Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A legjobb Walking Dead-részeket David Lynch lánya rendezte

2018. augusztus 14. 17:00 - Sick Rhymes

2b4b143f-0a38-06a5-f3b1-8e0515bccb89_twd_514_gp_1020_0005_full.jpg

Talán csak a legelvetemültebb David Lynch rajongók tudnak arról, hogy a legendás filmes lánya író és rendező, bár Jennifer Lynch azért közel sem járt be olyan karriert, mint édesapja. Ettől függetlenül Jennifer a Walking Dead ötödik évadának tizennegyedik részében debütált a sorozat rendezőjeként, és még a hatodik évadban is rendezett egy részt.

Jennifer nagyon korán elindult apja nyomdokain, mindössze 19 évesen nagyjátékfilmet rendezhetett Boxing Helena címmel, amiből aztán kész katasztrófa lett, a filmet otthagyta Kim Basinger, a kritikusok szétszedték és a végén még a legnagyobb amerikai női szervezet is megtámadta a fiatal rendezőt. Jennifer aztán 15 évig nem is állt a kamera mögé, de később is csak maxmum erősen közepes filmeket tudott csak készíteni.

2013-tól elkezdett tévéepizódokat rendezni, az elmúlt öt évben pedig megfordult egy rakás sorozatban rendezőként egy-két rész erejéig, mint az Agents of Shield, Jessica Jones, Warehouse 13, Teen Wolf, Wayward Pines, Quantico, Salem, American Horror Story vagy a Once Upon a Time.

Végül a Walking Deadben is munkát kapott, és többek között neki köszönhető az az elképesztően sokkoló jelenet, amelyben előbb Aiden hal meg, majd később szegény Noah is egy forgóajtóban. Utóbbi simán az egyik legkreatívabb halál a Walking Dead történetében. A másik munkája szintén a Walking Dead történetének egyik csúcspontja, a JSS, ami nem csak Enid háttértörténetét meséli el, hanem a farkasok támadását is Alexandriában. Utóbbi talán az egész sorozat legerősebb epizódja, ahogy tényleg real time-ban követhetjük végig a homolkukon W betűt hordó elmebetegek támadását, és azt, hogyan védekezik ellenük Alexandria.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása