Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

És az megvan, hogy a Noah-t alakító színész egykoron ismert gyereksztár volt?

2018. augusztus 07. 17:00 - Sick Rhymes

tyler-james-williams-the-walking-dead-amc.jpg

A Walking Dead negyedik-ötödik évadától kezdett el egyre több olyan színész is felbukkanni kisebb szerepekben, akiket máshonnan már lehetett ismerni, elég csak arról Gabriel atyáról beszélni, akinek nemrég külön posztot is szenteltünk. Ugyan Tyler James Williams enyhén szólva nem egy nagy név a filmszakmában, de Noah-t alakító színész még kisgyerekként úgy tűnt, hogy sokra viheti.

Itthon azt hiszem a Comedy Centralon ment a Mindenki utálja Christ, vagyis az Everybody Hates Chris nevű, végül csak négy évadot megért sorozat, amely egy fekete tiniről, az elcseszett családjáról és arról szólt, hogy ő az egyetlen afroamerikai az iskolában. Na, és ki játszotta Christ, a főszereplőt? Természetesen ugyan az a Tyler James Williams, mint a forgatóajtó+zombik által legyilkolt Noah-t a Walking Deadben!

thewalkingdead-tyler_james_williams_under_the_radar.png

És a sorozatban Williams apját Terry Crews alakította, csak úgy megjegyzem. Ahogy azt is, hogy talán Noah halála a Walking Dead történetének egyik legcsavarosabb jelenete a forgóajtóval, arról se feledkezzünk meg.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása