegez Bence, és ha Vera eddig nem akart volna sírni, most akkor is megjönne a kedve. De akart. Van itt szemszúrás, csak éppen az övét szúrják a könnyek.

bscap0003_4.jpg

bscap0004_3.jpg

bscap0005_3.jpg

A Gagamba egy emberként, illetve pókként vigasztalja a megzuhant lányt, látszólag őszintén, nem amolyan „megbocsátok, Fredo, te nem tehetsz róla” módon. Alexandra érzi, hogy ő fel is tudja vidítani, mert akkora sztorija van Gáborról, meg kettőjük hatalmas balhéjáról, hogy csak na. Kár, hogy az érdekes részt ezek szerint kivágták. Gábor is beszámol Dávidnak a fejleményekről, hogy hú, a nő kóstolgatta, ki akarta akasztani, de ő csak nevetett rajta, hahaha, nem is kellett a Xanax, és a haját is csak kicsit tépte meg. A taktikázás és az intrikák egyelőre meg sem közelítik a Szulejmán színvonalát, hím-nőstény megosztottság van, amin valahogyan változtatni kellene. Dávid úgy véli, muszáj lesz maguk mellé állítani egy lányt. Vagy kiejteni egyet. Vagy ebben a sorrendben.

bscap0007_4.jpg

Agiláék Esztije próbál nem gondolni a családjára, de nehéz, mert szüksége lenne a szeretetre, azt meg a Survivorben szűken mérik. Hál’ Istennek van itt egy óvó bácsi is, aki megnyugtatja az anyukahiányos gyerekeket. Bence művészi beállításokban beszéli le Esztit arról, hogy feladja az egészet és kiszavaztassa magát, mert igenis van esélye, csak találnia kell egy humán kapaszkodót, akinek alkalomadtán sírhat. Közben már be is tölti az említett szerepet, kifejtve, hogy most még segíteni kell egymást, a hátba döfésnek megvan a maga helye és ideje, és az az ellenzéki egyeztető tárgyalás. Legyél rá büszke, hogy itt vagy, én hiszek benned, képes vagy rá, hajrá, ontja magából a pozitív gondolatokat, mintha ráborult volna egy önsegítő könyvekkel teli polc.  

bscap0008_3.jpg

Eljön a védettségi játék, amelyben egy kétszáz kilós rönköt kell akadályokon keresztül eljuttatni, majd felfüggeszteni a tengerben álló állványzatra, aztán bónuszként mindenkinek rácsimpaszkodnia. Az Agila számozással megszerzett könnyítése, hogy amikor egy faketrec alatt rángatják át a cuccost, nekik kevesebb homokkal kell megbirkózniuk. De rosszul kezdenek, ráadásul Bence a „lemaradtatok, el fogjátok bukni az előnyt” szöveggel biztatja őket. A küzdelem valóban izgalmas, pláne, miután Bence szavaival:

„Felállt a rönk! függőlegesen áll a rönk!”.

bscap0009_4.jpg

bscap0010_4.jpg

Végül a pókok nyernek, mire Jérémy franciául káromkodik, majd kifejti, hogy nem jól csinálták a társai, ugyanis játék közben nem az visz előre, ha pihengetnek, elalszanak, megnéznek egy részt a kedvenc sorozatunkból, hanem ha a feladatra koncentrálnak. Mert ha nem, akkor az lesz belőle, ami most is: törzsi tanács.

59 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2018.09.29. 13:50:34

Köszi Hoppancs ! :))))))

Jópofa verseny volt, még a kreatív jelzőt is ráakasztom.

- A sárgáknál (LaBamba) kifejezetten látszott az idő előtt kiszórt férfi izomerő (Sanyi) hiánya, amikor meg is kellet volna emelni azt a rönköt.
- A liláknál (Opel Agila) nincs vezér az ilyen feladatoknál, mindenki kombinál de nem kommunikál... Tetszett Jeremiás kiakadása, és utólag mindig baromi okos tud lenni...

2018.09.29. 14:06:07

A csaj hordás kombináláskor, jól esett volna, ha a kamera picit lejjebb is csúszik vagy kizoomolnak... Alexa fenekét megnéztem volna egy ilyen beállításban...

Én kérek bocsánatot ! :P :)))))

Columbo Kutyája 2018.09.29. 14:30:23

Hát nagyjából követtem az újabb Survivor évadokat de ez a feladat ez nagyon kemény volt.Gondolom k.va melegben, éhesen ez nettó szivatás volt :)

2018.09.29. 14:51:20

Azt még megérjük vmikor, hogy egy FullHD-nak "reklámozott" pixel-fos halomból, nézhető adás is legyen ???!???
A vizes, becsillanós részek katasztrófa... Amikor Bencus a csíkos pólójában feszít és az előtt mozgatja a kezét, szabályosan szétesik a kép... Ez nevetséges 2018-ban !

Persze a Szulejmán-hoz jóóóó ez is....
De egy vízipóló mérkőzést nem lehet végignézni a gagyi tömörítés miatt.

4K, 8K ??? Hagyjuk már...
(a 2020-as tokiói olimpiát a japánok, natív 4K-ban fogják kitolni a világnak... Ebből mi mit fogunk látni a magyar szolgáltatók miatt ?!? Gyanítom, hogy még akkor sem fog összejönni a FullHD)
Mindegyik magyar szolgáltató üljön bele "a ló feleségének a kedvencébe" TÖVIG !

doktor faktor 2018.09.29. 18:28:42

Végre egy jó feladat volt! Remélem, nem ment el rá a büdzsé és jönnek a bénák, mint tavaly! :D A csóringer csapat azóta sem kapott kaját?? Ők x napja 5 tengeri sünt, meg a lespááájszerolt kókuszdiót ették és ennyi?

bElannaTorres 2018.09.29. 19:10:32

@doktor faktor: ez nekem is fura, mert nem tűnnek éhezőknek sem. De lehet nem esznek, mert Robi jóideje nem beszélt a kakizásról. :)

doktor faktor 2018.09.29. 19:31:17

@bElannaTorres: Azt szamoltam, hogy ha otodik!!! napja nem ettek volna semmi szamottevo etelt, szerintem irrealis lenne a latott hosszu idon at nyujtott fizikai teljesitmenyuk, ajulniuk kellett volna jobbra-balra. Persze lehet ez az oka a csuszasuknak es a szetszortsagnak, de akkor is le a kalappal elottuk. Az elonyert zajlo versenyben mondjuk lathatoan ki is jott a kulonbseg: fitnesszledinek ot ilyen sprinttol a homokban az edzettsegebol kiindulva lihegnie sem kellett volna es majd beleszakadt szegny a vegere. Siman be is hoztak a sargak az egesz koros hatranyt egyetlen kor alatt es csak a veletlenen mulott, hogy veszitettek. Viszont igy varhato, hogy a retek belenyul a lekvarba, vagy embert fognak csereberelni, vagy veletlenul talalnak egy hajoroncsot, amiben epp benne felejtettek egy hutoszekrenyt.

Berborosz 2018.09.29. 21:19:21

@bElannaTorres: @doktor faktor:
Biztos, hogy esznek, sőt, én abban is biztos vagyok, hogy van valahol egy budi...

charlie 2018.09.29. 21:26:40

A magyar versennybe vizet, babot és rizst kapnak a stábtól.

Nem Penny hajója 2018.09.29. 23:16:18

Úgy sejtem, hogy senkinek nem fogok ezzel meglepetést okozni, de majdnem 100%, hogy Eszti megy haza (ha nem is most, de hamarosan). Az Instagramja alapján április 19-én még itthon volt, május 4-én pedig már itthon. A forgatás pedig 50 napot vett igénybe.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.09.29. 23:33:14

@Columbo Kutyája:

Már attól kijött az aranyerem hogy néztem ezt a rönk emelgetős feladatot :O
Emberpróbáló ebben a dög melegben.

A Gábor miatt fogom kivágni a tv-t a csukott ablakon, nem bírom az arcát ennek a fiúnak, hadar mint aki megivott egy redbullos speedes kávét.
Ha csak ez lenne a baja.......

etikette 2018.09.30. 04:41:49

Nagyon jo verseny volt! Gabor vajon a valo eletben is ekkora agressziv f.sz? Nincs itt veletlen haverja vagy csaladtagja aki ezt megcafolna?

nicu71 2018.09.30. 12:28:54

@mentolos lecsó: az Rtlmost-on még nagyobb élvezet...

Columbo Kutyája 2018.09.30. 15:08:34

@Berborosz: Engem nem zavar ha kapnak kaját pluszba (sztem is kapnak) mert ha tényleg az lenne,hogy effektíve leb...ák őket egy szigetre és tényleg magukra hagyják őket (amiről ugye szólna a műsor) akkor 1. lézengenének egész nap és nem lenne műsor 2. 2-3hét után sorban adnák fel. Szóval egy minimális kaját kapnak de bőven szivatva vannak ,hogy ne sajnáljam a győztestől a gubát.A gyógyszerészt blokkolnám.

Berborosz 2018.09.30. 16:01:24

@Columbo Kutyája: Említették is valahol, hogy a minimális bab és rizs jár, és ez engem se zavar, kell az olyan versenyekhez, mint a pénteki volt.
Engem az zavar, hogy te is blokkolnád a gyógyszerészt. Én őt már az első napon lefoglaltam. Úgyhogy kopj le!

Columbo Kutyája 2018.09.30. 18:10:56

@Berborosz: én a cigarettát se tartom kizártnak aki (függő) meg még egyéb apró segítséget de ennyi kell,hogy normál műsort össze tudjanak kalapálni.Sokszor még így is nehéz mert döglenek.De szerintem ezzel együtt is szórakoztató.
Hát testvér ha bármelyik másik pi.áról lenne szó azt mondanám rendben ,de annyira az esetem ez a csaj,hogy telibe l.om mint stoppoltál le mikor.

Berborosz 2018.09.30. 19:25:14

@Columbo Kutyája: Egyezzünk meg abban, hogy amikor jön haza, együtt várjuk a repülőtéren, és rábízzuk a választást.
A műsor szerintem is elég jó. Sőt, idén mintha a mikroportok is jobbak lennének, szinte mindig érthető a beszéd.

HufnágelSteve 2018.09.30. 22:02:17

@Berborosz: Szerintem ne legyen senki "testfukar", a férfiak többsége nem csak stoppolná, de le is varrná, azaz klasszikusokat idézve nem rugdosná le az ágyáról. Én is szívesen "magáznám" és kérdezném tőle, hogy lehetek magán tanár ;)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.01. 08:08:45

@Columbo Kutyája:

Elég rájuk nézni, olyanok mint akik egy sminkes műsorból létek volna elő, egy darab fésűvel nehéz így belőni a sérót, tuti sminkes is van ezeknél , ebből kiindulva kaját is kapnak gondolom a minimál táp mellé, energia szeletet vagy hasonlót.
Csórók szigetén csak D vitamin van, de abból dögivel :)
Ezt a liliputi Gábort kidobhatnák végre, sztem már a Dávidnak is tele a töke a csicskájával.

Berborosz 2018.10.01. 10:44:20

@HufnágelSteve: Megint kénytelen vagyok megkérdezni (a 4x04-ben már kérdeztem hasonlót):
Honnan lehet tudni, hogy magántanár?
Annyit mondott magáról hogy gyógyszerész (és hogy mindene a szerves kémia).
Nem piszkálni akarlak, csak kíváncsi vagyok, honnan származnak ezek a furcsa információk, több játékosról is.

Columbo Kutyája 2018.10.01. 11:39:42

@Berborosz: Ha korrekt vagy akkor ez a magántanár dolog miatt önként lemondasz Alexáról.Minden egyes alkalommal amikor kiírják a nevét aládobják ,hogy gyógyszerész , magántanár.Gondolom a melleit hesszeled ilyenkor amivel term. semmi gond de nem illdomos ha ezek dolgok viszont elkerülik a figyelmed.

Columbo Kutyája 2018.10.01. 11:41:50

@szociál: ja igen ez a másik dolog, de ez megint csak sztem jó dolog.A nők a faszikért a pasik a nőkért is hesszelik az ilyen műsort.Kint szar idő van , ott szép a táj, vergődnek , vitatkoznak, és közben korrekt kis gádzsikat lehet hesszelni nem szénaboglya frizurával.Sztem rendben van.

bElannaTorres 2018.10.01. 11:54:55

@Columbo Kutyája: nem tudom lehet kivétel vagyok, de nem hiszem, én nem nézem a férfiakat (nőket sem... ) nekem jobban tetszene, ha nem kapnának sminket és hajzselét sem, utána mikor a vége után összejönnek egy kibeszélőre nagyobb a változás
Ez a játék pont azért is jó, mert idősek is jelentkezhetnek, sőt nyerhetnek is , meg nyerhetnek csúnyák is

bElannaTorres 2018.10.01. 11:58:30

@Berborosz: igen mondták, hogy a csóróknál csak rizs meg bab lesz, de elég zavaró, hogy sose mutatták hogy babot esznek, meg volt egy megjegyzés vmire, hogy főzzük meg hogy együnk valami meleget is. Összezavarnak :)

Berborosz 2018.10.01. 12:33:18

@Columbo Kutyája: A cicába! Mea culpa!
Valóban nem a feliratot nézem, hanem a melleit, a popsiját, és az egész valóját. Ilyen a szerelem. A lemondást még fontolgatom...

Berborosz 2018.10.01. 12:38:35

@bElannaTorres: Így van, összezavarnak.
Egyszer például - egy pillanatra - bevillant egy olyan büfékocsi képe, mint az Üvegtigrisben. Az pl. mi lehetett?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.01. 13:05:32

@Berborosz:

Én meg a bokrok mögött észre vettem egy mélyhűtőt tele jégrémmel, gondolom a közelben működik egy agregátor is halkan ami áramot szolgáltat.
Egyszer az állólámpát is elfelejtették lekapcsolni az éjjeli forgatásnál, a vágó hanyag munkát végzett :)

2018.10.01. 13:13:16

@bElannaTorres: hát ja.... legalább egy-két műbalhé lehetne a kaja miatt, mint tavaly !
Vagy írják ki a főcím alatt, hogy script-elt reality és a műsor nyomokban sem tartalmaz valódi körülményeket. Jelen formájában ez a fogyasztók megtévesztése ! :)

HufnágelSteve 2018.10.01. 13:20:26

@Berborosz: Már megválaszolták helyettem is, a az aláírt feliratokból.
Amúgy minden embernek egyedi az ízlése, van olyan, aki a szép tájat értékeli és a jó időt, van akit az adott mikroközösségek mesterségesen gerjesztett drámáit élvezi, és persze vannak más gerjedelmek is. Egyik sem elítélendő, és ezek a műsortípusok ezért is tudnak többeket a képernyő elé ültetni. A casting is épp erről kell szóljon, kell egy-két problémás, vagy azt gerjesztő figura, valamint minél több vonzó kinézetű személy, sőt nem árt ha néhány ezek közül nem csak mint büszt van jelen, mert esetleg egy Fülig Jimmyhez hasonló figura beverné a fejüket csak, hogy légüres teret találjon :). Ha csak hozzám hasonló 130+ kg-os kövér, nagydarab figura szerepelne bármelyik nemből is, akkor az csak valami főzős-zabálós, vagy horror műsor lehetne :)

Berborosz 2018.10.01. 14:09:36

@HufnágelSteve: Értem már. Ezentúl odanézek a feliratokra is.
Az elemzéseddel pedig egyetértek, akkor is, ha néha - komolytalanul - összevissza beszélek a műsorról.

bElannaTorres 2018.10.01. 14:12:53

@HufnágelSteve: nem kell minél több vonzó ne legyen valóvilágos, addig jó amíg bátran szerepelnek olyanok mint Sanyi meg Feri. Nőknél is mehetnének hozzájuk hasonló korúak

Berborosz 2018.10.01. 14:19:18

@szociál: Igen, volt ott a susnyásban egy hűtő, de azt hittem, nem vitték el a legutolsó lomtalanításkor.
De ha jégkrémet is láttál benne, az már több, mint gyanús.

Columbo Kutyája 2018.10.01. 15:17:13

@bElannaTorres: Nem nincs eltérés ebben közöttünk.Egy tizenakárhányfős brigádban csak 3-4 jónő/jópasi kell a többinél ez legyen a legutolsó szempont.Ezért fontos kinek a kezében van a casting.Én komoly pszichológusokat alkalmaznék mert ezen áll vagy bukik a műsor sikere semmi máson.

Columbo Kutyája 2018.10.01. 15:20:36

@Berborosz: Ja megértem,hogy nem a feliratot nézed egyébként remélem elviszik valami csöves randira mint tavaly Anitát, mert ugyanez a történet magassarkúban ..... te jóisten. Talán Sixx kolléga írta az első posztban ,hogy férfias a csaj feje vagy maga a lénye, ha tévednék Mea Culpa (utánad szabadon) Sixx mester.Sztem iszonyat nőies.

HufnágelSteve 2018.10.01. 15:28:54

@bElannaTorres: Az a nézettségen rontana. Sokaknak csak az számít, még ha az ilyen műsorokba színt, drámát és változatosságot vivő "irányított emberkísérletekre" kíváncsi kisebbségnek nem is ez a fontos :)
Én a VV-t pont ezért nem is kedvelem már igazán, túl sok az üresfejű mellszobor, túl kicsi tényleges konfliktussal, csak a közönség nagy többségét igyekeznek megnyerni minél meghökkentőbb, vagy megbotránkoztatóbb módszerekkel, valós tudás, vagy képességek felmutatása nélkül, ja és persze a pszichológiai nyomáson kívül semmi valós kihívással nem igazán kell szembenézniük

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.01. 15:49:26

@Berborosz:
De én a csórók szigetén láttam.
Mi lehet a burzsujéknál, family frostos kocsi ? :O
Vagy Lakatos Márk pecsenyése ?

2018.10.01. 16:17:20

A mai epizódban fognak a Lilákok szavazni ?
Akkor, gondolom Szüzi Eszti megyen haza... (a Viking legnagyobb bánatára :))) )

Az itt a Szörvájverben nem szabálytalan, ha vki magára pakoltatja a jeleket SZÁNDÉKOSAN ?!

Mondjuk, magam alá vizelnék örömömben, ha Bencus bejelentené, hogy ez a szavazás szabálytalan volt (Szüzi Eszti hazakotródik), de kaptok a helyébe olyan tartalék játékost, akitől a csajok is állva fognak hugyozni... :)))))

Vagy nagyon gonosz vagyok ?!?

2018.10.01. 16:20:23

@Columbo Kutyája: Sixx mester felvetése nélkül is van egy játék a fórumon, hogy Alexa tangája valójában egy leoperált banánocskát takar... :)))) Csak olvasd vissza az okfejtéseket ! ;)))))

HufnágelSteve 2018.10.01. 17:06:58

@mentolos lecsó: Én olvastam az adott posztot az 1. rész után, de szerintem túl válogatósak vagytok és ide a Van, aki forrón szereti öregjének álláspontja illik (de mondhatjuk még divatosan gendersemlegességnek) "Senki sem lehet tökéletes". Amúgy meg már Darth Vader megmondta: "Luk(-e), luk", csak ne harapjon benn semmi :)

bElannaTorres 2018.10.01. 17:18:10

@HufnágelSteve: nem gondolom hogy rontana, szeretem azt hinni, hogy nincs olyan sok férfi aki emiatt néz meg egy egyébként számára unalmas műsort, arra ott van a rengeteg pornó a neten, és többet is láthatnak mint így. De mi többiek meg szeretnénk jól szórakozni.

2018.10.01. 17:26:54

@HufnágelSteve: akkor most jöjjön a nagy coming out !!!! :)))
A kicsi kacsaládunk barátai között transzik (male to female) és meleg párok is akadnak. Remekül érezzük magunkat a társaságukban. Azon szoktunk röhögni, hogy a Zasszony (2 gyermekes anya) kér cipővásárlási tanácsot a transzi lányoktól (több csajosság szorult beléjük, mint a legtöbb született nőbe!). Vagy pl. hetero párként a Zasszonnyal elsütünk egy "ízesebb" viccet, erre a melegek és a transzik egy még ironikusabb, szaftosabb viccel válaszolnak. Utána mindenki szakad a röhögéstől.
Ráadásként az említett személyeket még az ivadékok is ismerik (12 és 14 éves fiúk). A transzi csajokkal nőként beszélnek, a meleg pasikkal pasisan. Éééésss igen, tudják, hogy miben más Anyu és Apu kapcsolata. Ők nem HÜLYÉK hanem csak gyerekek. Így is kezeljük a témát.

Ami a fórumon megy, az egy ironikus felnőtt játék. Semmi több... Felnőtt emberek viccelődnek egymással. Senkit sem bántunk, abszolút nem is célunk !!!!

Berborosz 2018.10.01. 17:44:18

@Columbo Kutyája: Sixx csak azt írta, hogy "amikor megszólal, kajakra faszinak tűnik".
Aztán terjedt a pletyka, és eljutott oda, hogy "Alexa tangája valójában egy leoperált banánocskát takar".
Szerencsére - te, meg én - ezt jobban tudjuk. (Lerágnám róla azt a tangát!)

2018.10.01. 17:44:49

@HufnágelSteve: "A transzi csajokkal nőként beszélnek" = A transzi csajokkal MINT NŐVEL beszélnek

2018.10.01. 17:55:12

@Berborosz: ez nem a pletyka (Sixx első írása) terjedése volt !!!
Hanem egyes figyelmes nézők, még Sixx írásának megjelenése előtt is levették, hogy "vmi nem stimmel"...

Erre épül az Alexa banánocskája c. játék, nem Sixx posztjára !
Olvasd el figyelmesen a hozzászolásokat !

HufnágelSteve 2018.10.01. 18:36:14

@mentolos lecsó: Van egy olyan érzésem, hogy az én iróniám sem ment át teljesen, hisz a régebbi "nem rugdosnám le az ágyamról" idézetem a Hairből egy sráctól Mick Jaggerről szólt. Tehát én még most is tartom, ha "Luka van Hercegnő" ;), csak egyesek túl finnyásak, míg engem az ilyen nem zavar.
@bElannaTorres: Nem tudom megítélni, mert nem végeztem ilyen irányú közvélemény-kutatást, de szerintem a szerkesztők nem valószínű, hogy így gondolkodnak.

Columbo Kutyája 2018.10.01. 18:40:41

@mentolos lecsó: ekkorát azért nem szoktam tévedni.Az ,hogy mélyebb egy kicsit a hangja azt adom , de ez semmit nem jelent, vannak mélyebb hangú nők, de ha megnézed a karját (nagyon vékony , vázszerkezet nőies , lábak segg nőies) ezt benézni azért elég meleg.Ez egy fullos nő minden kétséget kizáróan az is volt.pont.

Columbo Kutyája 2018.10.01. 18:42:43

@Berborosz: Bennem fel sem merült, eskü nem vágom ki miért merre.Megláttam fullos nő.dirr.

Chuck Νorris 2018.10.01. 19:14:14

na ez szép lesz ha valagagambák kiteszik Jeremiást :)

Chuck Νorris 2018.10.01. 19:17:44

szerencsétlen alexandra a legnagyobb áldozata a müsornak hogy rásozták ezt a pudlikutya kapcsolat contentet. Ráadásul a nézöknek is szórakoztatobb lenne ha inkább a parton monokinizne vagy vmi ilyesmi :)

Chuck Νorris 2018.10.01. 19:23:39

az a döglött hal, jo kis csontkukac tenyészet lett volna halfogáshoz.

bElannaTorres 2018.10.01. 19:34:55

@HufnágelSteve: én is csak abból gondoltam, hogy az amerikaiban rendszeresen szerepelnek idősebb nők, volt már nagyi korú is, egész jó helyzetek vannak a generációs különbségekből. azért ott ez egy egész népszerű sorozat. Ott valahogy nem annyira a kulsőről szól, volt pl egy nő akinek kiesett a műfoga :D

Chuck Νorris 2018.10.01. 19:39:28

Beni még a héten felépiti a lepárloját, pálinkafözöjét sztem :)

Chuck Νorris 2018.10.01. 19:44:23

a stáb probálta bevonni Jeremyt a taktikázésba, de nem ö a legbonyolultabb elme. a helyében már rohannia kéne Bencéhez hogy a csajok ki akarják tenni és ezért egy db csajra kell a fiuknak szavazni :)

HufnágelSteve 2018.10.01. 20:00:12

Azért az "aligai" libák közül voltak akiknek turmixgép volt az óvodai jele :)

bElannaTorres 2018.10.01. 21:19:02

Eszti a szőke a leghülyébbet választotta szövetségesének :) meg nem néztem végig, de jeremy olyan hülye hogy őszintén akarja játszani, ki kéne esnie. Remelem nem nyulkalnak bele a szerkik nagyon.

bElannaTorres 2018.10.01. 21:44:05

Jeremy mehetne beszélni se lehet vele olyan hülye, mehet a szőke eszti is mert túl naiv, Beni sem hiányozna. alexandra meg ott taktikázza el, hogy egyszerre szép meg okos, ez biztos hogy nem fog tetszeni sokaknak, már vártam mikor húzzák rá a szájukat instáék. Plusz már Gábor is kidobná.

Sanda.Ipse 2018.10.02. 07:52:22

Ezzel az oviapuval csak többen voltak, igazán semmit nem tett hozzá a játékhoz. Nem is értem, hogy egyáltalán mit keresett ott? Semmiféle képessége nem predesztinálta rá. Nem volt ügyes, nem volt ötletes, nem volt erős. Mégis mivel remélte megnyerni a fődíjat?

Sanda.Ipse 2018.10.02. 07:54:15

Sajnos a pótjátékosok az elmúlt évben sem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket. Kíváncsi vagyok, hogy az alap rossz castinghoz most mit tudnak hozzátenni?

Raven! 2018.10.02. 21:11:47

0.1 km/h = 100meter/h = 2.7 cm/masodperc. Ha a viharos szel fujna, se menne ennyivel. Csak ugy mondom.
süti beállítások módosítása