Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

SWAT 1x21 – Túra a hegyekben

2018. augusztus 17. 09:00 - szde

Antipatikus fiatalemberek jönnek fegyverért, majd a helyi saloon-ba térnek be egy jó kis lövöldözésre. A járőrök jönnek, de Mumfordék is szükségesek, a helyi erő ide nem lesz elég. Még több lövöldözés, a hátsó ajtón keresztül menekülnek el a rosszfiúk. Hondo az HQ-n szül a srácoknak, hogy idő van, álljanak le a bicajozással, menni kell, ugyanis Mumfordék sem bírnak az emberekkel, Hondo pedig nagylelkű, és két darab embert ad, hogy segítsen a másik kommandós csapatnak. Ő és Deacon pedig utóbbi régi főnökéhez mennek a hegyekbe, közben Chris Erikának, az egyetlen női jelöltnek örül, hiszen nemsokára kiderül, ki lesz az az 5 szerencsés, aki bekerül a kommandóba.

vlcsnap-2018-08-08-09h24m48s778.png

Deac és Hondo mennek a hegyekbe, Hondo nem érti, miért akar minden fehér zsaru a semmiben lakni a nyugdíjas éveiben, és amúgy szép a környék, de ebben a házban azért én se laknék, télen hideg lehet. A ház nyitva van, ami eleve gyanús, mert hát a volt zsaruk sosem hagyják nyitva, de a fehérek igen (ezt Hondo mondta), és bár be van gyújtva, a puska hiányzik, és gyalog húzott el, mert a kocsija kint áll. Nincsen térerő, így Deac kimegy rádiózni, de jönnek a rosszfiúk, és rommálövik a szolgálati kocsit. A főcím után még mindig lőnek rájuk a rosszfiúk, és ugye kifelé nem mehetnek, de baltával lyukat vágnak a padlóba, és ott kiférnek, még mielőtt a Hondo által DIY-módon készített bomba fel nem robban. Ami amúgy nem robbant, de mindegy.

A srácok jól állnak, Deaconnek van 24 tölténye, Hondo-nak pár+8 pluszba, és Deac aggódik a volt főnök miatt. Visszamenne a házba, de még mielőtt megpattantak, elhozott pár dolgot. Jimmy és Victor Erikáról beszélgetnek, hogy a lány teljesen ideges volt, Victornak sem sikerült elsőre bekerülni, Jimmy meg osztályelső volt. Egy kutya ugat az egyik kerítésnél, a mancsán vérrel, ami nem az övé. A kertben lévő kis bódéban van egy halott elkövető, akit Mumford lőtt le, majd itthagyták elvégezni. A szomszédos templomban vannak elbújva a rosszfiúk, rajtuk ütnek Mumfordék, az egyiküknél egy halállista is volt.

vlcsnap-2018-08-08-09h25m15s489.png

vlcsnap-2018-08-08-09h25m22s210.png

vlcsnap-2018-08-08-09h25m35s916.png

Deac volt főnökére a vadászlesnél találnak rá, akinek az új főnök szeretné a fejét, és most már hármasban mehetnek az egyik őrsre, ahol van rádió. Erika dühös, Chris pedig letámadja Hickset és Jesst, hogy miért nem választották be a legjobb öt közé (holott a táblán csak 4 férfi szerepel), amikor jó volt, és Luca is kap egy letolást, hogy az eredmények nem nyilvánosak. Erikával amúgy baj volt a régi munkahelyén, és amíg nem derül ki, hogy mi volt ez, addig nem döntenek az utolsó ember kilétéről. Luca dühös Chrisre, jogosan.

A túrázó trió halad, Hondo-nak feltűnik, hogy a volt főnök tud a Sakálokról, majd egy „Mooost!” felkiáltás után megint lőnek rájuk a fák közül előbújó fegyveresek. Mivel más út nincs, a kommandósok ugranak a semmibe. VF (volt főnök) nagyon sajnálja, nem tudta, hogy Deac lesz az, mert akkor nem adott volna parancsot, de ők 10-en vannak, főhőseink meg ketten, szóval a cél az, hogy ne jussanak lakott területre. Hondo-nak van egy cuki nyílt sebe, Deacon egy házból lenyúlt damillal összeölti, és a helikopter is nemsokára jönni fog. Hondo a hegytetőre menne, Deacon fedezékbe, és Hondo jól van, harminc perc alatt fel tud érni a tetőre.

vlcsnap-2018-08-08-09h25m59s844.png

vlcsnap-2018-08-08-09h26m02s698.png

HQ-n összegzik, hogy mit tudnak eddig, rájönnek a belső emberre, Chris pedig bocsánatot kér Lucától. Luca bizalmasan osztotta meg a lánnyal ezeket az információkat, és az apja, a nagyapja is bizottsági tag volt, ez az öröksége. Erika két évvel ezelőtt nem tudott megfékezni egy tettest, a társa is megsérült. Korábban nem merült fel a dolog, mert az elöljáró nem említette, Chris szerint Hicks nem tudja ezt sem, hogy itt több, mint aminek látszik, ráadásul az örökséget sem kezdheti ki, mert Luca apja választotta be a lányt.

Deacon csapdákat készít, és többet tud az erdőről, mint egy kempingezős nyarak utóhatása. Deac szülei nem voltak jóban, de a válás szóba se jöhetett, és jó volt mályvacukrot enni. Ráadásul a fehér képe világít, így Hondo módszerével el kell fedni. Chris és Erika beszélgetnek a már említett esetről, az újonc nem akar róla több szót. A központ eléri Deac kocsiját, ahol VF szól vissza. Chris jön Jesshez, a segítségét kéri, hogy kerítse elő a régi társa mobilszámát.

vlcsnap-2018-08-08-09h26m24s197.png

vlcsnap-2018-08-08-09h26m27s556.png

A kihallgatóban az egyik zsoldos ül, akitől azt akarja megtudni Jimmy és Jess, hogy honnan jutottak hozzá a nevekhez és címekhez, a tag pedig nem fogja várni a Sakálokat, mert a hűvösön fog csücsülni. Alkut viszont kötnek vele, de ebből ő nem kér. Na, Deac arcát aztán annyira eltakarták, hogy kapott két sárpacát az arcára, azt konkrétan nem értem, hogy Hondo miért rajzolt ilyet magának, de mindegy. A srácok összevesznek azon, hogy mi legyen a terv, és Deac odavág, hogy ez nem Szomália, ő jobban ismeri az erdőket, és amúgy is, ez már nem a rangról szól. Deaconnek ezek szerint baja van azzal, hogy Hondo a főnök, majd jól összevesznek, ahelyett, hogy mennének már, nem egy helyben kiabálnának egymással, elég unalmas rész, lépjünk tovább. 15 méterre tőlük megszólal az egyik csattanó, nem lehet lőni, így kézzel terítik le őket, de szerencsére vannak fegyvereik, azokat lenyúlják.

A helikopter késik, Hondo pedig rájön, hogy VF bejelentkezett a központba, így alkonyat előtt nem fogják keresni őket. Deac még mindig pörög a rang-kérdésen, Hondo meg adja alá a lovat, majd kiderül, hogy 14 évesen apu elhagyta kicsi Hondo-t meg anyut, és felszegett fejjel kellett férfiként viselkednie. Jobbnak kellett lennie mindenkinél, hogy rendőr lehessen belőle, én meg értem, hogy kell a játékidő, de azért na. Kezd ez már sok lenni, ez a sok sírás-rívás. Na, megérkezett VF és a csapata, ugye már mínusz 2 fővel.

vlcsnap-2018-08-08-09h26m43s839.png

vlcsnap-2018-08-08-09h26m51s011.png

vlcsnap-2018-08-08-09h27m47s419.png

Chris gyakorol, érkezik egy férfi, ő volt Erika volt társa, és amikor megtudja, miről van szó, nem akar segíteni. Ő nem akar belekerülni ebbe az ügybe, a gyerekének a keresztanyja Erika, mindent neki köszönhet, és ezzel el is árulja magát, hogy Erika elvitte helyette a balhét. A srác nem kérte a segítségét, a nő önként segített neki, és most el kell mondania az igazat, hogy bekerüljön a csapatba. Jimmy és Victor a zsoldost nézik a kihallgatóban, aki nem akarja elfogadni az alkut, így Jess visszamegy a szobába, még egy körre. A tag pedig elkezd dalolni, és kiderül, hogy VF áll a dolgok mögött.

Kikérik a hangfelvételt, de ugye az nem Deac, így küldik a helikoptereket. Hondo-ékra közben lőnek, de fogyóban van a fegyverük. VF csak dühös, hogy semmit se ért az élete, és így legalább tisztelik. A helikopterben jön a csapat, a jelzőpisztolynak hála megtalálják őket, így máris hatan vannak a 8 ellen, ez pedig a csipetcsapatnak simán menni fog. És megy is. Főleg, hogy jönnek Mumfordék is, ők északról kerítik be a területet.

Erika végül bekerült a legjobb öt közé, Hondo pedig bocsánatot kér Deacontől, aki cserébe meghívja őt vacsorára a családjához.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása