Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Amikor már Andrew Lincoln is aggódik a brutalitás miatt

2018. július 22. 11:00 - Sick Rhymes

maxresdefault_3.jpg

A Walking Dead nyilván nem gyerekeknek való sorozat, és bőven vannak benne egészen sokkoló jelenetek. Azonban volt egy rész a negyedik évad vége felé, amikor már a Ricket alakító Andrew Lincoln kénytelen volt felhívni Scott Gimple showrunnert, hogy biztos-e benne, ezzel nem lépnek át egy határt.

A negyedik évad második felében bukkannak fel a claimerek, egy agresszív túlélőcsapat, akikhez a sorozat egyik legdurvább jelenete köthető. Ők azok, akik foglyul ejtik Rickéket, majd azzal fenyegetőznek, hogy megerőszakolják Carlt és megölnek mindenkit. Itt van az a durva jelenet, amikor Rick konkrétan átharapja Joe torkát.

Lincoln félt attól, hogy a megerőszakolós rész miatt óriási balhé lesz, és állítólag egy valamivel szolidabb verzió került végül adásba. Attól is aggódott, hogy ezzel a jelenettel Rick voltaképpen átáll a kegyetlen barbárok oldalára, de végül sikerült úgy bemutatni a helyzetet, hogy itt egy apa, akinek épp most akarják megölni a maradék családját, ezért jobb híján átharapja a főgonosz torkát.

Ez egyébként úgy nézett ki, hogy Lincolntól megkérdezték, csirkét vagy marhát szeretne-e Joe nyakához, és végül a csirkét választotta. A maszkmesterek barbecue szósszal felragasztották a csirkét a Joe-t alakító színész nyakára, és ezt harapta ki Lincoln. A színészt állítólag annyira sokkolta ez a jelenet, hogy az "Action!" felkiáltás után nem is emlékezett, mit csinált pontosan.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása