Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A Walking Dead kidobott egy még teljesen jó Robin Lord Taylort az ötödik évadban

2018. július 24. 17:00 - Sick Rhymes

3c8196dc4a133639048ff8bb523096b1.jpg

Megvan Robin Lord Taylor? És ha úgy mondom, hogy Oswald Cobblepot? Nem? És úgy, hogy Pingvin, a legeslegjobb karakter a Gotham tévésorozatból? Na, így már talán igen. Csak azért mondom, mert Taylor szerepelt bizony a Walking Deadben is, csak szegénynek elég csúnya vége lett.

Robin Lord Taylor 2014-ben robbant be igazán a tévézésbe köszönhetően annak, hogy egészen zseniálisan formálja meg Oswald Cobblepotot, a fiatal Pingvint abban a Gotham tévésorozatban, ami kvázi a Batman előzményszériája. Azonban csak kevesen tudják, hogy Taylor felbukkant a Walking Deadben is, méghozzá a negyedik évadban.

tumblr_oo7gqz6rsc1w82u50o4_1280.png

Így szőkére festett hajjal alig-alig lehet felismerni, pedig Sam szerepében egész sok képernyőidőt kapott. Sam és egy másik lány, Ana az egyetlen túlélői egy zombihordának, és később egy párt is alkottak. A negyedik évadban bukkanfel először, amikor Rick és Carol egy házban keresnek élelmet és felszerelést, majd belefutnak a két fiatalba. Vicces így utólag visszanézni, de Taylor valamilyen szinten ugyanazt a karaktert hozza, mint a Gothamben, még a dadogása is hasonló.

A zombik elől bújkáló párnak Rick fegyvert ad, Taylornak pedig az óráját is odaadja, hogy tudja, mikor térnek vissza. Taylor, vagyis Sam barátnőjét aztán később zombik karmai között találják, Sam pedig soha többé nem bukkan fel. Egészen az ötödik évadig.

Samről kiderült, hogy valahogyan sikerül eljutnia a Terminusba, ahol fogvatartották legalább három másik társával együtt a D jelű marhavagonban. Rick és Sam a lehető legrosszabb helyzetben, "disznóvágás" előtt találkoznak újra, vagyis akkor, amikor a Terminus kannibáljai éppen levágni készülnek őket.

image_1.jpg

A durva egyébként az, hogy ezalatt a rövid jelenet alatt Taylor képes egészen ijesztően hitelesen eljátszani azt a halálfélelmet, amit hasonló helyzetben mindannyian éreznénk. Ahogyan ránézett Rickre a halálfélelmében, tényleg olyan, hogy elhiszed, hogy itt most mindennek vége. És vége is, mert egy pillanaton belül fejen vágják egy baseballütővel, majd egy másik férfi elvágja a torkát, és elkezdik kivéreztetni, ahogy egy malacot szoktak. Érdekes adalék, hogy Carol a Terminus átkutatása közben megtalálja Rick karóráját Sam cuccai között.

Tavaly Taylor egyébként lenyilatkozta, hogy imádná, ha visszatérhetne a sorozatba, de ez nyilvánvalóan csak zombiként lenne lehetséges. Bár azt ő is elismerte, hogy még zombiként is meglehetősen nehéz lenne úgy visszatérnie, hogy elvágták a torkát, betörték a fejét, majd rágyújtották az egész épületet.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása