Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Az elmúlt 18 év legjobb 100 sorozat epizódja

2018. augusztus 02. 13:00 - Dzsudibí

giphy.gif

A The Ringer gondolt egy merészet, és elkészített egy igen hasznos (NOT) és hiánypótló (absolutely NOT) listát, természetesen tökéletesen objektív és reprezentatív módon (definitely NOT): fogta a saját dolgozóit, és együtt összeállítottak egy top 100-as listát a kedvenc sorozatrészeikről 2000-től napjainkig. Megkérdőjelezhetjük ezek után persze a lista létjogosultságát, ettől függetlenül még érdekes, és mindenképp érdemes átböngészni, maximum, ahogyan az ilyen listák esetében mindig lenni szokott, az ember magában felállítja a saját százas sorrendjét. 

A gyűjtemény egyébként igen színesre sikerült, mert találhatunk benne rajzfilmeket (pl Spongya Bob), szerepel benne a Kardashian-klán, de vannak főzőműsorok, American Idol, és Project Runway is. Külön hálás vagyok az Eastbound and down-ért, Tyra Banks visításáért, és hogy az alkotók teletűzdelték még további olyan top 10-es összeállításokkal a felsorolást, mint a legjobb pilotok, vagy finálék, ráadásul minden rész mellé jár egy minivideó is. Szóval összességében nekem nagyon tetszik, íme a The Ringer véleménye szerinti top 10-es lista:

10. Breaking Bad: Ozymandias (S05E14)

9. The O.C: Pilot (S01E01)

8. The Sopranos: Pine Barrens (S03E11)

7. Survivor: The Final Hour (S01E13)

6. The Wire: Middle Ground (S03E11)

5. Chapelle's Show: Episode #2.4 (sose találnátok ki, de S02E04)

4. True Detective: Who Goes There (S01E04)

3. Game of Thrones: The Rains of Castamere (S03E09)

2. Mad Men: The Suitcase (S04E07)

1. Lost: The Constant (S04E05)

A teljes lista itt érhető el.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása