Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A bizarr helyzet, amikor a Walking Dead halott testvérpárja ír egy dalt

2018. június 26. 17:00 - Sick Rhymes

Talán az egész Walking Dead egyik legszomorúbb, legsokkolóbb része a Samuels nővérekhez, Lizzie-hez és Mikához köthető. A két lány a börtönben keveredett Rickék társaságába, ahol aztán meghaltak a szüleik. Végül Carol és Tyreese kezdi el nevelgetni őket, de kiderül, hogy az érettebb Mikával szemben Lizzie-val gondok vannak, és a többiekkel ellentétben nem hajlandó legyilkolandó szörnyként tekinteni a zombikra. Végül az egész sorozat egyik legsokkolóbb jelenetében Lizzie halálra késeli a húgát, hogy zombivá változzon, és ezzel bizonyíthassa be, nem kell félni tőlük. A könnyeivel küszködő Carol aztán csöndben fejbe lövi a kislányt, mert a túlélők nem kockáztathatják meg, hogy egy valószínűleg súlyos mentális zavarokkal küszködő lány nehezítse a dolgukat. Ettől függetlenül nekem ez a jelenet az egyik kedvencem a sorozatból, mert rámutat azokra az irtózatosan nehéz döntésekre, amelyeket a karaktereknek meg kell hozni.

Az epizód után nem sokkal aztán megjelent egy szám Begin Again címmel, amit nem más írt, mint a Lizzie-t és Mikát alakító Brighton Sharbino és Kyla Kenedy, sőt, ők is adják elő. A dal annak idején tökéletes volt arra, hogy a két szereplő halála miatt teljesen összetörje a hallgatót, és ma visszahallgatva is hihetetlen, hogyan lehettek ennyire szívtelenek a készítők, hogy a két kislány halála után még képesek voltak az ő énekükkel kiadni egy ilyen szívbemarkoló számot, ami ráadásul visszaemlékezik arra, mennyire erős volt végig a két testvér története a sorozatban.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása