Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Norman Reedus megevett volna pár gilisztát, csak nem hagyták neki

2018. augusztus 16. 17:00 - Sick Rhymes

the_walking_dead_daryl_norman_reedus.jpg

Elég sok posztban írtunk már arról, hogy a zombik vagy az emberek valójában BBQ szószos csirkét vagy marhát esznek a műsorban, amikor a sztori szerint emberhúst fogyasztanak. Na, de mi van akkor, amikor a sztori szerint is állati eredetű húst kell fogyasztani? Például amikor Norman Reedus meg akart enni pár gilisztát.

Az ötödik évad egyik részében Daríl a túlélés érdekében megeszik pár kukacot, azonban Reedus később Conan O'Brien műsorában bevallotta, hogy valójában nem ette meg az állatokat. Kiderült ugyanis, hogy a forgatáson részt vett egy állatvédő szervezet is, és jelezték, hogy attól, hogy csak pár kukacról van szó, még élőlényekről beszélünk, ezért nehogy tényleg megegye Reedus a kukacokat. A színész végül csak a szájába vette, majd a felvétel leállítása után kiköpte az állatokat.

Mint kiderült, Reedust A vámpír csókja c. film inspirálta, amelyben Nicolas Cage konkrétan felfal egy csótányt, és ezért gondolta azt, hogy akkor neki sem kottyan meg pár giliszta.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása