Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Walking Dead 6x09 - Nincs kiút

2018. szeptember 03. 10:00 - hektor_

Daryl és társai furikáznak hazafelé, mikor az útjukat állja több mint egy tucat motoros, kiszállni, a fegyvereiteket ide. Mire fel, kérdezi Daryl, hát azért kisfiam, válaszol a góréjuk, mert nem a tiétek, hanem mostmár egy Negan nevű fószeré. A kis trió jobb híján engedelmeskedik a tiszteletteljes kérésnek, de a motorosok nem elégednek meg ennyivel, egyikük Darylt hátracipeli a többi cuccukért, és némi pisztollyal fenyegetőzéssel megspékelve meghívatják magukat Alexandriába. Miután Abraham ellenkezik, a csávó lepuffantaná, azonban ekkor felrobban az egész Hells Angels - Daryl pedig előmászik a kamion mögül egy aknavetővel.

w1.jpg

Rick Király és megmaradt udvartartása sikeresen elvegyül a Farsangi Bálon Alexandria Szívében, a zombiknak még az sem gyanús hogy egy bokor mögött megállnak beszélgetni, továbbá egy csecsemő is van velük. Új terv pattan ki a Király fejéből: Gabriel Atya, az Okafogyott vigye el Judithot a templomba ahol biztonságban lesz, míg a többiek hoznak kocsikat amikkel körbeállnak. Mindeközben Carol és Morgan ébredezik a leütés utáni kómából, a Morgant sajnos senki nem rúgja seggbe, amiért ilyen helyzetbe kerültek miatta.

w2.jpg

Glenn és Enid sikeresen beszöknek a templomba, a lány tovább picsog, Glenn próbálja ismét gatyába rázni, közben fegyverek után kutatnak az otthagyott Bibliákban és egy imasállal indulnak Maggie megmentésére. Denise és a W-s egy lejáró mögötti falnál bújnak el, a srác folyamatosan duruzsol a lánynak, ezt az egész vonalat nem értem. Rickékre időközben ráesteledett, jó nagy lehet ez az Alexandria ha még mindig nem sikerült belőle kijutni. Bujj bujj zöldágban vonulnak tova, ekkor üt be a mennykő, Sam ugyanis bepánikol és nem hajlandó továbbmenni, azt hogy a zombik ezt hogy szúrják ki, ha eddig nem vették észre hogy nem közülük való, nem tudom, mindenesetre az anyja még fogja a kezét amikor a fejébe harapnak és ellepik.

w3.jpg

w4.jpg

Rohamosan felgyorsulnak az események, Jessie üvölt, hiába csitítják a többiek, így már az összes ott lévő járkáló feléjük fordul, szóval rövid úton ő is odalesz - azonban Carl kezét még mindig fogja és nem ereszti, így Rick kénytelen egy baltával leválasztani kedvese kacsóját a fiáéról. Carl elejti a pisztolyt, amit Ron felkap és már szegezi is rá a Királyra, ekkor Michonne átszúrja a fiú tüdejét a szamurájkardjával - de a pisztoly elsül, és KILYUKASZTJA CARL EGYIK SZEMÉT! A srác összeesik, nem biztos hogy holtan, mindenesetre Rickék felkapják és elrongyolnak vele míg a horda uzsonnázik az asszonyverő családból.

w5.jpgw6.jpg

Carol a fekát hibáztatja a történtekért, meg kellett volna ölnöm téged, mondja, de Morgan szerint úgysem tudná. Denise és W kitörnek a rejtekükből, de menekülés közben egy járkáló odakap W alkarjába, Denise ígéri hogy megmenti az életét, azonban útközben Carol lelövi W-t, a lány így egyedül ér a rendelőbe, épp időben, mert a Király ekkor fut be, karjában a szemen lőtt Carllal. A doktornő villanyt kapcsol és nekilát a műtétnek, Rick pedig kimegy egy szál magában emberkedni az odagyűlő zombikkal, Michonne persze többedmagával siet a segítségére, ennek a mentőakciónak alsó hangon mínusz 2 fő lesz a vége, mivel az élőhalottak még mindig kurva sokan vannak, ők meg öten.

w7.jpg

De nem, lassacskán szállingózik a lakosság többi része is segíteni a hentelésben, Morgan összefut az időközben átalakult W-vel, Maggie alatt meg szól a Republic - Jó reggelt kívánok című nótájának refrénje, miközben a járkálók igyekeznek szétrázni az emelvényt amin gubbaszt. Glennék sietnek oda, míg Enid felmászik Maggie mellé, a srác igyekszik elterelni a zombik figyelmét, ami annyira jól megy, hogy minden zombi hátraarcot vág és már fel is falnák az ázsiait, de ekkor Sasha és Abraham tűnik fel a falon és egy sortűzzel véget vet a veszélynek. Mondom én, a végére csak összefújja a szemetet a szél!

w9.jpg

Daryl ötlete hogy tereljék össze a járkálókat, ezt azzal tudják legegyszerűben megvalósítani hogy a tartálycsapot kinyitják a teherkocsin, majd az anyagot a folyóba engedve egy aknavető segítségével felgyújtják a vizet. Az ötlet bevált, a robbanó örömtűz végigfut a felszínen, a zombik pedig azonnal megindulnak felé, ünnepelni. Másnap a szürke hajnalban zoomol a kamera a bentiekre, az út telis tele tetemekkel, irgalmatlanul büdös lehet Alexandriában, abban biztos vagyok.

w10.jpg

Rick a már megműtött, alvó Carl ágya mellett sztorizik a jövőképükről és sírva kéri a fiát, ne hagyja itt ebben a nyomorult világban, mindenki megnyugodhat különben, a Frizurák Kéretlen Királyát nem írják ki a sorozatból, az utolsó másodpercekben az alvó fiú megszorítja az ágyán lévő kezet.

Csatlakozz a Hogyvolt Walking Dead csoportjához, ahol meg lehet beszélni a legvéresebb részleteket, a legforróbb pletykákat, és szembe jönnek a legizgalmasabb viceók és a legviccesebb mémek!

Címkék: 18+ twd
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása