Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Egy hét elég volt, hogy megjelenjen Jézus a Walking Deadben

2018. szeptember 09. 10:00 - Sick Rhymes

edde4bcd-ffd4-44f6-b668-e8d0ce8e7977.jpg

A legutolsó 2-3 évad egyik legérdekesebb karaktere Jézus, akit Tom Payne alakít. Jézus a hatodik évadban bukkant fel, és ahogy a képregényekben, úgy a sorozatban is hamar kedvenc lett. Pedig csak kevesen tudják, hogy Payne alig egy hét alatt vált Jézussá, magyarul egy hét alatt megvolt a casting, az atlantai út, a szerepének a megtanulása, majd a jeleneteinek a leforgatása. És ez még nem minden.

A Jézust alakító Payne eredetileg brit, azonban eddig főleg angol tévésorozatokban (köztük például a Skinsben) tűnt fel, illetve Az orvosdoktor c. filmben tűnt fel, illetve ő az egyike azoknak, aki a Walking Dead spinoffjában, a Fearben is felbukkan rövid időre, illetve a Telltale videojáték-sorozatában is.

Érdekesség, hogy a képregényekhez hasonlóan Jézus karaktere meleg, és ezt Robert Kirkman utólag alá is támasztotta. Ezzel Jézus a hatodik meleg karakter a sorozatban eddig. Viszont meglepő, hogy egyelőre semmi balhé nem volt abból, hogy egy ember, akit Jézusnak hívnak, meleg egy sorozatban, pedig a kicsit hardcore-abb keresztény szervezetek ilyenekre eléggé ugrani szoktak. Annyi eltérés van azért, hogy Jézust nem Paul Monroe-nak hívják, hanem Paul Roviának, mivel Monroe-k már szerepeltek a Walking Deadben.

twd-jesus_h_2017.jpg

Jézus az egyike annak az obskúrus rajongói mozgalomnak is, hogy az írók hozzák össze Daryllel. Darylről régóta az terjed a rajongók körében, hogy aszexuális vagy valami tuti nem oké vele, mert ilyen remek pasiként 8 évad alatt sem talált magának senkit. Jézus a hetedik évadban pedig bevallja, hogy gondot okoz neki közel engedni magához másokat, köztük a saját élettársait is. Ezért a két magának való férfit sokan nagyon szeretnék egy párként látni. Az már más kérdés, hogy Greg Nicotero hallani sem akar erről az ötletről.

Talán senkinek sem tűnt fel viszont, hogy Jézus az első felbukkanásának idejét parókát és álszakállat hordott, ami kicsit lehangoló. Úgy már persze más a helyzet, hogy Payne tényleg alig 3 nap alatt kapta meg a munkát, és további három-négy alatt repült Londonból Atlantába, és forgatta le a részét. Ennyi idő alatt pedig nem volt ideje nagyon szőrt és hajat növeszteni. Ma már Payne-nek álszakállra nincs szüksége, azonban azt bevallotta, hogy még mindig kicsit meg van hosszabbítva a haja mesterségesen, ha Jézust alakítja.

 

Csatlakozz a Hogyvolt Walking Dead csoportjához, ahol meg lehet beszélni a legvéresebb részleteket, a legforróbb pletykákat, és szembe jönnek a legizgalmasabb viceók és a legviccesebb mémek!

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása